Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Corten Medic

Pracowałeś w firmie Corten Medic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2014-09-15 22:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
dokładnie jak wyżej po miesiacyu podziekowali mi za współprace twierdzac ze sie nie sprawdziłam ... mogłabym to zrozumiec ale nikt absolutnie nie był przez ten miesiac w placówce zeby ocenic moja prace . Porazka ponoc przez recepcje przewineło sie pól Warszawy i kazdy na miesiac dwa . Omijajcie szerokim łukiem( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-29 09:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Niestety firma nie jest godna polecenia, wykazuja sie ogromnym brakiem profesjonalizmu. W firmie panuje ogromny haos brak organizacji. Wszyscy stamtad uciekają.
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2014-11-17 11:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w Corten Medic dwa miesiące i gdybym mogla to z checia bym
wróciła. Niestety musialam zerwać umowę z powodu stanu zdrowia. To prawda jest trochę pracy, są wymagania ale tak jest w każej firmie. Mimo wszystko panuje tam świetna atmosfera i ludzie są przyjaźnie nastawieni do innych lącznie z szefem ktory dba o to, by wszystko jakoś posklejac. Jak ktos jest przyzzwyczajony ze siedzi i nic nie robi a potem dziwi się ze nie ma pracy to nie ma co się dziwic że potem są takie opinie.
zdjecie uzytkownika
Baju Baj sobie sam - 2014-12-17 11:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kocham te posty rozgoryczonych, płaczących biednych pracowników, którzy nigdy niczego nie osiągnęli, ale uwielbiają sobie na złych pracodawców ponarzekać.
Baju Baj, powiedz, jaką masz firmę i ilu ludzi zatrudniasz, i ktory twój pracownik tak bardzo cię wielbi. ALbo nie, powiedz, który pracodawca jest tak z ciebie dumny, że zaraz wystawi ci piękną laurkę na gowork.
zdjecie uzytkownika
Anna K - 2015-01-21 14:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok, nie ma co narzekac. Pracowałam w duzo gorszych firmach. Pensja na czas, nikt nie robi niepotrzebnych problemów
zdjecie uzytkownika
Malinowa - 2015-03-02 22:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też nie rozumiem tego rozgoryczenia. Praca jak praca. Można czasami ponarzekać, ale generalnie praca jak każda inna.
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2015-05-15 20:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wspólczuje ludziom którzy tak nisko siecenia żeby uznawać taką pracę jak ta w corten medic za " prace jak kazda inna" rozejrzyjcie sie naprawde może być duuuużo lepiej ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ms - 2015-06-27 15:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ze słyszenia i po wpisach wyżej widzę, że od 3 lat nic się nie zmieniło - ja przy dużym doświadczeniu wytrzymałam 2 miesiące po czym podziękowałam. Osobiście znam 5 osób które były w podobnej sytuacji - zero konkretów, z jednej strony Pan ( usunięte przez administratora )chce coś zmienić ale wszystko blokuje, uwielbia 3-4 godzinne dyskusje o niczym, pracownika blokuje a po pewnym czasie wpada w furię, że zadania nie są wykonane.
A osoby pracujące tam od lat..to gumowe ucha :D
Serdecznie odradzam
zdjecie uzytkownika
klaus - 2015-07-14 14:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Malinowa - 2015-03-02 22:18:39]:
a czy w tej pracy jak pracy da się otrzymać umowę o pracę czy raczej śmieciówki? Proszę jeszcze o jakieś informację jakie zarobki na początek się dostaje czy soą bonusy i jakie benefity przewiduje pracodawca, jeżeli takowe są oczywiście. Do kogo można wysłać cv mailem czy osobiście lepiej się zjawić ?
zdjecie uzytkownika
aruś - 2015-12-13 00:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to ja widziałem że mają teraz ogłoszenie na koordynatora biura obsługi pacjenta. Super, że mają stabilne warunki zatrudnienia, ale i odpowiednie narzędzia pracy.
zdjecie uzytkownika
anela - 2015-12-30 11:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Głodowe i tyle..umowa zlecenie, a roboty na 12 godzin
zdjecie uzytkownika
aruś - 2015-12-31 13:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@aruś dobrze, że zapewniają te narzędzia pracy, przynajmniej nie trzeba się o nie martwić. Umowa zlecenia wcale nie jest złą opcją, bo przecież jakaś stabilność jest zapewniona.
zdjecie uzytkownika
rob - 2016-01-02 12:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bardzo, bardzo trudna współpraca z właścicielem. Dużo mówi, ale sam nie wie o czym - licznymi dygresjami sprowadza swoje własne wywody na manowce. Nie potrafi określić kryteriów swojego zadowolenia z pracownika, celów pracy, a nawet zadań na danym stanowisku, itd. Mało płaci, blokuje pracowników - chce akceptować wszystkie decyzje i etapy pracy pracowników a jednocześnie to wszystko zalega u niego, bo nie ma czasu się tym zająć lub nie potrafi podjąć decyzji. Bardzo, bardzo ciężko - nie polecam.
zdjecie uzytkownika
maiis - 2016-01-04 01:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła obsługa i całkiem miłe otoczenie. Można się do kilku rzeczy przyczepić ale wolę powiedzieć co to dobre. Warto odwiedzić i samemu się przekonać
zdjecie uzytkownika
elżbieta - 2016-01-12 18:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dajcie spokój...szef szuka frajerów i obiecuje wszystko...zawsze się obroni słownie, jest miły, ale sprytny..a potem sam odejdziesz lub zmieni Ciebie na kogoś nowego..czytaj i zastanów się 3X bo niby wszystko wydaje sie ok...ale sam sie przekonaj za miesiąc
zdjecie uzytkownika
Anna - 2016-01-12 18:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nic sie nie zmienia Ha ha!!!!
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-01-13 12:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Była taki film "Kłamca,Kłamca" itd...
zdjecie uzytkownika
benek - 2016-01-13 20:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maiis, no dokładnie najlepiej zawsze jest się przekonac o własnej skórze, bo jednemu przypasuje, drugiemu nie. Widziałem, że teraz poszukiwany jest tu sales manager, napisali w ogłoszeniu, że jest umowa o pracę, więc chyba szanują ludzi.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2016-01-14 13:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt jest poszukiwany kolejny i kilka innych stanowisk... I co z tego?
zdjecie uzytkownika
Rademenes - 2016-01-15 13:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A tak... pracowałem - tylko dla zdesperowanych, jeśli się zdecydujesz i uwierzysz w reklamę, którą zrobi szef przygotuj się na brak informacji o tym czego od ciebie oczekują i mega zmienne nastroje szefa, który będzie blokował twoja prace. Przy dużej desperacji można to znosić na etacie - jako coś przejściowego.
zdjecie uzytkownika
wiz kalifa - 2016-01-16 15:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważam, że jest tam całkiem spoko a jak ktoś chce pracować, to będzie, fakt trzeba być ambitnym, ale gdzie dzisiaj nie trzeba... a teraz szukają kierownika działu HR, umowa o pracę of coruse
zdjecie uzytkownika
olandra - 2016-01-18 15:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to jakiś PR??? przecież umowę można zmienić... już były takie przypadki są na to dowody w tej firmie
zdjecie uzytkownika
mero - 2016-01-18 16:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To rewelacyjnie,ze daja umowe o pracę to rzadkośc co u niektorych w tej branzy,tu oprócz tego daja szkolenia i pakiety socjalne, wspóludział w projektach , jednak trzeba miec wykształcenie i doświadczenie kadry i płace,standard.
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-01-18 18:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dalej niech HR pisze te sztuczne opinie pozytywne...
zdjecie uzytkownika
pierrot - 2016-01-20 19:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do końca się z Tobą zgodze @kat. Na mnie zrobił on dużo lepsze wrażenie. Daj lepiej znać czy w dalszym ciągu szukają człowieka do kierowania ich HRem ?
zdjecie uzytkownika
Alina - 2016-01-25 11:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrażenie zawsze robi dobre:) ale jak za dużo zarobisz to zobaczysz co będzie;) początki są zawsze ciekawe i ekscytujące, a ja wolę stabliność niż znosić humorki...
zdjecie uzytkownika
kosko - 2016-01-25 11:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pierrot, tak poszukiwany jest tutaj kierownik działu HR. Praca to nadzór nad pracą podległego zespołu 2-3 osoby, wymagaja jedynie 3 lat także w miekkim HR.
zdjecie uzytkownika
43 - 2016-01-29 20:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kosko no ale to ja uwazam ze nie jest to az takie duze wymaganie,te 3 letnie doswiadczenie, w niektoych firmach to wymagane jest np 5 czy tez 6 letnie
zdjecie uzytkownika
pabello - 2016-02-04 12:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ha,ha "prokurator wytłumaczy ci to" - to tylko tekst piosenki....
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciekawe, dlaczego usunięty został mój ostatni wpis....
zdjecie uzytkownika
soko - 2016-02-04 13:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pabello, a powiedz caly czas u nich pracujesz i jestes w stanie wytrzymac ? Teraz widzialem ze firma potrzebowala specjalisty ds. personalnych i plac. Nawet z biura ludzie uciekaja chyba...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: - podstawowe pytania
- sugerowana kwota pensji podana od razu
- okłamali jeśli chodzi o miejsce pracy (dzielnica Warszawy)
Pytania: - bez konkretów
zdjecie uzytkownika
Kate - 2016-02-04 14:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [soko - 2016-02-04 13:11:04]:
Nie idź tam do HR, napiszę tak jest kara milionowa od ZUS dla firmy, sprawy sądowe...wrażenie początkowe jest mylne, ja żałuję, że tam byłam, miałam okazję pracować w innych firmach i jest różnie, ale tam jest męczarnia i bałagan.. zawsze olewałam fora, ale tutaj są na pewno ludzie którzy prowadzą z nim wojny sądowe i nie ustąpią takiemu nieuczciwemu pracodawcy istnieć na rynku Polskim, lekarze są fajni w 70%, po za konjowałami, rejestratorki też...gdyby właściciel nie kombinował ja tutaj zarobić i ominąć prawo to może by coś było...oszczędza na pierdołach, a kasę bieżę z NFZ. Stracisz tylko czas...
zdjecie uzytkownika
pabello - 2016-02-10 12:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kate - 2016-02-04 14:31:43]:
to nie pracownicy mają schizofrenię paranoidalną...........i prokuratora, zus, us na karku!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Corten Medic!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corten Medic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert