Witam jak tam jest na magazynie bo nje wiem czy składać cv .
Jakie są obecnie stawki na produkcji na wejście dla nowego pracownika ? mam rower nie potrzebuję autobusu interesuje mnie kasa jaka na wejście i czy jest / jaka wysokość premii
Może teraz się coś zmieni jak wywalili Dyrektora zakładu i tego szwaba Knuta który kierował tym (usunięte przez administratora).
Ciekawy jestem i jak teraz jest jak nie ma K..ta i Jazi...kiego, czy jest lepiej w zakładzie czy nie? możecie dać znać za co ich usunęli ?
Ludzie zastanowcie sie co wypisujecie nie pasuje wam to nara.. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Popatrzcie na siebie a pozniej oceniajcie ... Zazdrosc czy brak wlasnej. Wartosci???
Hehe wszędzie jest lepiej niż w tum kolchozie.sam się przekonałem.w życiu tam nie wrócę na jeb...hydronic.ludzie spoko.liderki wyżej srają niż (usunięte przez administratora) mają czuje się ważniejsza od dyrektora
Każdy pisze to co czuje i jak to wszystko odbiera pracując z wami.a jeśli nie pasuje coś to wystarczy nie czytać.poza tym każdy pisze co mu się nie podoba więc zamiast to zmienić to lepiej dawać bez sensu jakieś komentarze.ale to normalka.poza czubkiem własnego nosa juz nic nie widac
Miałem tam iść do pracy ale po rozmowie rekrutacyjnej zrezygnowałem. Wysłali człowieka co nie miał pojęcia o co pyta, zero wiedzy
Większość pytań o starą pracę we Wrocławiu
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę, ale nie przyjąłem
Do dyrekcji Eberspecher godzikowice/oława szukacie ludzi do pracy to pomśleć trzeba o autobusie dla pracowników a znajdziecie chętnych do pracy nie wszyscy mają auta a pracować muszą wszyscy.
Mechanik Marek to nieudacznik.potrafi tylko cwaniakowac .nie zna obslugi i napraw maszyn .narzeka tylko ze stare albo bylo juz zepsute .na innych projektach sa mlodzi i ambintni chlopcy co pomoga z checia a ten to tylko narzeka nic nie robiac przy tym.tacy jak on to na wygnanie
Odpi....olcie się od mechaników, spier..licie coś na stanowisku czyli nie zrobicie krok po kroku cykl i już krzyczycie że awaria a tak naprawde nie ma żadnej awarii tylko brak wiedzy i szkolenia pracownika więc sie nie dziwcie że mechanik wku....ony bo musi wasze błędy naprawiać!!!
Celem wprowadzenia dwoch zmian jest. Brak ludzi chetnych do pracy Kociol, ktory jest obecny Liderki I nic przy nich nie robiace osoby, ktore kreca sie tam I spowrotem na nockach I w czasie nieobecnosci kadr. Szczegolne zmiany dotkna hydronic .liderki szczegolnie pyskate beda pod nadzorem dlatego tez, ze sa winne zla atmosfera I wynikami negatywnymi na produkcji.
Brak wiedzy zero podejcia do ludzi .wydaje im sie ,ze jak pojdzie doniesie do kierownika bedzie w siodmym niebie .wystarczy zrobic porzadek z hamstem donosicielstwem.
Witam kto pracuje na magazynie bo chce sie przyjąć
Mają teraz na hydroniku zrobić dwie zmiany. A może by tak w te upały nie nakazać odgórnie chodzić pierwsze-drugie tylko tak jak dotychczas 3-2-1? Przynajmniej niektórzy transportu nie utracą
A jakiego Dyrektora wywalili.
Jazon narobił w wazon
Jeśli kiedyś trafię na te spasone slonice co pomnie jeździły w Eberszpacher to dopiero będą się miały czego bać! A świat jest mały kiedyś trafią do mojego zakladu bo one dlugo w tym (usunięte przez administratora) nie popracuja :-) :-)
Eber to nakgorsze (usunięte przez administratora) w okolicy!!!
Działem elektrycznym ,,kieruje''taki Bartek Kot. (usunięte przez administratora) bez kultury.Żadko pojawia się dziale,ale to akurat na plus przynajmniej nie trzeba go oglądać.Wydaje mu się że jak zje z pracownikami lunch to go zaczną lubić albo szanować.Niech sam zacznie szanować ludzi,nawet życzeń na święta i dzień kobiet nie złożył jaśnie pan.Nic nie można z nim załatwić bo zawsze jest na nie.Jak dla mnie osoba do wymiany.Nic pozytywnego do firmy nie wnosi.
Zmiana zielona najlepsza. Tylko parę chwastów trzeba tam wyplewić xd ogólnie praca dobra, tylko trzeba dobrze trafić z nauką na stanowisku i wytrzymać podpierdalaczki ????
taka zgrana jak z koziej (nie powiem czego) trąbka. Jakby byli tacy super to by ich nie likwidowali. Same buble robią a my to poprawiać musimy
Wprowadzenie dwoch zmian jest dobra sytacja.liderki beda mialy chaos ,beda sie klocic miedzy soba .prosze aby kazdy wnosil swoje propozycję do skrzynki uwag.
