Meat-Pros Sp. z o.o.
5 1118 6 1

Opinie o Meat-Pros Sp. z o.o.

ppppik

Negatywy zawsze beda, kazdy ma rozne doswiadczenia i stad sie to pewnie bierze. Ja niewiadomo czego nie oczekiwalem od roboty i spodziewalem sie mniej wiecej jak to moze byc. cel w sumie mialem jeden i jak wrocilem to udalo mi sie zebrac kase na to na co potrzebowalem. wypoczetym sie nie wraca, trzeba byc nastawionym ze jest jednak robota fizyczna. Na ludzi trafia sie roznych, ale ja akurat nie mialem z nikim zadnych zgrzytow. ja sobie dalem jakos rade, no ale wiem ze to roznie bywa..

Kris28
@ppppik 05.09.2018 12:00

Od stycznia do dnia dzisiejszego tyle ludzi się przewinelo że głowa mała. Pracowałem tam i sama Katarzyna na parowkach mówiła że od jej kadencji przewinelo się ponad 100 ludzi. Więc chyba coś jest nie tak z tą firmą pozdrawiam. Uprzedzala Mnie Kasia że dużo tu nie zarobie bo kroja na wszystkim pracowników ale nie wierzyłem jej. Na wypłacie za ponad 170 godz dostałem nie całe 900 euro pozdrawiam. Nie polecam.

anonymous
@Kris28 05.09.2018 17:12

Gwiazdor a ile byś chciał dostac na początek ?????? Za 170 godzin może 2000tysie . Za popieranie sciany albo 30 minut w toalecie ?? W polsce za te pieniądze to jeszcze byś dorabial pod biurkiem . .....i td. Pomyśl wcześniej zanim coś napiszesz. Jak jesteś taki pracowity to w Polsce więcej zarobisz

xyzzzz
@anonymous 08.09.2018 21:10

Zacznijmy od tego, że tam nie ma czegoś takiego jak ''podpieranie ściany w toalecie'', bo do toalety jak wychodzisz to musisz wszystko szybko, szybko. Więc max 5 minut, bo zaraz brygadzista zobaczy, że nie ma Cię na swoim stanowisku i darcie itp. Nie ma dodatków nocnych, za zakwaterowanie zabierają po 250-300 euro, mieliśmy pokoik z mężem za który i on i ja płaciliśmy po 300 euro więc jak za pokoik to troszkę za dużo, jedyny plus taki że łazienka z kuchnią w miare duże no i pralka. Chociaż w sumie tam 3/4 swojego czasu spędzasz w pracy, tak wiem wiem po to się jedzie za granicę, ale mąż mając ponad 260h dostał wypłatę 1050 euro. Pracował przy komputerze i pracowaliśmy tylko na zmianach nocnych, raz było tak że pracowaliśmy równe 14 dni BEZ DNIA WOLNEGO, bo ''zamówienia przerosły oczekiwania Niemców''. Jeżeli dla Ciebie to jest normalne ze tyle tam płacą to chyba coś z Tobą jest nie tak.

Gość
@anonymous 08.09.2018 21:10

A uważasz , że 700 euro za 170 godz. to dużo???. Nie ważne czy się jest nowym czy nie. Za pracę należy się wynagrodzenie bo to żadna łaska. Ty też takie pieniądze zarabiasz ? Wątpię

Lejde98

Witam, ja osobiście nie polecam tej firmy .. Wytrzymałam 6tyg w Konnern i wiecej bym tam nie wróciła.. Ludzi traktują ja niewolników. Robi się po 11 godz a zarabia sie ani 6 euro na godzine tak q sumie nikt chyba nie zna konkretmej stawki .. Nadgodziny obowiązkowe co jest według mnie nienormalne. Przez te 6 tygodni przewinęło sie mase osób ktore po paru dniach zrezygnowały i w sumie im sie nie dziwie. Nigdy wiecej tam nie wrócę bo pracowac za 6 euro tyle godzin to naprawdę dno.

Snajper

a i tak najlepiej jest w pl na produkcji w systemie pracy 5 drygad na 3 zmiany za nijnizsza krajową. Wezcie sie nie kompromitujcie, 2 os pokoj z kuchnia i lazienka pralka dalej zle ja pierdziu .. ręce opadają, a rotacja ludzi jest duza bo czesto chca sobie albo dorobic, jednorazowo albo mysla ze na hawaje jada a nie do niemiec do pracy

