Szmizjerka

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 89 ocen.

Szmizjerka
2 89

Opinie o Szmizjerka

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szmizjerka

Marcin

@Aaa, piszesz, że firma płaci premie. Miesięczne, czy kwartalne? Czy są zależne od wielkości sprzedaży? Mogłabyś napisać coś więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie? Czy jako pracownik sklepu masz zniżkę na asortyment? Jaka według Ciebie jest atmosfera w pracy? Czy jesteś z niej zadowolona? Poleciłabyś tą pacę osobom poszukującym zatrudnienia?

Lola
@Marcin 13.07.2018 16:56

Warunki pracy tragiczne. Placa na najniższym poziomie. Umowy zlecenia podpisywane co miesiąc. Kierownictwo bez kompetencji, jakichkolwiek umiejętności i i doświadczenia, powoływane z przypadku bez szacunku dla pracowników, wymagają więcej niż od siebie a w zamian za plecami krytykuja i obsmiewuja innych. Ten kto domaga się respektowania swoich praw jest zwalniany. Ludzie traktowani sa jak potencjalni (usunięte przez administratora) Przychodząc w w swoim ubraniu do pracy można spodziewac się pytania czy masz na to paragon. Rotacja pracowników jest przerażająca. Szczerze odradzam pracę w tej firmie szkoda zdrowia i nerwów.

Marica93

Nie polecam !!!!! Okropny szef, straszni kierownicy traktujący ludzi jak tania sile robocza. 6 kroków sprzedaży to już czysty żart ???????? nawet w guess w Warszawie znajoma w pracy nie ma takiegos czegoś ???? ludzie!!!!! to nie ekskluzywny markowy butik tylko ciucholand i ludzie przychodząc tu kupują co się trafi ciekawego wiec pytania na wejściu : „ w czym mogę doradzić „ lub „ co pani/pan oczekuje od bluzki , jaka musi być by spełniała państwa oczekiwania” są wręcz zabawne i śmieszne ????

Roman
@Figo 08.07.2018 22:33

Czyj?

pracownica

Pytanie do obecnych pracowników sklepów, których regionalnym jest Pan K. Jakim jest kierownikiem,? Porządny człowiek czy taki jak inni regionalni Szmizjerek?

Roman
@Aaa 07.07.2018 23:06

Tak? Ciekawy jestem w którym sklepie?

Marcin

@Zniesmaczona, może mogłabyś wypowiedzieć się na temat firmy i warunków zatrudnienia? Czy ty tez pracujesz na stanowisku kierownika regionalnego? Mogłabyś napisać kilka słów o tym jakie kwalifikacje trzeba mieć, żeby ubiegać się o to stanowisko? Czy prócz wynagrodzenia pracownik może liczyć na bonusy takie jak premie lub pakiet socjalny? Czekam na Twoją opinię.

Roman
@Marcin 07.07.2018 14:44

Premia jak śnieg.. Wszyscy słyszeli nikt nie widział. Socjal... Wody firma w lato nie zapewnia a tu takich rzeczy się zachciewa. ????Socjal na poziomie zerowym. Płaca minimalna.

Klaudia

Nie polecam! Pani kierowniczka K na Grójcu straszna baba, młoda kobieta a zero wychowania , zero szacunku do pracownika - zwraca uwagę przy klientach ... dla mnie zero !!! Inspekcja pracy powinna się ta firma zainteresować , w skwar 35 stopni zero wody , do tego apteczki z przeterminowanymi rzeczami bez plastrów i wody utlenionej ... porazka

Wesoła
@Karina 04.07.2018 20:04

To teraz tam sklepy do upadku doprowadzi???

Marcin

@klara Rozumiem, że miałaś bardzo przykre doświadczenia związane z pracą w Szmizjerka. Jestem przekonany, że Twój post pomoże wielu osobom, które zamierzają tam aplikować. Jak długo udało Ci się przepracować w firmie? Jak przedstawia się kwestia wynagrodzenia?

Klub
@Marcin 17.05.2018 15:37

Najniższa krajowa.

Była pracownica

Apropo kierowników regionalnych , kiedyś pani K kazała wyprowadzić kobietę która zasłabła w sklepie i siedziała na pufie bo nic nie kupowała ???????????????????????? karma wraca - zero ludzkiego zachowania w stosunku i do pracownika i do klienta

?
@Sisi 28.06.2018 22:08

Wszystko w swoim czasie.

Marcin

@ Onaaaaa, mogłabyś dodać swoją opinię o pracodawcy? Napisz jak długo współpracujesz z firmą i jakie pełnisz obowiązki? Czy atmosfera w pracy i relacje z przełożonym Ci odpowiadają? Z tego co piszesz jesteś z nich zadowolona. Czy są obecnie prowadzone rekrutacje, a jeśli tak to na jakie stanowiska? Twoja obiektywna opinia o pracodawcy pomoże innym użytkownikom poszukującym pracy.

Obiektywny

Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne? Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii. Pozdrawiam No name'ów.

No name
@Śmiech na sali 30.06.2018 12:08

Proponuję zapoznać się ze znaczeniem słowa kompleksy i dopiero wtedy pisać komentarze.

Ola

Chciałam napisać i poinformować że w calej Warszawie jest Nowa kierowniczka regionalna juz od jakiegoś czasu. Niestety musialam wyjechać za granicę z powodow rodzinnych. Ale kiedy wrócę do Polski bardzo chetnie do tej pracy wrócę. Atmosfera świetna. Do pracy przychodzi sie z uśmiechem. Wiadomo są obowiązki które trzeba zrobić ale nie robi tego jedna osoba tylko jest zespół. Dzielimy się obowiązkami. Serdecznie polecam pracę w Szmizjerce w Warszawie.

Mika
@? 28.06.2018 12:17

Chyba tę pracę chwsli sama kietowniczka Śmiechu warte

Anna

Jak jest z atmosferą w Warszawie na odyńca

Ania
@Aga 04.05.2018 08:36

Mowa o regionalnej? Kto był wcześniej a kto jest teraz regionalna?

Monika

Zdecydowanie odradzam! Nikt o zdrowych zmysłach tam do pracy nie idzie Obiecują dużo, a potem mobbing i zastraszanie. Nieustanna rekrutacja chyba o czymś mówi. Polityka firmy to sprawić by pracownik przestał wierzyć w siebie...wtedy nie wymaga za dużo, no i oczywiście najlepiej żeby był młody, bo taki jest nieroszczeniowy i nie zna prawa pracy . Nie upomni się o podwyżkę czy premię. Nierealne do Osiągnięcia targety.

Igor

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Świadek
@Igor 18.06.2018 19:27

Ta firma zawsze potrzebuje pracowników

Nie

Byłam pracownica w jednym ze sklepow Szmizjerka przez 1,5 roku. Decyzja o odejściu była najlepsza decyzja jaka podjęłam. Jak dalej będziecie tak traktowac pracowników to już niedługo nikt u was nie będzie chciał pracowac i sami bedziecie wciskać te zmechacone zniszczone poprawne ciuchy. Zero szacunku do pracownika, ciągle jechanie że nie umiesz sprzedawać ze się nie nadajesz. Jeszcze się taki nie urodził co by wam dogodzil. Teraz pracuje w innej sieciowce i nigdy bym nie wróciła do pracy w szmizjerce. Odradzam każdemu. Mobing, zastraszanie i jeden wielki (usunięte przez administratora) jeśli chodzi o towar. Kto tam jeszcze pracuje niech lepiej szybko ucieka.

Domyślna
@Roman 13.06.2018 22:38

A to tak można na jednej umowie d kilku miejscach pracować? Co na to PIP?

Lilianna89

Zatrudniają pracownika lub dwa tygodnie i dziękują za współpracę ... bez podania powodu - bo ma się zlecenie . W dniu dostawy tachasz wory po 20-23 kg : gorzej niż na magazynie ... jesteś odpowiedzialny za wszystko... gdy w kasie jest nadwyżka musisz wpisać ja w raport , gdy brakuje pare groszy w kasie musisz już oddawać ze swojej kieszeni !!!!ubrania trzeba kupować bo najwyższej cenie - gdy kupisz innego dnia taniej jesteś posadzony o złodziejstwo za które bez skrupułów cię zwalniają !!! Omijać szerokim łukiem

Niksera

Niestety mam złe doświadczenia z ta firma. Zero szacunku do pracownika, robisz wszystko tz. Dźwigasz ciężkie wory na dostawie , sprzątasz, robisz zdj na fb, konwojent, papiery, faktury, obsługujesz klientów, odradzasz im, poprawiasz wieszaki i ciuchy które leżą, obsługujesz kasę i to wszystko za śmieszne pieniądze . Wyzyskują człowieka po całości , w upały nie zapewniają wody nie mówiąc o klimatyzacji - do tego po 11-12 godzin na nogach . Na sekundę nie można usiąść . Gorzej niż na magazynie , do tego kierownicy którzy uważają się za bogów . Odradzam

Justyna

Taka cisza na forum, jest dobrze?

klara

dziewczyny nie dajcie sie nabrac idac do pracy w szmizjerce dostajecie najpierw umowe zlecenie na dwa tygodnie nastepna umowa rowniez na dwa tygodnie i trzeciej umowy nie dostaniecie bo was zwolnia zostajecie czasami sami i nie macie przerwy dlatego w szmizjerce co miesiac sa inne dziewczyny bo tak dyrekcja robi maja darmowych pracownikow dziewczyny chca pracowac ale nie z takim traktowaniem nie polecam tam pracowac wszystkim bede odradzala tam napewno nie bede nic kupowala pisze o olecku

Aaa
@Mała 28.04.2018 06:01

Bzdury

Gość

W koncu Pan Marek przejrzal na oczy i zwolnil kierowniczke z Wiatraka ... Oby nadtepna byla lepsza !! ;)

Były Gość
@Gość 26.04.2018 06:43

Bardzo dobra decyzja. ????☺

Jesi

Bardzo proszę o numer do kadr i do całej tej firmy

Ewelina

Wysokość wynagrodzenia zawsze jest punktem spornym. Mam nadzieję, że przy braku ludzi do pracy firma podniesie zarobki.

Biłgoraj

TE OPINNIE NEGATYWNE TO WIELKA BZDURA TEN KTO TO NAPISAŁ PEWNIE NIENADAJE SIĘ DO PRACY W TEJ FIRMIE POZDRAWIAM PANA MARKA T ORAZ PANA DAMIANA W

Totalna porażka !
@Totalna porażka ! 17.04.2018 13:46

Albo jestes samym kierownikiem/kierowniczka i sam/sama sie do pracy nie nadajesz

Mija

To wszystko co piszą ludzie jest prawdą, nikt nie chce zaszkodzić tej firmie a jedynie przestrzega. Sprawdziłam pewien sklep w stolicy, to smutne że dziewczyny czekają do końca umowy aby się z nimi pożegnać a są to osoby które pracowały pewien czas i same rezygnują, mówią że w końcu nikt nie będzie chciał pracować w takim miejscu. Kiedy nie ma kierowniczki albo tylko się odwróci obrabiają ją za plecami a przy niej się podlizują o mobbingu nie wspominając, to jest totalne upodlenie. Płaca na najniższym poziomie, wymagają wciskania na siłę klientowi ciuchów, dla porównania w którym normalnym butiku tak jest, jeżeli klient chce pomocy to zazwyczaj sam o nią pyta, natomiast tutaj jest tak że jeżeli odpowie "nie, dziękuje" albo nie kupi zaproponowanej rzeczy to wina jest oczywiście pracownika. Uczą jak w 6 krokach podchodzić do klienta (ta ich śmieszna aktywna sprzedaż), tylko problem w tym że nie każdy klient jest taki sam bo większość woli samemu na spokojnie przejrzeć sobie asortyment a od tych biednych dziewczyn wymaga się ganiania za klientami. Bardzo łatwo stracić tą prace bo przyjdzie na twoje miejsce inna nowa osoba, oni zupełnie nie przywiązują się do pracowników i tego jak pracują. Odzywki kierowane do pracowników są poniżej poziomu, zawsze w formie na "ty" nawet jak ktoś tam nie pracuje, jakby sprawdzali na ile sobie mogą pozwolić. Jedna z pracownic odpowiedziała że nie chciałaby pracować nawet w innym sklepie tej sieci a to daje dużo do myślenia, że mają właśnie taką politykę i wszędzie jest podobnie. Kierowniczka bez kompetencji, nic nie wie i nic nie umie a mimo tego pracuje na swoim stanowisku spokojnie co najmniej z kilka miesięcy. Lepiej tą funkcje spełniałby przeciętny pracownik, to jest brak poszanowania dla ludzi którzy tam ciężko pracują. W dniu dostawy cała zawartość worków które leżą pod sufitem są wyrzucane na ziemię, po której latają wielkie "koty", kłęby kurzu i brudu a potem ktoś to dotyka albo przymierza, zdarza się że pracownice po tym chodzą bo nie ma miejsca, towar krąży z miasta do miasta między szmizjerkami. Towar najprawdopodobniej z Anglii bo przyjeżdżają rzeczy typowo z Angielskich regionów i to widać a dokładniej skąd i jak go biorą to nie wiadomo, już nie wnikałam i chyba nie chce. Worki na pewno ważą spokojnie ponad dopuszczalną normę dla mężczyzny. Dodam że towar z tak zwanej selekcji wyceniany jest na miejscu przez osoby wyżej w sklepie nawet do 169 za kg, pracownik nie może oczywiście tego powiedzieć klientowi, jakby zapytał to musi go wprowadzać w błąd i mówić że te rzeczy przyjeżdżają z takimi metkami i zaklipsowane, śmieszne. Dziewczyny które tam pracują albo rezygnują albo się boją bo widać w ich oczach ten strach i ból. Dlaczego nikt się nie zajmie tym miejscem aby pracowało się tam lepiej. Od pewnego czasu krążą opinie na ich temat a oni nie robią nic w tym kierunku aby było lepiej i dla klientów i pracowników. Przecież również właśnie to pracownicy tworzą ich firmę i są ich wizytówką. Wszyscy którzy tam pracują raczej są fałszywi i dwulicowi, najprawdopodobniej przez odgórną atmosferę tej pracy, szczerze odradzam. Pan Marek T ma gdzieś pracowników, osobiście życzę mu doświadczenia tego samego. Ostatnio ogłaszają się że szukają pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności, tylko która takowa osoba wytrzyma tak ciężką fizyczną i psychiczną prace.

Mija
@Kasiunia 31.03.2018 15:10

Nie sprawa kierownictwa ale polityki firmy bo już po samych najniższych stawkach i tego co wchodzi w zakres obowiązków można wnioskować że to wyzysk, takie jest moje zdanie. Ta Pani mam nadzieje że już tam nie pracuje.

Zadowolona

Pracuję w tej firmie ponad 4 lata i szczerze mogę napisać polecam pracę w tej firmie . Wszystko co jest napisane powyżej w większości jest nieprawda piszą to osoby które zostały zwolnione lub się nie odnalazly . A co do Pana Marka T. Mogę z całą pewnością napisać super szef nigdy nie miałam takiego szefa wymagający tak owszem ale jest uczciwy, potrafi zmotywować , sprawiedliwy,obiektywny i przede wszystkim ludzki . To wszystko co piszecie o wypłatach,przerwach,robakach jest nie prawda a co do biegania za klientem to takie osoby co mają problem z kontaktem z ludźmi powinny szukać pracy gdzie indziej a nie w handlu ... Dziewczyny polecam i zachęcam do pracy w SZMIZJERCE.

Była pracownica z podlaskiego
@Zadowolona 28.12.2016 23:27

Poważnie? ???Ludzki i uczciwy???Ty tak na poważnie ?

Stefan

Jak komuś nie po drodze z pracą to wszędzie będzie źle z prostej przyczyny mianowicie pracodawca wymaga pracy!!!

Pracownik

Wszystkie opinie są prawdą! Pracowałam więc potwierdzam. Wszystko było super puki wielcy kierownicy nie zaczną traktować cię jak śmiecia. Zawsze oni mają rację. Wpieranie że czarne jest białe.jeśli masz inne zdanie niż pani przelozona jesteś do odstrzału. Jeśli się szanujesz i nie dasz sobą pomiatac jesteś do zwolnienia. Przerwy wyliczane co do minuty to prawda. Prawda też jest ze przychodzisz dużo wcześniej do pracy i mają to gdzieś. Za nadgodziny nie masz płacone. Jeszcze wielkie pretensje jeśli się o nie upomnisz. Pan Marek ma gdzieś pracowników. W niczym ci nie pomoże. Zmieniają się jak rękawiczki. Każdy zgrany zespół na sklepie może rozwalić mało kompetentny kierownik który lubi pokazywać swoją wyższość słowami " nie podoba się to was zwolnienie" " sale utargi to wasza wina chyba muszę was zwolnić" . Każą ci biegać za klientem i robić z siebie błazna. Premia.....zapomnijcie o niej. Nigdy jej nie dostaniecie. Urlop ? Zalez od humoru kierownika. Podsumuwujac firma ma cię za taniego robola. Nie ty to inna.Nie docenia prawdziwego oddanego pracownika. Odeszlam i nie żałuję.A wszystkim którzy zastanawiają się nad pracą w szmizjerce szczerze odradzam. Chyba że dasz sobą pomiatac i się nie odezwiesz to będziesz pracować. Dziękuję za uwagę.

Zniesmaczona
@Pracownik 13.10.2017 11:35

Zgadzam się z większością negatywnych opinii o pracy w Szmizjerce.Jeżeli nie wyrażasz swojego zdania i przymilasz się kierownikowi regionalnemu (który zresztą trzęsie się przed całym szefem panem Markiem) to może trochę popracujesz a jeżeli choć raz masz inne zdanie to do widzenia.Śmieszne i żałosne. Jeżeli chcesz żyć w zgodzie ze sobą to zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie.Firma porażka

Bea

Praca w Szmizjerce to od pierwszego dnia pracy walka o każdy dzień . Umowy zlecenie podpisywane na tydzień, góra miesiąc. Teksty typu ,, Jak nie będzie wyższych utargów to was wszystkie zwolnię!" , ,, Na wasze miejsce jest kolejka chętnych!". Pracujesz po 9-10 godzin , masz jedną 15-minutową przerwę. Stoisz na nogach bo przecież krzesła nie ma za kasą (co przypomnę jest nie zgodne z prawem), mało tego, oprzeć choć na chwilę też się nie możesz bo akurat gdyby w tym czasie do sklepu wszedł kierownik-pan Marek T., to zwolniłby cię od razu. Śmieci zabierane raz w tygodniu przy nowej dostawie towaru razem ze zwrotem ubrań, które się nie sprzedały. W firmie nikt nic nie wie. Ze wszystkim każą dzwonić do wspomnianego już kierownika, do którego dodzwonić się nie sposób. Brudne i śmierdzące ubrania, niejednokrotnie wraz z ubraniami sypie się robactwo. Ciągłe niezadowolenie z pracy pracowników choćbyś stawała na rzęsach by mieć powód do błahego zwolnienia. Dziwne, że PIP tak bardzo przymyka oczy na te firmę mimo tylu zgłoszeń.

koko
@gość 09.03.2017 00:04

Ty też nie jesteś Gościu :)

katastrofa

byłam w szmizjerce na dniu próbnym kilka dni temu, były ze mną 2 dziewczyny po dwóch godzinach wszystkie stwierdziłyśmy że rezygnujemy gdy oznajmiłyśmy to "kierowniczce'' jedyne co powiedziała to ''okej'' nawet się nie zatrzymała, nie spojrzała na nas tylko okej i poszła... to już o czymś świadczy Gdy rozmawiałam z dziewczynami okazało się że każdej na rozmowie mówiono co innego o zarobkach o obowiązkach w pracy, podczas naszego dnia próbnego nawet pracownice! odradzały nam tu pracę i słyszało się że co druga za kilka dni odchodzi, atmosfera też nie powiem nie była zbyt przyjemna..miny niektórych pracownic serio dołujący widok... I ta aktywna sprzedaż, na litość boską co za kretyn to wymyślił sprzedaż aktywna w lumpeksie?! mam chodzi za emerytkami(bo głównie klientkami są starsze osoby) i wciskać im zmechacone ubrania, to jest sklep z używaną odzież a nie sieciówka czy ekskluzywny butik.. głupota naparawdę i jeszcze mina klientów gdy chodzi za nimi( bo musisz) i zawracasz im (usunięte przez administratora) jak ktoś będzie chciał pomocy to podejdzie i zapyta, niby chcą mieć standardy sieciówkowe ale coś im to nie wychodzi A gdy zobaczyłam szkolenie jednej z pracownic to ręcę mi opadły hahaha, ''kierowniczka'' szkoliła ją jak wcisnąć klientom używane zmechacone ciuchy, lepiej żeby zmienili tą politykę bo nie wróże im nic dobrego...

Użytkownik1
@katastrofa 01.02.2018 14:23

Potwierdzam! Byłam jedną z tych 3 osób na dniu próbnym. Dodam jeszcze, że oprócz tego iż zapewniano mnie, że obiecana wypłata to PODSTAWA ( umowie o pracę) to okazało się, że nikt z pracowników takiej umowy nie zobaczył jeszcze na oczy - o obiecanej wysokości wypłaty nie wspomnę. Okazało się, że powyższą sumę można uzyskać dopiero po 3 miesiącach i to po uzyskaniu premii, której żadna ( i w żadnej kwocie) z pracujących tam dziewczyn nie widziała na oczy! Kolejną rzeczą jest obiecane przejście na umowę o pracę w okresie od 1 do 3 msc ( w zależności od zaangażowania nowego pracownika). Tak się śmiesznie składa, że rozmawiałyśmy właśnie z dziewczyną która również za kilka dni miała stamtąd odejść - właśnie z powodu tego, że po 3 miesiącach nie dostała umowy o pracę ( jest to niezgodne z prawem). A co usłyszała, kiedy po 3 miesiącach poszła o taką umowę wnioskować? - "NA UMOWĘ O PRACĘ TO TRZEBA ZASŁUŻYĆ". Zdecydowanie nie polecam!!! Rozmowa telefoniczna i rozmowa wstępna - bardzo przyjemne i rzeczowe - potem natomiast wychodzą takie szwindle! Jestem wdzięczna tym 4 dziewczynom ( na 5 które były na zmianie, i były w okresie wypowiedzenia) za udzielone mi informacje, ponieważ gdyby mnie nie uprzedziły straciła bym tylko czas, a po 3 miesiącach ( lub wcześniej) też była bym zmuszona złożyć wymówienie z racji braku umowy o pracę i kłamstwa dotyczącego wysokości zarobków (mówię o podstawie).

Nina

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Obywatel
@Nina 25.01.2018 10:16

Praktycznie zawsze potrzebuje.

ALKA......

W Siedlcach na ich sortowni ludzie pracują ponad siły,wyśrubowane normy są nie do wypracowania a kierownik Marek T.śmieje się pracownikom w oczy mówiąc,że'' jak się nie da,jak się da''.Kto mógł to uciekł stamtąd,atmosfera w pracy jest niezdrowa,plotki,donosicielstwo,o poszanowaniu dla pracowników już nie wspomnę. Nie polecam tej firmy ani pracy w niej,stracisz zdrowie,nerwy,ucierpi rodzina,bo rzadko wychodzi się stamtąd po 8 godzinach pracy,a zarobki rzędu 1500-1600 zł z nadgodzinami są śmieszne za taką prace.Obiecywana premia z reguły jest poza zasięgiem ze względu na niewypracowaną normę,która wynosi 5 ton dziennie w 8 godzin na jeden'' team'',który składa się z 5 przemęczonych osób.

Elala
@ALKA...... 17.12.2016 16:08

Prawda w stu % pracowalam w roku 2017 i norme zwiekszyli di 6 ton

Zostaw opinię o Szmizjerka - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szmizjerka