Wix - Filtron Sp. z o.o.

Adres: Wrocławska 145, 63-800 Gostyń

NIP: 6961413485 KRS: 0000049910

Wix - Filtron Sp. z o.o.
2 280 6 1

Opinie o Wix - Filtron Sp. z o.o.

:-)

Ludzie nie wierzcie w głupoty które tu wypisują ludzie zawistni i zazdrośni, celowo chcą komuś popsuć opinię. Sugerujcie się tylko i wyłącznie opinią własną. Trzeba kogoś poznać żeby ocenić. Dobrze wiecie, że można napisać tu kłamstwa. Normalni ludzie zaglądają tu tylko po to żeby sprawdzić czy samemu nie zostało się zhejtowanym. Dla szukających pracy. Praca super. Na niektórych ludzi trzeba uważać tylko tylę. Zarobki okej. Polecam !!!

;-D
@:-) 15.01.2019 18:45

Dokładnie !!! Popieram !

:-)
@;-D 15.01.2019 19:28

Jak ktoś pracuje wiele lat w jednym miejscu tzn że mu pasuje, albo jednak coś mu z tyłu głowy rozsądnego podpowiada, że nigdzie indziej nie ma tak dobrze. Boicie się chyba że ktoś przyjdzie od Was lepszy ambitniejszy. Dlatego często nowi czują się wyśmiewani, poniżani, odepchnięci. Żaden nowy nie pójdzie się poskarżyć bo chce się ulozycy z tymi ludźmi w końcu w pracy spędza się tyle czasu.... No chyba że już ktoś ma dosyć... I już nie idzie wytrzymać. Firma jest mega możliwości super. Ludzie są wilkiem do siebie samych. Przydałoby się szkolenie z kadr do wszystkich z empatii do drugiego czlowieka, współpracy, pomocy, eliminacji zawiści:-)

Ja
@:-) 16.01.2019 15:09

Właśnie ze tylko młodzi chodzą kapowac do brygadzistow i kierowników na starych bo nie chce im się pracować i szukają frajerów co by za nich pracowali

Marcin

Siema czy będą jakieś wyrównania na kwiecień?

Klamka zapadła

Cześć wszystkim???? Pracuje już trochę w tej firmie i chciałbym zweryfikować stawkę zaszeregowania pracownika grup maszyn 1/2/3/4 mówi sie o widełkach a tak naprawdę każdy milczy, na tak proste pytanie żadna osoba z kierownictwa nie odpowie i nigdzie to nie jest zapisane, wiec o co tu chodzi? Czyżby ściema. Prośba moja żebyśmy wszyscy się dowiedzieli. Wiadomo pracownik się zatrudnia i pensja jego na start to 15,-czyli 2520brutto na nowych zasadach. Proszę o szczere odp przykładowo: Ja jestem w 3grupie tj. 19 czyli 3200brutto Proszę o szczere odp.

Hjk
@Klamka zapadła 08.01.2019 21:00

Zadaj pytanie kierownikowi.

Darex
@Klamka zapadła 08.01.2019 21:00

Też mam 3 grupę i 18 nie mam pojęcia do jakiej stawki można dojść w tej grupie

Klamka zapadła
@Hjk 08.01.2019 21:39

Czytaj dokładniej żadna osoba z kierownictwa nie odpowiada na tak proste pytanie.

Zapraszam
@Klamka zapadła 08.01.2019 21:00

3 grupa i mam 3750 brutto i nie narzekam

Dog
@Zapraszam 08.01.2019 22:30

3 grupa maszyn i mam 3400 brutto. Ile trzeba przepracować zeby dostac to co Ty ?

Kris
@Dog 09.01.2019 02:36

Ja mam 3650 brutto w 3grupie i 13lat pracy

!
@Klamka zapadła 08.01.2019 21:00

Cześć, 3 grupa 3680 brutto, 12 lat. Stara strona.

R
@Klamka zapadła 08.01.2019 21:00

4 grupa 4000,- i dobre technikum skończone, stara strona .

Pik
@R 09.01.2019 15:48

To mozna tyle w tej firmie wycisnac jednak.

Qwe
@Pik 09.01.2019 16:02

4000 brutto kolego. Coś mi dziwne te widełki. Jak piszecie jakie macie stawki w 3 grupie to zastanawiam się czy nie przejść z 4 na 3 to będę miał więcej hahaha

@Pik
@Qwe 09.01.2019 16:49

4000brutto w 4 grupie w 3 nikt tyle nie osiągnął z tego co czytam.

Taki jeden !
@R 09.01.2019 15:48

Ten dodatek "dobre technikum" jest niepotrzebny, odkąd tu pracuję, ukończyłem technikum z wyróżnieniem, oraz UAM, w CV podałem ZSZ i tak już zostało. To nie przez wykształcenie masz taką stawkę, tylko przez prawie 20 lat pracy i zaszeregowanie operator ustawiacz ! I nie myl wykształcenia z inteligencją, bo te dwie rzeczy nie zawsze idą w parze !

Sim
@! 09.01.2019 09:02

To ile to będzie na rękę. Stara strona.

Nieuk
@Sim 09.01.2019 23:28

No wlasnie ile na reke? Nie umiem tego obliczyc bo ja mam u siebie netto na umowie a chce przyjsc do Mann

Sim
@Sim 09.01.2019 23:28

Ileto to bedzie jak mam 3680zł brutto

Kris
@Sim 10.01.2019 00:42

Średnio +/- 2800zl

Nieuk
@Kris 10.01.2019 07:31

Jak to sie oblicza kolego? Nie jestem kumaty z tego. Przyznaje.

Eco
@Nieuk 10.01.2019 07:56

A co z punktem w umowie o pracę w którym mowa że nie wolno ujawniać stawki? Was to nie obowiązuje?

!
@Eco 15.01.2019 20:37

To firma nie może uawnić, ja mogę np. wynająć baner przy Tesco i napisać ile zarabiam, podając swoje dane osobowe i dodając zdjęcie. Nikt Ci nie zabroni co zrobisz ze swoimi danymi ! Możesz nawet podać nr konta ! ;D

asfasfaf
@Klamka zapadła 08.01.2019 21:00

4 grupa 4000-

Lujek z plujek

Firma się nie zmieniła tylko rynek pracy. Narzekacie na filtron bo jest za dużo roboty dookoła. Kiedyś każdy chwalił tą firmę, bo albo pracował tutaj albo był na kuroniówce. Ja nienarzekam dla mnie jest to jedna z nielicznych firm która dba o pracownika! Dziękuję pozdrówki P. S WSZYSTKICH NARZEKACZY ZAPRASZAM DO MAŁEJ PRYWATNEJ FIRMY TO SZYBKO ZAPLACZECIE I ZATĘSKNICIE. KOMU SIĘ NIE PODOBA Inne firmy czekają na was.

