Sklep Spożywczy Grażyna Mazur

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 267 ocen.

Opinie o Sklep Spożywczy Grażyna Mazur

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sklep Spożywczy Grażyna Mazur

Iwona

@Gosiaco sprawia, że ta firma jest warta polecenia? Mogłabyś powiedzieć jakie są jej plusy? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad pracą właśnie w tej firmie.

Gosia

Polecam

Iwona

Pracujesz w Sklep Spożywczy Grażyna Mazur? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

Madzia

Sklep jak każdy inny spożywczak,obsługa całkiem przyjazna,nie rozumie czemu ludzie się czepiają? idźcie gdzie indziej jak wam nie odpowiada pani "Mazur" obok też macie sklepy spożywcze,i osobiście uważam, że w nich jest bardziej tępa i oschła obsługa,jak u Mazurów! Każdy ma prawo do własnej oceny (Wypowiedzi) Moją już znacie

Work

Sklep Spożywczy Grażyna Mazur zatrudnia teraz kogoś w wakacje?

anonim

(usunięte przez administratora)

sklepikarka

z tego co wiem od kolezanki to znowu kogos szukaja. Zwolnili znowu jedna Pania ktora pila alkohol w lazience i kradla alkohol. Wierzyc sie nie chce ze ludzie robia takie rzeczy. Masakra

sklepikarka :)

Pracowalam tam jakis czas niestety dojazd troche lipa, ja z Fordonu wiec musialam sie zwolnic i szukac czegos blizej ale atmosfera byla ok. Szefowa stanowcza ale jak mialam problem i jak czlowiek sie z nia porozmawia i wyjasni bez sciem to umie pomoc i pojsc na reke. jak najbardziej bym zostala gdyby nie odleglosc :/

anonim

(usunięte przez administratora)

kika

raczej więcej

gość

pierwsze słyszę że zamówienia robią ekspedientki ... w sumie gdyby one je robiły to nie byłoby tyle towaru po terminie i dodatkowego którego jest już sporo na półkach a przyjeżdża nowy z krótszą datą

pedel

O "firmie" ? Jaka to firma to po prostu sklep, po co Ci strona internetowa tego sklepu ? Szukasz pracy w sklepie to się przejdź po osiedlu i popytaj, a nie dumasz coś o internetowych stronach hihi

koleżanka

Olenka, ten ktos nic Ci nie powie bo tak jak wspomnilas to tylko hejterka, ktora msci sie za to, że ja zwolnili za kradziez :)

XXX

A ja proponuję aby tym sklepem zajęła się Państwowa Inspekcja Pracy !

xxx
@XXX 10.09.2015 08:54
A ja proponuję aby tym sklepem zajęła się Państwowa Inspekcja Pracy !

Jak tak Ci posladki sciska to idz i zadzwon a nie na forum sie zalisz. Masakra

klient
@XXX 10.09.2015 08:54
A ja proponuję aby tym sklepem zajęła się Państwowa Inspekcja Pracy !

a ja proponuję żeby Tobą zajął się psychiatra :)

bezstronny

Kiedy czytam te wulgaryzmy to myślę sobie ,że osoby które to piszą tak samo pracują czyli byle do końca dnia a trzeba było się uczyć ambitniej i nie pracować w sklepie ,proponuję Pani właścicielce aby te opinie przekazała prawnikowi w celu ustalenia po adresie IP konkretne nazwiska {regulamin przewiduje taką możliwość} i wyciągnąć konsekwencje prawne [mam w tym doświadczenie i chętnie pomogę] opinie uczciwe same się obronią a pozostałe wulgaryzmy muszą odpowiadać za swoje słowa.

zirytowany

Wy ludzie czytac ze zrozumieniem nie umiecie ? sami sie robicie w ch..ja skoro pracodawca daje Wam kase Dodatkowa, podkreslcie to sobie ze dodatkowa nie z waszej pensji na to zebyscie troche dupska ruszyli i zaczeli przejmowac sie terminami zeby sklep nie generowal strat co w sumie nalezy do waszych je...nych obowiazkow a zo to dostajecie kase co miesiac a i tak nawet tego zrobic niektorzy nie potafia bo mysla chyba ze towar sam sie sprzeda i sam sie pilnuje i uklada na polkach wedlog dat do spozycia. nie pilnujecie to i premie wam zabieraja proste, wiec jak jeszcze raz ktos tu napisze ze mu pieniadze zabieraja za terminy to padne trupem ze smiechu bo sami sobie zabieracie ale nie pensje tylko premie ktorej nikt nie musi wam dawac a to jest tylko ich dobra wola. AMEN

Pracodawca

Zgadzam się z "bezstronny" osobiscie prowadze dzialalnosc - do osob wypisujacych te wszystkie glupoty, otworzcie swoja dzialalnosc, placcie gigantyczne zusy, kupujcie towary, placcie za wszystkie straty jakie pracownicy generuja i jeszcze dajcie im na reke godna pensje taka jaka chcielibyscie zarabiac no i jeszcze znajdzcie dla siebie pieniadze na zycie. zero wam zostanie, wszystko idzie do Panstwa a reszta dla pracownikow a wlasciciel ma z tego za przeproszeniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pieniadze.

www
@Pracodawca 03.09.2015 11:09
Zgadzam się z "bezstronny" osobiscie prowadze dzialalnosc - do osob wypisujacych te wszystkie glupoty, otworzcie swoj...

Skoro tak ci zle pracodawco.to zamknij swoj biznes. a nie marudzisz!widocznie utrzymujesz sie skoro nie zamykasz wiec tak ci zle nie jest!

kika
@www 26.01.2016 20:27
Skoro tak ci zle pracodawco.to zamknij swoj biznes. a nie marudzisz!widocznie utrzymujesz sie skoro nie zamykasz wiec tak ci z...

a kto pisal ze temu sklepowi zle sie wiedzie ? czytanie ze zrozumieniem, zapraszam do podstawowki

bezstronny

Witam wszystkich opisujących ten "straszny sklep" G Mazur -czytając te opinie negatywne zastanawiam się czy osoby które to piszą kiedykolwiek prowadziły własną działalność i czy wiedzą z jakimi problemami borykają się właściciele podobnych placówek -wiele z nich już nie istnieje tylko dlatego ,że był żle przyjęty towar,że leciały terminy, że komuś się nie chciało - w marketach sieciowych wszyscy pracować nie mogą a i tam niebawem wszystko się zmieni muszą tylko zniknąć sklepy osiedlowe-skoro taki zły sklep to nie podejmuję pracy a jeśli jest problem to nie ukrywam się za internetem tylko takie pismo piszę do szefowej -na pewno się sytuacja wyjaśni-wystarczy trochę odwagi!!!!! Otwierajcie własne sklepy i dajcie pracę innym w takich warunkach jakie Wam się marzą -powodzenia i pozdrawiam Wszystkie zadowolone Panie które pracowały i pracują w tym sklepie.

pracownica

No i nadal jest dodatek na terminy, a osobą która piszę że niby płaciła z własnych pieniędzy to chyba raczej tam nigdy nie pracowała skoro wypisuje kłamstwa.Nie potrącają Ci z Twojej wypłaty tylko z dodatku o konkretnej kwocie. I weź już skończ te propagandę bo nudne to jak flaki z olejem.

były pracownik

Gdy tam pracowałam był dodatek na tzw. "terminy" w wysokości 40 zł. Nie wiem jak wygląda to w tej chwili. Zazwyczaj starczało to na przeterminowane towary.

żal

Żenadą jest to ze nie wiecie ze placil za to wlasciciel a piszecie co innego. Moze zapytaj gdzie Twoja zona schowala przez Toba kwote ktora byla DODATKOWA przeznaczona na terminy wtedy kiedy cos robila i pilnowala terminow i nie musiala miec za nie odtracane z ponownie piszac DODATKOWEJ kwoty

Sąsiadka
@żal 12.08.2015 13:07
Żenadą jest to ze nie wiecie ze placil za to wlasciciel a piszecie co innego. Moze zapytaj gdzie Twoja zona schowala przez Toba...

Dziwne że kilka osób tu się wypowiada ( również wpisy sprzed roku czy dwóch lat) i opisują to samo - POTRĄCANIE Z WYPŁATY ZA TZW "TERMINY" czyli za towar niesprzedany i przeterminowany obciążane są pracowniczki. TYMI PRAKTYKAMI POWINIEN ZAJĘĆ SIĘ SĄD PRACY

Osowogórzanin

Moja żona pracowała w tym sklepie.Wiele razy wracała do domu z czekoladami, oranżadą, ciastkami, i innymi spożywczymi produktami, które utraciły termin, i nie zostały sprzedane po wystawce na ladzie w ostatnim dniu - musiała to wykupywać za swoje pieniądze. ŻENADA STOSOWAĆ TAKIE ZASADY, ŻENADA ŻE PRACOWNICY SIĘ NA TO ZGADZAJĄ Więc mogę tylko potwierdzić wpisy wyżej które opisują tę dziwną praktykę.

pracownik

tak sobie czytam te wpisy i widzę, że osoba która napisała opinię wyżej jest raczej mało bystra, przykre że nie potrafi się wypowiedzieć bez wyzywania innych , ale świadczy to tylko o niej samej. Ciekawe czy to ktoś z otoczenia szefostwa??? Podejrzewam, że tak tylko ciekawe po kim odziedziczył zasób słów... bo zapewne nie po szefie (najbardziej normalną osobą w tej firmie- człowiek z klasą tylko szkoda że nie potrafił nic zrobić żeby w tym sklepie było lepiej, ale może kiedyś przejrzy na oczy i coś zmieni żeby nikt więcej nie wypowiadał się źle) Pozdrawiam.

NOREK

nie umiesz czytac ze zrozumieniem ? dla tempych kpiuje poprzedni wpis : "widac ze nie orientujesz sie jakie zadasy tam panuja. nie odciagaja Ci z wyplaty tylko zabieraja Ci dodatek.Nie pilnujesz to nie ma premi a jak pilnujesz terminow to masz dodatkowa kase do wyplaty. proste " więc czytając ZE ZROZUMIENIEM nie placisz ze SWOICH pieniedzy tylko to sa pieniadze WLASCICIELI ! patałachu ! jak nie wiem o czym piszesz to idz byc kretynką gdzie indziej

kaja

no i jak to teraz wygląda?

pracownica

zamowienia robia tez ekspedientki wiec jak zamowilas w pip czegos czego sprzedac nie umiesz to miej do siebie pretensje

małe pytanie

widac ze nie orientujesz sie jakie zadasy tam panuja. nie odciagaja Ci z wyplaty tylko zabieraja Ci dodatek.Nie pilnujesz to nie ma premi a jak pilnujesz terminow to masz dodatkowa kase do wyplaty. proste

jol

ta kierowniczka co tam jest to nie wie co się dzieje siedzi tylko w biurze a pracownice odwalają za nią robotę

małe pytanie

a dlaczego pracownik ma płacić za towar którego nie zamawiał??? A kierownictwo które nie ma zielonego pojęcia o rotacji pcha na półki towar którego klienci nie chcą!!!Gdzie tu logika !?

pracownica

oczywiscie, z jakiej racji pracodawca ma płacić za lenistwo pracownika czego rezultatem jest przeterminowany towar no i straty w jego postaci. Jak przychodzisz do pracy jesteś informowana o obowiązkach i weź już przestań jeczecz. W kazdym sklepie pracownik odpowiada za towar zadna nowosc a skoro dla Coebie to dziwne to widac ze masz maly staz w handlu albo nawet zaden.

anonim

(usunięte przez administratora)

haha

świeży towar Na półkach to wiadomo że musi być, chodzi o to że właścicielka sobie cwanie wymyśliła że KAŻDY TOWAR KTÓRY SIĘ PRZETERMINOWAŁ ( i zawczasu nie został sprzedany) to ma być automatycznie wina sprzedawcy - i taki sprzedawca ma za swoje pieniądze wykupić stary twaróg soki i inne produkty- CHORE ! ! !

pracownica

Czy wogóle to legalne aby obciążać sprzedawczynie za towar który się przeterminował ? Czy można to zgłosić to w sądzie pracy? W głowie się nie mieści aby stosować takie praktyki - ZŁODZIEJSTWO !

pracownica

piszesz tak bo sama potrzebujesz kalkulatora do pomnożenia 5x2 haha

BINGO

Rekrutacja tam trwa cały rok ,a że same kretynki he he.Nikt normalny nie będzie tam pracował!!!!!!

pracownica

ja sie nie zgadzam, rekrutacja nadal trwa bo same kretynki przychodza, ktore nie umieja ulozyc towaru na polkach a do prostych dzialan potrzebuja kalkulatora

aaa
@pracownica 01.07.2015 19:56
ja sie nie zgadzam, rekrutacja nadal trwa bo same kretynki przychodza, ktore nie umieja ulozyc towaru na polkach a do prostych...

Chyba sama w to nie wierzysz ?

sklepikarka :)
@aaa 22.07.2016 12:21
Chyba sama w to nie wierzysz ?

w co mam nie wierzyc ? dobrze mi sie tam pracowala, ale na dluzsza mete dojazd na osowa gore z samego konca fordonu byl meczacy. i tyle zreszta, tlumaczyc Ci sie nie musze. Putacie o warunki pracy wiec odpowiedz brzmi - jestem na Tak

pracownica

Chore miejsce. Córka szefowej chodzi niczym capopo obozie i krzyczy że pracownice się nie wypłacą za towar który nie został sprzedany. Czy to wogóle jest zgodne z prawem odciągać od wypłaty za przeterminowany towar? Chamstwo i mega prymitywne podejście do człowieka. Non stop rotacja nikt nie wytrzymuje tam długo. Klienci powinni omijać to miejsce

Ciekawa

ktoś wie co się stało, że kierowniczkę Beatę zdegradowali na kasę ??

Olga Zbudnych

Sklep jest ok, ceny nie są wysokie i miła obsługa :)

próba II

ja tam niczego takiego nie zauważyłam

próba

ciesz się dziewczyno że nikt się nie odezwała, ja byłam na próbie i jak usłyszałam jak córka szefowej mówi do kierowniczki niech się wezmą do roboty bo jakiś łeb dzisiaj poleci ,to od razu odechciało moi się tej pracy

Sąsiadka

a wiedzieliście czemu tak długo szukają nowych ekspedientek ? nowy sklep otworzyli w tym samym pawilonie :)

KASJERKA

Na próbę dają zlecenie a potem umowę o pracę No wiadomo że osiem godzin stać nie będziesz bo to jest sklep a nie biuro

Misia

Się zgadza, znalezienie dobrego pracownika jak i dobrej pracy wymaga czasu. Argument,że firma jest "zła" bo jest duża rotacja pracowników to zerowy argument. Widocznie zależy im na powiązaniu współpracy z kimś na dłuższy okres czasu co wymaga niestety okazałej rekrutacji. Mieszkam na tym osiedlu, znam ten sklep i dosyć dobrze pracowników i szczerze życzę im wszystkiego dobrego.

mkd

Weźcie juz przestancie wypisywac te glupoty, sklep jak sklep. Sa dobre i zle chwile normalne nigdy nie jest idealnie a jak macie problem z zadroscia ze nie nudzi Wam sie wypisywac tych glupot to serio zal mi Was

była klientka

Ja kiedyś robiłam zakupy u Pani MAZUR ale od kiedy jest tam córka Pani Mazur i zwróciłam uwagę o płatności kartą to odpowiedż brzmiała, że nie muszę robić tam zakupów ,to chyba coś jest nie tak, bo dziewczyny są tam sympatyczne i ogólnie porządek w tym sklepie jest super

KASJERKA

Niestety jedyna osoba która wyzywa ludzi na forum i podkreca atmosfere jest Patrycja :) Gratulacje za wytrwałość w pisaniu klamstw

Aga

o widzę, że ktoś się pode mnie podszywa, Brawo i oklaski dla Patrycji !

Agnieszka
@Aga 10.09.2014 10:23
o widzę, że ktoś się pode mnie podszywa, Brawo i oklaski dla Patrycji !

Nie muszę podszywać się pod samą siebie,ale widzę, że Was nic nie zmieni.Przykre jest to, że nie macie swoich argumentów żeby się wybronić przed tymi opiniami, które tu są zamieszczone i musicie podszywać się pod osoby które kiedyś u Was pracowały. Nie wystawie swojej opinii. Dam tylko dobrą radę przestańcie obrażać i wyzywać ludzi bo to tylko świadczy o tym jacy jesteście. Przykre ale prawdziwe. Odpuścicie to Wam też ludzie odpuszczą i przestaną wypisywać komentarze, bo takim wyzywaniem tylko podkręcacie atmosferę:)

Aga

Bardzo proszę tych wszystkich co takie super pozytywne komentarze wypisują żeby nie pisali w moim imieniu bo nie odeszłam dlatego że było mi za daleko i nie uważam żeby Patrycja albo któraś z dziewczyn zabierała jakieś pieniądze i towar, więc nie wypisujcie w moim imieniu tych oszczerstw, bo zapewniam wszystkich że nie chcecie przeczytać dlaczego odeszłam. Bo pozytywnie by to nie brzmiało, ale mam trochę KLASY i nie będę publicznie nikogo obrażać. pozdrawiam.

Aga

Mnie w to nie mieszajcie, ja odeszlam bo mialam za daleko zeby na osowa dojezdzac i wez juz skoncz bo akurat Ciebie zwolnili za te pieniądze co "same" znikaly ale tylko dziwnym trafem jak Ty bylas na zmianie.Z reszta u Ewy bylo podobnie i nie gadaj o zadnym mobbingu bo to juz nawet smieszne nie jest

XXX

Tak jak Patrycja napisała wyżej,pieniądze same jakimś cudem wylatywały z kasy.Tylko niestety to nie cud tylko pani Beatka,zabierała utargi bez obecności osoby odpowiedzialnej za kasę lub kasowała swoje zakupy zapominając potem za nie zapłacić.

patka.

Doskonale wiem co to jest mobbing. W tym miejscu właśnie takie praktyki są uprawiane. Nie jestem homofobką,po prostu wiem co widzę i ten koleś raczej za dużo siły nie ma.. Już Gosiaczek ma więcej krzepy w łapkach.I nie jestem żadnym patałachem ani złodziejką.To,że pieniądze same z kasy ginęły i trzeba było dokładać w własnej kieszeni to inna sprawa. Fakt Beata robi straszne błędy.Nie powinna być na tym stanowisku, ale teraz są dwie kierowniczki to jedna będzie uczyć drugą :D Cieszę się,że zarówno P.Ewa,P.Joanna,P.Agnieszka były na tyle odważne, ażeby zawalczyć o coś więcej niż tylko znosić ciągłe tyranie! Ludzie do was przychodzą i odchodzą!Nikt nie chce u was pracować.Kogo wy oszukujecie? Myślicie,że ktoś uwierzy w to,że jest u was dobrze? Na pewno nie ludzie, którzy tam pracowali i nie klienci, którzy wszystko widza.I co z tego,że macie duże utargi? Ze macie klientów? To co złe, dzieje się poza ladą sklepową.Klienci nie raz słyszeli jak szanowna P.Grażyna wykrzykuje różne obelgi pod adresem pracownic. A pożal się boże Beata to typowa pierduśnica i kablara do szefowej!!! Gdyby szef wiedział co się wyrabia na zapleczu to by szału dostał.Jedyny normalny człowiek w tej rodzinie! NO COMMENT. Także dziękuję Pani,Pani Grażyno,że uwolniła mnie Pani od tego syfu,który jest na rekinowej. Jestem strasznie szczęśliwa,że nie musiałam spędzać tam dłużej czasu.Przestrzegam wszystkich jasno myślących,wszystkich,którzy chcą mieć coś z życia i pracy i tych,którzy nie chcą dać sobą pomiatać,przed pracą tam. I pozdrawiam. Patrycja. I nie nie,mam zamiaru wymyślać żadnych nicków. Możecie mi skoczyć ogólnie..

thc

Haha, chyba nie wiesz co oznacza mobbing. Piszesz klamstwa i jeszcze jestes homofobem ? smieszna w kij jestes. a przyjeli tego kolesia zeby dziecwzyny nie musialy targac ciezszych rzeczym dla zwaly sobie go nie przyjeli.Nie zmienia to faktu ze znalezc pracownika nie jest trudno, ale znalezc takiego ktory nie kradnie to juz wiekszy problem i z tego wynikaja ciagle poszukiwania patałachu.SAama pewnie kradlas dlatego Cie zwolnili, ciekawe czy bylabys taka madra przy swoim interesie jak pracownicy by caly twoj zysk sobie rozkradali w towarze i nie tylko.Jaki sens jest trzymac kogos kto generuje Ci straty

klient
@thc 12.08.2014 11:01
Haha, chyba nie wiesz co oznacza mobbing. Piszesz klamstwa i jeszcze jestes homofobem ? smieszna w kij jestes. a przyjeli tego...

Tę opinie to pisała pewnie sama pani Beatka która robi same błędy ort. straszny bufon z niej. Ten człowiek nie powinien być na tym stanowisku na którym jest, ona robi tam prawdziwy mobbing.

thc
@klient 13.08.2014 15:21
Tę opinie to pisała pewnie sama pani Beatka która robi same błędy ort. straszny bufon z niej. Ten człowiek nie powinien być na...

i teraz już wiadomo, że sie uwzielas na kierowniczke bo ciagle to samo Cie boli, ze kradlas ona ona Cie przylapalo zlodziejko. haha pisz tak dalej ja tez moge tak do zasranej smierci prostowac Twoje wpisy ktore sa jedna wielka sciema

Zostaw opinię o Sklep Spożywczy Grażyna Mazur - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sklep Spożywczy Grażyna Mazur