Selgros Cash&Carry
2 46 6 1

Opinie o Selgros Cash&Carry

Selgros Cash&Carry
pracodawca

Drodzy użytkownicy, Chcielibyśmy Was przywitać i podziękować Wam za dotychczas pozostawione komentarze. Wasze zdanie na temat pracy w naszej firmie jest dla nas ważne, dlatego zachęcamy do dalszego dzielenia się opiniami – postaramy się odpowiedzieć na wszystkie wpisy.

Selgorsik
@Selgros Cash&Carry 24.05.2018 14:32

Jak do tej pory nie odpowiedzieliście na żaden.

halawrocławkrakowska
@Selgorsik 24.01.2019 13:48

Chciałbyś wiedzieć kiedy dostaniesz podwyżkę? Kiedy wyrównają wynagrodzenie o wzrost minimalnej krajowej? Zapytaj dyrektora hali. W rozmowie z dyrektorem hali powiedziałam, że pracownicy powinni zarabiać więcej bo ciężko pracują. Pracy jest dużo, wynagrodzenie liche i co za tym idzie, rotacja wśród pracowników duża. Podałam mu przykład osoby z działu PT która odeszła do innej firmy bo tam zapłacili jej kilkanaście złoty więcej. Dyrektor hali w odpowiedzi zadał mi pytanie, czy wiem ile zarabiają pracownicy w innych sieciach handlowych. Taką to sprytną politykę płacową prowadzi Selgros :))) Kierownik hali oświecił mnie taką swoją filozofią, że pracownicy nie powinni mieć pretensji o wysokość wynagrodzenia, bo przecież podpisując umowę widzą, co podpisują. Składając swój podpis na umowie zgadzają się na takie wynagrodzenie. A do podpisania umowy nikt ich nie zmusza. Sami chcą i godzą się. Tak sprytnie menadżerowie potrafią zamknąć pracownikom usta w Selgrosie. Jestem niemal pewna, że ja byłam pierwszą osobą w historii hali która nie podpisała aneksu z żałosną podwyżką w wysokości 200 zł brutto. Osobiście poprosiłam dyrektora hali o podwyżkę gdyż uznałam swoje wynagrodzenie za bardzo skromne. Propozycja dyrektora hali sprawiła, że poczułam się jak dziad. Przestałabym sama siebie szanować gdybym podpisała się pod nią. Wolałam pracować za dotychczasowe pieniądze. Cwaniactwo i dziadowanie – tak można opisać styl zarządzania w tej firmie. I rzeczywiście, w praktyce, to się sprawdza. Bo sprzedaż przecież się toczy, nawet w tym bałaganie który jest na co dzień. Jeżeli pracownikowi coś się nie podoba to może odejść. I w ten sposób odchodzą doświadczeni pracownicy i odchodzą ludzie którzy nie zdecydowali się na przedłużenie umowy po okresie próbnym. Inni, pozostali, pracują za nich. Moja koleżanka z działu, po 7 latach pracy dostaje wynagrodzenie mniejsze od tego które ja otrzymywałam. To pani tuż przed emeryturą. Nie odejdzie z Selgrosu bo ma niewielkie szanse na to, że ktoś będzie chciał ją zatrudnić. Gdy w maju kierownicy przynieśli do działu wieści, że dyrektor zapowiedział podwyżki dla najlepszych to ludzie się śmiali. W okolicznościach gdy nie ma ludzi do pracy, a ci którzy pracują odwalają robotę za dwóch, dyrektor hali ogłosił podwyżki dla NAJLEPSZYCH :))) Pewnie miał na myśli tylko tych, którzy pracują za trzech :))) Bo tacy którzy pracują za dwóch to norma ... Gdy dowiedziałam się, ile zarabia zastępca kierownika działu, to poprosiłam o powtórzenie jeszcze raz – trudno było mi w to uwierzyć. Pracownicy nazywają wypłatę jałmużną. Sami z siebie śmialiśmy się nazywając siebie plebsem z którym nie trzeba się liczyć. Od kierownika hali usłyszałam, że zwolni cały dział, jeżeli przyjedzie Rewizja i w trakcie kontroli znajdzie w dziale błędy. Przekazałam to moim koleżankom z działu. Osobiście poczułam się niezwykle zmotywowana do pracy :))) 1887 zł miesięcznego wynagrodzenia i odpowiedzialność za cały dział :))) Takie cuda tylko w Selgrosie. Ale dyrektor hali wie, jakie warunki są w innych sieciach handlowych. Ile tam zarabiają pracownicy :))) Tesco zmyka swoje sklepy w Polsce. Sprawdź, czy w Łodzi też. Na rynku pracy pojawią się potencjalni pracownicy :))) W kontekście podwyżki to niezbyt dobre wieści dla Ciebie. Ale niech optymizm Cię nie opuszcza. I wiara w ludzi. :-)

