Raks Sp zoo

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 70 ocen.

Opinie o Raks Sp zoo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raks Sp zoo

Nastka

Kilka słów o rekrutacji stanowisko wdrożeniowiec kadry/płace. 1sza rozmowa w miłej atmosferze i opowieści pani z działu hr jaka to cudowna firma i jaka to cudowna praca, dojazd do klienta, przeszkolenie z programu, wdrożenie, opieka posprzedażowa bla bla bla. 2gie spotkanie z kierowniczką działu wdrożeń na którym okazuje sie że to co zostało powiedziane na pierwszym to nie do końca tak wygląda. Dostajesz plan sprzedażowy i musisz go wyrobić, dzwonić po klientach i rzeźbić... Ponadto wdrażasz wszystkie moduły programów które sprzedają a nie w swojej specjalizacji. Szukają jeleni. Rekrutacje do działu wdrożeń prowadzą cały czas co świadczy o dużej rotacji. Na 3cie spotkanie nie zaprosili, pewnie dlatego, że za taką pracę zaproponowałem 4k podstawy. Dział hr nieprofesjonalny, wysyła maile: na wstępie witam, na końcu pozdrawiam... No nie tak to powinno wyglądać. Przestrzegam zatem przed aplikowaniem na "wdrożeniowca" bo to w rzeczywistości "handlowiec". Szkoda czasu, a pomijam fakt że rekrutacja na to stanowisko wieloetapowa, jak by to conajmniej było stanowisko kierownicze... Chyba się nudzą.

Hanna

@JSon, rozumiem oczywiście Twoje odczucia, ale nie masz w 100% pewności, że tak byłoby na co dzień. Często w rozmowach rekrutacyjnych stosuje się takie triki, żeby sprawdzić jak pracownik zachowuje się w stresowych sytuacjach. Nie wiem czy tak było tutaj ale na pewno, nie warto od razu wydawać negatywnego osądu.

JSon

@Hanna. Jak najbardziej - jedną z osób rekrutujących i bardzo upirdliwych w tym temacie był kierownik zespołu, z którym ma się codzienny kontakt. Więc dziękuję, postoję. @Hanna. Jak najbardziej - jedną z osób rekrutujących i bardzo upirdliwych w tym temacie był kierownik zespołu, z którym ma się codzienny kontakt. Więc dziękuję, postoję.

kubuś

Hej, Jak wygląda mniej wiecej test na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Konsultanta ds Ksiegowości? Jakie zarobki ?

Hanna

@JSon ale masz pewność, że te same osoby, które prowadziły z Tobą rozmowę rekrutacyjną, potem w pracy na co dzień kontrolowały by Twoją pracę? Często firmy posiadają już specjalne działy HR - a one działają różnie. Nie mniej - w tych przypadkach, takie wyciąganie wniosków może nie okazać się skuteczne.

JSon

"Niesamowite, czytam i nie wierzę. Po pierwsze jeśli to z nagrania, to nielegalnego zapewne. Jednak mega nieprofesjonalna rekrutacja, szkoda bo firma wydawała się fajna. (...) skup się na rozmowie a nie na nagrywaniu i odsłuchach. Chyba, że w polityce się zakręcisz to może i się wtedy przyda taka umiejętność. Powodzenia!" Nagrywanie przez osobę prywatna niewykonującą pracy dla innej osoby jest w świetle prawa legalne i nie trzeba prosić o zgodę. Co innego firmy, te jako podmioty przetwarzające dane muszą informować zarówno o monitoringu wizualnym jak i głosowym. Bez zgody osoby, która została zaproszona, najlepiej wyrażonej na piśmie lub ponownie przed kamerą - nie wolno firmie nagrywać potencjalnego pracownika. Co innego samo nagrywanie, a co innego jego upublicznienie. Upublicznienie nagrania nie jest prawem dozwolone bez zgody osoby nagranej, za wyjątkiem przekazania do sądu lub na policję w celach dowodowych. Jednak... z nagrania można zrobić odpis a przekazanie jego treści 3-ej osobie bez podpisanej klauzuli poufności jest prawem dozwolone. Polacem nagrywanie rozmów kwalifikacyjnych - dzięki nim, gdy już stres opadnie i ją w domu odsłuchamy - koniecznie bez osób postronnych - możemy zobaczyć jak nam szło, ile błędów popełniliśmy, czy się jąkaliśmy, czy poprawnie się zwracaliśmy do rozmówcy. Dzięki temu będziecie wiedzieć co robi z Wami stres i możecie się uczyć temu zapobiegać. Moja rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie też nie wyglądała do najciekawszych. Po rozmowie kwalifikacyjnej widząc jaki tam budują niepotrzebny stres zwyczajnie odrzucam połączenia od tej firmy. Nie chcę tam pracować, jeżeli tak jak na teście przychodzili kilka razy co 5 minut (czy już gotowe?), to pewnie tak samo będzie z pisaniem tam programu.

Koksik
@JSon 16.09.2017 16:54
"Niesamowite, czytam i nie wierzę. Po pierwsze jeśli to z nagrania, to nielegalnego zapewne. Jednak mega nieprofesjonalna...

Mozesz opisać mniej wiecej jak wyglądała ta rozmowa rekrutacyjne? Jakie wynagrodzenie?

Hanna

Może ktoś opowiedzieć własne doświadczenia związane z procesem rekrutacyjnym? Każdy z nich to ogromny stres, ale i nadzieja na dobre zatrudnienie. Każdy nieudany to powód do skutku, więc negatywne emocje są zrozumiałe. Pytanie - jak konkretnie sam proces przebiega?

Hanna

@Ciekawe... jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to był on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl Regulamin znajdziesz na stronie internetowej GoWork.pl - http://www.gowork.pl/regulamin

Ciekawe...

Dlaczego mój komentarz został usunięty? Dlatego, że wykryłem Picodera jako osobę, która prawdopodobnie wiedziała, kto pisał posty pisząc o @PROGRAMISTA jak o kobiecie, gdy to z postów nie wynika ? Jest bardzo prawdopodobne, że ta osoba, która to napisała to mógł być ktoś z rekruterni, zaś kobiety w tej profesji z tego co wiem są rzadkością. Proszę o przywrócenie obu wypowiedzi. Mojej i Picodera.

PROGRAMISTA

Padło też określenie cytuję: "Każdy programista ma dwa tysiące jak gdyby brutto tego ubruttowionego to jest podstawa plus do tego też powiedzmy jak gdyby druga część podstawy wynagrodzenia to jest ta kwota objęta pięćdziesięcioma procentami kosztów uzyskania przychodu związana z częścią autorską to jest sumowane wtedy ta kwota brutto jest trochę mniejsza natomiast netto jest taka sama". Padło też określenie: "W umowie o pracę jest możliwość części wynagrodzenia ponieważ wytwarzacie dzieło programując tak jak na uczelni yyy akademickiej profesorowie i wykładowcy część tej umowy jest skonstruowana tak że zawiera prawa autorskie (...)". Interpunkcję pomijam, aby nie doszło do nadinterpretacji z mojej strony. Myślę, że spodziewany typ umowy jest ważną kwestią dla osób, które aplikują do przyszłych ofert pracy NA STANOWISKO PROGRAMISTY.

PROGRAMISTA

Mam nagraną tą rozmowę kwalifikacyjną. Mowa jest o umowie z 2000 brutto jako podstawą i resztą wynagrodzenia, wyrównującą do zaproponowanego netto przeze mnie, jako umową cywilno-prawną o odliczeniu kosztów uzyskania przychodu w wysokości 50%. Na wzorze odrzuconej umowy jest mowa o honorarium. Tylko ostrzegam o skutkach tego typu umów. Na rozmowie możnaby rzec - wprowadzono mnie w błąd mówiąc - że umowa jest korzystna dla mnie i wszystkie rzeczy ("itp. itd.") pozostają bez zmian dla mnie (co nagrane jest na dyktafon). Jednak po pokazaniu umowy prawnikowi okazuje się, że nie otrzymam na takiej umowie honorarium za nadgodziny, gdy na przykład będę serwisować program (a nie tworzyć nowy kod), nie dostanę takiej samej kwoty na zwolnieniu chorobowym, nie dostanę takiej samej kwoty na urlopie - przypomnę, że 26 dni urlopu jest obiowiązkowe w Polsce i nie da się ich zrzec. Ze względu na to, że rozmowa jest nagrana i została dwukrotnie później przeanalizowana nie można mówić o złym zrozumieniu, tymbardziej, że później padła z mojej strony propozycja renegocjacji tej umowy na klasyczną Umowę o Pracę z jednakowym obciążeniem dla pracodawcy (z tym samym rozumieniem równości umów, jaką przedstawili rekruterzy), którą odrzucili.

Stachu
@PROGRAMISTA 17.05.2017 23:29
Mam nagraną tą rozmowę kwalifikacyjną. Mowa jest o umowie z 2000 brutto jako podstawą i resztą wynagrodzenia, wyrównującą do za...

Niesamowite, czytam i nie wierzę. Po pierwsze jeśli to z nagrania, to nielegalnego zapewne. Jednak mega nieprofesjonalna rekrutacja, szkoda bo firma wydawała się fajna. Dam sobie spokój, chociaż przyznam, że to zastanawiające jakim flustratem trzeba być aby poświęcać godziny na pisanie długich komentarzy. Musiałeś być bracie bardzo rozgoryczony jak Ci podziękowali. Chyba obecnie całą parę wkładasz w pisanie opinii. Nie łam się, szukaj dalej, gdzieś Cię zechcą, tylko skup się na rozmowie a nie na nagrywaniu i odsłuchach. Chyba, że w polityce się zakręcisz to może i się wtedy przyda taka umiejętność. Powodzenia!

Hanna

Można zauważyć tutaj dwie sprzeczne opinie. @PROGRAMISTA opisuje swoje wrażenia z przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej, natomiast @Picoder uważa, że @PROGRAMISTA wyciągnął błędne wnioski z rozmowy. Skąd takie różnice w Waszych poglądach?

PROGRAMISTA

Potwierdzam. Nawet sama negocjacja typu umowy z pozostawieniem pracodawcy z takim samym kosztem pracodawcy, również kończy rozmowę kwalifikacyjną i skreśla kandydaturę.

PROGRAMISTA

Na rozmowie mówili, że u nich każdy programista zarabia 2000 zł brutto, resztę mają w postaci honorarium. Dobrze czasem mieć ze sobą dyktafon, który przydaje się do analizy rozmów już gdy opadnie stres. JEŻELI jest tak jak pisze Picoder, znaczy, że to co mówili na rozmowie kwalifikacyjnej nie było prawdą i próbowali wcisnąć mi umowę, na której poniosę straty w przypadku choroby, nadgodzin lub urlopu, gdzie honorarium się nie należy. ################## ZACHOWAJCIE WIĘC WIĘKSZĄ OSTROŻNOŚĆ. ####################

PROGRAMISTA

FIRMA oferuje PROGRAMISTOM umowę o pracę z 50% kosztami uzyskania przychodu. Bazą dla umowy o pracę jest 2000 zł brutto (słownie: najniższa krajowa). Resztę oferują na umowę cywilnoprawną, tak zwane HONORARIUM. ################## TU ZACHOWAĆ NALEZY OSTROŻNOŚĆ. #################### Na takiej umowie nadgodziny nie są płatne, ponieważ w tym czasie nie wykonuje się zawsze "pracy twórczej" lecz np. może być to serwis. Jest więc ryzyko pracy w nadgodzinach za 2000zł (+50% lub +100% jeżeli w sobotę lub niedzielę). Pracodawca zgodnie z prawem ma prawo wymagać pracy w nadgodzinach, jeżeli za nie płaci i macie umowę o pracę. PODOBNIE JEŻELI ULEGNIECIE WYPADKOWI / KTOS WAM SPRZEDA JAKIEGOŚ VIRUSA LUB BAKTERIĘ - wtedy ZUS wypłaci przy takiej umowie tylko za część, która jest umową o pracę, a nie umową cywilnoprawną, więc dostaniecie 100% lub 80% liczone od 2000zł bez honorarium po roku pracy w tej firmie na takich warunkach. Firma nie przyjęła oferty równoważnej z identycznymi pełnymi kosztami pracodawcy (niższym netto dla mnie), co niezbyt świadczy o firmie, mam wrażenie jakby im chodziło więc o taniej płatne NADGODZINY lub nie branie odpowiedzialności za to, że pracownik zarazi pracownika i ten pójdzie na ZLA (dawniej L4). Co można spotkać w firmie: - programowanie parami (nie wiem jak wygląda wtedy sprawa honorarium dla osoby, która nie trzyma klawiatury), - obowiązkowe szkolenia wpisane w umowie (w razie umów lojanościowych połączonych ze szkoleniem, należy odmówić stanowczo, najwięcej co grozi, to zwolnienie za wypowiedzeniem), - obowiązkowego brania udziału przez pracowników w konkursach realizowanych przez kierownictwo firmy (jeżeli nie chcecie być fotografowani, lub chcecie dać wygrać innym, odradzam). Firma nie wyjaśniła czym są te konkursy. Mowa była o braniu udziału, nie współorganizacji konkursów w umowie. Warto prosić o wzór dokumentów do podpisania przed podjęciem decyzji o pracy.

Hanna

@ona, a co w swojej pracy lubisz najbardziej?

ona

stres w dziale handlowym sięga zenitu, a pieniądze ... no cóż. Zresztą w każdym dziale musisz sprzedawać, no chyba że jesteś programistą

Hanna

@Nick dlaczego tak uważasz?

Nick

Ta psudofirma to jakiś żart!!!

Hanna

@frey-dom, a na jakim stanowisku pracowałaś/pracowałeś?

kamel

Widziałem ogłoszenie na praktyki w dziele wsparcia użytkownika to i trochę inny obraz się z tego wyłania @frey-dom, rzadko która firma daje możliwość zatrudnienia później na umowie o pracę a poza tym to jest prestiż, przecież bardzo dużo firm ma ich oprogramowania

frey-dom

Nie nie nie, nie idźcie tam pracować. Psychicznie się można wykończyć. Firma ma gdzieś swoich pracowników i interesuje ich tylko sprzedaż. Małe wsparcie ze strony przełożonych, szkolenie które nie przygotowuje do pracy (i sama osoba szkoląca to przyznaje...). Trudne warunki pracy i zero taryfy ulgowej.

Angelo

@Robert Witam, Co oznacza, że "warunki takie, jak oferowali zawsze"?:) Czy wiesz może coś np. o warunkach finansowych?;) Z góry dziękuję Ci za odpowiedź i pozdrawiam.

Sarenka

Pracuję już prawie rok i jestem bardzo zadowolony. Prezesi super. Wymagają, ale też potrafią pomóc i nagrodzić. Firma szanuje pracowników i nie podchodzi do nich przedmiotowo.

były

Odradzam, odradzam, odradzam, no chyba, że masz lightowe podejście do korumpowania/ motywowania klientów....

jason

a jesli chodzi o stanowsiko Konsultant w Dziale Wsparcia Użytkownika,czy jest ono związane z jakąkolwiek sprzedażą przez telefon(wciskaniem klientom róznych ofert) obudowaną odpo.planem sprzedażowym ??czy tak jak w ogłoszeniu ze ... -telefoniczne i mailowe wsparcie klientów w bieżącej pracy z programami Raks -konsultacje dla klientów w zakresie rozwiązań oferowanych przez firmę -aktywną współpracę z innymi działami firmy z góry dzięki za opd.

aaa
@jason 05.04.2015 16:42
a jesli chodzi o stanowsiko Konsultant w Dziale Wsparcia Użytkownika,czy jest ono związane z jakąkolwiek sprzedażą przez telef...

Praktycznie wszystkie stanowiska w raks mają plany sprzedażowe.

Begonia

Cześć. To najlepszy pracodawca a komu sie nie podoba to droga wolna! Pracuje kilka lat a to już coś znaczy i powiem wam, ze rozwinełam się bardzo,wciąż czegoś uczom, nagradzajo ale i karzo chyba jak wszendzie. Płaco dobrze a nawet z górko bywa, traktujo nieźle no i ważne że fajna ekipa tam robi. Wszyscy sie mocno przyjaźnio ze mno i to jest przyjemne. Polecam

Łosoś

Witam! Jestem nadal pracownikiem (już 3 rok) i powiem krótko wspaniała szkoła życia zawodowego. Polecam wszystkim, którzy zaczynają swoją karierę i chcą trafić do profesjonalnej firmy, w której będą mogli się rozwijać i uczyć. Z roku na rok osiągam tutaj coraz więcej i jest mi to uczciwie wynagradzane. Przewijają się przez naszą firmę nowi pracownicy i część z nich to typowi leserzy, którzy uważają, że wszystko się im należy z automatu. Takie roszczeniowe maślaki szybko wypadają za burtę. I dobrze.

anonim

(usunięte przez administratora)

Znajomy królika

Widzę, że i tobie się w pracy nudzi. W godzinach pracy się pracuje a nie udaje, że pracuje, siedząc w necie i wypisując te bzdury. Weź się lepiej za robotę.

anonimka

Jej, czytam i dalej nic nie wiem o tej firmie. Wychodzi na to, że sami desperaci się tu wypowiadają - albo jest źle i nadal pracują (??) albo mają pretensję, że wynagrodzenie, które sami podali na rekrutacji jako oczekiwane jest za małe. Wychodzi na to, że ktoś, kto naprawdę chce się czegoś dowiedzieć o firmie i tak niczego się nie dowie... Potwierdza się niestety stara prawda, że wypowiadają się głównie niezadowoleni, szkoda.

Pracownik
@anonimka 11.03.2015 16:51
Jej, czytam i dalej nic nie wiem o tej firmie. Wychodzi na to, że sami desperaci się tu wypowiadają - albo jest źle i nadal pra...

Pracuję w Raksie od 5 lat na stanowisku starszego specjalisty i jestem zadowolona, że właśnie tu. Od razu na wstępie powiem wszystkim zastanawiającym się czy aplikować - w Raksie pracujemy naprawdę, na 100%. Nie ma miejsca na tzw. leserkę. Potwierdzam więc powyższe opinie, że osoby lubiące odpocząć w pracy mogą sobie darować męczące etapy rekrutacji (potwierdzam, że też musiałam przebrnąć przez 3 etapy). Potwierdzam również, że pracują tu fajni ludzie ale może to zasługa starannej selekcji ;-) Co niezwykłego jest w osobach z którymi pracuję? Chyba przede wszystkim to, że lubią swoją pracę, że chce im się pracować, że lubią innych ludzi i pracę z nimi - mam na myśli zarówno współpracę wewnątrz jak i pracę z klientem. Pewnie, że mamy tu powitania i pożegnania, czasami jest bardzo przykro się żegnać ale to normalne, że ludzie odchodzą, zwłaszcza kiedy są zdolni, ambitni i idą "dalej" w swojej karierze zawodowej. W Raksie jak w każdej innej firmie możliwości rozwoju i awansu są dostępne ale ktoś kto osiągnął już max. może po pewnym czasie szukać innych wyzwań - to przecież zrozumiałe. Praca w godz.9-17, ogólnie nikt nie pracuje po godzinach ale czasami jakby się zdarzyło to ten czas jest oddany. Mi się zdarzyło, że zostałam kilka razy jak musiałam odpracować jakieś wcześniejsze wyjścia. Zarobki - to pewnie najbardziej wszystkich interesuje...Nie znam zarobków w działach ale wiem, że oprócz wynagrodzenia zasadniczego są premie (prowizje) i jeśli handlowcy, wdrożeniowcy, serwisanci, obsługa klienta i wszyscy, którzy mają plany sprzedaży realizują je to otrzymują prowizje. Wbrew nielicznym opiniom, które się tu pojawiły to nie jest wynagrodzenie symboliczne a sytuacje realizacji planów w trakcie roku nie są przypadkiem (mamy co miesiąc prezentację wyników do wiadomości pracowników). Nie oczekujcie, że ktoś poda Wam konkretną kwotę ile zarabia - chyba nie myślicie, że pracownik po 5 latach z dużym doświadczeniem ma zarabiać tyle samo, co osoba w okresie próbnym, ucząca się firmy i pracy w firmie? Każdy ma prawo do swojej opinii o pracodawcy - moja jest pozytywna i polecam pracę w Raksie. Myślę, że gdyby ludzie nie byli zajęci tak bardzo swoją pracą jak są to pojawiłyby się w tym miejscu dziesiątki fajnych opinii.

Też pracownik
@Pracownik 12.03.2015 10:44
Pracuję w Raksie od 5 lat na stanowisku starszego specjalisty i jestem zadowolona, że właśnie tu. Od razu na wstępie powiem wsz...

"Nie ma miejsca na tzw. leserkę". Widzę, że pisząc takie elaboraty, niezbyt zajęta jesteś swoją pracą. Po 5-ciu latach pracy to zrozumiałe... Weź się lepiej za robotę i nie filozofuj.

anonim

co do rekrutacji z grubsza opisalem jak to wyglada w RAKS. Co do zarobkow: informuje ze jesli wydaje wam sie ze negocjacje wysokosci zarobkow - jak to zwykle na rozmowach w firmach wyglada - nie sa czyms zle, to informuje ze pomimo pozytywnego przejscia 3 etapow rekrutacji takie proby negocjacji koncza sie natychmiastowym zerwaniem rozmów. Ocenę pozostawiam Wam dla Was samych..

stary pracownik

Nie pchajcie się do tej firmy,szkoda czasu. "Mordor" to nic przy raksie.

mak

masakra, masakra, masakra, masakra!!!!!!!!! Pracowałem i uważam tą firmę za najbardziej nie trafione miejsce!!! (usunięte przez administratora) Jedyne co powodowało uśmiech na twarzy każdego dnia to ludzie pracujący na szeregowych stanowiskach. Ale tak jak napisał pracownik jest ich co raz mniej....

rex

warto pracować tam jako Regionalny koordynator ds. współpracy z partnerami?Właśnie znalazłem ogłoszenie w internecie, na jaką podstawę brutto można liczyć? prowizję też się dostaje?

terens

Nie polecam Wam tego miejsca. Sam pracuje tu od roku. Niestety nie mam wyboru. Korporacyjne podejście i zero ulg, wyścig na całego. Awanse tylko przez znajomości.

Qba

Czy ktoś może podać jaki jest poziom zarobków na stanowisku konsultanta w dziale wsparcia użytkownika?

neo

Naprawdę nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć? Czekam już na odpowiedź trzy tygodnie. Może w ogóle teraz nie ma co liczyć na rekrutacje od Raks, a ja jak głupi pytam? Napiszcie prosze kiedy ostatnim razem kogoś tu przyjęli? Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedzi, jeśli oczywiście się takie pojawią.

A.
@neo 21.01.2015 00:40
Naprawdę nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć? Czekam już na odpowiedź trzy tygodnie. Może w ogóle teraz nie ma co liczyć na...

Neo, handlowców wciąż przyjmują nowych, ponieważ jest ciśnienie, problem z planami i co rusz to ktoś odchodzi/kogoś zwalniają. Pieniądze ? Pracujesz 3 razy ciężej niż górnik za 3 razy niższą pensyjkę. Patrząc na ciśnienie związane z planami, wymogi ciągłego!!! dzwonienia i jeżdżenia na spotkania, kontrolę nawet naszego pierdnięcia w godzinach pracy przez kierowniczkę - nie polecam. Choć kilka lat życia poświęciłem firmie, to jednak drugi raz szybciej bym rozejrzał się za czymś innym. Jednak są też plusy jak umowa o pracę, przelew na czas i ... chyba tyle. Podsumowując: są lepsze firmy (gdzie zarabia się znacznie lepiej, mniej się stresuje i jest się sobą a nie pustą marionetką do wyciśnięcia) ale na pewno też znajdą się gorsze. Twój wybór czy wolisz krewetki w cieście czy zwyczajną w gazecie.

plus

Ludzie, padło konkretne pytanie. Ile można zarobić? Wy natomiast piszecie o wszystkim innym. Jeżeli tak wykonujecie swoją pracę to nie dziwię się że mało płacą...

bro

Jakie są płace w RAKS ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonymous

Nie zakładaj, że zgłaszają się tylko ludzie bez doświadczenia. Specjaliści nie pracują tylko i wyłącznie w tej firmie ale w innych firmach także a chodzą na rozmowy bo np: badają rynek albo najnormalniej w świecie chcą zmienić organizację. Uważam, że człowiek z doświadczeniem (udokumentowanym), spokojne przejdzie do innej firmy lub znajdzie organizację za większe pieniądze niż oferowane tutaj.

aaa
@Anonymous 25.08.2014 14:01
Nie zakładaj, że zgłaszają się tylko ludzie bez doświadczenia. Specjaliści nie pracują tylko i wyłącznie w tej firmie ale w inn...

pomyłki, opóźnienia to w RAKS rzecz normalna, wystarczy zobaczyć jak dużo aktualizacji jest wypuszczane (klienci też coś na ten temat mogą powiedzieć). Przełożeni ... mhhh ... dużo można pisać - wydaje mi się, że nie mają zbyt dużo do powiedzenia i są sterowani z góry. Dodatkowo w RAKS jest bardzo duża rotacja. Cały czas ktoś składa wypowiedzenie. Największym plusem RAKS są szeregowi pracownicy (są otwarci, chętni do pomocy i sympatyczni). Pensja jest zawsze na czas - czy duża, czy mała - pozostawiam do własnej oceny. Osoby które odchodzą cieszą się z doświadczenia, które zdobyli, ale co ważniejsze cieszą się że już mają ten etap za sobą.

bipiripi

Witam! Pracuję od 3 lat na stanowisku wdrożeniowca. Jeżeli działam na wysokich obrotach to moja pensja niewiele odbiega od wyżej wspomnianej kwoty. Żałosne jest kiedy ktoś nie przechodzi wybranego etapu rekrutacji, a tłumaczy to sobie tym, że firmy na niego stać. Ludzie zacznijcie od siebie, a potem szukajcie dookoła...

XYZ
@bipiripi 24.08.2014 10:40
Witam! Pracuję od 3 lat na stanowisku wdrożeniowca. Jeżeli działam na wysokich obrotach to moja pensja niewiele odbiega od wyże...

Żałosne jest to, że łżesz :).

anonim

aplikowałam, pani przez telefon zadała mi 3 pytania:dlaczego wysłałam aplikację, jaki jest mój okres wypowiedzenia i zarobki- powiedziałam że 4500 netto. Ta miska ryżu okazała się być dla nich za droga, bo już nie oddzwonili. Stanowisko wdrożeniowiec kadry i płace

Spartakus
@anonim 21.08.2014 19:24
aplikowałam, pani przez telefon zadała mi 3 pytania:dlaczego wysłałam aplikację, jaki jest mój okres wypowiedzenia i zarobki- p...

4500 netto to mają na parę osób :), (czytaj desperatów):). Jak ja podałem podobną kwotę to panienka rekrutująca mało z krzesła nie spadła. Taki mają klimat aby płacić ochłapy.

Giorgio

Szukają ludzi chcących dostawać jałmużnę za pracę. Szukają desperatów chcących pracować za miskę ryżu. Przekonacie się podczas "spotkania" w/s tzw. pracy.

Ginter
@Giorgio 09.08.2014 22:57
Szukają ludzi chcących dostawać jałmużnę za pracę. Szukają desperatów chcących pracować za miskę ryżu. Przekonacie się podczas...

podpowiesz ile jest warta ta miska ryżu (mówię o podstawie), bo nie wiem czy wysyłac aplikacje na Sp. ds Sprzedaży dla klienta biznesowego

zibi

Zależy na jakie stanowisko?

maja
@zibi 23.06.2014 17:03
Zależy na jakie stanowisko?

Konsultant w Dziale Wsparcia Użytkownika Interesuje mnie jak wygląda ta praca? Jak wyglądają zarobki :)

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Ciekawe który z kierowników w tej firmie dałby przeprowadzić rozmowy kwalifikacyjne szeregowemu pracownikowi... Rozmowy są prowadzone przez pracownika HR i kierownika... Nikt nie straszy rozwiązaniem umowy, bo zanim zdąży postraszyć taka osoba dostaje już wypowiedzenie, nie ważne czy miała w kolejnym okresie szanse na zrealizowanie zakładanego planu sprzedażowego. Dla nikogo nie liczy się pełne zaangażowanie przez całe 8 godzin, ba to że ktoś siedzi po godzinach i pracuje zdalnie z domu, również nie jest zauważane, ponieważ wedle założeń - pracuje tyle ponieważ nie potrafi prawidłowo i efektywnie zaplanować swojej pracy. A jeśli chodzi o awans... bywały przypadki awansu, dziwnym trafem żadna z tych osób już nie pracuje - zostały zwolnione. Jedyna rzecz która trzyma w tej firmie to niesamowici ludzie którzy w niej pracują na stanowiskach szeregowych pracowników, jednak i ich jest już coraz mniej.

WolfRaider

Pracuje w Raks juz 13 lat. To mówi samo za siebie. Sam prowadziłem kilka rozmów kwalifikacyjnych. Na każdej z nich, z pełnym przekonaniem, powtarzałem, że w naszym kraju takiego pracodawcy ze świecą szukać. I nie jestem kierownikiem, tylko szeregowym pracownikiem. A to, że trzeba pracować, by zarobić? To chyba normalne, wręcz zdrowe. Ważne, ż za gorszy okres nikt nie odsądza od czci i wiary i nie straszy od razu rozwiązaniem umowy o pracę. Acha, jeśli chodzi o awans pionowy... Firma zatrudnia niecałe 100 osób (we wszystkich działach: programiści, serwis, handlowcy), więc choćby chciała, to nie ma szans na realne zmiany stanowisk.

A.
@WolfRaider 28.05.2014 23:16
Pracuje w Raks juz 13 lat. To mówi samo za siebie. Sam prowadziłem kilka rozmów kwalifikacyjnych. Na każdej z nich, z pełnym p...

Drogi kolego sympatyczny, niektórym tanie piwo do życie nie wystarczy :)

pracownik

zależy od działu ale w części sprzedażowej jest podstawa i prowizja od wyników sprzedażowych, uczciwe podejście stosowane przez większość firm ;)

były pracownik

Może Raks nie był idealnym pracodawcą(chyba taki nie istnieje) ale wg mnie nie zasługuje na tak słabą opinię. Umowa o pracę, godziny stałe, płaca zadowalająca, a bywały miesiące, że bardzo satysfakcjonująca. Jeżeli ktoś szuka pracy w której nie będzie musiał robić nic to nie tam, ale jeżeli chce się czegoś nauczyć i przede wszystkim pracować to sądzę, że może znaleźć swoje miejsce w tej firmie na dłużej. A do tego atmosfera super. Ja daję 5 gwiazdek - z pozdrowieniami dla ekipy Raksa :)

kandydat na SdsKB

Czy może ktoś wie czym się różni u nich Sprzedaż Bezpośrednia od Pośredniej i w której jakie są zasady?

pracownik

Pracuję w Raks od 4 lat. Początkowo na praktykę później umowa na czas nieokreślony. Udało mi się również awansować. Przyznam, że z uśmiechem przychodzę do pracy ze względu na atmosferę - jest wyjątkowa. Uciekłam z korporacji aby mieć większy wpływ na to co sie dzieje, a nie wykonywać obowiązki jak małpka. Jeśli chodzi o zarobki to wiadomo podstawa to podstawa ale przy intensywnej pracy premia jest też całkiem zadowalająca. Na początku warunki były gorsze ale z czasem praca jest doceniana. Wiadomo w każdej firmie są lepsze miesiące i gorsze jednak uważam, że narzekać tu nie można. Każdy ma prawo do swojej opinii nawety jeśli nie miał okazji zobaczyć jak wygląda praca w Raks, Moja jest jak najbardziej pozytywna.

Maco Polo
@pracownik 15.05.2014 12:19
Pracuję w Raks od 4 lat. Początkowo na praktykę później umowa na czas nieokreślony. Udało mi się również awansować. Przyznam, ż...

Przychylam się do opinii koleżanki. Raks stwarza rewelacyjne warunki do rozwoju osobistego. Zarząd uczestniczy żywo we wszystkich bieżących tematach, bardzo mocno wspiera działania wszystkich działów, i jednocześnie bardzo mocno stąpa po ziemi. Cała firma kręci się na wysokich obrotach i wszyscy czują, że grają do jednej bramki. Non stop prowadzone są różne ciekawe projekty, które dają szerokie możliwości sprawdzenia swoich sił na nowym gruncie. Moja przygoda z Raksem trwa już 5lat lat, a czuję jakbym przepracował 6 miesięcy. Taki na prawdę jest Raks. Oczywiście kto chce psa uderzyć, ten kij zawsze znajdzie.

Zostaw opinię o Raks Sp zoo - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raks Sp zoo