INTER-TEAM

Social media

Nagrody/ Wyróżnienia

Częstochowa - INTER-TEAM CZĘSTOCHOWA
Gdynia - INTER-TEAM
Kwidzyn - Inter-Team Sp. z o.o.
Łódź - INTER-TEAM
Natolin - Inter Team

5. Opinie o INTER-TEAM Sp. z o.o.

Opinie o INTER-TEAM Warszawa

Nie przegap nowości o INTER-TEAM Sp. z o.o.!

19.09.2023 16:07

Witam mógłby ktoś coś powiedzieć o it w Poznaniu jakie panują tam warunki?

23.09.2023 13:29

Praca na magazynie na 3 zmian y za minimalna krajową . Generalnie nie jest źle. Ale na dłuższy okres tej pracy nie polecam
    Leon

22.09.2023 22:58

Witam, proszę o opinię na temat magazynu regionalnego w Tychach. Mam zamiar złożyć podanie i się zastanawiam. Jaki kierownik? Liderzy,na która zmianę się lepiej dostać tzn do którego lidera. Jakie zarobki proponują? Pozdrawiam
    PH

09.09.2023 20:46

Cześć , zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko ph ,jakie zarobki ??
    b

12.09.2023 14:39

To zależy od paru czynników np. lokalizacji, doświadczenia itp.
    MC Natolin

29.08.2023 23:19

posty niewygodne widzę że kasowane ? To po co strona jak nie można wyrazić opinii ? Lepiej zamiatać pod dywan ? A może prawda w oczy kole ?

23.06.2023 16:05

Hej, jestem pracownikiem Inter-Team od kilku lat i jestem pod wrażeniem tego jak super atmosfera panuje w tej firmie. Nie ma wyścigu szczurów i zawsze można liczyć na wsparcie współpracowników.
    nowy

28.07.2023 07:40

to jak wygląda praca zależy od ludzi. Ja trafiłem całkiem dobrze. kierownik ok, ludzie fajni. ogólnie polecam

29.07.2023 07:46

Ja też trafiłem na fajną zgraną ekipę. Gorzej było z kasą premiami itp.
    PS

20.07.2023 16:31

Jedna z najbardziej ludzkich i miłych rozmów rekrutacyjnych na jakiej byłem.
    Gość 87

16.06.2023 06:20

Dostaliście aneks do podwyżki płacy minimalnej?

16.06.2023 13:34

nie ma potrzeby aneksu. W umowie jest zapisane, że minimalne się należy

29.05.2023 10:18

Czy firma INTER-TEAM Sp. z o.o. udziela pożyczek pracowniczych? Na jakie dodatkowe wsparcie może liczyć pracownik?

31.05.2023 09:29

są pożyczki. wszystko jest w regulaminie zfśs. ew. dopytaj w dziale personalnym
    Zaza

30.05.2023 12:32

Obecnie pracuję przez agencję w Inter Team'ie. Za kilka miesięcy kończy mi się umowa zlecenie i wtedy padnie decyzja o moim dalszym zostaniu w tej firmie. Czy Inter Team często zatrudnia osoby z agencji?

07.04.2023 12:57

Jestem wieloletnim pracownikiem Inter-Team i jestem bardzo zadowolony z pracy w biurze. Firma daje możliwość rozwoju pracownikowi. Jest dobra atmosfera. Wynagrodzenia na czas. Różne benefity, nagrody, dni owocowe, webinaria dla pracowników i wiele innych. Od jakiegoś czasu pracujemy w nowym budynku gdzie jest dużo więcej przestrzeni. Uważam, że jest to dobre miejsce do pracy, dla kogoś kto szuka stabilności.
    Ktoś

11.05.2023 11:04

Jako kilkuletni pracownik firmy mogę napisać tylko tyle ze praca z liderem oraz liderka to przyjemność, zawsze pomocni, wyrozumiali a to ze ktoś czasem krzyknie w pracy to normalna sprawa oraz nie jest to powód żeby wypisywać takie bzdury oraz ubliżać osobie. Smutne jest to ze osoba która chce pomoc i pomaga innym jeszcze obrywa za to i jest teraz obrażana. W firmie nikt nie musi się leczyć psychiatrycznie (chyba jedynie pana żona która w jakimś stopniu chce zaistnieć i wypisuje takie bzdury na dana osobę). W skrócie widzę tutaj odrobinkę zazdrości ze ktoś jest bardziej wykwalifikowany i ogarnięty niż Pana zoneczka. My mamy się dobrze i każdemu poleciłbym taka liderkę jaka jest u nas w Tychach na magazynie.

11.05.2023 18:35

Tak to prawda, liderka w Tychach jest najlepsza jaką można sobie wymarzyć. Pracuje z Beatą już dłuższą chwilę. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Nasza kadra zarządzająca liderów obu zmian tzn. Michała i Beaty to najlepszy duet jaki może być. Praca w miłej, przyjacielskiej atmosferze.

15.04.2023 16:19

Jedyny plus znajdą w tej firmie palacze. Możesz spędzić w sumie nawet 2 godziny na fajkach ale nie odliczą ci tego od pensji. To jedyny ale dobry plus. Inni pracownicy niepalący będą pracować za ciebie :-)
    Dominik557

17.04.2023 08:47

a gdzie tak niby jest? Straszne głupoty opowiadasz, szkodzisz tym samym innym pracownikom, to że sam tak robisz nie znaczy, że inni tak robią.
    Nikita

11.04.2023 19:31

Dzień dobry/dobry wieczór. Chciałabym złożyć podanie do centrali w Natolinie na stanowisko dyspozytor. Interesuje mnie jaka stawka na start. Nie chce się wygłupić , ponieważ w ofercie jest żeby podać stawkę:D. Pozdrawiam i czekam na jakąś odpowiedź.
    Lan

12.08.2022 17:52

Witajcie jak prace w Inter Team Pszczyna wyglada? Jak zarobki po ile godz sie pracuje czy też nadgodziny obowiązkowe a jak w weekendy?
    Pszczyna

13.10.2022 14:18

Polecam, pracę w Pszczynie fajna ekipa, fajna Pani Kierownik
    MC Natolin

16.03.2023 00:24

O ile pensja jest okej, to zwracam uwagę na inną kwestię. Magazyn centralny, liderzy, nie wszyscy ale stosują (usunięte przez administratora).To co się dzieje, przechodzi ludzkie pojęcie. Ludzie są wyzywani, na strefach tylko słychać bluźnierstwa. A jedna pani lider przechodzi samą siebie... Patrząc z boku to chyba kierownik się nawet boi się jej przeciwstawić, bo nic nie robi w kierunku żeby bronić ludzi, którzy pracują u niej na strefie. Pieniądze są ważne ale atmosfera w której się pracuje też jest ważna. Nie wiem gdzie napisać, do kogo, żeby to się zmieniło ... Jeżeli ktoś chce się zatrudnić w naszej firmie i dowie się że trafi do Izabeli M. to lepiej niech od razu wyjdzie i nie wraca. Stop (usunięte przez administratora)!!!!
    Kolos

08.03.2023 23:02

Witam, jak wygląda praca w oddziale Natolin? Doszły mnie słuchy, że od maja zmienia się system, ale co to znaczy? Czy warto aplikować na magazyniera?

28.02.2023 14:03

Szatan z siUdmej klasy

08.03.2023 18:50

To praca dla ludzi bez ambicji lub studentów. Julia, można też zapytać sprzątaczki dlaczego pracują w biurowcach, szpitalach. Odpowiedź już znasz.
    Wynagrodzenie magazynier

03.03.2023 15:01

Witam, moze ktos napisac na jakie wynagrodzenie przy jakim wymiarze czasu pracy mozna liczyc jako magazynier ? dodawane sa ogoszenia na portale. potem przekierowuje na strone gdzie aplikuje sie CV itd i tam jest jedynie ile chcialby sie zarabiac netto, czyli składajacie CV,obowiazki,wyamgania,ale nigdzie nie podane jakie jest wynagrodzenie na start jako magazynier
    ....

05.03.2023 17:44

Faktycznie to szkoda że zatrudniają zgodnie z przepisami prawa. Lepiej jakby na czarno pewnie zatrudniali wtedy można wyrobić nadgodziny za dwóch pracowników
    Jan

06.03.2023 00:27

Faktycznie szkoda. W takim razie dziękuję zgodnie z przepisami prawa i wcale nie przychodzę do soboty do pracy, bo nie chcę i takie jest prawo. Zgodnie z Kodeksem pracy praca w sobotę jest możliwa w dwóch sytuacjach: prowadzenie akcji ratowniczej, ochrona mienia lub środowiska, usunięcie awarii, ze względu na szczególne potrzeby pracodawcy. Praca w soboty Podstawowym pytaniem jest określenie, kiedy pracodawca może żądać od zatrudnionego pracy w sobotę? Nawet jeśli pracujesz tylko w dni robocze, nie możesz wykluczyć sytuacji, w której zostaniesz zobligowany do wykonania zadań w weekend. Co mówią na ten temat przepisy? Praca w sobotę jest dopuszczalna i mimo że przełożony nie może zmusić zatrudnionego do pracy w sobotę, niewykonanie uzasadnionego polecenia może skutkować negatywnymi konsekwencjami – takimi jak upomnienie, nagana, a nawet zwolnienie dyscyplinarne. Z drugiej strony, pracownik, który jest w stanie wykazać niesłuszne powołanie do pracy w sobotę, powinien odmówić wykonywania jakiejkolwiek pracy czy zadania na rzecz zlecającego. Taki scenariusz jest możliwy, jeśli przekazane zadanie wychodzi poza zakres pełnionych regularnie obowiązków, stan zdrowia nie pozwala na przyjęcie dodatkowego zlecenia lub pracownik poinformował przełożonego o swojej specyficznej sytuacji życiowej – wychowywanie chorego dziecka, uciążliwe dojazdy z innego regionu lub nauka w trybie zaocznym.
    max

21.02.2023 18:50

witam! czy ktoś może się podzielić wrażeniami jako przewoźnik dla INER-TEAM bo mam fiata doblo i chciałbym aplikować na przewoźnika, rozumiem praca 6 dni w tygodniu a jakie stawki netto za 1 km i ryczał będą odpowiednie?

28.02.2023 11:53

Dzień dobry, czy udało się Panu podjąć współpracę ? ponieważ też się nad tym zastanawiam. Pozdrawiam

18.01.2023 10:05

Witam Jestem zainteresowany podjęciem pracy w filii w Ełku, na magazynie. Jaka jest atmosfera pracy w firmie? Pracuje się w systemie 2 zmianowym? Jakie godziny pracy? Czy można liczyć na comiesięczne premie i w jakiej wysokości? Jakie zarobki od nowego 2023r.? Pozdrawiam
    Albert

22.01.2023 16:02

To zależy, są oddziały gdzie są i 3 zmiany, ale zawsze po 8h. Jacy ludzie to zależy jak trafisz. Co do zarobków 3500 brutto od 2023. Premie w zależności ile towaru przyjmiecie na magazynie. Tak teraz to wygląda. Ciesz się jak na czysto 200 zł dostaniesz. Pracuję w podobnym jeśli chodzi o wielkość mieście, to u mnie tak to wygląda. No chyba, że jest tylko dwóch magazynierów to wtedy dzielisz na dwóch, a nie dajmy na trzech. Premie za sprzedaż cię nie dotyczą. Magazyn ma to liczone oddzielnie i jak wspomniałem wcześniej zależy ile towaru przyślą z magazynu centralnego i go rozłożysz. A ile go przyjdzie to już zależy ile klienci kupią. Poza tym spoko, ale szybko zauważysz, że "sprzedaż", "magazyn", "hadlowcy i kierownictwo" to tak jakby oddzielne zakłady pracy. Jednakowoż samą pracę polecam.
    Albert

07.02.2023 00:16

Ja napisałem jak jest. Każdy człowiek jest inny. Ja już tam siedzę bardziej z przyzwyczajenia i tego, że nie chce mi się szukać czegoś innego. Jak to mówią wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Inna sprawa, że u mnie w mieście to i nie ma za bardzo lepszej opcji.
    Kupujący

16.01.2023 10:20

Duży wybór części i miła obsługa

19.11.2022 09:28

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem zespołu INTER-TEAM Sp. z o.o.?
    P

22.12.2022 02:44

Zaaplikować????
    maro

05.01.2023 07:59

z tego co wiem, to na każde wakujące stanowisko w centrali jest ogłoszenie i cały proces rekrutacji. Nie zauważyłem, żeby zatrudniane były osoby po znajomości albo związane rodzinnie z kimś z "góry".

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INTER-TEAM?

Kontakt - INTER-TEAM Sp. z o.o.

Daniszewska 4 03-230 Warszawa

NIP:5240301927

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

No Name

24.12.2022 00:16

Witam jak wyglądają warunki pracy jako przewoźnik z własnym autem?

19.10.2022 14:28

Witam, na ile zmian i w jakich godzinach pracuje magazynier oraz ile się zarabia na tym stanowisku?

26.11.2022 19:46

Ze 200zl więcej od najniżej krajowej ????

14.12.2022 21:02

Premie są po okresie próbnym. Później premie do 500zl można dostać. Ale to chyba zależy od oddziału i obrotu .
    Zdzisiu

02.12.2022 00:00

Mam pytanie jak praca w Tychach, ponieważ słyszałem dosyć nie przychylne opinie o kadrze zarządzającej szczególnie o kierowniku ???? z góry dziękuję za opinie

24.11.2022 14:59

Pracowałem 8 miesięcy i jako do firmy nie mam kompletnie żadnych zastrzeżeń. Wszystko co miało być to było, wszystko na czas i załatwione, kontakt z kierownikami bardzo w porządku.
    pracownik oddziału

21.10.2022 11:25

pracuje ładnych kilka lat. Kiedyś kiła i mogiła, ale od jakiegoś czasu widać że coś się zmienia.

06.11.2022 15:44

Szkoda ze nie pensje .

23.11.2022 17:48

Popieram pieniądze w firmie bardz słabe.
    @Janusz

12.11.2022 21:23

Tyle robią teraz tych webinarów o depresji, zdrowym stylu życia, a jak przychodzi co do czego to przysyłają na oddziały w ramach zdrowotności nie sok malinowy tylko syrop glukozowo-fruktozowy z najgorszym badziewiem jakie tylko może być. (usunięte przez administratora) logick.

13.10.2022 07:41

zmiany, zmiany, zmiany i to na lepsze.
    Maciek

10.10.2022 14:41

Pracowałem kiedyś, ogólnie 4 z dużym plusem. Bardzo miło wspominam. Bardzo fajna ekipa. Pozdrawiam
    Mirciu

27.09.2022 10:07

Praca normalna- jak każda jak ktoś chce pracować. Mam rodzinę i pewność że o 17 jestem w domu.

22.09.2022 14:52

w skali 1-5 osobiście oceniam na 4
    Kasik

21.09.2022 11:25

Firma jest w porządku, jest spokój i szacunek. Ludzie są fajni, nie ma problemów z umową ani z wypłatą, dodatkowo pakiet dostępu do lekarzy specjalistów. Jeśli ktoś szuka stabilizacji to z czystym sercem polecam.
    Ali

12.09.2022 13:02

Pracy dużo, nie ma zbytniego przeludnienia, ale za to każdy czuje się potrzebny i nie ma wrażenia marnowania czasu. Ogólnie, jak to w każdej firmie są minusy, ale tutaj więcej jest pozytywów.

09.09.2022 14:18

jestem pozytywnie zaskoczony zmianami. pracuję dość długo i pamiętam jak tutaj kiedyś było. Warto podkreślić KIEDYŚ. Jakiś czas temu znalazłem się w potrzebnie i firma mi bardzo pomogła. Dziękuję
    Ela

05.09.2022 09:32

Fajny zgrany zespół ludzi znających się na swojej robocie. Miła atmosfera , nawet mimo tego że pracy jest sporo i tempo czasami wysokie. Ale w końcu przecież to praca a nie wakacje...
    Wiero

31.08.2022 11:58

Firma jest ok. Wymagania są wszędzie, procedury i plany także, wszystko jest jasne i określone. Wynagrodzenie oczywiście mogłoby być lepsze, ale jest stabilnie. Plany są do zrealizowania, więc może 2 miesiące w roku były bez premii
    Janusz Liżme

26.08.2022 00:45

Czy w końcu w tej firmie mógłby ktoś zabrać się, ogarnąć za sprawę zwrotów towaru??? Masakra to co się dzieje. Kierowcy co zjeżdżający z trasy mówią, że nasi klienci o Inter-Team mówią nie "Inter-Team części samochodowe i wyposażenie warsztatów" lecz "Wypożyczalnia części samochodowych Inter-Team" I nie piszę tego by zaszkodzić dobremu imieniu spółki tylko by go poprawić.

26.08.2022 11:57

Kwestia jest tez tego typu że IT ma dobrą logistykę klienci kupują części na wczoraj. Później kupują taniej u konkurencji a do IT oddają.
    Marysia

22.08.2022 09:56

Dla mnie to był super start i cieszę się, że mogę współpracować z takimi ambitnymi osobami. Na początku miałam trochę pod górkę ale może dlatego teraz się odnajduję mimo, że nie mam jeszcze dużego stażu. Pomyślałam, że dobre słowo otuchy przyda się kandydatom. Powodzenia!
    Maciej

11.08.2022 15:20

Moja przygoda z firmą trwa już kilka miesięcy. Robota, jak robota, Szef dba o pracowników, czasami nawet jakąś premie dorzuci
    Kierowca

21.04.2022 12:20

Dzień dobry. Na jakie pieniądze noże w Warszawie liczyć kierowca na własnej działalności?
    INTER-TEAM Sp. z o.o.

10.08.2022 12:38

Wynagrodzenie jest wyliczane indywidualnie z Przewoźnikiem, w zależności od ilości przejechanych kilometrów. Każda z tras ma inne parametry i pod tym względem jest wyceniania. Jeżeli jest Pan/i zainteresowany/a współpracą, zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Transportu, tel.: (22) 755 97 25, Pozdrawiamy, Zespół INTER-TEAM Sp. z o.o.
    samochodzik

11.08.2022 15:07

ja dla nich pracuję i nie narzekam.
    Rafał

05.08.2022 21:45

Mam pytanie czy w inter team jest dofinansowanie do wypoczynku z zakładowego funduszu świadczeń. Ile wynosiło takie dofinansowanie w poprzednim roku.
    Grzechu

09.08.2022 11:44

pamiętam czasy, gdy w firmie nie było prawie nic, ale od kilku lat jest coraz lepiej. Widać, że ktoś się stara i zaczął dbać o pracowników. I tak trzymać
    INTER-TEAM Sp. z o.o.

10.08.2022 10:02

Przyznajemy dofinansowania do wypoczynku nie tylko dla pracowników, ale też dla dzieci naszych pracowników. Kwota dofinasowania uzależniona jest od dochodu na członka rodziny. Wszystkie warunki i dokumenty niezbędne do przyznania tego dofinansowania są szczegółowo określone w regulaminie zakładowego funduszu świadczeń socjalnych, który obowiązuje w INTER-TEAM.

Zostaw merytoryczną opinię o INTER-TEAM Sp. z o.o.