INTER-TEAM

Social media

Nagrody/ Wyróżnienia

Częstochowa - INTER-TEAM CZĘSTOCHOWA
Gdynia - INTER-TEAM
Kwidzyn - Inter-Team Sp. z o.o.
Łódź - INTER-TEAM
Natolin - Inter Team

5. Opinie o INTER-TEAM Sp. z o.o.

Opinie o INTER-TEAM Warszawa

Nie przegap nowości o INTER-TEAM Sp. z o.o.!

Marlena

02.08.2022 10:50

Spoko atmosfera, wypłata zawsze na czas, elastyczny grafik. Nie jest to moja pierwsza praca i zdecydowanie nie mogę powiedzieć, żeby była tak straszna jak próbują to przekazać osoby wypowiadające się na tej stronie.
    Tomasz

26.07.2022 10:05

Polecam. Fajna praca, dobre warunki zatrudnienia, kasa na czas, wszystko przelewem, bez akcji, że coś jest "pod stołem".
    Kaśka

26.07.2022 13:43

też uważam, że jest ok. Fajni ludzie, bardzo przyzwoite warunki pracy, ale prawdą jest że kiedyś było gorzej. Na szczęście od kliku lat zmiany pozytywnie zaskakują
    Margo

28.07.2022 14:02

Ja pracuję w Centrali, ale atmosfera jest fajna w całej firmie. Kasa jest wypłacona w jednym terminie bez względu na zajmowane stanowisko, więc zawsze jest na rachunku przed 10. Widać zmiany na lepsze i oby tak dalej.
    Maro

22.07.2022 08:36

kompetentni zostali, a odeszli tacy jak ty - wiecznie niezadowoleni. Mimo wszystko życzę ci powodzenia, możesz znajdziesz firmę, w której poznają się na twoich talentach
    INTER-TEAM Sp. z o.o.

25.07.2022 15:57

Chętnie podzielimy się informacją o sukcesach naszego pracownika. Nasz pracownik otrzymał propozycję awansu na wyższe stanowisko. W związku z tym poszukujemy nowego pracownika na stanowisko Asystenta ds. Wsparcia Sprzedaży. Nasza firma oferuje nie tylko stabilne zatrudnienie, ale również możliwości rozwoju. Zapraszamy do aplikowania. Pozdrawiamy. Zespół INTER-TEAM.

29.06.2022 20:29

20.07.2022 21:12

Każdy ma prawo do interpretacji i oceny zastanego zjawiska i ja w tym przypadku także że różnią się od Państwa to tak już w życiu bywa. Danych osobowych nie podałem całemu internetowi jak widać w moim wpisie. Proszę mnie nie straszyć odpowiedzialnością bo znam swoje prawa. Każdy powinien patrzeć na swoje ręce i działania to polecam w tym przypadku. Każdy niech podejmuje działania jakie chce, żyjemy w demokracji i mamy do tego prawo. Sądzę że mój cel już osiągnąłem moim wpisem więc żegnam ????
    Mdm

23.07.2022 22:45

Jak tak wszystko chcecie załatwiać przez sąd to może Inter-Team zostanie do tegoż sądu zaproszony przez byłych pracowników Inter-Team Częstochowa? Przy przenosinach z Krakowskiej na Jesienną załoga oddziału z Częstochowy robiła weekend(piątek 16 -21, sobota 9-19) nie dostając za to ani grosza. Podobnie podwójne umowy - etat plus śmieciówka (z wpisem na inne stanowisko). Dzięki temu pracownicy mogli zasuwać po 10 godzin oraz w soboty nie dostając grosza za nadgodziny. Omijajcie Inter-Team bo tak żałosnego pracodawcy chyba nigdzie indziej nie znajdziecie.

19.07.2022 11:18

Czy w firmie INTER-TEAM Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?

19.07.2022 23:44

Jak pracowałem na magazynie to szkolenia BHP były tylko na papierku. Wszystko przesłane z centrali do podpisu. Czy coś się zmieniło?
    INTER-TEAM Sp. z o.o.

