Up Recruitment Sp. z o.o.
3 22 6 1

Opinie o Up Recruitment Sp. z o.o.

Teresa

@Margolcia 120, a kiedy planujesz wyjechać do pracy z Up Recruitment? Wydaje mi się, że skoro pytasz o takie konkretne rzeczy, to kontaktowałaś się już z firmą i będziesz podejmować pracę za jej pośrednictwem. Mogłabyś napisać na forum, jak wygląda cały proces?

Margolcia 120

Cześć mam pytanie do ludzi którzy już byli już pracować w tej firmie mianowicie pytanie dotyczy mieszkań czy są one wyposażone w dostęp do internetu bądz polskiej telewizji bo nie wiem czy brać z sobą laptopa czy nie ma sensu ?

Teresa

@Szklarnia Holandia, rozumiem, że piszesz o pracy oferowanej za pośrednictwem Up Recruitment, tak? Zdecydujesz się podjąć pracę? Gdy już wyjedziesz, nie zapomnij później dać nam znać, jak Ci się pracuje i jak oceniasz współpracę z Up Recruitment! Jakie warunki zakwaterowania i dojazdu do docelowego miejsca pracy oferuje Up Recruitment?

Szklarnia Holandia

Pracował ktoś w Westlandzie przy kwiatach na szklarni? Jeżeli tak to proszę o kontakt na maila katollicarzadzi@gmail.com . Jedzie ktoś na początku października?

Teresa

@mila, super, dziękuję za odpowiedź! Niestety na towarzystwo innych ludzi i na to, jacy są, nie mamy wpływu. Mam nadzieję, że następnym razem trafisz lepiej! Czy ktoś z Was także współpracował niedawno z Up Recruitment z Tarnowa? Jak oceniacie tę współpracę i czy podjęlibyście ją ponownie? Napiszcie proszę kilka słów na ten temat.

Teresa

@mila, napisz proszę jak oceniasz współpracę z Up Recruitment. Czy zostały Ci w należyty sposób wytłumaczone wszelkie kwestie formalne, organizacyjne i tak dalej? Myślę, że to ważne dla osób chcących podjąć współpracę z agencją. Czy firma przedstawia na przykład kilka czy kilkanaście dostępnych ofert pracy i można sobie wybrać najlepszą dla siebie?

mila
@Teresa 07.09.2018 22:15

oceniam dobrze ich wspólprace,mi nic nie zawinili,wytlumaczyli jak jest i nie historie z kosmosu,tylko w miare normalni przedsawiono warunki i miałam czas do namysłu,tak firma przedstawia kilka możliwych ofert,u różnych klientów, nie narzekam praca była ok,pieniądze zawsze na czas, jedyne czego można się czepic to ludzi tam pracujących , mowa tu o polakach,czasami wstyd za nich co wyprawiają, a za wszystko winic chcą koordynatorów,i firmy jakby oni święci byli,ale to jest temat rzeka,osoby pracujące za granicą wiedzą o czym mowa,takze niema się co rozpisywać dużo,napewno w rzyszlym roku skorzystam z ponownego wyjazdu pozdrawiam pozdrawiam

mila

Witam wszystkich Byłam w Holandii 3 miesiące na kwiatach ,niestety musiałam wrócic z powodu studiów,gdyby nie to na pewno bym jeszcze popracowala:-) bardzo miło wspominam czas i prace który tam spędziłam,i na pewno chętnie się podzielę z osobami które są również zainteresowane,lecz nie wiedzą do końca jak jest. mój meil mmila8022@gmail.com pozdrówka

Teresa

@hoolandia2018, jak oceniasz kontakt i ogólnie współpracę z Up Recruitment? Jak już będziesz na miejscu w firmie to koniecznie podziel się swoim zdaniem na temat warunków i innych ciekawych kwestii! @Magda12, długo współpracowałaś z Up Recruitment? Jak oceniasz działanie firmy, oferowaną pracę i warunki na przykład zakwaterowania?

hoolandia2018

Wybiera się ktoś przez up-recruitment na początku września? Szukam kogoś do towarzystwa :). Proszę pisać hoolandia2018@o2.pl

Kate

Cześć grupowicze! Wybieram się ze znajomą do Holandii - Westland na kwiaty do szklarni/warzywa-owoce z początkiem bądź w połowie października. Jedyne co mnie niepokoi, to info dane na maila ze wymagania i warunki pracy jak i sama umowa będzie do wglądu i informacji, dopiero po przyjeździe do biura na miejscu.. jak to wszystko wygląda.. praca, na co uważać, na co się szykować.. jeśli ktoś by mógł, to podaje maila swojego kasia863@op.pl i z góry dziękuję za informacje :) Jak sama będę po wyjeb albo w trakcie, to też wrzucę swoją opinię :)

Magda12
@Kate 26.08.2018 15:46

Hej Ja tez tak mialam poprostu biuro wysyla wszystkie szczegoly oferty na meila, a kontrakt podpisywalam tez na miejscu w biurze w holandii ,bo podpisuje z biurem u ktorego zaczynam prace takze glowa do gory , powodzenia ????

Teresa

@maly, wydaje mi się, że już powinieneś być na miejscu. Jak podoba Ci się praca? Jak oceniasz współpracę z Up Recruitment i oferowane przez tę firmę warunki? Podziel się proszę swoją opinią na forum! @Kate, to faktycznie dość tajemnicze. Może jednak warto dopytać o te warunki i tak dalej przed wyjazdem? Wydaje mi się, że takie informacje powinny być do wglądu.

Teresa

@Ula, rozumiem, że współpracujesz z Up Recruitment. Mogłabyś napisać, jak trafiłaś do tej firmy i ogólnie jak oceniasz tę współpracę? @Kasia, trzymam kciuki za Wasz udany wyjazd do pracy! Nie zapomnijcie później podzielić się swoimi spostrzeżeniami z innymi użytkownikami forum.

maly

hej ziomeczki ,wybiera sie ktos do pracy na róże do aalsmeer, chętnie bym sie z kims zapoznał,jade w przyszły tydzen,mój meil maly12@gmail.com pozdrawiam

Kasia

Jedziemy z narzeczonym we wtorek na szklarnie . Ktoś też się wybiera? Może ktoś jest jak tam godzinki itp.?

Ula
@Kasia 15.08.2018 14:54

Ogólnie nie polecam . Będziecie a się przekonacie.

Teresa

@Xyz, takie komentarze są niedopuszczalne na forum, ostrzegam więc, że Twoja wypowiedź może zostać usunięta przez administratora. Rozumiem, że możesz mieć negatywną opinię na temat pracy w tym miejscu, ale jestem pewna, że można wyrazić ją w sposób kulturalny i nieobrażający nikogo. @Rick, zwracam się również do Ciebie. Na forum szanujemy się wzajemnie! @Mia, i jak, zdecydujesz się na podjęcie współpracy z Up Recruitment? Myślę, że zawsze warto spróbować!

anonim

(usunięte przez administratora)

Up Recruitment

Ta (usunięte przez administratora) z biura organizowala twój tylek 2 razy do wyjazdu razem z transportem ,i pozniej byl meil ze jednak rezygnuje z wyjazdu, a ze zadzwonilas Dario 3 ci raz i odmowiono ci pracy bo szkoda zachodu bo po kilku dniach napisalabys meila ze i tak rezygnujesz, to oczerniasz publicznie a moze napisz jak to naprawde z tobą było,bo dla nas nie jestes anonimowa ,Dorosla osoba a gorzej jak dziecko, Jesli chcesz zeby cie traktowano powaznie,to zachowuj sie tak samo,a niemysl ze bedziesz robic jak ci sie podoba jechac,nie jechac,a my mamy tanczyć jak nam zagrasz.

Pelek#
@Up Recruitment 07.08.2018 10:46

i bardzo dobrze tez bym takiego gnoja nie wyslal nigdzie więcej haha ,jeszcze bym go (usunięte przez administratora) na czym swiat stoij,gnoje same nie wiedzą czego chcą,tylko durnia będą z ludzi robic,

Xyz
@Up Recruitment 07.08.2018 10:46

Słuchaj kobieto , odmawiałam bo chorowałam ale odmawiałam z dużo większym uprzedzeniem a nie że dzwoniłam z dnia na dzień i jeśli klient coś mówi to się nie rozłącza bezczelnie !a mam w (usunięte przez administratora) to czy dla was jestem anonimowa

Up Recruitment
@Xyz 07.08.2018 16:14

Problemy to masz ale z głowa chyba.Powiedzialam ze trzeci raz nie bendzemy wszystkiego organizować ,i ze pani nie wyślemy i do widzenia nikt się nie rozlanczal, a choćby tak było to niewiedzę problemu to co ludzie wyprawiaja tez przechodzi ludzkie pojęcie czasami

xyz
@Up Recruitment 07.08.2018 17:34

Darła Pani = się i się rołączyła i niech Pani tutaj nie udaje niewinnej , trzeba było spokojnie powiedzieć Przykro Nam ale niestety nie jesteśmy juz zainteresowani a nie drzeć ten ryj i się bezczelnie rozłanczać i nie udawaj że powiedziałaś "do widzenia" bo na słuch mi jeszcze nie padło a z głową to chyba Ty masz problemy , bo nie przypominam sobie abyśmy przeszły na "T" . a w (usunięte przez administratora) mam czy Mnie wyślecie czy nie haha agencji jest multum do wyboru więc waszą Mam w czterech literach , jest Pani bardzo nie miła nie wiem co Pani robi na tym miejscu

Rick
@Pelek# 07.08.2018 13:05

(usunięte przez administratora) głupi stul morde dziewczyna może poprostu chorowała i nie wiedziała kiedy może jechać do końca a tak jak jest napisane że nie odmawiala wyjazdu z dnia na dzień tylko zdecydowanie wcześniej (usunięte przez administratora) głupi San chyba nie wiesz cego chcesz

Doris

Witam czy ktoś się wybiera na poczatku sierpnia przez agencję up-recruitment do Holandi praca przy kwiatach?

Dareczka
@Doris 20.06.2018 16:33

Doris ja się wybieram przez up recruitment już jestem zapisana na wyjazd z Polski na 2 sierpnia :)

kinga
@Dareczka 23.06.2018 23:32

czytałam mega duzo złych negatywnych opini na temat ,,pracy,, ta mila Pani, ktora dzwoni chyba nie do konca mowi prawde i niezle ja tuszuje..!!!!! pls uwazajcie na siebie !!!!!!!!!!!

Marii
@Dareczka 23.06.2018 23:32

Witam skąd Pani jedzie 2 sierpnia i gdzie ?na kwiaty może do Westland? Proszę o e-mail marii2390@wp.pl

Mia
@Dareczka 23.06.2018 23:32

Dziewczyny, możecie powiedzieć mi jak tam to wszystko wygląda? Chciałabym pojechać, ale martwią mnie te negatywne opinie, jakbyście miały ochotę podzielić się informacjami to poproszę na maila niallerczix98@wp.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

Mia

Dorywczych prac, tzn jakich? W sensie, że dogadujesz się, że będziesz pracować w szklarni albo hali z roślinami, a okazuje się, że masz robić coś całkiem innego? Możesz opowiedzieć coś więcej?

Mia

Witajcie, czy ktoś pracuje w tym momencie przy kwiatach w szklarni lub wybiera się w sierpniu? Możecie opisać czy się opłaca? Czy wszystko jest rzetelne, legalne, nie oszukują? Jak wygląda dokładniej wypłata, zakwaterowanie i dojazd? Bo gdzieś czytałam, że trzeba dojeżdżać rowerem 7km do pracy, chciałabym dowiedzieć się czy to prawda. Potrzebuję pracy i pewnie wyjadę sama, trochę się obawiam. Będę wdzięczny za każdą informację, opinię!

Teresa

@Deks, a pracowałeś już wcześniej za pośrednictwem tego typu firm? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące na tyle, abyś zdecydował się podjąć współpracę z Up Recruitment? @M@gda, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Jestem moderatorem tego forum, pytam w imieniu osób zainteresowanych współpracą z Up Recruitment.

Deks

Zastanawiam się nad wyjazdem przez ta agencje , polecacie ?

:) :) :) :) :)

Jedzie ktoś końcem lipca ?

Teresa

Czy ktoś z Was podjął niedawno pracę za pośrednictwem Up Recruitment z Tarnowa? Jak oceniacie tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki? Polecacie podjąć współpracę z tą agencją? Czy można liczyć na dłuższy okres pracy lub stała współpracę?

M@gda
@Teresa 18.07.2018 23:07

Hej Tereska, mają prace na dluzsze lub krótsze okresy, najlepiej zadzwon i zapytaj moja kuzynka pojechala na kwiaty to mówila ze to są nawet caloroczne prace, tylko pytaj na jak dlugi okres, bo mają różne firmy na terenie holandii pozdrawiam

Teresa

@Magda, czyli rozumiem, że jednak nie zdecydowałaś się na podjęcie pracy poprzez Up Recruitment? @Patryk, a Ty współpracujesz z tą firmą? Jeśli tak, to co możesz powiedzieć na temat oferowanych przez nią warunków? @Xyzz, i jak, zdecydowałaś się na podjęcie pracy? Jesteś zadowolona?

Patryk
@Teresa 06.07.2018 10:50

pojechałem za pośrednictwem tej firmy i mie narzekam ,czasami jest okres gdze jest dużo godzin,czasami jest tydzen co jest troszkę mniej,a pozatym cala reszta ok.!

Xyzz
@Teresa 06.07.2018 10:50

Nie noe zdecydowałam sie na prace przez tą agencję.

Teresa

@Patryk, a jak wygląda kwestia zakwaterowania i dojazdu do miejsca pracy? Czy zapewnia to firma? Jak oceniasz warunki? Czy ktoś z Was także podjął niedawno współpracę z Up Recruitment? Jesteście zadowoleni?

Magda

Witam, w czerwcu wybieram sie do Holandii na kwiaty, czy ktos z pracujacych tam bylby w stanie co nieco o tym opowiedziec? Godziny pracy, znajomosc jezyka, konkretne zadania w pracy i jak to wszystko ogolem wyglada? ????

Ola
@Magda 18.05.2018 16:32

A w sierpniu nie chcesz jechac ?

Magda
@Ola 22.05.2018 17:14

Mialam plan jechac pod koniec czerwca, ale pani z ktora rozmawiaalm przez telefon miala do mnie zadzwonic jeszcze raz i wyslac informacje na maila. I cisza. Dzwonilam tez nikt nie odbieral ani nie oddzwanial. Wiec juz znalazlam inna prace, a szkoda, bo tu wydawala sie ciekawa praca.

Patryk
@Magda 19.06.2018 17:10

Ludzie, jestescie jak male dzieci z takimi problemami, mozna tez oddzwonic z wlasnej inicjatywy i zapytac, lub sie przypomniec, biuro nie ma was jednych na glowie, do agencij dzwoniom non stop, tez mialem problem ale Sam dodzwonilem sie , a nie czekalem a potem sie zalilem, na forum o taka (usunięte przez administratora)

Xyzz

Witam. Mam tego typu ze planowalam wyjazd przez ta agencje lecz problem jest ze nie mozna na krócej niz 3 miesiace. I pytanie brzmi czy gdybym zjechała wczesniej będzie coś typu jakiejś kary lub cos takiego? Prosiłbym o szybka odpowiedź. Z góry dzięki :)

Dave

Witam. Planuję rozpocząć pracę 01.07. w szklarni (ogórki, pomidory) w miejscowości Arcen. Ktoś ma jakieś doświadczenia? Proszę o informację.

:) :) :) :) :)

Jedzie ktoś 5 lipca ?

Pauli

Hej! Jedzie ktoś może końcem czerwca/początkiem lipca?

Olaaa
@Pauli 24.05.2018 10:00

Ja jade w połowie sierpnia :)

Pauli
@Olaaa 24.05.2018 15:43

Kurcze tak późno nie dam rady jechać :/ Ale zawsze mogę poczekać na ciebie :D

Marlenka
@Pauli 24.05.2018 10:00

Pauli ja jade

Olaaa
@Pauli 25.05.2018 10:56

A gdzie będziesz Pracować Pauli ?

Olaaa
@Pauli 25.05.2018 10:56

A kiedy dokładnie jedziesz Pauli ? Jesteś kobietą ? A do jakiego miasta ? Bo ja napewno do Hagi

Pauli
@Olaaa 27.05.2018 22:12

Początkiem lipca chce na chryzantemy do Westland :)

Dorota
@Olaaa 24.05.2018 15:43

Jedziesz w połowie sierpnia a do jakiej pracy i gdzie?

magda
@Pauli 24.05.2018 10:00

jade 5 lipca 572618584 Proszę o kontakt

Darka
@magda 14.06.2018 11:11

Również jadę 5 lipca :)

Zostaw opinię o Up Recruitment Sp. z o.o. - Tarnów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Up Recruitment Sp. z o.o.