Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Reguły

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 418 ocen.

Opinie o Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Edyta

@ewa, @pracownica to miejsce o pisaniu o warunkach pracy i doświadczeniach, a nie opisywaniu swoich pracowników. Prywatne rozmowy nie prowadzi się na forum firmy Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Kasia

Cześć, chciałam zapytać, czy jest ktoś kto obecnie pracuje w IM w Radomiu? Czy rzeczywiście na początku jest ciężko wyrobić "normę"? Jak z umowami? Czy jest możliwość ubezpieczenia? Pozdrawiam

ciekaaawa

witam. Chciała bym się dowiedzieć jakie są zarobki w tej firmie ? Więcej niż 2 tys ?? Z góry dziękuje za odpowiedz.

lasciate ogni speranza
@pracownica 23.02.2017 13:08
1500 a przy akordzie nawet 2300 zależy na jakiego trafisz koordynatora najlepsi są panowie same ciacha...

1500 - 2300 ??? -:)-:)-:) To w ochronie teraz płacą 2400... na rękę -:)-:)-:)

ewa
@pracownica 23.02.2017 13:08
1500 a przy akordzie nawet 2300 zależy na jakiego trafisz koordynatora najlepsi są panowie same ciacha...

Przystojni faceci, to dar od Boga, od razu chce się żyć;)

zainteresowany

Czy da się jakoś dojechać z Wrocławia do siedziby firmy autobusem? 133 dojeżdża?

Smutna

Pracuje od kilku tygodni w Ironię. Praca fajna da się znieść. Najgorsze jest to że kończy jakiś projekt i przenoszą się gdzie popadnie. Zaczęłam się oswajać z grupa przełożona też bardzo fajna, ale wszystkich nas rozdzieli. Chciałam zostać u Koordynatorka z którym pracowałam od początku, ale niestety przenieśli mnie gdzie indziej

Www

Pracuję od tygodnia bardzo podoba mi się atmosfera w pracy i ludzie z którymi pracuje. Koordynatorka do której trafiłem jest bardzo pomocna i chętna w tłumaczeniu wszystkiego. Podziwiam dziewczynę ma mega cierpliwość i potrafi słuchać potrzeb innych. Pomimo że pytam o coś 100 razy bo nie jestem tego pewna wszystko jeszcze raz dokładnie mi tłumaczy szacun dla niej. Zdaje sobie sprawę, że ma na sali 20 osób ale robi co może. Ogólnie polecam pracę w Ironię????

Nick
@Www 27.10.2017 18:25
Pracuję od tygodnia bardzo podoba mi się atmosfera w pracy i ludzie z którymi pracuje. Koordynatorka do której trafiłem jest ba...

Po tygodniu to ty duzo wiesz ha ha nawet nie wiesz jakiej plci jestes

Zastanawiasie

Cześć :-) czy ktoś pracował w ironie, złożył wypowiedzenie a potem powrócił spowrotem? Czy chcieli go przyjąć ? Nie było problemów?

a tam
@Zastanawiasie 25.09.2017 23:05
Cześć :-) czy ktoś pracował w ironie, złożył wypowiedzenie a potem powrócił spowrotem? Czy chcieli go przyjąć ? Nie było proble...

Nie ma problemu :-)

Iskierka

Cześć wszytkim jak to moze byc przez kilka miesięcy kierowania zespołem przez zajebistego koordynatora nagle wszystko zmieniło się, tylko brakło Cię na chwilę :-( :-( Jesteś dla nas przykładem i wzorem do naśladowania chociaż już Cię z nami ale takich ludzi brakuje z podejściem i szacunkiem dla człowieka jak Ty ciągle z uśmiechem nie przenosząc problemów do pracy . Dziękujemy za wszystko i utrzymany kciuki :-)

Nova

Z tego co mi wiadomo to stanowisk; pracownik biurowy. Głównie czy jest ciężko jak atmosfera itp? Ktoś coś?

