Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Corten Medic

Pracowałeś w firmie Corten Medic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nina - 2012-08-15 17:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca tak tylko za darmo! 2-3 dni i dziękują za pracę a wszystko pod przykrywką stażu ( do dziś nie dostałam umowy ) . CHODZI O TO ABY ZAOSZCZĘDZIĆ ale co z ludźmi...?
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2014-09-15 22:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dokładnie jak wyżej po miesiacyu podziekowali mi za współprace twierdzac ze sie nie sprawdziłam ... mogłabym to zrozumiec ale nikt absolutnie nie był przez ten miesiac w placówce zeby ocenic moja prace . Porazka ponoc przez recepcje przewineło sie pól Warszawy i kazdy na miesiac dwa . Omijajcie szerokim łukiem bo to naciagacze
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-29 09:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niestety firma nie jest godna polecenia, wykazuja sie ogromnym brakiem profesjonalizmu. W firmie panuje ogromny haos brak organizacji. Wszyscy stamtad uciekają.
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2014-10-06 14:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki pan, tak ram ;) Szef chaotyczny, narwany z wizją z kosmosu, oderwany od rzeczywistości. Wymagania niewiadomo jakie a warunki pracy fatalne. Poza tym jedno mówi, drugie myśli a trzecie robi. Sam nie wie czego chce od siebie i od ludzi i takie są efekty.
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2014-11-17 11:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w Corten Medic dwa miesiące i gdybym mogla to z checia bym
wróciła. Niestety musialam zerwać umowę z powodu stanu zdrowia. To prawda jest trochę pracy, są wymagania ale tak jest w każej firmie. Mimo wszystko panuje tam świetna atmosfera i ludzie są przyjaźnie nastawieni do innych lącznie z szefem ktory dba o to, by wszystko jakoś posklejac. Jak ktos jest przyzzwyczajony ze siedzi i nic nie robi a potem dziwi się ze nie ma pracy to nie ma co się dziwic że potem są takie opinie.
zdjecie uzytkownika
Baju baj - 2014-11-27 21:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widać że Pan S. zatrudnił kolejnego marketingowca, który dba o dobry wizerunek firmy (patrz opinia powyżej). Jednak wszyscy, którzy pracowali w przychodni w Radomiu wiedzą jaka jest prawda i jak szef traktuje pracowników. Wyzysk i zero szacunku to prawdziwy wizerunek tej firmy!
zdjecie uzytkownika
Baju Baj sobie sam - 2014-12-17 11:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Baju baj - 2014-11-27 21:13:17]:
Kocham te posty rozgoryczonych, płaczących biednych pracowników, którzy nigdy niczego nie osiągnęli, ale uwielbiają sobie na złych pracodawców ponarzekać.
Baju Baj, powiedz, jaką masz firmę i ilu ludzi zatrudniasz, i ktory twój pracownik tak bardzo cię wielbi. ALbo nie, powiedz, który pracodawca jest tak z ciebie dumny, że zaraz wystawi ci piękną laurkę na gowork.
zdjecie uzytkownika
roześmiana - 2014-12-24 14:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Obecnie znalazłam wspaniała pracę mam cudowną szefową i jestem traktowana z godnością prace w Corten Medic zakonczyłam tak szybko jak zaczęlam i wspólczuje ludziom tam pracujacym nie należę do ludzi skaczących z prcay do pracy z kwiatka na kwiatek w jednej firmie 5 lat w drugiej dwa teraz mysle ze tez przynajmniej tyle samo ale u Pana S nie da się pracować nie mówiąc o Pani A. która raczej nie jest od myslenie w tej firmie tylko od bycia blisko z szefem ... taka prawa reka czy lewa noga niewazne na pewno nie głowa a raczej... a pomiata wszystkimi...w kazdym bądz razie tragedia jak traktuja ludzi . omijać szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
Anna K - 2015-01-21 14:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok, nie ma co narzekac. Pracowałam w duzo gorszych firmach. Pensja na czas, nikt nie robi niepotrzebnych problemów
zdjecie uzytkownika
Malinowa - 2015-03-02 22:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też nie rozumiem tego rozgoryczenia. Praca jak praca. Można czasami ponarzekać, ale generalnie praca jak każda inna.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: - podstawowe pytania
- sugerowana kwota pensji podana od razu
- okłamali jeśli chodzi o miejsce pracy (dzielnica Warszawy)
Pytania: - bez konkretów
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2015-05-15 20:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspólczuje ludziom którzy tak nisko siecenia żeby uznawać taką pracę jak ta w corten medic za " prace jak kazda inna" rozejrzyjcie sie naprawde może być duuuużo lepiej niż w tym szambie
zdjecie uzytkownika
ms - 2015-06-27 15:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze słyszenia i po wpisach wyżej widzę, że od 3 lat nic się nie zmieniło - ja przy dużym doświadczeniu wytrzymałam 2 miesiące po czym podziękowałam. Osobiście znam 5 osób które były w podobnej sytuacji - zero konkretów, z jednej strony Pan Tomasz chce coś zmienić ale wszystko blokuje, uwielbia 3-4 godzinne dyskusje o niczym, pracownika blokuje a po pewnym czasie wpada w furię, że zadania nie są wykonane.
A osoby pracujące tam od lat..to gumowe ucha :D
Serdecznie odradzam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corten Medic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Corten Medic?
Zadaj pytanie
alert