Wix - Filtron Sp. z o.o.

Gostyń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 58 ocen.

Opinie o Wix - Filtron Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wix - Filtron Sp. z o.o.

Jan

Ocena z tendencją spadkową, zaletami w tej firmie jest socjal i premie, które powoli znikają. Jeżeli chodzi o atmosferę to jest różnie. Osobiście w mojej krótkiej przygodzie z tą firmą, miałem problem z paskiem płacowym, mianowicie, trzeba liczyć sobie przepracowane godziny, a w szczególności nadgodziny ( o ile jeszcze można je wyrabiać).

lord

To co sie wywija to jest nieporozumienie. Co drugi brygadzista chodzi struty, bo niebawem odda kierownikowi spodnie i buty. Ludzi, minionków zatrudnili z lewymi rękoma do pracy. Zaraz całkiem premie pobiorą, a wtedy kierownicy będą robić łapanke na ulicach bo stara gwara chce sie pozwaniać. Moze im wszystkim przyjdzie po rozum do głowy ze o pracowników którzy coś robią trzeba zadbać.

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@Liqidrozumiem, że nie jest to jeszcze pewna informacja. A czy jest mowa o jeszcze innych zmianach w firmie? Jeśli tak, to jakiego działu będą one dotyczyć?

Liqid

Podobno od nowego roku mają znieść premie:/

Aneta
użytkownik zarejestrowany

Czy rzeczywiście jak pisze @Były pracownik zdarza się, że praca trwa po 10 godzin? Jak często zdarzają się takie nadgodziny? @Były pracownik wspominasz też o tym, że w firmie po zmianie nocnej przychodzi się na rano. Co przez to rozumiesz? Czy zostaje się w firmie po skończonej zmianie i zaczyna kolejną?

Byly pracownik
@Aneta 08.09.2017, 13:08
Czy rzeczywiście jak pisze @Były pracownik zdarza się, że praca trwa po 10 godzin? Jak często zdarzają się takie nadgodziny? @B...

Nie. Chodzi m io to, ze w normalnej firmie po tygodniu zmiany nocnej nastepuje zmiana popoludniowa. Chodzi o wypoczynek i regeneracje pracownika. No ale we filtronie oczywiscie musi byc na odwrot.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zali

No ok, nikt nie mówił że będzie lekko, wszędzie trzeba pracować i nikt nie każe leżeć. Nie wiem gdzie obecnie pracujesz ale jeżeli u prywaciarza to też współczuję, a jeżeli u siebie, to masz wygrane ;D Zgadzam się z Tobą w 100%-ach niech wreszcie te roszady się rozpoczną ! W VW-Polska też się cyrki dzieją od czasu jak polaczki wzięli się za kierowanie ludźmi !

Byly pracownik
@Zali 04.09.2017, 08:38
No ok, nikt nie mówił że będzie lekko, wszędzie trzeba pracować i nikt nie każe leżeć. Nie wiem gdzie obecnie pracujesz ale je...

Pracowac owszem wszedzie trzeba ale w normalnych warunkach przestrzegajac norm czasu pracy a nie tyrac w takich warunkach jak we filtronie. Ktos kto nigdzie indziej nie pracowal i uwaza filtron za dar niebios uwaza ze wszedzie jest tak samo. Ale tak nie jest. Do odwaznych swiat nalezy. A ktos kto wymyslil prace po 10 godzin nie zdaje sobie sprawy ze nagial prawo i to solidnie. A tak na marginesie to filtron jest prywaciarzem i jest chyba jedyna firma we wszechswiecie w ktorej po nockach idzie sie na rano.

Aneta
użytkownik zarejestrowany

Jakie zmiany widzicie w firmie po włączeniu jej do grupy MANN+HUMMEL? @Zali wspominasz, że obecnie nie można liczyć na dodatkowe środki na święta i wakacje. Jest to pewna informacja? Czy do tej pory pracodawca je oferował? Co jeszcze uległo zmianie?

Zali
@Aneta 30.08.2017, 13:16
Jakie zmiany widzicie w firmie po włączeniu jej do grupy MANN+HUMMEL? @Zali wspominasz, że obecnie nie można liczyć na dodatkow...

Aneto, 30.08.2017r. dowiedzieliśmy się że nam obcięli 10% premii (sorry-przyznali tylko 20%) z powodu małej sprzedaży ! ;/ Co nas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obchodzi mała sprzedaż !!! Zapylamy jak male motorki, wyrabiamy 102% normy produkcyjnej i jeszcze im w d..pie źle !? Jak sprzedaż jest rekordowa, to dział sprzedaży podzieli się nagrodą a robole 0 z tego mają ! Podobno ta akcja to macha kierasów ! Dodatki świąteczne i wakacyjne się skończyły, mają być tylko pikniki. Jeszcze trochę to i premię też całkiem zlikwidują ! Jak im ludzie zaczną odchodzić to się obudzą z ręką w nocniku, bo będzie kicha z nowymi pracownikami ;/ Już obecne "minionki" to są "resztki poprodukcyjne" a co będzie później !? Strach się bać ! Tak jak pisałem wcześniej, kierasów ze starej strony powinni już dawno wyje..ać ! Niech im Sigfrid (nie wiem jak się pisze) zrobi egzamin z JDE i z kompetencji kierowania zasobami ludzkimi !

Etnna

Bardzo mi przykro koledzy i kolezanki z firmy. Kasy na święta nie bedzie. Beda świąteczne upominki i tylko tyle.Wiem z pewnego źródła.

Byly pracownik

Firma wykorzystujaca pracownikow do granic przyzwoitosci. Zalosne jest to ze firma najzwyklejsze w swiecie regulacje plac polegajace na dostosowaniu wynagrodzen do ustawowych dumnie oglasza jako podwyzki. To jest ich zasrany obowiazek a nie podwyzki. Nie polecam tam pracy to wiesniacka firma utrzymujaca chloporobotnikow przychadzacych do pracy zbijac baki i odpoczac od pracy w polu. Jej propagandowe hasla rodem z PRL czyli 150 procent normy itp smiesza i przerazaja.

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@Bzbsmożesz powiedzieć coś więcej o pakiecie socjalnym jaki Wix - Filtron zapewnia pracownikom? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które myślą nad dołączeniem do firmy. Czy pakiet socjalny jest taki sam, czy różny w zależności od zajmowanego stanowiska?

Bzbs

A gdzie social na wakacje to jakaś kpina.

Zali

Jeżeli czyta to forum ktoś z "góry" to niech się wezmą za kierowników tzw. sotonu, olejówek i blachówy, trzy niedouczone matoły, o systemie JDE bladego pojęcia nie mają ! Tak jest gdy kierasem zostaje były robol, który zapomniał jak zapylał na prod. ZERO merytorycznego podejścia do zaistniałych problemów, słuchają tylko "teoretyków" z administracji zamiast pracowników. W kwestii kasy: po 11 latach jako operator mam 16pln/h, o kasie na wakacje lub święta możecie zapomnieć od czasu jak M&H nas przejął ;/ A będzie jeszcze gorzej ! Oceniłem pracodawcę na mierny bo u prywaciarzy jest gorzej !

PIP
@Zali 23.07.2017, 12:28
Jeżeli czyta to forum ktoś z "góry" to niech się wezmą za kierowników tzw. sotonu, olejówek i blachówy, trzy niedouc...

Przeciez to jest prywatna firma. Fakt oszukuja na kazdym kroku. Z tymi nadgodzinami gdzie wybieraja ktore sa nadgodzinami a ktore to normalny czas pracy to jawne naduzycie. Nie powiedzialabym ze to wina M+H tylko kierownictwa. Pewnie przedstawiaja im sprawy inaczej niz jest. Ale kadry ktore godza sie na takie naduzycia z nadgodzinami i dowolnym ich rozliczaniem to juz pod paragraf podpadaja.

Murzyn

@Sumienie, potwierdzam, zasuwałem po 10 przymusowych godzin jak robaczek i szczerze wolałbym ten czas spędzić z rodziną, poza tym jak chciałem jednego dnia pracować 8h straciłbym premię, także art 168kp tutaj nie istnieje, Już się zwolniłem z tego Auschwitz, pozdrawiam nieświadomych, wypłata marna jak cała firma

Sumienie

UWAGA. Firma zle rozlicza nadgodziny w porze nocnej. Pracujac 10 godzin od godziny 20 do 6 nalezy sie 100 procent za nadgodziny w porze nocnej. Jednak firma niezgodnie z.prawem rozlicza ze pierwsze 2 godziny sa nadliczbowe a pozostale normalne tak zeby nie placic naleznych dodatkow do nadgodzin. Pracy nie rozlicza sie poczynajac od nadgodzin inaczej bylyby to przedgodziny a nie nadgodziny. Sprawa nadaje sie do PIP.

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@Olala Twój komentarz pokazuje jak bardzo ważną rolę w działaniu firmy mają brygadziści i bezpośredni przełożeni. Czy inne działy/ kierownictwo widzi to, że jak piszesz, ten dział bardzo dobrze funkcjonuje, zarówno pod względem warunków pracy jak i wydajności? Jest szansa implementacji tych rozwiązań na inne działy?

Olala

Najlepszy dzial w firmie to zdecydowanie B20. Jest bardzo dobrze zorganizowany a warunki pracy sa wprost wzorowe. Dzieki bylej brygadzistce, jej doswiadczeniu i wysokich kwalifikacjach, ktora obecnie doradza rownie kompetentnemu i doswiadczonemu kierownikowi praca na tym dziale stala sie przyjemnoscia. Dzial stale sie rozwija co przeklada sie na wysoka wydajnosc i zadowolenie pracownikow. Pierwszy raz od lat pracuje sie tam w normalnym wymiarze godzin a mysla przewodnia jest ze wypoczety pracownik to zadowolony a przefe wszyskim wydajny pracownik. Dzieki doskonalej organizacji i swietnemu doborowi brygadzistow wg kompetencji a nie wg. znajomosci jak to ma czesto miejsce, ktorzy daja z siebie wszystko wspierajac swoich pracownikow sluzac zawsze pomoca mozliwa jest praca w normalnym 160 godzinnym trybie pracy bez koniecznosci pracy w soboty czy w nadgodzinach. Dzial powinien byc przykladem dla innych. Polecam prace w tej firmie a jak ktos bedzie mial szczesciei uda mu sie pracowac w tym dziale to mozna powiedziec ze wygral los na loterii.

ettnna

Nie polecam.nikomu pracy tam. Moze kiedys teraz to gorzej niz źle. Mała kasa i socjalne juz niedługo zmniejszone. Normy.ze można na pysk padać

Oxix

Syffffff Syf i tak dalej ;)

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@Gumofiltza co uważasz, że w firmie warto zmienić, by pracowało się w niej lepiej?

Gumofiltz
@Aneta 13.04.2017, 08:54
@Gumofiltza co uważasz, że w firmie warto zmienić, by pracowało się w niej lepiej?

Wystarczy wymienic nieefektywnych powielajacych rokrocznie te same bledy kierownikow. Jezeli w danym roku na jakims dziale, jest problem i rozwiazuje sie ten problem poprzez wprowadzanie systemu czterobrygadowego defacto rozliczanego w, systemie trzyzmianowym (partyzantka) to w przypadku gdy ma to miejsce, raz to ok ale jezeli sytuacja powtarza sie kazdego roku, no to przepraszam swiadczy toi tylko o braku kompetencji kadry zarzadzajacej danym dzialem a w szczegolnosci kompletnym brakiem umiejetnosci organizacji pracy i wyciagania wnioskow. Rozladowanie sytuacji polegajace na zwiekszenie ilosci godzin to tylko dzialania dorazne tzw. pudrowanie syfa,. Oczywiscie niesprawiedliwoscia byloby mowienie zeinnymi wszystko we Filtronie jest do bani bo tak nie jest ale te partyzanckie dzialania rzucaja sie najbardziejw oczy

Gumofiltz

Niestety myslalem ze po przejeciu firmy przez M+H bedzie wprowadzony niemiecki ordnung i glowy karierowiczow poleca. Okazuje sie, ze nazwa firmy sie zmienila a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oraz polglowki na stanowiskach pozostali. Czyli syf taki jak byl tylko w innym opakowaniu. Chyba ze Niemcy doszli do wniosku ze lepiej nie tykac gowna zeby nie smierdzialo. Ale wydaje mi sie ze jak wyschnie ktos bedzie musial posprzatac.

Oskar

Czy przyjmuja do filtronu

Aneta
użytkownik zarejestrowany

@TADEK zdecydowałeś się aplikować do firmy? Chętnie poznamy informacje na temat tego jak wyglądał proces rekrutacji.

wyjadacz

Nie wiem co z ciebie za "mechanik", że ci filtry z Filtrona ciekną? Ja tą markę znam od wielu lat i NIGDY mi one nie ciekły. Jeżeli się odpowiednio wyczyści i przykręci czysty filtr nie upierdzielony ręcznie to musi trzymać! Złej baletnicy...

Gumofiltz
@wyjadacz 12.02.2017, 16:37
Nie wiem co z ciebie za "mechanik", że ci filtry z Filtrona ciekną? Ja tą markę znam od wielu lat i NIGDY mi one nie...

Bo nie miales w silniku oleju.

sxdcvbhnjmk,l.
użytkownik zarejestrowany

to aż tak musisz go kontorolować @gola :P to możesz polecic męzowi oferte pracy na stanwoisko konstruktora czy może ambitniejsze - Kierownik Wydziału Produkcyjnego

TADEK

Filtron szuka operatorów i pakowaczy,proszę powiedziec jakie są zarobki na tych stanowiskach ? czy warto zmieniac pracę??

Gumofiltz
@TADEK 23.03.2016, 11:26
Filtron szuka operatorów i pakowaczy,proszę powiedziec jakie są zarobki na tych stanowiskach ? czy warto zmieniac pracę??...

Nedzne a zapierniczasz jak, w starym kinie. Premia raczej zeby bylo co zabrac. Obluda pelno chloporobotnikow ktorzy przychodza odwalic godziny. Filtron to wiejska firma z duzym odsetkiem nygusow o, kiepskiej organizacji pracy . Wiecej wodzow niz indian. Kazdy by rzadzil tylko robic nie ma komu. Co rok powielaja te same beledy czyli sezonowa niewyroba. Czlowiek uczy, sie na bledach ale nie tam.

mechanik

wujowe filtry, bida aż kida!!! gwinty nierówne, trudno to dobrze dokręcić więc cieknie co drugi, o trzymaniu ciśnienia oleju po wyłączeniu silnika nawet nie wspominam, bo filtr wypuszcza cały olej

seba...

A jak to wygląda ze składaniem aplikacji? Najlepiej osobiście?

Gumofiltz
@seba... 16.03.2016, 13:23
A jak to wygląda ze składaniem aplikacji? Najlepiej osobiście?

Najlepiej przez ciocie, wuja, meza zone albo znajomego. W ostatecznosci mozesz sam.

babababa

I jescze jedno pytanie kierownik wydziału produkcyjnego to jak kierownik zmiany ? chodzi na 3 zmiany czy na jedna ?

babababa

no tak masz racje ale szukaja znowu Kierownika wydziału produkcyjnego - w zeszłym roku też było ogłoszenie - warto zkładać aplikacje czy slizgi temat i na jakie zarobki mozna liczyc

mgh

Osobiscie pracuje w filtronie w Gostyniu, brygadzista miód, zapierdol nieziemski , wynagrodzenie mi odpowiada współpracownicy super :) ale nalezy pamietac ze nie kazdy brygadzista taki jest wiem co mowie ;)

MIRAS

Czy macie wypłacane wakacyjne?

bubu

ludzie głupoty piszecie totalne zakład pracy jak zakład pracy jeden z lepszych w Gostyniu wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i taka prawda a na chwile obecną każdy ma szansę się dostać bez wyjątku i tak zwanych pleców a co do premii kwartalnej dla brygadzistów to owszem mają ale zwykły pracownik ma premię co miesiąc a brygadzista nie dostaje raz na trzy miesiące i to samo wchodzi a filtry Filtronowksie jakościowo są dobre i firma idzie do przodu wiem bo mam bardzo dużo znajomych którzy tam pracują osobiście polecam

ja
@bubu 29.07.2015, 17:56
ludzie głupoty piszecie totalne zakład pracy jak zakład pracy jeden z lepszych w Gostyniu wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i ta...

Jeden z lepszych hehe. Mi zaproponowali 10,50 brutto (czyli pensja minimalna) przez pierwszy rok plus ewentualna premia w wysokości 10% miesięcznego wynagrodzenia. Możesz więc zarobić aż 1286 złotych (z premią niewiele ponad 1400)! Za pracę trzyzmianową! Czterobrygadową! Normalnie raj na ziemi!

bodzio

Widzę niektórzy tutaj piszą, że chcą aplikować na stanowisko kierownika lub specjalisty. Zapomnijcie! Bez znajomości lub koneksji rodzinnych macie na to szanse równe trafionej szóstki w Lotto!

hejka

Znam wielu ludzi którzy tam pracowali, pracują i tych którzy chcieliby pracować! Napiszę krótko - atmosfera na halach produkcyjno-magazynowych jest różna... Wszystko zależy od ludzi z którymi się współpracuje - szczególnie od brygadzisty i kierownika. Współpracownicy robią swoje, choć puszczona w obieg plotka nabiera takiego rozpędu, że głowa boli. Brygadziści czują się PANAMI! Częsta rotacja załogi - wielu nie wytrzymuje i albo znika albo zmienia dział produkcji. Z dobrej strony jest coroczny piknik dla pracowników i ich rodzin - w tym roku był w zamku w Rokosowie. Wypłaty zawsze na czas. Wypłaty uzależnione od wyników - czasem można pozbyć się premii za totalne głupstwo. Czasem są premie świąteczne czy wakacyjne, ale ostatnio coś to szwankuje. Kiedyś były walizki, sztućce itp. - teraz prezentów brak. Zarobki różne od 1300 zł na rękę do ponad 2500 zł na halach - oczywiście wszystko zależy od stażu i stanowiska. Liczą się także przebyte szkolenia, które wpływają tylko na twoją psychikę, a nie na pensję. Brygadziści mają premię kwartalną - spory zastrzyk gotówki. A kierownictwo - kto to wie, ale widać że szybko się dorabiają. Ostatnio Szefostwo Affinia zrobiło rewolucję i wyrzuciło kilka osób za przekręty - prezesa Wabińskiego, dyrektora finansów Jankowskiego i kilku innych - czystki trwają!!! Przewrót był potrzebny i nadal jest, gdyż niektórzy sobie za dużo wyobrażają. Na koniec dodam - szeregowy pracownik jest pionkiem i tak szybko jak zaczniesz pracować w Filtronie, tak szybko możesz z tamtąd zniknąć!

mechanik
@hejka 15.07.2015, 07:43
Znam wielu ludzi którzy tam pracowali, pracują i tych którzy chcieliby pracować! Napiszę krótko - atmosfera na halach produkcyj...

a zwykłe filtry jak były marne tak są marne!

ryszard
użytkownik zarejestrowany

@mis, ledwo aplikujesz do pracy a już zakładasz, że w grę wchodzą spóźnienia, to trochę dziwne, nie sądzisz? Czy aby starać się o robotę w wix-filtron w tym warsztacie samochodowym to obowiązkowe jest posiadanie doświadczenia czy można być po technikum mechaniczynym z zapałem do pracy ale nikłym doświaczeniem ?

mis
użytkownik zarejestrowany

Może ktoś w takim razie napisać jakie warunki obecnie oferuje Wix-Filtron? Bo tak patrze na te wszystkie opinie, to samo nie wiem, czy aby na pewno warto, zwłaszcza, że mało tutaj takich aktualnych opisujących środowisko pracy, atmosfere i tym podobne. Wiecie może jak traktują tutaj spóźnienia rzędu 15 minut do pracy?

jurek

Witam. Jakim pracownikem był Hubert J. Pytam bo teraz miesza w Bydgoszczy. Ale jakoś wiedzy u niego jak na lekarstwo. Pozdrawiam

geko

Ogólnie nie polecam

mechanik

nowy właściciel Sędziszowa czyli Unimot to firma która rozłoży Sędziszów na łopatki w góra kilka lat, w ten firmie nikt nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu, więc efekt jest z góry wiadomy do przywidzenia, Unimot sam sobie nie radzi ze swoją starą działalnością, a co dopiero zarządzanie Sędziszowem, ale widać taka polska tradycja, że z deszczu pod rynnę czyli od związków zawodowych do partyzantki w zarządzaniu.

po 8 latach w filtronie

polski sedziszow robi dobre filty to prawda ale ludzka glupota (tj zwiazki zawodowe) doprowadzily te firme prawie do grobu. dzis coraz mniej ludzi pamieta te marke, dystrybucja kuleje chociaz mozna znalezc ich filtry - dzisiaj jak jest dostep do internetu to wszystko sie znajdzie. no i na koniec trzeba stwierdzic, ze nowy prywatny wlasciciel tez nie wie jak odbudowac marke i jej sprzedaz... robia to ludzie co nigdy z filtrami nie mieli nic wspolnego...

znawca rynku

polski sędziszów robi bardzo dobre filtry, ale ciężko kupić, bo sieć dystrybucji mizerna

mechanik

a ta marka niby amerykańska czyli WIX to to samo co filtron i też robione w Gostyniu, bo te filtry też nie wyglądają za bogato w wykonaniu? Sporo tego serwisy w Polsce teraz żenią zamiast filtrona, bo tanie i szeroka oferta do wszystkich aut, a ten WIX amerykański to chyba właściciel Filtrona.

mechanik

najlepsze filtry oleju jakie w życiu stosowałem w silnikach to firmy weber tutela, genialna jakość, co prawda włoskie i dzisiaj już ich nie można chyba kupić, ale były świetne

po 8 latach w filtronie

ano taka to i smutna prawda, filtry olejowe z filtrona np. maja zawor przelewowy ustawiony na tak niskim cisnieniu otwarcia, ze praktycznie pozostaje caly czas otwartu, np w vw - a to oznacza, ze jest praktycznie brak filtracji... nie mowiac juz o przebigach typu long-life. smutek, duza polska firma, duzy pracodawca, moglaby byc chluba polski gdyby to byla jakosc. a tak, pasie sie ktos przy korycie, kasy w filtronie od cholery a jakosci nie podnosza...

mechanik

tak myślałem, bo coś mi dziwnie ciśnienie oleju trzymają silniki na tych filtrach filtrona, więc wolę inne stosować, te 5 zł mnie nie zbawi, a silnik lepiej chodzi, dzięki za info, pozdro

po 8 latach w filtronie

jakosc filtrona... sa to wyroby, ktore nie spelniaja norm producentow silnikow w zdecydowanej czesci swojej sprzedazy rynkowej. produkt srednioniskiej jakosci dobrze opakowany, schludnie wykonany. jesli wezmiemy pod uwage jakosc do ceny to powinny one byc ok 50% tansze - bez wyjatku. aha! wysoka jakosc oczywiscie mozna znalezc w filtronie ale to produkty kupowane od renomowanych firm lub kiedy maja ostre wymogi co do jakiegos jednostkowego wyrobu nalozone przez niektorych klientow tzw. marek prywatnych - wtedy tak, wtedy daja bdb medium filtracyjne, robia tzw. hartowanie w procesie produkcji, itp.

mechanik

a jakiej jakości są filtry tej firmy?

pracownik1

... wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Pensja na czas, dodatkowe "premie" przed wakacjami i świętami (oczywiście większość powie, że to za mało), imprezy dla pracowników. Trzeba jednak przyznać, że dużo zależy jakiego się ma przełożonego. Ja na pewno nie narzekam i uważam, że w okolicy nie ma równie dobrej firmy

pracownik

zwykły kołchoz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , niskie pensje, 4 zmiany, ciągłe śrubowanie norm. NIE POLECAM NAWET WROGOWI !!!

jaś

[usunięte przez moderatora] dyrektor, kierownik (raczej namiastka) są niewinni. Za złą jakość są jak zwykle odpowiedzialni zwykli pracownicy.

Zostaw opinię o Wix - Filtron Sp. z o.o. - Gostyń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wix - Filtron Sp. z o.o.