SaSa Rekrutacja
4 95 6 1

Opinie o SaSa Rekrutacja

kiki

Poszło całkiem sprawnie. Nie bylem pewny czy szykanie pracy przez agencje to dobry pomysl ale calkiem niezla robotke mi zalatwili moge polecic

tobik

zatrudnienie przebieglo sprawnie. zaczalem prace w tym tygodniu. jeszcze ciezko mi cos wiecej napisac. poki co auto luks, trasy dalekie, czyli to na czym mi zalezalo.

siwy

witam.Szukam pracy jako kierowca okolice berlina na jaki numer do sasy trza zadzwonic

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@siwy 15.12.2018 17:12

Witamy, zapraszamy do kontaktu od poniedziałku do piątku, w godzinach 8-16. Dział rekrutacji: +48 664 248 008 +48 736 893 070 +48 787 071 924 Pozdrawiamy! Czekamy na kontakt :)

Kierowca

Pracuje ktoś może jako kierowca solówki w Berlinie przy przewozie części? Dokładniej Ludwigsfelde

przemek

Super wspolpraca! Pozdrawiam rekruterów!

przemo

pracuje od miesiaca w hamburgu w ogolnobudowlance i jest serio super. sasa ma duzo ofert to pewnie rozne roboty sie trafiaja. u mnie wszystko git

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@przemo 24.09.2018 09:32

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony! Pozdrawiamy!

Miki
@przemo 24.09.2018 09:32

Akurat jestem w Hamburgu i szukam pracy, jakbys mogl sie skontaktowc ze mna byloby ekstra miko28@wp.pl

jarek

polecam, jarek

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@jarek 20.07.2018 08:22

Dziękujemy! :)

gregory

Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalnym kontaktem i przemiłą obsługą! Super :)

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@gregory 16.07.2018 14:54

Dziękujemy za miłe słowa! Pozdrawiamy serdecznie!

miniek

bardzo fajna wspolpraca z firma

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@miniek 09.11.2018 09:57

Miło nam, że jest Pan zadowolony z usług naszej firmy! Pozdrawiamy!

monter Berlin

w Berlinie jestem jako monter KG i poki co wszystko elegancko. duzo firma, kaska ok, zobaczymy jak po wyplacie. spokojnie moge polecic ta oferte innym

Sasda
@monter Berlin 23.08.2018 11:10

Jaka kaska bo jestem ciekawy? :)

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@monter Berlin 23.08.2018 11:10

Dziękujemy za zaufanie i polecenie nas dalej! Życzymy owocnej współpracy z firmą, w której podjął Pan zatrudnienie!

Tomczuk

Jestem zadowolony z ich oferty. Dobrze mi doradzili. Wypłata sie zgadza!

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@Tomczuk 11.10.2018 16:37

Najważniejsze jest dla nas zadowolenie kandydata! Cieszymy się, że mogliśmy znaleźć dla Pana odpowiednie stanowisko z satysfakcjonującym Pana wynagrodzeniem. Pozdrawiamy!

Zibi75

Szukałem pracy na szybko Znaleźli mi prace. Pojechalem w ciemno jestem zadowolony Szybka akcja jest git

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@Zibi75 23.10.2018 09:15

Staramy się działać sprawnie! Cieszymy się, że mógł się Pan o tym przekonać! :)

tobik

zatrudnienie przebieglo sprawnie. zaczalem prace w tym tygodniu. jeszcze ciezko mi cos wiecej napisac. poki co auto luks, trasy dalekie, czyli to na czym mi zalezalo.

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@tobik 26.10.2018 14:09

Dziękujemy za opinię! Staramy się, aby każdy pracownik był zadowolony z naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie!

kiki

Poszło całkiem sprawnie. Nie bylem pewny czy szykanie pracy przez agencje to dobry pomysl ale calkiem niezla robotke mi zalatwili moge polecic

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@kiki 25.11.2018 21:45

Dziękujemy za zaufanie! :)

DaroM

Nigdzie nie maja już ofert pracy, dzwoniłem wszędzie i nic. Spotkałem firmę SASA w necie, zadzwoniłem i od poniedziałku jestem w robocie, wsyztsko tak jak mi przedstawił rekruter. Jest konkret. Dziękuje SASA za szybkie ogarniecie tematu.

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@DaroM 27.11.2018 12:28

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc! Polecamy się na przyszłość! :)

kierowca

witam wlsnie zakonczylem DLUGA bardzo nieowocna wspolprace z ta firma rekruterzy nie kompetentni zbywaja nie pomagaja zero kontaktu ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

kierowca

witam wlasnie zakonczylem DLUGA i bardzo nie owocna wspolprace Panstwo rekruterze nie kompetentni zbywaja zero zaangazowania i checi pomocy NIE POLECAM

Kandydat

Znalazłem ogłoszenie za 14 euro brutto /monter ale brak info o mieszkaniu... Czy tu trzeba płacić za chałupę?? Ps Obecnie mam 13 euro i darmowy jednoosobowy pokój...

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@Kandydat 13.11.2018 18:44

Witamy, jeśli jest Pan zainteresowany ofertą pracy dla montera - prosimy o bezpośredni kontakt z nami. Chętnie przedstawimy Panu ofertę wraz ze szczegółami. Zachęcamy do kontaktu - tel. +48 664 -248-008. Pozdrawiamy! Zespół SASA Rekrutacja

Piotr

Pracuje ktoś jako GLAZURNIK ile realnie można zarobić na godzine

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@Piotr 10.11.2018 14:58

Witamy Panie Piotrze, jeśli jest Pan zainteresowany ofertami pracy - prosimy o bezpośredni kontakt z nami. Chętnie przedstawimy Panu aktualne oferty wraz ze szczegółami i realnym wynagrodzeniem. Zachęcamy do kontaktu - tel. +48 664 -248-008. Pozdrawiamy! Zespół SASA Rekrutacja

tomekk

slabe oferty

tomekk

słabe oferty

polak

Witam poszukuje pracy jako laminiarz polecicie cos

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@polak 02.10.2018 20:01

Dzień dobry, Zachęcamy do kontaktu telefonicznego. Pod numerem 664248008 uzyska Pan więcej informacji na temat aktualnych ofert. Pozdrawiamy, Zespół SaSa Rekrutacja

anonymous

ogrodnik (usunięte przez administratora) totalna porazka

Aman
@anonymous 24.09.2018 07:40

Czemu porazka??

anonim

(usunięte przez administratora)

SASA Rekrutacja

Witamy, posiadamy 4 numery telefonu, które znajdują się na stronie. Zawsze w godzinach 8-16 jesteśmy dostępni. Numery do rekruterów: +48 664 248 008, +48 736 893 070, +48 787 071 924, +48 737 616 333 lub kontakt mailowy: info@sasa-r.eu. Zachęcamy do kontaktu!

Mirek

Jeżeli (usunięte przez administratora) Euro brutto jest dla nich ATRAKCYJNYM wynagrodzeniem,to ja dziękuję za taką ofertę pracy.Może jeszcze mieszkanie jest płatne ze (usunięte przez administratora)Euro?Śmiechu warte.

Pracus
@Mirek 15.07.2018 11:40

Zawsze możesz za dychę na godzinę w Polsce robić :D tylko w złotych dostaniesz Hehehe

saals
@Pracus 15.07.2018 21:11

Mądrusiu,poziom płacy 10 € za godzinę jest porównywalny do 10 zł w PL,tylko człowiek mocno zdesperowany i nie znający realiów w DE zgodzi się pracować za taką stawkę,najczęściej do 1 zaliczki lub wypłaty.Pracuj za 8 € przecież to i tak więcej niż 10 zł-:)

fan

Wszystko na plus, trzeba tylko dziekowac ze sa takie dobre firmy jak ta, brawo sasa

transeu

praca w dormundzie jest ok, mam polskiego dyspozytora, takze nie mam porblemu z kontaktem z dyspo. mam swoje auto, zjazd co 3 tygodnie. poki co ciezko znalezc jakies minusy. firma wywiazala sie z obietnic, w koncu nie tylko puste slowa jak u innych . Pozytywne wrazenia!

anonymous
@transeu 01.08.2018 12:23

cześć, daj jakiś namiar na siebie..

suchy

Slychac w poczcie pantoflowej ze dobrze dzialaja, chyba czas na probe

Jureczek

Daje mocna dyszkę :)

Piotrek

Jedyna porządna firma rekrutacyjna na rynku. Wiarygodność, bez ściemy! Szacun, ja wam mega dobrze życzę! Sporbowalem i nie żałuje :) a reszta ściemniaczy niech się wybiela :D powodzenia SASA

Jurusfahrer

Pracuje od roku jako kierowca w Hamburgu na bdf latam po skandynawi jk lubię praca jak wszędzie trzeba robić Jestem zadowolony na ten moment polecam

Kierowca

Odradzam. Firma niepowazna. Oferuje prace, ba, przesyla nawet jakas aplikacje na maila. Dzwonie wiec do pracodawcy I tu niespodzianka. Nikt, nic nie wie o tym ze mam zaczac jakas prace. Ludzie absolutnie nieprofesjonalni

SaSa Recruitment
@Kierowca 07.08.2018 12:12

Witam. Przekazanie danych firmy oznacza, iż pomyślnie przeszedł Pan proces rekrutacji i firma zaakceptowała Pańską kandydaturę. Możliwe, że trafił Pan na osobę, która nie pracuje w dziale rekrutacji i nie posiada informacji o zatrudnieniu pracowników. Czekamy na bezpośredni kontakt!Chętnie pomożemy wyjaśnić wszelkie wątpliwości :)

Zostaw opinię o SaSa Rekrutacja - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SaSa Rekrutacja