:-)
@Lujek z plujek 10.01.2019 13:22

Święta prawda.

Kst
@Lujek z plujek 10.01.2019 13:22

Dokładnie! Ci co.narzejaja chyba nigdy nie pracowali u prywaciarzy!

Bystry
@Kst 13.01.2019 21:28

A mann to panstwowy sektor? Od kiedy? Pracujesz i nie wiesz gdzie? Zalosne.

Eco
@Bystry 15.01.2019 10:11

Polecam pracę w małej rodzinnej firmie i po miesiącu wrócisz z podkulonym ogonem. Już nie jeden taki przypadek był.

Lujek z plujek
@Bystry 15.01.2019 10:11

Panie bystry, a jednak nie bardzo. Napisałem do małej prywatnej firmy. Nigdzie nie było wzmianki o tym co piszesz. Pracowałem w firmie która zatrudnia mniej niż 50pracownikow. Dziękuję bardzo za wyzysk, a o dodatkach mogłem pomarzyć. Problemem ludzi w mannie jest nie zaznanie innych warunków pracy. Każdy tylko mówi co mu się należy. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Podpisałeś umowę i zgodziłeś się na wszystkie warunki pracodawcy, a więc do kogo powinieneś mieć pretensje? Odsyłam do książek o finansach i wtedy zrozumiesz że problem jest w Tobie. Ania z zielonego wzgórza Ci tego nie przekaże. Pozdrawiam ???? i życzę miłej pracy w warunkach na które przystałeś podczas przyjęcia do pracy.

Ps

PS za bramę tak ? Gdyby nie PS to w tej firmie byłby (usunięte przez administratora) nie do ogarnięcia!! Bo same ś.winie w tej pracy !! Ciekawe czy taki chlew robią w domu . Dobrze ze Maciej porządku pilnuje i przynajmniej do czystego miejsca pracy przychodzimy .

beznick
@Ps 08.01.2019 07:40

weź rozbieg i walnij baranka o ścianę

Martyna

Czy to prawda że Jankes zdradza swoją żoną i romansuje z którąś już z kolei pakowaczka i za bardzo nie chce być żoną wróciła do pracy ? Pozdrawiam i proszę o szczere opinie

Ela
@Martyna 12.01.2019 17:22

Nie od dzis

Sim
@Ela 12.01.2019 19:17

Gdzie on robi

Wcale nie zdziwiony
@Martyna 12.01.2019 17:22

Może od razu powiedźcie o wszystkich romansach w całym MAnnie chętnie posłuchamy kto z kim. Słyszałem że jest ich trochę na nowej i starej stronie

Beton z wieczora.
@Martyna 12.01.2019 17:22

Jest mi Ciebie szczerze żal. Jesteś tak ubogą osobą, że nie masz swojego życia i musisz pasjonować się życiem kogoś? A może zwyczajnie zazdrosna jesteś koleżanko Martyna?

leśny_dzik
@Martyna 12.01.2019 17:22

jankes ma słabość do młodych lasek. zawsze je miał. jakby tu opisać romanse na Eco i nie tylko to nie jedno małżeństwo by się zakończyło rozwodem. pamiętaj nie mów nikomu a zwłaszcza przyjaciółce ;) no kto sika w gacie że się wyda?

Mati
@Beton z wieczora. 12.01.2019 22:08

Wcale nie zdziwiony . Oj było by o czym a zwlaszcza jak są cztery brygady.

Siema
@Martyna 12.01.2019 17:22

Rozpędz się a ściana sama się znajdzie????????

Siema
@Martyna 12.01.2019 17:22

Rozpędz się a ściana sama się znajdzie

1 montaz :)
@leśny_dzik 12.01.2019 22:42

Ma słabość? A ty na co kolego patrzysz? Na stare baby, które śmierdzą jak szesnastowieczny norweski kuter rybacki? Nic złego w pracy nie robi, a to, że ktoś jest dla kogoś miły i się uśmiecha to się nazywa KULTURA cymbale. Zacznijcie myśleć ludzie co tu piszecie, bo zaraz bezpodstawnie zniszczycie komuś życie. Pracuje na Eko od 4 lat i jest na tym dziale normalnych może z 3-4 brygadzistow, w tym właśnie Jankes. Idzie z nim normalnie porozmawiać i wszystko załatwić ( a i nie jestem na jego centrum ), bo zaraz ktoś napisze, ze mu w tyłek pewnie wchodze. Pozdrawiam normalnych ludzi z Eko, bo już ich garstka została.

2 montaż
@1 montaz :) 15.01.2019 11:28

Jest normalny ? Tym że monterów zastrasza ? Ktoś mu nie pasuje to go wyrzuca i grozi przejściem na olejowki ? To jest normalne według ciebie ? No to chyba rzeczywiście w tyłku siedzisz , dziwne że znowu że swoją ulubienica będzie na brygadach ? Przypadek ? Nie sądzę ! Ciekawe co na to mąż i żona hmm

1 montaz :)
@2 montaż 15.01.2019 14:28

Skoro tak twierdzisz smaruj wrotki do kadr jeśli masz dowody a nie wymyślasz. Serio chciałbym takich ludzi spotkać i słyszeć to na żywo a nie anonimowo czytać. Macie takie nudne życie, że wychodzicie w czyjeś? Współczuję waszym rodzinom. Idź do kierownika, dyrektora a jak nie to do głównej kadrowej. Piszesz tu bzdury i tyle. Ma ludzi których musi odgórnie poukładać na danych stanowiskach i robi jak uważa, ma do tego prawo. Zmień robote jak Ci coś nie pasuje nierobie.

2 montaż
@1 montaz :) 15.01.2019 14:42

tak twierdze i to wiedza monterzy z tej zmiany jak i inii ludzie bo slyszeli jak potraktowal chociazby macieja ? o innych nie wspomne bo szkoda slow i na niego jak i na ciebie wazelino wslizgujaca sie prosto w odbyt tego czerwoniaka

2 montaż
@Beton z wieczora. 12.01.2019 22:08

ja ubogą osoba ? tam na eco zadni ludzie nie maja wlsnego zycia a tym bardziej jankesa pakownia tylko zyja zyciem kogos i obserwowaniem kto gdzie idzie kto co robi i skim , a najbardziej amandus shrekus ktora rozdziwia pape na prawo i lewo zeby tylko zobaczyc co sie dzieje i juz siac plotki i rąbać komus tyłek

1 montaz :)
@2 montaż 15.01.2019 17:43

Ja z nim nawet nie pracuje a dobrze wiem kto to pisze. :D Zmień ta mine w robocie bo ciągle lazisz bez usmiechu, wąż strażacki masz w tyłku? Łi-uuu Łi-uuu. Na wszystkich patrzysz jakbyś zaraz miala wyciągnąć m4 z kiejdy i strzelać generale don k**wik. Przeciez nikt cie tu nie trzyma więc co siejesz lament? Bierz papiery i złóż rezygnacje wielka siostra ucielesnionych. Weź tego calego Macka czy jak mu tam i jedzcie razem pod jakis kemping nad jeziorko czy cos. Zejdzie Ci troche moze cisnienie z krzyza i krew z mozgu.