Edyta

@Nova w takich sytuacjach najlepiej samemu pójść do pracy w Iron Mountain Polska i samemu się przekonać, które opinie były prawdziwe. A nad jakim stanowiskiem się zastanawiasz? Może napisz tutaj to ktoś z tego stanowiska Ci opowie o swojej pracy.

Nova

Co masz na myśli? Zastanawiam się nad złożeniem CV ale widzę że opinie są podzielone ????

Iskierka

Witam wszystkich zauważysza ostanie zdarzenie co się dzieje w IM a szczególnie braki osób chcialbym aby wrócił nasz jedyny koordynator brakuje nam Ciebie w naszej sekcji juz odczuwamy brak Ciebie taka ocena jest całego zespołu nie tylko moje odczucia Pozdrawiam i wracaj do nas

IneedYou
@Iskierka 19.09.2017 20:00
Witam wszystkich zauważysza ostanie zdarzenie co się dzieje w IM a szczególnie braki osób chcialbym aby wrócił nasz jedyny koo...

Czy masz na myśli Pana R.?

Edyta

@Nie znajoma oczywiście chodziło mi tylko o relacje pracownicze. W takim razie każdego musi traktować z szacunkiem. Czyli atmosfera w Iron Mountain Polska Sp. z o.o. jest dobra? Może polecić innym tę pracę?

Edyta

@Nie znajoma rozumiem, że podoba Ci się praca z Twoim przełożonym. A z samej pracy też jesteś zadowolona? Podzieliłabyś się zaletami tego pracodawcy z innymi użytkowaniami forum? Aktualnie firma Iron Mountain Polska poszukuje magazynierów i kurierów http://www.gowork.pl/praca/iron-mountain-polska-sp.-z-o.o.;pr, czy masz doświadczenia z tym stanowiskiem? Jakieś rady odnośnie rekrutacji dla osób starających się o te posady.

Nie znajoma
@Edyta 04.08.2017 11:06
@Nie znajoma rozumiem, że podoba Ci się praca z Twoim przełożonym. A z samej pracy też jesteś zadowolona? Podzieliłabyś się zal...

Moje relacje są tylko na poziomie pracy oraz czynności które wykonuje zlecone przez mojego przełożonego który jest wyjątkowy pod względem podejścia i szacunku dla ludzi gdyż to jest mega ważne kto jakim jest człowiekiem zawsze dla każdego znajdzie czas czasem widzę że robi kilka rzeczy na raz i mu współczuje ale dotrzymuje słowa pozdrawiam gorąco i jesteś bardzo stylowy na swój wiek ????

Nie znajoma

Pozdrawiam nowego naszego koordynatora który zastąpił nasza poprzedniczke i mogę stwierdzić jest fajniej i tym bardziej miła atmosfera w zespole jest pełen optymizmu i zawsze każdemu pomoże dla każdego ma czas odchodzi od biurka jak pracownik go prosi o pomoc nawet w trakcie pisania maila. pozdrawiam jedynego koordynatora ????

Anna

Rotacja pracowników jak na lotnisku. Każą podpisywać regulaminy i umowę bez możliwości zapoznania się z ich treścią. Niejasne zasady (brak stawki na umowie, brak dodatku nocnego). W regulaminach kary umowne np. 10tyś. w innym regulaminie kara - 6x miesięczne wynagrodzenie. Taka rada dla młodych osób - jak coś podpisujecie, to poproście o czas na zapoznanie się z treścią umowy/dokumentu/regulaminu, a później podpis. Jeden egzemplarz umowy jest dla was, a drugi dla firmy :)

Uprzejmy
@Anna 17.05.2017 15:05
Rotacja pracowników jak na lotnisku. Każą podpisywać regulaminy i umowę bez możliwości zapoznania się z ich treścią. Niejas...

Rotacja jak na lotnisku bo nie każdy kto przychodzi do Im chce pracować. Większość bardzo roszczeniowych młodych wypisuje tu bzdety bo nie wiedzą co to znaczy praca na akord -nie siedzisz tu 8h i nie patrzysz w sufit - raczej w żadnej firmie za samo siedzenie nie płacą. Ten kto chce zarobić to zarobi. Co do dokumentów istnieje coś takiego jak język w buzi i wystarczy poprosić o chwilę na zapoznanie się z ich treścią. Jak patrzę na te opinie to się nóż w kieszeni otwiera.

Pracownik IM

Robota kiepska jak kierownik ŁUKASZ M. Fałsz i zakłamanie przełożonych. Wszystko najmniejsza linia oporu i taktyka firmy aby dziś ... Zero szacunku dla pracowników. Zarobki zbliżające się do minimalnej krajowej!Nie rosnące w ogóle !!! Praca nie warta uwagi.Gorąco nie polecam.

pracownica była
@Pracownik IM 23.03.2017 21:48
Robota kiepska jak kierownik ŁUKASZ M. Fałsz i zakłamanie przełożonych. Wszystko najmniejsza linia oporu i taktyka firmy aby...

Jeśli według ciebie kiepska praca to po co siedzisz tu,weź się w garść i jedz za granicę lub na budowę każdy chce siedzieć i.nic nie robić ludzie weźcie się ogarnięcie jak patrzę na niektóre osoby to płakać mi się chce po prostu przedszkole

Ciacho

No to musisz mieć dużego farta żeby trafić na to "ciacho" bo obecnie w firmie jest tylko jeden Pan koordynator.

pracownica
@Ciacho 23.02.2017 20:59
No to musisz mieć dużego farta żeby trafić na to "ciacho" bo obecnie w firmie jest tylko jeden Pan koordynator....

Mam na myśli ogólnie że mało tu facetów nie tylko koordynatorów mi się bardzo podoba ta praca nie wiem jak innym lubię i tym bardziej coś nowego. Idę spać jutro na 6:00 hehe

zainteresowany

Kiedy beda pity?

Mądrala
@zainteresowany 21.02.2017 11:27
Kiedy beda pity?

Jak się dwie Niedziele Palmowe do kupy zejdą ;-)

Programista wyklęty
@zainteresowany 21.02.2017 11:27
Kiedy beda pity?

w rad wagu co drugi dzień z belmondem jest pity :P wystarczy, że postawisz flaszkę

IM była pracownica

Pracowałam przez niecałe 3 lata w IM. Plusy: + elastyczny grafik , naprawdę można się dogadać + jeśli ktoś w miarę szybko złapie tempo pracy, można wyrobić ponad 100 % + nielimitowane przerwy ( z czego 0,5 h płatne) + dodatkowo płatne soboty (chociaż kiedyś były płatne więcej, były też nadgodziny) + jeśli się trafi na ,,swoją" grupę i fajnego kordynatora, to inne niedogodności już tak bardzo nie przeszkadzają + praca sama w sobie w miarę ciekawa (zależy od projektu), Minusy: - nie da się ukryć, że znajomości się liczą w tej firmie, co widać przy (zaznaczam niektórych, bo są osoby, które jak najbardziej zasłużyły) wyborze koordynatorów, specjalistów, przydzielaniu pracy, lub przyznawaniu premii - brak umowy o pracę, szansa indywidualnej podwyżki niska, małej części się udało, innym już nie - kordynatorzy przenoszą ludzi bo tak, wedle swojego widzi mi się, do innych grup, mimo tego, że ktoś pracował np. rok z tymi samymi ludźmi, jeśli ktoś z IM to czyta, to wiem, że bardzo dużo osób się zwolniło z tego powodu i można by nad tym popracować, - minusem jest to, że nigdy nie wiesz, ile zarobisz, tzn. znasz mniej więcej swoje możliwości, ale są okresy, że jest mało pracy, ludzie są odsyłani do domu, lub po prostu pójdzie gorzej z akordem. Moim zdaniem praca godna polecenia, dla osób młodych i koniecznie studentów do 26 roku życia. Potem na ZUSIE zarobek spada o kolejne 15 %, czyli ucinają około 29 % łącznie z podatkiem. Odeszłam z powodu braku perspektyw na umowę o pracę, podwyżkę, brak premii mimo, że po 1 roku pracy osiągałam zazwyczaj regularnie wyniki ponad normę. Jeśli ktoś z IM to czyta, to uważam, że powinniście bardziej doceniać starszych pracowników, nie tylko kordynatorów i specjalistów, ale też tzw. ,,szaraków", bo Wam pouciekają, a jednak żeby nauczyć jednego pracownika chociażby jednego projektu potrzeba trochę czasu.

