INTER-TEAM

Nagrody/ Wyróżnienia

• Ciechanów
Częstochowa - INTER-TEAM CZĘSTOCHOWA
Gdynia - INTER-TEAM
Kwidzyn - Inter-Team Sp. z o.o.
Łódź - INTER-TEAM
Natolin - Inter Team

5. Opinie o INTER-TEAM Sp. z o.o.

Opinie o INTER-TEAM Warszawa

Nie przegap nowości o INTER-TEAM Sp. z o.o.!

09.08.2022 10:30

Witamy wszystkich użytkowników serwisu GoWork zainteresowanych firmą INTER-TEAM Sp. z o.o.

Jako INTER-TEAM jesteśmy częścią skandynawskiej grupy Meko AB - lidera w branży motoryzacyjnej. Prowadzimy sieć sklepów i warsztatów motoryzacyjnych, oferując części samochodowe, narzędzia, profesjonalne wsparcie techniczne i rozwiązania dla branży serwisowej.

Każda Wasza opinia, która wskazuje obszary wymagające naszej uwagi  jest dla nas bardzo cenna. Każdą z nich uważnie analizujemy i tam, gdzie jest to możliwe i uzasadnione, staramy się podjąć odpowiednie działania.

Serdecznie dziękujemy za pozytywne opinie, które potwierdzają naszą pracę włożoną w poprawę warunków pracy oraz rozwój firmy i powodują, że z jeszcze większą przyjemnością i zaangażowaniem realizujemy kolejne projekty.

Przypominamy, że Wasze uwagi i propozycje  możecie zgłaszać bezpośrednio w firmie, zarówno do Działu Personalnego, jak również do specjalnie powołanej komisji, a najlepsze z Waszych pomysłów nie tylko zostaną wdrożone, ale również nagrodzone.

Przypominamy również, że opinie niezgodne z regulaminem forum, szczególnie naruszające dobra osobiste innych osób, mogą być usuwane przez administratora portalu.

Będziemy wdzięczni za zachowanie odpowiedniego poziomu wyrażanych opinii, które potwierdzą  wysoką kulturę osobistą piszącego.

Pozdrawiamy serdecznie,
    Pedro

07.08.2025 18:23

Zgadza się. Co do Stopczyka to pamiętam,że jako pierwszy zaczął czyścić od góry,czyli polecieli dyrektorzy w CN,a nie jak wcześniej inni zaczynali od magazynierów i sprzedawców na filiach... Do dziś mam wydrukowanego maila od Piotra z zebrania z kierownikami i PH na temat trudnej sytuacji i że powoli wychodzimy na prostą itp,oczywiście mail był do wszystkich pracowników. IT jest z kolei bardzo zachowawcze,nie szastają kasa na lewo i prawo jak to było w Elicie (i poprzednich nazwach)Tu jest każda złotówka oglądana pięć razy zanim ją wydadzą,dlatego niestety na magazynach na filiach rozkładasz towar na kartkę i długopis...A w Elicie jak ktoś chciał to i książki sobie kserował do szkoły 😊
    Paweł

31.08.2025 10:08

Męki i IT to jeden zarząd,a o pieniądze to będą martwili się ci co weszli we franszczyzne meko

Cda

26.06.2026 13:49

Zaangażowanie? Tylko w jedną stronę Treść: Na stronie Inter-Teamu pięknie piszą o „zaangażowaniu” i „satysfakcji”. Szkoda tylko, że to zaangażowanie jest wymagane wyłącznie od pracowników na dole. Ty masz dawać z siebie wszystko, robić w tym upale ponad siły, a w zamian dostajesz zero docenienia i totalną obojętność od przełożonych. Satysfakcja to jest, ale chyba tylko dyrekcji, jak widzą tabelki w Excelu. Pracownik fizyczny traktowany jest jak zło konieczne.

Było mineło

28.06.2026 21:37

Masz rację Cda. Po kilku latach pracy w IT mogę to potwierdzić. Zero docenienia. Wynagrodzenia to jakaś kpina. Zmiana pracy była jedną z najlepszych decyzji, jakie mogłem podjąć. W Inter-Team nic się nie zmieni, dopóki ludzie będą godzić się na pracę w takich warunkach i za takie pieniądze. Zamiast biadolić nad swoim losem, zróbcie coś dla siebie i podejmijcie odpowiednie kroki. Nikt z Was nie brał ślubu z tą firmą. Ja nie żałuję swojej decyzji o zmianie pracy – żałuję tylko, że zrobiłem to o kilka lat za późno.
    Doris

