Pracuję od niedawna i już na tym etapie mogę stwierdzić, ze jest to praca w której chcę zostać jak najdłużej. Kierownicy pomagają mi na każdym kroku, abym wdrożyła się w wykonywana pracę.Wiadomo... każdy moze mieć gorszy dzień, jednakże cechuje mnie wyrozumiałość w takich sytuacjach. Nawet wtedy nie mogę powiedzieć złego słowa o innych pracownikach, czy też o firmie. Atmosfera, która tu panuje zrobiła na mnie ogromne wrażenie- czuje się tu jak w "domu". :) Pani Marlena (kierowniczka) jest empatyczna, rozumie problemy innych pracowników . Widać, ze pasjonuje sie tym co robi i przekazuje to innym. Miło spędzić 8 godzin w takim towarzystwie :) Pracodawca jest bardzo otwarty, dba o wygodę pracy, zapewnia stabilność zatrudnienia (umowa o pracę)- dzięki czemu czuję się pewnie, bardziej się angażuje i identyfikuję się z firmą. Bardzo wam polecam Firmę Szmizjerka :)
Bardzo dziękujemy i cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z Naszą Firmą. Jesteśmy szczęśliwi, że zyskaliśmy takiego pracownika :) Dziękujemy za zaangażowanie! Pozdrawiamy Zespól Szmizjerka
Pracuję w Szmizjerka Siedlce i szczerze polecam tą Firmę! Zarobki adekwatne do wykowywanej pracy, dodatkowo można liczyć na premię :) Aaa współpracownicy bardzo mili,pomocni i bezkonfliktowi ! :)
Cieszymy się, że jesteś usatysfakcjonowana z pracy w Naszej Firmie ! :-) Pozdrawiamy Zespół Szmizjerka
Widać jestem jedną z nielicznych osób, które pozytywnie wyrażą się na temat pracy w sklepie. Mnie pracuje się bardzo dobrze (a pracuje ponad rok), zarobki może nie sa największe, ale za to pracuje w spokojnej, milej atmosferze przede wszystkim w poczuciu szacunku dla pracownika. Czasami jest ciezko, ale nie jestem na wakacjach tylko w pracy. Pozdrawiam.
Bardzo dziękujemy za Twoją opinię :) Jest nam bardzo miło! :) Piszesz, że czasami jest ciężko i zarobki nie są największe. Czy chciałabyś powiedzieć coś więcej na ten temat? Jeśli nie jesteś zadowolona ze swoich zarobków lub czujesz się zmęczona - koniecznie porozmawiaj o tym ze swoim przełożonym. Praca to nie tylko miła i przyjazna atmosfera, każda inne sfera jest dla nas równie ważna. Wspólnie z Kierownikiem lub Szefem na pewno znajdziemy idealny kompromis. Pozdrawiamy serdecznie!
Czy poziom wynagrodzeń w Szmizjerka Sp. z o.o. uległ zmianie od czasu dodania ostatnich opinii? Pojawiły się nowe ogłoszenia na GoWork.pl 30 listopada.
Obsługa Szmizjerki w Ursusie od jakiegoś czasu to porażka. Jest tam osoba , która do klienta zwraca się per Ty, robi niestosowne uwagi, strofuje. Słyszę jak proponuje klientce zapłatę taniej gotówką bez paragonu , odkłada rzeczy znajomym , od czasu kiedy jest ta osoba w sklepie nie można niczego fajnego kupić. Odnosi się wrażenie że ciekawsze rzeczy odkładane są znajomym , sprzedawane na boku. Wcześniej pracowały fajne młode dziewczyny, które potrafiły doradzić i zawsze było coś ciekawego, teraz to wygląda jak prywatny (usunięte przez administratora) To nie wróży niczego dobrego. Klientka -jeszcze
Jestem w miarę nowym pracownikiem jednego ze sklepów. nie wszystko jest idealnie w pracy, ale jak na razie jestem zadowolona. atmosfera bez porównania do poprzedniej firmy. tu jest bardzo dobra. póki co polecam..
Pracowałam ponad dwa lata u konkurencji. W obu miejscach zbliżone benefity i wynagrodzenie. Szmizjerka zdecydowanie jednak wygrywa w aspekcie atmosfery pracy, zarówno w zespole, z innymi działami i przełożonymi. Wielki plus to ludzie. Polecam
Dziękujemy za pozytywny komentarz. Chcemy aby Nasi pracownicy dobrze czuli się na swoich stanowiskach i pracowali w przyjaznej dla siebie atmosferze. Dokładamy ku temu wszelkich starań. Pozdrawiamy Zespół Szmizjerka :)
Mam bardzo dobre wspomnienia z pracy, z zespołem w Siedlcach- są zgraną, otwartą ekipą. Widać, że wzajemnie sobie pomagają i że szefostwo dba o swoich pracowników. Duży, głównie kobiecy zespół w którym czuć ducha współpracy.
Czy możliwe jest zatrudnienie obcokrajowca?
Tak, jest to możliwe. Podczas zatrudnienia zajmujemy się dokumentacją związana z legalizacja pobytu jak i zatrudnienia. Pozdrawiamy Zespół Szmizjerka.
Szeroki wybór sprawi, że na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Zostań kim chcesz i wyróżnij się oryginalnym strojem :)
Zapraszamy na zakupy !
Pracuję Szmizjerce prawie 1,5 roku. Praca najlepsza jaką miałam. Fakt- umowa zlecenie nie jest dla mnie korzystna ale cóż, lepsze to niż nic... Kierowniczka bardzo pomocna, w każdej chwili możemy się jej poradzić i ZAWSZE Nam pomaga. Praca raz lekka a raz ciężka ale to nie problem. Dodatkowo są premie wiec to na plus. Szef p. Rafał bardzo w porządku- chętnie wysłuchał naszych spostrzeżeń. Szef p. Marek również super człowiek. Panie z księgowości bardzo wyrozumiałe i miłe, nie odczułam nigdy nic negatywnego od nich gdy robiłyśmy kilkukrotne błędy w raportach. Polecam :)
Witam. Pracuje w Szmizjerce od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Z szefem czy z kierowniczką nie ma problemu do nierozwiązania. Są mili i sympatyczni. Zarobki i wypłaty są na czas. Atmosfera bywa różna. Trzeba się liczyć z tym, że to praca z ludźmi i nie każdy jest miły, sympatyczny. Są lepsze i gorsze dni. Nie rozumiem ludzi, którzy wypowiadają się w sposób negatywny na temat firmy. Być może kierowała Wami złość i chęć wysmarowania (usunięte przez administratora) Ja natomiast nie mogę powiedzieć nic złego ja temat obecnego miejsca pracy ;)
Bardzo dobra jakość ubrań.Jestem zachwycona obsługą w Łukowie na najwyższym poziomie. Dziękuję
Internetowe opinie w każdym temacie są moim zdaniem zbędne. Nawet trudno z czegoś takiego medianę otrzymać, bo i tak to nie przyniesie konkretnego rezultatu. Ja w firmie pracowałam i mam pozytywne odczucia. Wszystko było w porządku. Zarobki i premie zależą od negocjacji oraz starań pracownika. Mając za sobą pracę w kilku miejscach w Siedlcach - tu wcale nie było źle
Zasada jest prosta , żeby zarobić trzeba PRACOWAĆ. Pewnie niektórych przerosła firma dlatego narzekają i tyle tu negatywnych komentarzy?
Praca w porządku, moim zdaniem da się zlapać fajne doświadczenie a do tego zarobić całkiem niezły pieniądz. Wiadomo pracować trzeba - nigdzie za darmo nie dadzą.
W Naszych sklepach znajdziecie wspaniale ubrania, idealne na jesień w niskich cenach.
Przyjdź i stwórz idealną stylizacje dla siebie!
Zapraszamy do obserwowania naszego Szmizjerkowego fanpage'a - http://www.facebook.com/sklepyszmizjerka
Gdzie aktualnie są wolne miejsca w Warszawie?
Na chwilę obecną mamy pełną obsadę pracowników. Jednocześnie jesteśmy otwarci na pozyskiwanie nowych aplikacji kandydatów chcących rozwijać się w Naszej Firmie. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesyłanie CV na adres e-mail naszapoczta2022@wp.pl lub Szmizjerkowego fanpage'a - http://www.facebook.com/sklepyszmizjerka Nasi rekruterzy, po analizie aplikacji, kontaktują się z wybranymi kandydatami i przekazują informacje w zakresie proponowanego spotkania. Pozdrawiamy Zespół Szmizjerka
Pracowałam w Warszawie i bardzo dobrze wspinam ten czas.... atmosfera super każdy pomocny a kierowniczka zawsze potrafiła wytłumaczyć na spokojnie. Obecnie studiuje ale planuje jeszcze tam wrócić jak tylko będę miała mniej zajęć :)
Dziękujemy za pozytywny komentarz! Powody odejścia bywają różne, jednakże cieszymy się, że myśli Pani o powrocie do Naszej Firmy. Jesteśmy otwarci na przyjęcie takiego pracownika. Pozdrawiamy Zespół Szmizjerka
Sklep Biala Podlaska bardzo miła obsługa,szczególne podziękowania dla Pani w okularach za pomoc,cierpliwość i uśmiech.Właściwa osoba w tym miejscu.Chętnie będziemy do Pani wracać POZDRAWIAMY
Od kilku lat pracuje w Naszej firmie. Jak wszędzie czasem jest dobrze czasem trochę gorzej. Każdy po części przecież ma trochę racji. Gdyby naprawdę,było mi aż tak źle,to bym znalazła inna pracę. A nie chce bo tu czuję się bardzo dobrze. Nawet, jeśli kiedyś nie będę tu pracować, to wiem gdzie wrócić po towar dobrej jakości i do miłych,pomocnych sprzedawców :) Pozdrawiam
Dziękujemy za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że tak pozytywnie odbierasz pracę w naszej firmie. Pozdrawiamy Zespół Szmizjerka
Pracuje kilka miesięcy, od stawki 2100 w tym czasie zrobiło się 3000, atmosfera może nie jest idealna, bywa nerwowo jak w każdej pracy, warunki dość ciężkie, ale czego sei spodziewać po sklepie z odzieżą używana, umowa o pracę nadgodziny płatne, jak ktoś po dwóch dniach od przyjścia oczekuje ze zarobi na Ferrari to serdecznie współczuję i polecam znaleźć inna prace.
Jak się pracuje w Szmizjerka Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Szmizjerka Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 48.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Szmizjerka Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 35, z czego 20 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 8 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Szmizjerka Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Szmizjerka Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.