Wix - Filtron Sp. z o.o.

Adres: Wrocławska 145, 63-800 Gostyń

NIP: 6961413485 KRS: 0000049910

Wix - Filtron Sp. z o.o.
2 316 2317 5 1

Opinie o Wix - Filtron Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Nowy
 Opinia

Wiadomo coś aby firma miała przyjmować nowych pracowników na działy c30/j10 w czasie wakacji?

Pomocna?
TakNie
Miły
 Opinia

Co sądzicie o logistykach na eko?

Pomocna?
TakNie2
Pracownik
 Opinia
@Miły 14.06.2019 14:18

Czy wy ludzie nie macie o czym pisać tylko wciaz o logistyce są to ludzie którzy tak samo pracują jak wy. Jeśli sądzicie że na logistyce nie trzeba pracować( jak podsumowaliscie dwie laski ) to proszę bardzo przenieś się na ten dział, towar sam się nie schowa w regały i nie dowiezie na produkcję ! Nie pozdrawiam!

Pomocna?
Tak9Nie1
Miły
 Opinia
@Miły 14.06.2019 14:18

I ogólnie o pracy na tym dziale/stanowisku - przyjmują do pracy?

Pomocna?
TakNie
Heniu
 Opinia
@Miły 14.06.2019 20:05

Moze zaraz spytasz o to co sadzimy o paniach ktore sprzataja?

Pomocna?
TakNie
eco.obserwator
 Opinia
@Miły 14.06.2019 14:18

Niestety wiekszośc z nich jest niemiła. Są gburowaci i opryskliwi. Brakuje Patryka, Gruzina i Jurka. Wozili towar bez problemu. Marcinem od kiedy ma dziewczyne cwaniukuje. Mają za.jeb jak każdy to nie sanatorium ale trzeba być człowiekiem. każdy może mieć zły dzień.. ale nie trzeba się na innych wyżywać.

Pomocna?
Tak1Nie2
Monterka
 Opinia
@eco.obserwator 15.06.2019 00:15

Fakt brakuje Gruzina, robil CSI na pakowniach wzorowo. Teraz nie ma kto sprzatac. A co do Marcina to jestem zaskoczona sprawial wrazenie milego chlopaka. A on ma dziewczyne?

Pomocna?
Tak2Nie1
Smakosz
 Opinia

Lody od firmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!

Pomocna?
Tak10Nie2
Magazynier
 Opinia

Może ktoś z kierownictwa się w końcu przyjrzy 2 panią co udają że wożą mieszki na dziale A10/D10 a szczególnie tej co tak skrzeczy. Tylko żeby się schować przed kamerami na fajeczka smski i pierdoly robić wielkie gwiazdy uciekinierki z produkcji

Pomocna?
Tak6Nie6
Koleżanka
 Opinia
@Magazynier 12.06.2019 15:49

To prawda krzykaczka w okularach pani W..... non stop z telefonem i nic poza tym nie robi chyba szuka chłopaka bidulka he he niech się weźmie za pracę a (usunięte przez administratora)ami się zajmuje

Pomocna?
Tak5Nie5
Brygadzista
 Opinia
@Koleżanka 12.06.2019 16:21

Uciekinierka z produkcji dobre..... Nie dawała rady dziewczyna to uciekła na sztaplarke i nic nie robi tylko telefonik weź się do roboty pani we....

Pomocna?
Tak4Nie5
Brygadzista
 Opinia
@Brygadzista 12.06.2019 16:29

Dobrze piszecie o niej niech się ogarnie takich piękności nam tu nie potrzeba hi hi....

Pomocna?
Tak5Nie4
Kamil
 Opinia
@Magazynier 12.06.2019 15:49

Ta co przyszła z A 10 to dopiero agentka jak widzę że jedzie to rzucam plecak gdzie popadnie i uciekam jak Forest Gamp. Swoją droga na panelach jak była pod skrzydłami koleżanki to pasowało a jak się zaczęły zmiany to wiedza zero

Pomocna?
Tak5Nie7
Wera
 Opinia
@Magazynier 12.06.2019 15:49

Przyjdź na moje miejsce i zrób tyle co ja xd

Pomocna?
Tak12Nie3
Kokodżambo
 Opinia
@Wera 12.06.2019 21:00

Oj Wercia ❤️ ale ktoś ci tu zazdrości ????????

Pomocna?
Tak4Nie
Koleżanka
 Opinia
@Wera 12.06.2019 21:00

Oj oj ktoś tu się tłumaczy chyba coś jest na rzeczy sciemniaro miss sztaplarki

Pomocna?
Tak3Nie4
Koleżanka
 Opinia
@Kokodżambo 12.06.2019 22:28

Wercia oj oj ????????????????????

Pomocna?
TakNie4
Życzliwa
 Opinia
@Wera 12.06.2019 21:00

Werka wyluzuj, komuś żal tyłek ściska bo stoi przy maszynie od której nie może odejść ;p Karuzele bez towaru nigdy nie stały a mieszki się same nie przywiozą więc olej temat ;)

Pomocna?
Tak4Nie1
Mag sur
 Opinia
@Magazynier 12.06.2019 15:49

Dokładnie, nawet na stołówce tacki z talerzami nie chce jej się odnieść????