Siema

Witam! Mam prośbę, przestańcie pisać głupoty. Pracuje z Jankesem na zmianie i wasze komentarze są bezpodstawne. Nic takiego nie zauważyłam i przestańcie rujnować normalnym ludziom życie. Zastanówcie się co piszecie. Pozdrawiam wszystkich (usunięte przez administratora)!!☺

Eco
@Siema 13.01.2019 21:03

Też pracuje na zmianie z Jankesem - spoko facet .Chyba ktoś go nam zazdrości i zaczyna bruździć .

Siema
@Siema 13.01.2019 21:03

A przedstawić SIĘ mam bo jestem normalna tylko nie chcę żeby było że jestem lizus Ci co chcą to wiedzą kto to napisał haha

Bzdet
@Siema 13.01.2019 21:03

A o jakiego Jankesa chodzi ?

2 montaż
@Siema 13.01.2019 21:03

Dziwne żebyś coś Daria zauważyła skoro jesteś aż tak blisko z nim

1 montaz :)
@2 montaż 15.01.2019 14:31

ZAŁOŻĘ SIĘ ŻE JESTEŚ ALBO JAKĄŚ OSOBĄ KTÓRA TRAFIŁA NA JEGO CENTRUM JAKIŚ CZAS TEMU, W SUMIE NIEDAWNO ALBO JEDNĄ Z MONTEREK Z K-16 KTÓREJ ZMIENILI ZMIANĘ A SAMA SPOTYKA SIĘ ZE STARYM FACETEM (MASZ MĘŻA A ON ŻONĘ PRZECIEŻ). NA 100%. DZIWNE ZE WCZESNIEJ NIKT GO TU NIE OPISYWAŁ.

2 montaż
@1 montaz :) 15.01.2019 15:24

Ty już się lepiej nie zakładaj tylko idź skacz wokół niego a on się z was śmieje za plecami i nie jest taki cudowny jak go opisujecie tylko każda z was robi to co on chce bo boicie się że wylecicie lizusy zasrane

Siema
@1 montaz :) 15.01.2019 15:24

Nie jestem na tej zmianie od samego początku mojej pracy czyli 3 lata i na brygdach tez jestem i o co wam chodzi zastanówcie sie po co jest ten blog jak masz jakieś sapy to zapraszam na żywo RR pozd.

1 montaz :)
@Siema 15.01.2019 18:32

Wiem kim jesteś RR i nie chodziło mi o Ciebie. Źle mnie zrozumiałaś. Chodzi tu o nowe osoby na waszym centrum. Zacznijcie myśleć, bo te osoby robią pod Jankesem i to one sieją zamęt.

Eco

Ludzie opanujcie się zrobiliście sobie bloga do plotek. Dlaczego nie piszecie na temat tylko ciągle komuś smarujecie tyłki . Wywlekacie czyjeś prywatne sprawy na opinie publiczną -WSTYD ! Wypisujecie takie durnoty i jeszcze podpisujecie się imionami innych ?! To już jest szczyt bezczelności. Co chcecie tym sposobem osiągnąć? Wywołując niepotrzebne domysły i oskarżenia osób które nie mają nic wspólnego z tymi pierdołami !!!

NIKT
@Eco 13.01.2019 20:44

Poczytajcie sobie i zastanówcie się czy to nie jest prawdą, robicie wszyscy dokładnie to co przewidziała już wieki temu, nie potrzeba wojny ! Jak zlikwidować Polskę, Instrukcja Carycy Katarzyny (1729- 1796): "Istnieją różne narody, a raczej różne narody mają różnego ducha. Jedne można podbić i przesiedlić w celu zagarnięcia ich ziem, a świat nie podniesie wrzasku – to małe narody, plemiona. Z innych można uczynić małym wysiłkiem niewolników i będą chętnie lizali rękę Pana – to narody o podłej duszy, od kolebki niegodne samostanowienia, w wielkich obszarach Azji roztopią się bez śladu. Z trzecimi wreszcie nie można zrobić ani tego, ani tego, przynajmniej nie od razu – to Polacy. Nie można zaanektować ich państwa, bo trzeba byłoby się dzielić z Prusami, Austrią, Turcją i Bóg wie jeszcze z kim; narzuca to europejska równowaga sił. Po drugie nie można tego zrobić od ręki, gdyż są to znakomici żołnierze, a cały naród gdy otwarcie zagrożony, przypomina wściekłego wilka w nagonce. Zbyt dużo by to kosztowało, należy więc zdemoralizować ich do szpiku kości. Trzeba … rozłożyć ten naród od wewnątrz, zabić jego moralność… Jeśli nie da się uczynić zeń trupa, należy przynajmniej sprawić, żeby był jako chory ropiejący i gnijący w łożu… Trzeba mu wszczepić zarazę, wywołać dziedziczny trąd, wieczną anarchię i niezgodę… Trzeba nauczyć brata donoszenia na brata, a syna skakania do gardła ojcu. Trzeba ich skłócić tak, aby się podzielili i szarpali, zawsze gdzieś szukając arbitra. Trzeba ogłupić i zdeprawować, zniszczyć ducha, doprowadzić do tego, by przestali wierzyć w cokolwiek oprócz mamony i pajdy chleba. Będą Oni walczyć długo, bardzo długo, nasze prochy przepadną, ale przyjdzie czas gdy sami sprzedadzą swój kraj, sprzedadzą go jak najgorszą dziwkę. My rozpoczniemy ten proces Panin! Korupcją „milczących psów”, którzy będą nimi rządzić. Bogactwem i głodem, które biednych podjudzą przeciw możnym, tych drugich zaś napełnią takim strachem i podłością, że uczynią wszystko dla zachowania swego bogactwa. Zepsujemy ich kultem prywaty, złodziejstwa, rozpusty, wszelaką demoralizacją i wiodącym ku niej alkoholem. Stworzymy tam nową oligarchię, która będzie okradać własny naród nie tylko z godności i siły, lecz po prostu ze wszystkiego, głosząc przy tym, że wszystko co czyni, czyni dla dobra ojczyzny i obywateli. Niższe szczeble tych krwiopijców będą uzależnione od wyższych w nierozerwalnej strukturze formalnej i nieformalnej piramidy. Trzeba będzie starać się, by w piramidę wpasowany był każdy zdolny i inteligentny człowiek, by zechciwiał w niej i spodlał. Niedopasowywalnych szaleńców, nieuleczalnych fanatyków, nałogowych wichrzycieli i każdą inną wartościową jednostkę wyeliminujemy operacyjnie. Zadanie to jest wielkie Panin, lecz i efekty będą wielkie. Polska zniknie w samych Polakach! Wtedy właśnie, gdy będzie wydawało się im, że mają wolność. Ale ja tego nie doczekam Panin, zaczniemy jednak ten proces".

