Up Recruitment

Tarnów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 18 ocen.

Up Recruitment
3 18

Opinie o Up Recruitment

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Up Recruitment

Teresa

@Patryk, a jak wygląda kwestia zakwaterowania i dojazdu do miejsca pracy? Czy zapewnia to firma? Jak oceniasz warunki? Czy ktoś z Was także podjął niedawno współpracę z Up Recruitment? Jesteście zadowoleni?

Teresa

@Magda, czyli rozumiem, że jednak nie zdecydowałaś się na podjęcie pracy poprzez Up Recruitment? @Patryk, a Ty współpracujesz z tą firmą? Jeśli tak, to co możesz powiedzieć na temat oferowanych przez nią warunków? @Xyzz, i jak, zdecydowałaś się na podjęcie pracy? Jesteś zadowolona?

Xyzz
@Teresa 06.07.2018 10:50

Nie noe zdecydowałam sie na prace przez tą agencję.

Magda

Witam, w czerwcu wybieram sie do Holandii na kwiaty, czy ktos z pracujacych tam bylby w stanie co nieco o tym opowiedziec? Godziny pracy, znajomosc jezyka, konkretne zadania w pracy i jak to wszystko ogolem wyglada? ????

Patryk
@Magda 19.06.2018 17:10

Ludzie, jestescie jak male dzieci z takimi problemami, mozna tez oddzwonic z wlasnej inicjatywy i zapytac, lub sie przypomniec, biuro nie ma was jednych na glowie, do agencij dzwoniom non stop, tez mialem problem ale Sam dodzwonilem sie , a nie czekalem a potem sie zalilem, na forum o taka (usunięte przez administratora)

Szukasz pracy?

Xyzz

Witam. Mam tego typu ze planowalam wyjazd przez ta agencje lecz problem jest ze nie mozna na krócej niz 3 miesiace. I pytanie brzmi czy gdybym zjechała wczesniej będzie coś typu jakiejś kary lub cos takiego? Prosiłbym o szybka odpowiedź. Z góry dzięki :)

Dave

Witam. Planuję rozpocząć pracę 01.07. w szklarni (ogórki, pomidory) w miejscowości Arcen. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Proszę o informację.

Doris

Witam czy ktoś się wybiera na poczatku sierpnia przez agencję up-recruitment do Holandi praca przy kwiatach?

kinga
@Dareczka 23.06.2018 23:32

czytałam mega duzo złych negatywnych opini na temat ,,pracy,, ta mila Pani, ktora dzwoni chyba nie do konca mowi prawde i niezle ja tuszuje..!!!!! pls uwazajcie na siebie !!!!!!!!!!!

:) :) :) :) :)

Jedzie ktoś 5 lipca ?

Pauli

Hej! Jedzie ktoś może końcem czerwca/początkiem lipca?

Darka
@magda 14.06.2018 11:11

Również jadę 5 lipca :)

praca holandia

Witam Wyjechalam 2 tyg temu,praca w porządku,jestem na hali na owocach i warzywach,umowy podpisywalam po przyjezdzie do holandii,z biurem które mnie zatrudnia,praca nawet fajna,nie jest cięzko,nie mialam zadnych problemów pozdrawiam

bolek
@praca holandia 30.04.2018 22:10

witam ,napiszesz więcej o warunkach na email? Chcę się tam wybrać potrzebuje informacji jak wypłata i jakie miejsca zakwaterowania ?sunsetadi@wp.pl

Daruniaaaa

Jedzie ktoś w połowie czerwca przez agencje up recruitment ? Ktoś chętny,aby jechać razem (najlepiej dziewczyna)

Daruniaaaa
@Kasia Trans 04.05.2018 22:29

Trans może zorganizować agencja :D

Teresa

@KatMonic, użytkownik @Pawel3322 niedawno wypowiadał sie na ten temat. Czy planujesz pracować w tej lokalizacji? Na jakiem etapie załatwiania formalności związanych z wyjazdem jesteś? Zachęcam do tego abyś podziela się z nami swoimi spostrzeżeniami z wyjazdu. Zapraszam do zamieszczania opinii na naszym forum. Wasze uwagi mogą pomóc w podjęciu decyzji osobom zainteresowanym współpracą z Up Recruitment.

Pytanienajuz

Jedzie ktos 1 maja? I jak to jest z umowa? Podpisywaliscie ja w Polsce ?

KatMonic

Witam czy pracuje ktos na kwiatach na Westlandzie? Jak wygladaja warunki mieszkaniowe i praca? Bylabym bardzo wdzieczna za kazda opinie.

Ewelina Sz.

Witam. Nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie. Ledwo dwa miesiące twmu wróciłam i gdyby nie prywatne sprawy już bym wróciła lecz muszę czekać do czerwca, ale od początku. Wyjeżdżalam pierwszy raz do nl, pani rekrutujaca wyjaśniła mi gdzie jadę co mam zabrać ze sobą i wogole była bardzo miła. Jechałam razem z koleżanką. Załatwiła nam busa, który był naprawdę"luksusowy"-znam się bo jeździłam różnymi zlomami przez lata do Niemiec. Na miejscu przywitała nas kordynatorka i skierowała do pięknego mieszkania, zapoznała z właścicielem portugalczykiem na którego zawsze mogliśmy liczyć bo dał nam swój nr tel, meble z ikei z pełnym wyposażeniem, kasa co tydzień na konto bez zarzutów, solarisy też ok. Dodam że pracowalam w Rotterdamie. Jak na pierwszy raz naprawdę ekstra. Najgorsi są Polacy bo są zawistni i zrobią wszystko bys dlugo nie popracowal ale nie należy sie tym przejmować i piąć się do przodu. Moja dobra rada? Nie jedź sam(zawsze możesz z kimś pogadać i oboje się motywujecie do pracy) oraz bądźcie wyrozumiali i elastyczni, zrozumcie że jak kordynatorka nie odbiera to oddzwoni albo ze jak dostaniesz wypłatę na drugi dzień bo święta czy coś to nie koniec świata. Zrozum człowieka to i on cię zrozumie. Ja wrócę tam napewno i takich miłych wspomnień jak mam ja i moja koleżanka każdemu życzę pozdrawiam. ????

Pawel3322

Ja wyjechalem jestem na kwiatach ,znajoma I polecila tez juz tam robi, spoko lokalizaje maja na Westlandzie dostep do sklepow jakies male miasteczka,Nie jak niektore odludzia.Praca tez nawek ok, Towarzystwo na mieszkaniu bym tylko wymienil,ogolnie Polecam I Pozdrawiam

Agaaa
@Pawel3322 28.03.2018 20:32

Hej. Długo tam pracujesz? Nie ma problemów z kontaktami np do kordynatorow jak się dojedzie ? Odezwij się na mój mail aguska9442@wp.pl

Olllllaaaaa

Wyjeżdżam przez tą agencje , jakieś opinie ??

Agaaa
@Paula 14.03.2018 11:53

Ola napisałam Ci maila na paula27☺odpisz

tom123

polecacie ta firme

Paulinka

Jak się pracuję w tej,agencji ? Zastanawiam się nad wyjazdem poprzez tą agencje

Kacper

WITAM PROSZĘ O SZCZERY OPIS ILE PO ODTRĄCENIU CHATY UBEZPIECZENIA I PODATKU ZOSTAJE(NA RĘKĘ , NA KONTO) NA POCZĄTKU ZANIM DOSTANĘ NR. SOFI I JAK TO WYGLĄDA GDY JUŻ GO MAM.JUZ TYLE RAZY SIĘ ZAWIODŁEM NA RÓŻNYCH PRACACH ZA GRANICĄ ŻE SIĘ BOJĘ RYZYKOWAĆ. PROSZĘ TYCH CO TAM PRACUJĄ BĄDŹ PRACOWALI O POMOC

Jola

Dzień dobry! Czy pracuje ktoś w Mc Donalds z tej agencji? Jak wygląda praca? A w szczególności jak kwestia zarobków, wypłat wynagrodzeń? Czy wszystko się zgadza i czy są terminowo? Czy może się ktoś wypowiedzieć? Pozdrawiam Jola

not4you

Wybiera się ktoś do pracy 9 stycznia 2018 do kwiatów w szklarni. Jadę sama, fajnie było by kogoś zapoznać wcześniej ;)

justyna90c
@not4you 27.12.2017 18:17

hej hej ;) i jak tam praca w Holandii? Tez mam zamiar jechać ale warto zebrać opinie najpierw :D odisz na e-mail: justynaw38111@wp.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

DO Up Recruiment

Wy sami wystawiacie sobie złą opinie,jezeli pracownik agencji pisze " nie pujdzie" to co o was mają myśleć normalni ludzie?? Widać ze jesteście nastawieni na PEGERUSÓW a jeżeli PEGERUSY to samemu mozna sobie dopowiedziec historie,odnosnie tego jak wygladaja wasze mieszkania,praca, i wypłaty.

Ewelka

Witam wybieram się 27 lutego do pracy przez tą firmę proszę napisać jak to tam wygląda i jak z godzinami tygodniowo

Diana#
@anonymous 22.02.2018 18:20

tak tak widziałam:-)

Pracująca

Prawda jest taka, że up rectuitment wysyła pracowników do firmy watch out i to o nich trzeba czytać opinie chcąc się czegokolwiek dowiedzieć. W kontakcie w Polsce obiecują wyjazd do pracy np na storczyki, a cudem będzie, jeśli faktycznie się trafi akurat tam. Szkoda, że firma up rectuitment o tym nie informuje. Kontakt z koordynatorami przez telefon jest spoko, część spraw mówią, żeby pisać w wiadomości e-mail ale uzyskanie jakiejkolwiek odpowiedzi na taką wiadomość graniczy z cudem. O załatwienie czegokolwiek też trzeba się prosić dłuższy czas, np o naprawę usterki na domku. Z dnia na dzień ludzie się dowiadują, czy idzie się do pracy czy nie. Nie ma jakiejś szczególnej rekrutacji, więc w tej firmie można trafić dosłownie na każdego. Sporo ludzi ucieka po miesiącu, to też o czymś świadczy. Podpisanie umowy obiecują w ciągu tygodnia, niektórzy po tym miesiącu jeszcze nie mają umów w ręku.

Pracująca
@Up Recruitment 13.02.2018 21:00

Rozmowa telefoniczna przebiega tak, że ludzie są informowani tylko o jednej pracy, na miejscu okazuje się, że to zupełnie coś innego. O tym pracownicy powinni być poinformowani. Również obietnice, że wszystko przebiega sprawnie, umowa itd OD RAZU, to jest wprowadzenie ludzi w błąd. Jest wiele osób, które zjechały a tej umowy w ogóle nie dostali - dlaczego? Podobnie z numerem sofi, który ma być wyrobiony od razu po przyjeździe a czeka się prawie miesiąc, przez co dużo ludzi dostaje wypłaty zaniżone, również po wyrobieniu numeru nie jest to od razu wyrownywane, ludzie się muszą prosić i upominac o wypłatę wyrównania. Do tego czasu wypłaty są po ok 100 euro za tydzień pracy. Zawsze jest rozmowa, że proszą o cierpliwość. Takie informacje są po prostu mydleniem oczu żeby ściągnąć ludzi do pracy.

opinie

Witam, pracuje ktoś w tym momencie przez tą agencje ? jak jest i na co najlepiej jechac ?

Zuza

Interesuje mnie wyjazd do pracy i słyszałam o firmie , że jest bardzo dobra. Może coś więcej dodacie?

anonymous
@Patka@23 05.02.2018 20:56

Patka pisz poprawnie po polsku - wózek , spróbujesz - Twoja Pani od polskiego płacze .

Sylwusia

Witam. Czy ktoś wyjeżdża 10.01 na pakowanie żywności do miejscowości Kranevenweg 23, 5724PN Ommel?

123
@ola 22.01.2018 12:44

Bo jak tam pojechałaś trzaskac selfi i siedzieć na fb to wcale się nie dziwię

Lolek

Witam czy to biuro jest godne do polecenia byl ktos pracowal tam i jakie sa stawki realne ile mozna zarobic na miesiac przy minimalnych godzinach ?pozdrawiam

Luzak 88
@Ann) 23.01.2018 22:13

Skad jestescie ?odezwij sie mam cos co cie moze cie zainteresowac pozdro Toluzak1988@wp.pl

Nick

może ktoś napisać czy dowożą do holandii i transport z powrotem też jest zapewniony? jaka jest stawka miesieczna? praca na szklarni na kwiatach, ogloszenie z tarnowa na olx.pl

Transport:)
@Nick 19.01.2018 10:54

hey Nick jesli chodzi o transport to pomagaja w organizacij busa w jedną strone , busy zabierają z miejsca zamieszkania i dowożą pod biuro, tak tez było w naszym przypadku,same płaciłysmy u kierowcy za przejazd, praca jesli są godziny to zarobisz, so lepsze i gorsze tygodnie, jest okres zimowy takze na 50 godzin tygodniowo nie ma co liczyc, ale sa tygodnie co jest powyzej 40 tez,zalezy z jakim kto jedzie nastawieniem ogólem praca nie jest taka cięzka przy kwiatach pozdrawiam

Marys

Czy ktos z was wyjezdza na bukiety w okolicy roterdanu. Lub byl tam juz kiedys. Jak to jest z zarobkami. Wyjazd z biura we wroclawiu.czy sa nadgodziny.

Zostaw opinię o Up Recruitment - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Up Recruitment