Pomocna?
Tak5Nie2
Wera
 Opinia
@Mag sur 13.06.2019 10:47

Tomek jutro wyniose xd

Pomocna?
Tak6Nie
Koleżanka
 Opinia
@Mag sur 13.06.2019 10:47

Skoro dziewczyna duża to logiczne że musi dużo zjeść he he to i dużo talerzy się nazbiera

Pomocna?
Tak5Nie3
Mag sur
 Opinia
@Wera 13.06.2019 13:07

Oby :D

Pomocna?
TakNie
Mag sur
 Opinia
@Koleżanka 13.06.2019 17:00

Pokaż się lepiej ty jak wyglądasz

Pomocna?
Tak3Nie
Gusbi
 Opinia
@Mag sur 13.06.2019 19:07

Na pewno nie jestem taka ropuchą jak ty

Pomocna?
Tak1Nie
Wera
 Opinia
@Gusbi 14.06.2019 08:22

Ale za to jesteś internetowym trolem i intelektualną amebą. Nie pozdrawiam i zakończ już wylewanie swojego jadu w necie nie żenua xd

Pomocna?
Tak4Nie
Logo
 Opinia
@Wera 14.06.2019 08:42

Do wyjścia z pracy wercia też pierwsza, punktualnie koło brameczki ....przebrana, ciekawe jak ona to robi? Prace kończymy o 14 a wercia przebrana o 13.55.

Pomocna?
Tak6Nie1
Rpz
 Opinia
@Logo 14.06.2019 11:53

Jesteś taki mądry powiedz prosto w twarz ale w sumie nie bo "kozak w necie (usunięte przez administratora) w świecie".

Pomocna?
Tak5Nie
słoneczko
 Opinia

Zwracam się z prośbą do władz naszej firmy o konkretne zabranie się za temat temperatury na hali. Co któryś dzień ktoś traci przytomność, jeszcze trochę i dźwięk karetki stanie się codziennością. Czy ktoś z Was chciałby pracować w takich warunkach? Skoro każdy pracownik jest odpowiedzialny za renomę firmy to Wy jesteście odpowiedzialni za każdego pracownika!! Jak mamy sobie radzić? Wodą z brudnych i pełnych kamienia automatów? Robicie wszystko byśmy robili szybciej i więcej, ale zapominacie, że jesteśmy ludźmi takimi jak Wy i należy nam się godne traktowanie. Jeśli nie dajecie rady założyć porządnej klimy w firmie to skroccie czas pracy pracownikom, bo oni po powrocie do domu są tak wykończeni i upoceni że szkoda słów. Jeśli mamy pracować lepiej to chcemy być traktowani lepiej!! 10minutowa przerwa niczego nie załatwia naprawdę. Czekam aż weźmiecie sobie to do serca, inaczej uciekam bo nie będę 8godzin się zastanawiała czy ustoje na nogach czy padnę na twarz. Nie pozdrawiam i życzę wszystkim by trochę się ochłodziło bo nic nas nie uratuje :(

Pomocna?
Tak54Nie3
1
Realista
 Opinia
@słoneczko 13.06.2019 21:07

W co Ty wierzysz kto się za to zabierze ważne że w portfelach im się zgadza na zebraniu wiele pięknych słów do publiki a rzeczywistość jest brutalna dobrze o tym wiecie Niemcy stawiają warunki a nasz sługusy od biurowca po brygadzistę gonią wszystkich jak niewolników to co że na plisowarkach i panelach jest 40 stopni gorączki nie ma czym oddychać to co że codziennie karetka kogoś bierze to co że musimy pić wodę z hydrantu która jest nie do wypicia ja czekam jeszcze do końca czerwca jak nikt z tym nic nie zrobi to idę na L4 bo warunki mamy jak górnicy w kopalni a pieniądze śmieszne śmieszne i z tego co słyszę dużo ludzi chce iść na zwolnienie lekarskie. Soboty pracujące wszystkie w lipcu nawet na popołudniu ludzie przestańcie się żalić na tym forum tylko weźcie sprawy w swoje ręce każdy tylko pier.... doli jak to źle i niedobrze każdy wie że w tej firmie jest patologia jakich mało gdyby ktoś tu miał jaja w tej firmie to byśmy zatrzymali maszyny przedstawili swoje postulaty i wszystko ale nie z tymi ludźmi co tu pracują i liżà odbyty aż naskórek z języka schodzi a w ustach cały dzień posmak kupy przełożonego Nikomu nie polecam pracy w tej firmie

Pomocna?
Tak13Nie1
Kamil
 Opinia

Witam mam ofertę pracy na dziale A10 tzn panele mogę prosić o jakieś informacje jak sie pracuje jacy są ludzie kierownik do jakiego brygadzisty lepiej nie trafić jakie stawki itd ? Trochę się boje bo każdy mnie tak straszy tym działem

Pomocna?
Tak1Nie8
robercik71
 Opinia
@Kamil 12.06.2019 18:05

zależy gdzie i jako kto na A10. ale tam trzeba być szybkim. także ja z stamtąd uciekłem na D10 kierownik jest spoko lepsze stawki. tu doceniają tych co pracują a nie ściemniaja i się wykłucaja. tylko upał przeszkadza. ludzie na A10 to jakby z innej planety zero pomocy zero wsparcia i koleżeństwa!!!

Pomocna?
TakNie3
Xxx
 Opinia
@Kamil 12.06.2019 18:05

Uciekaj póki możesz...

Pomocna?
Tak2Nie
Monia
 Opinia

Witam. Może ktoś się podzielić opinią jak wygląda praca na magazynie wyrobow gotowych? Nie znam za bardzo ludzi z magazynu a chce się przenieść z produkcji. 4 lat pracy i nabawiłam sie nerwicy. Fizycznie dawałam rade, ale psychicznie mnie wykonczyli.

Pomocna?
Tak4Nie1
Oloo
 Opinia
@Monia 30.05.2019 13:40

Nie przyjmujemy na magazyn

Pomocna?
Tak2Nie1
Loko
 Opinia
@Monia 30.05.2019 13:40

Robić swoje trzeba ale napewno luzniejsza atmosfera, a jak trafisz na spoko ekipe to juz calkiem

Pomocna?
Tak1Nie4
Daro
 Opinia
@Monia 30.05.2019 13:40

Jaka atmosfera jest na d10 u żubra?? Dostalem tam propozycje zmiany i nie wiem co robic. Slyszalem ze hawaje ram sa . Proszę o pomoc

Pomocna?
TakNie3
Misiek
 Opinia
@Daro 01.06.2019 21:36

Z Hawaii to tylko temperatura :d

Pomocna?
Tak3Nie1
To sam ja
 Opinia
@Daro 01.06.2019 21:36

Ta Jamajka k... mać.

Pomocna?
TakNie1
Majorka
 Opinia
@Daro 01.06.2019 21:36

Hawaje, palmy sidzisz i smierdzisz, ale od potu???? Żubr SPOKO ???? Ale roboty nikt za ciebie nie zrobi ????

Pomocna?
Tak1Nie3
nowy
 Opinia
@Majorka 04.06.2019 04:49

zawsze kultura. szunek i żart

Pomocna?
TakNie2
nowy
 Opinia
@Daro 01.06.2019 21:36

Kris jest super, ale nie poleżysz... heeee, możesz liczyć na szacunek, ale praca miedzy piecami tragedia

Pomocna?
TakNie2
Pracownik
 Opinia
@Daro 01.06.2019 21:36

Nie polecam. Jeżeli chcesz mieć rodzinę i dzieci zapomni o tym dziale . Jeśli nie będziesz na tak to zrujnują Ci psyche.

Pomocna?
Tak1Nie
Inspekcja pracy
 Opinia

No witam dzisiaj na hali 38 stopni między d10 a A10 ciekawe kiedy te nieroby z biura zapewnia nam godziwe warunki do pracy za te marne ochłapy sami sobie mogą robić w tej temperaturze

Pomocna?
Tak20Nie
Janusz nosacz - produkcja
 Opinia
@Inspekcja pracy 11.06.2019 18:09

Mogą Ci powiedzieć, że jak się nie podoba i narzekasz, to sobie znajdź inna pracę. Pewnie dalej będziesz narzekał, ale pomysłu żadnego nie dasz na poprawę.

Pomocna?
Tak5Nie8
Bhp
 Opinia
@Janusz nosacz - produkcja 11.06.2019 22:04

Zdumiewające ilu jest dupowłazów w tej firmie którzy nawet gdyby im zarząd sikał na durny pusty łep będą włazić w dupalaaa bez wazeliny po same łokcie i wypisywać tutaj swoje herezję. Jak jesteś taki wspaniały nie narzekasz to pracuj za darmo dla firmy wszystko widzę że lubisz być dymany na sucho

Pomocna?
Tak9Nie1
nowy
 Opinia

witam, ktoś powie mi jak jest na j10 na pakowni? jak ludzie i brygadziści? pomocni? ciężka praca? niedługo idę na szkolenie i na ten dział właśnie idę, więc chciałam poznać wasze zdanie :)

Pomocna?
Tak6Nie5
Pracuje
 Opinia
@nowy 28.05.2019 15:07

Jestem tam i nie jest źle. Zapraszamy przyszły minionku ????????????????

Pomocna?
Tak4Nie
Gg
 Opinia
@nowy 28.05.2019 15:07

Na j10 jest super, ludzie w porządku, kawka i fajeczka co pół godziny albo co godzinę. Maszyn nie trzeba kontrolować czy to dobre detale czy zle ważne że jedzie.

Pomocna?
Tak9Nie
Ja
 Opinia
@Gg 31.05.2019 18:52

Na innych działach też wychodzą I na fajki i na kawkę nawet czajniki mają na działach na J nie ma,a maszyny trzeba kontrolować.

Pomocna?
Tak6Nie
Szkoła
 Opinia
@Ja 02.06.2019 16:31

Jak im się to nie podoba to niech zmienia robotę, a nie zazdroszczą czy co ?

Pomocna?
Tak3Nie
j10
 Opinia
@nowy 28.05.2019 15:07

Tak naprawdę fajnie jest tylko na jednej zmianie którą prowadzi kobieta, reszta wbiję Ci nóż w plecy przy każdej okazji, nic się nie odezwie ani nie pomoże. Byłam tam kilka tygodni i nam nadzieję, że już nigdy mnie tam nie przeniosą :) pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie2
Jack
 Opinia
@j10 03.06.2019 18:41

No oby już Cię nie dali

Pomocna?
Tak3Nie
Ja
 Opinia
@Gg 31.05.2019 18:52

A czy na J 10 tylko detale się robi???jak Nie wiesz to nie wymyślaj

Pomocna?
TakNie
Jaaa
 Opinia
@nowy 28.05.2019 15:07

Uważaj żeby nie trafić na czarną bo będziesz miała prze....

Pomocna?
Tak3Nie
235567
 Opinia
@Jaaa 07.06.2019 11:31

Kto to czarna?

Pomocna?
TakNie1
BeeTwenty
 Opinia
@Gg 31.05.2019 18:52

Gg a jaki chajs na start??

Pomocna?
TakNie
Kuna :D
 Opinia

BRYGADZISTA NAM DZIS PRZEKAZAL ZE W LIPCU KAZDA SOBOTA PRACUJACA I WOLNE W PAZDZIERNIKU O CH... TU CHODZI ????

Pomocna?
Tak8Nie1
Upocony
 Opinia
@Kuna :D 11.06.2019 18:23

Lubisz ciepła wódkę? Pewnie nie. A spocone kobiety? Pewnie też nie. Więc po co Ci wolne soboty?

Pomocna?
Tak6Nie1
PAN
 Opinia
@Kuna :D 11.06.2019 18:23

L4 TRZEBA BRAC :P

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia

Pozdrawiam ... palcem ochroniarza który traktuje ludzi przy bramce jak złodzieji i bezczelnie ciągnie za plecaki ! Ciekawe czy tych biurowca też tak sprawdzacie czy tylko "niebieskie kołnierzyki" traktujecie jak śmieci

Pomocna?
Tak14Nie1
Boss
 Opinia
@Pracownik 11.06.2019 06:16

Stary Ty ich nazywasz ochroniarzami ? Nie obrażaj tej profesji . Zwykły portier z kategoria wojskowa D niezdolny do służby w czasie wojny pokoju a nawet inwazji obcych. A po drugie nikt torby nie musi otwierać i pokazywac ma tam gów.... do zaglądania tylko i wyłącznie z policja rewizja. Swoją drogą u nas są takie Janusze że sztaplarka byś wyjechał to by nie zwrócił uwagi

Pomocna?
Tak8Nie
getruda111
 Opinia

Dlaczego nikt nie doniesie WLADZY na Dawida W. który teroryzuje młode pracownicy,szczypie je od tylu ,straszy tym samym, aż się stanie wypadek. Kula się z nimi pod stołem. Jak reprezentuje tym to że jest brygadzista. Śmieszne. Czasami je klepie po tylkach. Wszystko widzę i nie tylko ja.A one się porostu boją przeciwstawić. Pozdrawiam

imp
 Opinia
@getruda111 04.06.2019 13:27

Jak coś ci się nie podoba to przecież drzwi do dyrektora są otwarte, zobowiązany jest cię wysłuchać i w razie solidnych dowodów argumentów interweniować, skoro młode boją się przeciwstawiać możesz im pomóc.

Pomocna?
Tak16Nie13
Chuck Norris
 Opinia
@getruda111 04.06.2019 13:27

Co to za Dawid? Może wystarczy mu pogłaskać lico? Po co zaraz robić aferę gdzieś wyżej. I tak z każdym. To są w końcu czyjeś córki, dziewczyny, żony.

Pomocna?
Tak21Nie40
Chuck Norris
 Opinia

A jaki dział? I zmiana.

Pomocna?
Tak1Nie35
Pimpek
 Opinia
@Chuck Norris 05.06.2019 15:23

Eko, obecnie nocki

Pomocna?
Tak3Nie30
Dzik_z_siłki
 Opinia
@getruda111 04.06.2019 13:27

Kula się z nimi pod stołem? Próbuje to sobie wyobrazić :-D ma pociąg zwłaszcza do zajętych i starszych a nawet mężatki. ta jego blondynka to musi być bardzo ślepa. w takim Gostyniu się nic nie ukryje. ona na 4brygady a on z inną... (usunięte przez administratora) który marnuje jej młodość. Nie zasluguje na taka kobietę. Z każdym innym byłaby szczesliwsza bo szczęścia to po niej nie widać. Mamusia widać źle wychowała synusia. Nie wyssał z mlekiem matki prawnych wartości. Rodzice tacy prorodzinni. Wstyd.

Pomocna?
Tak12Nie41
Koli
 Opinia
@Dzik_z_siłki 07.06.2019 13:35

Znowu jakas zazdrosnica sie znalazla!!! Cwaniak nie cwaniak,ale wymyślasz teraz. Pewnie coś Ci w odbycie zaszkodzilo.

Pomocna?
Tak33Nie9
Dzik_z_siłki
 Opinia
@Koli 09.06.2019 00:26

Nie jestem zazdrosny. Wielu osoba zamydlił oczy i są wpatrzone w niego jak w obrazek co mnie dziwi. Jak się mieszka na jednym osiedlu to sporo się można zauważyč. Nie wymyślam. Mam dowody . Mogę wysłać wszystkim jego znajomych z FB. Bo żal mi jego dziewczyny. Oszukuje ja od lat.

Pomocna?
Tak8Nie31
bob
 Opinia
@Dzik_z_siłki 09.06.2019 00:43

Oczywiście, że nie jesteś zazdrosny bo jesteś kobietą dlatego jesteś zazdrosna :) Jak masz dowody i tak Ci żal jego dziewczyny to dlaczego ją nie poinformowałaś ?? Wyślij jego wszystkim znajomym z FB dowody . Tak jak napisałaś nie wyssał z mlekiem matki wartości za to Ty wyssałaś głupotę ze swojego ojca fujarki i jesteś taki dzik :)

Pomocna?
Tak32Nie5
nikt
 Opinia
@Dzik_z_siłki 07.06.2019 13:35

jak nie wyssał mama taka sama nygus łapy w kieszeniach łupież wydrapuje przez 8 godzin i dobrze że ma obuwie zamknięte bo słoma z butów by jej wychodziła

Pomocna?
Tak24Nie15
Spawacz
 Opinia

Czy w tej firmie pracują jakieś księgowe? Dlaczego nie mam do dyspozycji jeszcze mojej wypłaty? Mniej żryć w tych biurach! Więcej pracować!

