SaSa Rekrutacja
4 92 6 1

Opinie o SaSa Rekrutacja

Kandydat

Znalazłem ogłoszenie za 14 euro brutto /monter ale brak info o mieszkaniu... Czy tu trzeba płacić za chałupę?? Ps Obecnie mam 13 euro i darmowy jednoosobowy pokój...

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@Kandydat 13.11.2018 18:44

Witamy, jeśli jest Pan zainteresowany ofertą pracy dla montera - prosimy o bezpośredni kontakt z nami. Chętnie przedstawimy Panu ofertę wraz ze szczegółami. Zachęcamy do kontaktu - tel. +48 664 -248-008. Pozdrawiamy! Zespół SASA Rekrutacja

Piotr

Pracuje ktoś jako GLAZURNIK ile realnie można zarobić na godzine

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@Piotr 10.11.2018 14:58

Witamy Panie Piotrze, jeśli jest Pan zainteresowany ofertami pracy - prosimy o bezpośredni kontakt z nami. Chętnie przedstawimy Panu aktualne oferty wraz ze szczegółami i realnym wynagrodzeniem. Zachęcamy do kontaktu - tel. +48 664 -248-008. Pozdrawiamy! Zespół SASA Rekrutacja

miniek

bardzo fajna wspolpraca z firma

tobik

zatrudnienie przebieglo sprawnie. zaczalem prace w tym tygodniu. jeszcze ciezko mi cos wiecej napisac. poki co auto luks, trasy dalekie, czyli to na czym mi zalezalo.

Zibi75

Szukałem pracy na szybko Znaleźli mi prace. Pojechalem w ciemno jestem zadowolony Szybka akcja jest git

tomekk

slabe oferty

Tomczuk

Jestem zadowolony z ich oferty. Dobrze mi doradzili. Wypłata sie zgadza!

polak

Witam poszukuje pracy jako laminiarz polecicie cos

SaSa Rekrutacja
pracodawca
@polak 02.10.2018 20:01

Dzień dobry, Zachęcamy do kontaktu telefonicznego. Pod numerem 664248008 uzyska Pan więcej informacji na temat aktualnych ofert. Pozdrawiamy, Zespół SaSa Rekrutacja

anonymous

ogrodnik (usunięte przez administratora) totalna porazka

Aman
@anonymous 24.09.2018 07:40

Czemu porazka??

przemo

pracuje od miesiaca w hamburgu w ogolnobudowlance i jest serio super. sasa ma duzo ofert to pewnie rozne roboty sie trafiaja. u mnie wszystko git

monter Berlin

w Berlinie jestem jako monter KG i poki co wszystko elegancko. duzo firma, kaska ok, zobaczymy jak po wyplacie. spokojnie moge polecic ta oferte innym

Sasda
@monter Berlin 23.08.2018 11:10

Jaka kaska bo jestem ciekawy? :)

ROZCZAROWANY

DZWONIE DO PANSTWA SASA REKRUTACJA JAK TYLKO SIE DA I NA JAKI NUMER SIE DA NO I TE PROFESJONALNE 28 SEKUND DO DZIS NIE ODDZWANIA ZYCZE POWODZENIA

SASA Rekrutacja
@ROZCZAROWANY 17.09.2018 15:44

Witamy, posiadamy 4 numery telefonu, które znajdują się na stronie. Zawsze w godzinach 8-16 jesteśmy dostępni. Numery do rekruterów: +48 664 248 008, +48 736 893 070, +48 787 071 924, +48 737 616 333 lub kontakt mailowy: info@sasa-r.eu. Zachęcamy do kontaktu!

Mirek

Jeżeli (usunięte przez administratora) Euro brutto jest dla nich ATRAKCYJNYM wynagrodzeniem,to ja dziękuję za taką ofertę pracy.Może jeszcze mieszkanie jest płatne ze (usunięte przez administratora)Euro?Śmiechu warte.

Pracus
@Mirek 15.07.2018 11:40

Zawsze możesz za dychę na godzinę w Polsce robić :D tylko w złotych dostaniesz Hehehe

saals
@Pracus 15.07.2018 21:11

Mądrusiu,poziom płacy 10 € za godzinę jest porównywalny do 10 zł w PL,tylko człowiek mocno zdesperowany i nie znający realiów w DE zgodzi się pracować za taką stawkę,najczęściej do 1 zaliczki lub wypłaty.Pracuj za 8 € przecież to i tak więcej niż 10 zł-:)

fan

Wszystko na plus, trzeba tylko dziekowac ze sa takie dobre firmy jak ta, brawo sasa

transeu

praca w dormundzie jest ok, mam polskiego dyspozytora, takze nie mam porblemu z kontaktem z dyspo. mam swoje auto, zjazd co 3 tygodnie. poki co ciezko znalezc jakies minusy. firma wywiazala sie z obietnic, w koncu nie tylko puste slowa jak u innych . Pozytywne wrazenia!

anonymous
@transeu 01.08.2018 12:23

cześć, daj jakiś namiar na siebie..

suchy

Slychac w poczcie pantoflowej ze dobrze dzialaja, chyba czas na probe

Jureczek

Daje mocna dyszkę :)

Piotrek

Jedyna porządna firma rekrutacyjna na rynku. Wiarygodność, bez ściemy! Szacun, ja wam mega dobrze życzę! Sporbowalem i nie żałuje :) a reszta ściemniaczy niech się wybiela :D powodzenia SASA

Jurusfahrer

Pracuje od roku jako kierowca w Hamburgu na bdf latam po skandynawi jk lubię praca jak wszędzie trzeba robić Jestem zadowolony na ten moment polecam

Kierowca

Odradzam. Firma niepowazna. Oferuje prace, ba, przesyla nawet jakas aplikacje na maila. Dzwonie wiec do pracodawcy I tu niespodzianka. Nikt, nic nie wie o tym ze mam zaczac jakas prace. Ludzie absolutnie nieprofesjonalni

SaSa Recruitment
@Kierowca 07.08.2018 12:12

Witam. Przekazanie danych firmy oznacza, iż pomyślnie przeszedł Pan proces rekrutacji i firma zaakceptowała Pańską kandydaturę. Możliwe, że trafił Pan na osobę, która nie pracuje w dziale rekrutacji i nie posiada informacji o zatrudnieniu pracowników. Czekamy na bezpośredni kontakt!Chętnie pomożemy wyjaśnić wszelkie wątpliwości :)

jarek

polecam, jarek

kamil

Podobno oferta na produkcji jest juz tylko na stale, To prawda? Ktoś wie, czy może jest jeszcze możliwość zeby sie zalapac? Bylem w zeszlym roku, ale w tym juz podobno nie ma rekrutacji dla studentow. Prosze o info od osob ktore sa na miejscu. z gory dzieki

gregory

Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalnym kontaktem i przemiłą obsługą! Super :)

Andrzej

Czy pracował ktoś w (usunięte przez administratora) w Hanowerze ?

piotrek

Wiecie cos wiecej o ofercie w dreznie w systemie pon - piatek? jest tam ktos na miejscu?

marekkram
@piotrek 09.07.2018 10:34

Piotrek jesli chodzi ci o ta oferta o ktorej mysle to jest kawałek za Dreznem tak dla informacji. Firma jest ok, zazwyczaj trasy od pon do piatku, bardzo rzadko sobota, moze raz w miesiacu zostajemy. Ogolnie trasy sa tylko po Niemczech, wiec nie musimy sie szarpac na jakis grubszych kontrolach. jak to u niemca, pracowac trzeba, ale nie ma wtopy z firma, jest calkiem spoko.

Gaju
@marekkram 10.07.2018 13:17

A podasz jakiś namiar do siebie żeby dostać więcej info?tzn jak z kasa ,gdzie dokładnie i jaka firma ? Dzieki

Sasa
@Gaju 10.07.2018 14:20

Jeśli ma Pan pytania odnośnie pracy to prosimy o kontakt bezpośrednio z nami, możemy na nie odpowiedzieć i pomóc w kontakcie z firmą.

Tomson

Byłem dzisiaj w okolicach Berlina na rozmowie. Z szefem na miejscu dogadałem nawet lepsza kasę wiec narzekać nie mogę. W niedziele zaczynam i mam nadzieje ze pójdzie dobrze. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Tomek

xyz

Czy pracuje ktos na jako pracownik produkcji przy pakowaniu kurczaków? jesli tak prosze o wiadomosc na mejla dominikakowalska0@o2.pl

marysiaa
@xyz 13.06.2017 17:25

jesli można rowniez poproszę o informacje na maila marysiaa4tuna@tlen.pl

Roberto
@marysiaa 22.06.2017 00:07

Marysia tu można zadzwonić i jest polski pracownik w biurze to wszysyko ci powie. Teraz już mniej studentów przyjmują raczej wszystkich na stałe co szukają roboty. Jak coś to możesz sie do mnie odezwać, bo jestem na miejscu.

Jasiek

Podpowiedzcie jakie warunki zabezpiecza agencja na miejscu?

adrianna
@Jasiek 17.06.2018 21:08

To zależy o jaką ofertę Ci chodzi. Jak na prace na produkcji to w ubiegłym roku było ogarniete zakwaterownie i ubranie robocze. jak masz jakieś pytnie to tez są polscy kierownicy na miejscu. w zeszlym roku bardzo duzo ludzi tam na wakacje przyjechalo. jak cos chcesz wiecej widziec to pytaj.

P.

Czy pracowal ktos (usunięte przez administratora)w Niemczech przez tą firmę? Jakie opinie ?

marcink.

jezdze na trasach miedzynarodowych w Kassel i wszystko jest ok, spokojnie mozna jechac!

Zostaw opinię o SaSa Rekrutacja - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SaSa Rekrutacja