Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.

Oława ()

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 47 ocen.

Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.
347

Opinie o Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.

Marta

Czy w ostatnim czasie w firmie zaszły jakieś zmiany, które pozytywnie oceniacie? Może podniesiono wynagrodzenia? Napiszcie kilka zdać o tym pracodawcy. Czy oferuje stabilne zatrudnienie, umowę o pracę, dodatki? Czy jest szansa na rozwój w strukturach przedsiębiorstwa?

anonim

(usunięte przez administratora)

Stefan

Odpi....olcie się od mechaników, spier..licie coś na stanowisku czyli nie zrobicie krok po kroku cykl i już krzyczycie że awaria a tak naprawde nie ma żadnej awarii tylko brak wiedzy i szkolenia pracownika więc sie nie dziwcie że mechanik wku....ony bo musi wasze błędy naprawiać!!!

Kto

Może teraz się coś zmieni jak wywalili Dyrektora zakładu i tego szwaba Knuta który kierował tym (usunięte przez administratora).

anonim

(usunięte przez administratora)

Paulina Zawiślak

Witam droga Maju. Nie masz nawet odwagi wpisać swojego prawdziwego imienia. Jesteś strasznym tchórzem. Nie znasz mnie w ogóle i na pewno nie jestem Twoją liderką, ponieważ nie jestem liderem. Nie dostaje żadnego dodatku, a moja wypłata jest taka sama jak zwykłego montera nagrzewnic. Gdybym była Twoją liderką to byś takie rzeczy wiedziała. Poza tym wiedziałbyś, że przed moim szkoleniem na zastępcę lidera nawet nie rozmawiałam z Mateuszem, ponieważ praktycznie go nie znałam. Nie wiem czego mi zazdrościsz.. Takiej samej albo mniejszej wypłaty niż Twoja czy stresu wiążącego się z liderowaniem. Jeśli chodzi o brak szacunku do starszych... Do każdego zwracam się na Pan i Pani, nigdy nie podniosłam głosu na nikogo, więc znowu wychodzi na to, że mnie nie znasz. Aha i jeszcze jedno. Tak, spotykam się z Mateuszem i co z tego, to moja sprawa. Jestem bardzo szczęśliwa z nim, tylko nie wiedziałam, że on ma jakieś chody u Pana Kierownika. I proszę zapoznać się ze słownikiem ortograficznym, bo to aż wstyd pisać z takimi błędami. Maju, nawet Pan policjant się śmiał jak ten błąd zobaczył ;) Pamiętaj, w Internecie nikt nie jest bezkarny :) Następnym razem będziesz wiedziała żeby nie pisać bzdur i zająć się swoim życiem. Pozdrawiam, Paulina Zawiślak (żadna liderka w Eberspacher).

Ctb

Celem wprowadzenia dwoch zmian jest. Brak ludzi chetnych do pracy Kociol, ktory jest obecny Liderki I nic przy nich nie robiace osoby, ktore kreca sie tam I spowrotem na nockach I w czasie nieobecnosci kadr. Szczegolne zmiany dotkna hydronic .liderki szczegolnie pyskate beda pod nadzorem dlatego tez, ze sa winne zla atmosfera I wynikami negatywnymi na produkcji.

Ania
@Ctb 28.04.2018 23:37

Brak wiedzy zero podejcia do ludzi .wydaje im sie ,ze jak pojdzie doniesie do kierownika bedzie w siodmym niebie .wystarczy zrobic porzadek z hamstem donosicielstwem.

Nowy

Witam kto pracuje na magazynie bo chce sie przyjąć

Nowy
@Magazynier 09.04.2018 20:15

A czwmu nie polecasz możesz cos wiecej napisać

Dolores

Mają teraz na hydroniku zrobić dwie zmiany. A może by tak w te upały nie nakazać odgórnie chodzić pierwsze-drugie tylko tak jak dotychczas 3-2-1? Przynajmniej niektórzy transportu nie utracą

anonymous

A jakiego Dyrektora wywalili.

hydroairtronik

Jazon narobił w wazon

Gruszka

Jeśli kiedyś trafię na te spasone slonice co pomnie jeździły w Eberszpacher to dopiero będą się miały czego bać! A świat jest mały kiedyś trafią do mojego zakladu bo one dlugo w tym (usunięte przez administratora) nie popracuja :-) :-)

ŁYSY

Eber to nakgorsze (usunięte przez administratora) w okolicy!!!

.......8

Ludzie zastanowcie sie co wypisujecie nie pasuje wam to nara.. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Popatrzcie na siebie a pozniej oceniajcie ... Zazdrosc czy brak wlasnej. Wartosci???

Malina11

Działem elektrycznym ,,kieruje''taki Bartek Kot. (usunięte przez administratora) bez kultury.Żadko pojawia się dziale,ale to akurat na plus przynajmniej nie trzeba go oglądać.Wydaje mu się że jak zje z pracownikami lunch to go zaczną lubić albo szanować.Niech sam zacznie szanować ludzi,nawet życzeń na święta i dzień kobiet nie złożył jaśnie pan.Nic nie można z nim załatwić bo zawsze jest na nie.Jak dla mnie osoba do wymiany.Nic pozytywnego do firmy nie wnosi.

Olivka

Zmiana zielona najlepsza. Tylko parę chwastów trzeba tam wyplewić xd ogólnie praca dobra, tylko trzeba dobrze trafić z nauką na stanowisku i wytrzymać podpierdalaczki ????

Dolores
@xxx 10.04.2018 14:49

A podpi****lajcie siebie nawzajem. Powodzenia, krzyżyk na drogę. Każdy ma swoje hobby, no nie?

Czytajacy te bzdury

Proponuje Wam abyscie skonczyly pisanie głupot bo obrazacie pracownikow bezpodstawnie.jak wam nie odpowiada zwolnijcie sie bedzie spokoj na wydziale

anonymous
@Moony 28.03.2018 18:05

Nie pochlebiaj sobie Reniu bo to nie o ciebie chodzi

anonymous

Zdegradowac ja i jej kapusi.kasie monisie i ta stAruche co plitkuje na stainie,agatke plotkare i jej mezusia co nigdy nie byl mechanikiem tylko bil swinie i nic nie potrafi tylko sie podlizywac

bo tak
@anonymous 28.03.2018 08:45

na elektrycznych jest tam taki kierownik bk ktorego nic nie obchodzi, ludzi traktuje jak sciery na produkcji prawie nie bywa. zobaczymy jak to dlugo pojedzie

Joanna

Wszystko wszyscy wiedza .tylko boja sie odezwac bo to jaka jest atmosfera tworza liderzy.jest zle to wymiany sa nastepcy .szczegolnie Anetka to chodzace zlo wredne falszywe z autolivu jak zwolnili za naganne traktowanie pracownikow.Ludzie na nia narzekaja pisza gadaja a nikt z tym nic nie robi.moze jak wprowadza dwie zmiany to ktos z zewnątrz zauwazy kto sie nadaje na takie skromne stanowisko.Wpisujcie sie do skrzynek,piszcie co o tym myślicie bo to my tworzymy projekt a nie lider. Nie bojcie sie wpisujcie sie anonimowo

Kasia twoja obserwator
@anonymous 27.03.2018 19:18

Proponuję czekac na wpadkę tego osobnika wezwac ochronę tel. Powiadomic przełożonego lub kogos od obiektu a jak by nie bylo skutku i będzie sie stawiać to wezwac mechaników i kopa w (usunięte przez administratora) za droge prosto do szpAragów z ukraincami

Wiśnia

Czytam to wszystko i chyba sama nie wierze co czytam . Każdy na każdego jedzenie a już nikt nie widzi swojej zmiany . Każą zmiana tworzy między sobą jakiej relacje i to zależy tak samo od Lidera jak i pracownikòw. Jednej zmienię nie będzie pasować np zmiana żółta bo są tam "księżniczki" a innym inne zmiany. Ludzie ogarnijcie się nie pasuje wam to się postawcie liderką czy powiedzcie co myślicie a jak nie to zawsze można napisać skargę jak aż tak jest źle. Mi również się nie uśmiecha robić ma starych maszynach psują się to stoję i czekam aż naprawia i reszta mnie już nie interesuje . A jak wam nic tak nie pasuje to najlepiej połózucie się i nic nie robicie. Pozdrawiam;)

anonymous
@anonymous 22.03.2018 12:51

Przepraszam za błąd

Eber

Pracuje w Eber od roku. Minusem są maszyny, na których musimy pracować- są stare, czesto sie psują, wkrętaki sie zacinają, a gdy to zostanie zgłoszone, przyjdą mechanicy, niby naprawią, a nadal nie widać efektów. Mało zmian na stanowiskach. Jak już kogoś postawią w jednym miejscu, to już się tam stoi i stoi. Chociaż moim zdaniem każdy powinien zostać wszędzie przeszkolony, bo wiadomo na jednym stanowisku bardziej się musisz napracować, na innym mniej. Plusem jest to, ze urlop możesz wziąć kiedy chcesz, a nie wtedy, kiedy narzuci Ci to zakład. Ogólnie polecam, bo jak na produkcje, to nie jest ciężko

Moony
@anonymous 15.03.2018 18:52

Nie wiem. Nie widziałam jak się robi na maszynach do denso. Ale mogli by się postarać o nowy sprzęt A nie schodzony

Ktos

A co to w biurach się dzieje następny Dyrektor Finansowy złożył wypowiedzenie? Jest ogłoszenie o prace. Tam to by się przydała porządna kontrola ze skarbówki, inspekcji pracy itd. Cyrk na kółkach ta firma myślą ze wszytko mogą a to tak nie jest.

anonymous
@Ktos 28.02.2018 21:26

Jedni przychodzą drudzy odchodzą

anonymous

Z Autolivu pouciekali i rządzą w eber! A naczelni nic z tym nie robi! Rekrutacja ciągła, tych co więcej umieją i robią to liderzy i kierownicy się pozbywają, a ci co nic nie robią tylko wymyślają na innych są przy...pasami liderów i kierowników. Porobił się drugi Autoliv! Zarobki są takie same jak w innych zakładach, ale nie we wszystkich jest taka okropna atmosfera doprowadzająca do tego że każdy ucieka z tego zakładu!

Dolores
@anonymous 23.02.2018 17:35

A widzisz, jednak na produkcji

Anka

Ale dali podwyżkę śmiechu warte

Niebieska

Zmiana żółta same debilki.Większość z Brzegu :-)

anonymous
@Niebieska 02.09.2017 18:02

Po czym wiesz że to debilki bo sama jesteś debilką

Nie sgadniasz kto spójrzlustro

Prośba do dyrekcji. Zrobić porządek na dziale Hydrocik. Z innych zakładów je zwalniano za znęcanie psychiczne nad ludźmi tutaj mają raj liderki, liderzy -donosiciele oraz przyjaciółki, które przy nich nic nie robią i tylko wesza za plecami.. Szmalcowniczki, które za 100zl więcej do wypłaty będą robić dołki pod kolezankami aby mieć lepiej nic nie robiąc. Prośba do dyrekcji aby zrobili porządek z tym dziadostwem ludzie mają już dość

anonymous
@Nie sgadniasz kto spójrzlustro 10.02.2018 00:13

Nie tylko na hydroniku tak się dzieje ale to prawda że liderki mają koleżanki i one mają względy

Plotkara

Podobno w biurze w poznaniu też mają niezły (usunięte przez administratora) Kto rządzi tą firemką? Jakiś gość z ... autolivu.

anonymous
@Plotkara 14.02.2018 14:18

Liderki powinni pozmieniać kiedyś same pracowały na produkcji a teraz gnębią innych

Pytanko

Cześć, A kto tam jest obecnie dyrektorem HR i szefem jakosci?

Drzewo

Jest tam taki jeden Niemiec Knut który rozkłada karty i na nic nie pozwala Polakom. Pracował w kilku zakładach tutaj w Polsce i gdzie się pojawiał to ludzie mieli przerąbane. Wywalili go z tych zakładów to przyszedł tutaj i historia się powtarza. Masakra doploki on będzie rządził to nic nie będzie w tej firmie tylko jeszcze gorzej.

oska
@Drzewo 10.07.2017 18:08

Masz racje. Pracowałam w Autolivie za czasów Knuta. Masakra. Ordnung (porządek)był najważniejszy...a pieniądze małe.

Gość

Witam. Pracuje ktoś na magazynie? Jak zarobki i jak się tam pracuje? Z tego co się dowiadywałem to 2000zł netto plus premia comiesięczna 300zł. Praca od pon-pt na 2 zmiany. Soboty płatne dodatkowo 100%. Czy rzeczywiście tak jest?

Anka
@Byly 31.01.2018 18:44

Marek mechanik to menda co na niczym się niezna tylko cwaniakuje

Tagorsza

Pracuje w firmie i stwierdzam że najgorsze jest nierówne traktowanie pracowników ,lidereczki mają przyjaciółeczki ,a ty człowieku zapierda......na nie .

Anka
@Tagorsza 03.02.2018 17:23

Prawda i tylko prawda

Gutek

Myślę, że niektóre osoby nie powinny pracować w takiej firmie jak ta. Dobra firma jest dla ludzi chcących pracować!!

Zostaw opinię o Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o. - Oława ()

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eberspächer Climate Control Systems sp. z o.o.