16.06.2026 22:22

Nie polecam. Mój partner był na rozmowie kwalifikacyjne w Toruniu na stanowisko kierowca. Wstyd, oferujecie umowę zlecenie, mimo, że praca w wyznaczonym miejscu, pod nadzorem kierownika i ustalone godziny pracy, od godz.7 do ostatniego kursu, który zaczyna się o 15.30. Czyli robi się prawie 10 godzin pracy plus soboty za które nie ma dnia wolnego w tygodniu. Szukacie frajerów nie pracowników. A czy Wy wiecie, że wystarczy udać się z tą umową zlecenie do Państwowej Inspekcji Pracy i umowa będzie przekształcona w umowę o pracę. Nie stać Was na umowę o pracę? Musicie oferować te śmieciówki?
    #KierowcaKatB

27.06.2026 16:04

Życie,zawsze można iść do maca pracować

26.06.2026 12:46

Warunki na magazynie w te upały pozostawiają wiele do życzenia – pracownicy fizyczni na hali mogą pomarzyć o podstawowym komforcie, podczas gdy w klimatyzowanej centrali atmosfera wydaje się wyśmienita, a dbanie o własne wygody idzie pełną parą. Może czas najwyższy zejść na ziemię i realnie zadbać o ludzi, którzy robią na ten cały interes, zamiast inwestować tylko w dobre samopoczucie biura? (usunięte przez administratora)

25.06.2026 12:51

Szef

26.06.2026 07:13

Przestańcie płakać na Gowork tylko zgłoście to do odpowiednich służb , to wted centrala i pseudokierownicy na filiach wezmą się do roboty

01.06.2026 15:47

🎈 Z okazji Dnia Dziecka w INTER-TEAM zorganizowaliśmy wyjątkowy konkurs dla dzieci naszych pracowników pod hasłem: „Jaka jest Wasza wymarzona zabawa na świeżym powietrzu?” 👧👦✨
    Otrzymaliśmy aż 100 kreatywnych prac, które zachwyciły pomysłowością, kolorami i dziecięcą wyobraźnią. To była prawdziwa przyjemność zobaczyć, jak najmłodsi wyobrażają sobie idealny czas spędzany na świeżym powietrzu.
    W wybór najciekawszych prac zaangażowali się również nasi pracownicy – w głosowaniu udział wzięły 572 osoby. Dziękujemy za tak liczny udział i wspólne budowanie tej inicjatywy.
    Gratulujemy wszystkim młodym uczestnikom – każda praca była wyjątkowa i zasługuje na uznanie.
    Dziękujemy, że razem tworzymy miejsce, w którym ważna jest nie tylko praca, ale także rodzina i wspólne chwile.

#DzieńDziecka #INTERTEAM #Kreatywność

20.05.2026 10:35

15 maja po raz piąty wzięliśmy udział w akcji Bike to Work Day 🚴‍♀️🚴‍♂️

Choć pogoda w tym roku nie rozpieszczała i momentami bardziej przypominała jesień niż maj, nasi pracownicy nie dali się zniechęcić i mimo to wybrali rower jako środek transportu do pracy 💪🌧️

To kolejny dowód na to, że zaangażowanie i pozytywne nastawienie w INTER-TEAM są silniejsze niż kapryśna aura. Dla wielu była to nie tylko forma aktywności, ale też dobry sposób na rozpoczęcie dnia i chwilę dla siebie.
    Dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział i wspólne budowanie tej inicjatywy 🌱

#wellbeing #roweremdopracy #aktywnystylżycia #zrównoważonyrozwój #zdrowie

Fart

12.05.2026 17:41

Firma uduś Mylą zamówienia Nie dają tego co na fv/ paragonie Dramat Olej szedł 4 miesiące Db że konkurencja miała tańszy i na miejscu
    Szef

17.05.2026 09:02

Super , tylko (usunięte przez administratora) czeka 4 miesiące na olej 🤣

02.03.2026 16:44

Chciałem pogratulować odwagi osobom które na dzisiejszym spotkaniu nie bały się powiedzieć prawdy. Boli jednak że nie znalazły wsparcia w pracownikach z inter teamu ( bo dokładnie myślą tak samo). Osoby na stanowiskach (usunięte przez administratora) nie potrafią tego ogarnąć, nie mają pomysłu na rozwój firmy lecz mimo to ciągle tu pracują . Taka prawda(usunięte przez administratora) nie wnosicie tu żadnego powiewu świeżości a dostarczcie tylko frustrację zwątpienie w ludzkie myślenie i chęć rozwoju. Wypalone umysły nic tu już nie wniosą. Posłuchajcie ludzi ich doświadczenia to nie ujma na honorze. (usunięte przez administratora)

08.03.2026 13:17

Przecież tą firmą zarządza trójca znająca się od firmy konfeks bodajże, więc trzymają się stołków zębami i nogami

03.03.2026 19:10

04.03.2026 08:37

Panie prezesie niech stanie pan na wysokości zadania i podziękuję już tym dwóm panom, bo się zasiedzieli na tych stołkach i tylko ciągną firmę w dół
    Bhp

09.02.2026 20:20

Dlaczego oferta pracy na specjalistę do spraw bhp wraca co kilka miesięcy? Brak kandydatów, czy chodzi o coś innego? Jaka jest tam atmosfera?

01.03.2026 13:58

Jak o co chodzi , o płace , jak się płaci marnie to się pracownicy zmieniają
    Zzzz

19.02.2026 05:38

Firma w której nie ma coś takiego jak szacunek. Przyjeżdża klient parę minut przed zamknieciem gdzie ty szaraku się potem spieszysz na autobus/pociag/czy czymkolwiek dojeżdżasz to nie klienta obsluz. Bo klient ważniejszy. A gdzie jest pracownik w tym wszystkim.
    Tomek

20.02.2026 18:44

Ale czy to wina INTER TEAM ze ludzie przychodzą kupić towar przed zamknięciem? Oczekujesz żeby skrócić godziny pracy, jak będą skrócone to będziesz się spieszył na wcześniejszy pociąg? Jesteś sprzedawcą czy portierem?
    Zzzz

24.02.2026 07:48

Poza tym powiem ci tak w normalnej firmie nie ma czegoś takiego by zwykły pracownik robił za portiera. Od tego są kierownicy lub brygadzisci. Magazynier nie jest od zamykania/otwierania drzwi zakładu

12.02.2026 20:36

Czy może ktoś powiedzieć o co chodzi z działem księgowym? Z tak dużego działku zwolniło się dużo osób i teraz nagle zatrudniają kilka osób na raz.

12.02.2026 14:45

Tłusty Czwartek w INTER-TEAM - słodka przerwa od pracy! 🍩🍩

Pączki na biurkach, przerwa od zadań i dobry nastrój w zespole.
    Celebrujemy tradycję po naszemu – prosto i z uśmiechem!

#TłustyCzwartek #InterTeam #PączkiDlaWszystkich #ZespółNaSłodko

10.02.2026 09:23

Jak to czemu , najniższa krajowa, ewentualnie ochłapy w postaci premii
    #PracownikKompletujacy

10.02.2026 07:44

Jeśli chodzi o pracę na magazynie nieważne na jakim oddziale odradzam. Tego ci nie powiedzą ale na magazynie robisz za wszystko w sensie magazynier i portier. Nie masz tego w zakresie obowiązków ale jak jesteś zwykłym magazynierem i masz zmianę do końca to ty zamykasz budynek nie biuro a ty. A poza tym grafiki są takie, że co z tego że masz jakąś tam godzinę przyjścia skoro potrafią ci albo zafundować skakankę między godzinami albo zmieniać co rusz.

04.11.2025 13:56

30.12.2025 18:34

Nie zapomniałem, gwarancji przejścia nie było,bo decyzja o zatrudnieniu należała do kierownika z meko. On decydował czy kogoś z IT chce do siebie.

03.02.2026 11:05

No z tym,że dyrektorzy w IT zawsze mówili,że Inter nie zamyka swoich oddziałów. I Zamość jest jako pierwszy i jedyny oddział,który został zlikwidowany. Ogólnie było przekonanie,że będzie przeniesiony w miejsce elitu
    Przedstawiciel handlowy

20.01.2026 13:36

Klaster

Przebieg rekrutacji Nie polecam rekrutacji w oddziale w Bydgoszczy na Bartodziejach. Widać że przełożony traktuje pracowników z góry i z pogardą. Ktoś tu wyżej ekhm.. 😊 Stawki bardzo małe, raczej dla kogoś młodego niż z doświadczeniem. Pytania Sądziłem że taki typ zarządzania dawno już przeminął.

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna
    #PrzedstawicielHandlowy
    N.M

08.12.2025 12:27

Czy jest możliwość pracować w Brwinow na stanowisku magazynier?
    #Magazynier
    były pracownik Janki

01.12.2025 16:40

Uczciwość jest, ale wynagrodzenie i premie są na poziomie symbolicznym. Praca nie jest ciężka, ale słabo opłacalna. Jeżeli nie masz żadnych zobowiązań finansowych (czyli cała kasa jest dla ciebie) i nie płacisz podatku dochodowego, możesz iść. Niestety system premiowania jest niejasny. Mają czelność napisać jako "nagroda" kwotę 118 zł brutto. Podwyżki jeżeli są, to też symboliczne. Nie da się wywalczyć konkretnej kwoty.
    #KierowcaKatB
    Inter

08.11.2025 14:13

Odnośnie firmy: Na plus: - umowa do wyboru - praca lub zlecenie zależy co kto lubi - benefity - platforma motivizer, ubezpieczenie, opieka medyczna. Zależy co kto lubi. Na minus: - Atmosfera - Jest niesprawiedliwe traktowanie przy urlopach. Jak nie żyjesz dobrze z kierownictwem nie licz na dobry termin. Kierownictwo nie ma szacunku do ludzi - Brak integracji - Nie ma wspólnych wyjść firmowych. Firma dla pracowników nic nie oferuje. - Wodę latem zapomnij. Jak nie masz swojej to zapomnij. - Podwyżek brak - Firma szczyci się tym że zatrudnia nowych ludzi i awansuje ale dla obecnych pracowników brak podwyżek. Także praca to można sprawdzić bo na każdym oddziale może co innego być.
    Uncyk

16.11.2025 18:14

Zarobki ciągle w miejscu. Najniższą krajową i masz sobie premią dorobić...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INTER-TEAM?

Kontakt - INTER-TEAM Sp. z o.o.

Daniszewska 4 03-230 Warszawa

NIP:5240301927

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Młynek

13.11.2025 21:45

Jeśli chodzi o połączenie z Elitem to wygląda to tak: - klient się cieszy, bo ma większy wybór jeśli chodzi o asortyment i jest więcej tras, dlatego dostaje towar częściej i szybciej - góra się cieszy, bo przecież firma się rozrasta i słupki gdzieś tam rosną - ty się nie cieszysz, bo pracy jest trzy razy więcej, ludzi na magazynie jest ile było, pensja stoi w miejscu, a ty nawet głupiego T-shirta nie dostaniesz. No chyba, że dodatkowy ból pleców uznasz za premię, to tak.
    #Magazynier

16.10.2025 14:02

Piotrek

17.10.2025 23:08

Koszty szanowny Panie Kolego...koszty... i lepiej nie grzejcie,a dlaczego to odpowiem za dwa tygodnie...
    Piotrek

03.11.2025 18:55

A więc minęło dwa tygodnie,wiec mogę co nieco napisać...Na magazynie jest zimno bo koszty, na niektórych grzeje się tylko jak jest magazynier,czyli np do 13-tej. Ale to jeszcze nic. Pewnego roku,gdzie zima zrobiła psikusa i trwała miesiąc dłużnej niż poprzednia kierownik przeglądał rachunki i w excelu wyszło mu,że coś dużo gazu i prądu idzie (jakoś nie skojarzył,że akurat zima zimie nierówna) no i wysłał maila do pracowników aby światła niepotrzebnie nie świecić i aby zmniejszyć ogrzewanie na sprzedaży na 19 stopni,bo jest za gorąco. Pracownicy przystąpili do zmiany temperatury na sali sprzedażowej i ze zdziwieniem stwierdzili,że całą zimę było ustawione...18 stopni 😊 .A wracając do magazynu,to pewien dyrektor nawet na niego nie wchodził,bo było za zimno 😊
    Nic dziwnego

22.10.2025 17:47

Klient kupił pojazd z silnikiem po zamianie i wtedy po vin błąd murowany. Klient przynosi następnie cześć z tego podmienionego silnika i dziwi sie ze sprzedawca po numerach cześć dobrze dobrał nową czesc. Niekompetencja klienta a nie sprzedawcy
    Rafik

31.10.2025 21:09

No i to cwaniaczek z inter-team się pogrążył: (usunięte przez administratora) Tak jak pisał Pepe Partslink często się wykłada przy Fordach.
    Pepe

31.10.2025 21:29

No to wrzuć identyfikację z Partslina do pierwszego lepszego Forda /model z roku liftowego/: wf0jxxgajjbl50683
    Xyz

30.10.2025 17:56

Firma która nie oferuje nic pracownikom którzy są długo. Nie ma dodatków stażowych, wodę latem to zapomnij jak swojej nie weźmiesz to nie masz. Kierownictwo magazynu które zachowuje się jak wielcy państwo bo oni nie są od brudzenia rączek w kurzu.
    Bog

21.10.2025 15:37

Inter team Rybitwy, moja ocena jako kupujacego, przy zamówieniu i podaniu nr VIN ,model ,rok auta, filtr okazał sie że nie pasuje i reklamacja nie została uznana bo wg Pana sprzedawcy i jego katalogu wydał mi taki co nie pasuje, jak przywiozłem oryginalny odp.owiedział że musiałem silnik wymieniać ,kpina, i tu ciekawostka gdy odpisał sobie nr z mojego fitra nagle wydał mi dobry,i to o połowę tańszy, niekompetencja sprzedawcy , NEGATYW JAK BYK, niepozdrawiam
    Gruby

27.10.2025 10:29

Połowę tańszy? Czyli zamiast np manna sprzedał ci Krafta. I mylisz pojęcia,to nie reklamacja jak przyniosłeś filtry,że nie pasują,po prostu sprzedawca robi zwrot i tyle. No chyba,że albo sprzedawca był nowy,albo bardzo pewny siebie,bo bez żadnego problemu robi się zwrot i wypisuje właściwe. Pomyłki się zdarzają,uwierz mi,że potrafił dzwonić szef warsztatu by zamówić części a nie wiedział jakie auto ma za plecami i potrafił być zdziwiony,że ja tego nie wiem. Mogło być jeszcze tak,że części które przyniosłeś były ubrudzone,że strach do ręki było by wziąć,to sam rozumiesz,że nikt tego nie przyjmie.
    Byly

23.10.2025 07:50

I co tam panowie dalej z elitem tym co został , jakaś dziwna cisza,czyżby obsrało was się coś
    Bikers

24.10.2025 11:45

Też jestem ciekaw, Elitowców co IT wchłonął czekają wspaniałe czasy, przede wszystkim nowe umowy z najniższą krajową,a poza tym to praca w stabilnej firmie,gdzie wynagrodzenie jest zawsze na czas.
    Ogarnięte

23.10.2025 07:23

Pracując w tej firmie już dłuższy czas widzę plusy i minusy Plusem zdecydowanie jest chętne przyjmowanie młodych ludzi przez co można wprowadzać ich na rynek pracy od początku odciążyć kieszenie rodziców i pozostawić ich z jakimś doświadczeniem. Minusem jest natomiast to że brak w tej firmie rozwoju, pracownik może pracować wiele lat na tym samym stanowisku i dostać tyle samo co młody świeży pracownik, Brak tu jakieś hierarchii wśród pracowników nawet takiej umownej Młodzi się panoszą bo jest im na to pozwalane, nasi bracia że wschodu również są z nimi problemy, jest ich zdecydowanie za dużo, nie powinni mieć transportu zapewnionego przez firmę ani żadnych ulg. Wiele osób dojeżdża busem i z rana jest mniej osób niż na powrocie lub odwrotnie i robi się ciasno głównie przez ukr. W momencie gdy bus jest pełny tzn wszystkie miejsca są zajęte kierowca nie powinien już nikogo przyjmować,jest to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Powinna być jakaś Lista
    Super firma

16.10.2025 17:33

Kierownicy i liderzy są spoko i u mnie w dziale niema ganiania do roboty o którym inni piszą. Mimo to muszę odjąć jedną gwiazdke bo nie którzy współ pracownicy są dziwni w sęsie sami ganiają siebie i innych współ pracowników do roboty cały czas i jaacyś pochmurni są. Ja tam se na luzaku zbieram i pogadam se często z kimś i nikt po za nie którymi nad gorliwymi współ pracownikami się jeszcze nigdy do mnie nie przyczepił. Benefity są karty lanczowe no super jest.

09.09.2025 06:37

Kontrola w magazynie to jakiś żart, nie dość że nic nie robi to jeszcze zamontowali dodatkowe bramki już po głównej kontroli, pytanie po co? Swoją drogą powinna być jakaś hierarchia na kontroli, w pierwszej kolejności powinni puszczać starszych pracowników bo te księżniczki głównie z palarni i wyższych stref pchają się niemiłosiernie do tych bramek, zwróć takiej uwagę to tylko sie spojrzy i się zaśmieje albo szyderczo poprawi okularki;D Czemu nie zamontują bramek bądź czegoś w tym rodzaju na palarni aby odliczali czas pracy palaczą? Może panienki wzięły by się w końcu do pracy zamiast stać co chwila oparte albo siadając na kuwecie, uroda przeminie a tatuaże zbledną kochane. Zatrzepocze taka rzęsami zatrzęsie czym potrzeba i każdy leci😉 Niech kontrola przemyśli sprawę odliczania czasu pracy za palarnie bo osoby nie palące są krzywdzone
    Księżniczka z rzęsami

12.09.2025 18:30

Czytając Twoje wpisy mam wrażenie, że bramki w magazynie mniej Cię bolą niż fakt, że w kolejce obok stoi jakaś młodsza dziewczyna, która śmie poprawić okulary albo zatrzepotać rzęsami. Serio, gdyby nie było palarni, znalazłabyś inny powód – może ktoś za głośno oddycha, może ktoś za szybko chodzi. Piszesz o ‘księżniczkach’, rzęsach, tatuażach – brzmi to bardziej jak pamiętnik z liceum niż jak poważna uwaga do kontroli. Wygląda to tak, jakbyś prowadziła osobisty ranking tego, kto jest ładniejszy, młodszy i bardziej uśmiechnięty – i za każdym razem wychodzi, że to Cię boli. Może zamiast postulować bramki do palarni, warto by postawić lustro w magazynie – wtedy mogłabyś skontrolować nie tylko papierosy, ale też własne kompleksy. Bo póki co wygląda to tak, jakbyś chciała, żeby cały świat ukarał kogoś tylko za to, że jest młody i atrakcyjny. Na razie największym ‘nałogiem’ w tej dyskusji nie są papierosy, tylko Twoja obsesja na punkcie młodych dziewczyn. I to właśnie od niej warto byłoby wreszcie zrobić przerwę😉
    KtoTo

14.10.2025 08:45

Bocian weź się za robotę chłopczyku a nie głupoty po internetach wypisujesz kobiecina dobrze gada Nie udawaj ważniaka bo nim nie jesteś i nie będziesz. Co najwyżej możesz podjadać krem spod ogonka kierownika i dostać pochwałę Tyle w temacie A
    Jadzia

11.10.2025 15:54

Hej,pytanie. Czy już było info, żeby uzupełnić dane o dochodach do świadczeń na święta? Nie ma mnie w firmie (L4)
    Tomek

13.10.2025 12:31

Proponuję zadzwonić lub napisać do kadr. Przynajmniej bedziesz miała pewność, ze dostaniesz właściwą odpowiedź.
    Jadzia

13.10.2025 21:07

Jakbym miała nr to bym zadzwoniła,a jak był mail na oddziałach,to ktoś może dać cynk 😀
    Księżniczka

03.10.2025 18:50

Nie polecam. Firma pełna starszych osób które się panoszą i myślą że są lepsze od młodych osób bo my nie znamy życia według nich. Cały czas szukają żeby się wyżyć i pokazać swoją wyższość nad nami i pokazać że umieją coś zrobić a my nie.

05.10.2025 17:38

zdaje się że dotyczy to chyba również pana prezesa i pana N. oraz pana G. chyba się zasiedzieli a tej firmie i dbanie o stołki to chyba jedyne ich zajęcie
    Magazynier

05.10.2025 10:28

Nie chce się rozpisywać bo brakło by internetu ale niech ludzie się chronią przed pracą w tej firmie .Jedni siedzą pół zmiany i dlubia w nosie a inni zapie.....non stop i jeszcze dostają ochrzan (za 3600 miesięcznie )

21.09.2025 13:32

Pomysł z mównicą bardzo mi się podoba, zgadzam się z nim w zupełności, udanie się do przedstawiciela pracowników bądź kierownictwa na niewiele by się zdał, sam startowałeś na stanowisko przedstawiciela, nie oddałam na ciebie głosu bo byłby on zmarnowany. Nie wylewam tutaj żadnego mojego żalu. Po prostu zauważam pewnie nie ścisłości i nie prawidłowości w funkcjonowaniu konkretnych jednostek w poszczególnych obszarach fukcjonowania w wyszczególnionych działach bądź poddziałach. Wasze odpowiedzi jednoznacznie wskazują że boli was prawda i nawet bezsensu jest toczyć z wami dyskusję mądry głupiemu ustępuje. Niestety jedni mogą zniszczyć drzwi i narobić szkód potem chodzić i się cieszyć drudzy za nie zabranie kartonika z półki muszą dostawać reprymendę Taryfa ulgowa do księżniczek była jest i będzie W przypadku osob wakacyjnych jest nawet zrozumiała, są aby dorobić i pomóc starym, osoby na dłuższy czas nie powinny jej mieć, W szczególności gdy np na strefie jest mało osób, spacerki do toalety czy na szybkiego Buszka, słabe, bycie nie miłym dla współpracowników chyba niektórzy mają we krwi😉 K Niestety kolejek i chamstwa ze Strony młodych się nie uniknie, tak jest w każdej firmie idzie w tym pogodzić. Brak kultury wychodzi z domu tak samo jak uganianie się za kim popadnie Życie zweryfikuje wszystkich
    Gołąb z Natolina

03.10.2025 19:29

Mogłabyś nie spamować tu swoim wylewaniem żali? Aniu rozumiem, że to boli gdy młodość przemija, ale najwyższy czas pogodzić się z tym, że istnieją osoby młodsze od Ciebie. Mój merytoryczny komentarz o firmie został przykryty tym kabaretem.
    Sokół preriowy

04.10.2025 07:53

Zdajesz sobie sprawę że wszystkie odpowiedzi do ciebie pisała jedna osoba? Twój paranoiczny umysł wszędzie widzi spisek i zdążył już oskarżyć wszystkich dookoła wyrzucając tu brudy niewinnych osób. Bawiłem się przednio ale karmienie słabego i niestabilnego umysłu już mi się znudziło. Cya around.
    Starywyjadacz12

24.09.2025 20:10

Moim zdaniem praca w Inter-Team wcale nie jest taka zła, jak wielu to opisuje. Oczywiście – jak w każdej firmie – są rzeczy lepsze i gorsze, ale generalnie nie rozumiem tej fali ciągłego narzekania. Firma ma swoją strukturę i określone zasady, a to daje jasność co do tego, czego się od pracownika oczekuje. Nie ma miejsca na przypadkowość, każdy wie, co należy do jego obowiązków i jak ma wyglądać codzienna praca. Wiele osób skupia się wyłącznie na negatywach, a przecież są też rzeczy, które warto docenić – przede wszystkim stabilność zatrudnienia oraz to, że warunki są z góry określone i nie ma tu żadnych niespodzianek. Jeżeli ktoś swoje obowiązki wykonuje uczciwie i rzetelnie, to tak naprawdę nie ma powodu do większych pretensji. Najbardziej niezrozumiałe jest dla mnie to, że niektórzy narzekają dzień w dzień, a mimo to dalej tutaj pracują. Jeśli komuś naprawdę nie odpowiada struktura czy specyfika pracy, to przecież nikt go na siłę nie trzyma. Zawsze można zmienić pracodawcę i spróbować gdzie indziej. Narzekanie dla samego narzekania tylko psuje atmosferę i niczego nie zmienia. Podsumowując: Inter-Team to normalne miejsce pracy, z jasno określonymi zasadami. Nie ma tu fajerwerków ani wielkich możliwości, ale jest stabilność i porządek. Jeśli komuś to odpowiada – nie ma na co narzekać. A jeśli nie – to zamiast ciągle krytykować, lepiej rozejrzeć się za inną pracą, która bardziej będzie pasowała do oczekiwań.
    Rafał

27.09.2025 11:09

Te z góry jasno określone warunki to minimalna krajowa. Człowiek pracuje, żeby godnie żyć, a nie tyrać, żeby jakoś dotrwać do następnej wypłaty. Konkurencja płaci lepiej, więc też się dziwię, że są ludzie, którzy marnują życie na ten (usunięte przez administratora) gdzie regionalni z menedżerami żyją jak pączki w cieście kosztem tych "na dole".
    ConceptTeam2

12.08.2025 21:54

Mam nadzieję, że IT wyciągnie wnioski na kolejnych filiach ELIT które mają zostać "połączone". Jak można rezygnować z niektórych idealnych lokalizacji ELIT na rzecz oddziałów IT w trudno dostępnych lokalizacjach, z utrudnionym dojazdem, z brakiem ruchu detalicznego? Chyba ktoś kto tym zarządza pójdzie po rozum do głowy i zostawi dwie dobrze działające filie a nie połączy w jeden nie wiadomo jaki oddział. Chyba chodzi wam o rozwój, ekspansję, konkurencyjność a nie zwijanie interesu.
    Prawda

17.08.2025 13:13

Nie wydaje mi się ze vos się zmieni niestety , ale życzę I'm czyli IT zeby karma wrocila I ktoś zrobil x nimi to co oni z firma Elit
    Ader

21.09.2025 18:37

Koszty kolego,koszty. IT patrzy co jest tańsze i tam zostaje.
    Uuu

13.09.2025 09:37

Pamiętajcie o anonimowej ankiecie gdzie kierownicy znają wasze odpowiedzi i narzucają wam jak macie odpowiadać. Musi być dobrze żeby potem mieli argument jakbyś coś chciał ze w ankiecie byłeś zadowolony 😂😂😂

17.09.2025 11:51

Bardzo prosimy o nierozpowszechnianie nieprawdziwych informacji. Ankieta pracownicza jest w pełni anonimowa i nikt nie ma dostępu do tego, kto udzielił jakiej odpowiedzi. Wyniki prezentowane są wyłącznie w formie zbiorczej i służą do tego, aby lepiej rozumieć potrzeby pracowników oraz podejmować konkretne działania poprawiające warunki pracy. Żaden przełożony nie ma możliwości wpływania na odpowiedzi ani ich weryfikowania indywidualnie. Pozdrawiamy, Zespół INTER-TEAM
    Piotr

21.09.2025 18:34

W Zamościu zwolnionej całej załodze powinni dać anonimową ankietę do wypełnienia 🤣
    Gołąb z Natolina

03.09.2025 07:29

Praca na magazynie w Moszna-Parcela, dawniej w Natolinie to jest śmiech na sali. Jeśli ktoś ceni swoje zdrowie psychiczne, to polecam omijać tę firmę szerokim łukiem. Nierówne traktowanie pracowników to jest codzienność, np. w łazienkach dla osób z biura jest miły, biały, delikatny papier, a na magazynie jest szary cienki papier, jeszcze gorszy niż za komuny. Biurowi mają też darmową kawę. Palarnia to też ciekawa sprawa - niektórzy mogą chodzić kiedy chcą na dwór, a magazynierzy tylko w wyznaczonych godzinach w wyznaczonym pomieszczeniu, a co jeszcze śmieszniejsze nie działa wyciąg i palacze zostawiają drzwi otwarte, więc śmierdzi połowa magazynu. Kolejna rzecz to kontrola wewnętrzna, nigdy na żadnym innym magazynie nie widziałem czegoś takiego. To taka policja interteamowa, która nie wiadomo czym się zajmuje, oprócz wzbudzania poczucia zaszczucia u pracowników. Wychodząc z pracy jesteś z góry traktowany jak (usunięte przez administratora) i przeszukiwane są Twoje rzeczy osobiste. Oczywiście w tej firmie są równi i równiejsi i część nie jest kontrolowana. Wielokrotnie na własne oczy widziałem jak kierownik i lider dostaw krzyczą na ludzi i pomiatają nimi. W firmie nawet nie ma żadnych baniaków z wodą (!). Jak jest lato, to czasami z litości zamówią paletę wody, która wystarcza na 2-3 dni. Są tu około 3 łazienki na około 250 pracowników, przy czym w damskiej toalecie jest tylko jedna kabina na tyle osób!!! O kierownictwie też nie ma sensu się rozpisywać, bo zrobią wszystko żebyś poczuł się gorszy. To, że ta firma wygrała nagrodę przyjaznego miejsca pracy to jest jawna kpina. Lepiej boso chodzić w zimie niż pracować w Inter-Teamie.
    Natka

04.09.2025 07:22

Rel. Na mnie gościna z bhp nakrzyczała za brak butow ochronnych że aż się popłakałam a nie chodzilam w nich bo są totalnie nie wygodne. Raz jak czekalysmy w kolejce do łazienki to jakiś typ miał do nas literalnie pretensje co to za zgromadzenie i czy mamy teraz przerwe XD.
    Abhorc

21.09.2025 18:31

A chociaż ogrzewanie jest na magazynie cn? Bo kiedyś po zimie na oddziale kierownik wysłał nam maila,że rozumie, że jest zimno,ale żeby aż tak gazu naciągnąć (akurat wtedy zima trwała miesiąc dłużej niż rok wcześniej)...no i nakazał obniżyć temperaturę na sprzedaży na 19 stopni,no i wtedy wystąpił problem, ponieważ my cały czas mieliśmy ustawione na 18 stopni 😀🤣🤣
    Fajna

09.09.2025 06:47

Pomysł z nowymi bramkami super! Pytanie tylko czy będzie kontrolowany i rejestrowany na nich czas wejścia i wyjścia z pracy. Czy w przypadku rejestrowania go będą wypłacane pieniądze za przyjście wcześniej do pracy bądź czas spędzony w oczekiwaniu za wypuszczenie przez bramki? Codziennie 10 i 15 min robi sporo w ciagu miesiąca, a przecież nasza firma jest propracownicza i szanuje czas wolny swoich pracowników;DD Powinni zamontować mierniki czasu spędzonego na palarni, myślę że było by to uczciwe w stosunku do osób nie palących. W ciągu miesiące codziennie po kilka minutek to robi się ładnych parę godzinek. Pozdrawiam
    Klient Rybnik

25.07.2025 20:31

Zdobyliście w Rybniku bardzo dobrego specjalistę jakim jest Piotr były kierownik filii Elit Piotr handlujemy dalej i dzięki za wizytę,specjalista z ciebie nadal wyśmienity i bardzoo duże brawa dla ciebie
    Prawda

17.08.2025 13:15

Bez komentarza są bardziej wartosciowe I lojalne osoby proszę posluchac opinii innych klientow 3/4 myśli inaczej
    Klienci Rybnik

05.09.2025 19:55

Wiesz co mamy prośbę nie psuje komuś opinii jak sam jej nie masz dobrej Piotr to akurat jest bardzo dobry specjalisty i bardzooo duza część nas klientów z nim pozostała Taka prawda jest

05.09.2025 09:54

Niestety w firmie są układy i układziki, młode dziewczyny przyjmowane na okres wakacyjny strasznie zadzierają nosa i myślą co by nie one, niestety zdarza się że niektórzy pracownicy dają się nabrać ich manipulacje i stają się zupełnie inni jak kiedyś, Liderzy też są strasznie pobłażliwi dla nowych ładnych dziewczyn które przychodzą mam nadzieję na krótki czas, dają im taryfę ulgową. Mimo ustalonych godzin na wychodzenie na palarnie nie przejmują się nimi i siedzą ile tylko chcą a osoby nie palące muszą nadganiać za księżniczki z palarni Pracuje tutaj sporo i wiele ich widziałam teraz przed wakacjami trochę ich naprzychodziło i jest jeszcze gorzej.

Zostaw merytoryczną opinię o INTER-TEAM Sp. z o.o.