Duży asortyment, fachowa ekipa, przyzwoite ceny. Polecam.
Polecam! Najlepszy pracodawca z jakim miałem do tej pory do czynienia. Firma międzynarodowa więc zapewnia pewne zatrudnienie
Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, znakomita jakość.
Ja polecam, naprawdę można tutaj dobrze zarobić a przy okazji pracuje się w bardzo zgranym zespole
Solidna firma z bardzo dobrym serwisiem. Oferują dobry stosunek jakości do ceny. Polecam
Praca na Uop, bardzo dobre warunki na obecne czasy. Jest ok
Ogólnie pozytywne wrażenia. Przyjazna atmosfera. Porównując do podobnych firm to w TTI nie ma co narzekać. Premie wypłacane kwartalnie.
W jakiej wysokości te premie? Bo jak kwartalne to podejrzewam że wyższe niż jakby płacili co miesiąc?
Brzmi fajnie w takim razie :) A oprocz premii jakieś inne dodatki są w firmie?
Praca jest dobra, na pewno jak na obecne warunki w kraju wydaje mi się że nawet bardzo dobra
Firma świadczy solidne naprawy sprzętu, za rozsądna cenę , można z całą stanowczością polecić serwis i sklep .
Super podejście firmy do klienta, naprawdę profesjonalni, sprzęt oferują najwyższej jakości
Warunki pracy bardzo mi odpowiadają, dużo się tu nauczyłem a najważniejsze ze mam stabilne zatrudnienie
Mąż pracuję, wszystko dobrze, a to już kilka lat w tej firmie
Dobre warunki pracy, naprawdę uczciwy i dobry pracodawca. Z szacunkiem do pracownika
Obsługa na plus, dobry kontakt, dobra cena, szybki czas realizacji
Szybka i sprawna dostawa. Jeżeli jest coś nie tak z przesyłlą, bardzo szybko reaguje i rozwiaązuje probelm.
profesjonalne pdejscie do klienta. Polecam
Bezproblemowa firma, stawiająca na jakość w swoich usługach i oferowanych produktach
Solidna firma, serdecznie polecam usługi!
Czy w firmie Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o. praktykowane są premie/nagrody kwartalne/roczne? Na stanowisku Mechanik, na które poszukują na Pracuj.pl to dość istotna kwestia.
Bardzo pomocna obsługa, duża wiedza, potrafią doradzić klientowi. Świetne zaopatrzenie i praktycznie dostępność od ręki
Jak się pracuje w Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 100.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 95, z czego 84 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 7 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Techtronic Industries Eastern Europe Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.