gordon hurtownia motoryzacyjna

Szubin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 296 ocen.

gordon hurtownia motoryzacyjna
2 296 6 1

Opinie o gordon hurtownia motoryzacyjna

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Młody

No to teraz ostatnia prosta z ...górki... Era wg kodeksu mariana: -20 zł za "żądanie" -50 zł za "nie przyjście w sobotę" 6 symulacji 1! wypłaty, a on nawet jednej nie ogarnia A marian cały czas w jednych spodniach i skarpetach... Podobno "w końcu mamy najlepszy system rozliczeniowy wypłat w regione"....... Zostało mu kilka normalnych osób, które sam zmusza do odejścia. Kiedy właściciel się obudzi...chyba, że mu to na rękę.

Cx
@Młody 20.09.2018 18:22

Odchodze tez myslalam -że doceni moją ciężką i sumienna prace .. Ale trudno ...

Andriu
@Młody 20.09.2018 18:22

Młody i tu masz rację Marianowi to jest na rękę zobacz co zrobił z Markiem jedyny co ma jaja i mu się postawił na jego idiotyzmy a ten go zdegradował . System rozliczeniowy jest prosty... jak siedzisz cicho i masz wszystko d..pie chodzisz po towarze i masz wylane na wszystko byle tylko mieć punkty u Mariana to masz spokój . Więc ja tak robię . Na rozkładaniu robią go z akordem h..ja a ten to łyka jak ryba .

anonymous
@Młody 20.09.2018 18:22

I tu kolego mogę Ci powiedzieć że gościu od dobrej roboty czyli były kierownik za urlop na żądanie i za nie przyjście do pracy w sobotę zwalnial od ręki 20 dychy były za papierek ,minutę więcej na śniadaniu

Kiełbasa jarmaczna
@Andriu 21.09.2018 10:15

No Maras to ma 3 jaja jedno dla Ciebie możesz polizac dupolizu

Ja...
@anonymous 22.09.2018 23:01

Za papierek było 50zl

321

Najgorsza jakosc magazynu chyba w całej Polsce ludzie zwalniaja sie masowo a to dopiero poczatek kolejnych kilka osob odeszlo w piatek i sobote ciekawe jak firma poradzi sobie z brakiem dostaw na placowki. IC pokaze jak sie robi i jak funkcjonuje magazyn jak dokoncza HUBa w Bydgoszczy

1234

Zapomniałem dodać najlepsze powiedzenie.(Panowie ale o co chodzi)kieras od spraw niepotrzebnych ;))

1234

A prawda jest taka że to troll zniszczył system i ludzi .Ci co piszą że jaki on nie był spoko kier.to jest jedna wielka bzdura .zwalnial ludzi mlodych chlopakow którzy chcieliby pracować ale nie bo brakowało 1 pozycji w skali miesiąca do normy albo 2 dychy za papierek bo pan się obali nie znał się na niczym taka jest prawda. Kawał dobrej roboty .może poszedł do bohametu he he.. szybko padnie

Ja...

Jaka firma taki kierownik

Andriu
@Ja... 21.09.2018 18:45

Kierownik dobre kogo ty nazywasz kierownikiem ...Mariana po podstawówce co chodzi w śmierdzących skarpetach ... kierownik to był ale się zmył

Work 2000

Przerabiałem już tu kilku kierowników brygadzistów a pracuje dłuuuuugo za długo i bywało różnie ale tak źle to jeszcze nie było . Wszyscy wszystko mają w (usunięte przez administratora) patola to mało powiedziane poprzedni kiero jaki był taki był ale szacun za poziom u mnie ma spoko koleś ale też pewnie nie wytrzymał jak większość normalnych . Patola się szerzy a Marian jak ryba w wodzie i ludzi gnoi (usunięte przez administratora) śmierdzi a ten ci mówi że to pachnie . Nastała era Mariana i następnej już nie będzie bo to jest gwóźdź do trumny HM Gordon i mój tam też.

Next

Dno totalne magazyn i transport leza na lopatkach a wszyscy udaja ze wszystko jest idealnie i nic nie trzeba robic....balonik zaraz sie rozerwie a firma padnie i sie nie pozbiera...

Pracownik

Pracuje od jakiegoś czasu na stanowisku sprzedawcy i nie narzekam :). Tutaj albo są trolle z konkurencji albo magazynierzy którzy nie potrafią przyjąć towaru ponieważ to nie jest na ich IQ. Jedyna patologia jaka jest w tej firmie to magazyn centralny który nie potrafi wystawić informacji o PR, albo daje totalnie inne części niż były zamówione.

Bolo

Brak słów firma sięgnęła dna ludzie odchodzą masowo a nikt nie stara się ich nawet zatrzymac.

Nowy

Tracą najlepszych pracownikow którzy wiedzieli jak przyjmowac sprawdzać wydawać .. Zero szacunku pozdrawiam

Joel

Jakie warunki i sytuacja w Zdunskiej woli?

i'am

Jeden wielki bałagan. Mam nadzieje że Jacek gordon dowie się jakich ma dyrektorów i co wyprawi Firma bez przyszłości. Jedna wielka klika i układ.

Quzer

Panowie co tu dużo gadać , byl (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) bedzie . Za sterami Mariana gordon straci wielu ludzi dobrych godnych zaufania pracowników A na pewno nie zyska nowych ludzi bo opinia jest jedną, wystawianie ich postów na wielu str i opisywanie ile to sie nie zarobi od 2800 do 3400 i cały czas szukają ludzi tracąc tych właściwych co robia dobra robotę , taka prawda ze nigdy nie mieli i nie będą szanować ludzi .. powodzenia ja uciekam i kładę papier na stół Mariana eloszka chłopaki

Mira

Może jednak przesadzacie z tym narzekaniem. Zawsze można rozmawiać z szefostwem o tym co was niepokoi.

Work
@Mira 11.09.2018 20:45

Nikt tu nie przesadza a z szefostwem nie ma o czym gadać bo niby z kim. Pracuje ponad 5 lat i roznie bywalo ale takiego syfu jak jest teraz to jeszcze nie bylo . Zakladam sie o flachę ze marian i jego stado owiec i baranów rozwali wszystko w kilka miesiecy i bedzie (usunięte przez administratora) . Znowu starzy pracownicy odchodza bo nikt normalny tu nie wyrobi wiec nie pisz ze ktos przesadza.

PracownikDD

A co się dzieje z ludźmi u Marka ? Niby tam się jakis gosc zwolnił już bo miał dosyć pracy w tym (usunięte przez administratora) na dodatek tez dlatego że kierownikiem został nasz słynny Marian ???? odkąd on ma rządzić tym burdelem to pewnie każdy się pozwalania . Ja sam już szukam sobie pracy , kilka osób z mojej zmiany również . Zaraz się posypią zwolnienia za te strojenie się przez te wiesniackie lafiryndy, kto to kur** widział żeby w ciągu 9 godzin pracy przebierać się 3 razy ???????????????? zamiast się wziąć za robotę to świeca (usunięte przez administratora) przed chłopakami a później płaczą że małe wypłaty. To jest akord , tu dostajesz pieniądze za to co zarobisz a robiąc (usunięte przez administratora) dostaniesz (usunięte przez administratora) . Mam nadzieję że teraz dużo osób wkoncu się otrząśnie i się zwolni!! Pozdrawiam

Quzer
@PracownikDD 07.09.2018 13:47

Jaki chłopak sie zwolnił z marka z miany ? Pewnie nie pierwszy i nie ostatni

MMMmM
@PracownikDD 07.09.2018 13:47

Praca sama w sobie jest ok tylko pracownicy zabardzo interesuja sie życiem kolegow z pracy, Kolego z wydawki , jedyną osobą która powinna zostać zwolniona jestes, alle cie (usunięte przez administratora) boli , zajmij się swoja maciorkaE/=jedyna rzecza jaka się posypie to tylko twoj ryj podejrzewam za to jakijest niewyparzony/ na cale szczescie ja tego cyrku już nie ogladam, pozdrawiam wszystkich i dozobaczenia w pośredniaku

nowy

kto bedzie kierownikiem ?

Quzer
@nowy 04.09.2018 14:49

Zapewne zostanie kierownikiem Marian i firma straci wielu dobrych pracowników ????pozdrawiam

Zbierajacy
@nowy 04.09.2018 14:49

No jak kto przeciez wybrali juz Mariana.

El Comendanto
@nowy 04.09.2018 14:49

Bobka z CX

Quzer
@nowy 04.09.2018 14:49

Marian kierownikiem gratulacje ! Zaledwie kilka dni a na stronach aż się czytać nie chce waszych postów ze szukacie ludzi dlaczego ? Czyżby zawiedli ci najlepsi i chce odejść , za pewne chce odejść z jednego powodu życzę powodzenia i braku ludzi bo Marian ma swój system ktory nigdy go nie zawiódł. Powodzenia "wszystko ma swój czas"

KARMA

"Trol karma wróciła? , bo zawsze wraca!" Już pare lat temu powinno Cię tam nie być a wszystko by się potoczyło w innym kierunku!!! Nie pozdrawiam!!!

Żelek

No i się posra...ło Jak się dowiedziałem że kiero odchodzi to mi kopara opadła . Różnie bywało nie raz mnie opr zrobił ale zazwyczaj miał rację i szacun dla niego bo spoko koleś był . To teraz wiadomo kto będzie rządził ale jak jeszcze raz trafię do tego pawiana mariana i mi zacznie gadać to co ostatnio to też nie wytrzymam i do Ciela spadam bo z tym kolesiem to nawet po uspokajaczach nie strawię tej roboty

XMan

Jak wyglądają obecnie warunki na stanowisku przedstawiciel handlowy? Liczę na rzetelne opinie. Pozdrawiam

Paulina

@Stary co dokładnie masz na myśli? Jakie jest Twoje zdanie na temat pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna? Informacje te mogą być pomocne dla osób zainteresowanych pracą w tym miejscu. @P.hhhhhhhhhh rozumiem, że Twoja opinia oparta jest jednie na podstawie rozmów z potencjalnym pracodawcą. Czy mógłby zatem ktoś z pracowników firmy potwierdzić jak rzeczywiście wygląda sytuacja w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna?

P.hhhhhhhhhh

Co do przedstawicieli, to może coś podpowiem, warunki nie są złe, co więcej zapewne nie są gorsze niż w konkurencyjnych firmach - tak nawet w tych największych!!! , a piszę to nie z jakihś tam opowieści czy plotek, piszę to ponieważ ostatnio byłem na rozmowach "grzecznościowych" z proponowaną mi ofertą pracy. A więc myślę że jeżeli masz doswiadczenie, tj," nie sprzedawałeś jako PH np.piwa" i wiesz jak wyglądają częsci eksploatacyjne znasz zasadę działania silnika i może pracowałeś w warsztacie to myślę że jeżeli potrafisz rozmawiać z Klientem to odnajdziesz się w tej firmie i uzyskasz w miarę satysfakcjonujące Cię warunki..... A więc Uzgadniajcie swoje warunki umowy, czasy pracy, urlopy (tak jest teraz 26 dni) podstawę zusy księgowych itp itd. ..... a no i np. premię od obrotu którą wcześniej przykładowo możecie sprawdzić w jakimś kalkulatorze.... no to nie miejcie później do wszystkich pretensji że po opłaceniu wszystkiego zostało tyle czy tyle........ Nie jest extra ale jest ok, i nie jest lekko ale da się przeżyć, konkurencja nie śpi ale każda firma też chce się rozwijać.... ceny nie zawsze najlepsze i to co w SAFO widzimy no ale myślę że i to się wkrótce zmieni.... liczę na to.

p.h

Nie pracuje w centrali, a jak zarabiacie na sprzedazy takie pieniądze to widocznie na takie się kiedyś zgodziliście i nic z tym nie robicie. Wiem że jak jesteś dobrym sprzedawcą robisz msc. fajne obroty to nie ma mowy żeby zarabiać takie pieniądze co wy tutaj piszecie, gadajcie z kierownikiem jak nie to wyżej a nie tutaj piszecie takie bzdury, wiem ile zarabiają też sprzedawcy na innych oddziałach bo rozmawiałem nie raz z innymi p.h a więc jak macie pretensje to tylko do siebie. Przychodzicie do pracy przedstawiacie swoje warunki gordon swoje i albo się dogadujecie albo nie . Pozdrawiam Serdecznie

Dri
@p.h 15.01.2018 23:39

Tutaj tak nie ma to oni dyktują warunki a jak ludzie są w trudnej sytuacji to się zgadzają bo lepsze to niż nie mieć nic do gara wsadzic.

p.h.
@p.h 15.01.2018 23:39

taaaaakkk dają na wszystko tylko że na nic nie wystarcza na paliwie kroją, na kilometrach kroją nigdy mi się nie zgadza (podobno licznik mam zepsuty) a kolega kiedyś usłyszał że koła ma za duże i źle mu wylicza kilometry hahahaha na wszystko mają wytłumaczenie. Jak urlopu będzie więcej to kaktus mi wyrośnie to tylko takie mydlenie żeby zamknąć usta.

Ph
@p.h. 16.01.2018 21:25

Możliwe że ci się nie zgadza, ale nie są to jakieś ogromne km, kiedyś sprawdzałem i wyszło mi jakieś 30 może 50 km miesięcznie, a więc machnąłem ręką bo przecież nie będę się kłócił o 15 zł, a teraz to chyba nie mam tematu ponieważ wykorzystuje ten samochód tylko w czasie pracy a więc z licznikiem już musi grać ;-) a na paliwie jak kroją? Masz na początku msc. Brana cenę benzyny do rozliczenia i co jak kosztuje 4,30 to co liczy ci po 2 zł? Nie pisz bzdur, bo faktycznie są czasami jakieś tematy ale twoje zmartwienia są mało interesujące ;-)

ph
@p.h. 16.01.2018 21:25

i jak wyrósł Ci kaktus?? Jest więcej urlopów, Jest tyle ile powinno przysługiwać,,,,,, to już nikt się nie pochwalił??????

Ula

Czy jest jakiś powód tej ciszy?

Stary
@Ula 23.07.2018 10:06

Jak ktoś lubi pracować to jest ok.

Henryk

Czy macie w firmie jakieś dodatki socjalne?

Nowicjusz Nysa

Witam a jakies opinie o Nysie? Czy kierownik normalny? Chyba bede tam aplikowal.

R
@Nowicjusz Nysa 17.06.2018 20:36

Atmosfera rodzinna. Można zawsze się dogadać, ogólnie ok

Marek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?

Stefan

Dlaczego piszecie takie smutne wpisy?

Robot

UPADAJĄCY ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ FIRMA BEZ ROZWOJU I PRZYSZŁOŚCI

Kuba

Konkurencja inspiruje czy to osobisty hejt firmy!!

pablito

A mnie się podobało :) Jak komuś się nie chce to wszędzie będzie źle. Praca wymaga skupienia i odpowiedniej koncentracji, łatwo można popełnić błąd, raczej zaliczam do kategorii lekka robota :)

Zostaw opinię o gordon hurtownia motoryzacyjna - Szubin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna