JOBS.PL S.A.

Adres: Aleja Komisji Edukacji Narodowej 36A lok. 93, 02-797 Warszawa

NIP: 8671960688 KRS: 0000095605

JOBS.PL S.A.
2 61 86 5 1

Opinie o JOBS.PL S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Bob
Nazwa działu: Ochrona
 Opinia

Aplikowałem ok. tydzień temu na stanowisko pracownika ochrony na statkach, moje CV idealnie pasuje do wymagań przedstawionych przez pracodawcę..jednakże...."pies z kulawą nogą się nie zainteresował". Ja nie wiem czy w ogóle te aplikacje ktoś przegląda? A może jak jest dużo to tylko pierwsze 10, 20?..

Pomocna?
Tak4Nie1
Maja
 Opinia
@Bob 14.05.2019 14:21

@Bob, w prawdzie nie jestem osobą zatrudnioną w firmie JOBS.PL jednakże wydaje mi się, że czas, w którym pracodawca odpowiada na aplikacje danej osoby jest w większości przypadków dłuższy niż ten tydzień zwłoki, o którym wspomniałeś. Na to stanowisko na pewno aplikowało wiele osób, przejrzenie i weryfikacja wielu zgłoszeń to często pracochłonne zadanie. Jeśli tylko dostaniesz jakąś odpowiedz od firmy koniecznie podziel się z nami swoim doświadczeniem. A może opiszesz wtedy też przebieg rozmowy rekrutacyjnej.

Pomocna?
Tak1Nie2
blahblahblah
 Opinia
@Bob 14.05.2019 14:21

To mnie zaciekawił wpis. Z ich strony ktoś mógł by się odezwać przeprowadzić rozmowę, widzę że dla nich to jest trudne albo nie aktualna oferta. W bazie mają sporo wszystkiego, po odświeżeniu się zainteresują, później zasypią ofertami tak jak tu u jednej pani. Sprecyzuj im. Chodzi o statki? Tankowce Kontenerowce Wycieczkowce a może okręty. Poczytaj szerzej o tym kierunku, tym co chcesz się zająć, to nie ląd, a i język obcy też jakiś wymagają nawet migowy horęgiewkowy, i bardzo bhp Ppz i w razie Koła ratunkowego gotowanie i pobyt w kotłowni lub tylko przy samym boku kapitana i znajomość tych ważnych urządzeń i przycisków co ma obok siebie w razie..potrzeby. Predzej coś znajdziesz celnik, coś przy spedycji, między lądem a morzem, tak sobie tylko pisze. Jest taki gościu miły starzszy pan fachowiec pt. praca na statku na (usunięte przez administratora) wrzuca fajne filmy i kontakt do siebie jak kto ma jakieś pytania, pracowacnastatku@.. Co chcesz i aplikujesz to trzymam kciuki.

Pomocna?
Tak1Nie1
Krzysztof
 Opinia
@blahblahblah 16.05.2019 23:05

Ktoś z Was korzystał może z programu praktyk, który oferuje firma JOBS.PL? Znalazłem informacje, że firma pośredniczy również w rekrutacji praktykantów oraz stażystów. Chciałbym dowiedzieć się, czy nie mając doświadczenia, zawodowego warto, jest skorzystać z takiej możliwości? Można po praktykach otrzymać propozycję stałego zatrudnienia? Proszę o wyjaśnienie.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
blahblahblah
 Opinia
@Krzysztof 23.05.2019 10:42

Mogę napisać tak z własnego co nieco doświadczenia i buszowania po forach, że praktyki mogą być nie płatne lub coś tam i tu się zdobywa doświadczenie jak ktoś będzie powołany do nauczenia przeszkolenia itp a staż to już się pracuje z tą wiedzą doświadczeniem jaką się ma a nawet nad to nieraz wykorzystują ale nie wszędzie, pokazują napewno szkolenie w jakimś stopniu a płacone jest dobrze, wolne itp według programu stażysty, żeby nie straszyć bo tak się dzieje gdzieś tam, tu przez nich ponoć ok. zalecam sprawdzić też co dadzą, do kogo i co. Polecam się załapać i coś złapać bo się naprawdę przyda, jak dostępne, stanowisko wyposażone nie bida, konkrety, jak ktoś jeszcze nad tym stoi nadzoruje, papierek w innym języku, nieraz bezpośrednio z pracodawcą czy zastępcą nie niżej, idzie porozmawiać coś ustalić wspólnie itd. Ja latając za tym co muszę mieć zajmowało ponad rok bo coś nie jest dostępne zawsze i nikt mi nie płacił za zrobienie, dojeżdżać być, z czego się cieszę to wykorzystuje w pracy i jest włala.

Pomocna?
Tak1Nie
Olga
 Opinia
@blahblahblah 24.05.2019 12:17

Nie do końca to wynika z Twojej wypowiedzi, bo piszesz dość ogólnie - pracowałeś lub byłeś na stażu/praktykach w JOBS.PL czy w jakichś innych miejscach? Nie można tego wychwycić, a w tym wątku wypowiadamy się konkretnie o zatrudnieniu w firmie, jaką jest JOBS.PL.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxx
 Opinia
@Olga 04.06.2019 21:05

Jest pani Olgo tak dogłębnie zwiazana z jobs. to na wzgląd wysokiej temperatury dla wszystkich woda "butelkowana" podstawa udostepniona i ewentualnie skrócenie pracy !!! no chyba że pani preferuje inne zwyczaje banickie przeczytane kiedyś w podstawówce jak żyli ludzie epoki kredy. Pardą i mersi

Pomocna?
TakNie
Bożenka
 Opinia

Wiytam. Mimo iż szukam pracy w Kamiennej Górze na DolnymŚląsku,dostaję oferty pracy z różnych innych srtron Polski....Nie rozumiem tego. Bardzo zależy mi na znalezieniu pracy do końca maja,ale niestety oferty nie spełniają moich kryteriów lokalizacyjnych.... :-(

Pomocna?
Tak1Nie2
jazz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

bardzo dobra

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mick jager
 Opinia

Super glue tak trzymac Moje sugestie dla JOBS.PL S.A.: Bez sugestii

Pomocna?
Tak4Nie
Beata R.
 Opinia

Dzień dobry. Dzisiaj aplikowałam na stanowisko specjalisty ds. Księgowości w Nowej Soli. Proszę powiedzieć czy jeśli okaże się, że nie są moją kandydaturą zainteresowani...to czy chociaż dadzą mi znać o tym? Bardzo zależy mi na znalezieniu dobrej pracy do końca stycznia.... Dziekuje za wszelkie informacje;) Pozdrawiam serdecznie Beata

Pomocna?
Tak1Nie3
Alicja
 Opinia
@Beata R. 10.01.2019 16:42

O JOBS.PL mówi tutaj całkiem sporo osób. Jestem więc przekonana, że ktoś niedługo zechce Ci odpowiedzieć. A nam pozostaje jedynie trzymać kciuki za Twoje powodzenie. Nie zapomnij później poinformować nas o wynikach postępowania rekrutacyjnego. A wiesz może, czy mają jeszcze wolne jakieś inne posady?

Pomocna?
TakNie1
Beata R.
 Opinia
@Alicja 12.01.2019 12:46

Aplikowałam 10 Stycznia i do tej pory cisza i spokój. Firma rekrutacyjna nie odezwała się ani słowem. Najwyraźniej jest to dla nich problem odpisać do aplikującego czy jego kandydatura im pasuje czy nie...

Pomocna?
Tak2Nie1
Joanna
 Opinia
@Beata R. 30.01.2019 09:55

Pani Beato, w serwisie JOBS.PL ogłoszenia mogą zamieszczać również Klienci firmy. W związku z tym, jeżeli nie dostała Pani odpowiedzi bezpośrednio od JOBS.PL to znaczy, że nie jest to rekrutacja prowadzona bezpośrednio przez nich. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaro
 Opinia

Witam wszystkich na forum jobs.pl chciałbym sie dowiedzieć o ofercie pracy jako kierowca c+e czy ktoś by polecał tą prace ?

Pomocna?
Tak8Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sławomir
 Opinia

Firma JOBS.pl prowadzi stronę na facebooku https://www.facebook.com/JOBSpl/ na której zamieszcza oferty pracy i ciekawostki dotyczące firmy. Doradza, w jakim czasie najłatwiej jest znaleźć atrakcyjną pracę w Niderlandach, a także jakie wsparcie socjalne należy się pracując w Holandii. Aktualnie poszukują sprzedawcy, miejsce pracy Lipsk, Niemcy oraz dyrektora wykonawczego w Warszawie. Oferty pracy są różnorodne w kraju i za granicą. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Zachęcam Was do zamieszczania opinii dotyczących rekrutacji i warunków zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaspawacz84
 Opinia

czy tu pisza same boty?

Pomocna?
Tak4Nie
Alicja
 Opinia
@jaspawacz84 26.12.2018 10:00

Natychmiast muszę wyprowadzić Cię z błędu - na tym forum piszą normalne osoby, które po prostu chcą zaczerpnąć informacji na temat firmy JOBS.PL. A Twój wpis można uznać za trochę nie na miejscu. Może sam posiadasz rzetelną wiedzę o tym pracodawcy? Każda informacja może okazać się tu pomocna. Współpracowałeś kiedyś z nimi?

Pomocna?
TakNie1
Alicja
 Opinia

Firma JOBS.PL SA powstała w marcu 1998 roku jako pierwszy w Polsce i Europie Środkowej Internetowy Serwis Pracy. Jestem pewna, że wielu z Was zastanawia się na podjęcie pracy za ich pośrednictwem. Aktualne oferty znajdziecie na ich stronie: https://www.jobs.pl/oferty Może ktoś z Was brał ostatnio udział w rekrutacji powie Nam, jak ona właściwie tam wygląda?

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
polpo
 Opinia
@Alicja 15.11.2018 13:17

w takich przypadkach jest więcej tajemnic niż odpowiedzi.Zadna tego typu firma nie ujawnia jak działa , gdyby się okazało jak i ile zarabia na pracowniku sami byście pracy szukali bez takich pośredników i co ważne zawsze i wszędzie podajemy pełne dane a jak nie podasz nawet komentarza nie dodacie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wypas293

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Firma jest ok. Osobiście nie miałem przyjemnośći.Ale mam wielu kolegów którzy Was chwalą. Moje sugestie dla JOBS.PL S.A.: u Umowa tylko na określoną liczbę godzin w miesiacu To da nam gwarancję ze zarobiły w nie stracimy.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

Na oficjalnej witrynie JOBS.PL znajdziecie mnóstwo ofert pracy, które Wam chcą zaproponować: https://www.jobs.pl/ Mają propozycje zatrudnienia zarówno w kraju, jak i za granicą. Może ktoś z Was zechce aplikować na którąś z posad za ich pośrednictwem? Czekamy na Wasze komentarze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Pyrlandia Dobrze, że zainteresowałeś się tą konkretną ofertą, proponowaną przez JOBS.PL. Trzeba przyznać, iż wygląda ona atrakcyjnie. Ale proszę, abyś zawsze pamiętał tu o pełnej kulturze słowa. Zdecydujesz się na podjęcie pracy w takim charakterze?

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@anonymous Cieszę się, że chciałabyś podjąć pracę poprzez JOBS.PL. Zdradź nam jeszcze, jakie stanowisko konkretnie Cię interesuje. Na oficjalnej stronie firmy znajdziesz aktualne, proponowane przez nią oferty zatrudnienia: https://www.jobs.pl/ Zdecydujesz się?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kili
 Opinia

Dobra agencja Moje sugestie dla JOBS.PL S.A.: Żadnych Lubię atmosferę w JOBS.PL S.A. za: Tak

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Witam serdecznie jestem zainteresowana ofertą pracy dwie osoby M K.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@goodman@consultant.com Dziękujemy za tą chęć pomocy, ale to nie jest odpowiednie miejsce na posty o takim charakterze. Firma JOBS.PL cały czas oferuje Wam nowe stanowiska pracy. Możecie to zobaczyć na ich oficjalnej stronie internetowej: https://www.jobs.pl/oferty Można ubiegać się o naprawdę rozmaite posady. Brał ktoś z Was ostatnio udział w procesie rekrutacyjnym i mógłby nam opisać, jak on tam wygląda? To na pewno zainteresowałoby wielu forumowiczów.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@Bez imienia Chyba nie należy wszędzie doszukiwać się tak zwanego "haczyka". Cieszę się, że dostałeś propozycję pracy od JOBS.PL - w jakim charakterze miałbyś ją rozpocząć? Stawka tygodniowa, którą Ci zaproponowano jest już bardzo atrakcyjna - może zatem wiesz, czy nadal rekrutują?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bez imienia
 Opinia

Dostałem moLiwosc wyjazdu do Belfastu do pracy 380fun na tydzień czy warto gdzie jest chaczyk czy firma wyplacalna

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

Widzę, że dużo z Was jest zainteresowanych pracą w firmie JOBS.PL i w związku z tym poszukujecie konkretnej wiedzy na jej temat. Niestety, mało osób ostatnio opisuje tu swoje doświadczenia z tym pracodawcą. Jeśli zatem nie uzyskacie na forum niezbędnych Wam informacji, to zawsze możecie skontaktować się z nimi bezpośrednio i wtedy dopytywać: https://www.jobs.pl/ - na tej stronie znajdziecie do nich kontakt. Informujcie nas na bieżąco o swoich decyzjach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Barbara
 Opinia

Czy coś kto wie o fabryce bilefeld ma adres lub telefon do pakowania placków ziemiach

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia

Był ktoś z was w Amsterdamie i może coś powiedzieć o tej agencji ???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować? Czy jest tak dobrze, że nie widzicie potrzeby pisania?

Pomocna?
Tak138Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pumba
 Opinia

Witam. Mam pytanie, czy ktoś z Was pracował lub pracuje jako piekarz ? Zastanawiam się nad podjęciem pracy u jobs.pl a dokładnie w Malcie i Niemczech , jednak patrząc po niektórych komentarzach zaczynam mieć obawy.. Czy ktoś z Państwa miał już jakieś doświadczenia z tą firmą? Są problemy z wynagrodzeniami? Czy są jakieś ryzyka np. brak zakwaterowania, ubezpieczenia, brak stałej opieki koordynatora z polski itd.? Proszę o szczere odpowiedzi..

Pomocna?
Tak80Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

Czy ktoś z Was mógłby opisać Jobs.pl jako pracodawcę, odnosząc się do własnego doświadczenia? Dysponują dość sporą bazą ogłoszeń, na terenie całej Polski. Ktoś może był ostatnio na rozmowie w Warszawie z tej firmy? Napiszcie proszę jak wrażenia ze spotkania.

Pomocna?
Tak43Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bikoz
 Opinia

Jeden chciał kupować odkurzacz,telewizor,krzesła,stół na kwaterę, a był 2 tydzień i zostało mu 30funtów. szykował się na długo mieszkać. wódka 0,7 zawsze studziła się w lodówce. to był prawdziwy budowlaniec polaczek. tacy tam częsty widok

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Bikoz 06.08.2016 09:18

kim ty jestes ruska?????

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Jak na ten moment wygląda sytuacja w Jobs.pl? Czy zechcecie się podzielić z użytkownikami szczegółami?

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
marcin
 Opinia

Witam dostałem oferte za ciesle szalunkowego gdzies koło liverpool jest kts tam jak to wygląda w realu czy kasa sie zgadza jest na czas czy agencja potranca za cos itd dajcie znac

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szczygieł
 Opinia

Byłem w Leeds na zakładzie, wynagrodzenie raczej średnie krajowe, ale trzeba przyznać, że szanują swoich. I mam tutaj na myśli swój = pracuje u nas na jakiejkolwiek umowie. Chłopaki robiący na umowie o pracę czy kontrakcie agencyjnym / home office są traktowani tak samo. Dobre warunki pracy, na zakładzie ciepło, kwatery ok.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
masterblaster
 Opinia

maja bardzo czesto ofety w irlandji na polnocy w funtach dla spawaczy monteruw. wyplata okej, zatrudniaia po jakims czasie na umowie o prace i durzo godzin ze mozna sie zarobic ale to jak chce nie zmuszaja

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia

@małopolanin, dziękuje za odpowiedź. czyli to co pisałam o umowach w rzeczywistości takie nie jest? Na stronie podają, że nic się w takim kontrakcie po samym wyjeździe nie zmienia? Piszesz o języku, na pewno w takim razie warto go znać, żeby móc ubiegać się o to co zostało nam wcześniej obiecane, ale skoro Twoje umowy obejmowały kilka lat, to raczej da się wytrzymać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maro
 Opinia
@Alicja 22.09.2017 08:42

matkobosko, przestańcie tak ewidentnie fabrykować te komentarze, drodzy moderatorzy gowork. Pani Alicja tez na budowę jedzie jako zbrojarz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o JOBS.PL S.A. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny