Opinie o petrostar.pl - Petrostar Mariusz Maciąga w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie Mariusz Maciąga Petrostar. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Mariusz Maciąga Petrostar na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja części i materiałów eksploatacyjne pojazdów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Mariusz Maciąga Petrostar w Warszawa

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis

Czy podobnie jak w innych firmach, w Petrostar (Petrostar Mariusz Maciąga) dostrzega się wpływ dobrej atmosfery na jakość pracy?

Bredka Nowy wpis

Sklep sprzedaje towar którego nie ma na stanie. Następnego dnia anuluje zamówienie, ale nie spieszy się ze zwrotem wpłaty za towar. Ja na razie czekam ponad tydzień, a zwrotu jak nie widać, tak nie widać

Nick Nowy wpis

Napisałem do nich dwukrotnie zero odpowiedzi, brak szacunku dla klienta.

Mariusz Nowy wpis

W firmie Petrostar pracują sami niedouczeni ludzie którzy wymagają niewiadomo czego. Nie potrafią złożyć konstuktywnego zdania by wypowiedzieć się na temat swoich oczekiwań. Są tylko upomnienia, że coś ktoś źle zrobił. Atmosfera (usunięte przez administratora) ludzie po paru dniach rezygnują. Najgorszy jest taki grubasek nie pamietam nawet imienia

Aplikowałeś do Mariusz Maciąga Petrostar na stanowisko Doradca klienta w sklepie? Opisz swoje wrażenia z rozmowy kwalifikacyjnej. Jaką umowę proponuje pracodawca? Jaki był rezultat rozmowy?
logo firmy ADWOKAT do Kancelarii Adwokackiej
Kancelaria Prawna Pasternak Legal
logo firmy Key Account Manager - Serwis Pracy
(496 opinii)
logo firmy protokolant sądowy-stażysta
Sąd Okręgowy Warszawa-Praga w Warszawie Sąd Okręgowy Warszawa-Praga w Warszawie
(2 opinie)
Wyślij CV
logo firmy Kancelaria zatrudni aplikanta na umowę zlecenie
Kancelaria Radcy Prawnego Paweł Kurcman
(2 opinie)
Aplikuj na wiele ofert

Nie ma zbyt wielu info o Mariusz Maciąga Petrostar w mieście Warszawa. Czy ktoś z Was będzie chciał się podzielić swoimi spostrzeżeniami?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Mariusz Maciąga Petrostar - Warszawa

• Jak się pracuje w Mariusz Maciąga Petrostar?

Zobacz opinie na temat firmy Mariusz Maciąga Petrostar tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Mariusz Maciąga Petrostar
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Grodzieńska 37
    03-750 Warszawa
  • NIP: 1131990535 REGON: 140970980
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)