brak logo

Corten Medic

Warszawa

Opinie o Corten Medic

niezadowolona 2014-09-15 22:29:38
dokładnie jak wyżej po miesiacyu podziekowali mi za współprace twierdzac ze sie nie sprawdziłam ... mogłabym to zrozumiec ale nikt absolutnie nie był przez ten miesiac w placówce zeby ocenic moja prace . Porazka ponoc przez recepcje przewineło sie pól Warszawy i kazdy na miesiac dwa . Omijajcie szerokim łukiem( usunięte przez administratora )
6
gość 2014-09-29 09:41:21
Niestety firma nie jest godna polecenia, wykazuja sie ogromnym brakiem profesjonalizmu. W firmie panuje ogromny haos brak organizacji. Wszyscy stamtad uciekają.
8
Marzena 2014-11-17 11:15:20
Pracowalam w Corten Medic dwa miesiące i gdybym mogla to z checia bym
wróciła. Niestety musialam zerwać umowę z powodu stanu zdrowia. To prawda jest trochę pracy, są wymagania ale tak jest w każej firmie. Mimo wszystko panuje tam świetna atmosfera i ludzie są przyjaźnie nastawieni do innych lącznie z szefem ktory dba o to, by wszystko jakoś posklejac. Jak ktos jest przyzzwyczajony ze siedzi i nic nie robi a potem dziwi się ze nie ma pracy to nie ma co się dziwic że potem są takie opinie.
Baju Baj sobie sam 2014-12-17 11:59:43
Kocham te posty rozgoryczonych, płaczących biednych pracowników, którzy nigdy niczego nie osiągnęli, ale uwielbiają sobie na złych pracodawców ponarzekać.
Baju Baj, powiedz, jaką masz firmę i ilu ludzi zatrudniasz, i ktory twój pracownik tak bardzo cię wielbi. ALbo nie, powiedz, który pracodawca jest tak z ciebie dumny, że zaraz wystawi ci piękną laurkę na gowork.
2
Anna K 2015-01-21 14:36:52
jest ok, nie ma co narzekac. Pracowałam w duzo gorszych firmach. Pensja na czas, nikt nie robi niepotrzebnych problemów
Malinowa 2015-03-02 22:18:39
Też nie rozumiem tego rozgoryczenia. Praca jak praca. Można czasami ponarzekać, ale generalnie praca jak każda inna.
śmiech na sali 2015-05-15 20:27:31
Wspólczuje ludziom którzy tak nisko siecenia żeby uznawać taką pracę jak ta w corten medic za " prace jak kazda inna" rozejrzyjcie sie naprawde może być duuuużo lepiej ( usunięte przez administratora )
4
klaus 2015-07-14 14:40:13
a czy w tej pracy jak pracy da się otrzymać umowę o pracę czy raczej śmieciówki? Proszę jeszcze o jakieś informację jakie zarobki na początek się dostaje czy soą bonusy i jakie benefity przewiduje pracodawca, jeżeli takowe są oczywiście. Do kogo można wysłać cv mailem czy osobiście lepiej się zjawić ?
4
aruś 2015-12-13 00:43:02
W sumie to ja widziałem że mają teraz ogłoszenie na koordynatora biura obsługi pacjenta. Super, że mają stabilne warunki zatrudnienia, ale i odpowiednie narzędzia pracy.
anela 2015-12-30 11:47:08
Głodowe i tyle..umowa zlecenie, a roboty na 12 godzin
2
aruś 2015-12-31 13:53:53
@aruś dobrze, że zapewniają te narzędzia pracy, przynajmniej nie trzeba się o nie martwić. Umowa zlecenia wcale nie jest złą opcją, bo przecież jakaś stabilność jest zapewniona.
1
rob 2016-01-02 12:00:45
Bardzo, bardzo trudna współpraca z właścicielem. Dużo mówi, ale sam nie wie o czym - licznymi dygresjami sprowadza swoje własne wywody na manowce. Nie potrafi określić kryteriów swojego zadowolenia z pracownika, celów pracy, a nawet zadań na danym stanowisku, itd. Mało płaci, blokuje pracowników - chce akceptować wszystkie decyzje i etapy pracy pracowników a jednocześnie to wszystko zalega u niego, bo nie ma czasu się tym zająć lub nie potrafi podjąć decyzji. Bardzo, bardzo ciężko - nie polecam.
4
maiis 2016-01-04 01:19:10
Bardzo miła obsługa i całkiem miłe otoczenie. Można się do kilku rzeczy przyczepić ale wolę powiedzieć co to dobre. Warto odwiedzić i samemu się przekonać
elżbieta 2016-01-12 18:53:19
Dajcie spokój...szef szuka frajerów i obiecuje wszystko...zawsze się obroni słownie, jest miły, ale sprytny..a potem sam odejdziesz lub zmieni Ciebie na kogoś nowego..czytaj i zastanów się 3X bo niby wszystko wydaje sie ok...ale sam sie przekonaj za miesiąc
4
Anna 2016-01-12 18:55:39
Nic sie nie zmienia Ha ha!!!!
2
benek 2016-01-13 20:13:51
@maiis, no dokładnie najlepiej zawsze jest się przekonac o własnej skórze, bo jednemu przypasuje, drugiemu nie. Widziałem, że teraz poszukiwany jest tu sales manager, napisali w ogłoszeniu, że jest umowa o pracę, więc chyba szanują ludzi.
Ela 2016-01-14 13:24:24
Fakt jest poszukiwany kolejny i kilka innych stanowisk... I co z tego?
Rademenes 2016-01-15 13:18:10
A tak... pracowałem - tylko dla zdesperowanych, jeśli się zdecydujesz i uwierzysz w reklamę, którą zrobi szef przygotuj się na brak informacji o tym czego od ciebie oczekują i mega zmienne nastroje szefa, który będzie blokował twoja prace. Przy dużej desperacji można to znosić na etacie - jako coś przejściowego.
4
wiz kalifa 2016-01-16 15:17:53
uważam, że jest tam całkiem spoko a jak ktoś chce pracować, to będzie, fakt trzeba być ambitnym, ale gdzie dzisiaj nie trzeba... a teraz szukają kierownika działu HR, umowa o pracę of coruse
olandra 2016-01-18 15:15:03
Co to jakiś PR??? przecież umowę można zmienić... już były takie przypadki są na to dowody w tej firmie
3
mero 2016-01-18 16:57:59
To rewelacyjnie,ze daja umowe o pracę to rzadkośc co u niektorych w tej branzy,tu oprócz tego daja szkolenia i pakiety socjalne, wspóludział w projektach , jednak trzeba miec wykształcenie i doświadczenie kadry i płace,standard.
anna 2016-01-18 18:39:36
Dalej niech HR pisze te sztuczne opinie pozytywne...
3
pierrot 2016-01-20 19:14:59
nie do końca się z Tobą zgodze @kat. Na mnie zrobił on dużo lepsze wrażenie. Daj lepiej znać czy w dalszym ciągu szukają człowieka do kierowania ich HRem ?
Alina 2016-01-25 11:03:16
Wrażenie zawsze robi dobre:) ale jak za dużo zarobisz to zobaczysz co będzie;) początki są zawsze ciekawe i ekscytujące, a ja wolę stabliność niż znosić humorki...
1
kosko 2016-01-25 11:25:55
@pierrot, tak poszukiwany jest tutaj kierownik działu HR. Praca to nadzór nad pracą podległego zespołu 2-3 osoby, wymagaja jedynie 3 lat także w miekkim HR.
1
43 2016-01-29 20:27:52
@kosko no ale to ja uwazam ze nie jest to az takie duze wymaganie,te 3 letnie doswiadczenie, w niektoych firmach to wymagane jest np 5 czy tez 6 letnie
1
soko 2016-02-04 13:11:04
pabello, a powiedz caly czas u nich pracujesz i jestes w stanie wytrzymac ? Teraz widzialem ze firma potrzebowala specjalisty ds. personalnych i plac. Nawet z biura ludzie uciekaja chyba...
1
Wing 2016-03-17 15:30:50
To co w końcu dzieje się dobrego lub złego w Corten Medic bo póki co to znów zapadła wielka cisza i nic nie wiadomo? Byłoby super czegoś się dowiedzieć
wizo 2016-03-21 16:17:57
no to mam nadzieję, że ci pomogę, bo z tego co wiem to szukają np. junior brand managera - nie wierz w plotki, w firmie jest ok ;) więc jeśli chcesz to aplikuj, tylko trzeba wykazać zdolności menadżerskie
Anka 2016-04-04 17:49:11
Przecież takiej nagrody się nie kupuje @wiola coś tu mącisz chyba :) skoro już się czepiłam Ciebie to bądź taka miła i powiedz mi czy opłaca się podjąć u nich pracę i czy zarobki są ok
Kolo 2016-05-04 18:30:25
Jej skąd takie zdanie? @aeksandra pracowałaś tam kiedyś może? Jesli tak bądź tak miła i napisz jak wyglądały u nich zarobki i umowa bo jestem ciekawy
halny 2016-05-07 12:10:55
skoro to problem tkwi w szefie, a firma ma szansę na fajny rozwój, to mam rozwiązanie. Wciąć człowieka na bok, spróbować podsunąć jakiś pomysł. Może i $ w ramach podziękowania będzie. :)
ciekawy 2016-06-14 16:10:25
gdzie na przykład można poczytać o tej firmie, na jakich stronach? Szukałem wszędzie i tylko różne stare informacje
werka 2016-06-16 15:22:27
Czy orientuje sie ktos czy poszukują konsultantów do przychodni?
loki 2016-06-20 14:42:11
poproś o opinię panią Anię - ooooooooooooooooooo, to jest osoba kompetentna, WYKSZTAŁCONA, piękna, zwiewna, urocza, na 100% udzieli wyczerpującej odpowiedzi. Tylko najpierw zajrzy do Googla. albo gdzieś zadzwoni. Ale odpowie, oczywiście!!!!!!!
rft 2016-06-20 16:02:36
@werka z tego co mi wiadomo to nie maja ofert pracy
edfw 2016-06-22 10:43:21
hmm no ale jednak pierwsze wrazenie na rozmowie jest wazne
hanka skakanka 2016-06-24 08:33:42
o, i znów zostały usunięte 2 wpisy - czy pan S.czegoś się boi? dlaczego administrator usuwa wpisy? ale znajdą się na innych portalach. proszę, nie usuwać wpisów, za każdym razem pojawią się nowe.
mimi 2016-06-24 08:55:32
byłam tam na Dunikowskiego na rozmowie do HR- wszystko się zgadza, a ponadto jakaś baba darła się na korytarzu na kogoś, że nie dopilnowała przeglądu i zapisów w dokumentach, szok! Propopnował mi robotę za 2700 brutto. Uważajcie!
3w 2016-06-24 09:07:04
no to ja bym wzięła na początek 2700, to zacna kwota - ale konkretnie za jakie stanowisko ci zaproponowali takie wynagrodzenie? chociaż jak na centrum medyczne to mogliby więcej płacić moim zdaniem teraz
3w 2016-06-24 09:19:53
za 2700zł.być odpowiedzialnym za kadry, za ludzi, sprawozdania, raporty??? chyba pan szef jest niepoważny, nie za taką kasę, to w Tesco daja na rekrutację (3900)
mero 2016-06-24 12:32:56
@3w a skąd znasz dokładne stawki w obu wymienionych firmach?
mimi 2016-06-28 12:40:07
Ewa, wyluzuj.
krawiecki 2016-06-28 19:29:44
"Ciekawy",nie warto wyciągać armaty na wrony......
dziewczyny, zazdrość szkodzi i jesteście ambasadorami marki
2
lili 2016-06-30 14:48:35
Jestem ciekawa drodzy niezadowoleni, jak by było gdybyście, To wy prowadzili własną firmę.
Wszędzie dobrze gdzie nas niema, a pracowałam w tej firmie......................
janek 2016-06-30 15:22:03
ale ta praca za 2700 brutto to na start ma być, dobrze rozumiem? wydaje mi się, ze wtedy to byłby raczej standart jeśli na start byłaby podana taka kwota moim zdaniem.
Zostaw swoją opinię o Corten Medic - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corten Medic