Selgros Cash&Carry

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 67 ocen.

Opinie o Selgros Cash&Carry

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry

Dominika

@Kierowca czyli sama praca nie jest tak zła jak wcześniej była opisywana, ale tak jak wszędzie w usługach trafia się na różnych klientów i niestety czasem trzeba posłuchać tej drugiej strony. Dobrze, że jest kontakt z szefostwem i możecie na nic liczyć. Myślę, że dla osób, które zastanawiają się nad pracą w Selgros Cash&Carry może być bardzo ważne.

Kierowca

Zajrzałem bo słyszałem, że są tutaj wpisy o pracy kierowcy w Selgrosie. Poniżej to wpis kolegi prawdopodobnie, który nie był zatrudniony w selgrosie i już nawet nie jeździ u nas jako kierowca firmy zewnętrznej, tylko oni przychodzą na 8 do pracy, naepwno w miesiącu nie jeżdżą więcej niż 160 godzin, masa nieprawdy w stiwerdzeniu, że pracują po 12 godzin, punktów obsługujemy dużo dużo więcej niż 90, kierowców też jest więcej niż 5. Z tego co się orientuję to ci dwaj z zewnętrznej firmy nie przepracowują się i zarabiają dobrze, że ktoś marudzi na wszystko zawsze to normalne w polsce. Mandaty poza prędkością firma jeżeli nie są to częste przypadki zwraca nam. Pracujemy od 5 40, jeżeli zdarzą się nadgodziny to są oddawane w inny dzień jeśli nie ma możliwości to płacone, mamy nowe auta, dba się o naprawy przeglady, jest normalna atmosfera nie ma chamstwa,pomagamy sobie, są premie dodatkowe miesięczne i za sezon, jak się robi błędy czy uszkodzi towar lub auto to premia zabierana, dostajemy ubrania robocze, ogólnie normalna praca ok, kasa oczywiście mogłaby być wieksza w podstawie. Minusy to dużo papierów, problemy z kompletacją towaru błedy, przez które wyjeżdzamy później zamiast ruszyć o 7-8 przeciąga się czasami nam do 9, cięzko z dostawami w trudnych miejscach jak centrum miasta, ograniczenia godzin dostaw, jesteśmy u klienta i jak ma jakieś uwagi czy problemy to my zbieramy opieprz za błedy nie swoje to duzy minus ale tak jest wszędzie w transporcie, wystarczy pogadać z kurierami. Szefostwo wymagające i zabiegane ale jak jest z tego co słyszę jakiś problem to starają się pomóc. Ogólnie ocena dobra z minusem, proównując do innych firm nie ma tragedii.

Gdańsk

Ja całe szczęście zakończyłem już swoją przygodę z Selgrosem a jak się okazało razem ze mną 3 kierowców. Więc około 90 punktów w trójmieście i okolicach obsługuje teraz 5 kierowców, współczuje chłopakom i właścicielom restauracji którzy teraz towar będą odbierali o 22... Firma aktualnie zatrudnia dużo pracowników z Ukrainy. Stawka skutecznie odstrasza ludzi z Polski.

Dominika

Do Gdańska Selgros Cash&Carry poszukuje bardzo dużo pracowników na różne stanowiska: http://www.selgros.pl/oferty-pracy?hall_jobs%5Bhall_id%5D=3 Firma oferuje atrakcyjne warunki zatrudnienia w ramach umowy o pracę, szkolenia i kursy podnoszące kwalifikacje zawodowe, możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego. Czy ktoś z Was będzie próbował swoich sił?

Dominika

@Gdańsk dzięki za wypowiedź i informacje o pracy w Selgros Cash&Carry. A powiedz czy nie ma możliwości porozmawiania z pracodawcą, żeby przychodzić później do pracy skoro o 8 nie macie nic do robienia i czekacie na zamówienia?

Gdańsk
@Dominika 24.09.2017 14:48
@Gdańsk dzięki za wypowiedź i informacje o pracy w Selgros Cash&Carry. A powiedz czy nie ma możliwości porozmawiania z prac...

Już załatwiliśmy żeby przychodzić na 8 bo wcześniej była to 7 i stało się jeszcze dłużej.

Gdańsk

Tragiczna organizacja pracy. Wynagrodzenie na bardzo niskim poziomie. Kierowcy którzy przychodzą na 8 rano i do godziny 10-11 czekają na zamówienia, żeby o 11:30 dostać informację o punktach i faktury, a pierwsze 5 punktów miało zaznaczoną dostawę między 8 a 10. Obwinia się kierowcę za to. I zawsze jest porównanie do jednego magicznego pracownika który kiedyś pracował i robił 400 km w ciągu 3 godzin. 6 tonowym samochodem, ponieważ wszystkie samochody są przeladowane i to solidnie. Codziennie unikanie ITD bo jak zaproszą na wagę i dadzą mandat 500 zł to zapomnij że dostaniesz te pieniądze od firmy. U klientów wieczne tłumaczenia z braku produktów i błędami w kompletacji zamówienia. Umówiony grafik na miesiąc do przodu po czym w wolną sobotę telefony o 8:30 rano że musisz przyjechać do 9 bo jest dużo zamówień a klienci już dzwonią wkurwieni. Obciążenie kosztami za uszkodzony towar kiedy rozpakowujesz u klienta paletę mąki i pod 4 warstwą znajdujesz zgniecione paczki ciastek. Ciężko powiedzieć o godzinach pracy, bo zazwyczaj dostajesz tyle punktów i tak rozproszone od Juraty przez Wejherowo po stare Miasto że zapieprzając cały czas na 110% wyrobisz się koło godziny 19-20. Ale raz na miesiąc może Ci się trafić dzień kiedy ktoś się pomyli i da Ci tylko 5 punktów i skończysz o 14 to wtedy usłyszysz od pana "k" że kierowcy powinni jeździć 12 godzin a nie 6. Niestety takie sytuacje są na wszystkich stanowiskach z wyjątkiem przedstawicieli handlowych bo tam to pracują same oszołomy u których duży klient zamawia 300 kg ryby na duże przyjęcie a oni zapominają o tym bo przecież jest piątek i tak będę miał wyłączony telefon. Klient ten zrobił imprezę bez ryby... Pracując w tej firmie człowiek się zastanawia jakim cudem to jeszcze się toczy i jak duże straty musi przynosić ten oddział. Zapotrzebowanie na pracowników jest bardzo duże, na całe szczęście na 100 osób które przychodzą na rozmowę/dzień próbny 99 ucieka a jedna się nadal zastanawia. Odradzam pracę w tej firmie jak i u podwykonawców. Lepiej już iść do McDonald's, tam przynajmniej godzinowka jest lepsza.

Dominik
@Gdańsk 23.09.2017 04:46
Tragiczna organizacja pracy. Wynagrodzenie na bardzo niskim poziomie. Kierowcy którzy przychodzą na 8 rano i do godziny 10-11 c...

Poważnie, na rozmowy o pracę przychodzi po 100 osób? NMSP :-)

Dominika

Jest dużo ofert pracy w Selgrosie http://www.selgros.pl/oferty-pracy, ktoś z Was będzie aplikował? Może pracownicy moglibyście dać rady odnośnie rekrutacji, żeby było łatwiej dostać pracę.

M

Czy ktoś wie gdzie w Selgrosie w Gdańsku składa się skargę na pracownika? W dziale personalnym? Pytam nie dlatego, że ktoś na mnie krzywo spojrzał, każdy ma prawo mieć zły dzień. Ale Pan pracujący w punkcie obsł. klienta chyba się trochę zagalopował wydzierając się na cały głos, za to że chce się oddać kluczyk od szafki bo "jest już 21 i kluczyki oddaje się wcześniej". Ja pracuję w tym samym sklepie, również do 21 . Ciekawe gdzie wcześniej miałabym niby schować torbę z portfelem, rzeczami osobistymi i kurtkę, tak żeby szybciej oddać kluczyk i punkt 210:0 Pan z POK-u mógł zgasić światło. Jestem z firmy zewnętrznej więc za każdym razem muszę zostawiać swoje rzeczy w szafkach, do których kluczyki są na POK-u. A, że godziny pracy mam od popołudnia do 21 to już nie mój wybór. Pracuje od wielu lat w innym większym markecie jako etatowy pracownik i wiem, że praca w handlu jest męcząca, bywa wkurzająca, zwłaszcza jak niektórzy klienci dają popalić swoimi roszczeniami, szczególnie na POK-u... ale nigdy nie odezwałam się tak do kogoś innego, czy to klienta czy innego pracownika, tak po prostu bo jestem nie humorze. Choć trudno darcie ryja nazwać "odzywaniem się". Jeśli ktoś wie gdzie się składa skargi lub gdzie się dzwoni z takimi sprawami to proszę o wskazówkę.

znawca
@M 21.04.2017 22:20
Czy ktoś wie gdzie w Selgrosie w Gdańsku składa się skargę na pracownika? W dziale personalnym? Pytam nie dlatego, że ktoś na...

Do sadu idz najlepiej.

znawca
@M 21.04.2017 22:20
Czy ktoś wie gdzie w Selgrosie w Gdańsku składa się skargę na pracownika? W dziale personalnym? Pytam nie dlatego, że ktoś na...

I poszlas do sadu?

Agnieszka

Witam, Czy ktoś jest w stanie określić jakie jest wynagrodzenie na stanowisku kierownika działu, np. spożywczego/przemysłowego, na takie właśnie ogłoszenie wysłałam CV. Nie wiem w jakich widełkach kwotowych można się poruszać jeśli zapytają na rozmowie rekrutacyjnej ile chce zarabiać ?

Roland

Proszę o info nt. charakteru pracy jako ph. ds horeca. Orientacyjne zarobki, jaki samochód i ogólnie jak się pracuje. Dzięki. prmag@o2.pl

Jaa
@Ania 03.03.2017 11:56
Pracowac tak ale nie za 10ZL!!! Trza miec cos z pracy, zeby z czegos moc zyc, a nie wegetowac. Pracuje sie po to, zeby z tego z...

Ja pracuje jako przedstawiciel w zupełnie innej firmie. Ale mam wykształcenie wyższe dwukierunkowe wiec taka prace mam. Osoby z ledwo wykształceniem średnim powinni z pokora przyjąć stawkę 10zl i dalej sie dokształcać by zająć inne stanowiska lepiej płatne.. nie oczekuj ze ktokolwiek da Ci 15-20zl na godzine z średnim wykształceniem i równie średnim doświadczeniem. Kazdy chciałby posadę kierownicza lub dobrze płatna bez zadnego wkładu własnego poprzez naukę lub ciężkiej pracy.

Ania
@Jaa 09.03.2017 22:33
Ja pracuje jako przedstawiciel w zupełnie innej firmie. Ale mam wykształcenie wyższe dwukierunkowe wiec taka prace mam. Osoby z...

Z pracy powinno sie byc w stanie utrzymac, nawet ze srednim wyksztalceniem srednim, anie wegetowac z pensji, z ktorej nie da sie zyc. A wyksztalcenie wyzsze nic nie musi gwarantowac w tym swiecie pelnym kolesiostwa i pracy zalatwionej po znajomosci, gdzie nieraz nie trzeba miec wymaganych kwalifikacji, bo znajomosc wystarczy. A potem mamy jak mamy nieraz, ze na niekompetentnych natrafiamy.

Marek

Dzisiaj zrobiłam zakupy na dziale rybnym kupiłam karpia 1,14 a pani skasowała mnie za śledzia 8,518kg proszę sprawdzać paragony przy kasie ja sprawdziłam dopiero niestety w domu wróciłam się do sklepu pani zrobiłam ksero paragonu powiedziała że do mnie zadzwoni z łaska dała mi ksero i pieczątkę postawiła teraz czekam od nich na tel widocznie pracownicy nie są szkoleni nie przykładają się do pracy bardzo się zawiodłam

nell
@Marek 17.12.2016 18:04
Dzisiaj zrobiłam zakupy na dziale rybnym kupiłam karpia 1,14 a pani skasowała mnie za śledzia 8,518kg proszę sprawdzać paragony...

Jaka płaca taka praca.

cos o tym wiem
@nell 19.02.2017 18:17
Jaka płaca taka praca.

W Slegrosie i nie oplaca sie pracowac ani zakupow robic, bo drozyzna na maxa tam jest.

Polemika

Jeszcze w takim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak w Horeca Selgros Gdańsk, to nie pracowałam. Wykorzystywanie pracowników pod każdym względem, zakłamanie potężne. Kierownik pilnuje, żeby tylko za bardzo się nie spoufalić z innymi pracownikami. Wymyśla intrygi, że jedno na drugiego powiedziało, a jak przychodzi do konfrontacji, to okazuje się, że nikt złego słowa nie powiedział, a to tylko wymysł przełożonego. Kompletnie brak jakichkolwiek kwalifikacji kierownika ds. Horeca do zarządzania grupą. Pracujesz na innych stanowiskach niż masz na umowie, zarobki koń by się uśmiał. NIEDOSTATECZNY dla firmy. To była mega lekcja na przyszłość, żeby nigdy, pod żadnym pozorem nie wrócić do Selgrosa. Choćbym miała tynk ze ściany zdrapywać, nigdy, przenigdy! Bez pozdrowień.

PolemikA
@Paulina 13.12.2016 17:27
To tam jest istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak piszesz, a wigilie firmowa robia choc?...

Na szczęście już tam nie pracuję, jak zobaczyłam co się dzieje, to zwolniłam się. Także co do Wigilii, to nie wiem, ale nie sądzę. A nawet jeśli by robili - to chciałabyś dostać zakłamane życzenia od kogoś, kto najchętniej by Ci kosę w plecy wsadził? Bo ja nie ... Także czy robią, czy nie - i tak jest syf.

Paulina
@PolemikA 22.12.2016 09:17
Na szczęście już tam nie pracuję, jak zobaczyłam co się dzieje, to zwolniłam się. Także co do Wigilii, to nie wiem, ale nie sąd...

To tam krotko mowiac jest bardzo nieciekawie.

Kasia

Za 1800 ZL?! Wow ale wyzysk i to na 3 zmiany, to chyba teraz Ukraincow beda zatrudniac co? Bo ci sie godza na taka kase, dla nich to dobra kasa.

Tomasz
@kololo 10.11.2016 23:58
Czyli dalej nie rozumiesz, bo nie w interpunkcji problem. Jeśli jesteś rzeczywiście jakimś kierownikiem w Selgros, to bardzo ź...

Ależ ja się z Tobą całkowicie zgadzam. Płace dla pracownikow hali i kasjerek to kpina. Nie pracowałem w Gdańsku ale mam wielki sentyment do tamtej hali. I źle mnie oceniłeś - ja chyba jako jedyny z kierowników hali mowilem sam pierwszy dzień dobry do pracownikow ochrony czy sprzątaczek, pytałem jak dzien i jak im sie żyje. Rozumiałem ich problemy i starałem sie zawsze ich wysłuchać. Moim zdanie płaca minimalna do pracownika i całej lini kas to 2000zł na rękę - nie brutto.

kololo
@Tomasz 12.11.2016 19:18
Ależ ja się z Tobą całkowicie zgadzam. Płace dla pracownikow hali i kasjerek to kpina. Nie pracowałem w Gdańsku ale mam wielki...

Prawda taka, jakby dyrektorzy nie podlizywali sie za kase zagranicznym wlascicielom i bardziej bali o interesy radokow pracownikow inaczej by bylo, a tak jestesmy tania kolonia dla nich.

anonim

(usunięte przez administratora)

Grażyna

mysle ze przez pierwsze 3 miesiące wyciągniesz 1700, po 3 miesiącach moze 1800, po roku czy dwóch moze 2000 będziesz mieć. Ale to wszystko zalezy od działu i kierowników tego działu czy bedą o Ciebie walczyć.

anonim

(usunięte przez administratora)

Grażyna

Spokojnie mozesz sie na tą chwile 1700 na reke spodziewać z dodatkami. Na działach gdzie jest zimno (typu nabiał wędliny czy owoce) dodatkowo koło stówki co miesiąc. Po jakimś czasie na pewno jakas podwyzka tez.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kasia

Wejdź na stronę Selgros, przejdź do zakładki praca i tam są oferty pracy. Na każdym dziale brakuje ludzi. Mysle ze moze brakować ponad połowy personelu. Znajdziesz prace na każdym dziale, od Kas, Przyjęcia Towaru, przez Ryby Mięso Warzywa aż po Chemię Konserwy czy Nabiał. Do wyboru do koloru.

kololo
@Kasia 11.10.2016 19:11
Wejdź na stronę Selgros, przejdź do zakładki praca i tam są oferty pracy. Na każdym dziale brakuje ludzi. Mysle ze moze brakowa...

Bez przesady, brakuje góra 20%, jednak przy obecnym stanie osobowym i organizacji pracy robi to kosmiczną różnicę.

anonim

(usunięte przez administratora)

kruk

dużo ludzi samo odeszło bo już nie wytrzymywali psychicznie w selgrosie. a kolejna polowe zwolnili. lepiej szukac co innego niz selgros

anonim

(usunięte przez administratora)

kruk

na calej dziale spozywczym brakuje ludzi

kruk

w selgros gdansk dużo ludzi odchodzi. kierownicy niedoceniają swoich pracowników.

LG/smk

Proszę wytłumaczcie mi po co zaopatrywać się w takim SELGROSIE/Makro skoro nie tylko nie jest taniej ale drożej niż nawet w marketach , do tego wybór żaden albo mizerny , daleko -- co dostaje sie w zamian gdzie jest fenomen tych centrów ?

der

a napisze ktoś jak praca PH w Gdańsku? Jak z umową, jakie zarobki, jak z samochodem itd.

Kamila
@der 21.08.2016 13:12
a napisze ktoś jak praca PH w Gdańsku? Jak z umową, jakie zarobki, jak z samochodem itd.

Praca ok, dużo się dzieje jak to w sprzedaży. Auto opel corsa, podstawa nie najwyższa plus premie za obroty. Spoko atmosfera, konkretny z fajnym podejściem kierownik. Minus to braki pracowników i wpływa to na współpracę bo jest ciężko wszystko ogarniać od strony hali.

anonim

(usunięte przez administratora)

Selgrosowa

Atmosfera jest fajna, zalezy tez od działu. Ale pracownicy sie wspierają nie zależnie czy sa z foodu czy z nonfoodu czy tez z biur. Wykształcenie średnie w praktyce być nie musi. Kazdy dział ma braki i poszukują każdego do pracy.

Selgrosowa

To powiem jak jest obecnie. Stawka na reke pracownika Hali waha sie w graniacach: 1600-1800, niektórzy jak maja jaja żeby walczyć o wyższe zarobki i harują cieżko, tak że czasami sie robi słabo od podnoszenia ciężarów po kilka, kilkanaście kilogramów dostanie te 2000zł po np.: roku czy 2 latach. Słyszałam ze niektóre kasjerki to i po 1500 maja.. Atmosfera przez ostatni rok pogorszyła sie masakrycznie. Oczekiwania kierowników Hali jak i samego dyrektora sa z kosmosu. Działy na których powinno być 8 osób maja po 3 lub 4 pracownikow. Ludzie pracują tam z przyzwyczajenia, nowi pracownicy wytrzymują do kilku miesięcy głownie z powodu zarobków małych jak na wykonywaną praca. 1700 na reke? Jak najbardziej jesli pracuje sie w miare swoich możliwości i jest sie rozumianym przez pracodawcę ale nie jesli jest Ci słabo z przepracowania a wymaga sie więcej i więcej przy śmieszniej liczbie pracownikow. Ale da sie wytrzymać, trzeba mieć nerwy. Trzymają tutaj ludzie, którzy sa fajna ekipa, tylko ze stanowczo o polowe za małą.. Z tego co zaobserwowałam polecam prace na działach świeżych: ryby, mięso, warzywa. Nabiał moze tez tylko troche tam zimno.

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

wystarczy wejść na stronę www, ale jeżeli ktoś tego nie sprawdził i pyta na forum to chyba mu nie zależy na pracy aż tak?

dawny pracownik

Jeszce 4 lata temu było właśnie na umowę o prace i co 3 dni zmiana albo nocka, albo poranna albo popołudniowa, wiec do bani i pilnowali jak murzynów z batem jak tylko parę minut stałeś bo akurat nic nie było odraz upomnienie, ze nie wolno się obijać. A stawka to była 10 ZŁ brutto, wiec mega mało.

Nerko

Posłuchajcie Pracuje w Selgrosie w Gdansku od 2003 roku czyli od otwarcia hali Nie ma czegos takiego ze 3 dni na rano potem nocki czy cos podobnego To bajki jakies. Osoby,które są zatrudniane na umowe zlaecenie to tak moze i maja ale nie na umowe o prace Co do kierownictwa działów że tylko patrzą zeby opieprzyc Hmm Nie wiem kiedys moze tak Teraz juz troche przybastowali jak juz im tez sie cos niecos powiedzialo Sa 2 panie do ktorych to jeszcze nie dociera wciąż ale mysle ze niedługo juz sie im ukróci Tak to kodeks pracy jestrz przestrzegany a co do zarobków no nie ma stawki takiej jak w Biedronce ale podobna i nie jest to najnizsza krajowa

mam wy....ne

Nie chodzi tylko jeździ na wrotkach

pracownik

Negocjować warto zawsze ale często niestety bywa, że jak za wiele rządasz wezmą tego, który za mnie będzie robił z powodu dużego bezrobocia albo Ukrainca wezmą. W sklepach na budowach stoczniach coraz wiecej ich jest.

gda

czesc, mam rozmowę w poniedziałek,już drugą,pierwsa była przezpośrednika. Mam stopień niepełnosprawności,w pierwszym wypadku powiedziałem, ża chce zarabiać 1700. Nie wiem czy dobrze,oferowali mi stanowisko sprzedawca pracownk hali na rtv Ten gośc co ze mną rozmawiał,mówił że to do negocjacji,czy mam odpuszczać...? czy mam pozostać przy swoim na czym polega paca jak tam jes mówią ze mam pracować po 7 godzin,czyli nocki odpadają dajcie jakieś podpowiedzi

anonim

(usunięte przez administratora)

Aga

Taak ale tylko swoi dostana tam dobre stanowiska by żyło się lepiej elicie...

anonim

(usunięte przez administratora)

Aga

To złóż CV do selgros w Gdańsku ale nie licz na dużą płacę.

Asia

Szukaja na hale sklepowA??

chetna do pracy

Widac forum wymarło smiercia naturalna heh.

chetna do pracy

Daja bony czy nie?????????????

chetna do pracy
@chetna do pracy 16.12.2014 14:50
Daja bony czy nie?????????????

Jest to forum wogole jeszcze zywe czy zywy trup????

chetna do pracy

A daja tez bony towarowe pracownikom na swieta?

anonim

(usunięte przez administratora)

dawny

Dostajesz 10zł brutto na godzine i masz sie z tego cieszyc i wiadomo ustawowo dodatki za prace w noce i swieta. I wiadomo musisz zasuwac bo jak chcesz sobie troche odpoczac (pomijajac ustawowe przerwy) to odrazu cie pogania kierownik zmiany. Wiem o czym mowie.

pracownica

Daja umowe o prace, przynajmniej w Gdansku. Atrakcyjne warunki zatrudnienia sa sa ale na ich korzysc oczywiscie, mało płaca 3 zmiany, np pracujesz 3 dni na rano a potem dwa dni na nocke potem nastepne 3 dni na popołudnie, totalne wybicie z rytmu. Raczej na awans nie ma co liczyc.

dawna

Płaca minimalna krajowa plus dodatki ustawowe za prace w godz nocnych. A godziny z gory narzucaja. Wiec praca o charakterze pracuj duzo nie zadaj za wiele.

dawna

Za niedziele tez wiadomo ustawowo dodatek daja.

Selgrosz

Żeby zrobić te badania sanepidowskie to musisz trzy dni z rzędu nawalić w słoik i codziennie rano zawozić na badanie.

pracownica
@Selgrosz 15.09.2014 19:48
Żeby zrobić te badania sanepidowskie to musisz trzy dni z rzędu nawalić w słoik i codziennie rano zawozić na badanie....

Hehe dobre :) i dodac trzeba ze najpierw w selgrosie ci kregosłup złamia zebys pracowala jak nakrecona.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownica

Selgros tez Cie skieruje na te badania i oni koszta ponosza, ale badz swiadoma, ze tam niezarobisz za duzo i praca 3zmianowa np 3 dni na rano potem na popołudnie itp i praca tez nie jest za lekka bo jak cie kierownik działu zobaczy ze nie mast roboty to odrazu ci ja da a jak bedziesz sie według nich obijac to ochrzan dostaniesz tak tam jest.

pracownica

Ksiazeczka sanepid jest konieczna ze wzgledu na przepisy, jezeli chcesz pracowac z zywnoscia. Ale zarobi nie sa za wysokie tu wiec raczej kokosow nie zbijesz.

Agata

A nadal tam za kazdym na hali w selgrosie w Osowie chodzi zmianowy i pilnuje aby nikt nawet minute nie odpoczał? Pytam na powaznie.

Kasia

Tylko strajkiem i wspolna postawa mozna wywalczyc lepsze warunki.

Asia

Jak lubisz pracowac za małe pieniadze i duzo pracowac i 3 zmiany, to polecam selgrosa jak najbardziej

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda

Nie prawda, bo kazdy tylko gada ze tak jest ze nic sie nie da zmienic itp. Dlatego tak jest jak jest ze gnebi sie pracownikow bo nikt nie podejmuje inicjatywy zeby pociagnac innych.

ww

Jak czytam co się dzieje w Poznaniu to co dopiero będzie na Wschodzie czyli w Lublinie ponoć pracownicy biurowi i przedstawiciele firmy to znajomi ludzie po układach .hala jeszcze nie wybudowana a już się słyszy głosy że cały personel zatrudniony a przeprowadzane rozmowy to tylko grzecznościowa fikcja. jaka jest pensja kierownika lub zastępcy?

Magda

Takie osoby to trzeba wylaniac i skompromitowac je publicznie a nie mowic ze tak juz jest, dlatego w Polsce mamy jak mamy bo taki mamy klimat sie mowi.

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda

Zgadza sie, ale po co sie przyzwyczajac do tego lepiej wylonic takich i publicznie skompromitowac je. Bo kazdy mowi ze tak juz jest i tyle, dlatego w Polsce mamy jak mamy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Magda

Napewno musi to byc ktos kto nie jest uwikłany w układy z zarzadem i szefostwem. Bo tacy sie czesto zdarzaja niby tu miło a za plecami nadaja.

Magda

To nie moze ktos zglosic to do inspekcji pracy jak tam sie tak dzieje?

kaja

Ludzie tylko nie do Poznania !!! Traktują człowieka jak niewolnika, nie przestrzegane są prawa pracownicze, a każdy trzęsie portkami i trąbi w jedną trąbe ! Niech zastanowią się wszyscy co z tym zrobić!pseudo panie i panowie kierownicy już niedługo skończy się wasz ubaw z tego jak "wyrzuciliście kolejnego człowieka z pracy!!!

Magda

Czy u was nie ma czasem tak ze kazdy kabluje na kazdego tzn nie wszyscy ale kazdy obawia sie kazdemu cos powiedziec?

Zostaw opinię o Selgros Cash&Carry - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry