Meat-Pros Sp. z o.o.

Bielsko-biała

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 1098 ocen.

Meat-Pros Sp. z o.o.
5 1098 6 1

Opinie o Meat-Pros Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Braga

Witajcie. Czytam te wasze opinie na temat pracy w Rostocku i aż zmuszacie mnie abym coś dodała od siebie. Pracowaliśmy tam kilka tygodni, musieliśmy wrócić ze względów rodzinnych. Praca nie jest tak ciężka jak się wydaje, wystarczy wejść w dobry rytm i jakoś to idzie. Trafiliśmy na niżej opisanego Kamila Sz. Wiem ze każdy ma podzielone opinie ale jak dla nas był całkiem przyjemny i sympatyczny. Ze starszymi pracownikami rozmawiał bardzo na luzie a dla nowych miał duży dystans co dało się na początku zauważyć. Starzy pracownicy co tam pracują znają go dobrze wiec każdy nowo przyjęty może pomyśleć o tym ze on po nich krzyczy. Tak myslelismy i my. W pracy trzeba wykazać się szybkością rąk oraz sprytem i praca odrazu wydaje się lżejsza.Z końcem naszej pracy relacje z tym brygadzista były już tylko lepsze a i praca była przyjemniejsza bo wiedzieliśmy już jak pracować. Wiadomo ze są tez i minusy, a między innymi chodzi o zarobki może nie są oszałamiające, ale jak się jedzie we dwójkę to można odłożyć dobre pieniądze. Hotel tez dość w miarę dobry, minusem tez jest brak internetu oraz współlokatorzy bo trafiali się różni głównie imprezowicze. Miasto jest świetne w wolnym czasie wyjazd tylko nad morze i nic innego nie trzeba. Napewno z chęcią byśmy wrócili lecz już zaczęliśmy studia. Polecam te miasto. I jak jechać to właśnie tylko tam na parówki.

Julcia

Dzien dobry wszystkimi chcialam się dowiedziec cos wiecej o biurze MEAT Pros z Bielska chcę przez tą firmę wyjechać do pracy. Bylby to muj pierwszy wyjazd za granicę gdzie najlepiej pojechać dziękuję za jakąś podpowiedź

fiolek
@Julcia 10.09.2018 17:26

No przygotuj sie, ze takie wyjazdy to faktycznie jest praca fizyczna i raczej trzeba byc nauczonym roboty, w sensie no zeby sie nie zdziwic ale wiadomo ze jedzie sie po to zeby sobie jednak wiecej zarobic niz tu na miejscu. cos za cos no.

Franz
@Julcia 10.09.2018 17:26

A gdzie konkretnie do pracy

Julcia
@Franz 13.09.2018 10:54

Witaj dokładnie nie wiem mam zamiar iść do biura i się dowiedzieć co i jak nie wiem co mi zaproponują dla tego pytam gdzie by bylo najlepiej jechać żeby. nie żałować i zaraz wracać pracuje fizyczne i wiem co to praca pozfrawiam

Patryk
@Julcia 10.09.2018 17:26

Odradzam przyjazdu do Rostoku chyba że jesteś rodzina Zbyszka Panockiego wtedy zarobisz kaskę dobra i nie będziesz traktowana jak śmieć. A jeśli już przyjedziesz to uważaj na Kamila Sz. Który bardzo gnebi i poniza ludzi. Pozdrawiam.

Julcia
@Patryk 14.09.2018 18:30

Dzieki dobrze wiedzieć a tak ogólnie jakie miasto bys polecił nie wiem czy warto wogule tam jechac moze cos inego poszukam nie lubię poniżania ludzi to bym tam miejca długo nie zagrzała dzieki za ifo

Patryk
@Patryk 14.09.2018 18:30

Możesz Mnie posłuchać albo nie szukaj innej firmy a nie tej. Sam byłem przejechałem się dlatego Ci to pisze. Pozdrawiam

Trol
@Patryk 14.09.2018 18:30

Odradzas boo co ??? Wrazliwi to se ogolic i do przedszkola ......Sami sie gnoicie .........ty i ten twój g..j

Boski
@Patryk 14.09.2018 18:30

Pomyśl kolego wcześniej???nie jesteś lepszy i nie (usunięte przez administratora) zarem

Wróżka
@Patryk 14.09.2018 18:30

Zatrudnij sie w fabryce korków do wina czy prezerwatyw. Moze tam Ci lepiej pojdzie. Oby tylko nie zakorkowali Ciebie. I nie obrażaj tu synku porządnych ludzi. Mało ze mamusia załatwiła praca to jeszcze narzekasz.

xxx
@Patryk 15.09.2018 11:24

parodia!!! jaki ty jestes pustak chlopie!!! (usunięte przez administratora) mi sciska jak to czytam.

Karolina

@Norbek, @fidek, a czy możecie powiedzieć coś na temat współpracy z Meat-Pros? Ciekawi mnie kwestia kontaktu z firmą oraz spraw organizacyjnych dotyczących wyjazdów. @Patryk, bardzo proszę o nieużywanie na forum nazwisk oraz inicjałów osób trzecich - takie dane podlegają ochronie. @fiolek, długo współpracowałeś z Meat-Pros? Jak oceniasz tę współpracę?

Rick21
@Karolina 17.09.2018 21:37

Gorszego miejsca od Rostoku chyba nie ma. Ludzie przyjezdzaja i po tyg odjeżdżają.Ludzie gratulacje że ktoś napisał prawdę o zachowaniu Kamila Sz. Pozdrawiam.

Toooo myyyyy
@Rick21 18.09.2018 13:16

Ty jakie zachowanie oczekujesz ???? Lezec i pachniec ...... Nie pasuje zmien prace ........ takich lewych ludzi to szukaja do kopania dołów .. Pomyśl NIE pasuje wyjdz .. zachowanie każdy ma inne a ty nie rob z siebie troskliwego misa .....

Rick21
@Toooo myyyyy 18.09.2018 17:55

KAMILU PO CO ODPOWIADASZ NA MOJĄ OPINIE PRZECIEŻ WIEM ŻE TO TY TO ODPISAŁEŚ MI. TWOJE TO JEST HASŁO LEŻEĆ I PACHNIEĆ. POZDRAWIAM CIE.

Tajemniczanieznajoma

Witam odradzam pracę w meat pros w Konnern zero szacunku do pracownika p. AGNIESZKA (kierowniczka) i jej przyszły mąż Radosław nie znają innych słów do ludzi prócz (usunięte przez administratora) itd. Ludzie są po rok czasu bez meldunku jak z jedną koleżanka było... Spała z chłopakiem na podłodze po czym odciagneli im z wypłaty jak zjechali za zniszczenie łóżka którego nie było. Omijajcie ta firmę szerokim łukiem oszusciii!!!! A i jeszcze dodam ze nawet na chorobowe nie możesz iść bo cię zwolniła. Zwykły (usunięte przez administratora).!!

Jojo
@Tajemniczanieznajoma 19.09.2018 15:23

Obcinaja wypłaty bo Lisiakowej brakło na sukienkę ślubna.nie wy pierwsi i nie ostatni. Ludzie zjeżdżają bo nikt sobie nie pozwoli się gnoic.ludzie nie są głupi teraz.

bojdziek

Nic nie robic to tam sie nie da wiec jesli ktos mysli, ze jedzie sie tam obijac no to jest w bledzie. Cos za cos. wiaodmo ze chodzi o kase i o to zeby przywiezc jak najwiecej. Zakwaterowanie serio calkiem znosne, myslalem szczerze ze bedzie gorsze, reszta to kwestia tez tego jak sie trafi tak naprawde. widze plusy i minusy ale trzeba miec na uwadze to, ze przeciez wiadomo ze to nie sa wczasy i relaksik. grunt to sie spiac i wejsc w rytm pracy. pozdrawiam

Piko
@bojdziek 31.08.2018 14:26

No calkiem dobrze powiedziane

Pracownik 2017/2018

Witam wszystkich. Chciałam się podzielić moją opinią na temat firmy Meat-Pros w Konnern. Praca ogólnie mi sie podobała, może te godziny pracy są dziwne, bo nie ma życia prywatnego, ale nie o tym teraz mowa. Szacunek do pracowników - kompletny brak ze strony kierowniczki Pani Agnieszki L . Dla niej liczy sie praca, praca, i jeszcze raz praca. Być tu chorym to jak przetrwać w dziczy, do lekarza nie dość, że idzie się z łaską, a chorobowe = zwolnienie. Praca w chłodni z 39cio stopniową gorączka jest tu na porządku dziennym. A jeśli o wypowiedzenie chodzi, tutaj nie istnieje coś takiego jak pożegnanie się po ludzku z porozumieniem stron. Pewnego razu, jedna pracowniczka poszła do pracy z silnym bólem ręki, wręcz spuchniętą miała (widziałam na własne oczy), wypadek przy pracy, bo kierowniczka powiedziała, że jak się nie stawi na daną godzinę w pracy, to ją inaczej zwolni, bo była wczesniej u niej w mieszkaniu, i zagroziła że to zrobi gdy się nie pojawi. Dodała, że nikt jej nie udowodni tego, że była w pracy, bo już ona sie o to postara. Złożyłam wypowiedzenie, zobaczyłam wypłate, no oczywiście ukrojone że stawki konkretnie, bo jakże inaczej. Uważałam ją za osobę naprawde dobrą, mimo to, jak ludzie o niej mowili, ale teraz jestem tego samego zdania, bo sama się przekonałam na własnej skórze. Chcesz zarobić nie tak wiele, kosztem nerwów i zdrowia? Meat-pros zaprasza z otwartymi ramionami. Pozdrawiam, ale z wyjątkiem kilku osób.

Gość

W Rostock nie ma dużych zarobków. Ale jeśli nie ma się rodziny do utrzymania w Polsce, czy zobowiązań to te 900 , 1000 euro starczy. Prawda jest taka, że pensja co miesiąc jest o danej porze na koncie. Mieszkania nie są złe. Jest czysto i schludnie. A co do mobbingu na mięsie. Cóż panie , które wykańczają innych nie wiedzą co to kultura osobista. Nie wiedzą, że prześladując innych i klnąc pokazują tylko to, że nie nadają się do tej pracy. Poprostu zapomniały , że są takimi samymi robolami jak reszta. To nie inteligencja tylko (usunięte przez administratora) i ignorancja. Ktoś im musi uświadomić, że ludzie nie pozwolą sobą pomiatać. Innym nie wolno w pracy rozmawiać, one ćwierkające między sobą jak wróbelki. Ludzie to widzą. Nawet nie ma potrzeby ich imion wymieniać. Już pokazały swoją ,, klasę,,. Każdy wie o kogo chodzi. Chyba są nie docenione i sfrustrowane , bo wyżywają się przede wszystkim na kobietach. Tu mają poparcie to myślą, że im wolno. Ale życzę im by trafiły na takie same osoby jak one. W nowej pracy gdzie będą nikim.

Gregory
@Gość 02.09.2018 16:46

Śmiech na sali pracowałem na zakładzie gdzie pracuje cała rodzinka żal Pl.Potem przenieśli Mnie na parowki majster wychodzi sobie na pauzy kiedy chce jak chce więc nie oszukujmy się samowolka. To to przecież rodzina więc można. Za hotel raz Ci odciagaja 200 raz 240 żadnego potwierdzenia ile zarabiasz ile za hotel porażka. Pozdrawiam.

Felix34
@Gość 02.09.2018 16:46

Jeżeli chcesz przyjechać do Rostocku to tylko na parówki chyba że chcesz być gnebiony i ponizany przez rodzinke Zbyszka. Czują się tam nietykalni. Biuro powinno się tym zainteresować.

Kokos
@Gregory 03.09.2018 16:25

Jaki biedny chłopaczek. Nie zarobił sobie kieszonkowego. Przykra sprawa młody!!! Gdybyś tak szybko się nie zawinął być może udałoby ci się otworzyć ten zakład fryzjerski na hotelu pracowniczym he he ty psi dzyndzlu.

Muuuu
@Felix34 03.09.2018 20:43

Cmoknij wszystkich w pompke. A parówki idź sobie kup do biedronki.

Ben36
@Muuuu 03.09.2018 23:34

Prawda jest taka że szkoda że firma Meat Pros z Bielska nie zainteresuje się tym co się dzieje na firmie tylko samowolka. Pozdrawiam

Leon
@Gość 02.09.2018 16:46

Wszystko by było pięknie gdyby w Rostoku firmę przejął inny brygadzista a nie P. Panocki. Ustawił swoją rodzinę na wyższych stanowiskach ludzi traktuje jego szwagier Kamil Sz. Jak śmieci . Mam nadzieje ze biuro się tym zajmie tak jak obiecalo

Norbek

ja powiem szzczerze ze sie zdecydowalem na wyjazd z meat prosem troche na spontanie bo na maxa potrzebowalem kasy no i co moge powiedziec. roboty sporo ale jak sie jest zmotywowanym to sie robi swoje i juzz. no ja jakos super zaskoczony nie bylem pzdr

fidek
@Norbek 13.09.2018 12:21

dobrze powiedziane. Tak naprawde grunt to wejsc w rytm roboty i potem duzo rzeczy sie juz robi z automatu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bułeczki

Tam nie ma nocek. Więc po co te głupoty piszesz Renatka. Ludzie nie pracują po 14h więc zastanów się nad sobą i swoim postępowaniem. Wracaj do piekarni.

Kleo
@Bułeczki 16.05.2018 17:55

Nocki sa dla myjkowego, o to Renacie chodziło. Z tego co wiemy myjkowy w Rostock został zwolniony po urlopie z powodu niestawienia sie w miejscu pracy przez te właśnie 2tyg na których korzystał z urlopu. Panocki robi to co chce, stalam przy myjkowym i Panockim jak rozmawiali o urlopie, podpisywali chyba wtedy tez nowa umowę dla myjkowego, chłopak pytał sie brygadzisty dlaczego nie ma płacone szkodliwego i za nocki dodatku, na to pytanie Panocki odpowiedział "a po co Tobie szkodliwe? " na następny dzień myjkowy dostał maskę przeciwpylkowa ???? ludzie! WsYstkie pozytywne komentarze sa pisane przez samego Panockiego badz jego Katarzynę, ale spokojnie ???? dlugo juz Panie Panocki i Katarzyna K nie bedzie bawić sie naszym kosztem, obecnych i byłych pracowników a tym bardziej przyszłych o ile tacy sie trafia bo jeśli ktos myśli i czyta co tutaj jest wypisywane to nigdy tam nie pojedzie. Jestem kolejna osoba z wielu juz, która jest gotowa na sad. Panie Panocki, koniec twoich wałków, jeśli bedzie trzeba to i cala firma oberwie bo dowodów akurat nam nie brakuje. Pozdrawiam ????

Myjkowy
@Kleo 30.07.2018 16:31

Najszczersze wyrazy współczucia z powodu utraty pracy Arkadiuszu W. Ale z tego co wiem i podsłuchałem kiedyś to ty ładne pieniążki tam zarabialeś w tym Rostocku! Więc nie wiem po co ta litania. Jeżeli brygadzista poprosił Cię o tydzień pracy , a ty jego prośbę miałeś w d...e to jak sobie to wyobrażaleś? Aha a ta niby koleżanka co rzekomo podsłuchała to Sandra czy Veronika? Innych tam nie ma! Robisz z siebie ofiarę w tym momencie. Nie interesowało Cię kto za Ciebie myjke zrobi bo ty jesteś Wielki Woroniak Pan myjkowy szef szefów. Przychodzi do pracy kiedy chce robi co chce gadka szmatka i po 30min przypomina sobie że może bym tak coś przemył. Oszust na godzinach jakich mało bo przecież nikt Ciebie nie pilnował.

Trol
@Myjkowy 31.07.2018 18:18

Widzę że ty też pod kopułą to równo nie masz ......weterynarz tobie jest potrzebny.tempa strzalo...##

Blue28
@Kleo 30.07.2018 16:31

Spokojnie biuro jest poinformowanie już o zachowaniu Pana Zbigniewa i Jego Kasiuni. Skończy się panoszenie i robię z ludzi głupców. Cała rodzinka z wyjątkiem Mateusza J. To kłamcy (usunięte przez administratora) a największy kłamca na parowkach to Kamil Sz. Wielki mi też majster a ludzi nie umie szkolić i nadotatek przychodzi do pracy na 14 a jest przy lince o 14.15 a wypisuje się o 14-23.30porazka. Mam nadzieje ze juz wkrótce biuro tak jak obiecalo zrobi porządek. Panie Zbigniew w Niemczech też są takie urzędy jak Inspekcja Pracy miłej wizyty. Pozdrawiam

Byly pracownik
@Blue28 29.08.2018 16:27

I bardzo dobrze. Pracowaliśmy tam jakiś czas. Owszem mieszkania są, ale bez meldunku. Ciekawe kto zapłaci karę, gdy tym się zainteresują odpowiednie służby. Nic nie jest tak jak mówią chętnym do pracy. Stawka brutto 8, 70 a gdy wpłyną na konto pieniądze to wychodzi, że zarobek wyniósł trochę ponad 5 euro za godzinę. Trzeba ponad 200 godzin przepracować by zarobić 1000 euro.

Stary pracownik
@Byly pracownik 30.08.2018 16:04

To dobrze,że 5 a nie 4,5 hehe...Najlepiej nowy pracownik bez doświadczenia powinien mieć taką samą stawkę jak ten co pracuje parę miesięcy.A najlepiej się niech pieniądze z nieba lecą.Tak czytam te opinie i brak słów.Byłam w Rostocku 6 miesięcy,musiałam zjechać ale chętnie tam wrócę.I wcale tak nie jest jak piszecie,jak ktoś się obija to brygadziści to widzą i wtedy są mniejsze pieniądze.Mieszkania super,tylko za moich czasów samochód musiałam mieć,teraz słyszałam że dostali nowego busa.

Gość
@Stary pracownik 31.08.2018 09:19

Hmm ja tu pracuję. I nie od miesiąca. I jest tak jak pisze były pracownik. Może kiedyś było lepiej ale wszystko się zmienia. Wypłaty marne, brak zameldowania. Praca na mięsie nie jest łatwa. Ale nawet jak ciężko pracujesz i po godzinach, to nie zarobisz. Uważasz, że trochę więcej niż 5 euro/ h to dużo???

Boski
@Blue28 29.08.2018 16:27

Tylko żebyś nie opuścił w majty bo później może być zimno i tak cie wyruchaja bez mydla

Kicia
@Myjkowy 31.07.2018 18:18

Można numer tel prosić bardzo bym była wdzięczna

Karolina

@ppppik, a planujesz jeszcze wyjazd z Meat-Pros? Napisz jeszcze, proszę, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia oferowane przez firmę oraz czy docelowa praca znajduje się w dużej odległości od docelowego miejsca pracy. @Kris28, rozumiem, że to była Twoja pierwsza wypłata tak? Może Twoja stawka mogła wzrosnąć wraz ze stażem pracy.

ppppik

Negatywy zawsze beda, kazdy ma rozne doswiadczenia i stad sie to pewnie bierze. Ja niewiadomo czego nie oczekiwalem od roboty i spodziewalem sie mniej wiecej jak to moze byc. cel w sumie mialem jeden i jak wrocilem to udalo mi sie zebrac kase na to na co potrzebowalem. wypoczetym sie nie wraca, trzeba byc nastawionym ze jest jednak robota fizyczna. Na ludzi trafia sie roznych, ale ja akurat nie mialem z nikim zadnych zgrzytow. ja sobie dalem jakos rade, no ale wiem ze to roznie bywa..

