Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.

Oława ()

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 51 ocen.

Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.
3 51 6 1

Opinie o Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.

Produkcja

Wymieńcie kierownika z elektrycznych.

Pracowita

Ile jeszcze doświadczonych pracownikow którzy znają sie na rzeczy i nie chodzą na l4 musi odejść zeby ktos w końcu zainteresował sie dlaczego tak jest ? Po pierwsze zarobki .Dopoki nie bedzie wynagradzany pracownik który zna wszystkie linie a zarobki ma jak nowy bez doświadczenia bedzie rotacja i bedzie złe sie dziać .Niezadowolenie rośnie a kierownik który robi na złość pracownikom przykłada sie tylko do tego co dzieje sie na elektryku .Szoka ze HR nic z tym nie robi .Widac ze pracownik najmniej ważny jest .

Lidka
@Pracowita 10.10.2018 17:30

HR to akurat w tej firmie to skrót od (usunięte przez administratora) robi . kierownik broni liderki która mobinguje ludzi a nikt z tym nic nierobi.zarobki nawet niema co komentować już niedługo każdy z tamtąd odejdzie .niewiem czy ktoś Zadowolony jest z pracy dla tego typa.

Tays

Panie w biurze przez telefon pomocne nie są - żyją duchem koncernu i bezdusznej bezkompromisowości. Smutne, że czasy mamy takie, gdzie ważniejsze są formalności i sztuczne zasady (dla zasady - bo ktoś uznał że tak lepiej), niż przyzwoitość oraz życzliwość.

Lol

Witam jak tam jest na magazynie bo nje wiem czy składać cv .

zibi

Firma tragiczna. Jesli ktos planuje skladac papiery do LOGISTYKI to z gory wspolczuje. Nie spotkalem sie w zyciu z takim delikatnie mowiac "czyms" Kierownicy logistyki (W.G.) nie maja zielonego pojecia o logistyce... Sa chamscy, maja ludzi za nic, chca miec wszystko podane na tacy aby moc tylko przekazac informacje dyrektora aby nie pokazac tylko ze nie maja o tym zadnego pojecia i ze sami nic nie robia. Atmosfera tez tragiczna gdzie najbardziej smieszy fakt ze w ogloszeniach o prace w tym co oferuja to na 1 miejscu jest super atmosfera. Ludzie ktorzy sa na takich samych stanowiskach ale pracuja dluzej potrafia zachowywac tak arogancko i zalosnie ze przy wszystkich z gory na dol Cie opie... bo czegos nie wiesz nie biorac pod uwage tego ze jestes nowy. O szkoleniu mozesz zapomniec. Jesli nie wiesz wszystkiego odrazu to bierz pod uwage to ze bedziesz caly czas mieszany z g.... Zdecydowanie odradzam.

Pieknyimlody
@zibi 12.06.2018 15:45

To prawda jest tam taki Dawid i marek dwaj cwaniaczki od donoszenia

Zibi
@Pieknyimlody 07.07.2018 15:34

Michal Ł tez. Koles mowi jakie wszystko jest proste a jak cos dostaje to nagle juz nie ale zeby podpie.... to pierwszy.

rafi
@Zibi 13.07.2018 09:55

Pan Michał Ł w żebruwie był kiepski z matematyki. I to bardzo !

Robek

Jakie są obecnie stawki na produkcji na wejście dla nowego pracownika ? mam rower nie potrzebuję autobusu interesuje mnie kasa jaka na wejście i czy jest / jaka wysokość premii

Kto

Może teraz się coś zmieni jak wywalili Dyrektora zakładu i tego szwaba Knuta który kierował tym (usunięte przez administratora).

Robek
@Kto 16.05.2018 20:37

Ciekawy jestem i jak teraz jest jak nie ma K..ta i Jazi...kiego, czy jest lepiej w zakładzie czy nie? możecie dać znać za co ich usunęli ?

.......8

Ludzie zastanowcie sie co wypisujecie nie pasuje wam to nara.. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Popatrzcie na siebie a pozniej oceniajcie ... Zazdrosc czy brak wlasnej. Wartosci???

Gall anonim
@.......8 14.04.2018 18:43

Hehe wszędzie jest lepiej niż w tum kolchozie.sam się przekonałem.w życiu tam nie wrócę na jeb...hydronic.ludzie spoko.liderki wyżej srają niż (usunięte przez administratora) mają czuje się ważniejsza od dyrektora

Gall anonim
@.......8 14.04.2018 18:43

Każdy pisze to co czuje i jak to wszystko odbiera pracując z wami.a jeśli nie pasuje coś to wystarczy nie czytać.poza tym każdy pisze co mu się nie podoba więc zamiast to zmienić to lepiej dawać bez sensu jakieś komentarze.ale to normalka.poza czubkiem własnego nosa juz nic nie widac

skorpion

Do dyrekcji Eberspecher godzikowice/oława szukacie ludzi do pracy to pomśleć trzeba o autobusie dla pracowników a znajdziecie chętnych do pracy nie wszyscy mają auta a pracować muszą wszyscy.

Marta
@skorpion 04.06.2018 18:39

Mechanik Marek to nieudacznik.potrafi tylko cwaniakowac .nie zna obslugi i napraw maszyn .narzeka tylko ze stare albo bylo juz zepsute .na innych projektach sa mlodzi i ambintni chlopcy co pomoga z checia a ten to tylko narzeka nic nie robiac przy tym.tacy jak on to na wygnanie

Pieknyimlody
@skorpion 04.06.2018 18:39

Firma nie ma pieniędzy bo wciąż szuka fachowców do biora bo ta setka nic nie umie

Marta

Czy w ostatnim czasie w firmie zaszły jakieś zmiany, które pozytywnie oceniacie? Może podniesiono wynagrodzenia? Napiszcie kilka zdać o tym pracodawcy. Czy oferuje stabilne zatrudnienie, umowę o pracę, dodatki? Czy jest szansa na rozwój w strukturach przedsiębiorstwa?

anonim

(usunięte przez administratora)

Stefan

Odpi....olcie się od mechaników, spier..licie coś na stanowisku czyli nie zrobicie krok po kroku cykl i już krzyczycie że awaria a tak naprawde nie ma żadnej awarii tylko brak wiedzy i szkolenia pracownika więc sie nie dziwcie że mechanik wku....ony bo musi wasze błędy naprawiać!!!

Ctb

Celem wprowadzenia dwoch zmian jest. Brak ludzi chetnych do pracy Kociol, ktory jest obecny Liderki I nic przy nich nie robiace osoby, ktore kreca sie tam I spowrotem na nockach I w czasie nieobecnosci kadr. Szczegolne zmiany dotkna hydronic .liderki szczegolnie pyskate beda pod nadzorem dlatego tez, ze sa winne zla atmosfera I wynikami negatywnymi na produkcji.

Ania
@Ctb 28.04.2018 23:37

Brak wiedzy zero podejcia do ludzi .wydaje im sie ,ze jak pojdzie doniesie do kierownika bedzie w siodmym niebie .wystarczy zrobic porzadek z hamstem donosicielstwem.

Nowy

Witam kto pracuje na magazynie bo chce sie przyjąć

Magazynier
@Nowy 09.04.2018 18:55

Nie polecam

Nowy
@Magazynier 09.04.2018 20:15

A czwmu nie polecasz możesz cos wiecej napisać

Dolores

Mają teraz na hydroniku zrobić dwie zmiany. A może by tak w te upały nie nakazać odgórnie chodzić pierwsze-drugie tylko tak jak dotychczas 3-2-1? Przynajmniej niektórzy transportu nie utracą

anonymous

A jakiego Dyrektora wywalili.

hydroairtronik

Jazon narobił w wazon

Gruszka

Jeśli kiedyś trafię na te spasone slonice co pomnie jeździły w Eberszpacher to dopiero będą się miały czego bać! A świat jest mały kiedyś trafią do mojego zakladu bo one dlugo w tym (usunięte przez administratora) nie popracuja :-) :-)

ŁYSY

Eber to nakgorsze (usunięte przez administratora) w okolicy!!!

Malina11

Działem elektrycznym ,,kieruje''taki Bartek Kot. (usunięte przez administratora) bez kultury.Żadko pojawia się dziale,ale to akurat na plus przynajmniej nie trzeba go oglądać.Wydaje mu się że jak zje z pracownikami lunch to go zaczną lubić albo szanować.Niech sam zacznie szanować ludzi,nawet życzeń na święta i dzień kobiet nie złożył jaśnie pan.Nic nie można z nim załatwić bo zawsze jest na nie.Jak dla mnie osoba do wymiany.Nic pozytywnego do firmy nie wnosi.

anonymous
@Malina11 08.04.2018 14:29

Taki prostak i burak

Anka
@Malina11 08.04.2018 14:29

Skończy jak dyrektor

Olivka

Zmiana zielona najlepsza. Tylko parę chwastów trzeba tam wyplewić xd ogólnie praca dobra, tylko trzeba dobrze trafić z nauką na stanowisku i wytrzymać podpierdalaczki ????

anonymous
@Olivka 17.09.2017 11:33

Najlepsza zmiana żółta zgrany zespół

Moony
@anonymous 04.03.2018 16:31

taka zgrana jak z koziej (nie powiem czego) trąbka. Jakby byli tacy super to by ich nie likwidowali. Same buble robią a my to poprawiać musimy

anonymous
@Olivka 17.09.2017 11:33

Fajnie tak sobie dyskutujecie. Pewnie każde o innym projekcie :)

Moony
@anonymous 05.03.2018 21:58

Widać powszechna opinia :p

anonymous
@anonymous 05.03.2018 21:58

O co ci biega?

Anka
@anonymous 05.03.2018 21:58

O poważnych sprawach ta dyskuta

Hrs
@anonymous 05.03.2018 21:58

Wprowadzenie dwoch zmian jest dobra sytacja.liderki beda mialy chaos ,beda sie klocic miedzy soba .prosze aby kazdy wnosil swoje propozycję do skrzynki uwag.

HrS
@Hrs 07.03.2018 21:47

Podajac zmiany oraz osoby,ktore maja tz. Luz przy liderkach

anonymous
@HrS 07.03.2018 21:49

To nic nie da bo liderki potem się wyżywają i ganiają te osoby po wszystkich linkach. A pupilki stoją zawsze na jednej lince

anonymous
@Moony 05.03.2018 19:23

A o jakim dziale myślisz bo chyba nie otym o którym myśle

Moony
@Hrs 07.03.2018 21:47

Haos jest i będzie bo teraz liderki na siłę będą chciały się wykazywać, a to się odbija na ludziach, zwłaszcza na tych co mają większe doświadczenie, bo wiadomo że ogarną temat, a ostatnio sporo jest takich rzeczy. Szczególnie jeśli chodzi o obszar h1 bo tam najwięcej zamieszania

anonymous
@anonymous 08.03.2018 16:47

Chyba tak

anonymous
@Moony 05.03.2018 19:23

Monny nie napinaj się tak chyba myślisz o innej zmianie

Moony

To już nie chodzi o zmianę ale o całokształt. Napisałam jak jest

anonymous
@Olivka 17.09.2017 11:33

Chwasty rosną wszędzie

Moony
@anonymous 15.03.2018 18:48

Dokładnie. A już liderka ze zmiany niebieskiej to już przesadza. Słyszałam jak wyzwała kogoś że zachowuje sięjak dziecko, a sama sobie w kiblu foty trzaska

anonymous
@Moony 16.03.2018 07:31

O jakim dziale piszasz

Moony
@anonymous 17.03.2018 18:41

Hydronic. A Ty?

anonymous
@Moony 19.03.2018 12:10

Hydronik jest ok no i aneta ale dziewczyny co niektóre wredne

Moony
@anonymous 19.03.2018 17:46

Z tym się zgodzę.

Ania
@anonymous 08.03.2018 15:16

Stoja i nic nie robia jesli Pan Dyrektor to czyta a zapewne czyta niech sporzy na kamery jak pracują przyjacioleczki liderek .Kasie Agatki Monisie i Rudy wredny i falszywy babsztyl Basia co nic nie potrafi i nie wie co sie dzieje wokol niej

Dolores
@Ania 23.03.2018 00:11

Dopisalabym tu jeszcze

anonymous
@Dolores 23.03.2018 11:16

To dopisz

Dolores
@anonymous 23.03.2018 16:05

Ja tam się w takie rzeczy nie bawię. Każdy ma swoje za uszami

Mis8a
@Olivka 17.09.2017 11:33

A może ty podpierdalaaz

xxx
@Mis8a 07.04.2018 01:25

A może ty?

Dolores
@xxx 10.04.2018 14:49

A podpi****lajcie siebie nawzajem. Powodzenia, krzyżyk na drogę. Każdy ma swoje hobby, no nie?

Czytajacy te bzdury

Proponuje Wam abyscie skonczyly pisanie głupot bo obrazacie pracownikow bezpodstawnie.jak wam nie odpowiada zwolnijcie sie bedzie spokoj na wydziale

anonymous
@Czytajacy te bzdury 28.03.2018 15:00

Wolność słowa urażony majestat? Chyba w biurze pracujesz

Moony
@anonymous 28.03.2018 16:28

Nie trzeba pracować w biurze żeby się poirytować, Renia

anonymous
@Moony 28.03.2018 18:05

Nie irytuj się jakbyś pracowała na lince z tak wrednymi ludźmi to inaczej byś śpiewała a swoim imieniem się podpisujesz Reniu?

anonymous
@Moony 28.03.2018 18:05

Nie pochlebiaj sobie Reniu bo to nie o ciebie chodzi

anonymous

Zdegradowac ja i jej kapusi.kasie monisie i ta stAruche co plitkuje na stainie,agatke plotkare i jej mezusia co nigdy nie byl mechanikiem tylko bil swinie i nic nie potrafi tylko sie podlizywac

anonymous
@anonymous 27.03.2018 21:48

A co dzieje się na dziale elektronicznym? Pseudo kierownik który wogóle nie interesuje się co dzieje się na jego dziale a zmiana żółta dziewczyny uciekają od swojej liderki. Najlepsza Renia super babka

bo tak
@anonymous 28.03.2018 08:45

na elektrycznych jest tam taki kierownik bk ktorego nic nie obchodzi, ludzi traktuje jak sciery na produkcji prawie nie bywa. zobaczymy jak to dlugo pojedzie

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Ostro Maju

Joanna

Wszystko wszyscy wiedza .tylko boja sie odezwac bo to jaka jest atmosfera tworza liderzy.jest zle to wymiany sa nastepcy .szczegolnie Anetka to chodzace zlo wredne falszywe z autolivu jak zwolnili za naganne traktowanie pracownikow.Ludzie na nia narzekaja pisza gadaja a nikt z tym nic nie robi.moze jak wprowadza dwie zmiany to ktos z zewnątrz zauwazy kto sie nadaje na takie skromne stanowisko.Wpisujcie sie do skrzynek,piszcie co o tym myślicie bo to my tworzymy projekt a nie lider. Nie bojcie sie wpisujcie sie anonimowo

anonymous
@Joanna 22.03.2018 23:55

Aneta? Co chcecie od dziewczyny boi się kierownika i dlatego tak się zachowuje. Spójrz na roztrzepanego rudzielca zarozumiała małpa

Dolores
@anonymous 23.03.2018 13:45

Jakby bała się kierownika to nie wyleciała by z poprzedniej pracy. Są ludzie i są wredni ludzie. Różnie bywa, ale gdyby non stop taką była to już we wrześniu było pozamiatane

anonymous
@Joanna 22.03.2018 23:55

Kto za tym tym zeby Anetka byla zdegradowana na szeregowca .najlepiej do sprzatania tylko toalet bo to dla niej odpowiednia praca.podbijac leiki.Pozdrawiam

Kasia twoja obserwator
@anonymous 27.03.2018 19:18

Wtedy trzeba bedzie przygotowac dla tego osobnika leki psychotropowe. Moze lepiej za wszasu zanim zaczna. Działac .

Kasia twoja obserwator
@anonymous 27.03.2018 19:18

Proponuję czekac na wpadkę tego osobnika wezwac ochronę tel. Powiadomic przełożonego lub kogos od obiektu a jak by nie bylo skutku i będzie sie stawiać to wezwac mechaników i kopa w (usunięte przez administratora) za droge prosto do szpAragów z ukraincami

Wiśnia

Czytam to wszystko i chyba sama nie wierze co czytam . Każdy na każdego jedzenie a już nikt nie widzi swojej zmiany . Każą zmiana tworzy między sobą jakiej relacje i to zależy tak samo od Lidera jak i pracownikòw. Jednej zmienię nie będzie pasować np zmiana żółta bo są tam "księżniczki" a innym inne zmiany. Ludzie ogarnijcie się nie pasuje wam to się postawcie liderką czy powiedzcie co myślicie a jak nie to zawsze można napisać skargę jak aż tak jest źle. Mi również się nie uśmiecha robić ma starych maszynach psują się to stoję i czekam aż naprawia i reszta mnie już nie interesuje . A jak wam nic tak nie pasuje to najlepiej połózucie się i nic nie robicie. Pozdrawiam;)

anonymous
@Wiśnia 21.03.2018 21:58

To nie czytaj wiśnia bo zzieleniejesz nikt cię nie zmusza a karzdy ma prawo wyrazić swoją opinię a prosto w oczy powiedzieć to się nie da

anonymous
@anonymous 22.03.2018 12:51

Przepraszam za błąd

Eber

Pracuje w Eber od roku. Minusem są maszyny, na których musimy pracować- są stare, czesto sie psują, wkrętaki sie zacinają, a gdy to zostanie zgłoszone, przyjdą mechanicy, niby naprawią, a nadal nie widać efektów. Mało zmian na stanowiskach. Jak już kogoś postawią w jednym miejscu, to już się tam stoi i stoi. Chociaż moim zdaniem każdy powinien zostać wszędzie przeszkolony, bo wiadomo na jednym stanowisku bardziej się musisz napracować, na innym mniej. Plusem jest to, ze urlop możesz wziąć kiedy chcesz, a nie wtedy, kiedy narzuci Ci to zakład. Ogólnie polecam, bo jak na produkcje, to nie jest ciężko

Onna
@Eber 28.02.2018 10:00

Anetko jak byl cie slyszala jak sie podlizujesz do kierownika.stan i rob na produkcji a nie ludzi ganiasz jak psow.ukruci sie tobie jak wpowadza dwie zmiany .

anonymous
@Onna 02.03.2018 00:39

A dlaczego ma się ukrócić wprowadzenie 2 zmian to tylko większy z.......l dla pracowników

Moony
@anonymous 02.03.2018 23:30

dwie zmiany to będzie niewypał pod wieloma wzglądami

anonymous
@Eber 28.02.2018 10:00

Zwieżli złom z niemiec i kažą ludziom pracować niech sami staną i pracują przy tych gratach

Moony
@anonymous 15.03.2018 18:52

Nie wiem. Nie widziałam jak się robi na maszynach do denso. Ale mogli by się postarać o nowy sprzęt A nie schodzony

Ktos

A co to w biurach się dzieje następny Dyrektor Finansowy złożył wypowiedzenie? Jest ogłoszenie o prace. Tam to by się przydała porządna kontrola ze skarbówki, inspekcji pracy itd. Cyrk na kółkach ta firma myślą ze wszytko mogą a to tak nie jest.

anonymous
@Ktos 28.02.2018 21:26

Jedni przychodzą drudzy odchodzą

anonymous

Z Autolivu pouciekali i rządzą w eber! A naczelni nic z tym nie robi! Rekrutacja ciągła, tych co więcej umieją i robią to liderzy i kierownicy się pozbywają, a ci co nic nie robią tylko wymyślają na innych są przy...pasami liderów i kierowników. Porobił się drugi Autoliv! Zarobki są takie same jak w innych zakładach, ale nie we wszystkich jest taka okropna atmosfera doprowadzająca do tego że każdy ucieka z tego zakładu!

pracownica
@anonymous 14.02.2018 16:04

(usunięte przez administratora) prawda, pracuje tam i jestem dobrym i chwalonym pracownikiem gdzie nikt nie chce sie pozbyć wręcz odwrotnie bo takich ludzi 3mają jak ktoś ogarnia wiele rzeczy w krótkim czasie to bedzie tam robił długo i nie jest tak żle jak piszecie jest normalna atmosfera a jak komuś coś nie pasuje to sie mówi do liderów jak są w porządku bo ja takich mam :)

Dolores
@pracownica 19.02.2018 16:13

Potwierdzam. Szanują i liczą się że zdaniem pracowników, którzy szybko ogarnęli cały proces produkcji. I dodam że ogólna atmosfera pracy i sama praca coraz lepsza i ogarnięta przez inżynierów

anonymous
@pracownica 19.02.2018 16:13

A jak ktoś nie ogarnia a (usunięte przez administratora) to jest gorszy?

anonymous
@Dolores 19.02.2018 16:28

Hej dolores co za głupoty wypisujesz szlachta z biura chodzi po hali i węszy co by tu dołożyć do roboty żeby czasu nie było na odsapnięcie

Dolores
@anonymous 21.02.2018 17:15

A tam głupoty gadasz. I nie unos się tak bo zmarszczek dostaniesz. Jakoś nie odczuwam żeby mi roboty przybywało, bo wcale jej nie przybywa

anonymous
@Dolores 23.02.2018 13:33

Pewnie pracujesz w biurze a nie na produkcji a o moje zmarszczki się nie martw????

Dolores
@anonymous 23.02.2018 17:35

A widzisz, jednak na produkcji

Anka

Ale dali podwyżkę śmiechu warte

Niebieska

Zmiana żółta same debilki.Większość z Brzegu :-)

Jaguśka
@Niebieska 02.09.2017 18:02

Powiem tak brak organizacji brak kanbanowców i ogólnie bałagan na magazynie na czysto za cały miesiąc przez pośrednika wyciągnęłam 2132zł więc tragedii nie było na Airtronicu uważajcie na pannę księżniczkę nr 1 i nr2 dwie przyjaciółki z czego jedna nowa jest liderką guzik wie a zachowuje się jakby postradała wszystkie rozumy

anonymous
@Niebieska 02.09.2017 18:02

Po czym wiesz że to debilki bo sama jesteś debilką

Zostaw opinię o Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o. - Oława ()

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.