Tenneco Polska Sp. z.o.o
3 479

Opinie o Tenneco Polska Sp. z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o

Gulasz

Wymień najgłupsze hasło słyszane w Tenneco Polska Spółka ZOO

Piotr
@ehm 24.06.2018 22:21

" jako tako "

Dominika

Wyjaśnię może, kim jestem i jaka jest moja rola tutaj, bo niektóre osoby biorą mnie błędnie za pracownika Tenneco - jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moją rolą jest dopytywanie o szczegóły i zachęcanie do wypowiedzi na temat pracodawcy. Nie wiem, dlaczego widzicie coś złego w mojej obecności tutaj. Dzięki moim pytaniom i Waszym opiniom osoby zainteresowane pracą w Tenneco mają pełniejszy obraz sytuacji w firmie.

Piotr
@Dominika 24.06.2018 19:26

W biurze też siedzi Dominika.I chyba wszyscy pomyśleli, że to ona.

k

Na jakich działach pracują kobiety i w jaki sposób można złożyć CV (są jakieś kadry)?

Fonfel
@k 17.06.2018 18:22

Są "jakieś kadry ". Cv mozna wysłać na mail do Gi Group lub zanieść na bramę.

Szukasz pracy?

Piotrek

Od Michaliny, która jest od 3 lat w Tenneco brygadzistką widać tipsy na kciuku :)

Fonfel
@Piotrek 12.06.2018 19:17

To nie tipsy (usunięte przez administratora) tylko hybrydy, które posiada 90% kobiet pracujących w tenneco. Co nie zmienia faktu że pracując 3 lata przepracowala rok i robi reklamę a brygadzista już dawno nie jest.

Ktos

Czy ktoś wie kiedy będzie tygodniowa przerwa w tenneco?

Jogobella
@Ktos 21.06.2018 21:11

ostatni tydzień lipca na puszkach

pracownik

jedna z najgorszych firm ever... słaba płaca, robisz jak niewolnik, maszyny co chwile się (usunięte przez administratora) jakieś usterki czy coś , ale nie... tempo tempo ! nadgodziny, przyjdz w sobote, normalnie tragedia, odradzam stanowczo chyba że jesteś urodzonym beduinem..

Hans
@Borsuk 20.06.2018 15:20

U sąsiadów w Rettigu jest to samo. Dwa popularne imiona na hali: Teee i Ejjj. Potem non stop pytanie: Ejjj, Teee: a ile Ci dał dyrektor za godzinę? Dorośli ludzie ale spora część zatrzymana w rozwoju na etapie gimbazy.

Dominika

@CccccccC, rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą w Tenneco Polska. Jakie stanowisko i warunki Cię interesują? @Tyn_on, @Piotrek, takie komentarze są stanowczo nie na miejscu i niewiele wnoszą do dyskusji. Jeśli macie do powiedzenia coś merytorycznego i rzeczowego o pracy w Tenneco Polska - zachęcam.

Egon
@Dominika 18.06.2018 16:36

@ Dominika ,Dziewczyno skończ już przynudzać i naśladować Eko - Okna.

Andrew

Czy ktoś podpisał już aneks do umowy zmieniający % premii? Jakieś wieści odnośnie tych czerwcowych podwyżek ?

Andrew
@Biedny pracownik tenneco 17.06.2018 20:09

Ciekawe czy te obiecane podwyżki też będą.

CccccccC

Jak długo się pracuje pod agencja żeby przejść pod tenneco

Andrzej

Tenneco Automotive Deutschland Jako wykwalifikowany pracownik w sensie jego wykształcenia zarabia średnio ok. 28.500 EUR brutto rocznie. Aby uzyskać tę pensję, pracownicy pracują w firmie od prawie 10 lat i mają około 10 lat doświadczenia zawodowego.Na przykład osoba wykwalifikowana w Tenneco Automotive, która jest pracownikiem w firmie od około 10 lat i ma około 10 lat doświadczenia zawodowego, zarabia 2375 euro.Ogólnie niemieckie Tenneco ma bardzo przychylne komentarze.Brak jakiegokolwiek cisniena i presji w zakładzie na produkcje i na nadgodziny.Godziwy zarobek i to przy boku konkurencji : Feldbinder Spezialfahrzeugwerke, GETRAG i Cie KG WABCO, Fahrzeugsysteme ,Valeo ,IMS Gear, TAKATA-PETRI. Stawki w niemieckim Tenneco : Praktykant 10 euro ( na godzinę) Inżynier procesu 53 tyś euro na miesiąc. Kierownik zarządzania projektami / sprzedaż 130 tyś euro na miesiąc. Ogólnie w opinii ankietowanych pracowników praca w niemieckim Tenneco nie jest zbyt ciężka . Albo ktoś celowo nas robi w bambuko.Albo taka polityka jest tej firmy na wschód. Wykorzystać i płacić marne grosze i spełniać ambicje dyrekcji nabijając za wyniki kieszenie od majstrów,kierowników,planistów wzwyż.

Biedny pracownik tenneco
@Piotr 13.06.2018 08:46

Wyjaśnie Ci to na najniższym poziomie Bo to niemiecki pracodawca a to polski. Nawet ludzie pracujący za granicą którzy zostali oszukani... Zastali oszukani przez polskich pośredników. Polski pracodawca to generalnie gn.j.

anonymous

Ile się pracuje w tenneco pod agencja żeby przejść bezpośrednio pod firmę

Dominika

@Piotrek, co ma na celu Twój komentarz? Jeśli jesteś pracownikiem Tenneco Polska to bardzo Cię proszę abyś powiedział coś na temat sytuacji pracowników w tej firmie. Czy praca w Tenneco Polska jest rozwojowa? @Klaudia, dziękuję za Twoją odpowiedź. @Sasas, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że też pracujesz w tej firmie. Masz inne zdanie na temat pracy w tym miejscu niż @Klaudia?? @Andrzej, długo już pracujesz w Tenneco Polska?

Gyku
@Dominika 12.06.2018 20:37

Książke piszesz. Zatrudnij się . Sama sprawdź.

cyklista

Zrobcie w koncu porzadek z parkingiem na rowery! To jest jakas porazka ze pod zakladem w ktorym pracuje 2 tys osob, jest miejsce na 40! rowery i to wcisniete w kat parkingu dla wazniakow. Dziwicie sie ze pracownicy uciekaja z zakladu a nie ma nawet gdzie roweru postawic. Wstyd i ganba

Dominika

@Tom, jeśli ktoś chce pracować, to czemu mu tego nie umożliwić? Widzisz w tym coś złego? @Adam, a czy Ty pracujesz w Tenneco Polska? Jak oceniasz tego pracodawcę? Jaki rodzaj umowy oferuje? @Klaudia, długo już pracujesz w Tenneco Polska? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu? @nbbfjdkssh, skoro jesteś dość "świeżym" pracownikiem firmy, to może powiesz nam coś na temat przebiegu Twojego procesu rekrutacyjnego?

Sasas
@Klaudia 08.06.2018 21:22

Tobie się 7 z 2 pomyliło.

Diablo

Co sie stało z czarnulka z dpr? Wcześniej robila w formelach?

czeski_marynarz

Co się stało z Januszem? Gdzie się podział naczelny?

Nowy

Pracuje może ktoś z Pawłowic w tenneco w Rybniku ? Samemu mi się nie chce jeździć samochodem .

Hansso
@Nowy 10.06.2018 10:51

Spytaj na Spotted Pawłowice.

Rybniczanin

Ktoś wie co dzieje się w Stanowicach ? Tam ponoć takie (usunięte przez administratora) że dyrektor regionalny Janusz zwinął żagle a dyrektora zakładu Tomasza odwieziono bo miał zawał...

Fred
@Rybniczanin 08.06.2018 15:30

Sobą się interesuj .

anonymous

Dojeżdża ktoś z żor albo okolic do tenneco w Rybniku na przemysłową 2c . są może autobusy ?

Kolo
@anonymous 09.06.2018 12:59

Przenieś sie do Stanowic. I żadne autobusy nie jeżdżą z żor .

alfrid

Ktos juz mo wyplata ?

Pracownik
@alfrid 07.06.2018 11:53

Jesteś dzieckiem?. Ludzie ogarnijcie się i nie róbcie wsi.

Zofija

@Alfrid rozumie ,że nie dostałeś jeszcze wypłaty z Tenneco Polska sp. ZOO .Jak oceniasz tego pracodawce ?Jak oceniasz proces rekrutacyjny ? Możesz chodzić siku ? Jak podoba Ci się nowy trawnik ?

anonim

Czy ktoś mi powie gdzie najlepiej się dostać jako kobieta ? I jaka jest stawka na rękę? Dzięki :)

Anonimowy
@Anonim 04.06.2018 15:32

Koniec z kobietami na rurach bo płaczą że rurka jest dla nich za ciężka,

Dave

Jest już wprowadzona ta podwyżka co miała być? Czy tylko to takie gadki na zebraniu były i mydlenie oczu?

Kormoran
@Dave 05.06.2018 16:07

Była! I jeszcze dwie mają być więc nie ma co płakać

Dominika

@Dagmara, rozumiem, że pracowałaś lub pracujesz w Tenneco Polska, tak? Co możesz powiedzieć o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? @Itakpowolitoleci, bardzo proszę o nieużywanie wulgaryzmów na forum. Też pracujesz w Tenneco Polska? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Tenneco Polska?

polaczek

wykorzystuja ludzi i karzą robic nadgodziny pod przymusem! nie ma stołówki autobusów dla pracwoników itp jedyny plus to uśmiechnięta i ladna blondynka z dystrybucji zawsze można chociaz sobie popatrzec

power32111
@polaczek 22.05.2018 21:19

wiem kto

Konstruktor

Ktoś wypowie się na temat pracy konstruktora? Jaka atmosfera, zarobki, godziny pracy? Czy można faktycznie zobaczyć swoje projekty na produkcji, czy głównie polega się na dokumentacji z zagranicy i klepaniu w kółko tego samego?

Itakpowolitoleci
@Konstruktor 27.05.2018 14:36

Na pewno zobaczysz 'swoje projekty' na produkcji jak będą spierdolone.

Dominika

@Konstruktor, @anonim, widziałam, że byliście zainteresowani pracą w Tenneco Polska. Zdecydowaliście się już aplikować do tej firmy? Bardzo proszę niektóre z osób wypowiadających się poniżej o zachowanie kultury wypowiedzi. Zachęcam do zapoznania się z obowiązującym na forum regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin

Wss

Zależy czy konstruktor do TEJ czy konstruktor w dziale UR

Yyyy

A dlaczego pracownicy którzy dłużej pracują maja stawki podobne do nowych???

Biedny pracownik tenneco
@Ppp 23.04.2018 11:25

Bo każdy ma tam popracować Maks 3 lata i uciekać. Taka polityka firmy jest od lat. Problem w tym że polepszyla się koniunktura na rynku pracy i tak bardzo boją się tego wolnego rynku i jej niewidzialnej ręki że tworzą sztuczne bezrobocie w postaci Ukraińców, mongolow i innych tanich murzynow. Cóż to kapitalizm. Ja za głosuje obecnie tylko na taką partie co będzie miała pracodawców w (usunięte przez administratora) i będzie ich trzymała za mordę. Ch*ja niskie podatki. Prywaciaz czy ma duże zyski czy małe to i tak mało płaci a pracownik jest traktowany tylko jako koszt na którym trzeba zaoszczędzić ile się da a nie jak człowiek.

Dominika

Piszecie dużo o wypłatach i podwyżkach które były, są lub będą. A jak poza kwestiami finansowymi wygląda praca w Tenneco? Jakie są zmiany, atmosfera w pracy? Nie ma problemu żeby porozumieć się z przełożonymi, zejść spokojnie na przerwę żeby zjeść czy skorzystać z toalety?

Xyz
@nbbfjdkssh 22.05.2018 17:58

A na jakim dziale jeżeli można wiedzieć ?

Zostaw opinię o Tenneco Polska Sp. z.o.o - Rybnik

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenneco Polska Sp. z.o.o