Amrest Holdings Se

Adres: Plac Grunwaldzki 25-27, 50-365 Wrocław

NIP: 1010002998 REGON: 20891041 KRS: 0000320252

Amrest Holdings Se
2 181 264 5 1

Opinie o Amrest Holdings Se

Filtruj opinie po kryteriach:

Malta
 Opinia

Firmy nie poleciłbym najgorszemu wrogowi jako miejsca pracy.

Pomocna?
TakNie
Vetox
 Opinia

Czy jest ktoś chętny zdradzić jaki jest poziom zarobków zastępcy kierownika i samego kierownika restauracji w KFC?

Pomocna?
TakNie
Halina
 Opinia
@Vetox 18.07.2019 08:27

Świetnie, że mierzysz tak wysoko i chciałbyś podjąć pracę na stanowisku Zastępcy Kierownika bądź też samego Kierownika. Niestety, nie potrafię udzielić Ci precyzyjnej odpowiedzi, jeśli chodzi o zarobki w Amrest Holdings, ale na pewno ktoś inny zrobi to w niedługim czasie. A czy posiadasz jakieś doświadczenie, jeśli chodzi o tego typu posady?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Harry
 Opinia
@Vetox 18.07.2019 08:27

W zależności od miasta, w około 200 tysięcznym mieście zarobki kierownika to 5000 brutto plus premie w zależności od spełnienia celów 500 -1000 Zastępca kierownika to 3500 do 4000 brutto plus premie proporcjonalnie mniejsze

Pomocna?
TakNie
GdyW
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Zarobki głodowe, (usunięte przez administratora), ciężka praca fizyczna do późnych godzin nocnych, zasłanianie się otoczka misji i wizji, która nijak ma się do realiow, 2 paczkami kawy w miesiącu i darmowym napojem rachunku nie zapłacę. Bieda i korpobagno.

Pomocna?
TakNie
Były Pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Wyzysk masakryczny, co najwyżej praca na wakacje jeżeli ktoś nie jest wymagający

Pomocna?
Tak4Nie
Sebastian
 Opinia
@Były Pracownik 10.07.2019 22:29

Wyzysk? Dosyć mocne słowa, dlatego chciałbym, abyś sprecyzował, w jaki rzekomo sposób ma ono miejsce? Tego typu stwierdzenia, powinny być odpowiednio uzasadnione oraz poparte odpowiednimi dowodami, dlatego mam nadzieję, że to zrobisz i rozjaśnisz tę kwestię.

Pomocna?
Tak2Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim Gal
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracuje w kfc już 4 miesiące, bardzo mi się podoba. Atmosfera jak i praca to coś dla mnie, na kase też nie narzekam. Polecam.

Pomocna?
Tak7Nie17
Nick
 Opinia
@Anonim Gal 31.03.2019 01:36

Dział handlowy. Nie ma się co dziwić...

Pomocna?
Tak5Nie
Damian
 Opinia
@Nick 29.05.2019 22:37

Znasz specyfikę pracy w Amrest Holdings i masz doświadczenie w dziale handlowym? Anonim Gal, który wypowiadał się wcześniej chwali sobie pracę w firmie, a Ty jakie masz zdanie na ten temat? Przybliż proszę wysokość wynagrodzenia i pozapłacowych dodatków. Zachęcam wszystkich pracowników firmy do dodawania swoich opinii.

Pomocna?
TakNie
Szymek
 Opinia
@Damian 30.05.2019 13:22

Grafik niby elastyczny, ale ciągle zmieniają i człowiek nic nie może sobie zaplanować. Słabe to.

Pomocna?
Tak4Nie1
Emilia
 Opinia
@Szymek 04.06.2019 13:24

To prawda - czasami taki "ruchomy" grafik może być nieco problematyczny, ale w niektórych branżach nie da się po prostu inaczej. Fajnie, że zachciałeś dołączyć się do tej dyskusji. Mógłbyś wobec tego powiedzieć nam coś więcej odnośnie tego, jak pracuje się w Amrest Holdings. Wcześniej padło pytanie na temat dodatków pozapłacowych, ale nie przybliżyłeś nam tej kwestii. Zrobisz to teraz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
R.Namajunas
 Opinia
@Emilia 07.06.2019 13:08

Da się, wystarczy płacić swoim pracownikom a nie wypłacać jałmużny które mogą zadowolić tylko emigrantów zarobkowych ze wschodu.

Pomocna?
Tak5Nie
Emilia
 Opinia
@R.Namajunas 14.06.2019 00:51

Szanuję oczywiście Twoje zdanie. Widzę, że Twoim głównym problemem, jeśli chodzi o Amrest Holdings, są zbyt niskie zarobki. Ale pamiętaj, że niektórym osobom takie zarobki okażą się już wystarczające - jest to zatem kwestia dosyć indywidualna. Pytałam poprzednio o dodatki pozapłacowe, a Ty nic o nich nie wspomniałeś. Może wobec tego zrobisz to w kolejnym poście? Bardzo do tego zachęcam.

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sebastian
 Opinia

Twój post nie ma żadnego związku z pracą w firmie Amrest Holdings Se. Nie wiem, czy wiesz, ale Twój wpis może zostać usunięty przez administrację forum właśnie z powodu tego, że nie wnosi nic do wątku. Wracając do meritum wątku, chciałbym dowiedzieć się, jak obecnie wygląda sytuacja kadrowa w tym miejscu pracy? Ktoś z Was mógłby odpowiedzieć?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł Michałek
 Opinia

Pracowałem w 2 barach szybkiej obsługi KFC łącznie przez pół roku. Pracy nie polecam, zostałem przypisany do kuchni i musiałem tam gnić przez 6 miesięcy, wszelkie próby podjęcia rozmowy z kierownikiem kończyły się " to trzeba na spokojnie usiąść ". Robota w kuchni ciężka fizycznie, zmiany praktycznie samemu, czasem ew. pracuje się z 2 kucharzem ale są to przypadki tak rzadkie że można je pominąć. Korpo gadki motywacyjne na które można reagować śmiechem, ludzie dorabiają filozofię nawet do smażenia frytek i kurczaka. Płaca śmieszna jak na taką harówkę, za posiłki trzeba płacić. Jedyne doświadczenie jakie możesz wynieść stamtąd to doświadczenie stanów depresyjnych. Współpracownicy w większości spoko, ale zdarzają się księżniczki i ludzie zbyt ambitni na tą pracę. Są też przypadki obrabiania za plecami i podkładania świń dla tego nie polecam z kimkolwiek się zaprzyjaźniać w tej pracy. To że jest się wykorzystywanym tutaj to norma, wykonujesz pracę na stanowisku na którym powinny być co najmniej 2 osoby , a na koniec dnia naplują ci w twarz na do widzenia. Polecam omijać szerokim łukiem, nawet jeśli chodzi o jedzenie, warunki sanitarne wołają o pomstę do nieba, niejednokrotnie byłem świadkiem jak dostawca jadąc wózkiem z kurczakiem wysypał całą dostawę na podłogę i trzeba było to zbierać, oczywiście trafiło to później do żołądka jakiegoś biedaka, w kuchni chlew, olej nigdy nie zmieniany, osiąga barwę smoły i dolewa się dopiero jak wyparuje, nie wspominam już o robactwie w chłodni.

Pomocna?
Tak20Nie1
Lolo
 Opinia

KFC w Żarach to jest dopiero (usunięte przez administratora) na kółkach.(usunięte przez administratora)tylko więcej pracy dzięki temu i bardziej się zmęczą. Dobrze im tak. Jedna wielka banda i kółko wzajemnej adoracji. Kiedyś trafią na kogoś wyjątkowego i dostaną po gębach. Instruktorki z innych miast przestały przyjeżdżać od kiedy jedna z nich dowiedziała się że kogoś tak wkurzyła, że miał ochotę ja pobić. (usunięte przez administratora) Mnie też wiele razy nosiło żeby im pacnąć w te szczekające gęby. Zastępca kierownika miesza w grafiku, udaje że nie słyszy co mu się mówi w sprawie dyspozycyjności, (usunięte przez administratora) i wiocha na maksa. (usunięte przez administratora) robią awanturę za pójście na zwolnienie albo do toalety nawet jak nie ma ani jednego klienta. Ludzkie śmiecie, zachłyśnięte swoją przerośniętą samooceną. Tym się powinna zająć nie tylko inspekcja pracy, ale i prokurator.

Pomocna?
Tak10Nie
Damian
 Opinia
@Lolo 06.05.2019 22:19

Brałeś może udział w programie stażowym, który oferuje firma Amrest Holdings Se? Przeczytałem na oficjalnej stronie internetowej firmy, iż istnieje taka możliwość, aby na stażu nabyć niezbędne umiejętności, które będą przydatne do pracy za pośrednictwem tego pracodawcy. Mógłbyś przybliżyć, jak to w rzeczywistości wygląda? Na stażu rzeczywiście można nauczyć się czegoś przydatnego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były, niezadowolony pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Niestety firmy nie mogę polecić jako dobrego pracodawcy na dłuższą metę. Pracowałem w Burger Kingu jako crew, a następnie ekspert przez ponad 2 lata. To ile i z jaką intensywnością się pracuje ma się nijak do zarobków. Śmieszne premie po 40 zł za wyrabianie celów na kasie, wieczny niedobór pracowników na zmianach oraz traktowanie ich jako zasobów ludzkich, aby tylko wyrabiać cele sprzedażowe. Poza tym grafik wcale nie jest elastyczny tylko układany pod widzimisie kierowników - czasami ma się tydzień zawalony samymi zmianami zamykający, zaś w kolejny można dostać 2 zmiany na krzyż lub ranki przeplatane ze zmianami zamykającymi. Czasami dają Cię w środku dnia na 5 godzin pracy, zaś w kolejny na 10 godzin. Jedynym plusem na który można w tej firmie liczyć jest dobrze zgrana ekipa w restauracji, chociaż to też zależy jak się trafi.

Pomocna?
Tak14Nie
max
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

@proces rekrutacyjny - brak informacji i feedbacku po przejściu 3-ch etapów rekrutacji. W trakcie rozmowy o kulturze organizacyjnej podkreślano jak ważną rzeczą jest feedback w tej firmie oraz że każdy kandydat otrzymuje takowy. Mówi się, że jedną z najważniejszych kwestii w budowaniu wizerunku, w tym wizerunku pracodawcy, jest wywiązywanie się z obietnic.

Pomocna?
Tak4Nie
Pracownik pizzy hut
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

nie płacą, albo płacą mniej niżpowinni

Pomocna?
Tak4Nie
radomniedlaamresta
 Opinia

nie polecam tej firmy wykorzystuja pracownikow,patrzac na jego obowiazki a zarobki tj kucharz w kfc gdzie robi 90% miesa w menu sam ma tylko minimalna krajowa i za posilki trzeba placic.Ciezko wyjsc na platna przerwe i jedyna "przerwa" jest tylko wyjscie do kibla . Moje sugestie dla Amrest Holdings Se: bardziej szanowac pracownikow i dac im kazdemu chociaz ta jedna 20 minutowa przerwe Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: dac kazdemu pracownikowi przerwe platna 20minut

Pomocna?
Tak14Nie
Andrzej
 Opinia
@radomniedlaamresta 11.11.2018 23:43

Poruszyłeś istotny temat posiłków pracowniczych. Do tej pory nie mówiło się za wiele na ten temat w tym wątku. Na pewno wiele osób interesuje ta kwestia. Czy pracownicy mają możliwość bezpłatnego korzystania z oferty restauracji w ramach posiłków pracowniczych, w jaki sposób jest to rozliczane?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hmmm
 Opinia
@radomniedlaamresta 11.11.2018 23:43

Co do płatności za posiłki to się z tobą zgodzę. Moim zdaniem pierwszy posiłek powinien być darmowy, a dopiero drugi płatny. A co do przerw to nie wiem gdzie pracujesz ale w mojej restauracji wyjście na przerwę zawsze jest. I zawsze trwa 20min. Jeżeli zdarzy się Red Button to schodzi się z przerwy ale po RB można iść dalej na przerwę. Nawet czasami menagerowie wchodzą na stanowisko pracownika ;)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
radomniedlaamresta
 Opinia
@Hmmm 15.11.2018 15:54

radom galeria sloneczna pracuje jako kucharz tam gdzie sie panieruje "haeska " i kentucky

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
radomniedlaamresta
 Opinia
@Hmmm 15.11.2018 15:54

serwis ci co kanapki robia na kasach moga normalnie bez zadnego ale isc na platna przerwe do staff roma kucharze ci co panieruja nie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
radomniedlaamresta
 Opinia
@Andrzej 15.11.2018 12:59

Nic nie zjesz za darmo, nawet za zjedzenie czegos co idzie do kosza, mozna miec klopoty mi np za podjadanie panierki i takich malych kawalkow stripsa ,co nie poszly by na lade grozili nagana . Co do cen staffow dla pracwonikow to bsmart 2 zl mega pocket 5zl panini 3zl qurrito 4 na kubelki jest tylko znizka 25% ale jej moge uzywac nawet poza praca na shake to samo co kubelki jedyne co za darmo jest to dolewki.Kucharze tam ci co panieruja, nie moga chodzic na platna przerwe, co jest zalosne, bo ona przysluguje kazdemu i czasami ciezko ,nawet normalnie do wc isc .

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@radomniedlaamresta 20.11.2018 22:01

Jak tam w Galerii Słonecznej stawki są , gdyż przymierzam się do Pracy tam od Stycznia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niepolecam
 Opinia
@Anonim 10.12.2018 14:06

minimalna krajowa przez okres probny potem to samo tylko moze ze 30gr brutto na h wiecej

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
@Była_praownica
 Opinia
@Hmmm 15.11.2018 15:54

Co do tego, że manager wchodzi na pozycję pracownika to się zgodzę. Ale manager praktycznie przez 90% robi jako pracownik. O przerwie nie ma mowy bo przecież jak ma zostać restauracja bez managera?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kl
 Opinia
@radomniedlaamresta 20.11.2018 23:12

Mi zrobili awanturę za zjedzenie kilku frytek i kawałka stripsa, które... szły do kosza, bo "leżały za długo". Za to kierownik nie reaguje na mobbing i agresywne zachowania niektórych osób, nawet jak dzieją się na jego oczach. Kucharze są traktowani jak roboty które mają tylko nonstop robić i robić i robić. O przerwie zapomnij. Menadżerka uważa się za Bóg wie kogo i doskonale wie, że to od jej widzimisię zależy czy pójdziesz na przerwę. (usunięte przez administratora) straszny, dużo inteligentnych i wartościowych osób marnuje się tam będąc popychadłami, pomiatanymi przez jakieś g.wniary które swoje kompleksy przykrywają gruboskórnością. Jeszcze tylko brakuje żeby im dać pałki i kajdanki, a na pewno dojdzie do sytuacji jak w filmie "Eksperyment".

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Drajwer z przymusu
 Opinia
@radomniedlaamresta 11.11.2018 23:43

Hej może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi niby premiami? Właśnie dostałam wypłatę za pierwszy miesiąc miały być kokosy premie itp a dostałam żałosną kasę. Ma mojej zmianie był audyt (podobno za zdanie go jest premie) miałam czasy poniżej 2min też podobno miała byc premia już nie wspomnę że moje szkolenie trwało dwa dni a później odrazu DT dostałam sama w oknie bez pomocy. I co najlepsze umowa skończyła mi się 31.12 nowej do podpisu nie dostałam w grafiku jestem i jeszcze mam l4 które zostało przyjęte 02.01 bez nowej umowy oraz zapytania czy chce dalej pracować obłęd

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fejj
 Opinia
@radomniedlaamresta 20.11.2018 23:12

Czyli to stałe problemy w całym korpo, w PH jest tak samo, na make'u jest międzyzmiana i oni mogą iść na przerwe, a paście nie masz takiego luksusu. w dodatku jak jesteś na zamknięciu to musisz siedzieć aż wszyscy wszystko zrobią nie ważne czy już masz swoje obowiązki skończone

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fejj
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Człowiek jest zmuszany do pracy po godzinach za co nie otrzymuje wynagrodzenia. Jak pracujesz na umowie zlecenie jak większość, bo większość zatrudnionych to studenci to nie dość że pracujesz bez należnej ci przerwy przez 10 godzin i więcej i dodatkowo za ostatnią godzinę nie dostajesz złamanego grosza, a jest to weekend i powinieneś mieć 100% więcej, ale w tej firmie nie masz, jesteś totalnie wykorzystywany.

Pomocna?
Tak7Nie
Hanna
 Opinia

Amrest Holdings Se stwarza możliwość udziału w programie stażowym. Jest on płatny i o długości wyznaczanej elastycznie w zależności od potrzeb działu i dyspozycyjności (od 2 do 4 miesięcy). Wyznaczony opiekun ma dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem. Po zakończonym stażu otrzymuje się referencje i dla najlepszych - możliwość zatrudnienia. Czy ktoś z Was brał w nim udział? Jak oceniacie jego przebieg oraz czy był on pomocny w rozwijaniu początkowej ścieżki zawodowej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sonia
 Opinia
@Hanna 30.01.2019 02:25

KFC to porażka na maxa. Pracowałam tą 2 miechy w kuj-pom. Prawa ręka manażerki t młoda laska która była ostra jeb... ta w glowę. Do pracy przychodziła po białym oczy przekrwione i ciągle żuła gumy darła gębę na wszystkich. Kurzarze co panierują to debile,nie myli rąk brzydziłam się co kolwiek tam jeść,kasjerki to zboczone nimfomanki ciągle gadały o seksie nawet przy kasie. Główna menażerka to zwykła szm..ta. podlizywała się general manażerowi jak by jej kazał robić dobrze ustami pod stołem pewnie by to zrobiła. Dostawy nie raz widziałam,kurczaki przyjeżdżały śmierdzące i lekko zielone. Ja byłam na mejkerze robiłam wszystko,chore zasady kucharze jak można ich tak nazwać bo dla mnie wrzucenie kawałka kurczaka do czarnego oleju jak smoła nie nazywa się gotowaniem musi być ogoleni na zero przecież twarzami tego jedzonka nie przyrzàdzali, jak miałam grypy i musiałam zostać kilka w domu to miałam co chwile prawie codziennie tel.kiedy wracam do (usunięte przez administratora), trzymałam tam tylko 1,5miesiaca miałam już tego serdecznie dość. Jak odchodziłam to w zemście bo byłam pokłócona z jedną laską to podarłam jej książeczkę sanepidowską które były przechowywane w pokoju relaksu w szufladzie. Absolutnie nie polecam. Dno kiła i mogiła.

Pomocna?
Tak29Nie1
Damian
 Opinia
@Sonia 07.02.2019 00:33

W Twojej wypowiedzi znajdują się słowa, które nie powinny się pojawić na forum publicznym. Pamiętaj, że jest to forum, na którym każdego z nas obowiązują zasady, z którymi można zapoznać się pod tym linkiem https://www.gowork.pl/regulamin Myślisz, że praca za pośrednictwem firmy Amrest Holdings Se będzie dobra dla osób, które chciałyby zdobyć swoje pierwsze doświadczenia zawodowe? Jak ocenisz pracodawcę pod tym kątem?

Pomocna?
Tak2Nie1
Aha...
 Opinia
@Sonia 07.02.2019 00:33

Co ty już napierdzielisz... Nie przesadzaj. Trafiłaś do jakiegoś dziwnego kfc. Wytrzymałaś tam 2 miesiące. Hmmm zapewne nie podobał Ci się system pracy. Ale sądząc po twojej wypowiedzi dobrze że odeszłas bo nie są potrzebnie takie osoby w pracy jak ty, które rzucają mięsem (chodzi o słownictwo). Osobą którym zależy na pracy i chcą mieć jakakolwiek doświadczenie będą pracować, a jak ktoś jest słaby, leser, leń, cwaniak, lub typowa Jessica to odejdzie po miesiącu lub 2 ;) a potem będą się wypowiadać na forum na temat pracy w KFC i oczerniać. W moim kfc (nie nie jestem menagerem) nie ma takich osób jak u ciebie i są przestrzegane zasady jak i standardy. A i info dla ciebie. Ogarnij słownictwo Jessico :)

Pomocna?
Tak5Nie3
Sonia
 Opinia
@Aha... 07.02.2019 11:11

Możesz mi cmoknąć tam gdzie słońce nie chodzi.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartosz
 Opinia
@Sonia 07.02.2019 12:13

Odpowiedź typowej (usunięte przez administratora). Bardzo mądra :)

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sonia
 Opinia
@Bartosz 07.02.2019 14:32

Jesteś leszczem. Jesteś nikim i pewnie w KFC liżesz managerowi cztery litery. Won z forum.

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartosz
 Opinia

Znasz jakieś inne słownictwo? Czy to już jest twoje podstawowe?

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Seba
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Damian 07.02.2019 10:11

Doświadczenie zawodowe? Pytam się jakie i czego konkretnego, przydatnego można się nauczyć. Odpowiadam NICZEGO! Do tego za najniższą krajową i bez ubezpieczenia. Wyzysk młodych ludzi, nie nauka.

Pomocna?
Tak3Nie2
kurdeblaszka
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Hanna 30.01.2019 02:25

Ale pytam się po co? Za te śmieszne 4zł za godzinę chcesz zdobyć takie ważne doświadczenie zawodowe jak panierowanie kurczaka? Zapytaj się mamy albo babci, to ci powiedzą jak to zrobić. Na start wylądujesz pewnie na kuchni, przeczytaj mój post niżej i przekonaj się czy ta praca jest na pewno taka atrakcyjna. Już lepiej iść na bezpłatny wolontariat gdzieś gdzie naprawdę nabędziesz jakieś umiejętności niż dawać się wykorzystywać za jakieś marne grosze.

Pomocna?
Tak5Nie
Gal anonim
 Opinia
@kurdeblaszka 17.03.2019 09:15

Gdzie niby masz 4 zł za godzinę? Gadacie głupoty, robić się pewnie nie chciało i teraz oczerniacie firmę, żal mi was

Pomocna?
Tak2Nie3
Tomek
 Opinia

Burger King- zastępca kierownika restauracji. Ile można zarobić na reke? Lokalizacja Gdańsk

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zzz
 Opinia

KFC Żary -Straszna męczarnia, zmuszanie do zetek nawet do 3 w nocy, przerwę dają z wielką łaską, menedżerki chore na głowę chyba im woda sodowa do łbów uderza pyskują i szukają dziury w całym. Kasjerkom zabrania się odejść nawet na sekundę od kasy, nawet jak nie ma klientów. Człowiek jest na każdym kroku kontrolowany, śledzony, nawet do kibla za nim chodzą czy do szatni. Wolałam pracę w Biedronce. Tam w Biedrze to przy KFC wczasy. Grafik masz na cały miesiąc, na kasie siedzisz dosłownie siedzisz a nie stoisz. W KFC musisz być jednocześnie na kasie, na Drive Through oraz wysłuchiwać ciągle pretensji managerów tak managerów, bo nawet kierownikowi aż tak nie uderzyła sodowa do głowy jak tym wielkim managerom niektórzy są w porządku a niektórzy koszmar przy klientach udają sztucznie miłych i pogodnych aż razi w oczy a na nas się wyżywają. Ogólnie praca dobra tylko na krótki okres czasu bo dłużej to każdy normalny tam się nabawi najpierw nerwicy, a potem zarazi się paranoją od paranoików tam pracujących.

Pomocna?
Tak20Nie
kl
 Opinia
@Zzz 04.01.2019 22:45

Masz rację, wyzysk i poniewieranie pracowników to codzienność. Najgorzej jak przyjadą z Zielonej Góry czy Wrocławia instruktorzy i jeden z nich taki w okularach (Paweł) to normalnie widać po oczach że tylko czeka żeby komuś coś wytknąć; mówi ci jak masz myć ręce, ile sekund, w jakiej kolejności, pokazuje gdzie jest kosz (dziękuję, nie wiedziałem do tej pory, może niech jeszcze pokaże gdzie jest sufit a gdzie podłoga). Siedzą na tyłku na miękkim fotelu, albo przechadzają się w te i z powrotem i tylko rozkazy jak w wojsku. Skoro tacy mądrzy to niech wejdą na nasze miejsce i niech sobie stoją cały dzień przy gorącym piekarniku albo niech wykładają towar w mroźni przy minus 18 stopniach, zobaczymy jak się wtedy będą czuć i jeszcze ktoś im będzie stać nad głową i wszczynać kłótnie.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PH4M
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@kl 05.01.2019 12:02

No Paweł er to jest prawdziwy as, chyba jakiś niespełniony wojskowy.

Pomocna?
Tak7Nie
Seba
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Absolutnie nie polecam. Jestem pracownikiem młodym. Sciągneli mnie do pracy z przyżeczeniem ubezpieczenia ZUS także ze skladką chorobową. Bardzo angazowalem się wpracę, bardzo często do późna w nocy, kiedy ma się Zetki, czyli dyżur sprzątania. Po pierwszej umowie zlecenia otrzymałem kolejną i wyraziłem wolę ubezpieczenia. Kiedy wylądowałem w szpitalu okazało się, że nie jestem ubezpieczony, bo firma zmieniła zasady. Na szybko ubezpieczyli mnie rodzice. Ale nie otrzymam środków do życia. Czuję wykorzystany w perfidny sposób. Nawet nikt nie zadzwonił z firmy jak się czuję. Dla nich jestem nikim. Ale nie odpuszczę. Mam zamiar o tym mówić głośno i oczywiście wystąpić na drogę sądową. Ta firma przy zatrudnieniu stosuje wszelką możliwą optymalizację, nie zawsze w sposób spełniający kryteria zasad współżycia społecznego. Ta firma łamie własne standardy które głosi i nie dotrzymuje słowa. Moderator forum otrzymał moje dane osobowe. Jeżeli cokolwiek nie jest zgodne z prawdą zapraszam do sądu. Kontaktuje się jeszcze z kilkoma osobami i rozważamy złożenie pozwu zbiorowego.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kurdeblaszka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

KFC: Krótko - nie polecam, ale dużo zależy tak na prawdę od restauracji do której się trafi. Ja byłem w takiej zlokalizowanej w popularnej galerii handlowej gdzie ruch był naprawdę duży. Po pierwsze - atmosfera w pracy była kiepska. Nie wszyscy byli źli, ale 3 z 4 przełożonych było po prostu chamskich i non-stop za coś opierdzielali, poza tym część "zwykłych" pracowników była nie lepsza od nich, najgorszy był jeden instruktor który w zasadzie nigdy mnie nie pochwalił za nic i zawsze się tylko wydzierał i wytykał nawet najmniejsze błędy. Jestem odporny psychicznie więc to zlewałem ale chwyt "zgrany i miły zespół" to zwyczajna bujda. Pracowałem na kuchni. Praca BARDZO ciężka i mało płatna, ciągle trzeba pilnować głupkowatych czasów przydatności różnych produktów, które dodatkowo są skrócone o połowę jeśli chodzi o dostawę(czemu - nie wiem), więc np. takie stripsy trzeba robić co 15 minut nowe. Elastyczny grafik to bujda, bo nie ważne co się wpisywało to i tak menager decydował, generalnie nowi pracownicy nie mogli liczyć na ustalenie czasu pracy pod jakiekolwiek swoje wymagania, bowiem najlepsze zmiany(otwarcia - od 8 do 16) dostawali starzy pracownicy. Praca na kuchni jest ciężka, bo za wyjątkiem pierwszych 2 tygodni kiedy robisz z innym kucharzem aby się przeszkolić robisz w zasadzie ZAWSZE sam(wyjątkiem są weekendy kiedy na kilka godzin są dwaj kucharze). Wyjście do kibelka jest bardzo trudne bo trzeba wołać kogoś z serwisu lub kasy aby stanął na 5 minut na kuchni co wiąże się z obowiązkowym ubraniem foliowego fartucha. Tak samo jak chcesz iść na staffa płatnego 2zł, ktoś musi stanąć za ciebie na kuchni na 20 minut. Spóźnienie 1-2 minuty to gwarantowana awantura. Praca na kuchni wiąże się z cochwilowym bieganiem do chłodni po kawałki kurczaka które zawsze trzeba dokłądnie przeliczyć i które nie mogą poza chłodnią przebywać nigdy więcej niz jakaś tam okreslona ilość czasu, czego zresztą i tak nikt nigdy nie przestrzegał. Co 30 minut trzeba obowiązkowo myć ręce, co przy duzym ruchu jest po prostu niemożliwe. Trzeba często taszczyć ciężkie worki z mąką oraz obowiązkowo codziennie trzeba wygospodarować dosć dużo czasu na marynowanie mięsa, na co są bardzo krótkie momenty czasu kiedy akurat jest wustarczajaca ilość gotowego kurczaka na serwisie. Dodatkowo codziennie są jakieś czyszczenia czy to chłodni czy smażalnicy czy innych rzeczy na które trzeba wygospodarować juz i tak bardzo ograniczony czas. Nieraz musiałem też z chłodni taszczyć ciężkie pudła z frytkami bo ludziom z serwisu nie chciało się po nie fatygować i wykorzystywali do tego celu nowych pracowników. Czasem są tzw. nocki gdzie po prostu czyści się wszystko. Najlepsze są otwarcia gdzie jest mało klientów i zawsze się wychodzi o tej 15 czy 16-tej, zaś "zetki" czyli zamknięcia czasem trwaja nawet do 1 w nocy, głównie dlatego że trzeba wyczyscić WSZYSTKO, co zawsze sprowadzało się do mycia miliona tac i innych kuchennych akcesoriów, zazwyczaj - niespodzianka - przez nowego pracownika, czyli mnie(bardzo ciężka robota na zmywaku, bół pleców i nóg gwarantowany). Dodatkowo jak się jest na otwarciu to czasem trzeba przyjść godzinę wcześniej aby przyjąć dostawę kurczaka, to akurat proste i kurczak nigdy nie był śmierdzący ani zielony ale 2 razy zdarzyło mi się na nią po prostu nie przyjść ponieważ byłem pewny że nie przyjmuję dostawy w ten dzień ale akurat w ostatniej chwili menagerowi się przywidziało że ja mam to zrobić, zmienił grafik i o niczym nie poinformował, za co dostawałem mega opierdziel. Jak sie zdarzyło że w ciągu zmiany zabrakło jakiegoś produktu(które trzeba było na bieżąco rozmrażać w zimnej wodzie, zazwyczaj na początku zmiany otwierającej) to dostawało się bardzo srogie reprymendy. Czasem cos klientowi nie pasowało w jego kawałku kurczaka i wtedy też menager osobiście po nas jechał jak leci. Tzw. "kanały" (kiedy nie ma jakiegoś określonego produktu dostępnego na serwisie np. przez 2 lub 3 minuty) też były okazją do reprymendy, nawet jeśli na dany produkt nie było aktualnie żadnych zamówień. Praca na kuchni wiaże się oczywiście również z pamietaniem wielu różnych wartości jak np. maksymalne ilości mozliwych do smażenia w jednym momencie produktów, czasy smażenia, sposoby panierowania, czasy przydatności do spożycia itd. Każdy gotowy produkt wychodzący z kuchni musiał zostawać dodatkowo opatrzony małą karteczką z terminem przydatności, do wymagało szybkich kalkulacji i zabierało dodatkowo juz i tak bardzo ogaraniczony czas. Ponadto trzeba się przyzwyczaić do wdychania dużych ilości pyłu z mąki. Niektóre produkty ponadto mają określony sposób przygotowania, np. każdego stripsa trzeba obowiązkowo ugnieść wnętrzem dłoni z każdej strony aby go spłaszczyć. Czasem było tak mało czasu dostępnego ludziom na serwisie, że musiałeś sam sobie swojego staffa zrobić. Dodatkowo np. czasem trzeba było po coś pójść na kasę i wiązało sie to zawsze z obowiązkowym zdjęciem fartucha i czapki bo jak to tak, klient nie moze na takiego brudnego kucharza patrzeć.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kurdeblaszka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@kurdeblaszka 21.02.2019 20:20

Dodatkowo, przed podjęciem pracy trzeba przejść obligatoryjne "szkolenia" na żałośnie powolnym komputerze z non-stop rozłączajacym się internetem w rodzaju "interaktywnych" quizów testujących naszą bezuyzyteczną wiedzę w stylu wymień 7 najważniejszych zasad restauracji KFC. Ponadto po pewnym czasie trzeba podjąć się egzaminu ze znajomości standardów KFC które uwzględniają pytania typu ile można maksymalnie smażyć danego rodzaju kurczaka itp. Na domiar złego restauracja w której pracowałem miała żałosnie mały metraż i nieraz trzeba się było przepychać w ciasnych korytarzykach z innymi pracownikami. Częśto juz i tak niewielka przestrzeń zaplecza restauracji była zawalona skyrznkami ze świeżą dostawą kurczaka bo nie można było go tak po prostu włożyć do chłodni, trzeba było poświęcić znaczna ilość czasu na ówczesne go zamarynowanie, które dla każdego produktu wymaga znajomości odpowiedniego czasu marynowania oraz proporcji marynaty i przypraw. Każda skrzynka z zamarynowanym juz mięsem musiała być oczywiście odpowiednio oznaczona plakietką z czasem przydatności. Plusem pracy tej jednak była zawsze wypłata za czas oraz pełnopłatne nadgodziny. Niestety nieraz trzeba było z zetki(która czasem kończyła się nawet o 1 w nocy) przyjść następnego dnia o 8 na otwarcie. Trzeba także odpowiednio zarządzać miejscem w smażalnicy, które w moim przypadku było ograniczone do tylko 4 miejsc oraz okresowo wymieniać w nich olej. Trzeba też pamiętać o regularnym dosypywaniu mąki do specjalnych "zapasowych" rynienek alby w czasie wzmożonego ruchu nie zabrakło mąki na panierkę i nie tworzyć dodatkowych opoźnień. Trzeba wspomnieć także o tym że tacki na gotowe usmażone mięso są dość małe i trzeba je podnosić tylko jedną ręką, a przy maksymalnych ilościach smażonego produktu sprawia że są dosyć cieżkie i na domiar złego pełne rozgrzanego mięsa, o które łatwo się poparzyć(jak również można się łatwo poparzyć o rozgrzane smażalnice). Tuż po każdym włożeniu mięsa do smażenia trzeba obowiązkowo wklepać do komputera ilość produktu, zawsze będą ubranym w nieporęczną, ubrudzona od mąki gumową rękawicę zapobiegającą poparzeniom. Najgorszy zresztą i tak według mnie był zmywak na zakończenie każdej zmiany, długa, żmudna i męcząca praca polegająca na dokładnym umyciu każdego użytego podczas zmiany sprzętu. Zawsze trzeba ponadto umyć bardzo nieporęczne, całkowicie uwalone gorącym olejem i resztkami panierki duże części maszyn do smażenia mięsa. Na domiar złego do pracy w KFC trzeba mieć specjalne antypoślizgowe obuwie BHP którego restauracja nie refunduje(80zł), które zresztą i tak nie zapobiegało pośliżnięciom na nierzadko mokrej od oleju podłodze kuchni. Na szczęście koszulka, czapka i spodnie są zapewniane przez pracodawcę. Na koniec, zwalniajac się z tej pracy pani kierowniczka restauracji nie potrafiła poprawnie mi wystawić zaświadczenia o pracy, które musiałem sam spreparować, wydrukowac i podsunąć pod nos do podpisania, bez czego nie byłem w stanie się zarejestrować ponownie jako bezrobotny w urzędzie pracy(nie do pomyślenia w miejscu, gdzie jest tak ogromna rotacja pracowników). Na start nie ma co marzyć o umowie o pracę, nieraz na zleceniu robi się wiele miesięcy, a podwyżka po przejściu na umowę jest i tak śmiesznie mała. Generalnie praca nie jest aż tak cieżka ale wymaga bardzo dobrego zarządzania czasem i pamietania o mnóstwie różnych rzeczy oraz testuje naszą umiejetność możliwie juak najszybszego załatwiania wszystkiego co tylko się da. Na kuchni dostawałem około 8zł na godzinę na rękę, co według mnie jest śmiesznie niska kwotę zważywszy że kucharz wykonuje 90% roboty w restauracji. Ogólnie nie polecam tej pracy.

Pomocna?
Tak11Nie
Adam
 Opinia
@kurdeblaszka 21.02.2019 20:43

W Toruniu kucharze walą po nosach białe,a w cieśninie sama (usunięte przez administratora)Waliła po nosie nie raz widziałem jak wciągała w pokoju relaksu zagroziła mi że jak coś komuś powiem to mnie zniszczy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stefan
 Opinia
@Adam 01.03.2019 00:12

Toruń Copernisus galeria handlowa tam dopiero w KFC jest dno. A racja Edyta W. Lubi do nosa stara amfemiciara.

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roves
 Opinia
@kurdeblaszka 21.02.2019 20:20

Ja w Bydgoszczy w zemście że menedżera nie puściła mnie na przerwę oddałem mocz do pojemników z kurczakiem.

Pomocna?
Tak10Nie1
sefset
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Odradzam prace w Bonarce Krakow Starbucks

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tfu
 Opinia

Nie polecam, biją

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pawel
 Opinia

Starbucks- zastępca kierownika kawiarni Na jakie zarobki na reke można liczyć?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A.
 Opinia

Firma jest porażką tak samo jak wszystkie jej sieci, w tym PizzaHut. Szukałam pracy we Wrocławiu, gdzie mogłabym zarobić tyle by móc spłacić czynsz, uczelnię, bilet mpk, odłożyć trochę na lokum i mieć na jedzenie bo jestem normalną mieszkanką Wrocławia, która chce się utrzymać. Nie potraktowali mnie na serio, tylko potraktowali jak studenciaka, który chce sobie zrobić kieszonkowe, tylko dlatego, że co w drugi tydzień w weekend mam szkołę. Moja wypłata wyniosła 500 zł. Spróbujcie za to przeżyć, żebrajcie od rodziców i przyjaciół i zadłużajcie się, żeby móc godnie żyć.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
A.
 Opinia

Firma jest porażką tak samo jak wszystkie jej sieci, w tym PizzaHut. Szukałam pracy we Wrocławiu, gdzie mogłabym zarobić tyle by móc spłacić czynsz, uczelnię, bilet mpk, odłożyć trochę na lokum i mieć na jedzenie bo jestem normalną mieszkanką Wrocławia, która chce się utrzymać. Nie potraktowali mnie na serio, tylko potraktowali jak studenciaka, który chce sobie zrobić kieszonkowe, tylko dlatego, że co w drugi tydzień w weekend mam szkołę. Moja wypłata wyniosła 500 zł. Spróbujcie za to przeżyć, żebrajcie od rodziców i przyjaciół i zadłużajcie się, żeby móc godnie żyć.

Pomocna?
Tak3Nie
kier
 Opinia

koś wie ile zarabia kierownik ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sonia
 Opinia
@kier 07.02.2019 15:02

To zależy komu kierownik zrobi dobrze ustami może to być nawet 250 od kolby. Żeby zostać kierownik trzeba mieć dobre umiejętności oralne.

Pomocna?
Tak17Nie
Bartosz
 Opinia
@Sonia 07.02.2019 15:54

Dlatego już w KFC nie pracujesz bo nikt nie chciał abyś mu Kolbe op.... ;) na to wygląda że miał powody. A ty teraz płacz tutaj, wyzywaj.

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sonia
 Opinia
@Bartosz 07.02.2019 17:57

No masz rację że nie robiłam nikomu kolby,w przeciwieństwem do ciebie, co bronisz ten cyrk? Pewnie zrobiłeś kolbę i się mądrzysz,i ma to jak kolba za awans. Wszystko dla pieniędzy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bartosz
 Opinia
@Sonia 07.02.2019 18:52

Bronię bo nie miałem tak jak ty w swojej restauracji. Ja pracuje w świeżo otwartym kfc i tak nie mam. W tej co pracowałaś musiała być niezła patola. Skoro taka masz opinie.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamikadze
 Opinia
@kier 07.02.2019 15:02

Zarobki zależą od miejscowości, oraz stanowiska, są następujące młodszy kierownik zmiany kierownik zmiany zastępca kierownika kierownik restauracji

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
@Była_praownica
 Opinia

Stanowczo odradzam pracy. 1. Stawki nieadekwatne do pracy. 2. Łamanie prawa pracy. O pojęciach jak płątne nadgodziny czy dobra pracownicza nikt chyba tam nie słyszał. CO z tego, że pracujesz więcej niż 12 godzin bo masz tak zwaną całkę. W systemie ci poprawią do 12 godzin, żeby w papierach było "Przestrzegane" prawo pracy. i kończysz o 23 a potem na 7 rano. BO nie ma komu przyjść. Nie ma komu? Nauczcie się dbać o ludzi to nie będą od was odchodzić. 3. O przerwie to można pomarzyć. Nawet jak masz zmianę 14 godzinną. 4. Chętnie wciskają wyższe stanowisko ale tylko w praktyce, długo musisz na nim posiedzieć, aby dostać podwyżkę i umowę z tym wyższym stanowiskiem i powinieneś się cieszyć z tego "zaszczytu", że to szansa dla ciebie i dla twojego rozwoju. UNIKAĆ TEJ FIRMY JAK OGNIA. JUŻ W MCDONALDZIE JEST LEPIEJ.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia

Zamierzam się wybrać na rozmowę do kfc, wiem że od pracowników wymaga się dyspozycyjności ale może ktoś wie czy można liczyć na pewne wyjątki i się dogadać z kierownikiem np. gdybym chciała pracować bez zmian zamykających; tylko otwarcia lub w środku dnia ewentualnie do wieczora bez "zetek"? PozrQ

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hmmm
 Opinia
@Paulina 05.12.2018 09:35

Tak można. U mnie w restauracji są osoby, które nie robią 'zetek' bo np. Nie mają jak z nich wracać. ;)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia
@Hmmm 05.12.2018 14:53

Dzięki:) a czy kierownik uzna tylko uzasadniony powód dla którego mógłby się zgodzić by pracownik nie musiał mieć zetek (np problem z dojazdem, wychowywanie dziecka, dodatkowa praca na wieczór itp) i będzie chciał by mu pokazać np umowę o tą pracę czy dowód na to że się dziecko wychowuje czy nie trzeba się specjalnie tłumaczyć tylko krótko wystarczy podać w jakie dni i do której się jest dyspozycyjnym bez zbędnego wyspowiadania się?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hmmm
 Opinia
@Paulina 06.12.2018 09:41

Nie trzeba się tłumaczyć i dawać powodów dla których nie chcesz robić zetek. Dajesz dyspozycyjność w jakie dni i do której chcesz pracować :) Tak jest u mnie, nie wiem jak w innych restauracjach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulina
 Opinia
@Hmmm 06.12.2018 13:58

Ok;) no fakt wszystko zależy jaka restauracja i ludzie na jakich się trafi.. koleżanka która pracowała w kfc podała swoją dyspozycyjność i gdy wpisała że nie chce zetek to już kierowniczka zaczęła kręcić nosem i mieć pretensje że w tej sytuacji nie jest dyspozycyjna, dlatego wolę wiedzieć naprzód czego się mogę spodziewać;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jmanager
 Opinia

Jestem managerem w Amrescie od marca, szczerze mówiąc już rozglądam się za nowa praca. Wszystkim wydaje się ze manager ma tak fajnie, chodzi w białej koszuli i tylko wydaje rozkazy.. a na wypłatę 3 z przodu. Nie. Więcej zarabiałam jako zwykły pracownik.. pewnie każdy powie- „taaa na pewno”- wasza sprawa, kto w to wierzy a kto nie. Waga odpowiedzialności ? - bez porównania . Menager musi pomagać załodze, ale menagerowi później nie pomaga nikt. Nie masz czasu w czasie zmiany zrobić swoich obowiązków z których później jesteś rozliczana, bo nie ma ludzi do pracy- bo MMki musza się zgadzać. Zajechać się idzie, menager stoi na drive, nie ma pakera na kasy .. jednoczenie przyjmuje drive, pakuje dwlivery, STL i kasjera no i oczywiście swoje zamówienia na drive. Do tego trzeba wystafowac załogę (nie wyobrażam sobie ze mogłabym Kogoś nie wysłać na przerwę) - koniec końców 12 godzin ciągłej charowki bez żadnej przerwy ! Od 3 miesięcy nie zjadłam nic w pracy bo nie mam na to czasu .. przyjedzie regionalny i ma najwiecej do powiedzenia .. zapraszam, niech gora pokaże jak pracować, jak wyrabiać upsell, jak zrobić SOS i minuty 8.. nie polecam pracy w Amrescie !

Pomocna?
Tak36Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dawny_pracownik
 Opinia
@Jmanager 20.05.2018 14:28

zgadzam się w 100%..niejednokrotnie instruktor z premią ma wypłatę taką jak manager a manager musi być bardziej dyspozycyjny i więcej obowiązków..gdzie właśnie często musi stać na stanowisku bo kogoś brakuje bo oszczędności..

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Drevmo
 Opinia
@Jmanager 20.05.2018 14:28

Wszysko wyżej napisane jest prawdą. Na zmianie nie jesteś w stanie spełnić swoich obowiązków po pomagasz załodze. Za mało ludzi na zmianie ale regionalny kierownik nie pozwoli ułożyć mocniejszego grafiku bo minuta musi być dobra. Swoje obowiązki robisz po zmianie za darmo po 2, 3h za darmo. Pracownicy zarabiają nawet więcej bo mogą zrobić nadgodziny, manager nie ma takiej możliwości. Średnio w miesiąco robisz 40h za free jak nie więcej. Do tego milion wymagań (bo cyferki muszą się zgadzać) nie mając do tego odpowiednich narzędzi.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gigi
 Opinia
@Jmanager 20.05.2018 14:28

Trochę chore żeby awansować i mieć mniejsza kasę niż przed robić za dwóch z jedną wypłatą ale widać białą koszula przysłonila zdrowy rozsądek.Ktoś powie że nie?Nie ma ludzi do pracy a są otwierane nowe restaurację. Ale nie ma się co czarować to korporacja jak inne i każdy patrzy na zysk ,tak wygląda kapitalizm,nikt nikogo nie zmusza.To nie domek na prerii tylko praca dla wielu pierwsza szkoda by zniechęcała.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
radomniedlaamresta
 Opinia
@dawny_pracownik 17.07.2018 21:44

Nic nie zjesz za darmo, nawet za zjedzenie czegos co idzie do kosza, mozna miec klopoty mi np za podjadanie panierki i takich malych kawalkow stripsa ,co nie poszly by na lade grozili nagana . Co do cen staffow dla pracwonikow to bsmart 2 zl mega pocket 5zl panini 3zl qurrito 4 na kubelki jest tylko znizka 25% ale jej moge uzywac nawet poza praca na shake to samo co kubelki jedyne co za darmo jest to dolewki.Kucharze tam ci co panieruja, nie moga chodzic na platna przerwe, co jest zalosne, bo ona przysluguje kazdemu i czasami ciezko ,nawet normalnie do wc isc .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
radomniedlaamresta
 Opinia
@dawny_pracownik 17.07.2018 21:44

Nic nie zjesz za darmo, nawet za zjedzenie czegos co idzie do kosza, mozna miec klopoty mi np za podjadanie panierki i takich malych kawalkow stripsa ,co nie poszly by na lade grozili nagana . Co do cen staffow dla pracwonikow to bsmart 2 zl mega pocket 5zl panini 3zl qurrito 4 na kubelki jest tylko znizka 25% ale jej moge uzywac nawet poza praca na shake to samo co kubelki jedyne co za darmo jest to dolewki.Kucharze tam ci co panieruja, nie moga chodzic na platna przerwe, co jest zalosne, bo ona przysluguje kazdemu i czasami ciezko ,nawet normalnie do wc isc .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czechu
 Opinia
@Jmanager 20.05.2018 14:28

Popieram.! Pracownicy wychodzą po zetce godzinę po grafiku i maja płacone Ty wychodzisz godzinę po nich i za darmo. A jak jesteś w plecy że swoimi zadaniami to wracasz do domu i robisz zamówienie grafik czy inne bajery albo szykujesz się na dos+ za marna kasę... fajna praca dla studenta i papa

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ATL
 Opinia

Jakieś opinie na temat pracy w biurze? Np. na stanowisku architekta?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowana pracą
 Opinia

Czy na forum są osoby pracujące na stanowisku kierownika restauracji kfc? Chodzi mi o głównego kierownika restauracji. Możecie przybliżyć jego prace, obowiązki i to czym tak naprawdę zajmuje sie w restauracji? Dzięki za odp :-)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ASM
 Opinia
@Zainteresowana pracą 16.11.2018 18:25

Cześć, kierownik w restauracji zajmuje się w zasadzie wszystkim. Jeśli ma cała strukturę tzn. zastępcę oraz 2 kierowników zmian to ma pracę zajebistą. Tylko kontroluje ich pracę, sam ma obszar do prowadzenia ale nie jest on tak wymagający jak pozostałych managerów. Więcej go nie ma w restauracji niż jest bo są jakieś szkolenia lub inne dziwne spotkania. Także sama praca kierownika nie jest zła jak umie się dobrze zorganizować prece innych :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hmmm
 Opinia

W tym przypadku ja nie mam co narzekać. Co prawda trzeba (usunięte przez administratora) dosyć ale u nas w restauracji panuje totalny luzik. Nikt z nikim nie ma spiny. Każdy każdemu pomoże. A o plotkach można zapomnieć bo jesteśmy wszyscy zżyci ze sobą. Zarobki może nie są duże ale jak ktoś chce pracować to będzie brał nawet zmiany dodatkowe żeby mieć większą wypłatę. A ci którzy mają na to 'wylane' to będą mieli mniejsza. Ile razy się zdarzyło że osoba która miała 'wylane ' narzekała że ma tak mało wypłaty... Ale jak to się nie przychodzi do pracy to nie ma co się dziwić :). Wypłata zależy od ilości wypracowanych godzin. Ja osobiście nie narzekam na wypłatę :) Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
 Opinia
@Hmmm 23.10.2018 02:05

Napisałeś, że nie narzekasz na poziom wynagrodzenia w tej firmie. Czy możesz napisać jak rozliczane są nadgodziny? Mam na myśli wysokość stawki oraz czas ich rozliczenia. Czy są one rozliczane do 15-tego każdego miesiąca, a stawka jest taka sama jak przy podstawie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hmmm
 Opinia
@Andrzej 23.10.2018 10:33

Stawka za godzinę jest taka sama nawet przy nadgodzinach. Wypłatę nigdy nie dostałam później niż 10. Zawsze jest przed ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pug
 Opinia
@Hmmm 23.10.2018 21:39

A mogę zapytać jaka jest stawka za godzinę? XD

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hmmm
 Opinia
@Pug 25.10.2018 16:37

Zwykły pracownik 14 zł brutto. Instruktor 15 zł brutto. Dalej nie wiem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gshsheud
 Opinia

(usunięte przez administratora) po całości

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Amrest Holdings Se - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

  • Amrest Holdings Se
  • Plac Grunwaldzki 25-27
    50-365 Wrocław
  • https://www.amrest.eu/pl/o-nas/profil-firmy

Oddziały »
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny