SaSa Rekrutacja

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 65 ocen.

SaSa Rekrutacja
4 65

Opinie o SaSa Rekrutacja

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SaSa Rekrutacja

gregory

Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalnym kontaktem i przemiłą obsługą! Super :)

Mirek

Jeżeli 9.27 Euro brutto jest dla nich ATRAKCYJNYM wynagrodzeniem,to ja dziękuję za taką ofertę pracy.Może jeszcze mieszkanie jest płatne ze 300 Euro?Śmiechu warte.

Pracus
@Mirek 15.07.2018 11:40

Zawsze możesz za dychę na godzinę w Polsce robić :D tylko w złotych dostaniesz Hehehe

Andrzej

Czy pracował ktoś w diba beton w Hanowerze ?

piotrek

Wiecie cos wiecej o ofercie w dreznie w systemie pon - piatek? jest tam ktos na miejscu?

Sasa
@Gaju 10.07.2018 14:20

Jeśli ma Pan pytania odnośnie pracy to prosimy o kontakt bezpośrednio z nami, możemy na nie odpowiedzieć i pomóc w kontakcie z firmą.

Tomson

Byłem dzisiaj w okolicach Berlina na rozmowie. Z szefem na miejscu dogadałem nawet lepsza kasę wiec narzekać nie mogę. W niedziele zaczynam i mam nadzieje ze pójdzie dobrze. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Tomek

xyz

Czy pracuje ktos na jako pracownik produkcji przy pakowaniu kurczaków? jesli tak prosze o wiadomosc na mejla dominikakowalska0@o2.pl

Roberto
@marysiaa 22.06.2017 00:07

Marysia tu można zadzwonić i jest polski pracownik w biurze to wszysyko ci powie. Teraz już mniej studentów przyjmują raczej wszystkich na stałe co szukają roboty. Jak coś to możesz sie do mnie odezwać, bo jestem na miejscu.

scaniaa420

śmieszy mnie to co tu czytam, ja też jeżdze przez Sase i wszystko jest git, agencja rzetelna i warta polecania dalej, nigdy nie pisze na takich forach, ale jak widze, co niektórzy piszą, to postanowilem napisać. Jesli mam jakis problem to dzwonie do nich do biura we Wroclawiu, zawsze pomagaja zalatwiac wszystkie sprawy. moj jezyk niemiecki tez nie jest super, dlatego nawet tlumaczenia mi ogarneli! A wy ludzie zamiast wylewac swoje żale na śmiesznym forum to lepiej skontaktujcie się z sasą bezposrednio! serio polecam, szczegolnie osobom, które nie ogarniaja jezyka!

Werty

Uwaga na tą agencje, wysyłają do firm które nie wypłacają pieniędzy i oszukują firma doskonale o tym wie i o sprawach sądowych przeciwko pracodawcom gdzie sąd wydał już wyrok korzystny dla pracownika mimo to nadal wysyłają tam kierowców przykład znowu robią rekrutację do frankfurtu na busa 4/1 bez adwokata pieniędzy od tej firmy zobaczysz połowę Sasa doskonale o tym wie.

SaSa Recruitment
@Gladiator50 03.07.2018 16:56

Współpracujemy z ponad setką firm transportowych. Jeśli dostajemy sygnał od kierowcy, że cokolwiek jest nie tak jak być powinno, zawsze od razu wyjaśniamy sytuację z firmą i staramy się znaleźć rozwiązanie problemu. Jeśli nie uda się dojść do porozumienia, od razu wskazujemy inne miejsce pracy. Każdą sytuację można rozwiązać, trzeba tylko poinformować nas bezpośrednio o problemie. Nie mamy możliwości pomóc kierowcy, który wyjeżdża bez słowa lub temu który pisze bezosobowo na forum. Nasza firma oferuje tak dużo ofert pracy w Niemczech, że bez problemu jesteśmy w stanie bezpośrednio przekierować pracownika do innej firmy. Z naszych usług korzystają setki zadowolonych pracowników, mamy świadomość, że mogą pojawić się problemy, ale w takim przypadku od razu reagujemy. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji, dlatego też nie zostawiamy Państwa opinii bez komentarza. Informujemy, że zakończyliśmy współpracę z tą firmą, w celu uniknięcia większych nieporozumień, jednak na przyszłość prosimy o kontakt bezpośrednio z nami, tak byśmy mogli pomóc w rozwiązaniu problemu.

djj

Nie polecam oferty pracy przy pakowaniu Drobiu w Niemczech w miejscowości Haren . Praca miała być bezpośrednio z pracodawcą a tu sie okazało że przez niemiecką agencje która okrada ludzi , wypłacają śmieszne pieniądze za dość ciężką prace na taśmie w okropnej atmosferze z rumunami i ruskimi. Ludzie uciekają z tamtąd po miesiącu a nawet zdarzało się że po 1 dniu, bo nikt za 500-600 euro pracować nie chce a obiecane było 1000 e na rękę. Mieszkania z dala od sklepu albo z patologią. Nie polecam.

Antifa ma HiV-a!
@kokodzambo 16.05.2018 12:54

Z patologią to sam sobie rób i mieszkaj trolu!!

Jasiek

Podpowiedzcie jakie warunki zabezpiecza agencja na miejscu?

adrianna
@Jasiek 17.06.2018 21:08

To zależy o jaką ofertę Ci chodzi. Jak na prace na produkcji to w ubiegłym roku było ogarniete zakwaterownie i ubranie robocze. jak masz jakieś pytnie to tez są polscy kierownicy na miejscu. w zeszlym roku bardzo duzo ludzi tam na wakacje przyjechalo. jak cos chcesz wiecej widziec to pytaj.

P.

Czy pracowal ktos (usunięte przez administratora)w Niemczech przez tą firmę? Jakie opinie ?

marcink.

jezdze na trasach miedzynarodowych w Kassel i wszystko jest ok, spokojnie mozna jechac!

Zainteresowany

Jakie warunki mieszkaniowe proponuje firma?

Tomaspl

Mega plus za kontakt z firma. Zwięzle szczerze i na temat. Troszkę czekałem na odpowiedz, ale w końcu wszystko dobrze dogadane. Bez zarzutów pozdrawiam Tomek

Trollinka

Witam mam dwie oferty pracy na kurczaki (ukladanie na tacki) albo miejscowosc Haren albo schuttorf ... chcialabym poznac bezposrednio opinie od ludzi ktorzy mieli\maja doczynienia z tymi ofertami pracy. z gory serdecznie dziekuje Trollinkagl@onet.pl

martinpl

wszystko na plus, zadowolony daje 6 gwiazdek!

kamil

jestem kierowca zawodowym z duzym doswiadczeniem, trafilem do firmy w heidelbergu, auta sa w miare nowe, od pracodawcy wszyscy kierowcy dostali zakwaterowanie w wynajetym przez firme domu. mysle, ze troche tu popracuje, bo jak narazie wszystko idzie w dobra strone. nie ma co marudzic, tylko trzeba pracowac jak sie chce zarobic troche kaski.

Lidia

@marekgdansk, planujesz związać się z tą firmą na dłużej? Na jakim stanowisku pracujesz? Czy warunki oferowane przez SaSa Rekrutacja są dla Ciebie satysfakcjonujące? @djj, czy firma zapewnia dojazd do pracy? Długo pracowałeś za pośrednictwem SaSa Rekrutacja? @julekkipper, dziękuję za odpowiedź. Długo już pracujesz w tym miejscu?

marekgdansk

Super współpraca ciesze sie ze trafilem na nich! pracuje od 2 miesiecy w Niemczech i jestem zadowolony :)

julekkipper

Pani Lidziu praca kierowcy polega na tym ze spi on zazwyczaj w aucie, to nawet lepsze niz tulac sie po hotelach. byle auto bylo na wlasnosc, bo na szkoczka sie nie pisze. tu na szczescie tak jest :)

Lidia

@julekkipper, rozumiem, że firma zapewnia zakwaterowanie oraz dojazd do pracy, tak? Na podstawie jakiej umowy pracujesz? @Maryś, może jest szansa na wynegocjowanie wolnych weekendów lub przeniesienie do innego miejsca pracy? @Ola123, @marekr , @RRR, widziałam, że byliście zainteresowani podjęciem pracy poprzez firmę SaSa Rekrutacja - zdecydowaliście się aplikować?

julekkipper

Przed wyjazdem do pracy rozmawiałem kilka razy z rekruterem i wyjezdzajac wiedzialem jak bedzie wszystko wygladac. jak to za granica nie ma co oczekiwac ze cud miod, bo zawsze jestes z daleka od domu, ale jak na prace w Niemczech jest ok. Jak cos firma w Berlinie na wywrotki sprawdzona, mozna smialo jechac. Plus, ze konczymy w piątek, bo w weekendy firma nie pracuje.

Maryś

Powiem krótko. Usłyszałem to co chciałem usłyszeć na temat pracy której szukałem niestety realia są inne, zamienił stryjek siekierke na kijek miałem dobrą pracę a teraz muszę znowu szukać. Proście o dane firmy i weryfikujcie wszystko co mówi agencja bezpośrednio z przyszłym pracodawcą. Tu gdzie pracuję ludzie od nich przychodzą i odchodzą bo bajek się słuchają od nich sama praca może i nie jest zła ale mi chodziło o pracę od poniedziałku do piątku i na wszystkie moje pytania z tym związane usłyszałem odpowiedzi które mnie satysfakcjonowaly a tu już w pierwszym tygodniu rozczarowanie bo dobrze będzie jak w sobotę wieczorem do domu wrócę i to z przyczyn zależnych od pracodawcy. Weryfikujcie informację.

Maryś
@Maryś 20.04.2018 08:53

Samej agencji żeby było jasne nie mam nic do zarzucenia ale pamiętajcie żeby szczegółowo przestawić czego oczekujecie i na czym Wam zależy i najlepiej samemu uzgodnić z pracodawcą te szczegóły wtedy będziecie w 100 procentach pewni, że to jest to czego szukacie.

Ola123

Mam pytanie czy ktoś pracował przy kurczakak w schuttorf i wie jak tam jest

RRR
@marekr 27.03.2018 12:37

podpinam się pod pytanie , również jestem zainteresowany wyjazdem do schuttorf mój meil kluska424@wp.pl

mirekscania

zaczalem prace przez sase juz ponad rok temu. nie jestem fanem takich forow, ale mysle ze warto docenic prace dobrych ludzi. Moge powiedziec, ze trafilem lepiej niz myslalem. polecam

krzyskierowca

Bardzo pomocni! Wielkie dzieki za dobra prace!

radek

juz rok pracuje przez ta firme u Niemca. Gdybym mial jeszcze raz szukac pracy na pewno bym sie na nich zdecydowal. na razie nie zmieniam bo jest tu wszystko dobrze. polecam wszystkim kierowcom

pawel

Praca jest dobra, mozna zawsze dostac pomoc od firmy , bez problemu zalatwili mi teraz zjazd na swieta, pracowac trzeba wszedzie byle dobrze trafic. dzieki!

Dominik

Mam pytanie czy ktoś wie jak jest na produkcji i pakowaniu kurczaków w Essen w Niemczech proszę o odp

anka
@Dominik 06.01.2018 16:01

jest spoko! pracujemy wieksza ekipa od wakacji. nie jest zle, jak cos to zapraszamy :) tylko to nie samo essen 150 km dalej jak cos.

Lidia

@pawelnowka, napisz coś więcej :) Twoja opinia może być bardzo przydatna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy poprzez SaSa Rekrutacja, ale dobrze byłoby, gdyby była poparta jakimiś przykładami, bo w tym momencie jest bardzo ogólnikowa. Jakie warunki oferuje ten pracodawca? @zdzichuberlin, czyli o wszystkich warunkach zostałeś poinformowany na rozmowie tak? Po ile godzin dziennie pracujesz? Na naszej stronie znajdziecie wiele ofert pochodzących od SaSa Rekrutacja w różnych lokalizacjach, głównie w Niemczech: https://www.gowork.pl/praca/sasa-rekrutacja;pr

zdzichuberlin
@Lidia 21.03.2018 20:20

no skoro pojechalem i pracuje to znaczy ze jest ok. pracuje tyle co czas pracy pozwala. droga Pani Lidio wiecej szczegolow to ja moge podac komus zainteresowanemu. czy Pani tez jest kierowca?

Zostaw opinię o SaSa Rekrutacja - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SaSa Rekrutacja