brak logo

Corten Medic

Warszawa

Opinie o Corten Medic

niezadowolona 2014-09-15 22:29:38
dokładnie jak wyżej po miesiacyu podziekowali mi za współprace twierdzac ze sie nie sprawdziłam ... mogłabym to zrozumiec ale nikt absolutnie nie był przez ten miesiac w placówce zeby ocenic moja prace . Porazka ponoc przez recepcje przewineło sie pól Warszawy i kazdy na miesiac dwa . Omijajcie szerokim łukiem( usunięte przez administratora )
8
gość 2014-09-29 09:41:21
Niestety firma nie jest godna polecenia, wykazuja sie ogromnym brakiem profesjonalizmu. W firmie panuje ogromny haos brak organizacji. Wszyscy stamtad uciekają.
8
Marzena 2014-11-17 11:15:20
Pracowalam w Corten Medic dwa miesiące i gdybym mogla to z checia bym
wróciła. Niestety musialam zerwać umowę z powodu stanu zdrowia. To prawda jest trochę pracy, są wymagania ale tak jest w każej firmie. Mimo wszystko panuje tam świetna atmosfera i ludzie są przyjaźnie nastawieni do innych lącznie z szefem ktory dba o to, by wszystko jakoś posklejac. Jak ktos jest przyzzwyczajony ze siedzi i nic nie robi a potem dziwi się ze nie ma pracy to nie ma co się dziwic że potem są takie opinie.
Baju Baj sobie sam 2014-12-17 11:59:43
Kocham te posty rozgoryczonych, płaczących biednych pracowników, którzy nigdy niczego nie osiągnęli, ale uwielbiają sobie na złych pracodawców ponarzekać.
Baju Baj, powiedz, jaką masz firmę i ilu ludzi zatrudniasz, i ktory twój pracownik tak bardzo cię wielbi. ALbo nie, powiedz, który pracodawca jest tak z ciebie dumny, że zaraz wystawi ci piękną laurkę na gowork.
2
Anna K 2015-01-21 14:36:52
jest ok, nie ma co narzekac. Pracowałam w duzo gorszych firmach. Pensja na czas, nikt nie robi niepotrzebnych problemów
Malinowa 2015-03-02 22:18:39
Też nie rozumiem tego rozgoryczenia. Praca jak praca. Można czasami ponarzekać, ale generalnie praca jak każda inna.
śmiech na sali 2015-05-15 20:27:31
Wspólczuje ludziom którzy tak nisko siecenia żeby uznawać taką pracę jak ta w corten medic za " prace jak kazda inna" rozejrzyjcie sie naprawde może być duuuużo lepiej ( usunięte przez administratora )
4
anela 2015-12-30 11:47:08
Głodowe i tyle..umowa zlecenie, a roboty na 12 godzin
2
rob 2016-01-02 12:00:45
Bardzo, bardzo trudna współpraca z właścicielem. Dużo mówi, ale sam nie wie o czym - licznymi dygresjami sprowadza swoje własne wywody na manowce. Nie potrafi określić kryteriów swojego zadowolenia z pracownika, celów pracy, a nawet zadań na danym stanowisku, itd. Mało płaci, blokuje pracowników - chce akceptować wszystkie decyzje i etapy pracy pracowników a jednocześnie to wszystko zalega u niego, bo nie ma czasu się tym zająć lub nie potrafi podjąć decyzji. Bardzo, bardzo ciężko - nie polecam.
4
elżbieta 2016-01-12 18:53:19
Dajcie spokój...szef szuka frajerów i obiecuje wszystko...zawsze się obroni słownie, jest miły, ale sprytny..a potem sam odejdziesz lub zmieni Ciebie na kogoś nowego..czytaj i zastanów się 3X bo niby wszystko wydaje sie ok...ale sam sie przekonaj za miesiąc
4
Anna 2016-01-12 18:55:39
Nic sie nie zmienia Ha ha!!!!
2
Ela 2016-01-14 13:24:24
Fakt jest poszukiwany kolejny i kilka innych stanowisk... I co z tego?
Rademenes 2016-01-15 13:18:10
A tak... pracowałem - tylko dla zdesperowanych, jeśli się zdecydujesz i uwierzysz w reklamę, którą zrobi szef przygotuj się na brak informacji o tym czego od ciebie oczekują i mega zmienne nastroje szefa, który będzie blokował twoja prace. Przy dużej desperacji można to znosić na etacie - jako coś przejściowego.
4
olandra 2016-01-18 15:15:03
Co to jakiś PR??? przecież umowę można zmienić... już były takie przypadki są na to dowody w tej firmie
3
anna 2016-01-18 18:39:36
Dalej niech HR pisze te sztuczne opinie pozytywne...
3
Alina 2016-01-25 11:03:16
Wrażenie zawsze robi dobre:) ale jak za dużo zarobisz to zobaczysz co będzie;) początki są zawsze ciekawe i ekscytujące, a ja wolę stabliność niż znosić humorki...
1
ciekawy 2016-06-14 16:10:25
gdzie na przykład można poczytać o tej firmie, na jakich stronach? Szukałem wszędzie i tylko różne stare informacje
hanka skakanka 2016-06-24 08:33:42
o, i znów zostały usunięte 2 wpisy - czy pan S.czegoś się boi? dlaczego administrator usuwa wpisy? ale znajdą się na innych portalach. proszę, nie usuwać wpisów, za każdym razem pojawią się nowe.
2
mimi 2016-06-24 08:55:32
byłam tam na Dunikowskiego na rozmowie do HR- wszystko się zgadza, a ponadto jakaś baba darła się na korytarzu na kogoś, że nie dopilnowała przeglądu i zapisów w dokumentach, szok! Propopnował mi robotę za 2700 brutto. Uważajcie!
3w 2016-06-24 09:19:53
za 2700zł.być odpowiedzialnym za kadry, za ludzi, sprawozdania, raporty??? chyba pan szef jest niepoważny, nie za taką kasę, to w Tesco daja na rekrutację (3900)
2
mimi 2016-06-28 12:40:07
Ewa, wyluzuj.
krawiecki 2016-06-28 19:29:44
"Ciekawy",nie warto wyciągać armaty na wrony......
dziewczyny, zazdrość szkodzi i jesteście ambasadorami marki
2
lili 2016-06-30 14:48:35
Jestem ciekawa drodzy niezadowoleni, jak by było gdybyście, To wy prowadzili własną firmę.
Wszędzie dobrze gdzie nas niema, a pracowałam w tej firmie......................
1
pietrowin 2016-08-19 13:27:16
"standart" i wszystko jasne..... W Radomiu pewnie takie są "standarTy":)
1
Była pracownica 2016-08-22 12:03:28
Z ciekawości zaglądam na profile byłych pracodawców co jakiś czas i śmieszy mnie, że zarówno mój wpis jak i inne niewygodne znikają ;) Ten portal niestety nie jest już wiarygodny skoro pracodawca może sobie wykupić tu profil i zarządzać jego treścią usuwając negatywne opinie.
4
King 2016-10-10 11:43:32
Wtajcie,
czy ktoś może napisać jak tam pracuje się na stanowisku menedżera centrum lub koordynatora i jakie są zarobki?
df 2016-10-10 18:43:05
@King a to u nich teraz jest prowadzona w firmie jakas rekrtuacja? nic mi bynajmniej na ten temat nie wiadomo jak coś wiesz to podziel się tutaj proszę z innymi tymi wiadomościami ludzie będą wdzięczni
Mila 2016-10-25 09:30:53
Byłam na rekrutacji w Centrum. Dla ambitnych, zdolnych, wykształconych szkoda czasu. Praca na koordyantora za śmieszne pieniądze. Prezes wstydził by się proponować takie stawki. Nic dziwnego, że ogłoszenie zamieszczone jest już od stycznia 2016 r. i brak chętnych.
Odradzam szkoda czasu na tak niepoważne traktowanie ludzi. Jest wiele firm, które docenią ludzi z doświadczeniem i ambicjami.
5
Kaloryfer 2016-12-03 16:29:44
Panie S. dlaczego pan kłamie, dlaczego pan jest oszustem, dlaczego pan ma zaległości w zusie, gdzie Ci pan pracownicy orzeczeni za które pan kasę bierze... czy to sen czy jawa? Takich obywetali jak pan to do sądu, w sumie to dla pana ta czy ta sprawa to żadna różnica:)
Zostaw swoją opinię o Corten Medic - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Corten Medic