Czy w Tedgum Tadeusz Wojciechowski są szkolenia zewnętrzne?
A jakie wynagrodzenie ma magazynier aktualnie, bo znalazłam ogłoszenie z 2018 gdzie zarabiał od 2500PLN, duża jest teraz różnica? Uprawnienia na wózek widłowy są konieczne? Za soboty jest płacone czy można wziąć dzień wolny?
Czy w Tedgum Tadeusz Wojciechowski są szkolenia zewnętrzne?
W jakim celu zostało zadane to pytanie? Jest Pani pracownikiem, kandyduje na jakieś stanowisko, czy jest jakiś inny motyw?
Ja na przykład zastanawiam się nad pracą tutaj i też bym chciała znać odpowiedź na to pytanie. Proszę zatem o odpowiedź, jeśli można. :)
Na stronie tedgum.pl widziałem, że firma wykonuje na zamówienie elementy metalowo-gumowe do części motoryzacyjnych. Czy produkcja robi krótkie serie i można złożyć zamówienie indywidualne? Gzie jest odbiór? Można złożyć zamówienie na stronie internetowej, czy tylko u głównych stacjonarnych dystrybutorów tych części?
Proszę napisać na tedgum@tedgum.pl z informacją, jaka część jest potrzebna, jakie ilości i wszystkie istotne informacje.
W 2018 byłem tam na rozmowie o pracę. Pracodawca proponuje UOP na najniższą krajową, resztę pod stołem. Nie polecam.

Czy Tedgum Tadeusz Wojciechowski ma ściśle ustalone godziny pracy?
Zazwyczaj są jakieś zakresy godzin, w których trzeba się zmieścić. Kwestia stanowiska i ustalenia z kierownikiem.
Czy wypłacają dodatkowe nagrody w Tedgum Tadeusz Wojciechowski?
nic się nie zmieniło na rozmowie że bym tyle dał ale najniższa reszta pod stołem interesowała mnie stawka 5tys brutto ale nie ma problemu teraz mam 6tys brutto.Właściciel to cwaniaczek mówiący że nową halę buduje będzie za rok itp ale mu państwo pobiera duże podatki więc najlepiej zus od najniższej a było jeszcze pytanie czy może na umowe zlecenie a szuka fachowców i ma duże wymagania. Sobót i nadgodzin brak bo uważa że robotę trzeba zrobić do 8 godzin i od poniedziałku do piątku(ja myślę że nikt by mu za te same stawkę nie został).Sami się zastanówcie ja nie polecam.
Chciałeś 5 teraz masz 6 haha średnio wiarygodne. powiedz gdzie robisz, to też się zatrudnię Haha
zapraszam zamet budowa maszyn detale do 150 ton(ustawianie,programowanie).Szukają ludzi na frezarki bramowe,wytaczarki jak rozumiem znasz się i bez problemu sobie poradzisz to taka stawka jak najbardziej aktualna wszystko jest płacone legalnie na pasku jeszcze jakieś pytania.Zarobki po 5 tys. brutto to również leiber poland ale tylko w narzędziówce a znam jeszcze wiele firm płacących po 5 tys brutto bez problemu i co mądralo chętnie zrobię reklamę innym firmom ponieważ sporo ich miałem i dzisiaj nawet zarobki podstawy po 6 tys. brutto uważam za małe.Dalej firma progresja Piekary zarobki po 25zł na rękę na godzinę te firmy wszystko legalnie płacą tu też wytaczarki ale duże detale.Stawki ponad 20zł na rękę na godz. np. roch tarnowskie góry. Mam dalej wymieniać.
Forum dotyczy tego, jakim pracodawcą jest firma TED-GUM. Pracownicy dzielą się swoimi doświadczeniami i spostrzeżeniami dotyczącymi warunków zatrudnienia w niej. Zatem jeżeli chcesz napisać opinię dotyczącą innych firm to zachęcam Ciebie do założenia oddzielnego wątku.
Tedgum i jego produkt ted 31041 NIE polecam chłam jakich mało niedorobiony produkt szkoda było to kupować odradzam cokolwiek tam kupować szkoda pieniędzy na to co oni robią
Czy w Tedgum Tadeusz Wojciechowski zawierane są umowy na zlecenie w okresie próbnym?
Jak oceniacie pracę tutaj jako tokarz? Jak warunki?
Przyjmują bez doświadczenia?
Na stronie firmy jest jedno ogłoszenie na stanowisko Tokarz/Frezer i jest tu mowa o 2 letnim doświadczeniu. Masz już doświadczenie w branży?
Kiedys chcieli mnie zatrudnic za elektryka. Oferowali 2500 do reki na pol etacie ale 8h trzeba bylo robic 8h i 1 sobote. Jak nie bylo roboty to trzeba bylo robic gumy na maszynach w smrodzie. Ja sie pytam gdzie sa kontrole w takich obozach pracy? Zdarzenie mialo miejsce w 2015 roku
Firma kiepska, kombinacje ciagle, a tu najnizsza krajowa, a tu 1/8 etatu, bo firma kryzys przechodzi. Kombinuja jak moga, warunki tragiczne, w lato idzie sie ugotowac, w zime zas zamarznac. Najlepiej przyjsc z papierkiem ktory sie dostanie w urzedzie pracy zeby UP placil nam przez rok wynagrodzenie i ZUS to wtedy sa szanse ze nas przyjma. Rowni i rowniejsi ci z kontaktami wyzej porozsadzani na stolkach reszta jak murzyni robic i nie marudzic
Widzę że odniosłeś się do negatywnej opinii użytkownika Dzik i twierdzisz, że to tylko wierzchołek góry lodowej. Mógłbyś napisać coś więcej? Jestem ciekaw jak wygląda obecnie sytuacja w Tedgum, może znajdą się też jakieś pozytywne aspekty pracy w tym miejscu? Liczę, że odpowiesz na moje pytania, będę wdzięczny.
Plusy sa rowniez jakies , nie ma tak, ze same negatywy. Placa poszla w gore ale warunki nadal tragiczne
A co konkretnie nie odpowiada Ci, jeśli chodzi o warunki pracy w Tedgum ? Sprecyzuj proszę bardziej szczegółowo. Interesuje mnie też, czy w firmie można liczyć na umowę o pracę.
firma za warunki do zamknięcia
Super firma , polecam cały sercem , Bardzo fajni ludzie. Pozdro ekipa
TO JEST CHORA FIRMA ..TE POWYŻSZE DOBRE OPINIE TO PISZĄ CI Z BIURA
Dlaczego posiadasz takie zdanie na temat TED-GUM? Proszę, wyjaśnij użytkownikom na konkretnych przykładach z Twojego doświadczenia, jakim firma jest pracodawcą i jak wyglądają możliwości rozwojowe pracownika w niej. Twoja wypowiedź może pomóc obecnym na forum w podjęciu decyzji o zatrudnieniu w TED-GUM. Można tu otrzymać stabilną umowę o pracę z korzystnym wynagrodzeniem?
Firma TED-GUM ma obecnie jedno wolne stanowisko pracy: https://www.tedgum.pl/pl/praca.html Być może w przedsiębiorstwie zaszły zmiany i sytuacje, o których pisaliście wcześniej, nie mają już miejsca. Zachęcam do wyrażenia opinii na temat tego pracodawcy i warunków pracy w firmie.
Ta firma to dno totalne.
Wiele lat temu pracowałem w TEDGU-mie i przeniosłem się do innej firmy (niestety jak się później okazało dużo gorszej) rozwazalem powrot lecz przysłowie mówi ze do tej samej wody się nie wchodzi. Z mojej historii moge tylko potwierdzic ze w TEDGUM-ie dobrze mi się pracowalo i kulturalnie się rozstałem.
To jest polska wszystko można zalatwic zresztą każdy może zobaczyć warunki na kokota fawele jak w brazylii
Jak się pracuje w Tedgum Tadeusz Wojciechowski?
Zobacz opinie na temat firmy Tedgum Tadeusz Wojciechowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.