Eco
@NIKT 14.01.2019 21:05

Sama prawda

Jaaa

A czy nasz kierownik eco był zły? Cigle tylko narzekacie Jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził

Drwal
@Jaaa 05.01.2019 23:22

Jedyne czego mozna mu pogratulowac i zadzroscicto laski ale i tak jej szkoda na takiego mrukota bo napewno nie stosunku do pracownika

Drwal
@Drwal 05.01.2019 23:51

Sorry za literowke

Bartosz
@Jaaa 05.01.2019 23:22

a dobry byl? przecież w ogole nie znal sie na tym co robil, wartosciowi brygadzisci i niebiescy sa olani bo nie wlaza w 4 litery a sa tacy co pchneliby eko do przodu, konkretnie i stanowczo, sa te tacy co nigdy nie zmienili maszyny, umieja tylko u siebie i wielki problem jak. jakies zmiany bo gdzie ja nagle wszyscy wypowiedzenia nosza

Pracownik
@Jaaa 05.01.2019 23:22

Na pewno nie był mily. Udawał takiego jak przychodził na dział. Wital się z uśmiechem na twarzy a tak na prawdę traktował ludzi źle bez szacunku i robił grafiki na sobotę bez 100 a sam siedział w domu a ludzie ciężko pracowali

E 1
@Jaaa 05.01.2019 23:22

Do Eco!!! Kierownik e1 dopiero Wam pokaże. Normy w górę. Zero szacunku dla ludzie!! No chyba że jacyś koledzy będą to tak a reszta to ch... Niech zabierze że sobą wszystkich czerwonych , liderów , kandydatów.

Ziomek
@E 1 11.01.2019 09:13

Akurat się go nie boimy i dalej będziemy robić tak jak robiliśmy jaka płaca taka praca może nawet papież przyjść i tak wiecej nie będziemy robić za te marne grosze co mamy na Eco a kierownik fakt nie wygląda na miłego ale nie tacy już tutaj byli i co ? I my jesteśmy a ich ich już nie ma hahaha

Ela
@Pracownik 11.01.2019 00:17

W sedno . Ma ten czlowiek dwie twarze i robi wiele pod swoj tylek. Udaje lub mysli jaki to jest fajny z niego koles a prawda taka ze wiekszosc ludzi z nim pracujaca cieszy sie ze odchodzi . Gdyby byl dobry nikt nie byl by zadowolony z jego odejcia a dobrych opini na jego temat jest tyle co kot naplakal

Robot
@Ela 12.01.2019 20:24

Brawo nareszcie ktoś zaczął prawdę pisać. Bo wazeliniarze zachwalali jaki super chyba dla nich ,bo są tacy co mu telefoniczne relacje zdają na bieżąco.

Żal
@Ela 12.01.2019 20:24

Jest zly bo co? Bo wplywaly do niego skargi z zaworow i zareagowal? Musial! Niektóre panie zachowywaly sie jakby wszystkie rozumy pojadly. Przychodzily mlode to trzeba je bylo ustawiac bo jakby inaczej. Nagadywanie jedna na druga. Kierownik jest teraz beee bo pozamienial panie . Dobrze ze was pomieszal sekutnice haha a kierownikiem byl bardzo dobrym i duzo ludzi nie ma tegich min ze poszedl na eco

Job
@Robot 12.01.2019 23:58

Tacy co zdaja relacje byli,są i beda. Fakt faworyzowal tych co najwięcej donosili. Jednego juz nie ma ale sa jeszcze inni ktorzy wchodza w tyl.

Zenon
@Job 13.01.2019 01:41

Jakub był szybki w donoszeniu .

Prawda
@Ela 12.01.2019 20:24

Co do kierownika E1 mogę powiedzieć tyle ,że zgadzam się z większością komentarzy jednak zapewniam dla uczciwie pracujących ,znających się na pracy nie będzie źle.Przypomnijcie sobie poprzednika i jego zerowy brak wiedzy,wyjebane na wszystko do czasu aż mu się (usunięte przez administratora) nie paliła,zastraszanie z chorobowym. Patrząc na resztę kierowników i znając sytuacje w niektórych sprawach bardziej, wcale nie będziecie mieli źle.Wszyscy tu jadą strasznie na prace na siebie.Jeśli wam tak źle to zmięcie pracę.Żeby sobie polepszyć trzeba zacząć od siebie .Na E1 docenią jak nowy bez wiedzy zacznie ich ustawiać jak z instrukcji wyczyta. Pozdrp

Drwal
@Prawda 13.01.2019 23:02

Dobrze mu zrób :D

Gibon
@Ela 12.01.2019 20:24

Oooo ! Widać Gryczkowej jeszcze nie przeszło jątrzenie ! Weź sie dziewczę za robotę ! I nie podszywaj się pod innych !

No
@Gibon 14.01.2019 10:23

Prawda, że z B40 zwolniła się pani B.?

Prawda
@Drwal 13.01.2019 23:15

Drwal jesteś taki Kozak podpisz się pogadamy w 4 oczy na mieście

E 10
@E 1 11.01.2019 09:13

Co ty (usunięte przez administratora) !? Jakie normy w górę ?! Jaki brak szacunku !? Przychodzisz do pracy aby pracować, jesteśmy dorosłymi ludźmi a nie dziećmi, tu jest zakład pracy a nie piaskownica ! Chcesz powrotu "Starej nomenklatury" tzn. Zdz.P. ?! No to wyjazd z firmy jak się nie podoba !!! Nikt Cię nie zmusza abyś tu robił/a, zwolnij miejsce młodym, chętnym ! Wbrew pozorom jeszcze są tacy ! I nie pisz że jestem lizusem, bo to się robi nudne i żenujące ! Komu się podoba w Filtronie łapka w górę !

Ja

Może ktoś wie co dzieje się na B1

Ja1
@Ja 11.01.2019 16:52

Mówi się że kiero poobcinał wierzę grupy płacowe i dał do podpisania nowe papiery niewiele wyjaśniając

Ja
@Ja1 15.01.2019 00:59

Chodzi o pana M ktoś jeździ po nim sprawa nie jest ......

Ja

Same 'DOROSŁE' osoby pracują w tej firmie a takimi rzeczami i takimi plotkami się zajmują.. Uważacie kogoś zachowanie w życiu za złe lub głupie, każdy ma prawo do robienia tego co uważa za słuszne i stosowne . I to, co wy uważacie, nie ma tu żadnego znaczenia. Dlaczego? Bo to po prostu nie wasz interes. Aha i tacy odważni wszyscy tutaj są a nie potrafią być tak odważni żeby podpisywać się swoimi prawdziwymi imionami..