Gość
@Snajper 14.12.2018 14:37

Nie prawda. Rotacja jest duża bo charujesz jak wariat a płacą wielkie g... Zarōb 900 euro za ponad 180 godz. Utrzymaj się w Niemczech i rodzinę w Polsce. A w tym miesiącu jak dostaniesz 800 euro to będzie dobrze. Każdy kto tu przyjechał nie leży plackiem na plaży. Robi jak niewolnik. Ciągle mało, mało . Pracujesz jak na akord, płacą jak za godzinę i to niskie stawki a ciągle gadają że za kg. Na umowie masz stawkę godzinową. Umowa to rzecz święta chyba. A oni wyliczają stawki jak im się podoba. I to odstrasza pracowników. A nie mieszkanie . Ja tu pracuje to wiem. Pracuje tylko na siebie. Ale gdyby mi z tych wielkich wypłat przyszlo utrzymać rodzinę to już by mnie tu nie było. Wyjeżdżamy do pracy za granicę nie odpoczywać , chcemy pracować choćby i ciężko ale godnie zarabiać. A nie po to by starczyło tylko na życie w Niemczech.

xyzzzz

Czy w Buckeburg się coś zmieniło? Jeśli chodzi o szefostwo i zarobki?

Majka

Bezpieczeństwo przede wszystkim, pierwszy raz wyjechałam w wieku 20 lat dorobić w wakacje, stresowałam się strasznie. Szczególnie jako młoda kobieta miałam prawo się niepokoić, na szczęście wszystko było w porządku, wróciłam cała i zdrowa i mogę polecić

Karolina

@Norbek, @fidek, a czy możecie powiedzieć coś na temat współpracy z Meat-Pros? Ciekawi mnie kwestia kontaktu z firmą oraz spraw organizacyjnych dotyczących wyjazdów. @Patryk, bardzo proszę o nieużywanie na forum nazwisk oraz inicjałów osób trzecich - takie dane podlegają ochronie. @fiolek, długo współpracowałeś z Meat-Pros? Jak oceniasz tę współpracę?

Rick21
@Karolina 17.09.2018 21:37

Gorszego miejsca od Rostoku chyba nie ma. Ludzie przyjezdzaja i po tyg odjeżdżają.Ludzie gratulacje że ktoś napisał prawdę o zachowaniu (usunięte przez administratora) Pozdrawiam.

Toooo myyyyy
@Rick21 18.09.2018 13:16

Ty jakie zachowanie oczekujesz ???? Lezec i pachniec ...... Nie pasuje zmien prace ........ takich (usunięte przez administratora)ludzi to szukaja do kopania dołów .. Pomyśl NIE pasuje wyjdz .. zachowanie każdy ma inne a ty nie rob z siebie troskliwego misa .....

Rick21
@Toooo myyyyy 18.09.2018 17:55

(usunięte przez administratora) PO CO ODPOWIADASZ NA MOJĄ OPINIE PRZECIEŻ WIEM ŻE TO TY TO ODPISAŁEŚ MI. TWOJE TO JEST HASŁO LEŻEĆ I PACHNIEĆ. POZDRAWIAM CIE.

Ketchup

Droga frytki. Pokazałaś klasę. Właśnie tak traktujecie nowych. Jak nic wartościowego. Same podpieracie maszyny, gadacie(usunięte przez administratora) A oni właśnie na was muszą pracować. Byście mieli dobrze wiesz co. Cały zakład to wie. Co do doświadczenia. Rozumie, że zamiast grzechotki jako niemowlę dostawalas mięso do zabawy. Rzucalas do szalek. Byłaś w tym perfekcjonistką... I w nowej pracy nic już nie musiałaś się uczyć. Od razu wszystko wiedziałaś. Taka zdolna ,, bestia,, byłaś. Gratuluję.

Ja
@Karolina 17.09.2018 21:37

Karolino jeśli chodzi o współpracę z biurem w Polsce jest ok. Na ich pomoc można liczyć. Ale wyjeżdżając do Rostock trzeba wiedzieć kilka rzeczy. Wtedy mamy wybór. Jedziemy albo nie. Podczas rozmów o zatrudnienie wszystko jest cudowne. A w rzeczywistości wszystko jest inaczej. Mieszkanie jest ok. Ale nie ma pralki. Trzeba albo prac ręcznie albo jeździć do pralni. Koszt prania ok4 euro 2. Za prawie 200 godz. pracy wychodzi się tysiąc euro. Nie ma szans na większe zarobki. No chyba, że należy się do elity 3.jesli jest słaby sezon to pracują nowi pracownicy do np godz 11. Dłużej pracują tylko hmm nieliczni. 4. Po skończeniu dnówki nie wolno wyjść z pracy bez pozwolenia szefa. Nawet jeśli zaplanowaliście np piątkowy wyjazd do Polski to z Waszych planów może nic nie wyjść. Bo o 14.30 po skończeniu pracy dowiecie się, że macie pracować dłużej. 5. Nie wolno mieć własnego zdania. Ludzie nowi są złe traktowanie. Nie spodoba się cokolwiek rządzącemu albo jego dziewczynie z miejsca masz polecenie opuszczenia zakładu pracy, spakowania się i opuszczenia mieszkania. Nie ważne czy masz jak wyjechać. To nikogo nie obchodzi 6. Jeśli chorujesz to wmawiają Ci , że przepada urlop. 7. Nikt nie wie ile tak naprawdę zabierają za mieszkanie i busa 8. Trzeba długo czekać by zostać zameldowanym. 9. Nie liczcie na pomoc koordynatora 10. Na umowie jest brutto prawie 9 euro a netto ledwie przekracza 5 euro. Osoby zatrudnione na tym samym stanowisku mający podobny czas zatrudnienia i pracy mogą bardzo różnie zarabiać. 11. Zle traktują nowoprzyjętych. Potrafią w pierwszy dzień pracy powiedzieć " czego tak stoisz, za stanie Ci nie płacą,, . A jest akurat przebudowa maszyny i nowa osoba nie wie co ma zrobić. Wydzierają się , klną i mobingują ludzi 12. Zbyt dużo ludzi rezygnuje i wyjeżdża, co jednoznacznie wskazuje, że coś w Rostock jest nie tak. Wiem, że na parówkach jest inaczej ale kto pracował na ,, mięsie,, dobrze wie o czym piszę. Brak motywacji do pracy, gdyż zastraszanie ludzi i panoszenie się elity nie ma granic. Pracując w tym miejscu ma się wrażenie, że trafiliśmy na ,,Folwark zwierzęcy,, Orwella Wszyscy jesteśmy równi, ale jedni są równiejsi.... A rządzi klan z przyjaciółmi. A hejterzy typu troll, frytka należą właśnie do tego klanu...

Tomyyy
@Ja 10.10.2018 19:30

Powodzenia na kangurach ..przed wyjazdem zapoznaj sie z treścią ulotki lub skontaktuj sie z weterynarzem

B
@Toooo myyyyy 18.09.2018 17:55

To pewnie jakiś brygadzista ten komentarz dał normalne.

karol

Jechałem z Meat-Prosa juz kilka razy, wiec moge z czystym sumieniem powiedziec, że byłem, widziałem, zarobiłem, wróciłem. Nie ma co sie rozpisywac, doktoratów robić. Trzeba pojechać zobaczyć samemu ocenić, osobiscie moge polecic

Patryczek
@karol 08.11.2018 12:26

ja własnie niedawno wrocilem, bylo calkiem spoko tez polecam

Karolina
@Patryczek 13.11.2018 15:40

Możesz napisać coś więcej? Interesują mnie wszelkie kwestie związane z pracą za granicą. Jakie były na przykład warunki zakwaterowania i dojazdu do docelowego miejsca pracy? Ciekawa jestem też, czy zdecydujesz się jeszcze wyjechać do pracy w Meat-Pros.

karol
@Karolina 13.11.2018 23:43

Karolino, jeśli na prawdę chcesz wiedzieć jak wygląda praca z meat-prosa to powinnaś sama pojechać i dopiero wtedy będziesz mogła ocenić. Każdy ma inne wyobrażenia i inne oczekiwania, na pewno osoby, które wyjeżdżają muszą być samodzielne, zaradne i zorganizowane, bo nikt nie będzie trzymał nikogo za rękę. Pensja zależy ile się pracuję, przelicznika walut chyba nie trzeba tłumaczyć. Co więcej można powiedzieć o pracy.. jeśli chodzi o kwatery, kwestia każdego dyscypliny więc to czy ktoś po sobie sprząta albo dba o higienę i czy jest ktoś kto chodzi i kontroluje sytuację jest raczej trudna do jednoznacznego ocenienia. Cóż, ludzie są różni, ale jeśli chodzi o samo pomieszczenie raczej przyzwoite, na pewno nie jakaś nora, w której starszy ( chociaż to też zależy od oczekiwań i wyobrażeń). Jak ktoś mieszka w apartamencie i takiego standardu oczekuje na wyjeździe to może doznać szoku na miejscu. Przeglądnąłem wcześniejsze komentarze i pozwolę sobie jeszcze dopowiedzieć, że jestem zaskoczony zaskoczeniem niektórych wynikającym z tzw. "okresu próbnego". Coś takiego jest chyba wszędzie, gdzie szef, kierownik, koordynator ocenia naszą pracę i decyduje czy chce z nami współpracować czy nie. Nie chcę generalizować, bo ludzie jak już mówiłem są różni i nie każdy opiekun jest do końca fair ale też nie każdego należy mieszać z błotem, Osobiście zawsze próbuję sobie wyobrazić siebie na miejscu drugiej osoby i dopiero wtedy najszczerzej jak potrafię powiedzieć czy bym się zachował tak czy inaczej. Bardzo się rozpisałem dlatego żeby nie przynudzać dłużej powtórzę to co powiedziałem na wstępie, trzeba pojechać i samemu ocenić. Pozdrawiam i w dalszym ciągu polecam

tommy
@karol 20.11.2018 14:07

dokladnie, mi sie nie chce tyle pisac ale no tak jest jak piszesz, trzeba byc samodzielnym albo zostac w domu a pozatym wszystko do ogarniecia