To nic nie da bo liderki potem się wyżywają i ganiają te osoby po wszystkich linkach. A pupilki stoją zawsze na jednej lince
Haos jest i będzie bo teraz liderki na siłę będą chciały się wykazywać, a to się odbija na ludziach, zwłaszcza na tych co mają większe doświadczenie, bo wiadomo że ogarną temat, a ostatnio sporo jest takich rzeczy. Szczególnie jeśli chodzi o obszar h1 bo tam najwięcej zamieszania
To już nie chodzi o zmianę ale o całokształt. Napisałam jak jest
Dokładnie. A już liderka ze zmiany niebieskiej to już przesadza. Słyszałam jak wyzwała kogoś że zachowuje sięjak dziecko, a sama sobie w kiblu foty trzaska
Stoja i nic nie robia jesli Pan Dyrektor to czyta a zapewne czyta niech sporzy na kamery jak pracują przyjacioleczki liderek .Kasie Agatki Monisie i Rudy wredny i falszywy babsztyl Basia co nic nie potrafi i nie wie co sie dzieje wokol niej
Proponuje Wam abyscie skonczyly pisanie głupot bo obrazacie pracownikow bezpodstawnie.jak wam nie odpowiada zwolnijcie sie bedzie spokoj na wydziale
Zdegradowac ja i jej kapusi.kasie monisie i ta stAruche co plitkuje na stainie,agatke plotkare i jej mezusia co nigdy nie byl mechanikiem tylko bil swinie i nic nie potrafi tylko sie podlizywac
A co dzieje się na dziale elektronicznym? Pseudo kierownik który wogóle nie interesuje się co dzieje się na jego dziale a zmiana żółta dziewczyny uciekają od swojej liderki. Najlepsza Renia super babka
na elektrycznych jest tam taki kierownik bk ktorego nic nie obchodzi, ludzi traktuje jak sciery na produkcji prawie nie bywa. zobaczymy jak to dlugo pojedzie
Ostro Maju
Wszystko wszyscy wiedza .tylko boja sie odezwac bo to jaka jest atmosfera tworza liderzy.jest zle to wymiany sa nastepcy .szczegolnie Anetka to chodzace zlo wredne falszywe z autolivu jak zwolnili za naganne traktowanie pracownikow.Ludzie na nia narzekaja pisza gadaja a nikt z tym nic nie robi.moze jak wprowadza dwie zmiany to ktos z zewnątrz zauwazy kto sie nadaje na takie skromne stanowisko.Wpisujcie sie do skrzynek,piszcie co o tym myślicie bo to my tworzymy projekt a nie lider. Nie bojcie sie wpisujcie sie anonimowo
Aneta? Co chcecie od dziewczyny boi się kierownika i dlatego tak się zachowuje. Spójrz na roztrzepanego rudzielca zarozumiała małpa
Jakby bała się kierownika to nie wyleciała by z poprzedniej pracy. Są ludzie i są wredni ludzie. Różnie bywa, ale gdyby non stop taką była to już we wrześniu było pozamiatane
Kto za tym tym zeby Anetka byla zdegradowana na szeregowca .najlepiej do sprzatania tylko toalet bo to dla niej odpowiednia praca.podbijac leiki.Pozdrawiam
Wtedy trzeba bedzie przygotowac dla tego osobnika leki psychotropowe. Moze lepiej za wszasu zanim zaczna. Działac .
Proponuję czekac na wpadkę tego osobnika wezwac ochronę tel. Powiadomic przełożonego lub kogos od obiektu a jak by nie bylo skutku i będzie sie stawiać to wezwac mechaników i kopa w (usunięte przez administratora) za droge prosto do szpAragów z ukraincami
Czytam to wszystko i chyba sama nie wierze co czytam . Każdy na każdego jedzenie a już nikt nie widzi swojej zmiany . Każą zmiana tworzy między sobą jakiej relacje i to zależy tak samo od Lidera jak i pracownikòw. Jednej zmienię nie będzie pasować np zmiana żółta bo są tam "księżniczki" a innym inne zmiany. Ludzie ogarnijcie się nie pasuje wam to się postawcie liderką czy powiedzcie co myślicie a jak nie to zawsze można napisać skargę jak aż tak jest źle. Mi również się nie uśmiecha robić ma starych maszynach psują się to stoję i czekam aż naprawia i reszta mnie już nie interesuje . A jak wam nic tak nie pasuje to najlepiej połózucie się i nic nie robicie. Pozdrawiam;)
To nie czytaj wiśnia bo zzieleniejesz nikt cię nie zmusza a karzdy ma prawo wyrazić swoją opinię a prosto w oczy powiedzieć to się nie da
Jak się pracuje w Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 119.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 94, z czego 6 to opinie pozytywne, 56 to opinie negatywne, a 32 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.