SaSa Rekrutacja

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 50 ocen.

Opinie o SaSa Rekrutacja

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SaSa Rekrutacja

mikolaj1973

Odwiedzilem sasa w biurze we wroclawiu i jestem pod duzym wrazeniem. super mily kontakt i szczegolowe informacej na temat pracy. Jesli sie zdecyduje to na pewno pojade od nich!

Robert Suchecki

Konkretna firma. Informuja o rzeczywistym stanie pracy, nie wymyslaja rzeczy z kosmosu. Szczerze moge kazdemu polecic! jestem bardzo zadowolony!

Mirosław Milewski

Człowiek prędzej czy później zawsze wraca do swoich początków :)

slabo

Chciałem dzisiaj przyjść do biura, dowiedziałem się że to nie możliwe, sprawdziłem adres i firma jeśli można tak powiedzieć mieści się w domu .... bez komentarza

RaggaTeresa
@SaSa Recruitment 14.07.2016 10:51
Dzień dobry Panie "słabo", czy aby na pewno wypowiada się Pan o naszej firmie? My nie widzimy przeszkód w spotkaniu....

Panstwo Sasa nie odpowiadają na facebooku nawet skrotowo wiec nie warto sobie zawracac glowy pozniej tez moga byc na miejscu niespidzianki ,

Ramzes33
@RaggaTeresa 17.10.2017 16:47
Panstwo Sasa nie odpowiadają na facebooku nawet skrotowo wiec nie warto sobie zawracac glowy pozniej tez moga byc na miejscu n...

najlepiej kontaktować sie telefonicznie, zawsze odbierają.. przynajmniej jak ja dzwonie hehe :)

mati

Jak dla mnie bardzo spoko - dobry kontakt!

LL

Proszę o opinie na temat pracy w piekarni w Niemczech warunki pracy, płaca, wymagania. Z góry dziękuje.

Adi43

Ciesze się ze trafiłem do agencji sasa bo mam prace taka jakiej potrzebowałem. Dobra opcja z praca blisko granicy bo mogę być juz w piątek w domu z rodzina. Co więcej mogę napisać .. dzięki za dobra robote, oby tylko takie oferty były przez agencje świat byłby lepszy ;)

leszek

Super praca polecam goraco !

pawelwro

Firma ok. Jak cos potrzebujesz to dzwonisz i sie dowiaduja. ja jestem zadowolony bo dostalem fajna robote. nie ma co narzekac, pracowac wszedzie trzeba

xyz

Czy pracuje ktos na jako pracownik produkcji przy pakowaniu kurczaków? jesli tak prosze o wiadomosc na mejla dominikakowalska0@o2.pl

marysiaa
@xyz 13.06.2017 17:25
Czy pracuje ktos na jako pracownik produkcji przy pakowaniu kurczaków? jesli tak prosze o wiadomosc na mejla dominikakowalska0...

jesli można rowniez poproszę o informacje na maila marysiaa4tuna@tlen.pl

Przemo

Witam.Mam jedno pytanie.W jaki sposób mam rozumieć oferty, o których napisano np.praca blisko granicy,trasy krótkobieżne,NIE WYMAGAMY JĘZYKA....i o tą znajomość mi chodzi,ponieważ kiedy "klikam" na taką ofertę oprócz opisu stanowiska,pracodawca pisze o wymaganiach,a tu....podstawowa znajomość języka niemieckiego.Wytłuszczona czcionka!Pragnę podkreślić,że takich ofert jest cały plik.Jak to jest naprawdę z tym językiem?Oferta bez języka,ale wymagają min,podstawy?!

Adam

Praca W koloni pakowacz? Bez jezyka itd niby 1300e ? Ktos cos?

Ariel

Witam szukam pracy jako kierowca C+E mam ADR, interesują mnie oferty pracy od poniedziałki do piątku weekend wolny żadne systemy 3/1 , 4/2 itp. Szukam pracy w okolicach Monchengladbach (+-200km) czy będzie belgia czy holandia czy niemcy nie ma znaczenia. Znam dobrze angielski w mowie i piśmie oraz uczę się niemieckiego zresztą teraz jeżdżę Polska-Niemcy (jakoś sobie radzę z językiem). Czy znajdzie się coś ?

SaSa Recritment
@Ariel 05.06.2017 21:41
Witam szukam pracy jako kierowca C+E mam ADR, interesują mnie oferty pracy od poniedziałki do piątku weekend wolny żadne system...

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego 0048 784 931 508 lub 0048 784 560 881, a także do zapoznania się z ofertami na stronie internetowej: http://www.sasa-r.eu/transportowa/

kondzio

ja jezdze na wywrotkach w berlinie. jestem bardzo zadowolony, mam podstawowy jezyk , ale wystarczy zadzownic do sasy i panie zawsze pomogom.

Someone
@kondzio 07.05.2017 11:46
ja jezdze na wywrotkach w berlinie. jestem bardzo zadowolony, mam podstawowy jezyk , ale wystarczy zadzownic do sasy i panie za...

hej! możesz podać do siebie jakieś namiary? chciałbym podjąć pracę przez tę agencję ale najpierw wolałbym wypytać, dzięki pozdrawiam

mario

Sama agencja jest w porzadku panie bardzo mile obsluga fachowa. Tylko zawsze pytac pracodawce o szczegoly kontraktu. Bo bywa różnie. Osobiscie polecam. Dobra dla fachowców.

robert23

jestem juz w niemczech i jest niezle auta nowe trasy dalekie nie ma co narzekac. pozdrawiam kolegow po fachu

Fruvita

Okey, dzięki za odp. zastanawiam się nad oferta kelnerki, nie chce do kuchni Rozumiem ze byłeś tam na kuchni- a jak sytuacja z kelnerowaniem, wiesz może? No kasa lipa ale liczę ze dojdą jakieś napiwki czy coś.. jutro zadzwonię do agencji i popytam bo mam problem aktualnie a praca za granica by mi w tym pomogła :) władam tylko j.ang wiec trudno co jak co o podobna ofertę pracy w DE, chyba ze zna ktoś podobna ofertę pracy z lepszymi warunkami? :) a wiec proszę odp.mi jak wyglada sytuacja z kelnerkami/kelnerami -dzięki :)

Kolega
@Fruvita 28.02.2017 22:00
Okey, dzięki za odp. zastanawiam się nad oferta kelnerki, nie chce do kuchni Rozumiem ze byłeś tam na kuchni- a jak sytuacja z...

Chciałem zmienić stanowisko w czasie kiedy tam pracowałem właśnie na kelnera i powiedzieli mi że nie mają już miejsc dla kelneròw wiec trochę dziwna sprawa z tą ofertą kelnerki tam pracują do zamknięcia czyli do ostatniego klienta w restauracji wiem że jak ja wychodziłem to one jeszcze siedziały a była godzina 00:45:)Powiem ci tak że wszedzie w pracy w restauracji z hotelem dostaniesz jedzenie a że dają ,,mieszkanie" przy takiej płacy to raczej łaski nie robią takie jest moje zdanie na ten temat .

Fruvita

Witam Czy ktoś również ma jakieś informacje nt.pracy w Baden Baden?? Chciałabym zgłosić swoją kandydaturę ale po wcześniejszym poście trochę się obawiam. Bardzo proszę o odpowiedz Pozdrawiam

kris50

widze duzo sie tu dzieje ale oferty i stawki maja ok to chyba dlatego

Mateusz

Witam . Jak wygladaja stawki dla spawaczy Tig Mag oczywiscie dla tych ktorzy chca pracowac ;) . Pozdrawiam

maro

jestem juz w firmie w Hamburgu i maja tu faktycznie dalekie trasy tak jak chcialem tylko po niemczech, samochody ok i pilnuja czasu pracy, jedyne co malo widac tu innych polakow ale jakos sie dogaduje pozdrawiam mile panie dzieki za robote !

maro

konkretnie milo i rzeczowo mam nadzieje ze firma do ktorej jade tez taka jest. pozdrawiam bede was informowac!

Rafał

witam jest jakaś oferta w norynberg bądz okolicach bez wymaganego jezyka ?

ofiara_lukasza_nadolnego

Witam, Zwracam się do was panstwa jak i do agencji SaSa Recruitment z uprzejmą prosbą. Mianowicie nie szukam pracy, natomiast pewnej osoby, ktora najwyrazniej jest z agencja spowinowacona - niejaki ''lukasz'' ktory powyzej napisal kilka postow, jak i podal swoj prywatny mail Nadol2016@o2.pl Chcialbym przestrzec wszystkich panstwa przed jakąkolwiek współpraca z tym człowiekiem - jest to niejaki łukasz nadolny, ktory zamieszkuje koszalin - bynajmniej mi tak twierdzil. Do konkretow - ok.3tyg temu przed nowym rokiem tj.29 lub 30 grudzien 2016r. znalazlem oferte sprzedazy nowego telefonu Iphone 7plus 128gb - lukasz umowil sie ze mna abym wplacil mu 1tys na konto a reszte (tj.2tys zl) przy odbiorze paczki u kuriera - nie bede panstwu zanudzal, ale skracajac paczka zostala wyslana do mnie po czym dostalem wiadaomosc iz zostala omylkowo wyslana do mnie jakas inna rzecz, na prosbe p.lukasz odmówiłem odbioru przesylki. Od tego momentu tj.2,5tyg nie moge doprosic sie zwrotu zaplaconego przeze mnie 1tys zl. Teraz juz wiem po co byla ta cala akcja - koles nie mial kasy na wyjazd i zrobil mnie w bambuko - czytajac to lukaszu zapewno myslisz ze jestes nie do odszukania, a jednak sie mylisz - znalzlem ten post dzieki mailowi - Nadol2016@o2.pl, Ten pan podaje 3nry tel (tj. 515 092 944, 789 274 264, 517 086 291) dwa z nich sa juz wyl. natomiast jeden z nich caly czas tylko sygnal. Tj. link do ofert lukasza na olx https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/3RTAZ/ posiada tam nawet ogloszenie o poszukiwaniu pracy za granica, najwidoczniej cos juz znalazl.. Zdaje sobie sprawe iz agencja SaSa czyta te komentarze, rosze panstwa o pomoc i o zweryfikowanie tego czlowieka. Posiadam dowod wplaty na nr konta bankowego 82 2490 0005 0000 4000 6995 5644 - jezeli ta ososba robi takie rzeczy tu w Polsce, prosze pomyslec do czego jest zdolna za granica.. czy chcecie państwo zaufać komuś takiemu jak ta osoba??? Nie jestem zadnym fejkiem, jezeli to nie poskutkuje, bede osobiscie kontaktowal sie z wasza agencja oraz zglosze sprawe na Policje. Jesli to czytasz type wiedz ze zrobiles blad

Smeets

Witam. Pracuje ktoś w Rostocku jako kierowca? Chciałbym sie dowiedzieć jakie trasy po skandynawi,jak daleko na północ. Czy duże wymagania odnośnie języka mają w tej firmie? Pozdrawiam

thomas

Dobry wieczór, mnie tez umówili na pomoc kuchenna, to będzie nas 4 :)

Michael87
@thomas 13.01.2017 18:51
Dobry wieczór, mnie tez umówili na pomoc kuchenna, to będzie nas 4 :)

Witam,jeśli jesteś na miejscu i masz informacje na temat pracy to napisz coś na ten temat ja jadę do pracy na początku lutego do pracy w kuchni jak na tą chwilę biorąc pod uwagę ich podejście do człowieka to jestem dobrej myśli pytanie tylko czy tempo jest do ogarnięcia?:)Pozdrawiam

marti88

Ja jadę dopiero w lutym, bo jeszcze w Polsce mam wypowiedzenie.. takze chyba Ty bedziesz pierwszy :)

lukasz
@marti88 09.01.2017 12:20
Ja jadę dopiero w lutym, bo jeszcze w Polsce mam wypowiedzenie.. takze chyba Ty bedziesz pierwszy :)

Hej.hmm.z tego co wiem to będzie druga pomoc kuchenna jakas kobieta..także będziemy w trojke;) jeśli chcesz to możesz odezwać się Na meila mojego Nadol2016@o2.pl

marti88

hej jade do Baden Baden jako kelnerka. mieszkanie w cenie i wyzywienie. jak bede na miejscu to moge wam dac znac co i jak. mysle ze bedzie ok. jak cos macie mojego maila : mariakow88@wp.pl

lukasz
@marti88 04.01.2017 14:42
hej jade do Baden Baden jako kelnerka. mieszkanie w cenie i wyzywienie. jak bede na miejscu to moge wam dac znac co i jak. mysl...

A kiedy jedziesz?bo ja też jadę 22go stycznia.jako pomoc kuchenna.

SaSa Recruitment

Witamy Panie Volvo, jeśli podałby Pan nam swoje prawdziwe dane postaralibyśmy się rozwiązać Pana problemy. Zawsze staramy się pomagać kierowcom i przedstawiamy oferty takie jakimi są. Nie jesteśmy w stanie osobiście sprawdzić każdej firmy, jednak jeśli komuś dana firma nie odpowiada,staramy się przekierować tą osobę do takiej, która spełnia jego oczekiwania. Pozdrawiamy i prosimy o osobisty kontakt z nami :)

volvo

biuro mało odpowiedzialne ,opinie tutaj są chyba od ich znajomych ja i moich kilku kolegów mają odmienne zdanie , zero odpowiedzialności za warunki jakimi bajerują kierowców

andrzejmerc

jestem na wywrotkach w Magdeburgu, praca ok, nie przeginaja tacha, wyplata tez sie zgadza, wiem, ze maja wiecej miejsc, dzowncie do sasy.

Stanisław75

jezdze w firmie z Drezna bez systemu. juz pracuje dwoch polakow od nich i jak cos mozna sie podpytac o szczeguly. jest ok!

P

Super agencja ! Pani Sara bardzo profesjonalna osoba, która jest w stanie dogadać wszystkie niejasne sprawy z niemieckim pracodawcą jeszcze przed wyjazdem do pracy. Wszystko jasne i klarowne, nie jak w niektórych pseudo agencjach. Ja osobiście z własnego doświadczenia (kierowca C+E) - POLECAM

pawlo

ja robie jako dekarz w hambugu i praca jest ok. pytajcie o mieszkanie bo tez zalatwiaja.

SaSa Recruitment

Ewidentnie ktoś wypisuje nieprawdę na temat naszej firmy, i opisuje sytuacje, które nigdy nie miała miejsca. Bardzo prosimy o nie sugerowanie się powyższą opinią. Z przykrością musimy poinformować, iż sprawa została przekazana do Wydziału do walki z Cyberprzestępczością. Mamy nadzieję, że osoba, która podszywa się pod wysłanego przez nas kandydata poniesie odpowiedzialność za powyższe pomówienia. Pozdrawiamy, Zespół SaSa Recruitment

andrzej

ja jezdze w firmie w dusseldorfie - ogarneli mi mieszkanie i mam 2300 podstawe plus 200 euro premii i diety 24 dziennie, tyle ze ja na stale chcialem ta pani co rekrutuje ma fajne oferty

pawel75

Ja jade jako stolarz za tydzień wiec dam znac co i jak. oferta fajna zobaczymy co bedzie

Sławek

Firmę polecił mi szwagier, ponieważ dzięki tej agencji dostał świetną pracę w Berlinie jako kierowca. Pani Sara i Pani Sandra okazały się być bardzo profesjonalne, pomogły mi znaleźć rewelacyjną ofertę pracy, z możliwością spędzania weekendów w domu. Inne wrocławskie agencje za podobne oferty, z tym że z mniejszym wynagrodzeniem, chciały ode mnie pobrać prowizję, mimo że ich działalność sprowadziła się tylko do pokazania ofert na stronie internetowej, i nic poza tym. Jak widać "SaSa Recruitment" to AGENCJA DLA LUDZI, rozumiejąca potrzeby osoby szukającej pracy za granicą.

Paulina

Szczerze polecam tą firmę, mam z nią do czynienia od samego początku powstania. Przede wszystkim zaskoczył mnie profesjonalizm i właściwe podejście do klienta. Od razu widać, że pracujący tu zespół ma duże doświadczenie w kwestii pośrednictwa pracy. Oferty proponowane przez tą firmę są bardzo atrakcyjne, nie tylko ze względu na zarobki, ale też warunki pracy i ogromną pomoc otrzymaną od Pani Sary i Pani Sandry. Proszę nie wierzyć fałszywym komentarzom wypisywanym przez osoby, które jak widać nigdy nie miały okazji współpracować z tą firmą. Na prawdę polecam wszystkim tym, którzy szukają firmy dającej gwarant dobrej i za razem bezpiecznej pod względem zatrudnienia pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

kierowcarajdowca

Kolego chyba nie umiesz liczyć, albo jesteś kiepską konkurencją - przy 10,50 na godzinę miesięcznie masz prawie 2000 euro minus paliwo i mieszkanie i tak byś chyba przeżył heheh :D

Sławek
@heros4 12.07.2016 23:09
Do jakiej pracy Pan pojechał? dlaczego nie mowia od razu wszystkiego?tez mam oferte i sie zastanawiam

Pan @Oszukany jest oszukany...

anonim

(usunięte przez administratora)

Ala ma kota

Chyba pomyliłaś agencję koleżanko. Tutaj stawki są w euro!!

anonim

(usunięte przez administratora)

nickelod

Do jakiej pracy Pan pojechal? tez mam oferte i chcialem sie dowiedziec

Roberto

Uważajcie na takie opinie internetowe, zostawić taka notkę może każdy... Ja osobiście zadzwoniłem pogadałem, dogadałem sie i od miesiąca jeżdżę, w Berlinie, wszystko tak jak sie umawiałem z Pania Sara, pozdrawiam i powodzenia

Jan

szukalem pracy dlugo, teraz siedzę w Niemczech, zarabiam w euro, zjezdzam ok co 2 tygodnie, bajka!

jack

witam pracował ktos przez ta agencje

Kierowca
@mari 29.06.2016 15:23
pracuje jako kierowca jestem zadowolony panie zawsze pomocne

Witam :) jest możliwość żeby kotaktowac sie z tą agencją telefonicznie , nie moge znaleść numeru byłbym bardzo wdzięczny jeżeli mógł by pan podać nr ;) z góry dziękuję :)

marko
@jack 12.06.2016 10:52
witam pracował ktos przez ta agencje

( usunięte przez administratora ) zero kompetencji wszystko sam sie musisz dowiedziec .

Zostaw opinię o SaSa Rekrutacja - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SaSa Rekrutacja