Tomek

Praca za 1700 netto plus 10%premi z dwoma wekendami Obsluga wozka widlowego,obsluga kasy fiskalnej,obsluga klienta,magazynu,praca na kilku dzialach z powodu braki pracownikow,w umowie zapis pracownik hali,robisz wszystko,zakres obowiazkow coraz wiekszy Zero szans na awans nie mowiac o podwyzkach Zyczenia grafikowe jeden dzien w miesiacu max dwa Zero zamian itp rozliczanie z kazdej minuty Urlopy mozna brac tylko w wyznaczonym kilku terminach Socjal blisku zeru Jesli sie szanujesz,daruj sobie

Selgorsik
@Tomek 09.12.2018 18:06

* Praca za 2400 brutto na początek + 10% premii jeżeli nie chodzisz na L4 = 2640 brutto = około 1900 netto. Takie jest wynagrodzenie dla osoby, która przychodzi do pracy prosto po szkole, bez żadnych kompetencji. * Obsługa wózka jezdnego wysokiego składu - tak, ale tylko jeżeli masz uprawnienia. Od grudnia 2018 r. sklep robi uprawnienia UDT za 200 PLN, które pracownik musi odpracować. Opłaca się to bo normalny kurs kosztuje 400-600 PLN. * Pracownicy hali poza kasjerami i pracownikami działu Elektro/ZTS nie obsługują kasy fiskalnej. * Obsługa klienta w 95% przypadków polega na: "- Panie, gdzie so grzyby marynowane? - W ósmej alejce." * Obsługa magazynu polega na odbioru z niego palet z towarem. * Pracownik hali wykłada jedynie towar w regały, utrzymuje porządek na dziale i współpracuje z innymi działami. "Robisz wszystko" oraz "zakres obowiązków coraz większy" to mijanie się z prawdą. * Zero szans na awans - mijanie się z prawdą. Po roku pracy na dziale można ubiegać się np. o pracę zastępcy kierownika itd. Ogłoszenia są na stronie Selgrosa, każdy może sprawdzić. Wiele osób awansowało z poziomu pracownika. Dużo też odeszło. * Podwyżki - temat ciężki. Jest to sprawa indywidualna. Wynagrodzenia są podwyższane o różnicę z minimalną krajową. * Życzenia grafikowe - zależy na jakiego kierownika trafisz, od liczby ludzi w zespole itd. Sprawa indywidualna. * Zero zmian itd. - Porządku trzeba pilnować. Grafik jest sztywny bo inaczej zapanowałby chaos. To dotyczy każdej pracy, gdzie jest stawka godzinowy na trzy zmiany. * Urlopy - nikt nie da ci urlopu w handlu detalicznym na tydzień przed Świętami. Poza tym ja nie miałem problemów z urlopem. * Socjal - Idąc od początku roku: Wielkanoc: dopłata 350 PLN; urlop sierpniowy: dopłata 450 PLN: wyprawka przedszkolna/szkolna: 200 PLN, Święta: bony do 400 PLN oraz paczki dla pracownika i dzieci. * Jeżeli się szanujesz - dasz radę wszędzie. Jeżeli jesteś wieczną ofiarą - nigdzie.

trick
@Selgorsik 13.12.2018 08:18

No to poprawiam, bo naginasz na pozytyw, a nie do końca tak jest. Start od 2200 w ostatnich miesiącach, teraz 2250 + 10%. Co masz w umowie? "Pracownik hali", czy "pracownik hali - kasjer". Awanse - tylko na miejsca, które się zwalniają. Sam sobie odpowiedz, czemu odchodzą kierownicy. Podwyżki - nie o "różnicę z minimalną krajową", a nawet zaledwie o 50zł, jeśli wynagrodzenie spełniło już wcześniej standardy minimum. Czasami nawet tego 50zł można nie dostać. Podawane wynagrodzenie jest za miesiąc, nie za godzinę, więc co to za stwór "stawka godzinowy na trzy zmiany"? Socjal - kwoty zależne od dochodu na członka rodziny, pamiętaj też o odliczeniu podatku dochodowego. Są firmy handlowe, gdzie teraz w grudniu dostaje się tyle, ile w Selgrosie przez cały rok. Jeśli szanowanie się jest dla Ciebie najważniejsze - to jest miejsce dla Ciebie. Jeśli za zaangażowanie i umiejętności oczekujesz adekwatnego wynagrodzenia - szukaj gdzie indziej, ale pamiętaj - narobisz się. Nie wystarczy klienta skierować w przejście, a paletę przyciągnąć z PT.

glos rozsadku
@Selgorsik 13.12.2018 08:18

** praca za 2400? szczecin zaczynasz od minimalnej krajowej, 2250 ** to z wózkami sie cos zmieniło, wczesniej wydawane były tylko wewnątrzzakładowe zezwolenia - zatem na plus ** poniekąd racja, chyba ze mają przeszkolenie i na kasach są kolejki, wtedy mozna kogos zawezwać **zalezy na jakim dziale, na electro beda wypytywac o szczegoly telewizora, na agd o szczegóły dot. garnków, a na tekstyliach o materiał wykonania poduszki. Wiesz to wszystko z marszu bez zadnych szkolen? **no i spoko, w skrócie nakreśliłeś obowiązki pracownika hali, zgodze sie, ale czy nie większymi obowiązkami jest przeprowadzanie inwentury w 2 osoby np zamiast jak w poprzednich latach (gdy pensje jeszcze nie odbiegały aż tak od innych zakladów) w 10? **cięzki temat, cięzki. generalnie stagnacja, dno i dwa metry mułu. **a tu sie zgodze, wszystko zalezy od twojego kierownika. **to tez zalezy od twojego kierownika i jak sie z nim dogadasz, niekiedy trzeba zrozumieć ze potrzebny na zmianie jest wózkowy i musisz przyjsc na 9;40 bo nie ma kogos innego zeby rozdzielic na dwie zmiany, troche wzajemnej wyrozumiałosci i wszystkim pracuje sie lepiej **socjal to akurat ogromny plus ** racja.

Ania
@Selgorsik 13.12.2018 08:18

Jakie stanowisko

Selgorsik
@Ania 31.12.2018 16:15

Pracownik hali.

Selgorsik
@trick 16.12.2018 12:21

Odniosę się: + Na start miałem 2100 PLN, czyli jeszcze niżej niż piszesz. Po trzech miesiącach dostałem 400 PLN podwyżki. + 10% oczywiście. + Na umowie mam "Pracownik hali"; + Ludzie odchodzą z pracy w ogóle i z różnych powodów: wypalenia zawodowego, zebrania wystarczającej ilości doświadczenia, lepszych pieniędzy, rodzinnych, zdrowotnych itd. Podpinanie wszystkiego pod: kierownicy się zwalniają bo jest tam tragedia to zbyt duże nadużycie; + Sprostowanie odnośnie podwyżek: jak do tej pory nie wyrównano ani nie słychać żeby planowano wyrównać o wzrost minimalnej krajowej; +Podawane jest wynagrodzenie za miesiąc, ale pracuje się na godziny. Rzadko kiedy otrzymasz wynagrodzenie w wysokości zgodnej z umową. Wystarczy, że raz przyjdziesz na nockę. + Tak, są firmy które wypłacają np. 2000 PLN na Święta ale nie ma co porównywać. Do Selgrosa może dostać się niemal każdy nawet po liceum a do takiego Ernst & Young już niekoniecznie. + Tu mamy zgodność, ale nie dotyczy to tylko Selgrosa. W każdej pracy aby coś osiągnąć trzeba szczerze się angażować.

Luidzi

A może komuś nie po drodze z pracą i szuka przysłowiowej "dziury w całym?"

halawrocławkrakowska
@Luidzi 07.01.2019 11:38

Ludzie chcą się rozwijać i uczyć nowych rzeczy. Jeżeli nie znajdują ku temu warunków, to będzie to naturalne i normalne, że będą chcieli to zmienić. Spróbuj rzucić nasionko byle gdzie i zobacz, czy zakiełkuje. Rzuć nasionko na beton. Nie zakiełkuje. Nawet jakby bardzo chciało i było do tego super przygotowane. Bo beton to marne warunki do zakiełkowania nasionka. Powiedzenie, że jakbyś chciał to na pewno dałbyś radę jest mitem. Człowiek jest integralną częścią otoczenia w którym się znajduje. Jeżeli to otoczenie jest nieodpowiednie to on sam, nawet jakby bardzo chciał, nie da rady temu zaradzić i nie będzie mu się wiodło. A satysfakcja z pracy, ta materialna i/lub niematerialna, jest bardzo istotnym elementem życia człowieka. Praca w dziwnie zarządzanej firmie, z niekompetentnym kierownictwem, marnie wynagradzana to nieciekawa perspektywa. To czarna dziura. Nie każdemu taka praca jest po drodze. Człowiek ma prawo dokonywać wyborów które posuną go naprzód i przyczynią się do realizacji jego wartości. Człowiek ma prawo do zmiany która go rozwinie i da mu poczucie że się realizuje.

zawiedziona

Po paru miesiącach moge sie pokusic o opinie : zarobki 2300+ 10% -szału nie ma , praca tak naprawde zalezy na jaki dział sie trafi bo ludzie są różni. Najgorzej jest na alkoholach i p.t. masa roboty. sezon i konserwy byłyby ok gdyby nie kierownictwo takich egzemplarzy jak te Panie to ciężko znależć, słodycze ok tylko kierownik chodzi po hali i patrzy kogo podp..... i ma z tego radoche. Chemia dział ciężki i jedyny kierownik który wie jaką ciężką prace mają jego ludzie , wędliny i nabial nie mam zdania bo mało przebywałam na tych działach kierownicy hali to : mały- uzależniony od humoru jak mu nie cos nie pójdzie to chodzi po działach i sie czepia , (usunięte przez administratora) to dziecko we mgle cos próbuje ale nic z tego nie wynika no i(usunięte przez administratora)to jest poprostu tylko (usunięte przez administratora) boli go zwykła odp. na dzien dobry , odzywki do pracowników poniżej krytyki. Pani dyr. jak przyszła to wszyscy pokładali nadzieje ze pozmienia co nieco ale im dłużej tym gorzej. Pracy nie polecam sama szukam nowej bo tu sie niewiele naucze i rozwine

halawrocławkrakowska
@zawiedziona 02.01.2019 18:23

Jeżeli chcesz się uczyć i rozwijać, to poszukaj pracy w nowocześnie zarządzanej firmie. Tam, gdzie pracownicy postrzegani są jak kapitał który warto rozwijać i utrzymywać w dobrej kondycji, bo dzięki temu organizacja działa sprawnie. A sprawnie działająca organizacja to więcej pieniędzy. Tam, gdzie Twój potencjał zostanie wykorzystany przez kompetentnych menadżerów tworzących efektywne zespoły, a pracownicy są uczciwie wynagradzani. Jeżeli potrafiłaś dostrzec i rozpoznać dyletanctwo, brak wiedzy i umiejętności, błędną i niestosowną komunikację pomiędzy kierownictwem a pracownikami, i wszystko to przeszkadza Tobie – to Selgros nie jest już miejscem dla Ciebie. Posiadam duże doświadczenie zawodowe, pracowałam z różnymi ludźmi i byłam przekonana, że już niemal nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć. A w Selgrosie niespodziewanie znalazłam się w świecie który był mi dobrze znany jedynie z filmów Stanisława Barei. Na co dzień bałagan, brak ludzi do pracy, bezradni dysponenci - bo nie mają z kim pracować. Lizanie podłogi i polerowanie śrubek przed wizytą wierchuszki z Centrali. Wtedy pojawiają się dodatkowi pracownicy z agencji pracy, wtedy też wśród pracowniczego plebsu, na hali, objawiają się menadżerowie. Nadanie ostatecznego sznytu błyszczącej podłodze i śrubkom przy wózkach to zadanie dla fachowców. Śmiesznie i strasznie jednocześnie. Pracownicy Selgrosu to jedynie zmienne koszty. Kierownik hali to osoba z przypadku? Błądzi we mgle? Odzywki do pracowników poniżej krytyki i inne humory? Dyrektor hali … jakiś dziwny? Może to taki standard w tej organizacji. Nie można zatem wymagać zbyt wiele od kierowniczek działów ... Będziesz miała co opowiadać. Akurat do dysponentów Wrocław ma duże szczęście. Trafili się fajni. Marnują się w tych warunkach.

Katarzyna

W ogłoszeniu o pracę na stanowisko pracownika kontroli końcowej było podane, że jest "atrakcyjne wynagrodzenie". Nie dajcie się na to nabrać! To atrakcyjne wynagrodzenie wynosi 2100 zł brutto. + ewentualnie 10% premii. A pracownik kontroli końcowej jest również kasjerem i pracownikiem hali. Także szkoda, że w ogłoszeniu nie ma czarno na białym tego wszystkiego napisanego, tylko człowiek traci czas, który mógł poświęcić na inną rozmowę i jest rozczarowany.

Selgorsik
@Katarzyna 22.05.2018 16:07

Prawda, ale trzeba uczciwie dodać że jest to kwota wynagrodzenia tylko na 3-miesięcznym okresie próbnym. Po tym czasie zazwyczaj dostaje się kilkaset złotych podwyżki, plus premia motywacyjna, plus premia uznaniowa, plus ZFŚS (Wigilia, Wielkanoc, Wczasy, Wyprawka dla przedszkolaka / ucznia) i okazuje się, że po 3 miesiącach ma się średnio powyżej 3000 PLN brutto. Może to nie jest szczyt marzeń, ale praca nie jest ani ciężka ani uciążliwa. Na pewno nie najgorsza na start.

anonymous
@Selgorsik 03.09.2018 11:43

3000 brutto chyba zart????????????

Selgorsik
@anonymous 06.09.2018 16:26

2100 PLN brutto na start. Po 3 miesiącach podwyżka 400 PLN czyli 2500 PLN brutto + 10% premii motywacyjnej = 2750 PLN + 300 PLN raz na 3 miesiące premii uznaniowej od kierownika (jeżeli się starasz i nie masz charakteru pierwotniaka) = 2850 PLN + wszystkie dodatki z FGSŚ. Wychodzi ok 3000 PLN brutto. Co więcej od nowego roku będzie podwyżka minimalnej i powinni (choć nie wiem czy tak będzie) wyrównać wynagrodzenie reszcie pracowników. W mojej pierwszej korpo jak zaczynałem karierę to było 990 brutto na start bez żadnych dodatków, ale to było 11 lat temu - to był dopiero żart ;)

gugu
@Selgorsik 03.09.2018 11:43

pracowalam 2 lata temu na tym stanowisku ,po prostu tragedia.Nie polecam .Tam jestes nikim

Administrator

Moglibyście się podzielić się z innymi osobami, swoim doświadczeniem wynikającym ze współpracy z Selgros Cash&Carry?

Magi

Podczas rozmowy rekrutacyjnej, przedstawiają piękne demo, typu miła atmosfera pracy, łatwo nawiązuje się kontakty z ludźmi, którzy są pomocni itd itp. To wszystko kłamstwo! Ogólnie rzecz ujmując z chwilą gdy wchodzisz do pracy, stajesz się niewidzialny. Radź sobie sam, bo my mieliśmy gorzej... Presja tak ogromna, że trudno złapać oddech. Stare wygi tworzą kliki i żebyś nie wiem jak pracował z akceptacją jest bardzo ciężko. Firma nie stawia na ludzi kreatywnych, bo i po co... Przecież jakoś się kręci. Nie widzę możliwości rozwoju w w/w firmie. Zarobki są jednymi z najniższych.

Selgorsik
@Magi 15.04.2018 02:37

Magi, a czego się spodziewałaś? Że ktoś będzie Cię prowadził za rączkę i wszystko pokazywał? Jeżeli czegoś nie wiesz to idziesz do pracownika starszego stażem i pytasz. W Selgrosie rotacja jest dość duża i nikt nie będzie głaskał "nowych", bo dzisiaj są oni a jutro ich nie ma. Oczekujesz, że ktoś poświęci Ci czas i energię, żeby po 3 miesiącach (lub wcześniej) usłyszeć "nara frajerzy"? Presja? W tej pracy jest w ogóle jakaś presja? Robisz to co każą przez 8 godzin w miarę szybko, sprawnie i wychodzisz. Wiadomo, są dni intensywniejsze i wolniejsze, jak wszędzie ale o braku oddechu to nie słyszałem. Stare wygi tworzą kliki bo są to osoby, które często walczyły razem od otwarcia hali i znają się jak łyse konie. Chyba nie liczysz, że uda Ci się wejść do tego elitarnego grona po 3 miesiącach pracy? W każdej firmie tak to już jest, że nowy musi zasuwać na 150% i może po 3+ latach zostanie zaakceptowany. Zresztą, po takim czasie to Ty będziesz już "kliką" dla nowych. "Firma nie stawia na ludzi kreatywnych[...]" - Ho ho, a co Ty zrobiłaś takiego kreatywnego i nie zostałaś doceniona, że wydajesz takie wyroki? Zaprojektowałaś kampanię reklamową? A może usprawniłaś logistykę? Zastanów się. "Nie widzę możliwości rozwoju w tej firmie." - Strasznie masz zatem wąskie horyzonty. Zobacz na liczbę wakatów w różnych miastach - brakuje ludzi od pracownika do kierownika hali. Lepszego czasu na rozwój chyba nigdy nie było. Pozdrawiam, Selgorsik

Paulina

@Selgrosik, cieszę się, że tak obszernie wyraziłeś swoje zdanie dotyczące pracy w Selgros, to z pewnością pozwoli wielu osobom szukającym pracy w Łodzi podjąć pewniejszą decyzję. Ogólnie rzecz ujmując z tego co wyczytałam i zrozumiałam uważasz, że aby wpasować się w atmosferę jaka tam panuje, należy starać się być miłym i uprzejmym? Powiedz jeszcze czy da się tam awansować? Jak wygląda ścieżka kariery w tej firmie?

@Selgorsik
@Paulina 16.04.2018 10:24

Witam, z tym wpasowaniem się w atmosferę to nie jest tak do końca. Są osoby, które będą Cię szanować, bo dobrze pracujesz, inne bo umiesz się z nimi dogadać a jeszcze inne będą Cię "gnoić", bo tak (to najczęściej te osoby sfrustrowane życiem). Nie ma reguły. Cechy charakteru takie jak pracowitość i odpowiedzialność są ważne ale z doświadczenia powiem, że nie można ich sztywno stawiać przed kompetencjami interpersonalnymi. Uprzejmość powinna iść w parze ze stanowczością oraz z umiejętnością wytyczania granic. Awansować na pewno się da, tylko niekoniecznie w obszarze tej samej hali. Wejdź na Selgros.pl i zobacz ile jest wakatów na różnych stanowiskach. Popracujesz rok lub 2 lata i składasz papiery na zastępce kierownika np. w Warszawie. Popracujesz 2 lata jako za-ca i skaczesz na kierownika do Wrocławia. Opcji jest wiele. Z pewnością dużym atutem będzie znajomość języka niemieckiego. Powodzenia. Selgorsik

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Łódź.

Selgorsik

Witam wszystkich, W ostatnim czasie zatrudniłem się na stanowisku pracownika hali w Łodzi i podzielę się kilkoma detalami, które zainteresują pewnie osoby szukające zatrudnienia lub myślące o zmianie pracy. Pensja: najniższa krajowa + 10% premii + dodatki za pranie, wózek, pracę w szkodliwych warunkach oraz dodatki socjalne jak np. bony. Przy podjęciu pracy może uda się wynegocjować 100 PLN dodatkowo jak pokażesz, że nie jesteś desperatem. Po trzech miesiącach może dostaniesz dodatkowe 100 PLN jak się dobrze sprawisz. Praca jest ogólnie mówiąc fizyczno/umysłowa - prosta i przyjemna o ile nie jesteś leserem. Wszyscy ludzie na otaczających mój działach są miłe i pomocne - aż chce się przyjść do pracy. Czytam wpisy poniżej i żalem stwierdzam, że sporo mija się z prawdą. Niestety trzeba umieć wytyczać granice i dogadywać się z ludźmi. Kultura, szacunek, empatia, uczynność to cechy, które trzeba wykazywać aby dobrze żyć z innymi. Na początku, oczywiście jest ciężko bo wszyscy mają Cię za głąba z dwiema lewymi rękoma do pracy, ale z czasem swoją wartość idzie udowodnić i nawet dziewczyny z informacji się w końcu do Ciebie uśmiechną.

Paulina

@aplikującywidzę, że jeszcze nikt nie odpowiedział na Twoje pytanie. Zdecydowałeś się na przesłanie swojego CV? Jak będziesz wiedział coś więcej o tym jak wygląda proces rekrutacji do Selgros Cash&Carry to chętnie o tym usłyszymy. Szczególnie, jeśli chodzi o przebieg rozmowy kwalifikacyjnej.

aplikujący

a czy ktoś może coś napisać o tm stanowisku PRACOWNIK DZIAŁU WSPARCIA SPRZEDAŻY , chciałbym aplikować.

Poki

Wyzysk i jeszcze raz wyzysk,traktuja ludzi jak śmieci,wiecznie zle,malo,niedobrze,mobing,zrobia z czlowieka niewolnika za minimalna krajowa

Pikacz

Nie polecam nikomu,odradzam,praca za minimalna krajowa,min dwa cale wekendy pracujace,jedna osoba na zmianie,kierownicy wiecznie niezadowoleni,ciagle zwracaja uwage ze zle za wolne na niektorych dzialach nawet zabraniaja ze soba rozmawiać!!!weźmiesz dzien wolny zaraz patrza sie jak na zlodzieja,atmosfera bardzo slaba,ludzie nie rozmawiaja ze soba,patrza wilkiem na siebie,juz nikt mlody nie chce tam przyjsc kiedys bylo inaczej,teraz przyjmuja ludzi z grupa inwalidzka ktorych.szkola pracownicy bo kierownik w biurze siedzi i narzeka na nadmiar pracy,pracownik pilnieje go bo inaczej sam bedzie musial zrobić,zero szans na awans i podwyzke nie podoba sie droga wolna,kierownicy nie.znaja nawet asortymentu na swoim dziale,urlop mozesz wziasc kiedy oni chca,coraz wiecej obowiazkow,

Paulina

Czy Selgros Cash&Carry zapewnia szkolenia swoim pracownikom?

koko

Na rokicińskiej też nie polecam, przeczkole normalnie, pierniesz i wszystko wszyscy wiedzą, szukają dziury w calu, mili to są przez pierwszy tydzień, starzy pracownicy ceny zmieniają, a nowi palety robią bo co nowy to trzeba zatyrać, brak szacunku dla klienta, ważne żeby palety robić i wiecznie źle i wiecznie według nich robisz jakieś błędy, czepianie się szczegółu, bo pan kierownik inaczej sobie to wymyślił, a ty w jego głowie nie siedzisz. Pan dubledoor tyra ile wlezie byle żeby jak nawiecej palet było zrobione żeby się wykazać i premie dostać, ale że ty nic z tego nie masz, to nieważne. Pani Ruda nawet jak wcześniej przyjdziesz do pracy i siedzisz na palarni przed pracą, wchodzi i pyta się co ty tu robisz. Kierownictwo nie widzi prawdziwych problemów firmy, tylko chodzą oglądają powieszone reklamy i się do siebie uśmiechają. za dużo by pisać o tej firmie. Nie polecam jak ktoś jest słaby psychicznie. wykończą człowieka

lara

i jak w końcu ruszyły na pabianickiej te rekrutacje na alkohole i napoje? czeka i czekam, ale tez nie wiem za bardzo gdzie najlepsze aktualne info znajdywać w termacie

xxx

Proszę poobserwować dział Sezon, Alkohole/Napoje na Pabianickiej w Łodzi jeżeli mowa o rotacji ;)

xxx

A skąd masz takie informację że rotacji nie ma i zwolnień też nie? Przed okresem letnim zwolniło się mnóstwo osób. A mniej więcej kwiecień/czerwiec dali "starym" pracownikom "podwyżki" żeby miał im kto tam pracować. Śmiech na sali jeśli uważasz tego pracodawcę jako dobrego, albo jesteś przydupasem kierownika albo pierdzisz w stołek jako kierownik bo żaden szaraczek nie wypowie się dobrze o tej firmie. Syf kiła i mogiła.

xxx

No fakt mydlą oczy podwyżką ;) dziękuję bardzo za taki obóz pracy, kolejki do przyjęć nie ma ;)

xyz

Witam. Pracowałam prawie 5 lat w Selgrosie na Pabianickiej w Łodzi (tak tak aż sama się sobie dziwię ,że tyle wytrzymałam) na dziale Tekstylnym. Zero kultury osobistej ze strony kierownictwa k***y, c***e, darcie się z jednego końca alejki do osoby która jest w drugim końcu, pytanie czy płacą Ci za chodzenie do toalety (no przecież mogę sikać pod siebie). Dyrygują Tobą dwie czarnowłose "piękności" Kierowniczka ze stałą i tą samą miną którą uśmiech dosłownie boli na Twoje dość ważne pytanie skierowane w jej strone odpowiada "NIE BO NIE" :) druga natomiast hmm dużo by o Niej opowiadać, Gwiazda gazety "Express Ilustrowany"- zachęcam do lektury- największy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Województwie Łódzkim- tam opisana jako dziewczyna "ZŁODZIEJO-GANGSTERA", a już największym ewenementem w jej wykonaniu było polecenie zatrudnienia jej pasierba którego w nie długim czasie złapano na kradzieży :) W owych czasach żona Cygana XYZ a polecenia wypowiadała do Nas w jakimś pseudo cygańskim języku :D Na dziale tekstylnym zabraniało się rozmowy z kim kolwiek o pomocy ze strony mężczyzny z innego działu ( napomknę że na dziale tekstylnym pracują same kobiety a dział lekkim nie jest) nie było mowy. Odbiór nadgodzin ustalały sobie Panie dwie kierowniczki ;) Praca od deski do deski 8:20 z nielicznymi przerwami na bardzo szybkie SIKU (tak tak w ubikacji też byłeś sprawdzany czy aby na pewno załatwiasz potrzeby fizjologiczne) Reasumując po 5 latach udręki i stawce 1950 brutto z umową na czas nieokreślony nie polecę nikomu takiej pracy :) Wyzysk, wyzysk, wyzysk!!!

free

2 tys. brutto/m-c + do 1 tys. brutto dodatków socj. na rok = nie tak tragicznie? No to ciekawe, kim jesteś.

Selgrosanka

Nowo przyjmowani dostają podstawę zawsze większą(chwyt marketingowy),a w następnym roku kiedy najniższa krajowa wzrasta nowo przyjętych podstawa zrównuje się z najniższą krajową.Premia to 10% od podstawy, nocki 20%dodatku od podstawy,pranie 10zł. Bony świąteczne 500zł. wakacje pod gruszą 450zł.(co rok).Warunki Socjalne BDB.

Selgrosanka

Dobrze można zarobić na działach chłodniczych:dodatek za trudne warunki 300zł. pracownicy obsługujący mrożnie dodatek mają w wys. 500zł. Jest to praca w bardzo trudnych temp. warunkach, a leczenie jest drogie.

Selgrosanka

Działy, gdzie dobrze można zarobić to:konserwy,napoje(duża odpowiedzialność alkohol jest w szklanych tłukących się butelkach i jest drogi)

Selgrosanka

To prawda na PT bez problemu mozna wyciągnąć 2 tys. na rękę.Pracują od pon. do piątku od 5:00 do 16:30, weekendy wolne.

Oferty Pracy

PRACOWNIK DZIAŁU OBSŁUGI KLIENTA - KIEROWCA Selgros Cash&Carry 2015-06-17 Żródło: Gowork.pl Radom (mazowieckie)   POSZUKUJEMY OSOBY DO PRACY W RADOMIU NA STANOWISKO:     PRACOWNIK DZIAŁU OBSŁUGI KLIENTA - KIEROWCA Wymagania: -    Wykształcenie min. średnie, -    Prawo jazdy kat. B i doświadczenie w prowadzeniu samochodów dostawczych do 3,5 t., -    Doświadczenie w pracy w dziale związanym ze sprzedażą i ob

CZARNY
@Oferty Pracy 30.07.2015 08:27

TO PRAWDA PRACA W SELGROSIE JEST OKROPNA CZŁOWIEK JEST PONIŻANY I MOBINGOWANY COŚ NALEŻAŁOBY Z TYM ZROBIĆ

CZARNY
@Oferty Pracy 30.07.2015 08:27

Raczej nie polecam pracy 2 tysięcy na pewno nie dostaniesz i wierz mi ,że jest to firma gdzie mobingują ludzi.

Pracownik

Przedwczoraj na połczyńskiej policja zakuła w kajdany i przeprowadziła po sklepie dwoch pracownikow przyjecia towaru. Ponoc skradli wraz najwiekszymi dostawcami wedlin ponad 3000 palet euro. Hihi nalezalo sie za to co robia z ludzmi

rogal

Wierze wam ,co przezywacie w tym syfie .Nigdy nie zycze nikomu pracy w tym syfie ponizanie ,ponizanie i jeszcze raz ponizanie to jest polityka tej firmy wiem co pisze bo pracowalem w selgros lublin .Ngdy nikomu nie zycze przezywac tego co sie tam dzieje i to pewnie za zgoda dyrekcji ,bo nie wierze w to ze dyrektor nie widzi jak traktowani sa pracownicy przez "kierownikow" rotacja jest bardzo duza bo ludzie nie wytrzymuja atmosfery ktora tam panuje .Pozdrawiam was wszystkich trzymajcie sie

;)

Na Pabianickiej czasy PRL-u i stanu wojennego. Chowane i ukrywane przez pracownikow hali artykuly na polkach!! Malo tego robiac dzis zakupy podeszlam z chlopakiem do polki z artykulami detalicznymi jak zawsze moze trafi sie jakas okazja przecenionej polamanej czekolady. Stoimi patrzymy wybieramy. Artukuly pochowane na wysokich polkach przez pracownikow. Do tego jeden z nich na bezczela podszedl i mowi ze sa to artykuly do odlozenia na glowne polki. Dajmy przyklad Czekolada Milka XXL cena standardowa 10.99 cena po przecenie 3.69. Gdy chcielismy to zglosic zglosil sie kolega owego pana niby kierownik dzialu i szepty na boku. SYF BURDEL KIŁA I MOGIŁA. Sklep dla pracownikow a nie dla klienta.

Zostaw opinię o Selgros Cash&Carry - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry