gordon hurtownia motoryzacyjna

Szubin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 291 ocen.

gordon hurtownia motoryzacyjna
2 291

Opinie o gordon hurtownia motoryzacyjna

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna

Nowicjusz Nysa

Witam a jakies opinie o Nysie? Czy kierownik normalny? Chyba bede tam aplikowal.

   
Stefan

Dlaczego piszecie takie smutne wpisy?

   
Robot

UPADAJĄCY ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ FIRMA BEZ ROZWOJU I PRZYSZŁOŚCI

   
Kuba

Konkurencja inspiruje czy to osobisty hejt firmy!!

   
pablito

A mnie się podobało :) Jak komuś się nie chce to wszędzie będzie źle. Praca wymaga skupienia i odpowiedniej koncentracji, łatwo można popełnić błąd, raczej zaliczam do kategorii lekka robota :)

   
Byly

Szkoda ,że odchodzą znów najlepsi ????z takim stażem i doświadczeniem

   
LUC2
@Luc 02.05.2018 18:59

Luc a kto taki dobry odszedł kilka lat temu????

   
Paulina

@suchy1910r Praca na magazynie jest zazwyczaj pracą wymagającą fizycznie, czy uważasz, że młoda osoba bez doświadczenia, poradzi sobie w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna? Czy wiesz coś może na temat aktualnych rekrutacji w firmie? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?

   
suchy1910r

przez 8 godzin trzeba zapier....... ze skanerem , i szukac czesci magazyn jest za maly na tak duzy asortyment praca tylko dla osob silnie zmodywowanych

   
Cezary

Dowiem się na tym forum czy firma potrzebuje pracownika jako PH?

   
Adam Tadek
@Cezary 20.03.2018 19:39

Uwaga , przedstawiciel to dla tej firmy śmieci !! pracują na działalności i karzą ich za wszystko !!!!!!!!!!! nie polecam

   
Bladyxd

Gorszej firmy od GORDONA to nie widziałem. Jedna wielka patologia i (usunięte przez administratora) Omijajcie tą firmę szerokim Łukiem!!!!!

   
Paulina

@Byla Napisałaś, że jesteś zadowolona z pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna. Czy oprócz regularnej wypłaty pracodawca oferuje dodatki pozapłacowe lub opiekę medyczną? @Wydawka Proszę o nie obrażać innych użytkowników forum. Przypominam, że forum służy wymianie rzetelnych opinii o pracodawcach. Jeżeli nie jesteś zadowolona z pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna, to proszę podaj odpowiednie argumenty.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
świeży
@świeży 29.03.2018 22:54

Na Oławie

   
Byla

Te znaki zapytania przez pomyłkę mi weszły ☺️Sorki prawda jest taka ze wypłata zawsze na czas ????

   
Byla

Pracowałam na rozkładaniu nie narzekam praca jak każda pracować trzeba odeszłam z przyczyn osobistych ale polecam jest ok i wypłata zawsze na czs????

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Nick
@Stw 25.01.2018 17:02

O kim mowisz o córce ćpunce

   
Nord

Dziękuję za informację o pracy w hurtowni Gordon. Byłem na rozmowie o pracę i trochę się zdziwiłem jak zostałem poproszony o zaświadczenie o niekaralności. Zacząłem się zastanawiać, gdzie ja będę pracował i na jakim stanowisku. W dodatku miałem sobie załatwić ubranie robocze jeśli chcę pracować. Nie wspomnę, że treść ogłoszenia wprowadza w błąd osoby poszukujące pracę, ponieważ mowa jest o okresie próbnym na początku a nie o umowie zleceniu. Między tymi dwoma pojęciami jest lekka różnica. Cytuję"Umowa zlecenia jest to umowa cywilnoprawna, do której nie mają zastosowania przepisy Kodeksu pracy. Umowa na okres próbny jest jedną z trzech terminowych umów o pracę i może być zawarta maksymalnie na okres 3 miesięcy" A po okresie próbnym praca na akord, czego też nie ma w ogłoszeniu, a ten typ pracy też ma trochę różnic. Dlatego też myślę, że wyrażone tu opinie mogą się pokrywać z rzeczywistością i dziękuję za ostrzeżenie A osobą rekrutującym gratuluję profesjonalizmu.

   
Baltazar

Nie polecam pracy na magazynie! Ten akord to jest po prostu wyzysk!

   
WILKU WILKU po za kontrolą .

To jest forum na temat wypowiadania się o danym pracodawcy a nie czy jakaś lalka ma romans czy za innymi lata .To jest forum o firmie a nie o jakiś piepszonych romansach !!!Założcie sobie maratonczycy osobny wątek i tam dyskutujcie kto kogo puka,kto za kim lata ,kto kogo obgaduje i inne głupoty .Co do Firmy cóż pracowałem tam ponad 6 msc ,na umowie zlecenie .Atmosfera ?wporządku ,ludzie pomocni zawsze ci pomogą nigdy nie zdarzyło mi sie by ktos mnie olał tam i mi nie pomógł i za to szanuje tych ludzi z którymi mialem okażje pracowac .To tyle pozytywów .Kasa za caly msc?z sobotami 2 ?1600 z groszami .Czy dużo?za tyle godzin ?Hmmm odpowiedz sb sam ....Ja zdaje sbz tego sprawę że akord ,ja wszystko rozumiem ale nie mozna w tak skkkkurwiały sposób robić z ludzi kretynów .Kiedyś poprosiłem Mariana o kwitek z wypłaty to zaczął palić głupa że musze iśc do księgowej ,że on tego nie ma że system sie pospuł i nie ma jak pokazać hehe machnąłem ręke przecież na pajaca nie będe tracił nerwów .NIE POLECAM nikomu robić w tym (usunięte przez administratora) ,niczego się nie dorobisz ,jedynie garba i nerwicy bo cię będa oszukiwac na prawo i lewo jak każdego w tej firmie .a Spróbuj pójść na l4 to po l4 dostajesz wypowiedzenie na piśmie że ci dziękuje .Taki (usunięte przez administratora) zakład z tego Gordona!

   
and żej

Każdy dostał podwyżki na umowie sprzedawcy z Fili ? na umowie 1800 netto ? Kto wie jak dokładnie kierownicy regionalni liczą wypłaty kierownikom oddziałów ?

   
anonymous

Jestem w tej firmie sprzedawcą (jeszcze jestem...) 1650 zł wypłaty na święta za największy obrót z całego składu... czy trzeba coś więcej pisać...

   
andżej
@anonymous 15.01.2018 08:48

Na jakim oddziale ? Filii ?

   
P.h

Wszedłem tu przez przypadek, jestem przedstawicielem w tej firmie już kilka lat, urlopów nie wiele, ma się to zmienić, zarobki jak się faktycznie pracuje to ok 4- 5 tys zostaje, u mnie na oddziale sprzedawcy z zarobków bardzo zadowoleni, jak i z kierownika na innych oddziałach też wiem że sobie radzą! Więc nie piszcie tu takich bzdur, mi na przykład swoją działalność bardzo odpowiada, nie wiem z czym macie problem jak na wszystko dostajecie kasę na wszystkie koszty. Także firma ok i wiem że na innych oddziałach też są przedstawiciele zadowoleni, no chyba że nic nie robią

   
ph.
@P.h 15.01.2018 19:43

do kolegi P.h kolego nasz, wytłumacz nam wszystkim w jak sposób twoje wynagrodzenie wynosi 4 lub 5 tyś netto? Zapewne w jego skład wliczasz kasę, którą dostajesz na samochód i część kwoty z dochodowego jak zakombinujesz z paragonami? Ale czy tak to powinno wyglądać, żeby PH musiał kombinować na swoją wypłatę? Któryś z nas napisał, że nie po to zakłada się działalność i rezygnuje z przywilejów pracy na etacie aby zarabiać 4 k. Kwotę w wysokości 4 tyś to ty powinieneś na działalności odłożyć miesiąc w miesiąc . Co do rozliczeń, liczone są zawsze tak, że czy masz wzrosty czy spadki kasa musi się zgadzać wg kierownika ba..... skiego, jak za dużo zarobisz to ci upieerdoli z wypłaty za płatności i takowy baaran śmie przeklinać i wkuuurwiać ludzi swoją głupotą, człowieku my prowadzimy własne działalności a ty natomiast zachowujesz się jak zwykły cieć z Alternatyw 4, który myśli, że przedstawiciele są dla niego a nie on dla PH. Kolego P.h zanim zaczniesz pisać takie bzdety nt tego, że firma daje ci na wszystko to najpierw uderz się mocno w pierś i poproś o rozgrzeszenie bo dostajesz na vat, księgową, ubezpieczenie. Pracujesz minimum 10 godzin w tygodniu czyli lekko licząc masz ponad 35 nadgodzin czy wliczasz je do swojego wynagrodzenia? więc na koniec od kwoty netto wyliczenia pana B.... skiego odejmij sobie dochodowy, nadgodziny, premię za oddziały która jest zmienną, dodaj kary nałożone za brak sprzedaży wyposażenia, castrola, i zaległości płatnicze klientów i powiedz mi wtedy, że zostaje ci na rękę ok 5 tyś zł. jeżeli tak ci zostaje, to jesteś PH z pierwszej dziesiątki z wraz z Marcinem R i Lewym na czele. Co do sprzedawców nie ważne ile zrobili ich wynagrodzenie netto waha się od 1900 zł do 2400 zł. kierownik dokładał z własnych pieniędzy, żeby pracownicy chcieli przyjść do pracy ;/ więc kolego nie słodź, nie słodź bo coś jest na rzeczy, magazyn huczy, dziewczyny z góry odchodzą, dział wyposażenia z Żakiem na czele się posypał, Ci zaradniejsi i mądrzejsi już odeszli zostali Ci, którzy są najbliżej kierowników i ci, którzy muszą . Ja już nie muszę musieć. Pozdrawiam

   
Już mnie na szczęście nie ma!

U jacucha nie da się zarobić. Wiadomo inwestycje! Biega podbijać świat a zapomniał o tych, którzy mu go wypracowali.!!! Nie polecam tam pracować!

   
Fikcyjne

Dajcie spokój, ktoś wyciąga wnioski bo widzi je u kogoś tak naprawdę każdy jest dorosły. I powinien wiedzieć co można a co nie jednym slowem to co czytam może nauczyć kogoś wiele. I czy Stawnicka czy robak robią cos zlego to tobia to na swoje konto

   
Pan

Dlaczego ciężko z urlopami w Tej firmie??jutro mam rozmowe o prace tam...

   
Elohim
@Pan 10.01.2018 17:27

Lepiej odpusc to dno

   
Bonzo

Co do sprzedawcow w Cn to od 8 lat nie było zadnych podwyżek grafik jest tak zrobiony zeby w miare zaribic to musisz pracowac wiecej godzin . Przychodzic wczesniej lub zostawac dłużej za darmo bo nie placa za nadgodziny a co do kierownikow i przedstawicieli to zaden nie pracowalby za 4 5 tyś maja prawie dwa razy tyle a sprzedawcy sa wykorzystywani za coraz mniejsze pieniadze

   
Dyzio
@Bonzo 17.01.2018 08:46

To wina ludzi, sam sie zgadzasz. Jest umowa 40godzin tygodniowo, 160/168 w miesiacu, wiec max nadgodzin możesz mieć 8h czyli lacznie max 48h w tygodniu. Musza zaplacic albo oddac. Inaczej inspekcja pracy wawa nie Radom piszesz skarge.

   
Ostatni Sprawiedliwy

A moderatorka tego go forum to gdzie jest? Ta sa opinie o pracodawcy czy samosad nad ludzmi? Nazwiska , obelgi , wyzwiska.. To jest forum o pracodawcy powtarzam raz..

   
Młody
@Ostatni Sprawiedliwy 18.01.2018 17:08

Z tego co wiem, to niebawem posypią się sprawy przeciwko portalowi. Obrażane i lżone są tutaj konkretne osoby, podane ze racji zajmowanego stanowiska albo inicjały lub pseudonimy. Szkoda , bo w sumie fajne forum to jest...

   
p.h

Nie pracuje w centrali, a jak zarabiacie na sprzedazy takie pieniądze to widocznie na takie się kiedyś zgodziliście i nic z tym nie robicie. Wiem że jak jesteś dobrym sprzedawcą robisz msc. fajne obroty to nie ma mowy żeby zarabiać takie pieniądze co wy tutaj piszecie, gadajcie z kierownikiem jak nie to wyżej a nie tutaj piszecie takie bzdury, wiem ile zarabiają też sprzedawcy na innych oddziałach bo rozmawiałem nie raz z innymi p.h a więc jak macie pretensje to tylko do siebie. Przychodzicie do pracy przedstawiacie swoje warunki gordon swoje i albo się dogadujecie albo nie . Pozdrawiam Serdecznie

   
Ph
@p.h. 16.01.2018 21:25

Możliwe że ci się nie zgadza, ale nie są to jakieś ogromne km, kiedyś sprawdzałem i wyszło mi jakieś 30 może 50 km miesięcznie, a więc machnąłem ręką bo przecież nie będę się kłócił o 15 zł, a teraz to chyba nie mam tematu ponieważ wykorzystuje ten samochód tylko w czasie pracy a więc z licznikiem już musi grać ;-) a na paliwie jak kroją? Masz na początku msc. Brana cenę benzyny do rozliczenia i co jak kosztuje 4,30 to co liczy ci po 2 zł? Nie pisz bzdur, bo faktycznie są czasami jakieś tematy ale twoje zmartwienia są mało interesujące ;-)

   
Kamil

Firma jest bez perspektyw do życia .Nigdy nie wiesz ile zarobisz ,nie masz kwitku żadnego pakiet socjalny czy Bony na świeta to możesz zapomniec sobie ,wszystkie negatywne opinie to 100 % Prawda.Oferuja ci umowe zlecenie na start ,pozniej obiecują ci umowe o prace ... ale ejst pewien haczyk musisz bardzo wysokie normy wyrabiać bardzo duże ,to nie działa na takiej zasadzie że o przychodzisz sb do pracy ,tyle ile towaru zbierzesz czy rozłożysz i jest wporzadku .... nie nie nie mój drogi ... tam trzeba mieć ścisle okreslona normę .Czy ludzie którzy maja takie umowy albo są bardzo dobrzy w tym co robią i zasługują na to a są tez liz-dupy czy własnie ... Ja się zwolniłem gdyż nie było czasu dla Rodziny ,dla sb kazda sobota pracująca czasami do 15 .Kiedy chciałem jakis wykaz za co ile mi odciągają zaczęli na Mnie krzywo patrzeć ,jakbym chciał niewiem ich oszukać albo oni Mnie .Zarobisz te 1500-1600 zł i co z tego ?Spróbuj pójść na L4 to już z niego nie wrócisz bo ta chora pseudo-firma zwalnia pracowników nawet jak zachorują dlatego czytając wasze wpisy z uśmiechem na twarzy się cieszę że juz tam nie pracuję .Zycze wszystkim wytrwałosci ,siły i mocy by dalej w tym dziadostwie pracować.Ja każdemu normalnemu odradzam bo firma to obóz pracy z chorymi na mózg brygadzistami !Pozdrawiam

   
Reprezent wydawki

Sija jest jak extra masło bo schodzi na bułe :D

   
kolo

Rafałek podobno znalazł już sobie nową pracę.. Teraz będzie zajmował się tarciem chrzanu bo do tego tylko się nadaje ten półgłówek po gimnazjum dla którego 4x4=18 :P

   

Zostaw opinię o gordon hurtownia motoryzacyjna - Szubin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gordon hurtownia motoryzacyjna