Opinie o INTER-TEAM Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-TEAM Sp. z o.o.

anonymous

3 lata na umowe zlecenie i zapomnij o umowie o prace wystarczy tylko o tym wspomniec a zegnasz się z premią .....

....
@anonymous 07.12.2017 19:27
3 lata na umowe zlecenie i zapomnij o umowie o prace wystarczy tylko o tym wspomniec a zegnasz się z premią ........

Nieprzejmuj sie to tylko dotyczy najsłabszych pozostali dostaja:)

Szczery

To prawda ze firma ma problemy i redukuja etaty w oddzialach?

Inter-Team
@Artur 17.11.2017 11:17
Jak juz pisalem IT od kilku lat pracownikom "podnosi poprzeczke" by nie wyplacac premii! To po co ma odwiedzac i &quo...

@Artur, stałe podnoszenie poprzeczki jest naturalną sprawą dla wszystkich pracujących w handlu. Inter-Team oczekuje od swoich pracowników zaangażowania, a nie "siedzenia w domu lub odwiedzania siłowni" w godzinach pracy.

....
@Artur 17.11.2017 11:17
Jak juz pisalem IT od kilku lat pracownikom "podnosi poprzeczke" by nie wyplacac premii! To po co ma odwiedzac i &quo...

To w sumie się nie dziwię że takich zwalniają a z drugiej strony jaką praca taka płaca

Mateusz

Ludzie nie zgadzajcie się pracować na umowy zlecenia! Nie dajcie się wykorzystywać

Bombelas

Każdy może oceniać firmę czy też kadrę kierowniczą w firmie. Jest jedno ale, jeśli są to błędy poważne to powinniście zgłosić do dyrekcji a nie na forum. Jeśli natomiast są to wady osobowości to nie oceniajcie na tej podstawie firmy! INTER-TEAM to fajna firma!

Bliźniak

@Tarnowiak Jak jesteś tylko pracownikiem to może daruj sobie ocenianie kierownika, to nie leży w zakresie Twoich prac.

Ja-nusz
@Bliźniak 08.10.2017 10:33
@Tarnowiak Jak jesteś tylko pracownikiem to może daruj sobie ocenianie kierownika, to nie leży w zakresie Twoich prac....

A co? Pracownik nie może oceniać?? WOLNO MU. A kierownicy to bardzo często niekompetentne istoty i faktycznie potrafią zepsuć to, co firma faktycznie mogłaby osiągnąć, gdyby miała kompetentną kadrę kierowniczą. Kierownik to nie jest święta krowa.

Tarnowiak
@Bliźniak 08.10.2017 10:33
@Tarnowiak Jak jesteś tylko pracownikiem to może daruj sobie ocenianie kierownika, to nie leży w zakresie Twoich prac....

Mogę oceniać kogo chce to nie twój interes. A kierownik powinien ułatwiać pracę a nie ja utrudniać.

Iwona

@Jerzyczy masz coś do powiedzenia jeśli chodzi o pracę w firmie INTER-TEAM Sp. z o.o.? Napiszesz jakie są warunki pracy? @Alicja czy powiesz coś więcej na ten temat? Każda wypowiedź na forum na temat firmy INTER-TEAM Sp. z o.o. jest ważna.

Tarnowiak
@Iwona 05.10.2017 08:59
@Jerzyczy masz coś do powiedzenia jeśli chodzi o pracę w firmie INTER-TEAM Sp. z o.o.? Napiszesz jakie są warunki pracy? @Alicj...

Potwierdzam zdanie Alicji. Ale to zależy na jaki oddział się trafi. Ogólnie było ok gdyby nie kierownik który jest osoba kompletnie nie odpowiednią do zajmowanej pozycji.

Ja-nusz

jakie są konkretnie zarobki dla Przedstawiciela Handlowego?

Alicja

Pracowałam tam. W tej firmie dużo się obiecuje i... na tym się kończy. Nie polecam.

Iwona

@Zawiedziona to forum dotyczy firmy INTER-TEAM Sp. z o.o. w Warszawie. Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii i informacji na temat pracy w firmie. Aktualnie firma poszukuje pracownika na stanowisko SPECJALISTA DS. BUDOWLANO-REMONTOWYCH. Z oferty pracy wynika, że zapewniają stabilność zatrudnienia, atrakcyjne warunki pracy oraz przyjemną atmosferę, pracę w ambitnym zespole w dynamicznie rozwijającej się renomowanej firmie z wieloletnią tradycją, atrakcyjną ofertę świadczeń pozapłacowych, takich jak: dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenia oraz karty sportowej dla pracowników i ich bliskich. Czy ktoś zastanawia się na aplikowaniem?

Iwona

@Bannek co najbardziej podoba Ci się w pracy w firmie INTER-TEAM Sp. z o.o. Na jakim stanowisku pracujesz i jak długo? Powiedz coś o warunkach pracy i swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie.

Bannek

Ja mogę powiedzieć, że dobrze się tu pracuje i polecam.

Jan

Praca w jednym z nowo otwartych oddziałów w wyglądała tak. Sprzedawca negocjuje stawkę z kierownikiem regionu i ma umowę o pracę. Jeśli chodzi o wahadlowcow i magazyn. Umowa zlecenie przedłużana co rok. Po 2latach jeśli zgodzisz się na trzecie zlecenie musisz podpisać fikcyjne oświadczenie że sytuacja rodzinną nie pozwala Ci mieć umowy o pracę. Stawka godzinowa to widzi mi się kierownika oddziału. Jeśli będziesz jego lizusem przymknie oko na dopisywanie wirtualnych godzin. Przy rozmowie o pracę obietnice że możliwa jest umowa o pracę po jakimś czasie lecz mija rok za rokiem i odbijasz się od ściany. Pakietów socjalnych dla kierowców i magazynierow brak chyba że sam oplacasz karte sportowa lub pakiet medyczny. Gdy prosisz o podwyżkę to jak wcześniej odbijasz się od ściany bo słaba sprzedaż itp A na stanowiska przedstawiciela handlowego przyjmowane są osoby bez doświadczenia i podstawowej wiedzy motoryzacyjnej. Z którymi klienci nawet nie chcą rozmawiać. Tak że ogólnie sprzedawca przedstawiciel handlowy nie ma źle. Kierowca magazynier to syf praca po 250h miesięcznie za stawkę 10 zł za godzinę więc ogólnie nie polecam.

Artur

He he pracodawca sie odezwał!! Pakiet multisport i medyczny trzeba samemu opłacić##!! Placa 9 -10zl na godz jest co negocjować mmmm!!! Premie to kiedys byly dzis it tylko podnosi poprzeczke by nikt niemial premi!! IT POZnan

INTER-TEAM Sp. z o.o.
pracodawca
@Artur 29.08.2017 13:08
He he pracodawca sie odezwał!! Pakiet multisport i medyczny trzeba samemu opłacić##!! Placa 9 -10zl na godz jest co negocjować...

Arturze, Inter-Team jako pracodawca oferuje m.in. dofinansowanie do ubezpieczenia zdrowotnego, na życie i multikarnetu sportowego. Dzięki temu z usług szerokiego grona lekarzy specjalistów oraz obiektów sportowych na terenie całego kraju można korzystać w cenie niedostępnej dla osób indywidualnych. Jest to jasno komunikowane na naszej stronie internetowej w zakładce "Kariera". Kwestia wynagrodzeń jest indywidualnie ustalana z każdym pracownikiem, premia jest zależna od osiąganych wyników. Pracując w sprzedaży naturalne jest, że poprzeczka jest ustawiana coraz wyżej. Umożliwia to pracownikowi stały rozwój, a firmie - wzrost. Pozdrawiamy i życzymy sukcesów! Inter-Team Sp. z o.o.

Artur Rybarczyk
@INTER-TEAM Sp. z o.o. 31.08.2017 08:56
Arturze, Inter-Team jako pracodawca oferuje m.in. dofinansowanie do ubezpieczenia zdrowotnego, na życie i multikarnetu spor...

OŚWIADCZENIE Witam, w celu rozwiania wszelkich wątpliwości i ucięcia ewentualnych spekulacji informuję, że nie jestem autorem powyższego postu z 29.08.2017 podpisanego nickiem Artur pozdrawiam Artur Rybarczyk Inter-Team Oddział 5 Poznań

INTER-TEAM Sp. z o.o.
pracodawca

Tomasz, o którym oddziale mówisz? Chcemy zweryfikować przekazane przez Ciebie informacje, prosimy o wiadomość na adres praca@inter-team.com.pl. Każdy z naszych pracowników może korzystać z szerokiego pakietu świadczeń pozapłacowych. Piszemy o nich m.in. tutaj: http://www.kariera.inter-team.com.pl/benefity . Co do płacy, to jest to zawsze kwestia ustalana indywidualnie. Premia natomiast zależy od osiąganych wyników.

Tomasz

Umowy śmieciowe, małe pieniądze brak socjalu i premii, dużo obietnic bez pokrycia, praca za minimalną krajową bez możliwości awansu żadnych perspektyw

Adam

Pracowałem chwilę w oddziale w Wieliczce zła organizacja, oddział potrzebuje gruntownych zmian,ma potencjał ale jest źle zarządzany.

Benek

Szukam pracy i właśnie czytałem opinie o firmie INTER-TEAM. Są wprawdzie różne ale to już nie dziwi mnie bo ile osób tyle zdań. Mam informacje, że jako pracodawca firma dobrze wypada więc muszę sam ocenić co robić.

Bartosz

Chyba jednak dobrze dzieje się w firmie. Nie narzekacie na forum. Można tylko się z tego cieszyć, ja pracowałem w firmie i mam wielki sentyment to niej. Ja szefostwo firmy, czy zmienia się ? Może znajdzie ktoś czas napisać kilka informacji dla nowych i starych ?

Marek

Pracuję w INTER-TEAM dość długo i jak na razie jestem zadowolony. Wiadomo każdy oddział może ma inaczej?

Nieznajomy xx

Mam pytanie dotyczące oddziałów z okolic Krakowa. Jaka atmosfera oraz czy stawka wynosi tyle samo co wszedzie ?:)

nieznajomy

Mam Pytanie dot. oddziałów z okolic Krakowa. Jaka atmosfera ? Płaca jak wszędzie ?

Bazyliszka

Czy stanowisko specjalisty ds. kadr i płac jest jeszcze aktualne? Może ktoś mógłby podpowiedzieć mi kilka informacji o firmie i atmosferze w pracy?Dzięki

Inter-Team
@Bazyliszka 31.07.2017 11:06
Czy stanowisko specjalisty ds. kadr i płac jest jeszcze aktualne? Może ktoś mógłby podpowiedzieć mi kilka informacji o firmie i...

Jakich informacji na temat firmy i atmosfery poszukujesz? Postaramy się odpowiedzieć.

Norbi

Wszędzie pracują ludzie a później się okazuję, że to firma jest zła. Sami sobie robimy piekło w pracy!!!!

gsm

Niskie pensje,zła atmosfera,(usunięte przez administratora)Odradzam

Obiektywny

Czy tylko narzekać wypada na tą firmę.? Szkoda, że nikt nie widzi jak firma się rozwija, jak poszerza swoją działalność i w ten sposób dają szansę na pracę dla wielu ludzi. Czasami może coś nie jest idealnie ale to wystarczy korygować i będzie ok. !

nick

Odział Wieliczka porażka

muni

Witam wszystkich odział Wieliczka obiecują cuda a wychodzi lipca poprostu kolesiostwo odradzam

Bonia

Bardzo chciałabym dostać pracę jako specjalista ds. zarządzania zapasami. Czy ktoś słyszał lub wie coś w tym temacie?

Iwona

@Anonimusdziękuję za Twoją opinię. Możesz powiedzieć coś więcej na temat możliwości rozwoju zapewnianych przez INTER-TEAM?

Anonimus

Ja pracuję w IT juz ponad 5 lat i jestem zadowolona. Firma mysli o pracownikach. Mozliwosc rozwoju. Zarobki dobre. Mila atmosfera. Polecam tym ktorym sie chce pracować

Iwona

@drewniak oczywiście informacje te są dostępne na stronie internetowej firmy. Chciałabym się jednak dowiedzieć więcej np. na temat możliwości rozwoju poprzez regularne szkolenia podnoszące kompetencje pracowników.

Iwona

Osoby zamierzające aplikować do firmy zachęcam do zapoznania się z informacjami dostępnymi w zakładce Proces rekrutacji: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,175123,0,0,proces_rekrutacji

piotkolo

Zaczynałem w W-wie na magazynie (2004) i po jakimś czasie doszedłem do sprzedawcy (Natolin). Ja bym pracował tylko nie mam już prawka :-( Pozdrawiam Piotr K.

Iwona

@drewniak dziękujemy za Twoją perspektywę na temat szkolenia wstępnego. Długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat świadczeń socjalnych, które zapewnia firma?

drewniak
@Iwona 02.03.2017 13:04
@drewniak dziękujemy za Twoją perspektywę na temat szkolenia wstępnego. Długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś powiedzieć coś wi...

O świadczeniach oferowanych przez firmę: http://www.kariera.inter-team.com.pl/benefity

Iwona

@Niak jak długo pracujesz już w firmie? Co w Twojej ocenie czyni firmę INTER-TEAM Sp. z o.o. firmą z perspektywami?

Niak

Nie polecam. Nawet na stanowiska kierownicze rekrutacja wygląda tak samo. (usunięte przez administratora) Co więcej? Firma z perspektywami, chce się rozwijać ale oszczędza więcej niż na wszystkim. Ciężko cokolwiek zmienić. Stagnacja. Skostniałe struktury.(usunięte przez administratora) Pracowałem w lepszych miejscach, dlatego szukam dalej.

drewniak
@Niak 01.03.2017 15:54
Nie polecam. Nawet na stanowiska kierownicze rekrutacja wygląda tak samo. (usunięte przez administratora) Co więcej? Firma z p...

@Niak - ja pracuję już w Inter-Team od kilku lat i zupełnie inaczej odbieram kwestię szkolenia wstępnego. Mi nie przeszkadzało to, że trzeba było "skakać po magazynie i pracować fizycznie". Wręcz przeciwnie, na co dzień siedzę za biurkiem, więc to była tak naprawdę miła odmiana. Poza tym biorąc pod uwagę specyfikę firmy nie wyobrażam sobie tego, by zacząć pracę bez poznania tego, jak firma naprawdę funkcjonuje. Pracujesz w centrali czy w oddziale? Jeśli w centrali, to przecież musisz wiedzieć, że magazyn, lada, przedstawiciele to właśnie codzienność w każdym z oddziałów Inter-Team w kraju! Jak chcesz bez zrozumienia chcesz cokolwiek zmieniać? Mówisz, że firma na wszystkim oszczędza, a wziąłeś pod uwagę ile firma zainwestowała w ciągu ostatnich lat? Wiesz, jakie koszty idą za otwarciem, zatowarowaniem nowych oddziałów? Ile kosztują samochody dla pracowników? Ile firma wydaje na świadczenia socjalne dla pracowników? Nie sztuka wydawać nie swoje pieniądze i narzekać, że to wciąż za mało. Powodzenia w poszukiwaniach, oby udało Ci się znaleźć pracę w miejscu, które spełnia Twoje wszystkie wymagania.

STARY_pracowniK_IT
@drewniak 02.03.2017 11:50
@Niak - ja pracuję już w Inter-Team od kilku lat i zupełnie inaczej odbieram kwestię szkolenia wstępnego. Mi nie przeszkadzało...

Między innymi dzięki tym szkoleniom IC tak chętnie szuka swego narybku w pracownikach IT.

Iwona

INTER-TEAM Sp. z o.o. jeszcze przez kilka dni szuka kandydatów na stanowiska Konsultanta ds. Obsługi Klienta oraz Młodszego Specjalisty. Obie oferty wymagają znajomości języków obcych takich jak niemiecki lub czeski i/lub słowacki. Wysłaliście już swoją aplikację? Możecie podzielić się, jak przebiegła rozmowa kwalifikacyjna?

erni

witam czy ma ktoś informacje nt stanowska regionalnego kierownika sprzedaży, jakie opinie i wrażenia,ludzie atmosfera itp..pozdr

Brat

Znam Inter-Team z opowiadań kuzyna i pamiętam, że bardzo wychwalał pracę u nich. Ja złożyłem teraz swoje cv na stanowisko magazyniera i czekam na rozmowę. Mam trochę obawy czy dostanę pracę ponieważ mam dosyć małe doświadczenie.

Magda123

Cześć, mam pytanie, może ktoś mi odpowie mam nadzieję :) Mam 20 lat, jestem studentką bez żadnego doświadczenia w takich dziedzinach jakimi zajmuje się inter-team. Czy mam w ogóle szansę na pracę jako magazynier, czy raczej lepiej odrzucić taki pomysł?

Magda123

Cześć, mam pytanie, może ktoś mi odpowie mam nadzieję :) Mam 20 lat, jestem studentką bez żadnego doświadczenia w takich dziedzinach jakimi zajmuje się inter-team. Czy mam w ogóle szansę na pracę jako magazynier, czy raczej lepiej odrzucić taki pomysł?

Marian

Jak zarobki dla magazyniera?

Marian

Jak zarobki dla magazyniera?

anonim

(usunięte przez administratora)

Bliźniak

Ja jestem w Inter-Teamie od dawna i jest super dobrze!

Bliźniak

Jak ja lubię czytać takie biadolenie. Wyciągam z tego wniosek, że jak firma jest dobra i chce utrzymać wysoki poziom to stawia pracownikom wymagania. Słabeusze i leniuchy mają problem, niestety się wykruszają.

Kamil mi

Witam. Jakie zarobki na magazyniera w Inter team na sam początek ?

Kamil

witam. Orientuje się ktoś jakie zarobki proponują na magazyniera w Inter-Team Warszawa?

Pracownik

Pracuje w firmie od kilku miesięcy, jesli chodzi o ludzi u mnie w oddziale są dobrymi współpracownikami chętni zeby pomoc nowej osobie, kierownik na poziomie z dobrym podejściem do pracownika. Zarobki dla DOBRYCH pracowników sa adekwatne do pracy.

stasiek

Na pewno u nich jest praca jako Zastępca Kierownika Magazynu Centralnego dobra, bo można się rozwijać z tego co widze tak naparwde, wiec to jest na pewno na plus.

tuki

Słuchajcie, a co powiecie na tą ofertę jako Lokalny dostawca usług transportowych? bo wymagań to na pewno jest troche - m.in. trzeba mieć własny samochód o DMC do 3,5t (typ: Partner, Kangoo itp.) – warunek konieczny no i do tego zarejestrowana działalność gospodarcza no i prawo jazdy kat. B.

Zostaw opinię o INTER-TEAM Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-TEAM Sp. z o.o.