Up Recruitment

Tarnów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 11 ocen.

Opinie o Up Recruitment

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Up Recruitment

Sylwusia

Witam. Czy ktoś wyjeżdża 10.01 na pakowanie żywności do miejscowości Kranevenweg 23, 5724PN Ommel?

internet?
@Maryś 09.01.2018 18:14

Dobrze ze rezygnujesz, gdybym byl Twoim pracodawca i tak bym cie zwolnil za samo podejscie do sprawy " zrezygnuje bo tam nie ma internetu'' zaslugujesz na miejsce gdzie nie ma okien i schodow na pietro... Internet nie jest dla takiej umyslowej dewiacji jak TY.

ola
@internet? 10.01.2018 20:52

Internet w dzisiejszym świecie jest tak tak naturalny jak woda, więc nie rozumiem oburzenia. W ogóle pytań o internet nie powinno być, bo to oczywiste, że być powinien.

Lolek

Witam czy to biuro jest godne do polecenia byl ktos pracowal tam i jakie sa stawki realne ile mozna zarobic na miesiac przy minimalnych godzinach ?pozdrawiam

Nick

może ktoś napisać czy dowożą do holandii i transport z powrotem też jest zapewniony? jaka jest stawka miesieczna? praca na szklarni na kwiatach, ogloszenie z tarnowa na olx.pl

Transport:)
@Nick 19.01.2018 10:54

hey Nick jesli chodzi o transport to pomagaja w organizacij busa w jedną strone , busy zabierają z miejsca zamieszkania i dowożą pod biuro, tak tez było w naszym przypadku,same płaciłysmy u kierowcy za przejazd, praca jesli są godziny to zarobisz, so lepsze i gorsze tygodnie, jest okres zimowy takze na 50 godzin tygodniowo nie ma co liczyc, ale sa tygodnie co jest powyzej 40 tez,zalezy z jakim kto jedzie nastawieniem ogólem praca nie jest taka cięzka przy kwiatach pozdrawiam

Marys

Czy ktos z was wyjezdza na bukiety w okolicy roterdanu. Lub byl tam juz kiedys. Jak to jest z zarobkami. Wyjazd z biura we wroclawiu.czy sa nadgodziny.

not4you

Wybiera się ktoś do pracy 9 stycznia 2018 do kwiatów w szklarni. Jadę sama, fajnie było by kogoś zapoznać wcześniej ;)

Kasia
@Justa 06.01.2018 11:21

Napisz na Kasiom@o2.pl :)

only.one_98
@Up Recruiyment 05.01.2018 19:38

@lily Witam, wybieram sie 12-01 do pracy przy kwiatach przez ta firme. Sa zapewnione godziny ? Jak warunki mieszkaniowe i ile osob tam mieszka ? Odpisz na maila bo nie wiem co robic: only.one_98@onet.pl

Miłosz

Witam , wybiera się ktoś z tarnowa do pracy do holandii ? , wyjazd w tą sobote 13.01.2018 . Praca na produkcji kwiatów na niemieckiej umowie i warunkach oraz także na holenderskich ??? hmm

chlopak34
@Miłosz 05.01.2018 19:19

Witaj , ja chcę jechac , nie jestem z Tarnowa ale pisz do mnie chlopak34@interia.eu

Jj

Jedzie ktoś może na pakowanie drobiu z tej firmy w najbliższym czasie ?

Pan P

Witam Wyjeżdza teraz ktoś do pracy 14.01 w magazynie?? bądź czy ktoś już tam był?

laga
@Pan P 02.01.2018 11:17

wybieram się z kolega chciał bym sam wiedzieć opinie

arczi

Mam zamiar wyjechać 14 na magazyn można opinie ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Up Recruitment

Witam Rozumie pani niezadowolenie z tego jak z pracą wyszło w Holandii, tylko to co pani w tym momencie robi wystawiając cały czas swoje opinie które psują dobre imie firmy, to juz jest szykanowanie z tego co mi powiedział dział go work, i sa w stanie udostępnic IP komputera i sprawe tez mozna zglosic do odpowiednich służb, i przestanie być pani juz anonimowa,jesli pani wyrazila swoje niezadowolenie kazdy to rozumie, ale to co pani w tym momencie robi to nie pozwala innym wyrazac opini jesli maja dobre wspomnienia z pracy i pracują i sa zadowoleni,Jeśli czasem wynikną sytuacje ze w holandii coś pujdzie nie tak u pracodawców , my jako biuro jesteśmy atakowani choć to nie z naszej winy,takie sytuacje zdarzają sie w co drugim biurze.i prosze przestac oczerniac w jakis komentarzach ze biuro samo dodaje sobie opinie,gdyz tak nie jest, mozna wyrazac swoje zadowolenia i niezadowolenia ale wszystko tez z umiarem, Pozdrawiamy Up Recruitment

Piotr
@Up Recruitment 30.11.2017 09:58

Dzien dobry . Ż przykrością muszę stwierdzić iż nie przeczytałem opinie pani anonim jednakże chciałem zaznaczyć iż nie powinniście usuwać wpisów gdyż ktoś kto to czyta może się tylko domyślać co ktoś miał na myśli . Mam takie pytanie :czy wy jesteście firmą przewoznicza czy macie jakieś kontrakty z pracodawcami za granicą.

Adjp

Ktoś jedzie teraz z tego biura na kwiatki ?

Andzela119

Witam Ja przyjechalam pare tygodni temu,trafilam na chryzantemy i na poczatku nie było lekko, puznie po dwóch tygodniach jak opanowałam prace to jest ok.Godziny pracy ok 40 czasami sie pracuje powyzej,czasami zdarzy sie z tydzen lub dwa mniej ,Ogólem tez bylam wystraszona jechac ale zaryzykowalam i nie zaluje, wyplaty cotygodniowe,mieszkania tez fajne , jest internet telewizja ogólem ok jak, nigdy nie można porównać ze jak w domu musisz się liczyć z tym ze jadąc za granice dzielisz te mieszkania z innymi osobami.Jeśli chodzi o koordynatorów tez ok, czasami trzeba poczekać żeby pomogli w niektórych sprawach ale trzeba się liczyć ze maja przeszło 300 osób we firmie na głowie nie ze tylko wszystko się kręci wokół jednej osoby, ogółem dziewczyny polecam warto czasami sprubować i nie sugerować się opiniami bo nie zawsze wszystkim dogodzi,sama się napaczyłam w holandi ze ludzie tez nie są świeci a pretensje pużniej mają do całego świata.Pozdrawiam z Holandii

słodka
@Andzela119 27.11.2017 20:28

Masz racje...Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

KINIA

Nie dla wszystkich bo nowe osoby sa przyjete xd

anonim

(usunięte przez administratora)

madzik187

Witam Niestety nie zgodzę się z tą opiniom gdyz biuro z Tarnowa nie rekrutuje tylko do jednego pracodawcy ,ja trafiłam do pracy do Venlo na magazyny i jest w porządku, godziny i praca.Także jeśli komuś się nie udało nic nie poradzi wszystkie agencje borykają się z tym problem. Pozdrawiam Wszystkich

M@▼pa

Napiszcie ile mozna zarobic na szklarni w taki sredi sezon i ogolnie , bede wdzieczna ;)

Wacław
@M@▼pa 18.10.2017 11:44

Firma nie zapewnia pracy, jedziesz do innego pośrednika tam jak mają zapotrzebowanie to dopiero masz pracę. W praktyce w tygodniu dwa dni pracujesz po 4 godziny. Tak więc za bardzo nie zarobisz. Szukaj innych możliwości.

mk cafe
@Wacław 22.10.2017 13:09

A konkretnie? do którego holenderskiego pośrednika wysyła ludzi biuro UP z Polski? tak jest najłatwiej, ściągnąć ludzi z Polski na firmowe domki, zgarnąć za nich kasę, ale nie zapewnić im pracy... jesli już to 2-3 dni w tygodniu, tak by zarobili na firmowe mieszkanie... Każda agencja ma główny jednakowy cel, o którym tu piszę.

dżela

Hej, ja mam zamiar teraz wyjechać do storczyków, ale się cały czas zastanawiam bo bedzie to mój pierwszy wyjazd. Z tego co czytam, to firma jest raczej wporzadku i ta pośredniczaca i ta w Holandii? Raczej nie ma czego się obawiać?

praca

Czy ktoś wybiera sie teraz w okolice Hagi?

Ala

Do jakiej agencji w Holandii rekrutację up recruitment?

Ania

a czy ta firma posiada pracę dla osób mieszkających w DEN HAAG? Z własnym zakwaterowaniem?

Mala.Mi97

Ja przenosze sie z innej firmy do tej w poniedzialek. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej niz teraz.

Magda

Witam dziewczyny dojechaliście juz do pracy na szklarnie ? Dacie znać co słychać?

Daria

Hej, czy jedzie ktoś 22 sierpnia do szklarni? Ja wyjeżdżam z Poznania. Jadę sama więc fajnie byłoby kogoś poznać, w myśl zasady że w grupie zawsze raźniej ;) Pozdrawiam

Natalia

witam jedzie ktoś do szklarni 17sierpnia?? proszę o wiadomość mail natalia.olszewska93@interia.pl

Lili
@Natalia 09.08.2017 11:52

Hej, zdecydowałaś się na wyjazd? Jeśli tak, to daj znać jak jest? Pozdrawiam

Lili

Hej, czy ktoś posiada aktualne opinie o tej agencji? Rozważam wyjazd w połowie sierpnia do szklarni. Może znajdą się osoby, które już pracowały przez agencję? Będę wdzięczna za wszelkie informację. Czy jest praca, jak warunki zakwaterowania? Nigdy nie pracowałam na szklarni przy kwiatach i boje się, czy sobie poradzę. Może ktoś mógłby się podzielić opinią na czym taka praca polega. Pozdrawiam serdecznie

kasiczka112
@Lili 09.08.2017 11:03

hey Lili, pracowalam przez te agencje i chetnie sie z toba podziele informacjami, ogolnie trafilam do pracy przy kwiatach chryzantemach, mowia ze jest ciezko ale bylo ok, do wszystkiego sie idzie przyzwyczaic,maja tez inne prace przy innych kwiatach, takze na ktore sie trafi kwiaty dowiadujesz sie na miejscu,jesli chodzi o zakwaterowania so ok mieszkania sa w pelni wyposazone co jest duzym plusem, towarzystwo tez mialam ok na mieszkaniu, wyplaty zawsze na czas co tydzen, do pracy dojezdza sie firmowym autami lub rowerami,pracowalam tam 6 miesiecy, i ogolem bylam zadowolona ,gdy sytuacja mi pozwoli wruce tam w przyszlym roku, pozdrawiam cieplutko

Lili
@kasiczka112 09.08.2017 11:28

Kasieczka123 bardzo dziękuję za opinie, podbudowałaś mnie :) Wiadomo, że strach ma duże oczy a początki są wszędzie ciężkie, ale mam nadzieje, że sobie poradzę. Nasłuchałam się tak złych opinii o pracy w szklarni, że aż zwątpiłam. Raz jeszcze dziękuję za odpowiedź :) Trzymaj się i wszystkiego dobrego

Up Recruitment

Witamy pani Natalio, jesli chce sie pani sugerowac opiniami ludzi to nigdy nigdzie pani nie wyjedzie, bo jednemu sie spodoba wyjedzie i ma checiai pracowac,drugiemu sie nie chce lub nie radzi sobie w pracy ale wina zawsze i opinia splywaja na biura ,agencje itp reszta ludzi jest bez winy choc czasami tak jak sie zachowuja to przechodzi ludzkie pojecia ,zapisza sie na wyjazd,transport zorganizowany a jak przychodzi do wyjazdu potrafia bezczelnie nie odbierac , i kto na koniec jest poszkodowany, firma przewozowa i biuro,to jest dopiero nieodpowiedzalnosc tak jakby przynajmiej karano za to ze ktos zrezygnuje, a to wystarczy dac znac wczeszniej,takze nikt nie jest bez winy Pozdrawiamy Up Recruitment

wiki

jedzie ktos do szkarni z tej fimy 8 sierpnia?

Natalia
@wiki 06.08.2017 18:04

ja jadę ale 17 mój mail natalia.olszewska93@interia.pl napisz

Cvbj

Okropne biuro w biurze opowiadaja,ze cudownie a na miejscu okazuje sie ze pracy nie ma,wykorzystuja nie daja zarobic robisz jedynie na nich zeby biuro z ciebie wzielo kase stracilam tylko pieniadze na wyjazd odradzam kazdemu jesli nie chcesz wyrzucic pieniedzy w błoto ja zaluje ze im zaufalam

gabi 95
@Cvbj 19.06.2017 23:45

Gdzie pracowałas? długo byłas? mam rozumiec ze nie zarobilas?

Monika.24

Ktoś wyjezdzał z tej firmy do szklarni ?

Para

Jesteśmy z narzeczonym od miesiąca w pracy organizowanej z tej firmy i nie narzekamy. Wiadomo ze to nie wakacje ale najważniejsze ze praca jest i wypłaty sa na czas a w razie czego sa osoby do których można zadzwonić z jakimiś pytaniami czy problemem.

Natalia
@Ana 12.09.2016 09:04

byłaś tam w pracy? i jak? bo ja też mam jechać 17 sierpnia i nie wiem bo robiłam już na jednej szklarni ale przez inną firmę i było bardzo dobrze a tej nie znam powiedz coś więcej napisz na maila

Natalia
@Ana 12.09.2016 09:04

byłaś tam w pracy? i jak? bo ja też mam jechać 17 sierpnia i nie wiem bo robiłam już na jednej szklarni ale przez inną firmę i było bardzo dobrze a tej nie znam powiedz coś więcej napisz na maila natalia.olszewska93@interia.pl

Zostaw opinię o Up Recruitment - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Up Recruitment