Weronika
@Karolina 13.11.2018 23:43

Karolina, naprawdę nie polecam Ci tej pracy.. Jeżeli jesteś przyzwyczajona do takiego traktowania jak tam to powodzenia życzę, nie dość że mówią co innego i później wychodzi prawda to wgl szacunku nie mają, a ludzie którzy pracują tam max 5 lub 7 miesięcy to uważają się za bogów, no ludzie wszystko wszystkim

karol
@Weronika 29.11.2018 05:30

@Weronika nie wiem za bardzo o jakim traktowaniu mówisz. Kierownik to kierownik, pracownik to pracownik, nie ma złotego środka, który usatysfakcjonowałby wszystkich. Powtórzę co mówiłem wcześniej, nie ma poklepywania po ramieniu i trzeba pracować. Odpowiedz sobie szczerze ile razy sama na miejscu kierownika widząc jak towarzystwo zachowuje się jak na wycieczce czy byś się nie wkurzyła? Przynajmniej ja tak mam, jadę wywiązać się z tego do czego się zobowiązałem podpisując umowę za co dostaję solidną wypłatę i też mam nerwy na tych co się migają od pracy.

Weronika
@karol 04.12.2018 10:03

Ja będę się trzymać mojego zdania, firma jest okropna, ludzie tam co niektórzy oczywiście to nawet szacunku nie mają, zachowują się jak zwierzęta czy to jest normalne? Pracują po 3 lub 5 miesięcy a zachowują się jak by robili po 5,6 lat no kurde? To jest nie normalne zachowanie.. Bo gdyby była fajna atmosfera by się pracowało zupełnie inaczej... Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Ja stwierdzam że ta firma to szuka ludiz którzy są łatwowierni :) nie chce tu oczywiście nikogo obrazić ale czy to nie jest dziwne jak rozmawiasz z kierownikiem przez tel wciska ci bajeczki, jedziesz na miejsce a okazuje się że jest wszystko inaczej, no kurcze ludzie dla mnie to porażka naprawdę i nikomu nie polecam.

Robert
@Weronika 05.12.2018 04:57

Zgadzam się z tobą Weroniko, pracowałem tam i wiem że praca jest praca ale ludzie to naprawdę przesadzaj.

sandacz

niektóre komentarze aż w oczy kłują.. Nikt normalny nie powinien być zaskoczony.jak się ktoś decyduje na wyjazd z jakiejkolwiek firmy to zakładam, że jest świadomy, że praca wyjazdowa jest specyficzna dlatego wyjeżdżają ludzie pełnoletni, niby dorośli i samodzielni, ale trafiłem tutaj i w sumie można odnieść zupełnie inne wrażenie. Nie jest łatwo zdyscyplinować grupę ludzi. Jeśli chodzi o sam wyjazd: zakwaterowanie, umowa, ubezpieczenie jest. Praca nie jest lekka ale też nie kamieniołom. Kto był ma swoje zdanie i jego decyzja czy pojedzie jeszczze czy nie. Mnie interesowało za pierwszym razem bezpieczenstwo i mogę polecić wyjazdy ale trzeba być robotnym a wyjazdy są bezpieczne

Lola

Witam was wszystkich czytam wasze komentarze i nie dowierzam , ja pracowałam w Rostock i bardzo mile wspominam współpracę z Katarzyną , polecam tą firmę .

Karolina
@Lola 21.11.2018 10:28

Dawno pracowałaś w Meat-Pros? Piszesz, że polecasz firmę - może mogłabyś podać jakieś przykłady dobrych działań firmy, podejścia do pracowników? Zawsze warto popierać swoje wypowiedzi rzetelnymi argumentami - są wtedy bardziej wiarygodne i przydatne osobom szukającym pracy.

krysti
@Lola 21.11.2018 10:28

@Lola też jestem w szoku też nic nie mam do pracy z meat-prosa. Jak było umówione tak było

Ola1234

Nikomu nie polecam (usunięte przez administratora)

marion

bardzo w porzadku

Karolina
@marion 15.11.2018 09:38

Cieszę się, że jesteś zadowolony z pracy w Meat-Pros, ale chciałabym prosić Cię o napisanie kilku słów więcej, możemy liczyć tu na forum na jakieś szczegóły mówiące coś o pracodawcy? Jestem ciekawa, jak przedstawiają się warunki zakwaterowania i czy w przypadku jakichś problemów można się starać o przeniesienie do innego miejsca.

Ja22

Witam. Wraz z chłopakiem byliśmy na szteli w Buckeburg. Tam było super warunki pracy wypłata na czas możliwość wzięcia zaliczki dojazd do pracy busem pracowniczym, ale skończył się sezon więc zjechalismy do PL. Ale zalatwilam pracę na szteli Rostock lecz mieliśmy być na szteli konnern Ale nie było podobno miejsc na hotelach. A co do tego Rostock to tak w biurze powiedziano nam że jest możliwość zaliczek A brygadzista powiedział że nie... brygadziste nie obchodzi czym się dostaniecie do pracy gdzie mówiliśmy ze my bez samochodu Plus ze my nowi to wiadomo że nikogo tu nie znamy... Oprócz tej opinii mamy pytanie jaką sztele polecacie ??? Podaje meila i tam bym prosiła o numer telefonu na tą sztele bo na Internecie znaleźć nie mogę. dariska2707@gmail.com

Obrzydona
@Ja22 05.10.2017 10:22

Smierdzielka czy ty uważasz że jak Cię nie chcieli w Buckeburg to w innym miejscu z Wami wytrzymają.??? Wasz zapach zabija. Ślub za pasem . Ogarnijcie się ludzie. Weźcie za robotę. Po co wam Bozia rączki dała. Ruchy!!! Nigdzie się nie nadajecie. Kąpiel Kąpiel i jeszcze raz Kąpiel

Misia2707
@Obrzydona 04.11.2017 01:40

W buckeburg skończył się sezon dlatego zjechalismy... I dlaczego nas oczerniasz ?? Nie znasz A oceniasz

Luiz
@Ja22 05.10.2017 10:22

Nie jedźcie przez Meat prosa, mało zarobicie, lepiej już w Polsce siedzieć. Mowie poważnie jak jest, 6 e max, zero dodatków. Jest dużo lepszych agencji, szukajcie a znajdziecie.

malpka
@Ja22 05.10.2017 10:22

Nr. Pani Moniki 004915163973359 Stele polecam , wszystko na czas. Dojazd busem.. wszelka pomoc udzielona :) Gau Bickeheim polecam. Pozdrawiam

anonymous
@Ja22 05.10.2017 10:22

Neurupin

Staś
@malpka 09.01.2018 20:52

Nie polecam tej pani tylko pysk umie drzeć i nawet niemieckiego nie zna.Odradzam w ogóle tą firmę.

Kitka
@Ja22 05.10.2017 10:22

Witam :) odezwij się na pamelka192@o2.pl pozdrawiam! :)

JOZIN Z BAZIN
@Ja22 05.10.2017 10:22

Polecam placówkę we Freienbrink ,spokój , brak buraków ,ludzie wiedzą po co przyjechali czyli do pracy, koordynator rewelacja pomaga nowym po prostu człowiek, warunki mieszkaniowe super wypłata tak jak mówiono. Jedyny minus to że po 9 miesiącach trzeba się przenieść na 3 miesiące na inną sztelę lub zjechać .

Krzysiek

Witam. Wraz z partnerką planujemy wyjazd do pracy z firmą Meat Pros do miejscowości Eberswalde. Proszę o opinie na temat wypłaty i zakwaterowania jak i atmosfery za zakładzie.

Karlsruhe
@Krzysiek 03.11.2018 12:31

Lepiej dla Cb i dla twojej partnerki żebyś tam nie jechał. Wyrobiłem ponad 300 godzin i wypłacili mi 5 tys zł. Warunki mieszkaniowe tragedia, bez neta, karaluchy biegają po mieszkaniu. Omijać szerokim łukiem

Karolina
@Krzysiek 03.11.2018 12:31

@Krzysiek, rozumiem, że jesteś już po pierwszym, lub którymś z rzędu spotkaniu z Meat-Pros. Jak wiele zostało Ci przedstawionych ofert pracy? Czy mogłeś spośród nich wybrać dowolną? Jestem ciekawa, jak wygląda cały proces podejmowania współpracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

Po pierwsze ,sexualnosc religia i karta bankomatowa jest osobista sprawa kazdego czlowieka .Po drugie forum jest po to zeby kazdy mogl sie wypowiedziec pozytywnie badz negatywnie . Po trzecie jak masz glupio mowic to sie lepiej nie odzywaj

Rudy
@Ola 20.10.2018 06:51

Ola a Trol ma prawo wyzywac wszystkich jak mu pasuje za takie cos powinni palce ucinac. Brak wychowania i kultury a Ty to pewnie kolejna ofiara Rodzinki.pl wiec ta dyskusja nie ma sensu. Nie wiem czy zauwazyliscie ale na tyle sztel z firmy Meat Pros 80% negatywów jest na Rostock wiec chyba cos w tym jest. Ci ludzie zamiast zajac sie produkcja a potem zyciem prywatnym żywią sie tylko plotami z tego mają takie duze (usunięte przez administratora) Prezes (usunięte przez administratora) powinien ich wszystkich wywalic za przekrety jakie robia to wtedy kazdy z przyjemnoscia by pracowal.

Ola
@Rudy 20.10.2018 10:29

Rodzinke.pl ogladam ,ale to nie zmienia faktu ze nie lubie homofobow .Co do sytuacji w firmie masz racje ,za duzo kumoterstwa ,za duzo manipulacji ,i grania na ludzkich uczuciach .Ale te emocje mozna wyrazic slowami ktore sa w slowniku uznawane jako dopuszczalne ,nie trzeba klnac i znizac sie do ich poziomu . Wiecej tresci mniej slow .Pozdrawiam Cieplutko

Trol
@Rudy 20.10.2018 10:29

Jedyny przekręt to ty . Gdzie wchodzę to moja sprawa a w pracy pracuje Zazdrosny jesteś . ,,,,

Karolina

@SeeDeK, takie komentarze są nie do przyjęcia na forum! Bardzo proszę o rzeczowe wypowiedzi i zaprzestanie obrażania kogokolwiek. Powinniśmy się tu dzielić merytorycznymi opiniami o pracy w danym miejscu, a nie wyzywać się nawzajem - przecież to do niczego nie prowadzi. Co chciałbyś przekazać osobom zastanawiającym się nad podjęciem pracy w Meat-Pros?

Pope
@Karolina 29.10.2018 19:42

Karolina Ty nie wiesz o czym piszesz . Jedz kobieto tam na tydzien to wtedy zrozumiesz i sama przestaniesz byc merytoryczna

anonim

(usunięte przez administratora)

pewalek

zaraz pora prezentow, święta za pasem nic tylko trzeba zatkać nos, jak trzeba to do spania jeszcze uszy i do przodu hehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Rudy

Ja pracowałem z (usunięte przez administratora) i dla mnie nie bylo lepszego kierownika. Moze i sie drze ale oragnizacje ma w jednym palcu!!! U niej zawsze praca jest zrobiona! Bylem na trzech kontraktach z tej firmy w konernn nie ale pracowałem z nia na jej poprzedniej szteli gdzie naprawde nawet jak wpadla o 2 w nocy to do 7 potrafila tak ustawić ze praca byla zrobiona. I czasem nie dziwie sie ze nie obchodzi ich kaszel czy cos innego bo sporo ludzi scieme wali. Mysla ze na wakacjach sa i jesli chodzi o kasę to niema co narzekać zeby zarabiac po 12 euro trzeba znac jezyk a nie wiesniaki jada nie potrafią powiedzieć dzien dobry po niemiecku a chca zarabiać 2 tys euro! Pozdro

Karolina
@Rudy 20.10.2018 22:25

@Rudy, dziękuję za Twoje wypowiedzi na forum, ale bardzo proszę o zaprzestanie pisania o konkretnych osobach trzecich. Na forum dzielimy się opiniami ogólnie o pracodawcach. Nawet inicjały osób trzecich nie powinny być publikowane na forum, bo takie dane podlegają ochronie. Pracujesz jeszcze w Meat-Pros czy już zakończyła się Twoja współpraca z tą firmą?

edeka meat

zgadzam sie z wypowiedzią .Ja ledwo stalam w tym zimnym ale musialam (usunięte przez administratora)I podziekowalam tej firmie

Karolina

@Ja, bardzo Ci dziękuję za tak ciekawą i rozbudowaną opinię! Na pewno osoby chcące wyjechać do pracy w Meat-Pros wezmą pod uwagę Twoje wszelkie wskazówki. Piszesz między innymi, że osoba zatrudniona w tym miejscu dokładnie nie wie, jaka kwota potrącana jest z wynagrodzenia na zakwaterowanie oraz dojazd - jak to możliwe? Czy gdyby taka osoba zwróciła się z takim pytaniem do odpowiedniego działu w firmie, to czy otrzymałaby odpowiedź?

Benek
@Karolina 15.10.2018 23:26

Wiadomo, ze normalnie by powiedzieli. Mozna pogadac i juz. Wszystko do dogadania. Pozdro

Kejti98

Witam, jadę z chłopakiem do Konnern, powiedzcie czego sie moge spodziewac?

SeeDeK

Wiem jedno rozmowa telefoniczna co innego dojezdza sie na miejsce i sie dowiaduje o czym innym ale coz (usunięte przez administratora) to (usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Meat-Pros Sp. z o.o.: Mozna co poniektore osoby tam poukladac. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwolnic (usunięte przez administratora) ktora ludzi nie szanuje

wuju

Ludzie...jak sie czyta te komentarze to sie mozna za glowe zlapac. wiadomo ze do takiej roboty sie jedzie robic i nikt o luksusach nie mysli. Ja tam wiedzialem czego sie spodziewac i nie rozumiem ludzi, ktorzy tam jada z mysla ze nic nie trzeba robic. Mam na to co chcialem i tyle.

Karolina

@Mario, tak naprawdę ilu ludzi - tyle opinii. Cieszę się, że byłeś zadowolony z pracy w Meat-Pros i że rozważasz jeszcze w przyszłości powrót do tego miejsca pracy. Orientowałeś się już, czy firma chętnie zatrudniona osoby, z którymi już współpracowała? A czy ktoś z Was obecnie pracuje w Meat-Pros w Bielsko-Białej? Zachęcam do wypowiadania się na temat tego pracodawcy!

Mario

Różnie ludzie pisza a ja wlasnie nie mam zlych doswiadczen i jak bede potrzebowac to pojade jeszcze raz do pracy. Pozdrawiam.

Julcia

Dzien dobry wszystkimi chcialam się dowiedziec cos wiecej o biurze MEAT Pros z Bielska chcę przez tą firmę wyjechać do pracy. Bylby to muj pierwszy wyjazd za granicę gdzie najlepiej pojechać dziękuję za jakąś podpowiedź

fiolek
@Julcia 10.09.2018 17:26

No przygotuj sie, ze takie wyjazdy to faktycznie jest praca fizyczna i raczej trzeba byc nauczonym roboty, w sensie no zeby sie nie zdziwic ale wiadomo ze jedzie sie po to zeby sobie jednak wiecej zarobic niz tu na miejscu. cos za cos no.

Franz
@Julcia 10.09.2018 17:26

A gdzie konkretnie do pracy

Julcia
@Franz 13.09.2018 10:54

Witaj dokładnie nie wiem mam zamiar iść do biura i się dowiedzieć co i jak nie wiem co mi zaproponują dla tego pytam gdzie by bylo najlepiej jechać żeby. nie żałować i zaraz wracać pracuje fizyczne i wiem co to praca pozfrawiam

Julcia

Dzieki dobrze wiedzieć a tak ogólnie jakie miasto bys polecił nie wiem czy warto wogule tam jechac moze cos inego poszukam nie lubię poniżania ludzi to bym tam miejca długo nie zagrzała dzieki za ifo

Patryk

Możesz Mnie posłuchać albo nie szukaj innej firmy a nie tej. Sam byłem przejechałem się dlatego Ci to pisze. Pozdrawiam

Trol

Odradzas boo co ??? (usunięte przez administratora)

Boski

Pomyśl kolego wcześniej???nie jesteś lepszy i nie (usunięte przez administratora) zarem

Pasztet
@Julcia 14.09.2018 20:10

Jedź z każdej innej firmy byle nie z tej.Odradzam

anonymous
@Julcia 10.09.2018 17:26

Odradzam,jest katastrofa !

szkoda
@Julcia 10.09.2018 17:26

Najlepiej zostań w domu. Ludzie tacy jak ty czytający te opinie i wzorujacy się na nich mają szybki koniec współpracy z Meat Pros.

Karolina

@Dobik, a planujesz jeszcze podejmować zatrudnienie w Meat-Pros? Może chciałbyś napisać jeszcze jakieś szczegóły o tym pracodawcy albo coś dodać do swojej wypowiedzi? @anonymous, jesteś zainteresowany pracą w tej firmie, tak? Pracowałeś już w podobnej branży?

Norbek

ja powiem szzczerze ze sie zdecydowalem na wyjazd z meat prosem troche na spontanie bo na maxa potrzebowalem kasy no i co moge powiedziec. roboty sporo ale jak sie jest zmotywowanym to sie robi swoje i juzz. no ja jakos super zaskoczony nie bylem pzdr

fidek
@Norbek 13.09.2018 12:21

dobrze powiedziane. Tak naprawde grunt to wejsc w rytm roboty i potem duzo rzeczy sie juz robi z automatu.

bbbb
@fidek 14.09.2018 10:26

Dokladnie!

Braga

Witajcie. Czytam te wasze opinie na temat pracy w Rostocku i aż zmuszacie mnie abym coś dodała od siebie. Pracowaliśmy tam kilka tygodni, musieliśmy wrócić ze względów rodzinnych. Praca nie jest tak ciężka jak się wydaje, wystarczy wejść w dobry rytm i jakoś to idzie. Trafiliśmy na niżej opisanego Kamila Sz. Wiem ze każdy ma podzielone opinie ale jak dla nas był całkiem przyjemny i sympatyczny. Ze starszymi pracownikami rozmawiał bardzo na luzie a dla nowych miał duży dystans co dało się na początku zauważyć. Starzy pracownicy co tam pracują znają go dobrze wiec każdy nowo przyjęty może pomyśleć o tym ze on po nich krzyczy. Tak myslelismy i my. W pracy trzeba wykazać się szybkością rąk oraz sprytem i praca odrazu wydaje się lżejsza.Z końcem naszej pracy relacje z tym brygadzista były już tylko lepsze a i praca była przyjemniejsza bo wiedzieliśmy już jak pracować. Wiadomo ze są tez i minusy, a między innymi chodzi o zarobki może nie są oszałamiające, ale jak się jedzie we dwójkę to można odłożyć dobre pieniądze. Hotel tez dość w miarę dobry, minusem tez jest brak internetu oraz współlokatorzy bo trafiali się różni głównie imprezowicze. Miasto jest świetne w wolnym czasie wyjazd tylko nad morze i nic innego nie trzeba. Napewno z chęcią byśmy wrócili lecz już zaczęliśmy studia. Polecam te miasto. I jak jechać to właśnie tylko tam na parówki.

Dobik
@Braga 20.09.2018 12:31

Dobrze powiedziane, mam podobne doświadczenia. zalezy co kto czego oczekuje od roboty tak naprawde, ale patrzac tak calosciowo to uwazam ze ten wyjazd byl calkiem znosny.

anonymous
@Braga 20.09.2018 12:31

Można prosić jakiś kontakt na te parowki

Karolina

@Braga, dziękuję za podzielenie się swoją opinią na temat pracy w Meat-Pros! Na pewno będzie cenna dla osób chcących podjąć pracę w tym miejscu. Ponownie proszę o nieużywanie na forum danych osobowych osób trzecich - chociażby imion czy inicjałów. Takie dane podlegają ochronie!

anonim

(usunięte przez administratora)

Jojo

Obcinaja wypłaty bo (usunięte przez administratora) brakło na sukienkę ślubna.nie wy pierwsi i nie ostatni. Ludzie zjeżdżają bo nikt sobie nie pozwoli się gnoic.ludzie nie są głupi teraz.

bojdziek

Nic nie robic to tam sie nie da wiec jesli ktos mysli, ze jedzie sie tam obijac no to jest w bledzie. Cos za cos. wiaodmo ze chodzi o kase i o to zeby przywiezc jak najwiecej. Zakwaterowanie serio calkiem znosne, myslalem szczerze ze bedzie gorsze, reszta to kwestia tez tego jak sie trafi tak naprawde. widze plusy i minusy ale trzeba miec na uwadze to, ze przeciez wiadomo ze to nie sa wczasy i relaksik. grunt to sie spiac i wejsc w rytm pracy. pozdrawiam

Piko
@bojdziek 31.08.2018 14:26

No calkiem dobrze powiedziane

anonim

(usunięte przez administratora)

Byly pracownik

I bardzo dobrze. Pracowaliśmy tam jakiś czas. Owszem mieszkania są, ale bez meldunku. Ciekawe kto zapłaci karę, gdy tym się zainteresują odpowiednie służby. Nic nie jest tak jak mówią chętnym do pracy. Stawka brutto 8, 70 a gdy wpłyną na konto pieniądze to wychodzi, że zarobek wyniósł trochę ponad 5 euro za godzinę. Trzeba ponad 200 godzin przepracować by zarobić 1000 euro.

Stary pracownik
@Byly pracownik 30.08.2018 16:04

To dobrze,że 5 a nie 4,5 hehe...Najlepiej nowy pracownik bez doświadczenia powinien mieć taką samą stawkę jak ten co pracuje parę miesięcy.A najlepiej się niech pieniądze z nieba lecą.Tak czytam te opinie i brak słów.Byłam w Rostocku 6 miesięcy,musiałam zjechać ale chętnie tam wrócę.I wcale tak nie jest jak piszecie,jak ktoś się obija to brygadziści to widzą i wtedy są mniejsze pieniądze.Mieszkania super,tylko za moich czasów samochód musiałam mieć,teraz słyszałam że dostali nowego busa.

Gość
@Stary pracownik 31.08.2018 09:19

Hmm ja tu pracuję. I nie od miesiąca. I jest tak jak pisze były pracownik. Może kiedyś było lepiej ale wszystko się zmienia. Wypłaty marne, brak zameldowania. Praca na mięsie nie jest łatwa. Ale nawet jak ciężko pracujesz i po godzinach, to nie zarobisz. Uważasz, że trochę więcej niż 5 euro/ h to dużo???

Kicia

Można numer tel prosić bardzo bym była wdzięczna

Zostaw opinię o Meat-Pros Sp. z o.o. - Bielsko-biała

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meat-Pros Sp. z o.o.