20.07.2022 12:02

Od kilku lat w INTER-TEAM za szkolenia BHP jest odpowiedzialna profesjonalna firma zewnętrzna. Szkolenia BHP odbywają się przed rozpoczęciem pracy, mają bardzo konkretny i praktyczny charakter i nie polegają na podpisywaniu „papierków”, chociaż papiery również muszą być w porządku. Każdy pracownik przechodzi też szkolenie okresowe BHP zakończone egzaminem. Obecnie dość rygorystycznie podchodzimy do terminu tych szkoleń i staramy się, aby było one przeprowadzone zgodnie z obowiązującymi przepisami, co potwierdzają również wyniki kontroli. Jeśli masz ochotę możesz złożyć CV i sprawdzić, jak to wygląda obecnie.
    Krzysiek

20.07.2022 11:16

@były pracownik pracuję tu kilka lat i nie zgadzam się z Twoimi opiniami. Oczywiście kasy nigdy za dużo, ale podobne firmy płacą porównywalnie. Zasadniczym plusem jest świetna atmosfera. Firma ewidentnie się zmienia od kilku lat - na lepsze. Ciekawe skąd u Ciebie tyle jadu? pewnie wywali Cię za obijanie i nie potrafisz sobie z tym poradzić.

13.07.2022 15:13

Bardzo fajna i uczciwa wobec pracownika firma. można robić różne rzeczy lokalnie i regionalnie, ciekawe projekty, dostęp do nowych produktów i technologii. Można przechodzić z działu do działu i zajmować się różnymi sprawami, czasami asystentka może awansować na specjalistę bez doświadczenia bo firma uważa ze warto w nią inwestować.
    Dominik557

19.07.2022 11:52

A może to konkurencja jest na dnie skoro podaje się za byłych pracowników i oczernia firmę? :)

19.07.2022 18:08

Praktycznie każdy z pracowników oraz klientów twierdzi zgodnie że Inter Team to najgorsza hurtowania motoryzacyjna w kraju. A może tak ciężko wam z HR przyjąć do wiadomości że te wpisy są od pracowników? Wy nie powinniście tu siedzieć, samo to świadczy już o tej firmie...
    Maro

19.07.2022 15:07

w firmie pracuje wielu świetnych ludzi, kompetentnych i zaangażowanych. Każdy kto tylko chce ma możliwość rozwoju, a firma cały czas czas się zmienia na korzyść. Oczywiście cały czas jest coś do poprawy, ale gdzie nie ma.

19.07.2022 17:58

Kompetentni ludzie już dawno odeszli z tej firmy bo zarobki są takie że w Lidlu można więcej zarobić niż na poważnym stanowisku z językiem obcym w centrali. Dodam że pracuje się na przestarzałym sprzęcie z lat 90 czytaj drukarki Oki... Oraz na oprogramowaniu którego nie można obsłużyć nawet myszką, tylko klawiaturą bo jest także z lat 90. Firma bazuje na tanich wołach roboczych. Nic więc dziwnego że na każdym stanowisku brakuje pracowników.
    Antek

19.07.2022 15:35

Nie rozumiem tego hejtu na Inter-team. Pracuję 2 lata, mam super team, bardzo w porządku KH i też KO. Pieniądze także są wystarczające. Moje dyspozycje zawsze są brane pod uwagę, a jeśli mieliby mi dodać jakąś godzinę na zasadzie supportu to wszystko jest ze mną wcześniej uzgadniane i zawsze mogę powiedzieć nie.

19.07.2022 17:48

Po 2 latach pracy w tym kołchozie uwierzyć w takie bzdury można chyba tylko po LSD. Ewentualnie autopromocja z działu HR bo mało kto już chce się zatrudniać w tym bagnie.
    Natallia

18.07.2022 15:08

Pracowałam w tej firmie przez rok. Atmosfera była fajna, wypłata na czas, zespół też spoko, były też benefity. zmieniłam pracę ponieważ przeprowadziłam się.
    Gustaw

01.04.2022 21:27

Czytając posty stwierdzam niewątpliwie że jest to firma KOGUČIK!!!. Pracuj za grosze a jak zrobisz coś niewygodnego dla firmy plac z własnych śmiesznych zarobków co za (usunięte przez administratora) Powinni takie firmy w Polsce zamykać likwidować i palić na stosie jak Czarownice. Zostawiasz swoje zdrowie dla dobra firmy a oni traktują ciebie jak wroga co za cynizm obłuda i jeszcze raz podkreśle (usunięte przez administratora) Panie Prezesie czy jaki tam Darmozjadzie masz czelność patrzyć sieci rano w lustro i mówić wszystkoCACY .
    Zaintersowany

09.04.2022 13:30

Gdzie można złożyć CV?

29.06.2022 20:04

Wszędzie tylko nie w Inter Team

16.12.2021 12:27

Fajne jest to, że na mikołajki, dzieci dostają karty przedpłacone, na święta jest świadczenie świąteczne - co roku kwota systematycznie wzrasta. Są także dofinansowanie do wypoczynku, żłobków itp. Widać, że firma stara się dbać o pracownika. Wiadomo, że może być więcej, ale nie w każdej firmie jest to wszystko. Z tego co wiem firma zatrudnia ponad 1500, więc możemy tylko policzyć jakie są koszty chociażby świadczeń lub samych kart…

16.06.2022 23:24

Szkoda ze firma przeznacza kwotę tylko 40zl brutto na pracownika i za takie pieniądze proponuje zorganizowanie imprezy integracyjnej. Za taką kwotę nie da się nigdzie znaleźć lokalu aby zorganizować wyjście na imprezę firmowa w dzisiejszych czasach.

17.06.2022 15:05

Tak myślała ale strażak się nie zgodził na grilla w magazynie oddziałowym, ciekawe dlaczego ????
    Sebastian

30.04.2022 15:47

Witam. Widziałem wpis z Opola oraz ogłoszenie na kierownika handlowego, może ktoś coś może powiedzieć o sytuacji na oddziale czy jest stabilnie i warto aplikować, zastanawiam się bo opinie niezbyt pochlebne.
    Tomi

13.05.2022 22:04

Oddział w Opolu działa tylko dlatego że grawitacja trzyma ten Odział w całości!!.Przeważnie większość sklepów oraz mechaników uważa Odział jako AMATORÓW zamawiają jeden filterek a konkurencja zamawia skrzynie towaru.Niestety trzeba ten filter dowieść do klienta a gdy ktoś zamówi coś więcej później oddaje czysta kpina.Kierownik oraz sprzedawcy to dziadki które czekają tylko na emeryturę odebrać telefon wystawić fakturę to tragedia a pojechać z towarem do klienta to Masakra ale na przeglądanie internetu zawsze jest czas.Tylko magazyn i kierowca trzymają fason reszta do GAZU.Zapraszam do współpracy do odbialu Opole stanowisko kierownika czeka.Ja już tam pracowałem i naprawdę delikatnie napisałem co mnie boli.pozdrawiam.
    Łukasz

06.05.2022 22:34

Witam Mam pytanko Orientuję się może ktoś jakie faktury się wystawia pracując jako przewoźnik na własnej działalności Od czego to zależy i jaki jest termin płatności do momentu wystawienia faktury I iczy przelewy są terminowe Z góry dziękuję za odpowiedź
    Praca

10.04.2022 21:55

Cześć,ile można zarobić na stanowisku PH w Inter team?

17.04.2022 13:10

Pewnie zwiększają ilość klientów po zatrudniają pracowników , normalne

17.04.2022 20:32

Starzy pracownicy odchodzą a nowi nie chcą przyjść do tej firmy. Klientów raczej ubywa przez kiepską obsługę ????