Kris28
@ppppik 05.09.2018 12:00

Od stycznia do dnia dzisiejszego tyle ludzi się przewinelo że głowa mała. Pracowałem tam i sama Katarzyna na parowkach mówiła że od jej kadencji przewinelo się ponad 100 ludzi. Więc chyba coś jest nie tak z tą firmą pozdrawiam. Uprzedzala Mnie Kasia że dużo tu nie zarobie bo kroja na wszystkim pracowników ale nie wierzyłem jej. Na wypłacie za ponad 170 godz dostałem nie całe 900 euro pozdrawiam. Nie polecam.

anonymous
@Kris28 05.09.2018 17:12

Gwiazdor a ile byś chciał dostac na początek ?????? Za 170 godzin może 2000tysie . Za popieranie sciany albo 30 minut w toalecie ?? W polsce za te pieniądze to jeszcze byś dorabial pod biurkiem . .....i td. Pomyśl wcześniej zanim coś napiszesz. Jak jesteś taki pracowity to w Polsce więcej zarobisz

Karolina

@Ben36, a może warto zwrócić na to uwagę firmie Meat-Pros? Były już zgłaszane takie sprawy? Myślę, że warto czasem wyjść z inicjatywą i poruszyć ważne kwestie. Bardzo proszę o kulturalne wypowiadanie się w wątku! Nie będziemy tolerować komentarzy obraźliwych i wulgarnych.

Byly pracownik
@Karolina 04.09.2018 22:37

Biuro wie co się dzieje w Rostocku. Ale czy ich to interesuje watpiè. Proponuję by wysłali tu swoją osobę. Niech się zatrudni, zobaczy jak traktują pracowników, ile się pracuje godzin a ile zarabia. Może wtedy coś z tym zrobią.

Gość

Wiemy dobrze, kto pisze pozytywne opinie... Łatwo się domyślić. Renata miała calkowitą rację w swoim komentarzu. Owszem pokoje fajne, ale cóż wypłata jedna wielka ściema. Zwykły pracowniak g... zarobi.

Trol
@Gość 11.08.2018 18:05

Lez i kwicz......lililili albo pod Kościół b na ( mispandaa)

Paulina
@Gość 11.08.2018 18:05

A ta Renata tyle się napracowała zarówno jak ty. Kokosy chca zarobic za tydzien pracy. Wam tylko pasuje obsmarować komuś tyłek anonimowo. Czemu nazwiskami nie podpisujecie swych wypowiedzi. Ja wam powiem. Jesteście tchurzami prostakami i nierobami. Tyle w temacie. Do niczego się nie nadajecie. Jesteś gównem i gówniano będziesz zarabiał.

Ja
@Paulina 19.08.2018 23:17

A Pani się podpisała nazwiskiem? Ps. Tchórz piszemy przez ,, ó,,

Boski
@Ja 30.08.2018 15:54

Uuu to ty będziesz robić jak się obudzisz z ręką wszyscy wiemy gdzie ,,

Zadowolony

Co wy chcecie? Zgodziliscie się na taką stawke? Więc o co chodzi ? W konnern jest całkiem fajnie brygadzisci ok . Praca lekka . I p.Agnieszka zawsze pomoże

Ccccc
@Zadowolony 13.01.2018 03:28

Taa(usunięte przez administratora)Chyba w obniżaniu stawki . Nie polecam. !

O
@Ccccc 10.05.2018 22:54

Ja tam w Konnern nie miałem problemów, więc nie wiem o co cho.

JOZIN Z BAZIN
@Zadowolony 13.01.2018 03:28

Jeżeli w Konnern jest niby tak dobrze to czemu jest taka rotacja ludzi ciągle potrzebują do pracy albo Konnern albo Karsruhe

Trol
@Zadowolony 13.01.2018 03:28

Lizus ......ludzi nie macie i tak już się z tym nie zrobi ...Propozycja zostan tam gdzie jesteś

xyzz
@Ccccc 10.05.2018 22:54

zgadzam się . w konnern jest jeden wielki wyscig szczurów , zostają same dzieci które ledwo co dogadają się po polsku , wiec zostaje (usunięte przez administratora) w chłodni

Caro21

Witam . Można prosić opinię miejsca pracy w Konnern na pakowaniu wyrobów mięsnych? (Wędlin kielbas , parówek ) jakie zarobki , zakwaterowanie i ogólne warunki pracy .?

Byly pracownik
@Caro21 01.07.2018 07:38

Nie doradzam, zarobki smieszne (wysokosc zalezna od humorow Pani koordynator/brygadzistki, zalezy jak Cie polubi), brak dodatkow za prace w godzinach nocnych !!!!!! (?) (przynajmniej dla pracownikow), praca na 1 zmianie ok (godzinowo) ale na drugiej malo kiedy wiecej niz 6 h. "Pakowanie" to teoria, poniewaz zalezy na jaki dzial trafisz. Warunki mieszkaniowe to jedna wielka loteria Mozesz trafic ze sklep bedzie 500 metrow od Ciebie a mozesz miec do niego i 6-8 km Dojazdy do pracy we wlasnym zakresie

Mishoo
@Byly pracownik 02.07.2018 12:35

Ja natomiast polecam pracę w Polsce. Generalnie dokładnie to samo tylko 4x mniej zarabiasz.

K
@Byly pracownik 02.07.2018 12:35

To tak jak wszędzie z tej firmy. Dobrze były pracownik piszę. Całą prawdę.

split
@Caro21 01.07.2018 07:38

ogolne warunki nawet spoko, harowa ale spoko.

Trol
@Caro21 01.07.2018 07:38

Jedz Agnieszka pokaże tobie co to praca

Ino łopatować i łopatować
@Caro21 01.07.2018 07:38

Nadgodziny nie są płatne nocki nie są dodatkowo płatne soboty i niedziele też nie , w sobotę jak nie przyjdziesz to dniowki nie masz albo już cb tam nie ma o dojazdy ty musisz się innych pytać . Atmosfera jak wszędzie (usunięte przez administratora) ci obrobią , im więcej umiesz tym bardziej (usunięte przez administratora) masz . Pozdrawiam

xyzz
@Trol 12.08.2018 06:56

hahhahahahha pokaże i to z hukiem

Karolina

@kolll, to prawda. Dziękuję za odpowiedź i życzę wiele dobrego! @anonymous, a dawno pracowałeś w Meat-Pros? Może od Twojego odejścia z firmy zaszły w niej istotne zmiany. Masz jakiś kontakt z ludźmi obecnie pracującymi w Meat-Pros? Widziałam, że firma aktywnie poszukuje nowych osób do pracy: http://www.meatpros.com.pl/pl/oferty-pracy . Co sądzicie o tych ofertach?

Karolina

Bardzo proszę o kulturalne i rzeczowe wypowiedzi na forum! Wszelkie komentarze nie mające związku z wyrażaniem swojej opinii na temat tego pracodawcy zostaną usunięte przez administratora forum. @kolll, możesz napisać coś więcej o współpracy z Meat-Pros? Wypowiedzi pochodzące od pracowników firmy są bardzo istotne i wiele mówią.

kolll
@Karolina 23.08.2018 16:28

no roznie mozna mowic, ale generalnie wiedzialem na co sie pisze i nie bylem raczej niczym zaskoczony. duzo zalezy od tego gdzie i na kogo sie trafi przeciez.

Karolina

@Gość, prawda jest taka, że każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, zarówno pozytywnej, jak i negatywnej. Długo pracowałeś w Meat-Pros? Bardzo proszę o kulturalne wypowiadanie się na forum. @Seffcio, a ile czasu trwają takie wyjazdy do pracy? Jak wygląda w tej firmie kwestia urlopów? @Milek, @oles, dajcie później znać na forum, jak Wam poszło na rozmowie rekrutacyjnej! Trzymam kciuki za jej pomyślny przebieg.

Gość
@Karolina 11.08.2018 21:09

Owszem pracuję w Rostocku. I wiem co się tu dzieje. Dlatego, wiem co piszę. Rotacja pracowników nieprawdopodobna. Jak jest dobrze, to pracownicy nie uciekają. Atmosfera pracy straszna. Można by scenariusz na triller napisać.

anonymous
@Karolina 11.08.2018 21:09

Pracowalem w tej firmie 5 lat a w branży miesnej w Niemczech razem 12 lat .Nie polecam tej firmy chociaż znam jeszcze gorsze i nie polecam tej branży. Prosze uczyć się niemieckiego i zmienić i firme i branże .

Milek

No moj kumpel byl juz raz z ta agnecja i teraz mamy cos razem ogarniac bo mowil, ze kosy tam zadnej nie mial i ogolnie spoko.

wiecz
@Milek 03.08.2018 14:42

no kazdy ma rozne doswiadczenia, pewnie zalezy gdzie sie trafi ale u mnie nie byylo masakry serio. mniej wiecej wiedzialem czego sie spodziewac i tyle

Ja22

Witam. Wraz z chłopakiem byliśmy na szteli w Buckeburg. Tam było super warunki pracy wypłata na czas możliwość wzięcia zaliczki dojazd do pracy busem pracowniczym, ale skończył się sezon więc zjechalismy do PL. Ale zalatwilam pracę na szteli Rostock lecz mieliśmy być na szteli konnern Ale nie było podobno miejsc na hotelach. A co do tego Rostock to tak w biurze powiedziano nam że jest możliwość zaliczek A brygadzista powiedział że nie... brygadziste nie obchodzi czym się dostaniecie do pracy gdzie mówiliśmy ze my bez samochodu Plus ze my nowi to wiadomo że nikogo tu nie znamy... Oprócz tej opinii mamy pytanie jaką sztele polecacie ??? Podaje meila i tam bym prosiła o numer telefonu na tą sztele bo na Internecie znaleźć nie mogę. dariska2707@gmail.com

Obrzydona
@Ja22 05.10.2017 10:22

Smierdzielka czy ty uważasz że jak Cię nie chcieli w Buckeburg to w innym miejscu z Wami wytrzymają.??? Wasz zapach zabija. Ślub za pasem . Ogarnijcie się ludzie. Weźcie za robotę. Po co wam Bozia rączki dała. Ruchy!!! Nigdzie się nie nadajecie. Kąpiel Kąpiel i jeszcze raz Kąpiel

Misia2707
@Obrzydona 04.11.2017 01:40

W buckeburg skończył się sezon dlatego zjechalismy... I dlaczego nas oczerniasz ?? Nie znasz A oceniasz

Luiz
@Ja22 05.10.2017 10:22

Nie jedźcie przez Meat prosa, mało zarobicie, lepiej już w Polsce siedzieć. Mowie poważnie jak jest, 6 e max, zero dodatków. Jest dużo lepszych agencji, szukajcie a znajdziecie.

malpka
@Ja22 05.10.2017 10:22

Nr. Pani Moniki 004915163973359 Stele polecam , wszystko na czas. Dojazd busem.. wszelka pomoc udzielona :) Gau Bickeheim polecam. Pozdrawiam

anonymous
@Ja22 05.10.2017 10:22

Neurupin

Seffcio

Jak ktos mysli, ze to jest lekka praca to jest w bledzie. Generalnie to chyba nie spotkalem sie jeszcze z tym zeby ktos decydowal sie na taka prace z mysla, ze bedzie lezal. Wiadomo, ze na takie wyjazdy to sie czlowiek decyduje glownie zeby dorobic. Nie mowie, ze bylo najgorzej, spotkalem mega zgrana ekipe i z brygadzista szlo sie dogadac bo byl konkretny czlowiek.

kolll
@Seffcio 10.08.2018 12:37

mam podobne doswiadczene, noo i jak sie trafi na fajnych ludzi to leci czas

B

Dobrze Pani pisze pani Renato takie warunki są wszędzie z tej firmy na każdej szteli. Rodzinka i (usunięte przez administratora) brygadzistów i kordynatorów tylko się liczą. Zwykły taki szaraczek ma 5 EUR.

Trol
@B 16.05.2018 15:14

To się ciesz . Za twoją prace to 3'50to za dużo

Karolina

@Gość, rozumiem, dziękuję za odpowiedź. Długo już jesteś związany z tą firmą? Może potrafisz jednak znaleźć jakieś plusy pracy w niej? Często skupiamy się na wadach, a zapominamy o zaletach. Może ktoś jeszcze chciałby dodać coś na temat pracy w Meat-Pros ? Zachęcam do dodawania swoich opinii!

Cioch

Co wy ludzie gadacie jest spoko agencja ja pracuje już tutaj 9 mcy i nie narzekam kasa spoko mieszkanie spoko jeśli ktoś myśli że w robocie będzie leżał to gratuluję tu się przyjeżdża żeby robić a nie także ja nie mam zastrzeżeń tyle

Ortek
@Cioch 02.08.2018 12:22

ja tez bylem na wyjezdzie i nie mialem jakichs wielkich uwag. wiadomo nie wszystko szlo idealnie, ale wiedzialem czego sie moge spodziewac wiec bez spiny

BENEK
@Cioch 02.08.2018 12:22

Cioch nie bulwersuj się tak prawda jest taka że ta firma ma kilka placówek w Niemczech i zależy gdzie się trafi i na jakiego koordynatora są normalni lecz w większości to chamy . Podobno we Freienbrink i w Neurupin jest spoko lecz ciężko się tam dostać widocznie nie ma takiej tam rotacji co znaczy że ludziom tam dobrze. Ja byłem w Britz praca ciężka lecz szefostwo nawet ok kasa też nie nie najgorsza polecam te placówki.

Jola

Ostrzegam przed firma MEAT-FROST (usunięte przez administratora), obiecują 1400 euro za Msc a okazuje się że zasuwasz 11 h za 4 euro na godzinę!!! Kpina, oszustwo i okropne warunki pracy i mieszkań. Dodatkowo są to same nocki a soboty są obowiązkowe, jeśli nie przyjdziesz to jak to mówili,"tylko na swoją odpowiedzialność", co oznacza tylko jedno. Praca na akort w chłodni. Mięso zielone, stare i śmierdzace walajace się po brudnej ziemi.Ludzie padający jak muchy z zimna i przemeczenia. Totalny (usunięte przez administratora). Do tego koordynatorka to JEDNA WIELKA KLAMCZUCHA I OSZUSTKA, TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD TEJ FIRMY I CAŁYCH TYCH ICH Ofert z piekła rodem.

Kondziu
@Jola 13.08.2018 16:14

JOLA a w jakim mieście tak zle napisz to następni ludzie będa mieć ostrzeżenie

mkus

To prawda niejedzcie do Buckeburga ludzi zwalniaja za nic, kierownk ktory wysluguje sie ludzmi a nie potrafi zadbac, jedynie to Bartek Zaaaaaajebisty brygadzista!!!!!!!! Zorganizowany, i odpowiedzialny to On powinieen zajac stanowisko kierownicze!!!

Trol
@mkus 22.09.2015 21:09

Bartek to akurat najwieksza pomyłka TEGO zakładu . Jak by nie zalał tej wiesniary to już by tam nie pracował

Karolina

@gok, dziękuję za Twoją odpowiedź, czy możesz jeszcze napisać jakimi konkretnymi argumentami poprzesz swoją opinię? Będą one przydatne dla innych użytkowników forum. @Kejmol, dlaczego tak uważasz? To dość mocne oskarżenie. @Dixi, jesteś pracownikiem w firmie Meat-Pros? Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę?

Lolek
@Karolina 21.06.2018 23:10

A Pani Karolina to może by przestała się pytac tylko sama pojechała na jakaś placówkę do pracy !!!!! Ogólnie jest kicha 8,75€ na godzine wszędzie jest .Brak koordynatorów ,brak współpracy miedzy biurami ,brak wypłacanych dodatków nocnych ,brak miesięcznych obrachunków z wypłat na papierze jeśli już to tylko dla wybranych pracowników , brak rzetelnych odpowiedzi ,szef widmo którego nikt nie widział bo się ludzi chyba boi ,brak kultury wśród brygadzistów ,prywata kumoterstwo jednym słówkiem hunger games

Inkaustr
@Lolek 22.06.2018 06:41

Lolek pani Karolina jest moderatorem forum i ma już prace ;) Nie zgodzę się z Tobom bo z mojego wyjazdu byłam bardzo zadowolona, brygadziści byli bardzo do ludzi. Praca może nie była bardzo łatwa, ale tak jak opisujesz to na pewno nie było i z pieniędzmi takich hec nie miałam.

Lolek
@Inkaustr 22.06.2018 11:15

To jestes w grupie uprzywilejowanej

Inkaustr
@Lolek 22.06.2018 11:28

Nie ma czegoś takiego jak grupa uprzywilejowana. Do żadnej takiej nie należałam.

Kajka
@Inkaustr 26.06.2018 14:58

Czas ściemniania się skończył ,kto tam pracował ,to wie .ciekawe czemu nie dają co miesiąc rozliczeń z wypłaty ,chyba dlatego ze mądry człowiek znajdzie tam cuda na kiju

Trol
@Kajka 27.06.2018 14:10

Masz numer do biura to zadzwoń wszystko dostaniesz .. jak masz telefon na kartę to może weź na abonament ,,,w końcu za granicą jesteś ,,,,

Parowka

Witam i odradzam pracy w miejscowosci Britz pracowalam na produkcji pol roku duzo harowy malo pieniedzy. Praca po 12 h z czego ma sie placone za 9 kazda sobota pracujaca za hotel zabieraja 300 euro za dojazd do pracy kolejne 100 im wiecej masz godzin tym wiecej zabieraja zreszta oszukuja na godzinach wstyd i hanba sa zdania takiego ze jak mieszkasz w hotelu to nie masz rodziny i zapierdzielasz soboty a nawet niedziele o wolnej sobocie czyli prawie nigdy dowiadujesz sie w piatek wiec nie masz prawa nic planowac kierowniczka wypycha kase naszymi ciezko zarobionymi pieniedzmy w umowie masz 8.75 euro a na reke 5 gdzie tu sprawiedliwosc zero szacunku do pracownika i pracownicy wredni i nie maja zamiaru nowym osoba pomagac i te ciuchy pasiaki haha do yego duzo presonelu pod wplywem alkoholu

Biegły
@Parowka 19.07.2018 13:43

To na jakich zasadach to oni naliczana z 8.75 brutto to wychodzi spokojnie 7 eur tak więc sprawa śmierdzące i nadaje się do prawnika ciekawe co na to anulka

Trol
@Parowka 19.07.2018 13:43

Pracowałem na parowkach i wiem jak tam jest . Wiec jeśli to dla Ciebie za ciężka praca to sie połóż i wiesz co dalej ,,,,

Trol

Czy wy macie mozg ??? Kozaczycie raz drugi,,,,,jaki pracodawca pozwoli na to. A później gwiazdy z wieży CISNIEN,,,,pokrzywdzeni . Co do p Renaty. ,,to w d,,,e jest i g,,,o ma wiecie gdzie . Na RY.U..... JEDZIESZ DO PRACY TO SIĘ WYKAZ na co cie stac a nie przyjechać i kolegów szukac . Psa nie masz a kolegów szukacz. Spie,,,,,,cie przed komornikami albo przyjezdzacie się bawić . .... pomysl baranie co piszesz i wy gwiazdy bo za pare miesięcy albo lat będziesz dzwonił,a z pytaniem czy mogę wrócić ...

Karolina

@Milek, a jaka praca Cię interesuje? Kontaktowałeś się już z tą firmą? Jeśli uda Wam się podjąć współpracę, to nie zapomnij później podzielić się swoimi odczuciami na forum! @Cioch, rozumiem, że zakwaterowanie zapewnia pracodawca, tak? A jak wygląda kwestia dojazdu do docelowego miejsca pracy? @Tosti, rozumiem, dziękuję bardzo za rozwinięcie swojej odpowiedzi. Pozdrawiam i życzę wiele dobrego!

Milek
@Karolina 05.08.2018 21:36

No na produkcji, czekam na info od kumpla bo cos sie nie moze ogarnac bo ma tam jakies zalatwienia teraz, ale ja chce jechac na pewno i widzialem na ich stronce formularz to wypelnie i zobaczymy.

oles
@Milek 06.08.2018 12:20

tez potrzebuje cos ogarnac najlepiej to na kilka miesiecy bo budzet splukany to tez wysle to zgloszenie, plus ze maja to wlasnie na stronce

Zostaw opinię o Meat-Pros Sp. z o.o. - Bielsko-biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meat-Pros Sp. z o.o.