Mannka

Jakim trzeba być żałosny człowiekiem żeby wpier...dalać się z butami w czyjeś życie... A może to zemsta za to, że oddał cię na inny dział... Pozdrawiam pseudo Martyne... A propos podpisz się swoim prawdziwym imieniem jak w przyszłości będziesz chciała kogoś obrzucić błotem

Bruno

Dlaczego były brygadzista kartoników po tylu latach zwolnił się z pracy? ??? Nerwy nie wytrzymały?

S
@Bruno 09.01.2019 18:27

Pewnie przez takich ciekawskich cyników jak ty

Bob
@Bruno 09.01.2019 18:27

Bo ten zakład widocznie ma taki sposób podziękowania za bardzo dlugie lata pracy ,nie tylko jemu w taki sposób dziękują.Jeśli pracujesz z 25 lat lub dłużej to czas cię wykończyć sam może będziesz mógł się kiedyś przekonać jak tu tyle wytrzymiesz.

Ghg
@Bob 09.01.2019 20:36

M. D? Już nie pracuje w tej zacnej firmie?

MSUR.
@Bruno 09.01.2019 18:27

KOŃ go kopał , kopał , ALE NIE wykopał chociaż bardzo chciał, bo odszedł sam, i co po 28 latach oddanej pracy ktoś może cię zniszczyć, zgnębić, obrażać, wyśmiewać bez żadnych konsekwencji PYTAM odszedł i nic, a może jest jednak jakaś przyczyna może to ziarno niezgody złości i szeroko pojętego kolesiostwa czas wyrwać. Temat dla nowej Pani kadrowej może warto było by się przyjżeć stosunkom międzyludzkim i stosowaniu przemocy psychicznej jest pani nowa i z nikim nie zakolegowana do tego stopnia .Jeżeli nie pasował trzeba było powiedzieć mam na twoje miejsce mojego kolegę lub żonę mojego kolegi czy coś, a nie wykańczać ośmieszać i doprowadzać do tego że musiał odejść żadnej pomocy od nikogo .Takim działanie dajemy złe przykłady , oraz złą opinie dla całego M+H

Xxx

Witam

Brygadzista

Oddam 13 pensję :):)

Kiero

Gratulacje dla genialnych działań władz firmy...dwa wypowiedzenia wartościowych ludzi już poleciały a to dopiero początek. Brawo!!! Wesołych świąt bo przyszły rok już taki nie będzie!

Pan
@Kiero 21.12.2018 20:45

Kto się zwolnił? Słyszałem ze kieras z Eko a drugi kto?

t42
@Pan 21.12.2018 20:50

Narzedziownia.

Pok
@t42 21.12.2018 22:15

Kto z narzedziowni poszedl w dluga?

Byk
@t42 21.12.2018 22:15

Kto się zwolnił z narzedziowni?

Hmmmmm
@Byk 23.12.2018 12:21

Kierownik

Gel
@Hmmmmm 24.12.2018 19:46

Oj. Szkoda, bo czlowiek spoko byl.

Kris
@Hmmmmm 24.12.2018 19:46

Kto był kierownikiem? Nie wiem.

Pracownik
@Pan 21.12.2018 20:50

Tak złożył wypowiedzenie ponieważ zarząd nie chciał już żeby był kierownikiem proste...

Piter

Słyszałem że Mateusz Andrzejczak chce wrócić na dział E 10. To prawda przyjmą go spowrotem na ten dział.?

:-)
@Piter 10.01.2019 11:34

Ja się pytam czy jest jakiś Administrator tej strony? Czy to jest okej, że operuję się tu nazwiskami? Czy ktoś to kontroluje? Czy tylko przekleństwo usuwa?

Do Administrator
@Piter 10.01.2019 11:34

Przypominamy o RODO Prosze o reakcje, to jest nie dopuszczalne!!! żeby taki serwis jak gowork dopuszczał do takich sytuacji.

NSZZ

Qvo Vadis "FILTRONIE,"??????? Była to kiedyś firma o której śmiało można się było wypowidziec pozytywnie do której ciężko się było dostać z tego wizerunku nie pozostało już nic... Kierownikami zostają ludzie którzy pewnie z trudem albo i wcale nie zaliczyliby egzaminu na brygadziste Dyrekcja produkcji SZOK no zarządzanie oparte o stoper i kalkulator z szeroko pojętą umiejętnością zamiatania ważnych spraw pod dywan Płyny,powietrze nie ważne (usunięte przez administratora) są pod ochrona a resztę gnoii się psychicznie Przykład Gebelsa który jeszcze kilkanaście lat temu u opuscilby zakład wywieziony na teczce za swoje poczynania i podejście do ludzi

Gentleman z klasą.
@NSZZ 10.01.2019 02:25

Dokładnie. Firma pełna ukladzikow, kolesiostwa itp. Szkoda strzepic ryja na to wszystko :) Pozdrawiam, były pracownik produkcji.

Ja tu tylko sprzątam

Czytam te wszystkie opinie na temat różnych działów. Chociażby o Eco, jeśli twierdzicie, że jest tam tak lekko to dlaczego się nie przeniesiecie, jesli macie możliwość? Widzicie ludzie tylko wszystko z boku. Niebieski już nie może iść kawy sie napić? Są maszyny, pakownie gdzie ludzie tam fizycznie naprawdę się napracuja a (usunięte przez administratora) sa doceniani. 50% brygadzistow na tym dziale przychodzi tylko zeby postac, troche przy kompie pogrzebać, przekazac informacje od kierownika, pobajerowac i popatrzec na to jak raczki pracuja, a jak ma palete wywieźć to ma ból 4 liter (nie będę tu lecial/a imionami ; ) ) a na koncu jeszcze narzeka, ze jego nogi bola, krzyz i (usunięte przez administratora) Sa maszyny gdzie przez 7,5h robisz fizycznie i stoisz/siedzisz w durnej pozycji -k4,k8,k2,k7 itd. a operatorzy na maszynach typu k12, k11 czy tam te k40 itd. "odpoczywają" przez 80% czasu. No nie oszukujmy się bo tak jest. Niektora różnica stawek między osobą pracujaca tak fizycznie a tych co prowadza te kola sa kosmiczne. Widelki? W (usunięte przez administratora) te widelki sa, kto ma dostac ten dostanie. Pier**lenie o szopenie. Najlepsze, że jeśli chcesz iść na inna maszynę (zeby sie "rozwijac") to kierownik stwierdzi, ze "wszystko zajete albo nie ma czasu". Chcesz zmienic dzial to nie bo nie ma ludzi za Ciebie, gdzie przecież jeszcze niedawno bylo 5 za bramka. Fakt, zaraz ktoś napisze, że można pracę przecież zmienić, tylko, że sa ludzie którzy mają różne sytuacje w zyciu i wiedza ze moze to byc zbyt ryzykowne. Jesli przeszkadza komus cos to prosze isc to powiedziec w oczy -pakowaczce, operatorowi albo logistykom, ze twoim zdaniem (usunięte przez administratora) robi (a zaloze sie ze to właśnie ty (usunięte przez administratora) robisz). Najlepiej ponarzekać anonimowo a i tak bedziesz szarpal/a przez nastepne 20 lat w tym (usunięte przez administratora)

Prosto w oczy
@Ja tu tylko sprzątam 08.01.2019 02:51

Coś ci się to nie skleilo, piszesz, że każdy narzeka a ty co? Przyjdź powiedzieć prosto w oczy co cię boli bo nie rozumiem za bardzo, zapraszamy na k12, K11 czy tam to k40. Pouczasz innych o tym mówieniu prosto w oczy więc chyba nie będziesz miała z tym problemu? Zapraszamy. Żenada

Ja tu tylko sprzatam
@Prosto w oczy 08.01.2019 15:34

Zapraszasz mnie? Nie ma problemu, pytam tylko dokąd się zgłosić. Odezwę się do Ciebie, prosze podac imie i nazwisko. Po drugie czytaj ze zrozumieniem skoro matole nie rozumiesz. Nic tam nie robicie a macie stawki po 22-23zl a moze i wiecej. względem ludzi którzy pracują fizycznie, tylko dlatego, że wchodzicie w tyłki majstrow. Kazdy dobrze to wie, nie oszukujmy się. Ja nie narzekam tylko napisalam/em jak ludzie to odbieraja a nie we wlasnej osobie. Czas wrocic do szkoly.

Operator
@Ja tu tylko sprzatam 08.01.2019 16:14

Za te 22-23zl to bym tego koła nie prowadził więc widzę że gul cię cisnie . Zazdrościsz to idź do kierownika i poproś o przeniesienie na jedną z tych maszyn a jak nie to rób tam gdzie robisz i zamknij paszczę .

Ja tu tylko sprzatam
@Operator 08.01.2019 19:23

I to jest właśnie czytanie polaczkow. Wróć do tego co napisalam/em w pierwszej wypowiedzi na temat przenosin na inne maszyny lub działy i sobie na to odpowiedz. Czytanie ze zrozumieniem serio nie boli. Macie stawki nie adekwatne do wykonywanej pracy i tyle w temacie. Boli to Ciebie, że ludzie to widzą. Mam gdzieś Twoja stawke, wyrazilam/em swoja opinie, bo mam do tego pełne prawo. Pakowaczki robią za was cała robote i montezy a maja polowe z tego, no ciut więcej. Nie spinaj sie tak bo Ci uszczelka pęknie a firma tnie koszty i nowej Ci nie podaruje.

Operator
@Ja tu tylko sprzatam 08.01.2019 20:27

Może mamy nie adekwatnie do tego co robimy ale do naszej wiedzy +odpowiedzialności już mamy ciulu jeden , tobie się nie udało dostać na taką maszynę i teraz będziesz innych opisywał w necie podjedź do obojętnie jakiego operatora z tych maszyn co wymieniłeś i powiedz mu to prosto w oczy !

OJOJOJ
@Operator 08.01.2019 20:52

NO AKURAT SIE TUTAJ KOLEGO NIE ZGODZE. MOZE I MACIE WIEDZE I JEDZIECIE RYNEK NA 1-WSZY MONTAZ ALE KU*WA NIE TYLKO WY SA INNE MASZYNY NA EKO, OBECNIE J3 GDZIE MAJA OPERATORZY ODPOWIEDZIALNOSC TAKA SAMA JAK WY. TROCHE WIDZE CIE TO BOLI ZE KTOS SIE TUTAJ WAS ZACZEPIL ALE MA TROCHĘ RACJE. ZA DUZA PRZEPAŚĆ STAWEK. NIE BRON SIE JUZ TAK BO TEN UŻYTKOWNIK MA RACJE. KONIEC KROPKA.

Zapraszam
@Ja tu tylko sprzatam 08.01.2019 16:14

Skoro tak odważnie piszesz to może ty się pierwszy przedstawisz leszczu

Zapraszam
@OJOJOJ 08.01.2019 22:22

Nic mnie nie boli to dlaczego operatorzy się nie zmowia i nie pójdą do kierownika z tym ? Nie mam do nikogo pretensji o to że coś tu takiego pisze ale zrozum stawki i maszyny nie my sobie przypisujemy tylko kierownictwo i brygadziści . Jak cię gdzieś posądza to już tak zostajesz praktycznie zero możliwości awansu czy przejścia na inną maszynę . Znam to

Kolega
@Ja tu tylko sprzatam 08.01.2019 20:27

Oczywiście masz rację za duże stawki mają a nie robia rękoma przez 8 godzin. Mam nadzieję, że wrescie ktoś za to weźmie się ponieważ monterzy z kół robią więcej i pakowaczki

Sumienie

Jak Wam się żyje skoro macie tyle jadu w sobie i żółć Wam się wylewa? Jak ktoś jest nieszczęśliwy to zmienia swoje życie, wybiera inna drogę. Wy tylko narzekacie, no dla odmiany kogoś oczerniacie. WSTYD. BRAK ZAJĘCIA... Proponuję odwiedzić rodzinę, zainteresować się dziećmi, domem itp....

Wiecznie niezadowolony

Kolejny rok i to samo narzekanie. Nic tylko biurowiec do wymiany , kierownicy NOK, atmosfera słaba , brygadzisci (usunięte przez administratora) i co jeszcze. Ludzie weźcie się do pracy bo niestety zamiast doceniać co jest to wprowadzacie słaba atmosferę. Jak wam złe to się zatrudnijcie tam gdzie Wam będzie lepiej . Jest rekrutacja na kierownika dlaczego nie aplikujecie , zobaczycie ile trzeba pracować skoro waszym zdaniem (usunięte przez administratora) tyją od nic nie robienia. Żal jak się czyta te wasze komentarze. Wszędzie dobrze gdzie Was nie ma. Tylko narzekają a jakby mogli to głęboko by weszli .

Tiki
@Wiecznie niezadowolony 07.01.2019 21:14

Dokładnie, a potem pomyślą, że pracownicy produkcji to sam niższy sort. Zwłaszcza patrząc na niektóre komentarze z żenującymi błędami itp.

Niebieski
@Tiki 07.01.2019 21:56

Zgadzam się z powyższym w 100%

Abc
@Niebieski 07.01.2019 23:08

Ty chyba do niższego sortu się nie zaliczasz masz pewno ciepłą posadke dobrze płatną na której się nie przepracowujesz pewno inni na ciebie pracują

Qwe
@Abc 08.01.2019 10:17

Trzeba było się uczyć... ☺

bnm
@Qwe 08.01.2019 10:45

Jak by wszyscy się uczyli to kto by odwalał tą brudną i małopłatną robote wy naukowcy

Qwe
@bnm 08.01.2019 13:00

Oczywiście my nieuki...

Marta

Gratulacje dla wygranych w konkursie :) za 15 tys poszalejcie :)

Xx

Do dyrekcji rozliczcie tego od 5S bo on chyba nie wie ile co kosztuje

Sam Sobie Szefem
@Xx 07.01.2019 13:01

Zobaczę co da się zrobić.

?
@Sam Sobie Szefem 07.01.2019 17:19

Zweryfikuj tez zewnętrzne firmy co wykonują usługi na produkcji, budują maszyny. Wciąż ci sami

Kunta kinte

To jest KORPORACJA nie licza się niewolnicy ich nerwy i zdrowie tylko zyski Będziemy trzymać jedynie za to żeby ci się udało mi i żeby za ty wyzeraniem gowna narobionego przez innych poszła jakaś kasa Godziwa taka jak ma "człekokształtnych"z c2 czy "podgladacza"z b1

Pol
@Kunta kinte 05.01.2019 17:37

Możesz jeszcze raz napisać ale zrozumiale od drugiego zdania od słowa "Będziemy" bo chyba nie bardzo rozumiem. I jaka godziwa kasa tego "człekokształtnego" i "podgladacza" kto to i jakie tam mają stawki?

Obserwator
@Kunta kinte 05.01.2019 17:37

Moim zdaniem góra tzn Niemcy nie maja pojęcia co tutaj się dzieje w tej firmie dla nich liczy się tylko kasa której z roku na rok musi być coraz więcej więcej. Gdybym był właścicielem takiej firmy połowa biurowca wyjeżdża są niepotrzebni 5s za bramę przecież to jest paranoja (usunięte przez administratora) szafki kąciki czystości kąciki (usunięte przez administratora) szafki nazot śmiech na sali tylko ze teraz od firmy zaprzyjaźnionej brygadzisci niepracujący Hahahaha projekt stulecia kto by w swojej firmie wymyślił takie coś brygadzista niepracujący na a10 gdyby płacili czerwonym za przemaszerowane kilometry do wc i automatów na kawę oraz za obgadywanie to mieli by pensje na poziomie dyrektora mi się śmiać chce jak ja widzę to wszystko. Mentalność ludzi w tej firmie niechęć do pracy tutaj nigdy się nie zmieni dopóki będą takie układy jak są od brygadzisty w zwyż. A na panelach wcale się nie dziwie ze ludzie wola się zwolnić jak się dowiadują ze maja ich tam przenieść atmosfera brygadzistki i normy to jest coś szalonego. Jeszcze jedno zauważyłem pewna dygresje ze wraz ze zmiana kolorów spodni przybywa kg czy na wszystkich działach tak jest ? Przyszło mi na myśl ze to od nic nierobienia ale może przypadek

?
@Pol 05.01.2019 22:51

Zaprzyjaźnione firmy to podstawa tej firmy. Bez przetargów, bez weryfikacji. Dziwne? Nie w tej firmie...

E10

Pytam na tym forum, bo tłumaczenia dyr. są zawsze oderwane od rzeczywistości, jaki cel miało przesunięcie kier. działu E10 na Eco ? Na 100% da radę bo ma "łeb nie od parady", ale ile zdrowia będzie Go to kosztowało ? Ledwo co ogarnął temat(czyt. bałagan) po poprzedniku, znowu będzie musiał robić porządek na innym dziale ! Jest to Najlepszy kier. jaki kiedykolwiek miał dział E10. Trzeba było przesunąć na Eco pupila z C20 ! No ale jak się jest ulubieńcem dyr. to jest to niemożliwe. Jak można wysyłać gdziekolwiek gościa od pługa oderwanego który ma pojęcie tylko o swoim ulubionym Lanico ! Pozdro dla kumatych

Jimi
@E10 04.01.2019 13:30

Na eco jest bardzo duży balagan i tylko ktos wybitnie zdolny jest w stanie to ogarnąć. Będzie miał szansę się wykazac. Życzę mu powodzenia.

Eco
@E10 04.01.2019 13:30

A dzialowi E10 kierownika łukradli a taki buł fajny. Szkloda. Teraz my bedziemy mieli fajnego. Zycie. Dostaniecie Nowego i tyz bydzie git haha

Git
@Eco 04.01.2019 17:43

Git? Chyba nie wiesz co piszesz. Jusz to widzę jaki git bendzie. Sie ciesz czlowieku. Bendzie jedna wielka ruina. Ten ma lep na karku i biora go tam zeby smrody sprzatal po innych. E10 ma racje po jednym pospszatal i teraz tam to samo. Kpina

Asia
@E10 04.01.2019 13:30

ale mial tez duzy dzial do ogarniecia nie sztuka sie wykazac na tak malym obszarze, teraz niech pokaze co potrafi jak dostanie 3 razy tyle i maszyn duzo

Xyz
@E10 04.01.2019 13:30

Hahahaa to idz wazeliniarzu z nim.Nikt tu płakał ani za tobą ani za nim nie będzie .A to nie on kierownika z C20 uczył lecz odwrotnie .

Asia 2
@E10 04.01.2019 13:30

Jak jest taki super to może nie dlugo prezesem zostanie . A teraz po nim będą sprzątać du.o w..zy .

dzik
@E10 04.01.2019 13:30

Dla mnie to jakaś kpina tylko dramat. Skoro nie od dzis było wiadomo że na c30 dzieją się takie a nie inne rzeczy, to dlaczego przełożeni na to pozwalali. Niestety to kolejny dowód na to że w firmie panuje kolesiostwo, kumoterstwo jak za PRL nic się nie zmieniło. Najgorsze w tym wszystkim jest to że we wszystkich korporacjach tak się dzieje

dzik
@Asia 04.01.2019 21:12

wydaje ci się że najwiekszą sztuką jest ogarnięcie maszyn?? to okurat wiem że z czasem sobie poradzi na pewno bo i na e10 nie było tak mało

Kris
@dzik 04.01.2019 23:05

A co masz na myśli co tam się dzieje ??

Adas
@dzik 04.01.2019 23:18

caly proces jest inny a ludzi 200

Adas
@dzik 04.01.2019 23:05

dokladnie, wszystko wedlug widzi mi sie, na eko nawet co niektórzy brygadz,. wyplakuja zeby im centrum nie zmienic bo sobie nie poradza to ja sie pytam od czego te czerwone spodnie maja

E10
@Xyz 04.01.2019 21:57

Czyli wedłóg Ciebie jeżeli ktoś lubi zwierzchnika jest wazeliniarzem ?! Ok, idźmy tym tokiem rozumowania: jeżeli lubię Kaczyńskiego, jestem tzw. pisiorem, jeżeli Tuska, jestem po-lizusem, jeżeli Kwaśniewskiego, jestem komuchem. Jak kogoś lubię to moja sprawa, a Tobie przy narodzinach już wpisali w akt ur. De..il, czy dopiero w D.Osobisty po 18-ce ???

Gzyl
@Asia 04.01.2019 21:12

I to ogarnie,bo bystry jest. Będziemy mu kibicowac. Oby wam kapy opadły wszystkim !!!

Xyz
@E10 05.01.2019 04:38

Wiesz co według po polsku pisze się tak rozumny czlowieku więc widać twój poziom jaki prezentujesz więc nie ublizaj komuś. Poza tym nie wiem czy jesteś w stanie to zrozumiec .Był las nie było was będzie las nie bedzie was . Poza tym praca tam chyba jest szkodliwa widocznie tam za dlugo pracujesz może ten hałas ci już mózg uszkodził.

Pl
@Xyz 05.01.2019 10:14

A Ty tez reprezentujesz niski poziom. Gdzie interpunkcja ? Piszesz ciagiem haha . Bla, bla, bla.

Dzik_z_siłki
@Adas 05.01.2019 00:19

Brygadziści są boją bo siedzą na tych samych miejscach od lat i czują się tam Bogami. Też filozofia prowadzić 1 koło. A gdzie podnoszenie kwalifikacji? Do tego romanse z pakowaczkami. Hahaha jeszcze się mocno zdziwicie. Wielkie kolesiostwo i picie wspólne taniej whiski i wypady do kina. Żałosne.

He he he
@Xyz 05.01.2019 10:14

Czepiasz się literówek to sam nie rób byków ! "czlowieku, dlugo". "Zrobić komuś łaskę, a zrobić komuś laskę" to też różnica !

Xyz
@He he he 06.01.2019 20:00

Wiesz co szkoda nawet komentarza dla twoich wpisów i potwierdza się to co napisałem zacznij się leczyć póki nie będzie zupełnie za późno.

He he he
@Xyz 06.01.2019 20:27

Aha, czyli jak Ty komuś wytykasz błędy jest ok, ale Tobie nie można bo urażę księciunia ! Sam się lecz, i to na nogi, bo na głowę za późno !

C20
@Xyz 04.01.2019 21:57

Tyt.s uczył Piotra !? buahahaha, czego ? Chyba jak pić !

Mel G

Kierownik E10 taki bystry…mmmmm….. bo w swoim temacie pracuje, teraz pokarze co potrafi oczywiście przemocą to każdy potrafi , o budowaniu atmosfery czy stosowania się do etyki nie ma mowy, ale bo i po co łatwiej strachem i siłą, ale jak się ma układzik z dyrektorem to każdy może być kierownikiem bo można problemy widzieć albo nie . Pozdro dla Zdzisława dobrze Ciebie wspominamy . Mówiąc o kulturze to kierownik z C 20 powinien mocno zpasować ze słownictwem bo brzydzi się czasami słuchać jak osoba na takim stanowisku M+H może takich i słów używać odnosząc się wprost do pracowników, a dyrektor stoi i słucha i nic ,i ha ha, bo co wolno woj…. to nie tobie niebieski ,ale my też jesteśmy pracownikami M+H.

pracownik
@Mel G 05.01.2019 00:21

O jakim stosowaniu przemocy, strachu i siły piszesz !? NIGDY coś takiego nie miało miejsca !!! Układzik z dyr. to ma, ale Ty.us, że nie chce Go przesunąć na inny dział ! Tęsknisz za Zdzisławem ? To idź za nim na zieloną trawkę !

Pracownik 2
@pracownik 07.01.2019 08:33

No wlasnie. Nigdy nic takiego nie miało miejsca! Co to za (usunięte przez administratora) te komentarze pisze? Pewnie jakis zazdrosnik co sidla szykowal na miejsce kierownika eco. Nie poszlo po mysli?

Minister 3 rzeszy

Pytanie do wszystkich. Czy na waszych działach też zmieniacie maszyny co 2 miesiące czy pracujecie dłużej w danym miejscu ? Bo na A10 to jeszcze trochę co tydzień w innym miejscu każdy bedzie i jescze może na innej zmianie nie wiem czy kierownictwo z nudów tak zmienia ta strukturę bo w sumie 2 osoby do rządzenia trzeba se robotę wymyślać

Iron man

Ludzie czy tylko robole widza w jakim (usunięte przez administratora) wypełnionym gownem pływa ta firma na szczeblu kierowniczodyrektorskim??? (usunięte przez administratora). Zdzicha nikt nic nie wie żadnych wyjaśnień Zamiana kier a1/b1 wyjaśnienia kabaret Na miejsce Zdzicha nieoczekiwanie nominowany Piotr ale teraz jest jasne że tylko po to by oczyścić dział,wyprostować marszuty,ogarnąć zakłamane wydajności i teraz musi oddać uporządkowany przez siebie dział i ugrzane krzesło bratankowi Pani M WSTYD 5es przekonuje zarząd do swojej wizji poukladanego,oklejonego naklejkami pseudojaponskiego świata zostawiając pozamiatany (usunięte przez administratora) na Eko tam wsadzili przypadkowego kolesia wyciagnietego z odbytu M chyba sobie nie radził i z robotą i z popędem Ktoś rozliczy 5esa z w danej kasy ?? Z zamiany dobrego na trochę lepsze Z szafek zmienionych na kąciki czystości by potem znowu zaminic je na szafki ale wykonane przez firmę zewnętrzną Zakup nieergonomicznych stanowisk komputerowych Oj były by pieniążki na wakacje i to bez osiągami 200%normy/planu Jak dobrze kumam to w japońskim ostatni krok na "S" to SEPUKU

He he he
@Iron man 06.01.2019 17:37

Wuja ogarnie teraz temat ;D

Familia MH
@Iron man 06.01.2019 17:37

To jest właśnie firma "rodzinnomafijna"po co ci wiedzą kompetencje??? Wystarczą wuja W ciocia M

Sąsiadka

Proponuję zacząć przechodzić przez drogę ( z tego nowego parkingu) bardziej uważnie ;)skoro już przechodzicie w niedozwolonym miejscu to chociaż ruszcie tyłki szybciej a nie jak w niedzielę na spacerze... Ludzie, ciemno jest, nie widać was z daleka...

Ciocia Marysia

jeszcze Mareczek na kierownika i beztroska ema

Stryjenka
@Ciocia Marysia 05.01.2019 23:19

Tak to widzisz?ciociu?

Sas
@Stryjenka 06.01.2019 11:14

Przeciez juz wiadomo ze Mareczek wchodzi za Piotra. Jakby inaczej moglo byc?

Zostaw opinię o Wix - Filtron Sp. z o.o. - Gostyń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wix - Filtron Sp. z o.o.