16.04.2022 16:53

Karok jeśli pytasz gdzie się składa CV... to fakt, pasujesz do tej firmy złożeniej z ludzi bez kompetencji. Będziesz tu między swoimi :)
    Karol

26.03.2022 21:07

Dziwne że o takich sprawach nie mówią na rozmowach kwalifikacyjnych. Zrobisz wypadek płacisz z marnej wypłaty. Dobrze że ktoś napisał prawdę bo sam chciałem się zatrudnić jako kierowca. Dziękuję za Prawdomówność oszczędziło mi to nerwów i zdrowia

28.03.2022 16:48

Jak dowiedzieć można był co się nam należy. Jeśli kierownik był po stronie centrali słyszeliśmy tylko że centrala się nie zgadza ( nie tylko jeśli chodzi o jakiś Social ale także gdy mielismy jakis pomysl by usprawnic nasza prace a trzeba wydac bylo pln) Przez te prawie 8lat tylko pensja na konto i premia coraz rzadziej. No i te pieniądze na wyprawienie rodzinnych świąt ... Nie pracuje już w tym przybytku od kilku lat i bardzo się cieszę że się tam polepszylo!!
    Nikt

28.03.2022 17:06

Stary i Danek1 dwa trole z centrali Atakują!!! Czytelnik może te 6zł starczy na Dosie . Hahaha Szwedzka firma będzie dobrze!!.
    Maciek

28.03.2022 09:51

Zwolniłem się z magazynu, bo myślałem, że będzie mi lepiej, tymczasem trafiłem na pracodawcę, który nie wypłacał mi wynagrodzenia na czas, nie dał mi umowy. Tutaj w IT takie rzeczy się nie zdarzają, wynagrodzenie zawsze na czas, umowa także. Udało mi się wrócić i bardzo się z tego powodu cieszę. Ludzie nie palcie za sobą mostów, bo nie wiadomo, czy nie będziecie chcieli kiedyś wrócić-wiem co mówię…..
    Czytelnik

28.03.2022 06:59

Stary jak ktoś wyrazi swoją opinię oczywiście gdyby napisał pozytywną piął byś z zachwytu ale jak napisał to co go boli to już kogoś to boli .Nie potwierdzę czy to prawda bo pracuje na magazynie ale dodam od siebie miesięczny ekwiwalent za ubiór roboczy oraz pragnie wynosi odpowiednio 4,7zł oraz 1.7zł. Pytam się ciebie Stary co za ciuchy i jaki proszek mogę kupić za 6zł miesięcznie?.
    Łysy

26.03.2022 19:59

Jeżeli tak traktują swoich pracowników to nie dziwi mnie to że Inter-Tem jest Najgorsza Hurtownią Motoryzacyjną w Polsce. Bieda bieda i jeszcze raz bieda. Zamknąć ta Farsę i pasadzic bratki.!!!!!.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INTER-TEAM?

Kontakt - INTER-TEAM Sp. z o.o.

Daniszewska 4 03-230 Warszawa

NIP:5240301927

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

26.03.2022 08:16

Niestety Tomi napisał prawdę o naciąganiu kierowców na dodatkowe koszta Sam jestem kierowcą oddziału Opole i spotkała mnie przykra sytłacja kiedy na prośbę klienta i za zgodą przełożonych jechałem na CITO z towarem do klienta godziny szczytu korki na obwodnicy śnieg z deszczem i miałem wtedy Mała stłuczkę uszkodziłem lekko plastikowy błotnik. Dostałem wtedy mandat 300zł a firma mimo dostania odszkodowania AC od ubezpieczyciela każę mi w ramach podziękowania płacić firmie 8% od wartości szkody!!. Po prostu (usunięte przez administratora) Hańba Wstyd!!!. Oczywiście szybka rotacja niezadowolonych pracowników powoduje możliwość szybkiego awansu. Nie Dla Złodzieji.
    Tomi

25.03.2022 22:24

Dlaczego w tak wspaniałej firmie są takie częste rotację ludzie przychodzą skruszeni cudownymi obietnicami i potem tylko rozczarowanie. Najgorszy jest brak szacunku oraz (usunięte przez administratora) jakie panuje w tej firmie związane z zarobkami i naciąganiem pracowników na dodatkowe koszta szczególnie kierowców którzy muszą płacić z własnych pieniędzy za szkody chociaż auta posiadają AC rozwożą towar dla klientów nieraz w trudnych warunkach atmosferycznych oraz związanych z przebudową drogi aby klient był zadowolony dla dobra firmy która ma to w (usunięte przez administratora) i każę kierowca ponosić koszty przy głodowych zarobkach!!!. Wstyd wstyd i żenada!!!. Jak najdalej od złodziejstwa.

15.03.2022 09:07

Czy w INTER-TEAM Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?

15.03.2022 10:53

Tak jest możliwe
    Jestem

14.01.2022 15:25

Mam okazję pracować w centrali. Atmosfera w biurze jest miła, od samego poziomu rekrutacji czułem się doinformowany na każdym etapie zarówno rekrutacji, jak później wdrożenia i rozpoczęcia pracy. Trafiłam do zespołu, gdzie każdy chętnie, dzieli się swoją wiedzą. Przychodzę do pracy z uśmiechem na twarzy i oby tak dalej to zostanę tu długo:)
    Dominik557

11.03.2022 16:02

Chwała bogu że odszedłeś człowieku ;) Albo jesteś jakimś pseudotrollem albo tak jak wcześniej wspomniałem osobą, którą boli ego że aż (usunięte przez administratora) parzy. A to co napisałeś o zarobkach, czy zagubionych częściach świadczy o tym że nic nie wiesz o firmie ;) Osoby, które obrażasz są w porównaniu do Ciebie są inteligentne i zajmują się pracą a nie wypisywaniem żali na jakiś forach internetowych. Po to żeby potencjalne osoby zrazić zanim przyjdą. Możesz być też człowiekiem z konkurencji, który specjalnie pisze takie głupoty a jak nie to powinno sie współczuć tylko twoim przyszłym pracodawcom i kolegom z pracy

11.03.2022 22:00

Wygłoszenie opinii która mówi o zaistniałych faktach pomoże tylko innym osobom nie tracić czasu i zdrowia na pracę w tej firmie. Prawda w oczy kole. Pewny swego nie musi się obrażać na wygłoszone opinie więc samo to świadczy że moje wpisy są tylko relacja naocznego świadka pracy w tym przybytku. W tej firmie jest zasada, wszyscy wiedzą jak jest i jak ci się nie podoba to się zwolnij.
    motofan

10.03.2022 15:49

nie będę chwalił dnia przed zachodem słońca ale od jakiegos czasu coś sie zmienia. Pracuje w IT 7 lat, w porównaniu do pierwszych lat pracy tutaj jak jeszcze mieli nas Niemcy ( dramat, i nie szlo robic wyników) to widać ze cos idzie do przodu. na pewno jest jeszcze sporo do zmian, ale sam odczuwam i widze ze Inter-Team idzie do przodu i zwraca uwage na coraz wiecej rzeczy. Może w końcu góra się zainteresuje pracownikami oddzialowymi
    Michał

16.02.2022 14:02

Pracuję tu już 3 lata, wcześniej nie pisałem, ale jak poczytałem opinie, postanowiłem napisać. Większość opinii jest osób, które pracowały dawno, albo były na krótko, dla mnie jest to stabilny pracodawca, nie zwalniają z byle powodu, z kierownikiem zawsze można się dogadać, jeżeli jest sytuacja losowa, to jest zrozumienie. Polecam pracę w tej firmie, ja zamierzam zapuścić korzenie na długie lata.
    Xxsx

10.02.2022 14:57

Pytanko. Jak wygląda praca na samozatrudnieniu jako kierowca?

12.02.2022 18:22

Tak że pojeździsz chwilę i złożysz wypowiedzenie bo nie będzie się opłaciło. Przeglądaj ile ciągle Inter Team wystawia ogłoszeń o poszukiwaniu nowego przewoźnika w całym kraju.
    Olaf

21.12.2021 10:19

Czy w innych oddziałach też wymieniają oraz dodają nowe kamery full HD na sklepie i magazynie. Jakaś nowa edycja Big Brothera? Ktoś się orientuje?

05.02.2022 20:45

Kamery są potrzebne żeby wyjaśniać sporne sytuacje gdy części zostaną źle spakowane i zaginą. Coraz więcej części też jest kradzionych przez samych pracowników niestety.

10.02.2022 18:43

Możliwe że pracownicy kradną jak się ich zmusza do pracy ponad siły za najniższą krajową ????
    Zadowolona

30.12.2021 14:28

Zakończyłam swoją pracę w inter-teamie. Zmieniam pracę z powodu przeprowadzki, inaczej zostałabym tam dłużej. Fajni ludzie sprawiają, że do pracy chce się przychodzić. Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki, mam nadzieję, że kiedyś jeszcze Was spotkam na mojej ścieżce????)))
    Piotr

31.12.2021 11:49

To samo tylko Warszawa x2

01.02.2022 18:54

Napisz w jakim dziale pracowałaś? O tej firmie nikt nie ma pozytywnego zdania i dlatego każdy się zwalnia. To gdzie pracowałaś?

14.12.2021 18:33

Nie polecam tu pracować 1) na zleceniu zarabiasz więcej niż na umowie pracę 2) o pracę 2350-2500 bo przecież masz przywileje w postaci urlopu ???? 3) podwyzki nie uwzględniają inflacji są poprostu smieszne 4) sobota na odbiór 5) mało ci kasy jedz na centralny magazyn w weekend dorobisz, przecież można robić 7 dni w tygodniu 6) opowieści o rozwoju,awansie przy zatrudnianiu między bajki można włożyć 7) Na magazynach ciągle nowa ekipa zreszta ogłoszenia są non stop, że szukają oczywiście doświadczenie zerowe wymagane mozesz nie odróżniać sworznia od półosi jak umiesz czytać i pisać witają na pokładzie???? 8) Atmosfera między sprzedażą a magazynem beznadziejna. Uważają się za lepszych gdzie nie powinno to tak wyglądać ale wygląda 9) Osoba zatrudniona krócej potrafi dostać parę złotych więcej niż osoby z doświadczeniem i stażem Mysle, że wszędzie będzie lepiej niż tam też się bardzo zawiodłem na tej firmie i podejściu do człowieka ale to korpo wiec nie ma co wymagać rob jak najwięcej za jak najmniej.
    Miłosz

03.01.2022 09:36

Brawo panie Magazynier. Cała prawda, polać mu.

04.01.2022 14:21

100% prawdy o IT . Też po kilku latach na magazynie miałem wywalone 8godzin jak najwiecej posciemnialem i do domu
    Jhh

12.03.2021 11:31

Czemu nikt nie widzi problemu ze ludzie tak masowo zwalniają się z firmy. Dwie osoby z kadr ( tam zawsze atmosfera jest zła) dwie z zakupów i jeszcze wahadła ? Bo ludzie widza ze nie ma tu szans rozwoju ze płacą śmieciowe pieniądze . Widzą do tego jak dyrekcja kupuje sobie nowe auta a żali ludziom wszystkiego. Czy ktoś zacznie dbać o pracowników takich zwykłych bez żadnych ważnych przypisanych stanowisk. Wsparcie dobrym słowem pochwałą małą podwyżką. A nie ciagle nie ma jest kryzys??? (usunięte przez administratora)

13.03.2021 18:17

Jak się zwolniają to przychodzą nowi często z większym zapałem od tych co odeszli i o to w tym pewnie wszystkim chodzi
    Byly magazynier

20.12.2021 15:16

Widziałem wielu nowych posiedziec popatrzeć w telefon tak to teraz wygląda u młodych. Im nie zależy mieszkają z rodzicami kasa dla nich wiec po co mają się wysilać
    Ffy

16.12.2021 00:07

Czy magazynier będący na umowie o pracę otrzymuje ubranie robocze? Czy otrzymuje zamiast ubrania pieniądze na ubranie. Pracuje na zleceniu i zastanawiam się czy na umowie o pracę dostanę ubrania itp.

19.12.2021 16:25

Ten ekwiwalent za pranie i za odzież jest za niski w porównaniu do zużywania się odzieży i przede wszystkim obuwia w czasie pracy w magazynie . W czasie roku zużywam kilka par butów bo chodzenia jest bardzo dużo. A ekwiwalent to śmieszne pieniądze które nie pokrywają zakupu nowej pary obuwia .
    Były magazynier

20.12.2021 15:02

Nie inwestują w ubrania bo tu przez 2,5 roku pracy na magazynie zmieniło się 12 magazynierów to sobie wyobraź jakie koszta by były. A czemu tak się zmieniali odpowiesz sobie sam. Oczywiście nikt nie został zwolniony każdy odszedł sam.
    PH

19.10.2021 15:14

Czesc, pracuje jako ph w jednej z konkurencyjnych firm, powiedzcie na co moge liczyc w IT?

17.12.2021 17:52

Jesteś w błędzie. Ja w tym roku dostałem świadczenia w wysokości prawie tysiąca złotych, w tym też dla moich dzieciaków. Dla mnie to duży plus. W poprzedniej firmie nie dostawałem nic. Polecam pracę w tej firmie. Stabilna praca i dobra atmosfera.
    @anonim

18.12.2021 13:04

...tak się składa,że pracowaliśmy 5 lub 6 dni normalnie po 8h bo tyle było roboty....a to co się nazbierało powyżej 3/4 etatu odbierało się w dogodnym pracodawcy czasie...myślę,że to się nadaje do odpowiednich służb od "tarczy" i prawa pracy...a to,że nie zwalniali żeby mieć po taniości roboli to akurat tylko na złe wychodziło

13.12.2021 10:21

Hej. Kiedy w Inter team mają być wypłacane premiera świąteczne? O ile w ogóle będą.
    Krzychu

15.12.2021 10:36

Zawsze były na święta, a pracuje blisko 12 lat i w tym roku będą. Bez obaw :)

16.12.2021 16:24

Zgodnie z dzisiejszą informacją, świadczenia mają być wypłacone jutro 17.12:)
    Słubice

19.02.2021 19:54

Praca w Inter-Team w Słubicach na magazynie- 3-zmianowa, praca lekka, prosta i ok.
    pracownik Inter-Team

19.10.2021 20:39

Dlaczego kłamiesz? W Słubicach wiecznie brakuje pracowników bo nikt nie chce pracować w takich warunkch za małą kasę. Zresztą jakbyś miał taką prace to nie byłbyś byłym pracownikiem ;)
    pracownik Inter-Team

02.12.2021 20:16

W Słubicach na każdym stanowisku brakuje pracowników, od magazynierów po sprzedawców, kierowców po PH. Pracy dużo a zarobki takie że nikt nowy nie chce przyjść. To cud, że ten oddział jeszcze funkcjonuje. Podobnie jest w Zgorzelcu. Pracowników brak, klienci rezygnują ze współpracy, konkurencja już dawno ma szerszy asortyment i lepsze ceny. O zarobkach pracowników lepiej nie wspominać bo są żałosne. Tylko wymagania i dokładanie nowych obowiązków. Brak szacunku dla pracówników dzięki którym ta firma jeszcze nie upadła.
    XYZ

29.03.2021 20:10

Witam, na jakie zarobki można liczyć jako sprzedawca w IT?

08.10.2021 09:35

Premia jest zależna od ilości towaru przyjętego i wydanego z magazynu . Nie wiadomo jak to jest przeliczane.

12.10.2021 14:00

Sprzedawca zarabia 2500-2700 i zastępuje magazynierów oraz kierowców gdy ci biorą urlop. Traci jednocześnie w tym momencie premie gdyż nie jest w stanie sprzedawać. Premia to 50-150zł
    Mark

11.10.2021 12:07

Ta "firemka" należąca obecnie do Szwedzkiego kapitału, to jakaś kpina. Pracownicy skrajnie niekompetentny, jedynie reprezentujący zupełny brak etyki biznesu. Natomiast sądząc po postawie osób piastujących stanowiska zarządzające odnoszę wrażenie, że są tam jedynie od "grzania własnych stołków". Kadra niczym postacie z kreskówki. Nie polecam nikomu.
    Bubbadżej

24.09.2021 20:22

Niestety firma ta jest wyzyskiwaczem pracownika, niskie pensje magazynierów (11zł okres próbny -umowa zlecenie, potem 11,50) no i do tego kierownik magazynu też nie ma kokosów. Stawka 15zł/h to raczej nie za wiele na tym stanowisku gdzie obecnie można znaleźć pracę za 23zł brutto (20zł na rękę) jako magazynier. Omijać z daleka polecam
    Logika

25.09.2021 12:43

Ty wiesz ze głupoty pisać to też sztuka? Pisząc wartości płacy za godzinę pokazałeś brak podstawowej wiedzy w temacie. Jak nie bardzo wiesz o co chodzi to zapytaj kogoś mądrzejszego kto wyjaśni gdzie się wygłupiłeś:)

25.09.2021 20:36

11zl na godzinę to chyba nigdzie nie dają. Ja dostaje ok 15zl za godzinę. Magazynier z kilkuletnim stażem pracy . Też uważam że to niska stawka za taką pracę.
    Nowy

31.08.2021 11:18

Muszę napisać parę słów jako pracownik centrali. W ostatnim czasie zmieniliśmy lokalizację oczywiście na lepsze warunki ale syf bród jaki panuje na daniszewskiej jest nie do opisania. W kuchni na dole podłoga brudna robale chodzą po płytkach. Cały duży budynek ogarniają chyba trzy panie ale raczej nie za bardzo chce im się dbać o cokolwiek. Okna nie umyte na żaluzjach i roletach kurz ma parę centymetrów, odkurzane raz na dwa tygodnie a łazienki tez mają sporo do życzenia. Pytam się kto odpowiada za sprzątnie. Powinnismy wejść do czystego budynku a musimy siedzieć w tym p…….Czemu taka firma nie potrafi wynająć profesjonalnej grupy sprzątającej. Jak zawsze oszczędności ????

12.09.2021 11:17

Dokładnie pracownicy muszą sami sprzątać. Na środkach czystości też oszczedaja. Drukarki to 30 letnie stare graty jeszcze igłowe. Już chyba nigdzie takich nie używają. Oszczędności na wszystkim co się da .
    Syfiarze z Syfu

12.09.2021 12:13

Nie tylko nie można wynająć kogoś do sprzątania ale nie ma też pieniędzy żeby naprawić rurę wodną pod kafelkami albo wymienić rozdrabniacz czy kibel..człowiek sam musiał wszystko robić brodząc w nowych butach po kostki w fekaliach...firma krzak

04.02.2021 20:04

Podobnie sprawa z wysyłaniem na urlopy. Można sobie niby spokojnie zaplanować, ale najlepiej to jakby cały w Styczniu odebrać cały, żeby potem być dyspozycyjnym cały rok. Dodam, że w okresie obniżenia pensji o 20% (maj - lipec) urlpoy były wstrzymane i nie było probemu. O sobotach i ich odbieraniu jako dzień wolny nawet nie wspominam. Co o tym sądzicie? Czy to może zarządzanie jest złe?

06.09.2021 22:26

Z tego wiem to firma wyciska odbiór sobót tylko pracownicy się przed tym bronią jak tylko mogą :)

12.09.2021 11:22

Wyciska odbiór sobót żeby tylko za nie nie płacić dodatkowo pracownikom .

Zostaw merytoryczną opinię o INTER-TEAM Sp. z o.o.