Up Recruitment

Tarnów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 17 ocen.

Opinie o Up Recruitment

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Up Recruitment

KatMonic

Witam czy pracuje ktos na kwiatach na Westlandzie? Jak wygladaja warunki mieszkaniowe i praca? Bylabym bardzo wdzieczna za kazda opinie.

Ewelina Sz.

Witam. Nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie. Ledwo dwa miesiące twmu wróciłam i gdyby nie prywatne sprawy już bym wróciła lecz muszę czekać do czerwca, ale od początku. Wyjeżdżalam pierwszy raz do nl, pani rekrutujaca wyjaśniła mi gdzie jadę co mam zabrać ze sobą i wogole była bardzo miła. Jechałam razem z koleżanką. Załatwiła nam busa, który był naprawdę"luksusowy"-znam się bo jeździłam różnymi zlomami przez lata do Niemiec. Na miejscu przywitała nas kordynatorka i skierowała do pięknego mieszkania, zapoznała z właścicielem portugalczykiem na którego zawsze mogliśmy liczyć bo dał nam swój nr tel, meble z ikei z pełnym wyposażeniem, kasa co tydzień na konto bez zarzutów, solarisy też ok. Dodam że pracowalam w Rotterdamie. Jak na pierwszy raz naprawdę ekstra. Najgorsi są Polacy bo są zawistni i zrobią wszystko bys dlugo nie popracowal ale nie należy sie tym przejmować i piąć się do przodu. Moja dobra rada? Nie jedź sam(zawsze możesz z kimś pogadać i oboje się motywujecie do pracy) oraz bądźcie wyrozumiali i elastyczni, zrozumcie że jak kordynatorka nie odbiera to oddzwoni albo ze jak dostaniesz wypłatę na drugi dzień bo święta czy coś to nie koniec świata. Zrozum człowieka to i on cię zrozumie. Ja wrócę tam napewno i takich miłych wspomnień jak mam ja i moja koleżanka każdemu życzę pozdrawiam. ????

Pawel3322

Ja wyjechalem jestem na kwiatach ,znajoma I polecila tez juz tam robi, spoko lokalizaje maja na Westlandzie dostep do sklepow jakies male miasteczka,Nie jak niektore odludzia.Praca tez nawek ok, Towarzystwo na mieszkaniu bym tylko wymienil,ogolnie Polecam I Pozdrawiam

Agaaa
@Pawel3322 28.03.2018 20:32

Hej. Długo tam pracujesz? Nie ma problemów z kontaktami np do kordynatorow jak się dojedzie ? Odezwij się na mój mail aguska9442@wp.pl

Olllllaaaaa

Wyjeżdżam przez tą agencje , jakieś opinie ??

Agaaa
@Paula 14.03.2018 11:53

Ola napisałam Ci maila na paula27☺odpisz

tom123

polecacie ta firme

Paulinka

Jak się pracuję w tej,agencji ? Zastanawiam się nad wyjazdem poprzez tą agencje

Kacper

WITAM PROSZĘ O SZCZERY OPIS ILE PO ODTRĄCENIU CHATY UBEZPIECZENIA I PODATKU ZOSTAJE(NA RĘKĘ , NA KONTO) NA POCZĄTKU ZANIM DOSTANĘ NR. SOFI I JAK TO WYGLĄDA GDY JUŻ GO MAM.JUZ TYLE RAZY SIĘ ZAWIODŁEM NA RÓŻNYCH PRACACH ZA GRANICĄ ŻE SIĘ BOJĘ RYZYKOWAĆ. PROSZĘ TYCH CO TAM PRACUJĄ BĄDŹ PRACOWALI O POMOC

Jola

Dzień dobry! Czy pracuje ktoś w Mc Donalds z tej agencji? Jak wygląda praca? A w szczególności jak kwestia zarobków, wypłat wynagrodzeń? Czy wszystko się zgadza i czy są terminowo? Czy może się ktoś wypowiedzieć? Pozdrawiam Jola

not4you

Wybiera się ktoś do pracy 9 stycznia 2018 do kwiatów w szklarni. Jadę sama, fajnie było by kogoś zapoznać wcześniej ;)

justyna90c
@not4you 27.12.2017 18:17

hej hej ;) i jak tam praca w Holandii? Tez mam zamiar jechać ale warto zebrać opinie najpierw :D odisz na e-mail: justynaw38111@wp.pl

anonim

(usunięte przez administratora)

DO Up Recruiment

Wy sami wystawiacie sobie złą opinie,jezeli pracownik agencji pisze " nie pujdzie" to co o was mają myśleć normalni ludzie?? Widać ze jesteście nastawieni na PEGERUSÓW a jeżeli PEGERUSY to samemu mozna sobie dopowiedziec historie,odnosnie tego jak wygladaja wasze mieszkania,praca, i wypłaty.

Ewelka

Witam wybieram się 27 lutego do pracy przez tą firmę proszę napisać jak to tam wygląda i jak z godzinami tygodniowo

Diana#
@anonymous 22.02.2018 18:20

tak tak widziałam:-)

Pracująca

Prawda jest taka, że up rectuitment wysyła pracowników do firmy watch out i to o nich trzeba czytać opinie chcąc się czegokolwiek dowiedzieć. W kontakcie w Polsce obiecują wyjazd do pracy np na storczyki, a cudem będzie, jeśli faktycznie się trafi akurat tam. Szkoda, że firma up rectuitment o tym nie informuje. Kontakt z koordynatorami przez telefon jest spoko, część spraw mówią, żeby pisać w wiadomości e-mail ale uzyskanie jakiejkolwiek odpowiedzi na taką wiadomość graniczy z cudem. O załatwienie czegokolwiek też trzeba się prosić dłuższy czas, np o naprawę usterki na domku. Z dnia na dzień ludzie się dowiadują, czy idzie się do pracy czy nie. Nie ma jakiejś szczególnej rekrutacji, więc w tej firmie można trafić dosłownie na każdego. Sporo ludzi ucieka po miesiącu, to też o czymś świadczy. Podpisanie umowy obiecują w ciągu tygodnia, niektórzy po tym miesiącu jeszcze nie mają umów w ręku.

Pracująca
@Up Recruitment 13.02.2018 21:00

Rozmowa telefoniczna przebiega tak, że ludzie są informowani tylko o jednej pracy, na miejscu okazuje się, że to zupełnie coś innego. O tym pracownicy powinni być poinformowani. Również obietnice, że wszystko przebiega sprawnie, umowa itd OD RAZU, to jest wprowadzenie ludzi w błąd. Jest wiele osób, które zjechały a tej umowy w ogóle nie dostali - dlaczego? Podobnie z numerem sofi, który ma być wyrobiony od razu po przyjeździe a czeka się prawie miesiąc, przez co dużo ludzi dostaje wypłaty zaniżone, również po wyrobieniu numeru nie jest to od razu wyrownywane, ludzie się muszą prosić i upominac o wypłatę wyrównania. Do tego czasu wypłaty są po ok 100 euro za tydzień pracy. Zawsze jest rozmowa, że proszą o cierpliwość. Takie informacje są po prostu mydleniem oczu żeby ściągnąć ludzi do pracy.

opinie

Witam, pracuje ktoś w tym momencie przez tą agencje ? jak jest i na co najlepiej jechac ?

Zuza

Interesuje mnie wyjazd do pracy i słyszałam o firmie , że jest bardzo dobra. Może coś więcej dodacie?

anonymous
@Patka@23 05.02.2018 20:56

Patka pisz poprawnie po polsku - wózek , spróbujesz - Twoja Pani od polskiego płacze .

Sylwusia

Witam. Czy ktoś wyjeżdża 10.01 na pakowanie żywności do miejscowości Kranevenweg 23, 5724PN Ommel?

123
@ola 22.01.2018 12:44

Bo jak tam pojechałaś trzaskac selfi i siedzieć na fb to wcale się nie dziwię

Lolek

Witam czy to biuro jest godne do polecenia byl ktos pracowal tam i jakie sa stawki realne ile mozna zarobic na miesiac przy minimalnych godzinach ?pozdrawiam

Luzak 88
@Ann) 23.01.2018 22:13

Skad jestescie ?odezwij sie mam cos co cie moze cie zainteresowac pozdro Toluzak1988@wp.pl

Nick

może ktoś napisać czy dowożą do holandii i transport z powrotem też jest zapewniony? jaka jest stawka miesieczna? praca na szklarni na kwiatach, ogloszenie z tarnowa na olx.pl

Transport:)
@Nick 19.01.2018 10:54

hey Nick jesli chodzi o transport to pomagaja w organizacij busa w jedną strone , busy zabierają z miejsca zamieszkania i dowożą pod biuro, tak tez było w naszym przypadku,same płaciłysmy u kierowcy za przejazd, praca jesli są godziny to zarobisz, so lepsze i gorsze tygodnie, jest okres zimowy takze na 50 godzin tygodniowo nie ma co liczyc, ale sa tygodnie co jest powyzej 40 tez,zalezy z jakim kto jedzie nastawieniem ogólem praca nie jest taka cięzka przy kwiatach pozdrawiam

Marys

Czy ktos z was wyjezdza na bukiety w okolicy roterdanu. Lub byl tam juz kiedys. Jak to jest z zarobkami. Wyjazd z biura we wroclawiu.czy sa nadgodziny.

Miłosz

Witam , wybiera się ktoś z tarnowa do pracy do holandii ? , wyjazd w tą sobote 13.01.2018 . Praca na produkcji kwiatów na niemieckiej umowie i warunkach oraz także na holenderskich ??? hmm

chlopak34
@Miłosz 05.01.2018 19:19

Witaj , ja chcę jechac , nie jestem z Tarnowa ale pisz do mnie chlopak34@interia.eu

Jj

Jedzie ktoś może na pakowanie drobiu z tej firmy w najbliższym czasie ?

Pan P

Witam Wyjeżdza teraz ktoś do pracy 14.01 w magazynie?? bądź czy ktoś już tam był?

laga
@Pan P 02.01.2018 11:17

wybieram się z kolega chciał bym sam wiedzieć opinie

arczi

Mam zamiar wyjechać 14 na magazyn można opinie ?

Adjp

Ktoś jedzie teraz z tego biura na kwiatki ?

Andzela119

Witam Ja przyjechalam pare tygodni temu,trafilam na chryzantemy i na poczatku nie było lekko, puznie po dwóch tygodniach jak opanowałam prace to jest ok.Godziny pracy ok 40 czasami sie pracuje powyzej,czasami zdarzy sie z tydzen lub dwa mniej ,Ogólem tez bylam wystraszona jechac ale zaryzykowalam i nie zaluje, wyplaty cotygodniowe,mieszkania tez fajne , jest internet telewizja ogólem ok jak, nigdy nie można porównać ze jak w domu musisz się liczyć z tym ze jadąc za granice dzielisz te mieszkania z innymi osobami.Jeśli chodzi o koordynatorów tez ok, czasami trzeba poczekać żeby pomogli w niektórych sprawach ale trzeba się liczyć ze maja przeszło 300 osób we firmie na głowie nie ze tylko wszystko się kręci wokół jednej osoby, ogółem dziewczyny polecam warto czasami sprubować i nie sugerować się opiniami bo nie zawsze wszystkim dogodzi,sama się napaczyłam w holandi ze ludzie tez nie są świeci a pretensje pużniej mają do całego świata.Pozdrawiam z Holandii

słodka
@Andzela119 27.11.2017 20:28

Masz racje...Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

KINIA

Nie dla wszystkich bo nowe osoby sa przyjete xd

anonim

(usunięte przez administratora)

madzik187

Witam Niestety nie zgodzę się z tą opiniom gdyz biuro z Tarnowa nie rekrutuje tylko do jednego pracodawcy ,ja trafiłam do pracy do Venlo na magazyny i jest w porządku, godziny i praca.Także jeśli komuś się nie udało nic nie poradzi wszystkie agencje borykają się z tym problem. Pozdrawiam Wszystkich

M@▼pa

Napiszcie ile mozna zarobic na szklarni w taki sredi sezon i ogolnie , bede wdzieczna ;)

mk cafe
@Wacław 22.10.2017 13:09

A konkretnie? do którego holenderskiego pośrednika wysyła ludzi biuro UP z Polski? tak jest najłatwiej, ściągnąć ludzi z Polski na firmowe domki, zgarnąć za nich kasę, ale nie zapewnić im pracy... jesli już to 2-3 dni w tygodniu, tak by zarobili na firmowe mieszkanie... Każda agencja ma główny jednakowy cel, o którym tu piszę.

dżela

Hej, ja mam zamiar teraz wyjechać do storczyków, ale się cały czas zastanawiam bo bedzie to mój pierwszy wyjazd. Z tego co czytam, to firma jest raczej wporzadku i ta pośredniczaca i ta w Holandii? Raczej nie ma czego się obawiać?

praca

Czy ktoś wybiera sie teraz w okolice Hagi?

Ala

Do jakiej agencji w Holandii rekrutację up recruitment?

Zostaw opinię o Up Recruitment - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Up Recruitment