Pomocna?
Tak8Nie2
M.
 Opinia
@Spawacz 10.06.2019 09:45

Święta prawda, nie dość że mało płacą to jeszcze w .. lecą, odechciewa sie pracować..

Pomocna?
Tak6Nie1
Kopernik
 Opinia
@M. 10.06.2019 09:55

Nie lataj, dopiero 10 się zaczął

Pomocna?
Tak2Nie2
Ja
 Opinia
@Kopernik 10.06.2019 10:22

No właśnie, jak do jutra nie dostaniesz to możesz coś mówić

Pomocna?
Tak1Nie2
Wkurzony
 Opinia

Koleznki i koledzy pracujacy na 4 brygady. Czy zgadzaja wam sie wyplaty? Czy tylko u mnie jest cos nie tak? Moja wyplata nie rozni sie niczym w stosunku do pracy na 3 zmiany. (Wolne weekendy)

Pomocna?
Tak1Nie
Xxx
 Opinia
@Wkurzony 08.06.2019 14:40

Idź do kadr i zapytaj na brygadach powinnaś/łeś miec ok. 300zl więcej

Pomocna?
TakNie1
Dyrektor
 Opinia

Takie oszczędności miały być w firmie 200 biurowych mieli zwolnić ale co udało się zatrzymać kolegów i koleżanki z biura jakimś sposobem bo układziki rękę rękę myje by się posypało co nie co ale jak podwyżek 50 groszy maja dać to nie damy bo firma biedna bo trzeba mieć a tu przecież nie ma zysku i sprzedaży. (usunięte przez administratora) walduś murzynów z nas robią niech w końcu ci specjaliści od gostyńskiego rynku pracy się zabiorą za podwyżki dla ludzi bo będą musieli wskoczyć w ogrodniczki i na produkcje

Pomocna?
Tak9Nie1
Brygadzista
 Opinia

Tragedia, po dzisiejszej wypłacie szukam pracy, koniec z zbieraniem premii za pseudo efektywność, człowiek lata po maszynach żeby wreszcie zobaczyć na koncie grudniowa podwyżkę a tu co miesiąc minus, sami sobie weźcie zarządzające ludźmi, róbcie rozkazy kierownika i dla wszystkich dobrym bądź. Pracuje 10 lat koniec

Pomocna?
Tak18Nie1
Qweer
 Opinia
@Brygadzista 07.06.2019 17:39

I dobrze Ci tak

Pomocna?
Tak2Nie9
Pracownik
 Opinia
@Brygadzista 07.06.2019 17:39

Jak to jest że niektórzy dostali wypłatę a niektórzy nie?

Pomocna?
Tak1Nie2
Zawiedziona
 Opinia
@Pracownik 07.06.2019 19:41

Właśnie jak to jest ? Gdzie sprawiedliwość przepraszam bardzo ?

Pomocna?
Tak1Nie
nie polecam
 Opinia
@Pracownik 07.06.2019 19:41

A normalnie są równi i równiejsi

Pomocna?
Tak3Nie
Prawda
 Opinia
@Zawiedziona 07.06.2019 20:28

Ja do teraz nie mam. Może zrobiła firma oszczędność na pensjach tez hahahah

Pomocna?
Tak3Nie
PanGlebokooO
 Opinia

Dlaczego opinie na tym forum są bardzo brane pod uwagę przez biurkowych i nagle cyk olśnienie natychmiast są wprowadzane innowacje 5s :D haha żenada :D Szanowny Panie od 5s radzę się przejść po firmie znienadzka moze Pan wyjmie oczkazodbytuDurektora :)

Pomocna?
Tak2Nie1
Edek
 Opinia

Jaki jest dzial a10 proszę o opinie

Pomocna?
TakNie3
Dzik_z_siłki
 Opinia
@Edek 07.06.2019 13:32

Jeden z gorszych działów. Dla faceta praca ok ale dla kobiet już nie. Pracowałem kilka lat i zmieniłem dział. Małe stawki a duże wymagania. Duża presja czasu na ilości. Nie wyjdziesz na kawkę.. ludzie uciekają po kilku dniach. Taka jest prawda. Lepsza praca Na C30 lub J10. Tam dużo spacerują.

Pomocna?
Tak6Nie2
On
 Opinia
@Dzik_z_siłki 07.06.2019 13:41

Ciekawe kiedy?spacerują?

Pomocna?
TakNie3
Xx
 Opinia
@Edek 07.06.2019 13:32

Nie polecam !!

Pomocna?
Tak1Nie
Dyrektor
 Opinia
@Edek 07.06.2019 13:32

Edek lepiej zostań na kurowniowce na A10 najgorszemu wrogowi nie poleciłbym pracy normy jak w Chinach stawki jak w Somalii przy sortowaniu bawełny praca ciężka i dla faceta i dla kobiety nie ma czasu nawet siku zrobić aż czekać aż Toi Toi będzie stał przy każdej karuzeli. Jakieś plany na wakacyjne miesiące po 18 zmian soboty na popołudniu wiec odradzam Pracują tutaj tylko starzy pracownicy którzy nie maja już żadnych perspektyw na lepsze zatrudnienie. Nawet ludzie z urzędu pracy nie chcą tutaj robić. Młodzi przyjdą popracują 2 dni stwierdza że śmierdzi potem bo 40 stopni ciepła i S P I E R D A L A J Ą jak Smerfy przed Gargamelem. Co ci więcej powiedziećd 4 brygady bardzo prawdopodobna opcja a nie sadze abyś w niedziele chciał pracować przy 50 stopniowym upale na popołudniu

Pomocna?
Tak6Nie1
Jaworowicz
 Opinia

Jak myślicie dlaczego kieras z ECO wyleciał przez romans ?

Pomocna?
TakNie
Obiekt.
 Opinia
@Jaworowicz 07.06.2019 03:34

A kogo to obchodzi

Pomocna?
Tak5Nie
Lis
 Opinia
@Jaworowicz 07.06.2019 03:34

Gebels co druga podrywal i siedzi na stołku z awansami. Chyba się do stolka przykleil na cyjanookrylowy.

Pomocna?
Tak4Nie
Vvv
 Opinia

Znowu Kamilek sprzedał swoich starych pracowników oby ci nowi dobrze się odplacili

Pomocna?
Tak3Nie
Lis
 Opinia
@Vvv 06.06.2019 23:42

Jaki Kamil??

Pomocna?
TakNie
Nowy
 Opinia

Do działu BHP, przepraszam że pytam, ale zastanawiam się czy Panie z naklejkowni nie muszą nosić butów z blachą? Non stop wychodzą na magazyn, czy idą do WC przez magazyn a o wypadek nie trudno....niedawno mi jedna wyszła i tak przyuwazylem że nie mają butów ochronnych.

Pomocna?
Tak5Nie
M
 Opinia
@Nowy 06.06.2019 19:49

Dawid z BHP zajmij się tym puki palce mają całe..

Pomocna?
TakNie
Nowy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Robie w tej firmie półtora miesiąca wszystko spoko tylko zrobiło się trochę ciepło to od byle czego na 2 zmianie się z ciebie leje a smród tego wszystkiego przyprawia o ból głowy. Nie wyobrażam sobie pracy w lato bo teraz już nie ma czym oddychać. Nie przedłużam umowy i pozdro dla wszystkich którzy wielbią firmę za 2500zl wypłaty a potem wali od nich na kilometr

Pomocna?
Tak8Nie6
Lis
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nowy 21.05.2019 22:57

Przyjdź na myjnie to zobaczysz jak od tego z pioskow daje czad

Pomocna?
Tak3Nie2
E 1
 Opinia
@Nowy 21.05.2019 22:57

Na dziale E 1 co drugi wali potem.... Bleee Rób teraz z takim (usunięte przez administratora)osiem godzin. Można pawia puścić

Pomocna?
Tak12Nie
Władca
 Opinia
@Nowy 21.05.2019 22:57

Faktycznie jest problem tym bardziej na produkcji z tym wszystkim szczególnie ciepło o piecy. Firma szuka rozwiązania tego problemu ale nie jest to takie łatwe jak wszystkim się wydaje. Śmiem twierdzić że cała powieszenia produkcji wynosi około 2000m może więcej to dużo. Dk tego maszyny piecowe co generują temperaturę 50 stopni. Dużo osób narzeka na to nawet ci którzy pracują po 10-20lat tutaj. Ale z tym trzeba się liczyć, myślisz że jak pujdziesz np dk Huty szkła i pech dla Ciebie jak trafisz pod stoły bendzie lepiej. Nie! Wręcz przeciwnie na stołach tam tem... w zimie wynosi 30-40stopni, a latem nawet60. I nikt nie narzeka. To nie jest powód twojej rezygnacji ze ciepło, albo że 2,5 tysia mało masz na początek. Myślisz że jak pujdziesz gdzieś indziej to dostaniesz 4 tysie odrazu. Mylisz się ????. Ciesz się z tego co masz bo w innej pracy możesz mieć gorzej. A nie wiesz jak trafisz, mówią tak a w rzeczywistości jest inaczej. Bende szczery wobec CB ty pracujesz tu 1,5 miecha i masz 2,5 tys. Ja na swoje 3 tys. Musiałem pracować 4 lata tu ciężka praca i to nie jest siedzenie na jednym miejscu i robienie non topet to samo. Wszystko cały proces, czy to zima czy to lato ciepło czy też mruz gdzie nie czyles palcy u rąk. Cienki jesteś gościu, wręcz (usunięte przez administratora) z Ciebie jest. Ucieczka najlepsza sprawa, lepiej powiedz ze nie dajesz rady że ta praca co myślałeś że bandzie Gut bendzie odpowiednią dla ciebie a to (usunięte przez administratora) szczelil bombki

Pomocna?
Tak1Nie7
Andrzej
 Opinia
@Władca 24.05.2019 10:14

Bolą oczy od czytania Twojej wypowiedzi.

Pomocna?
Tak11Nie1
take the challenge
 Opinia
@E 1 22.05.2019 16:36

Na każdym dziale wali potem!! to nie jest kwestia temp tylko higieny.. jeśli ktoś wali potem typu ocet tz, ze powinien skorzystać z prysznica... Inny z kolei pachy powinien wydepilować to tez pomaga.. + prysznic. Miło było by gdyby mydło było w domu. Raz w tygodniu to za mało.... Wyzwanie również dla” pań” take the challenge and take a shower

Pomocna?
Tak3Nie
Loko
 Opinia
@Nowy 21.05.2019 22:57

Obstawiam, ze masz 20 pare lat i dopiero zacząłeś pracować, młodzi ludzie z reguły tak reagują, ledwo zaczęli życie ale oni nie beda pracować za takie pieniądze... Jeszcze nie wiedza co to prawdziwa praca a juz by chcieli za 4 na miesiac robić

Pomocna?
Tak1Nie2
Pracownik
 Opinia
@Władca 24.05.2019 10:14

A Tobie Władca proponuję powrót do szkoły podstawowej i ponowną naukę Języka polskiego...

Pomocna?
Tak1Nie
Jazda
 Opinia
@Pracownik 05.06.2019 23:26

Fakt , błędy są .. ale nie o to chodzi w jego wypowiedzi .. Dobrze, że Ciebie cwaniaczku nauczyli wszystkiego .. ;)

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Odzież w tym roku to jedna wielka porażka.. jak można sortem zamawiać ubrania a nie pod wymiar... Nie dość że krótkie to w pasie jak worek od ziemniaków..

Pomocna?
Tak7Nie
bbbb
 Opinia
@Pracownik 04.06.2019 16:58

Zgadzam sie

Pomocna?
Tak2Nie
on
 Opinia
@Pracownik 04.06.2019 16:58

co siejesz ferment przecież każdy chodził przymierzyć odzież i miał wpisać taki rozmiar jaki mu odpowiada

Pomocna?
Tak2Nie
Ada
 Opinia
@on 04.06.2019 21:56

Ja też nie mam problemu z odzieżą roboczą. Były przymiarki..a jak komuś coś nie gra to zawsze można poprawić

Pomocna?
Tak3Nie
Qwe
 Opinia
@on 04.06.2019 21:56

Dokładnie. Każdy miał możliwość przymiarki A jak ktoś sobie sam zaniża rozmiar żeby się lepiej poczuć to jego problem haha. Ja również nie mam problemu z odzieżą. Wszystko jak najbardziej ok

Pomocna?
Tak3Nie
BHP
 Opinia

Może mi ktoś wytłumaczyć kto decyduje o dodatkowych przerwach które miały być podczas wysokich temperatur ? Na a10 przykładowo nie ma takowej przerwy najgorszy (usunięte przez administratora) w firmie najcieplej i nie ma przerwy śmiech na sali. Skoro kierownictwo decyduje to może wyłączymy na tydzień klimatyzacje w biurach i postawimy coś co emituje ciepło tak jak na produkcji. Takiego sufu jak tu się dzieje dawno nie było. Chyba musi sienzainteresowac inspekcja pracy tym zakładem

Pomocna?
Tak9Nie1
Qwe
 Opinia
@BHP 04.06.2019 22:12

Z tego co wiem to chyba kierownik. Na starej stronie dodatkowe przerwy są na 1 i 2 zmianie

Pomocna?
TakNie
2000 ludzi z mann+Hummel
 Opinia

Automaty do wody zawsze były i są, są tez zasyfione nie czyszczone, bądź nie sprawne a woda twarda widać jak wyglądają dozowniki, prosimy służby BHP o sprowadzenie serwisanta do dystrybutorów wody przeglądy i czyszczenie, żadna produkcja tego robić nie będzie. jeden automat na kilka dziesiątki osób. Zaczynają sie robić wysokie temp a my nosimy swoją wodę, dystrybutory nas odpychają, korytka śmierdzą. Prosimy o zewnętrzna firmę, przyklad proszę brać z dallmayera każdy automat czysty aż chce sie kawy napić. Prośba nasza jest bardzo ważna chcemy czystej wody z czystego urządzenia, my i wy wiecie, ze produkcja tego nie zrobi zbyt dużo ludzi i rotacji ludzi... Wam kołnierzykom pewnie sprzątaczki czyszczą. Dziekujeny za przeczytanie wiadomości wiemy ze czytacie, chcemy tez reakcji nie tylko przeczytania.

Pomocna?
Tak25Nie
.
 Opinia
@2000 ludzi z mann+Hummel 03.06.2019 13:39

.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@2000 ludzi z mann+Hummel 03.06.2019 13:39

Mogła być woda butelkowana każdy by sobie zabrał i elegancko. A tak ludzie poszli na chińskie kubeczki z logo mann + bubbel i nie ma co pić...

Pomocna?
Tak2Nie
C2
 Opinia
@2000 ludzi z mann+Hummel 03.06.2019 13:39

Automaty do wody zawsze były i są, są tez zasyfione nie czyszczone, bądź nie sprawne a woda twarda widać jak wyglądają dozowniki, prosimy służby BHP o sprowadzenie serwisanta do dystrybutorów wody przeglądy i czyszczenie, żadna produkcja tego robić nie będzie. jeden automat na kilka dziesiątki osób. Zaczynają sie robić wysokie temp a my nosimy swoją wodę, dystrybutory nas odpychają, korytka śmierdzą. Prosimy o zewnętrzna firmę, przyklad proszę brać z dallmayera każdy automat czysty aż chce sie kawy napić. Prośba nasza jest bardzo ważna chcemy czystej wody z czystego urządzenia, my i wy wiecie, ze produkcja tego nie zrobi zbyt dużo ludzi i rotacji ludzi... Wam kołnierzykom pewnie sprzątaczki czyszczą. Dziekujeny za przeczytanie wiadomości wiemy ze czytacie, chcemy tez reakcji nie tylko przeczytania.

Pomocna?
TakNie
6 lat w firmie
 Opinia

To nie jest firma dla osób które mają ambicje życiowe. Chcą się rozwijać. Mam wykształcenie średnie i dalej się uczę,a składam kartoniki za 2300 miesięcznie. Wciąż zbyt mało i mało. Koleżanki to raczej jakieś z innej planety są. Układy sa zbyt duze,dobrze maja tylko ci co maja znajomosci w kazdym tego słowa znaczdniu.I awansuja .Nie ma przyszłości w tej firmie ,dlatego odchodzę..Pozdrawiam

Pomocna?
Tak10Nie1
Mariola
 Opinia
@6 lat w firmie 30.05.2019 11:53

Tęsknić nie będziem...

Pomocna?
TakNie1
#mamydosyć
 Opinia

Zarobki nie będą większe bo są na poziomie powiatu gostyńskiego , leszczyńskiego i poznańskiego ... Brak słów , robią z nas (usunięte przez administratora) .. Ludzie zjednoczmy się , pokażmy tym burakom w garniakach kto jest najważniejszy w tej firmie ! Jeśli nic się nie zmieni to będziemy tu je**ni do końca życia .

Pomocna?
Tak34Nie
638
 Opinia
@#mamydosyć 26.05.2019 18:57

Bardzo dobry pomysł tylko że poloczki są mądre w pyskach i niewiem czy ktoś wyjdzie.

Pomocna?
Tak6Nie
Operator
 Opinia
@#mamydosyć 26.05.2019 18:57

Ale o czym ty mówisz w tej firmie nie ma czegoś takiego jak koleżeńskie relacje , ewentualnie młodzi może zaczną coś działać w temacie bo tak to 80% wbiła by 2 nóż w plecy . Ja już podjąłem decyzję po 8 latach pora się pożegnać z firmą aby do sierpnia i leci papier pożegnalny i płakał nie będę bo ta firma w ostatnim czasie jedynie co daje dla pracownika to coraz wyższe normy . Na kasę nie narzekam ale nie mam ochoty dusić się w atmosferze wiecznego szybciej więcej i morda na kłubeł bo jedynie możesz zażywać jak robot a że padniesz na ryj , trudno znajdziemy następnych , szkoda że po zmianie dyr generalnego zaczelo się tak psuć jednak Polak Polakowi wilkiem a jak coś to zwalimy na Niemców , pozdrawiam i miłego dnia wszystkim zdecydowanym na zmianę otoczenia

Pomocna?
Tak16Nie
pracownik
 Opinia
@Operator 27.05.2019 20:05

Jak kiedyś napisałem że nasz zarząd jeździ się płaszczyć do prezesa z Niemiec, to o mało mnie nie zlinczowano na tym forum,(co Ty wiesz, trzeba było też jechać itp. itd.), jednak widzę światełko w tunelu (nie to pośmiertne), że coraz więcej osób dostrzega niewłaściwe zarządzanie firmą, o systemie praca i dostawy online nie wspomnę !

Pomocna?
Tak4Nie
Miły
 Opinia

Wszyscy narzekacie na ten filtron i wgl. Słyszę te komentarze, że każdy się zwalnia a przychodzi co do czego to wiadomo jak jest. Każdy chciał by zarabiać po 5 tys na start żeby ręce i nogi miały spokój(nie obrazając nikogo). Jak dla mnie praca na start dla młodych okej. Pracowałem tutaj dwa lata na dziale Logistyka. Brygadzista kierownik bardzo w porządku, robili super atmosferę, dobrze się tutaj czułem, zmiana mega spoko. Będę wspomniał i do dziś wspominam bardzo dobrze ta prace. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak4Nie9
C2
 Opinia
@Miły 27.05.2019 16:38

Miły przyjacielu zarobki są żenujące, większość narzeka bo tak jest, pracujemy dla ogromnej korporacji która mierzy nasz zarobek rynkiem gostyńskim, poznańskim. Miły albo i nie skoro piszesz ze 2500 jest okej... to jest dramat!!! A powinien mierzyć rynkiem Wolfsburga, Sonneberg, Niemcy i sadze iż poparcie miałby w Polakach bardzo homeryczne. Nie czuje sie w tej chwili żeby to byla przyjazna firma. Oszczędności na każdym kroku i szczeblu, kto pracuje ten wie jak jest... my pracujemy tutaj bo taki mamy rynek mieszkamy w Gostyniu to nie będziemy dojeżdżali do poznania żeby zarobić 1k more. Taka jest prawda..

Pomocna?
Tak8Nie
12345
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak jest na dziale j1?

Pomocna?
Tak1Nie
całujesanepid
 Opinia

HmM HmM jakie pyszne te bułki z tych automatów takie nie za świeże nie za stare takie w sam raz

Pomocna?
Tak6Nie1
Władca
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@całujesanepid 24.05.2019 07:54

Faktem jest że nikt Ci nie każe kupować tego, nie hcesz nie kupuj i też nie komentuj na gowork takich bzdur. Z twojej wypowiedzi wirnika że masz w (usunięte przez administratora) to że jest coś takiego. Ze masz dostęp do tego, ale pamiętaj że firma może zrezygnować z automatów i zostanie Ci tylko woda do picia!

Pomocna?
TakNie2
całujesanepid
 Opinia
@Władca 24.05.2019 09:52

Siemanko koleżko :) zapewne z biura. Rozumiem, że to jest twoja praca pisanie pozytywnych komentarzy na tej stronie. Faktem jest poprawnie daty spożycia koleżko. Pytam czy to jest uczciwa forma między kupującym a sprzedającym ? A dziękuję bardzo za wodę z kranu :)

Pomocna?
Tak4Nie1
Jack
 Opinia
@całujesanepid 25.05.2019 20:59

Fakt, daty są poprawiane stare na nowe. Widać od razu nabitą nową, a stara zakryta...

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o Wix - Filtron Sp. z o.o. - Gostyń

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej