SaSa Rekrutacja

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 55 ocen.

Opinie o SaSa Rekrutacja

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SaSa Rekrutacja

julekkipper

Pani Lidziu praca kierowcy polega na tym ze spi on zazwyczaj w aucie, to nawet lepsze niz tulac sie po hotelach. byle auto bylo na wlasnosc, bo na szkoczka sie nie pisze. tu na szczescie tak jest :)

Lidia

@julekkipper, rozumiem, że firma zapewnia zakwaterowanie oraz dojazd do pracy, tak? Na podstawie jakiej umowy pracujesz? @Maryś, może jest szansa na wynegocjowanie wolnych weekendów lub przeniesienie do innego miejsca pracy? @Ola123, @marekr , @RRR, widziałam, że byliście zainteresowani podjęciem pracy poprzez firmę SaSa Rekrutacja - zdecydowaliście się aplikować?

julekkipper

Przed wyjazdem do pracy rozmawiałem kilka razy z rekruterem i wyjezdzajac wiedzialem jak bedzie wszystko wygladac. jak to za granica nie ma co oczekiwac ze cud miod, bo zawsze jestes z daleka od domu, ale jak na prace w Niemczech jest ok. Jak cos firma w Berlinie na wywrotki sprawdzona, mozna smialo jechac. Plus, ze konczymy w piątek, bo w weekendy firma nie pracuje.

Maryś

Powiem krótko. Usłyszałem to co chciałem usłyszeć na temat pracy której szukałem niestety realia są inne, zamienił stryjek siekierke na kijek miałem dobrą pracę a teraz muszę znowu szukać. Proście o dane firmy i weryfikujcie wszystko co mówi agencja bezpośrednio z przyszłym pracodawcą. Tu gdzie pracuję ludzie od nich przychodzą i odchodzą bo bajek się słuchają od nich sama praca może i nie jest zła ale mi chodziło o pracę od poniedziałku do piątku i na wszystkie moje pytania z tym związane usłyszałem odpowiedzi które mnie satysfakcjonowaly a tu już w pierwszym tygodniu rozczarowanie bo dobrze będzie jak w sobotę wieczorem do domu wrócę i to z przyczyn zależnych od pracodawcy. Weryfikujcie informację.

Maryś
@Maryś 20.04.2018 08:53

Samej agencji żeby było jasne nie mam nic do zarzucenia ale pamiętajcie żeby szczegółowo przestawić czego oczekujecie i na czym Wam zależy i najlepiej samemu uzgodnić z pracodawcą te szczegóły wtedy będziecie w 100 procentach pewni, że to jest to czego szukacie.

Ola123

Mam pytanie czy ktoś pracował przy kurczakak w schuttorf i wie jak tam jest

RRR
@marekr 27.03.2018 12:37

podpinam się pod pytanie , również jestem zainteresowany wyjazdem do schuttorf mój meil kluska424@wp.pl

mirekscania

zaczalem prace przez sase juz ponad rok temu. nie jestem fanem takich forow, ale mysle ze warto docenic prace dobrych ludzi. Moge powiedziec, ze trafilem lepiej niz myslalem. polecam

krzyskierowca

Bardzo pomocni! Wielkie dzieki za dobra prace!

radek

juz rok pracuje przez ta firme u Niemca. Gdybym mial jeszcze raz szukac pracy na pewno bym sie na nich zdecydowal. na razie nie zmieniam bo jest tu wszystko dobrze. polecam wszystkim kierowcom

pawel

Praca jest dobra, mozna zawsze dostac pomoc od firmy , bez problemu zalatwili mi teraz zjazd na swieta, pracowac trzeba wszedzie byle dobrze trafic. dzieki!

Dominik

Mam pytanie czy ktoś wie jak jest na produkcji i pakowaniu kurczaków w Essen w Niemczech proszę o odp

anka
@Dominik 06.01.2018 16:01

jest spoko! pracujemy wieksza ekipa od wakacji. nie jest zle, jak cos to zapraszamy :) tylko to nie samo essen 150 km dalej jak cos.

Werty

Uwaga na tą agencje, wysyłają do firm które nie wypłacają pieniędzy i oszukują firma doskonale o tym wie i o sprawach sądowych przeciwko pracodawcom gdzie sąd wydał już wyrok korzystny dla pracownika mimo to nadal wysyłają tam kierowców przykład znowu robią rekrutację do frankfurtu na busa 4/1 bez adwokata pieniędzy od tej firmy zobaczysz połowę Sasa doskonale o tym wie.

SaSa Recruitment
@Werty 24.03.2018 11:42

Witam. Jeśli ma Pan jakikolwiek problem z rozliczeniem - prosimy o bezpośredni kontakt. Łatwiej byłoby gdyby się Pan przedstawił. Pieniądze są wypłacane każdemu kierowcy, który przeszedł tydzień próbny, podczas którego nie spowodował szkód i strat. Mamy wielu zadowolonych kierowców, którzy pracują i mogą wystawić pozytywne referencje firmie. Czekamy na kontakt - mamy nadzieję, że uda się to wyjaśnić.

Lidia

@pawelnowka, napisz coś więcej :) Twoja opinia może być bardzo przydatna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy poprzez SaSa Rekrutacja, ale dobrze byłoby, gdyby była poparta jakimiś przykładami, bo w tym momencie jest bardzo ogólnikowa. Jakie warunki oferuje ten pracodawca? @zdzichuberlin, czyli o wszystkich warunkach zostałeś poinformowany na rozmowie tak? Po ile godzin dziennie pracujesz? Na naszej stronie znajdziecie wiele ofert pochodzących od SaSa Rekrutacja w różnych lokalizacjach, głównie w Niemczech: https://www.gowork.pl/praca/sasa-rekrutacja;pr

zdzichuberlin
@Lidia 21.03.2018 20:20

no skoro pojechalem i pracuje to znaczy ze jest ok. pracuje tyle co czas pracy pozwala. droga Pani Lidio wiecej szczegolow to ja moge podac komus zainteresowanemu. czy Pani tez jest kierowca?

pawelnowka

zadowolony z pracy. dziekuje

zdzichuberlin

jestem od nich na wywrotce w berlinie. ogarneli mi robote, nie mam zadnych ale. najpierw pojechalem do nich do wroclawia, wszystko mi dokladnie opisali, dali namiar na firme. jestem, pracuje, jest ok.

slabo

Chciałem dzisiaj przyjść do biura, dowiedziałem się że to nie możliwe, sprawdziłem adres i firma jeśli można tak powiedzieć mieści się w domu .... bez komentarza

Krzysztof 1960
@RaggaTeresa 17.10.2017 16:47

Normalni nie siedzą tyłkiem nw / w Fejsbuku (hehe). Dla mnie to plus. A co to Face... to jakiś wykładnik inteligencji ? Chyba szpagatowej. Tylu idiotów na zar co na Fac.... nie widziałem w swoim życiu. Ja nie mam tam profilu i uważam, że tak ma być.

mazur

zarzuci ktos jak w tej agencji z robota na kierowce -rozne opinie i slyszalem ze niekoniecznie pelny etat ?

mazur
@maroscania 28.02.2018 14:19

dzieki za info szerokosci

wwpolska

oferty pracy nie sa aktualizowane na bierzaco wisza po kilka miesiecy dzwonisz pytasz a tu niespodzianka niby sa niby nie i czekasz na tel z odpowiedzia ...............

Paweł

Wszystko w jak najlepszym porządku. Praca zgodna z przedstawioną ofertą.Polecam.

Paulina

Szczerze polecam tą firmę, mam z nią do czynienia od samego początku powstania. Przede wszystkim zaskoczył mnie profesjonalizm i właściwe podejście do klienta. Od razu widać, że pracujący tu zespół ma duże doświadczenie w kwestii pośrednictwa pracy. Oferty proponowane przez tą firmę są bardzo atrakcyjne, nie tylko ze względu na zarobki, ale też warunki pracy i ogromną pomoc otrzymaną od Pani Sary i Pani Sandry. Proszę nie wierzyć fałszywym komentarzom wypisywanym przez osoby, które jak widać nigdy nie miały okazji współpracować z tą firmą. Na prawdę polecam wszystkim tym, którzy szukają firmy dającej gwarant dobrej i za razem bezpiecznej pod względem zatrudnienia pracy.

bonzo_007
@Ania 11.02.2018 08:20

W sumie trochę to tak wygląda, ale komentarz sprzed dwóch lat - 2016r. więc jakoś specjalnie bym się nim nie sugerował. Ja byłem od nich jako stolarz i miałem wszystko tak jak mi powiedziały. Może szału nie było, ale przynajmniej nie oszukiwały jak w niektórych agencjach

lolek

Jezeli jest ktos rzetelny i wypowie sie na temat pracy kierowcy to prosze o odpowiedz z dopiskiem dla Darka

Witold

Taka firmę Mona spokojnie polecać innym. Zresztą mają opinię bardzo dobrego pracodawcy !!

studentka

bylam w fabryce na produkcji w wakacje na 2 miesiace. szukalam pracy sezonowej. kazdy mial swoj pokoj, praca za dnia, fajni ludzie. duzo polakow. nie trzeba znac jezyka, bo jest tam Polak ktory zarzadza praca ludzi. kasa tez ok, wiadomo ze trzeba zaplacic za mieszkanie, ale to tak wszedzie jest. na miejscu busami mozecie dojezdzac firmowymi do pracy. zalezy kto czego szuka, ale mi tam sie podobalo ; )

Rafał S

Man pytanie czy ktoś pracował przy pakowaniu kurczaków w Essen. Chodzi mi o to czy da się zarobić ponad 1000e na łapę po odliczeniu mieszkania . I jak zakwaterowania .

kurczakowy-weteran
@Rafał S 17.01.2018 18:02

Ja tam robiłem 3 miesiące. Normalnie pracując można tam tyle zarobić, z nadgodzinami nawet więcej. Chatka jest spoko, dobrze wyposażona, jest internet. Jak się trzyma porządek to można spokojnie siedzieć.

Wini

Jeśli ktoś pracuje zakładzie mit freundlichen gruben w miejscowości schuttorf podaj jak tam jest ?

merc66

@marko nie zgadzam sie z toba, jestem w niemczech i napoczatku bylo ciezko jezykowo i zawsze jak dzownilem to otrzymalem pomoc. super polecam kazdemu kto boi się wyjechać sam do niemiec !

janekscania

Polecam! Wszystko się zgadza!

MarcinS77

polecam firme SASA, jestem kierowca zawodowym, teraz pojechałem od nich do Niemiec i wszystko jest ok, kasa taka jak mówili no i najwazniejsze zalatwili mi oferte bez jezyka. A wczesniej probowalem z dwoch innych agencji z wroclawia i jedna wielka lipa, rzeczywsitosc zupelnie inna niz przedstawiali.

mikolaj1973

Odwiedzilem sasa w biurze we wroclawiu i jestem pod duzym wrazeniem. super mily kontakt i szczegolowe informacej na temat pracy. Jesli sie zdecyduje to na pewno pojade od nich!

Robert Suchecki

Konkretna firma. Informuja o rzeczywistym stanie pracy, nie wymyslaja rzeczy z kosmosu. Szczerze moge kazdemu polecic! jestem bardzo zadowolony!

Mirosław Milewski

Człowiek prędzej czy później zawsze wraca do swoich początków :)

Zostaw opinię o SaSa Rekrutacja - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SaSa Rekrutacja