2xoko
@IM była pracownica 30.11.2016 22:25
Pracowałam przez niecałe 3 lata w IM. Plusy: + elastyczny grafik , naprawdę można się dogadać + jeśli ktoś w miarę szybko z...

Jak juz wymieniasz cos (zalety, wady) byla pracownico to zdecyduj sie .... na koncu zdania (+,-) dajesz przecinek (,) a na koncu wymieniania dajesz kropke (.) albo w ogole nic nie dajesz....... a ty raz tak raz siak i dlatego jestes byla..IM

Tommy
@2xoko 29.03.2017 17:54
Jak juz wymieniasz cos (zalety, wady) byla pracownico to zdecyduj sie .... na koncu zdania (+,-) dajesz przecinek (,) a na...

Ależ merytoryczny wpis. A może Ty nam powiedz jak tam się pracuje, a nie się czepiasz innych?

znajoma

Zauważyłam że pewne osoby starsze stażem ok 2-4 lata szczególnie mężatki bardzo się obrażają na innych i zachowują się jak małe dziewczynki i tylko Tu piszą o innych bo mąż chyba nie daje rady już wytrzymać niech się ogarną tzn ogólnie bo jest śmiechu warte koleżanko hehe ogólnie. Praca jest ok można zarobić tylko trzeba umieć pracować nawet na akord

Byłem, robiłem, zwolniłem

Praca taka sobie. Najnudniejsza jaką tylko można sobie wyobrazić. Osiem godzin siedzisz i przekładasz papierki z kupki papierków w koszulkach na kupkę papierków bez koszulek. A akord (czyli ilość za jaką dostaniesz 11 zł za godzinę) to około 20 cm kartek. Dziennie to z półtorej metra. Przez miesiąc czy dwa można popracować, na dłuższą metę nie ma kompletnie sensu. I tak akordu nie wyrobisz, bo dziewczyny które pracują po kilka lat podbijają go bardzo wysoko. Na wejście usłyszysz że można zarabiać kilka tysięcy a akord wyrabia prawie każdy. Zarobić można, ale głównie kosztem innych, np wybierając sobie lepsze pudełko a gorsze zostawiając reszcie albo robiąc co łatwiejsze rzeczy inne olewając. Jako praca na chwilę nie jest źle, ale kariery nie zrobicie.

okioki

Hehe Ja Wiem o kogo chodzi to Ci powiem tak Weź się do pracy a nie bąki puszczasz ba stołku macie dwie lewe ręce do pracy jak patrzę na niektóre osoby to przedszkole a nie studenci aż mi Was ŻAL za gadanie nikt nie będzie płacił - naucz się pracy

2xoko
@okioki 18.11.2016 06:26
Hehe Ja Wiem o kogo chodzi to Ci powiem tak Weź się do pracy a nie bąki puszczasz ba stołku macie dwie lewe ręce do pracy j...

ja chyba tez wiem...o kim mowicie....aale mam nadzieje ze juz nie schodzi ...czy nadaal schodzi?

wiola 89

Firma dziod!!Dzisiaj zwolnili sporo osób i powiedzieli ,że im nie zapłacą za 3 tygodnie pracy,bo nie wyrabiają normy 50 papierów na godzinę.to jest śruba ich porypanej koordynatorki.Sprawa powinna się oprzeć o sąd!!!-niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co?

Re
@wiola 89 16.11.2016 22:45
Firma dziod!!Dzisiaj zwolnili sporo osób i powiedzieli ,że im nie zapłacą za 3 tygodnie pracy,bo nie wyrabiają normy 50 papie...

Ula czy Karolina im to zapewniła ?

2xoko
@Re 25.12.2016 10:53
Ula czy Karolina im to zapewniła ?

...chyba Viola

fufufu

Sokole oko Moi drodzy obserwować każdy z Was potrafi ale po co te głupoty piszecie jeśli komuś praca nie pasuje to droga wolna idź gdzie indziej sama widzę jacy ludzie pracują u nas współczuję czasem koordynatorom z jakimi ludźmi muszą pracować po prostu duże przedszkole tylko dziecko to powiesz i rozumie. Każdy tylko potrafi pisać a nie pracować bo mamusia ugotuje obiadek i zapłaci rachunki masakra czas ogarnąć się!!!! Nie można Wam uwagi zwrócić bo od razu się obrażacie tylko chcielibyście robić co Wam się podoba zejdź na ziemię!!!!!!! Ja bardzo chwałę swojego koordynatora z każdym potrafi rozmawiać jak z człowiekiem naucz się szanować.

Znajomy

Gdyby koordynatorzy byli inni to i inaczej by się w tej firmie pracowało. Niestety ale taka prawda. Osoba którą kilka opinii wcześniej tak chwalicie tak naprawdę boi się odezwać i postawić na swoim. Pracownikom wynajduje najgorsze zajęcie żeby pokazać swoim przełożonym że tyle jego podwładni potrafią. Niestety nie patrzy na to że najmniej przez niego zarabiamy. Żeby tylko sam coś potrafił byłoby dobrze, bo jak cokolwiek się dzieje nie tak to woła pracowników i pyta jak to powinno być zrobione bo sam nic nie wie. Poza tym odezwać się między sobą nie można bo tylko siedzi i podsłuchuje kto co mówi. Żenuła...

Wiem kim jestes
@Znajomy 02.11.2016 17:51
Gdyby koordynatorzy byli inni to i inaczej by się w tej firmie pracowało. Niestety ale taka prawda. Osoba którą kilka opinii wc...

Nie zawsze zarabia się miliony nieraz jest sie w plecy. To jest wlasnie praca na akord

bodzio

11 brutto to 9.41 netto czyli do ręki dal osób uczacych się (bez zusu) i 7,92 netto dla osób chcących pracować na umowe zlecenie z zus-em.

anonim

(usunięte przez administratora)

pytający

A ja mam pytanie 1 jak często siedzi sie na noc ? 2 piszą ze 11 zł za godz , to wałek jakis ? czy to jest brutto a dostaje sie z 5 zl xD, jak to jest bo slyszalem ze to jest z 3gr od wprowadzonego dokumentu?

AimCaroline

Na początek mydlenie oczu, pocieszanie nie jest źle dasz rade można zarobić nawet 4 tysiące na akordzie... Woda, kawa herbata mleko wszystko pod dostatkiem na te kwestię nie można narzekać. Szatnia z wieszakami szafkami każdy znajdzie sobie kawałek miejsca na ciuch.Niestety Sama praca nie jest tak kolorowa.Firma oszczędza na tym na czym nie wolno, czego efektem jest, tragiczny sprzęt ciągłe awarie i problemy w wykonywaniu zadań.Komputery myszy ,klawiatury, przybory biurowe, kompletne dno najgorsza tandeta.Akordy ciągle podnoszone do ilości nie do wyrobienia, częste zastoje na projektach-siedzisz 8 godzin za darmo i pretensje ,że wyjdziesz wcześniej.Oszukują przy wypłatach , a sama stawka jest nielegalna i niska. Na jakiś czas spoko opcja, na dłużej niszczy zdrowie , nerwy i budżet

Ironowiec

Nie wygodne opinie znikają jak szalone! Szkoda że w firmie nie likwidowane są słabe ogniwa !

anonim

(usunięte przez administratora)

lexter

Dla pracowników w Radomiu ?

ketchup

Chyba nie wiesz na jakiej zasadzie działa firma . Który koordynator jest nim bo się nadaje ? A który bp " kolega " jest koordynatorem ? 99% znajomości .

anonim

(usunięte przez administratora)

aironowiec

Proponuję jeszcze raz , uważnie przeczytac post .

Bambino

Kolesiostwo na najwyższym poziomie.

Martin

@4r praca tylko i wyłącznie dorywcza.... Lepiej szukać czegoś lepszego. A co to, tylko IM jest na rynku? Jak się chce to można zmienić "tyranie" na normalną pracę

Martin

11zł? co to za pieniądze? na pewno można wyżyć.... Kto im będzie pracował za taką stawkę? Stabilizacji tam raczej nie znajdziecie..... Atmosfera....Hmmmm... lepiej przemilczeć ten temat....

Rafael

Ta firma tylko potrafi "wyciskać" z ludzi jak najwięcej.... Szukają "murzynów" do roboty za psie pieniądze... Ładnie i pięknie to jest oficjalnie. Tak jak inni piszą lepiej omijać tą firmę.... Pozytywne komentarze są wzięte z kosmosu. Bałagan to mało powiedziane. Od noszenia pudeł, które przekraczają dopuszczalną wagę można się nabawić w przyszłości jakieś choroby . Praca dla tych, którzy nie mają akurat nic innego, a chcą porobić "chwile"

Stawka

Jak to jest ze dla ludzi którzy dopiero przyszli do pracy stawka godzinowa wynosi 11 zloty i dla ludzi którzy pracują juz tu prawie 3 lata stawka jest taka sama? Doświadczenie i wiedza jest na poziomie nie porównywalnym. Nie sprawiedliwe na maksa. Ludzie od kwietnia pracują za 11 zloty a ty ciągle czekasz na podwyzke i nic z tego. Skoro podnoszą stawkę o 2 złote to każdemu powinni ja o tyle podnieść tak jak odbylo się to w tamtym roku.

kedzior

Firma do (usunięte rzez administratora)... Pracowałem tam i powiem, że jest tragicznie. Chłopaki z magazynu czyli ja dostawalismy jakieś 9zł na godzine, natomiast dziewczyny które pracowały przy skanowaniu dokumentów itp. dostawały niecałe 7.5 zł na godzine. Firma to wyzysk na młodych ludziach. Dziwie się ludziom którzy tak dają się wykorzystywać. Za 7.5 zł ani za 9 zł na godzinę to rodziny ani nie utrzymasz ani nie założysz. Pozdrawiam i radzę tą firme omijać szerokim łukiem. A i jeszcze jedno, praca na magazynie polega na przygotowywaniu dokumentów dla klienta czyli są to pudła które ważą zazwyczaj po 5-8 kg, a weż przygotuj takich 140 pudeł i w dodatku rozmieszczonych Bóg wie gdzie i trzeba je znaleźć i zwieźć itp. Radze omijać tą firmę. Pozdrawiam firme Iron Mountajn.

pracowniczek

Mnie powala system rekrutacji na wyższe stanowiska. Takie ustawki jak w tej firmie to mało gdzie są. Same ulubienice. A kiedy ktoś kogo się nie spodziewają wyśle Cv to nawet do Cb nie oddzwonią. Oby tak dalej. Gratulacje!! Z resztą jak się zostaje po roku pracy "stołeczek" to mówi samo przez siebie jak jest.

Z.

Nie oczerniajcie ludzi jak ich nie znacie. Pracowałam z Panem R. dość długo i nie zgadzam się z Waszymi opiniami. Był jednym z kilku koordynatorów z którymi pracowałam i powiem że najlepiej pracowało mi się z Panem R. Nigdy nikomu nie odmówił pomocy. "Zagania do roboty" spoko, tak jak każdy normalny przełożony. Jak ktoś tego nie rozumie, to moim zdaniem nie nadaje się do pracy bo po prostu takiemu człowiekowi się nie chce. Szanuje Pana R. za to co robi dla swoich pracowników i za to jakim jest człowiekiem. A co do pensji to jak ktoś siedzi i nic nie robi to nie dziwię się że mało zarobi. Nie jest trudno nauczyć się projektów które tam są i wyrobić akord. Jak to się mówi dla chcącego nic trudnego. Trzeba sobie zapracować na pensje jak w każdej innej firmie.

O.

Ta firma się stacza. Najbardziej zastanawia jak co niektórzy zostali koordynatorami. Zero podejścia, brak profesjonalizmu, olewka, w wielu przypadkach obgadywanie pracowników z własnej sekcji, traktowanie ich jak ludzi niższego rzędu. Zdarza się, że koordynator wraz z przyjaciółką/przyjacielem bawią się lepiej niż na bankiecie - rozmowy o życiu, o tym kto co z kim, jak, dlaczego, śmiech nieraz na całą sale. Pracownik pójdzie do kogos o coś zapytać, pomóc w czymś to wielkie halo i zaganianie do roboty. Ale są też tacy na których można liczyć i którzy we wszystkim pomogą bez przewracania oczami i miny typu - "co Ty znowu chcesz". Nie musicie nic mówić drodzy "koordynatorzy" bo widać po minie, że przerywam w bardzo ważnym zajęciu jakim jest rozmowa przez telefon z kimś z zewnątrz, pisanie maila czy dyskusja nad kolorem paznokci. Myślałam że po ostatnich zwolnieniach coś drgnie ale podejście co niektórych się chyba nigdy nie zmieni no chyba że wylądują na kasie w jakiejś biedrze.

Ktoś

Na pewno obecnie w IM sporo się ostatnio dzieje i zmienia. Czy na lepsze - to sie jeszcze okaże. Praca tez jest jaka jest. Ale osoby, które się przykładaja do pracy na pewno mogą trochę zarobić. Tylko trzeba byc obrotnym i koncentrować się na pracy, a nie pogadankach. Co do R., ja mam dobre zdanie.

Ooooopa

Ja uwazam ze Radek jest jednym z lepszych kordi w tej firmie :) widac zaangazowanie chec do pracy i zawsze usmiech na jego twarzy. Nie usiadzie i nie siedzi przez 8 godzin tylko jest tam gdzie go potrzebuja.

pracowita

Pan R. wielokrotnie zastepowal mojego kordiego i ja tam do niego nic nie mam, o wszystko można zapytać, jest spoko, po prostu widać, że przykłada się do swoich obowiązków i naprawdę podziwiam go, że potrafi zarządzać dwoma zespołami jednocześnie

tralala

No chyba "zaganianie do roboty" to raczej dobrze o nim świadczy bo to należy do jego obowiązków, ktoś musi nami zarządzać, bo co by to było jakby każdy robił co chciał, po to się przychodzi do pracy, żeby pracować, a tobie, widać, że nie chce ci się pracować i dziwić się potem, że 600 zl zrobiłam..., ja jakoś potrafię wyciągnąć 1500

ktoś

A wiecie kiedy pracownikom rozliczenie do Pitu sie wysyła? Czekam do jutro bo jak nie to pójdę do odpowiednich osób. Bo ja czekać nie będę. Skończyła się moja cierpliwość do was. Zawsze macie bałagan.

Marcin

Witam. Interesuje? Zagania do roboty i tylko czeka żeby usiąść a na nocce siedzi i gada a jak znudzi mu się to chodzi na przerwy co godzinę. Nic specjalnego. Wtyki ma.

yyyyy

Pracowałam z nim Panem R i bardzo go chwałę przynajmniej interesuje się pracownikiem co robi nie siedzi przy biurku tylko do dyspozycji pracowników.

uuuu

Za 600zl robiłam cały miesiąc to mi szkoda było nerwów marnować na odzywanie się. Wolałam odejść i mieć z głowy bo takich jak ja było setki. Po co mam nerwy psuć jak moja dniówka w tej firmy wynosiła około 20zł na 8 godzin. Więc nerwy nie były warte tych złotówek. A kto wprowadzał mobbing to siedzi do tej pory. Teraz pozostaje mi się śmiać z tych co dają się w ch...... robić. Dziękuję za uwagę

Zostaw opinię o Iron Mountain Polska Sp. z o.o. - Reguły

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iron Mountain Polska Sp. z o.o.