Meat-Pros Sp. z o.o.

Bielsko-biała

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 440 ocen.

Meat-Pros Sp. z o.o.
2 440

Opinie o Meat-Pros Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meat-Pros Sp. z o.o.

Dixi

Bardzo dobry kontakt z koordynatorem, inne firmy powinny się uczyć!

   
Karolina

@gok, możesz napisać nam coś więcej o swojej pracy, co wpłynęło na to, że jesteś pozytywnie zaskoczony? @Nie jestem robotem, dziękuję za Twoją odpowiedź. Możesz nam jeszcze napisać czy praca jest w systemie akordowym i czy również w weekendy? Napisałeś jaka praca taka płaca, jak to rozumieć?

   
gok
@Karolina 14.06.2018 15:11

pozytywnie bo w internecie mozna różne rzeczy przeczytac a jednak najlepiej sprawdzić jak jest samemu bo warunki były na poziomie.

   
gok

z tego co widze akurat mało kto pisze o rheinstetten a tam się pozytywnie zaskoczyłam warunkami i atmosferą pracy. harówka cięzka ale w takim towarzystwie to się fajnie pracowało!!

   
Markat
@gok 12.06.2018 14:52

A dostałem od nich ofertę na to miasto i myślałem czy jechać. Teraz już wiem :)

   
kanapka

jak długo sie czeka na odpowiedź jak sie wyśle cv?

   
kanapka
@Ytrewq 08.06.2018 15:26

dzięki faktycznie szybko.

   
Renata

Witam ! powiem tylko tyle 1300 obiecują i jesteś niewolnikiem Kierownik p. Zbigniew P. w Rostock . w realu 240 godzin i około 1150 E, nieważne ze po 14 h dziennie i w soboty , stawka taka sama , bez żadnych dodatków. Przechodzi to tylko dlatego ze listy obecności są papierowe, także tak ukrywają nadgodziny i soboty i godziny nocne. Praca w max 2 stopniach, ale odczuwalne - 5 , w rekach trzymasz zamrożone mięso, dźwigasz skrzynki z około 30 kg mięsa. To wyzysk i oszustwo. Byłam , doświadczyłam , rodzina i przyjaciele tam rządzą, Tragedia. Jak chcesz być wykorzystany i NIEWOLNIKIEM to zapraszam . Pan Zbigniew P. -Koordynator nie pomaga !!! Wręcz przeciwnie robi z ludzi idiotów!

   
Paulina W
@Dramat 07.06.2018 14:25

Zawjało grozą. Aż strach się bać. Nie strasz nie strasz bo się ze..asz he he. Wy tylko narzekać umiecie. Droga koleżanko udzielę Ci rady. Lepiej znajdź dobrze płatna pracę bo tych pieniążków na sądy Ci zabraknie. I jak byłaś goła i wesoła tak zostaniesz.

   
Pawel

Polecacie jechać do Könnern przez Meat pros? Mają dla mnie ofertę i nie wiem czy skorzystać. Proszę o kontakt tu lub mailowy [email protected] Pozdrawiam

   
szesnasta
@Pawel 30.05.2018 12:07

skorzystaj a co sie bedziesz zastanawiał!!!!

   
Karolina

@Nie jestem robotem, możesz napisać nam coś więcej. Praca jest w systemie zmianowym? Wynagrodzenie stałe czy akordowe? Czy są nadgodziny dodatkowo płatne? Praca również w weekendy? Użytkownicy forum piszą, że warunki mieszkaniowe są zadowalające a jak wygląda dojazd do pracy? Czy pracodawca wymaga jakiegoś doświadczenia i znajomości języka? Co warto wiedzieć przed podpisaniem umowy?

   
Nie jestem robotem
@Karolina 01.06.2018 10:17

Zmiana jest jedna. A co do wynagrodzenia to będzie zależeć od podejścia i chęci do pracy. Jak to mówi przysłowie jaka praca taka płaca prawda. Doświadczenie i język nie jest wymagany. Wszystkiego można się nauczyć.

   
rozumiem

pojechalam do rostock i wrocilam cala i zdrowa he he. roboty duzo ale warunki przyzwoite i porzadni ludzie.

   
Nie jestem robotem
@rozumiem 30.05.2018 10:46

Jedna mądra duszyczka która prawdę pisze. Reszta tych szarakow myśli, że przyjadą aby się nie narobić a zarobić. A tu psikus, każdy takiego na starcie wyczuje (lesery). Wszystkie wasze kłamstewka wychodzą na światło dzienne.

   
Majkel

Witam czy moze ktos sie wybiera do pracy przy Pakowaniu produktów spożywczych - Niemcy,W miejscowościach takich jak; Konnern, Karlsruhe. . i jest z okolic Kutna-Łowicza i miał by ochotę jechac pod koniec maja.zapraszam do kontaktu [email protected]

   
Dziagna
@Majkel 15.05.2018 17:37

Azazelus jak tam pojechałes do tej pracy

   
GabrysiaGabrysia

Witam może ktoś pracował w Britz-Chorin przy pakowanie i marynowanie wedlin warto jechać czy raczej odpuścić? Jak warunki mieszkalne i zarobki? I sama atmosfera w pracy normalni ludzie? Z góry dzięki wielkie za odpowiedź :)

   
Dziagna
@GabrysiaGabrysia 24.05.2018 00:07

Witam czy ktoś jedzie do konnern Albo już tam jest mój numer telefonu 793 469 905

   
Norbert

Czy tylko narzekać potrafią niektóre osoby?

   
dekster
@Norbert 18.05.2018 18:55

jak to w internecie. żal czytać czasem.

   
Jakub

Witam, czy ktoś wyjeżdża do Wossstadt ? I jeśli ktoś był to proszę o opinie. Dziękuje i pozdrawiam

   
H
@Laura 21.05.2018 09:58

Przyjmowani.

   
Michal

Trzeba się wziąć za firmę w karlsruhe i za szefostwo naslac ispekcje pracy. Która by każdego pracownika osobno zapytała po ile pracuje i ile zarabia bo w tej firma kradną i poniżaja

   
Dawid

Nie polecam teją firmy (usunięte przez administratora) nieopłaca za nocne godziny małe stawki 6 euro smiech obcinaja za urlop szefowa bardzo wredna chyba jej euro do głowy uderza szkoda tych biednych ludzi.

   
Rojal

Pracowałem w Britz. Firmie Meat Pros nie mam nic do zarzucenia, bo wszystko było w należytym porządku. No a w Britz to przede wszystkim dużo roboty, ale da się przeżyć, robiłem w gorszych miejscach. Można normalnie przyzwoicie robić.

   
ja
@Rojal 30.04.2018 11:59

chciałem zapytać jak z urlopami w Britz

   
Nowy

Mam jechać do Weissenfels może ktoś tam pracował proszę o opinie

   
Ja
@Nowy 15.02.2018 05:39

Nie polecam byłem pracowałem porażka

   
Scarface

Uwagą na pracę w Bückeburgu! Warunki mieszkalne to jakaś kpina, nie dajcie się nabrać na mieszkanie z internetem czy telewizją. Praca po 6 dni w tygodniu, minimum po 10 godzin. Wypłata śmieszna, wychodzi max 1200€ na miesiąc i to pod warunkiem, że ci za nic nie odliczą. Naprawdę omijać szerokim łukiem.

   
Scarface
@serwer 16.05.2018 11:26

No to się chyba trochę zmieniło... Dostaliśmy domek w byłej stodole. To chyba mówi samo za siebie.

   
Grapcio

Najgorszy (usunięte przez administratora) w Niemczech. Ludzi traktują jak niewolników. Życzę pracowniką w Rostock wszystkiego najgorszego. Stawka godzinowa 5,25€ Szczyt chamstwa. Za cały miesiąc dostajesz 800€ wyplaty. Teraz zacznie się latanie po sądach bo na pewno tak tego nie zostawie

   
Bułeczki
@Renata 16.05.2018 14:41

Tam nie ma nocek. Więc po co te głupoty piszesz Renatka. Ludzie nie pracują po 14h więc zastanów się nad sobą i swoim postępowaniem. Wracaj do piekarni.

   
Rafał B

Witam wszystkich. Uważajcie na tą firmę wykorzystują i okradają ludzi obiecują kokosy w biurze a nie zarobisz więcej niż 5 euro na godzinę. praca 6 dni w tygodniu nawet do 16 godzin Pójdziesz w sobotę albo niedzielę to jeszcze ci mniej policzą niż normalnie. Niemieckie warunki to tam nigdy nie były i nie będzie Ludzi traktują jak niewolników. Życzę pracownikom w Rostock wszystkiego najlepszego Stawka godzinowa max 5,25€ ciągiem czy 10h czy 14h czy 15 h ta sama stawka Szczyt chamstwa. Za cały miesiąc dostajesz 800€ max 1200€ za 240 h wypłaty. Teraz zacznie się latanie po sądach bo na pewno tak tego nie zostawię nie wspomnę dojazd do pracy jest płatny 4 euro w jedna stronę jak nie chcesz płacić to 20 km na około pauza w Rostock 30 minut 15 minut w czym 5 minut wychodzisz w tym rozebranie i wchodzisz i ubierasz sie 5 minut w czym tylko 5 minut realnej pauzy jak sie nie spodobasz rodzinie w Rostock to jesteś niewolnikiem Koordynator i jego dziewczyna i dwie siostry i szwagier i kolega to jest (usunięte przez administratora) rodzinna staną gdzie cieplej i lżej nie ma szans na awans jak jesteś szybszy lepszy czy bystrzejszy 15 ton mięsa rozpakowywałem mieliłem mroziłem , obiecali posiłek regeneracyjny tam nawet kawy czy herbaty niema jak zapytałem p. Zbyszka P. ( KOORDYNATOR ) to odpowiedział ze woda w kranie jest warunki hotelowe (usunięte przez administratora) itp to jest prawda a te opinie pozytywne to kłamstwo pisane specjalnie jak pojedziesz to się sam przekonasz nie wspomnę ze dziewczyna p Zbyszka P. dotyka mięsa gołymi rekami a p Beata z podłogi wrzuca mięso do czerwonej skrzynki a powinna do czarnej dużo by opowiadać co tam zauważyłem ale to rodzina może Z poważaniem Rafał B

   
Buziaczek
@Rafał B 16.05.2018 15:37

Drogi kolego. Nie wypisuj tu bredni. Bo te 6 dni w tygodniu musiałeś w piekarni pracować. . Łykaleś jak pelikan co inni Ci mówili i dobrze na tym nie wyszedłeś. Kawę drogi Panie zrób sobie w domku i nie zachowuje się jak dziecko. Pracowałeś parę dni a wypowiadasz się jak pracownik z kilkumiesieczny stażem. Oby trafiła sie Tobie i twojej dziewczynce praca leżąca z twoim podejściem.

   
B

Dobrze Pani pisze pani Renato takie warunki są wszędzie z tej firmy na każdej szteli. Rodzinka i (usunięte przez administratora) brygadzistów i kordynatorów tylko się liczą. Zwykły taki szaraczek ma 5 EUR.

   
Publy

Rzetelna firma, uwag nie mam.

   
Renata
@Publy 09.04.2018 16:15

Nie ściemniaj

   
B

Czy ktoś odpowie na to pytanie. Dlaczego pracownicy w tej firmie z dziećmi tak mało god pracują po 6.5 jeżeli ich dzieci chodzą do przedszkola. I dodam że nie są matkami karmiacymi.

   
Kefirre

Ja mam trochę odmienne doświadczenie, bo z polskim Meat-prosem, nie zagranicznym, ale podzielam opinie pozostałych, że praca jest wymagająca, ale na całkiem niezłych warunkach, także w Polsce również można normalnie popracować.

   
Zadowolony

Co wy chcecie? Zgodziliscie się na taką stawke? Więc o co chodzi ? W konnern jest całkiem fajnie brygadzisci ok . Praca lekka . I p.Agnieszka zawsze pomoże

   
O
@Ccccc 10.05.2018 22:54

Ja tam w Konnern nie miałem problemów, więc nie wiem o co cho.

   
Alaa

Witam, planuję przez tą firmę wyjechać do pracy w Karlsruhe. Moglibyście podzielić się opinią?

   
Alaa
@Natalia 10.05.2018 11:56

Jeszcze nie podjęłam decyzji na 100%, a jechała bym z okolic Zielonej Góry i jakoś na początku czerwca. A Pani?

   
Nie polecam

Nie polecam pracy w Köönern. !!! Pani Agnieszka jedna z najgorszych koordynatorów jakie dotychczas spotkałem. Nie potrafi z człowiekiem po ludzku porozmawiać. Przy maszynie nie masz czasu sobie czepka poprawić jak Ci się zwinie bo maszyna podkrecona na maxa. Do łazienki masz niby prawo wyjść ale prawda jest taka że wyjść nie możesz bo każdy się boi . Mobing jednym słowem . Atmosfera nie najlepsza. A brygadzista na zmianie skandal. Wypłata całkiem inna niż powinna być . W dniu wyjazdu inna stawka przy podpisywaniu umowy znowu inna stawka A przy wyplacie kompletnie się nic nie zgadza. Nie polecam !!!

   
Mahdh

Pracował ktoś przy pakowaniu parowek w Saulheim? Koordynator to Pani Monika. Jakie opinie macie

   
Alaa
@Ewka 08.05.2018 11:08

Pojechała Pani? Może Pani coś powiedzieć?

   
Mim

Meat-Pros ma dużo ofert pracy, w różne miejsca Niemiec, ale też w Polsce. Warto pojechać za granicę, bo zapewniają tam dobre warunki do pracy i utrzymują przyjemną atmosferę na zakładzie.

   
cud

nie narzekam na meat prosa. żadnych kłopotów, na miejscu było tak jak miało być. tyle.

   
Koligat

Jak się człowiek nastawi na pracę, to potem nie jest zdziwiony, że jest kupa roboty, bo po to sie jedzie, nie oszukujmy sie. A to jakich sie tam ma ludzi to sprawa drugorzędna, bo mieszkanie dają ok, wszystko jest jasne co masz robić i gdzie. I to jest ważne.

   

Zostaw opinię o Meat-Pros Sp. z o.o. - Bielsko-biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meat-Pros Sp. z o.o.