Pracowałam w firmie 4 lata, doszłam do 4 poziomu rozwoju czyli kierownik restauracji, ogólnie praca sama w sobie jest zadowalająca jednak ilość włożonej pracy i poświęconego czasu w stosunku do zarobków na tym stanowisku to jest żart. Kierownik restauracji zarabia niewiele więcej niż student na zleceniówce, a odpowiedzialność nieporównywalna. Odpowiada się za każdy wynik tj czas obsługi, średnia wartość rachunku, no i oczywiscie za cala restauracje i jej funkcjonowanie. Zepsuła się maszyna? O zgrozo koszta części maszyn to coś co cie zabije, a pozniej musisz sie z tego tłumaczyć co jak i dlaczego twoja restauracja nie ma polepszających się wyników z miesiąca na miesiąc. Nie wspomnę o presji ze strony ludzi, którzy są wyżej, bo czasem to podchodzi pod (usunięte przez administratora) Ogólnie polecam ludziom, którzy mają silną psychikę, ale nie na długo bo po czasie fizycznie się już nie wyrabia bo przeciez oprócz masy papierowej roboty trzeba sprzątać stanowiska bo grafiki muszą mieć jak najmniej ludzi. Ta firma traktuje człowieka jak robota do pracy, teraz już nawet nie ma płatnych przerw dla osób na zleceniówce.
No niestety ale to prawda. Wszyscy robią wszystko. Za mało ludzi zamalo płacą na to wszystko. Po za tym niektórzy kierownicy nie nadają się na to stanowisko wogole nawet w najmniejszym stopniu.
Czy jest ktoś chętny zdradzić jaki jest poziom zarobków zastępcy kierownika i samego kierownika restauracji w KFC?
Pracowałem dwa MSC w KFC i nigdy więcej. Pomyłka jakaś. Nie wiesz o której wieczorem skończysz w zależności od tego jak się wyrobisz z sprzątaniem. Lecisz z śmieciami za galerie handlowa. Straszenie audytami, zarobki mega małe jak na taką pracę. To jest moja opinia, każdy może mieć inną
No ale jak zdarzy się, że ktoś je wyrobi, to tak po prostu za darmo czy może potem dni wolne można sobie wybrać? Bo inna sprawa gdy w ogóle nie ma nadgodzin. Czy oprócz podstawy wypłaty, macie coś jeszcze, premie lub coś innego?
Pracowałem dwa MSC w KFC i nigdy więcej. Pomyłka jakaś. Nie wiesz o której wieczorem skończysz w zależności od tego jak się wyrobisz z sprzątaniem. Lecisz z śmieciami za galerie handlowa. Straszenie audytami, zarobki mega małe jak na taką pracę. To jest moja opinia, każdy może mieć inną
Hej :) Wszystko zależy od twojej umowy: Umowa Zlecenie (śmieciowa - brak płatnych nadgodzin, urlopów (płatnych), "L4" itp. W skrócie: obowiązuje cię kodeks cywilno-prawny który nie wymaga prawie nic od pracodawcy. Zalety? Dla studentów < 26 r. życia brutto = netto. To tyle. Umowa o Pracę: - Płatne nadgodziny: Podpisując umowęz AmRest'em w 90% wyrażasz zgodę na pracę do 12h dziennie (wymiar pracy). Nadgodziny owszem, są więcej płatne jednak po przekroczeniu 160 godzin w miesiącu. Etat nie ma tu znaczenia. Mając 1/2 etatu a robiąc powiedzmy 150 godzin (więcej niż masz na umowie) nie będzie to liczone w nadgodzinach a jako zwykłe dopełnienie do etatu. - Płatna przerwa - Pare dodatków do wypłaty - Płatny urlop, płatne chorobowe (L4) - Prawnie: pracodawca nie może cię przetrzymywać w pracy "bo coś nie jest zrobione" mimo że wg grafiku już powinnaś być w domu. - Minimalnie niższa stawka godzinowa niż ta na umowie zlecenie W skrócie: Za nadgodziny płacą ale tylko na Umowie O Prace (UOP). Czy można je robić? Wszystko zależne od kierownika oraz jego asystenta - to oni maja narzucony miesieczny target max nadgodzin i musza sie z niego potem tlumaczyc :D
Prawda jest taka, że jak zrobisz więcej godzin niż planowane to usuną cię z grafiku np, ostatniego dnia miesiąca i problem rozwiązany. To nic, że potem ktoś robi za dwóch. W czasie pracy w Amrest przez ponad 5 lat chyba raz spotkałam się z nadgodzinami.
Hej, to co napisałaś mnie mega rozbawiło... hahah płatne nadgodziny? Na stanowisku kierowniczym możesz się z tym pożegnać.
No ale jak zdarzy się, że ktoś je wyrobi, to tak po prostu za darmo czy może potem dni wolne można sobie wybrać? Bo inna sprawa gdy w ogóle nie ma nadgodzin. Czy oprócz podstawy wypłaty, macie coś jeszcze, premie lub coś innego?
Kiedy menager dostaje wypłatę na początku w środku czy na koniec miesiąca ??
Pracuje w pizza hut (wrocław). Ludzie są i ich nie ma, później nowi przychodzą i też się zwalniają. Nie dziwię się, zbyt małe zarobki na umowę o pracę i nie wiadomo o której skończysz. Jeżeli zapomnisz coś zrobić z zmęczenia to dostajesz opierd**. Bardzo często nie mam przeryw i pracuje non-stop. O premii można zapomnieć. Za jedzenie pracownicze musisz płacić (żałosne), pracowałem w różnych firmach i tam dostawaliśmy za darmo. Najlepiej to być tam robotem a nie człowiekiem.
Ile wynoszą te zarobki skoro piszesz, że zbyt małe? No to taka atmosfera, którą opisujesz na pewno nie pomaga... Może próbowałaś porozmawiać o tym z szefem by coś się zmieniło na lepsze? Jak reakcja?
Cześć. Nawet w teorii nie ma żadnej premii czy po prostu są ciężkie do wyrobienia? No i ciekawe, czy są analogicznie jakieś kary finansowe. Często się z tym spotykałam w różnych firmach, jest coś takiego?
Praca w KFC jest bardzo mało płatna nie zależnie od stanowiska, czy to zwykły szeregowy pracownik czy kierownik zmianowy, czy kierownik restauracji. (usunięte przez administratora) w biały dzień, odpowiedzialność choredalna a płatność najniższa krajowa żadnych premii uznaniowych i wogole. Nie ma osoby która ma cały etet, jest paru 0.9 etatu i wiekszosc ma 3/4. Atmosfera niby dobra ale często jest nerwowo bo za mało ludzi na zmianie a ruch w niektórych godzinach jest duży.
A jaka jest różnica w płacy między szeregowym pracownikiem a kierownikiem? Ktoś właśnie pisał, że zarabiał jako kierownik niewiele więcej niż studenci na zleceniu. Czy ktoś próbował kiedyś wynegocjować cały etat? Dlaczego nie ma takiej możliwości?
Jestem to około 500zl różnicy . A odpowiedzialność wielką za ludzi za pieniądze i ciągle coś nie tak
Ta odpowiedzialność to finansowa jest? Jest dużo ofert na pracowników restauracji. Piszą tam, że możliwe są awanse. Jak to w praktyce wygląda. Trudno ze zwykłego pracownika awansować wyżej?
Na rozmowę zostałem zaproszony bardzo szybko, mimo że nie mam doświadczenia ani wykształcenia w gastronomii. Rozmowa była dość krótka i zawierała nietypowe pytania, takie jak jaki jest według ciebie najlepszy przełożony, co zrobisz by jak najlepiej wypaść podczas pracy w zespole i inne, których już nie pamiętam. Nie wymagali książeczki sanepidowskiej(nie zwracali za nią ale to koszt 100zł) ale trzeba było wyrobić. Wizytę u lekarza medycyny pracy załatwiają sami i jest to refundowane z kieszeni firmy. Decyzję o zatrudnieniu otrzymałem już pod koniec rozmowy. Ogólnie nie można się przyczepić, ale pytania według mnie mijające się z celem ponieważ nijak miały się do tego jak praca wygląda i czego od ciebie potem wymagają.
Ogólnikowe, prawie żadnych konkretów, praktycznie nie było typowych pytań z rozmów kwalifikacyjnych(dlaczego chcesz u nas pracować/co wiesz o naszej firmie/jak reagujesz na stres itp). Raczej ciężko się do takiej rozmowy przygotować, ale jeśli ktoś ma odrobinę wyobraźni i potrafi szybko wymyślić na poczekaniu dobre odpowiedzi, to nie powinien mieć problemów.
-
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę



Cześć, czy jest opcja pracy na część etatu? Pytam o tę ofertę na pracownika w KFC, co ostatnio się pojawiła. Napisali, że można dostosować pod siebie grafik etc., a ja właśnie szukam czegoś niekoniecznie na 100% etatu,
Pracowałam w firmie 4 lata, doszłam do 4 poziomu rozwoju czyli kierownik restauracji, ogólnie praca sama w sobie jest zadowalająca jednak ilość włożonej pracy i poświęconego czasu w stosunku do zarobków na tym stanowisku to jest żart. Kierownik restauracji zarabia niewiele więcej niż student na zleceniówce, a odpowiedzialność nieporównywalna. Odpowiada się za każdy wynik tj czas obsługi, średnia wartość rachunku, no i oczywiscie za cala restauracje i jej funkcjonowanie. Zepsuła się maszyna? O zgrozo koszta części maszyn to coś co cie zabije, a pozniej musisz sie z tego tłumaczyć co jak i dlaczego twoja restauracja nie ma polepszających się wyników z miesiąca na miesiąc. Nie wspomnę o presji ze strony ludzi, którzy są wyżej, bo czasem to podchodzi pod (usunięte przez administratora) Ogólnie polecam ludziom, którzy mają silną psychikę, ale nie na długo bo po czasie fizycznie się już nie wyrabia bo przeciez oprócz masy papierowej roboty trzeba sprzątać stanowiska bo grafiki muszą mieć jak najmniej ludzi. Ta firma traktuje człowieka jak robota do pracy, teraz już nawet nie ma płatnych przerw dla osób na zleceniówce.
Dokładnie tak jak piszesz. Wyzysk, presja nie do wytrzymania, kierownik regionalny chce się zesr** z wynikami. Po 7latach w firmie mówię dość! Kierownikiem teraz może być dosłownie każdy, byle by były ręce do roboty...
Masz racje, samo sedno. Przycinaja na grafikach, wiec sa zmiany bez miedzyzmian i sam musisz robic kanapki i sprzątać stanowisko i nie tylko. Czesto nawet międzyzmina sie nie pojawia bo a to to abo tamto. Czesto ludzie nie przychodxa do pracy bo to jest ich dodatkowa i robia na 1/4 etatu. Nie dostaniesz tez pelnego etatu, max 3/4, jak nie wyrobiz 3/4 z obojętnie jakiego powodu zabieraja ci urlop wmawiajac ze tak musi byc a to KRADZIEŻ
Hej, kanapki robi się na stanowisku Serwis (MOH) Kasjerzy "front" (FOH) Kucharze (HOH) Sa to 3 głowne stanowiska. Dodatkowo: Drive (DT), Lobby, "Zlew" oraz inne rzadziej spotykane. Problemem KFC w większości przypadków jest to że mimo awansów wciąż wykonujesz tą samą pracę (składasz kanapki, wydajesz zamowienia, panierujesz kurczaka, przyjmujesz dostawy, myjesz podłogi itd) do czego dochodzi ci praca kierownika która jest naprawdę stresująca. W przeciwienstwie do konkurencji z zółtym logo gdzie w wiekszosci przypadkow ma sie pracownika tylko do sypania frytek, tylko na zlew, tylko na kase... W KFC każdy kto się nie zwolni w któryms momencie rozdwaja+++ się.
Zgadzam się z Tobą. Dodam tylko, że jeśli chcesz się rozwijać a np nie jesteś przydupasem GM, AGM czy nawet regionalnego to zapomnij o swoim awansie. Bynajmniej tak było w Poznaniu. Pewnie niewiele zmieniło się w tej kwestii. Z tego co słyszałem i sam doświadczyłem, to menagerka + regionalny w Poznaniu, jest najgorsza w całym Amrescie .. tam awansuje tylko ten co lubi tyłki lizać, tym którym wydaje się, że rządzą. Sam Amrest jako firma, w porównaniu do innych korpo w Polsce jest OK, o ile masz UoP.
To umowa o pracę nie jest tutaj czymś oczywistym? Pytam, bo w większości korpo pracuje się na uop
No niestety ale to prawda. Wszyscy robią wszystko. Za mało ludzi zamalo płacą na to wszystko. Po za tym niektórzy kierownicy nie nadają się na to stanowisko wogole nawet w najmniejszym stopniu.
Jak wygląda praca managera restauracji? Czy w weekendy tez trzeba być na zmianie? Czy są jakies stałe godziny pracy np 9-17?
Brak stalych godzin, aczkolwiek grafik ukladasz sobie sam, weekendy rowniez są pracujace, swieta tez. Manager restauracji nie siedzi tylko w biurze i ogarnia papiery, pracuje tez na stanowisku wspierajac ludzi. To jest praca dla osob ktore lubia wyzwania i sa odporne na stres :)
W święta są krótsze godziny otwarcia restauracji. I jeżeli pracujesz w Święta to sylwestra i nowy rok masz wolne
Niestety dodatków brak, jak się dogadasz z zespołem i kierownikiem to możecie podzielić się świętami w ciągu roku, pod warunkiem, że macie stały zespół. Rotacja ogromna. O dodatkach możesz zapomnieć za dni świąteczne, najlepiej jakbyś za darmo przyszedł ;)
Jakie zarobki na stanowisku kierownik Pizzy Hut, miasto wojewódzkie ponad 300tys mieszkańców?
Ogrom obowiązków i wymagań nieadekwatny do zarobków (praca za najniższą krajową). Bardzo pilnują każdego szczegółu, błahostki przez którą można zostać wyproszonym ze zmiany. Szkoda tylko, że nie są tak skrupulatni co do wypłat dla osób rezygnujących z pracy…. Bardzo nieprofesjonalne/ zlewające podejście
Piszesz o ogromie obowiązków, czyli co konkretnie ci zlecali? i na jakim stanowisku byłeś?
Ogrom obowiązków hmm... Aż takich tam dużych ich nie ma. "Nie są tak skrupulatni co do wypłat dla osób rezygnujących z pracy..." Z tym ciężko się zgodzić. Bo kiedy ja rezygnowałem z pracy to dostałem wypłatę całą oraz otrzymałem jeszcze wypłatę za zaległy urlop. Dlatego ciężko w to uwierzyć.
w takim razie fajnie, że udzielasz takich informacji, bo dobrze jest o tym wiedzieć. Piszesz, że jednak sporych obowiązków tutaj nie ma. To jakie tak właściwie są?
Obowiązki związane z danym stanowiskiem. Serwisant ma za obowiązek utrzymywać ciągłość robienia kanapek, pilnowania frytek i oczywiście o dbanie produktów aby były dostępne. Kucharz za jakość kurczaka jaka wychodzi z oleju, o marynowanie itd. Kasjer oczywiście obsłużyć gościa, który przyszedł do restauracji. (Więcej nie pamiętam) Jak dobrze się człowiek wprawi to te obowiązki nie są takie złe.
Praca w KFC to PORAŻKA! Trzon załogi w restauracji stanowią kierownicy oraz ich "otoczka" czyli pracownicy, z którymi dobrze im się imprezuje po pracy, a w czasie pracy praktycznie nic nie robią, obgadują i śmieją się z innych pracowników, którzy starają się w pracy. Ambitniejsi pracownicy szybko rezygnują widząc układy w restauracji oraz brak docenienia ich zaangażowania. Premie i nagrody za przykładanie się do obowiązków? NIE! Dają tylko marne grosze za doczyszczanie najbardziej zasyfionych miejsc w restauracji, niesprzątanych przez długie tygodnie, chociaż powinna być to robota dla specjalnej firmy sprzątającej. Premię można też otrzymać za statystyki sprzedażowe, które są ciężkie do zrealizowania, a wielu pracowników po prostu (usunięte przez administratora) klientów na paragonach nabijając więcej produktów, lub zamieniają produkty aby dostać kilka groszy premii. Oczywiście takie paragony nie są wydawane klientowi, żeby przypadkiem nie zauważył przekrętów. Standardy w restauracji? Obowiązują tylko na audycie, żeby zdać i mieć spokój do następnego. Nieprzestrzeganie mycia rąk przy zmianie stanowisk, specjalne dotykanie jedzenia brudnymi rękami przed wydaniem, trzymanie telefonu na stole do przygotowywania kanapek i korzystanie z niego między robieniem kanapek (oczywiście taki pracownik nie myje rąk bo po co) to tylko kilka najczęstszych przykładów jak mają się standardy do rzeczywistości. Zdarzyło się wam przesuszone i przeleżane mięso? Według standardów ma określony czas przydatności. W praktyce - szkoda żeby się zmarnowało, komuś się wepchnie na wynos mięso które ma kilka godzin. Tak samo z datami ważności innych produktów: sosów, sałaty czy owoców do lemoniady. Daty mają się tylko zgadzać w tabelkach i na audycie, reszta to czysta oszczędność kosztem zdrowia klientów. Zanim wybierzecie pracę w KFC to zastanówcie się dobrze, czy chcecie pracować w takim środowisku.
Witam pomagam rozwiązać testy koleżance To jakaś (usunięte przez administratora) z testami żeby się poniżać za 3 tys testy jakby się ktoś uczył (usunięte przez administratora) wie do czego lepiej (usunięte przez administratora) jechać za granicę na miotle zarobić jak pan dabrus 10 tys i mieć KFC szeroko w (usunięte przez administratora) i ta spółkę amrest co takie (usunięte przez administratora) zadania daje do zrobienia trzeba mieć łeb jak wielbłąd żeby to rozwiązać szeroko odradzam i jedzcie za granicę nie marnujcie się w KFC ja od dnia dzisiejszego za (usunięte przez administratora) nie zjem w KFC bo i tak jak zjem to mnie (usunięte przez administratora)łapie wolę mcdonald
Testy w KFC są łatwe. Trzeba być naprawdę niedorozwojem aby ich nie zaliczyć. Gdybyś miał łeb i trochę rozumu to otworzył byś zakładki z gramaturami czy czymś tam i miał ściągę. No ale to trzeba pomyśleć.
Skoro po jedzeniu z KFC masz problemy jelitowe to powinno to zostać zgłoszone do sanepidu. Wpadliby na kontrolę, sprawdzili czy wszystko się odbywa zgodnie z procedurami, sprawdzili jakość jedzenia. Możliwe, że takie zgłoszenie uchroniłoby inne osoby przed takimi sensacjami
Czy w Amrest Holdings Se poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
Orientuje się ktoś kiedy KFC wypłaca wynagrodzenia czy jest to 10-tego czy też inny dzień miesiąca pytanie do osób na umowę zlecenie ? Na mojej umowie nie ma daty wypłaty tylko w ciągu 14 dni po wykonaniu zlecenia ????jakiś dziwny zapis z góry dziękuję za informację
Czy jest ktoś chętny zdradzić jaki jest poziom zarobków zastępcy kierownika i samego kierownika restauracji w KFC?
Świetnie, że mierzysz tak wysoko i chciałbyś podjąć pracę na stanowisku Zastępcy Kierownika bądź też samego Kierownika. Niestety, nie potrafię udzielić Ci precyzyjnej odpowiedzi, jeśli chodzi o zarobki w Amrest Holdings, ale na pewno ktoś inny zrobi to w niedługim czasie. A czy posiadasz jakieś doświadczenie, jeśli chodzi o tego typu posady?
W zależności od miasta, w około 200 tysięcznym mieście zarobki kierownika to 5000 brutto plus premie w zależności od spełnienia celów 500 -1000 Zastępca kierownika to 3500 do 4000 brutto plus premie proporcjonalnie mniejsze
Fajnie, że przekazałeś nam te informacje. Przy okazji muszę przyznać, że Amrest Holdings oferuje już bez wątpienia godne wynagrodzenie. Wspomniałeś o dodatkowych premiach za spełnienie wyznaczonych celów, co wydaje się oczywiście sprawiedliwym rozwiązaniem. A jak rzecz ma się, jeśli chodzi o dodatkowe doceniane tych pracowników, którzy w firmie pracują już od wielu lat? Czy tacy mogą liczyć na jeszcze jakieś inne dodatki do wypłaty? Jestem ciekawa.
Cześć. Od 8 lat pracuję w amrest. Od około 6,5 roku jako kierownik zmiany. W firmie nic się nie zmienia pod względem traktowania pracowników. Fakt, można mieć super zespół pod kątem atmosfery w pracy ale ludzie pracują za minimalną krajową. Menager z takim stażem, dobrymi wynikami zarabia 3350 zł z czego zostaje około 2650-2800 zł na rękę, zależy od miesiąca. Premie ciężko dostać. Pozdrawiam i odradzam pracę :)
Pytanie brzmi dlaczego od tak długiego czasu jesteś kierownikiem zmiany? Świadczy to bynajmniej o t jakim jesteś kierownikiem. Rok zajęło mi by zostać SM, kolejny rok ASM. Co robisz tyle lat na jednym stanowisku? To ciekawe
Cześć, czy możecie powiedzieć coś więcej o pracy w centrali? Jak wyglada rozwój pracownika, atmosfera w pracy?
Byłam po drugim etapie rekrutacji, która moim zdaniem przebiegała pomyślnie. Niestety nie dostałam żadnej informacji zwrotnej, nawet gdy napisałam maila, to pozostał bez odpowiedzi. Jestem zawiedziona, bo praca w biurze we Wrocławiu wydawała się atrakcyjna, ale takie traktowanie kandydatów nie świadczy dobrze o firmie.
Dlaczego amrest zmusza pracowników do korzystania z bezpłatnych przerw?
Uważam, że to brak szacunku do pracowników. Zmiana płatnych przerw na bezpłatne, żeby zaoszczędzić...
Prawo pracy jest takie ciężkie ? Umowy zlecenie nie mają przerw a to że amrest wcześniej dawał im przerwy płatne to tylko ich dobra wola, ale faktycznie mogli szukać oszczędności gdzie indziej. Przez wiele lat pracy widziałem jak marketing wyrzuca pieniądze na byle co.
Napiszę dwa zdania o pracy jako dostawca KFC w Lublinie. PORAŻKA Spóźniające się wypłaty (dostanie wcześniej niż ostatniego dnia terminu to cud, a i tak co miesiąc ktoś nie dostaje i się prosi po 2 tygodnie o wypłatę, ale przecież "przelew został wysłany i czekaj"), ciągłe problemy z tankowaniem flotą i samochodami, za które wyżywa się na pracownikach kierownik. Jeden wielki bajzel. Pieniądze średnie, płaca od dostarczonego zamówienia, ale jak jest mało zamówień to przesiedzisz cały dzień w gotowości a zarobisz 50zł za 10h roboty. Jedyny plus to całkiem fajna ekipka współpracowników, bo dzięki nim, nawet siedzenie te 10 czy 11h za marne pieniądze jakoś milej mijało.
Kierownik restauracji Burger king Miasto wojewódzkie- na jakie zarobki można liczyć? Czy kierownik ma tez setki? Czy zazwyczaj 9-17?
Odradzam pracę w KFC, pomimo pomocy kiedy nikogo nie można było ogarnąć na zmianę i poświęceniu się tej pracy 24/7 bo ją lubiłem i miałem ambicję by iść wyżej nie dostałem przez 3 lata nic za co mógłbym być wdzięczny, 3 lata doczyszczania, pracy na serwisie i wprowadzaniu dobrej atmosfery i poprawie humoru wielu ziomkom na zmianię, a w zamian otrzymujesz jedynie uśmiech kierownika restauracji, premie to żart a płaca nie jest najgorsza choć trzeba sporo nastukać godzin by jakkolwiek odłożyć. Po 3 latach rozstałem się z posadą z własnej woli ponieważ obiecali gruszki na wierzbie, instruktora i przeszkolenie na inne stanowiska, potem zasłanianie się tym, że mało ludzi do pracy, a co tydzień rotacja nowych pracowników. Nie pozdrawiam
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Amrest Holdings Se?
Zobacz opinie na temat firmy Amrest Holdings Se tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 57.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Amrest Holdings Se?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 39, z czego 3 to opinie pozytywne, 22 to opinie negatywne, a 14 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Amrest Holdings Se?
Kandydaci do pracy w Amrest Holdings Se napisali 6 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.