Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Adres: Regulska 2, 05-820 Reguły

NIP: 5272697325 KRS: 0000471571

Iron Mountain Polska Sp. z o.o.
4 423 6 1

Opinie o Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Nowa

Witam wszystkich, pracuje w Radomiu od kilku tygodni i mogę stwierdzić ze jest fajna atmosfera w jednym w zespole który kieruje ciemny przystojny brunet. To co mi się w tym zespole podoba to podejście kierownika do pracownika i wysłuchania go. Nie wiem jak jest w innych zespołach ale ten według mnie jest najfajniejszy aż chce się pracować????

Pepe
@Nowa 10.12.2018 16:20

Tak, to prawda, atmosfera jest świetna, , płacą standardowo jak na radomskie warunki, ale ten fakt rekompensuje właśnie atmosfera.

Szpako

Ale była beka w Radomiu ten pierwszy co przemawiał to kierownik? Nawet wysłowić się nie potrafi co za ogr. Pewnie jakiś misiewicz że go ktoś zatrudnił. Jak ma działać ta firma jak takiego kierownika ma. Od kilku miesięcy się zapitala ale pierwszy raz go widziałem. No beka nawet tej drugiej głupio było po nim występować. Ale jedzonko sztos :)

Ja

Beznadzieja

Orw

Witam czy ktoś pracował w sadach na stanowisku kurier-magazynier? Jak to wyglada odnośnie pieniędzy itp

Ja

Pracowałem w Sadach, na magazynie. Jeżeli ktoś lubi dzwigac, denerwować się i monotonność to jest to praca dla ciebie. Jeżeli nie to odpuść sobie serio nikt tu dłużej niż 3 miesiące nie pracował Przy rozmowie o pracę po proście, żeby się przeszedł po magazynie i wam pokazał robotę.

a ktoś

Dzień dobry. W Radomiu się dzieje, bardzo źle. W firmie jest mało pracy, ludzie się zwalniają, zmiany na niektórych oddziałach są dwie a nie trzy. Co ekipa wyrobi więcej niż 130% normy to podnoszą. System jest stary i dobrze nie działa. Zamiast wszystko ulepszyć to szukają oszczędności... Jedyne co trzyma ludzi w firmie to atmosfera oraz dobra współpraca. Dobrze, że odszedłem z tej firmy.

Szczery

To co się ostatnio dzieje w szanownym radomskim oddziale zaczyna przekraczać już nawet granice słabego żartu. Poziom absurdu sięga zenitu, firma szukająca oszczędności równa się firmie szukających przeróżnych haków na pracowników, nie ważne że pracujesz tam 5 albo 6 lat. Jeśli ktoś posiada własne zdanie na pewne tematy jest z góry przegrany, aczkolwiek ludzie "wygodni" dla całego magicznego grona zbierajacego się wokoło kierownika mogą spać spokojnie zawsze się znajdzie dla nich wygodna posadka. Pomijając fakt o odwolywaniu masy pracowników z powodu małej ilości pracy. Z dnia na dzień jedynie coraz większy bałagan.

Ajasobietakata
@Szczery 21.09.2018 14:34

Widzę, że nic się nie zmieniło od roku ???? Ludzie polecam z całego serca ucieczkę! Kilka lat w mordorze za śmieszne pieniądze, stres wywoływany przez HR, kierownika, koordynatorów - że w ogóle ktoś nazwał tak to stanowisko... Może inaczej ludzie na tym stanowisku wybierani są po uważaniu. Zamiast doceniać pracowników, którzy utrzymują projekty to kierownictwo wchodzi w tyłek ludziom, którzy nie potrafią robić nic poza pisaniem maili. Każda praca będzie lepsza niż zasuwanie na 3 zmiany, żeby ktoś zbijał pieniążki i spijał śmietankę nie robiąc nic dobrego! Nie dajcie się wykorzystywać, znam dziesiątki ludzi którzy próbowali naprawić atmosferę, pomóc ludziom by zarobili chociaż najniższą krajową. Niestety kiedy zostanie to zauważone przez koordynatora, że dbasz o pracowników a nie o zarobki firmy to Cię zniszczą, zgnoją, zdepczą jak robaka. I nie znam ani jednego koordynatora, który dba o to żeby nie były podnoszone akordy, wszyscy którzy walczyli zostali zdegradowani, bądź zmuszeni do odejścia. I nie chrzańcie że są tacy, bo poznałam wszystkich od podszewki, dopóki nie dorwą się do stołka i nie wiedzą ile kto zarabia to może i dbają o dobro innych. Ale kiedy widzą że masz szansę zarobić więcej niż on na etacie - wierz mi zrobi wszystko żebyś nie zarobił. Bo przecież jakim prawem... Zwykły pracownik?! Na zleceniu?! UCIEKAJCIE!!!

Enane

Cześć Chciałbym żeby wypowiedział się ktoś na temat stanowiska jako kurier w IM ? Np.średnia ilość stopów/klientów? Ogólnie jak to wygląda okiem pracownika i czy to są wynagrodzenia na zasadzie tak jak w innych firmach kurierskich ?

Administrator

Czy warto zainteresować się firmą Iron Mountain Polska Sp. z o.o. jako pracodawcą?

3232
@Administrator 09.06.2018 11:55

Omijać te miejsce omijać szerokim łukiem! Nie pracuję tam, ale mam za sobą rozmowę o pracę i wcale nie dziwię się, że prawie 400 komentarzy na temat firmy. Stracony czas i żenada, mianowicie chodzi o Pani od HR: negatywnie nastawiona, przerywa kandydata i innych (swoich kolegów), doszukuje się drugiego dna, czepia się i wyśmiewa odpowiedzi, wpisuje coś na kompie --> nie słucha i pyta później to samo co inni już pytali; oferta w internecie napisana br. ogólnikowo, wymaganie nie odpowiadają rzeczywistości. Jak taki wizerunek firmy tworzy HR, to co dopiero się dzieje dalej...

Zwykły pracownik
@3232 13.08.2018 19:21

Osoba która nie zna Pani Hr to niech się nie wypowiada na jej temat ponieważ pracuje kilka miesięcy i właśnie ta Pani jest osobą bardzo sympatyczna od której bije ciepło oraz pozytywna energia. Chociaż pracuje nie długo ale rozmowa była przeprowadzona w formie dialogu i każda strona słuchała, tak więc nie oceniaj ludzi których nie znasz bo wypowiadając takie słowa ocenisz się kim rzeczywistości jesteś i kogo sobą reprezentujesz. Nie każdy kto ma kompetencje musi być przyjęty.

Karol

Czy firma normalnie funkcjonuje? Co jest powodem, że tak trudno uzyskać informacje?

Igor

Czy tak dobrze się pracuje, że nie ma chętnego do pisania?

Ciekawa

Witam, Jak obecnie wygląda sytuacja stanowiska pracownik biurowy w Mirkowie? Atmosfera, praca akordowa?

Jerzy

Warto starać się o prace w firmie? Czy jakiś dodatek socjalny macie?

Adam

Czy zauważyliście, iż warunki pracy odpowiadają niemal stosunkowi pracy, a wszelkim sposobem pozorują, że to zlecenie? Przecież "koordynator" to zwyczajny przełożony co wydaje polecenia etc Inspekcja Pracy powinna się tą firmą "amerykańską" zainteresować już dawno temu.

Wer

Witam,dostałem propozycje pracy na magazynie,warto tam pracować?

Ciekawski
@Wer 03.03.2018 08:56

Jakie wynagrodzenie proponuja Kolego??

Edyta

@Wer widzę, że zastanawiasz się nad pracą w firmie Iron Mountain Polska. Czy nawet, gdy nie dostaniesz odpowiedzi na swoje pytanie postanowisz spróbować swoich sił w firmie? Pamiętaj, że komentarze to nie to samo co własne doświadczenie. Jeżeli już się zdecydujesz zatrudnić to podziel się swoimi pierwszymi wrażeniami z pracy w firmie.

Wer
@Edyta 05.03.2018 16:06

Oczywiście że pracę podejme,trzeba samemu spróbować.

Edyta

@eksik a czy jak pracowałeś 2 lata temu to podobała Ci się praca w firmie Iron Mountain Polska? Widzę, że atmosfera dopisywała. A sama praca była dla Ciebie zadowalająca? Czemu odszedłeś z pracy? Myślisz, że masz szansę zostać zatrudniony po raz drugi?

eksik

Hej, cz dalej taki przemiał w Ironie? Zastanawiam się nad powrotem po ponad 2 latach. Ale słyszałem że dużo się pozmieniało... Jak zarobki bo chwalą się że tyle można teraz zarobić? Jak tam się żyje z kierownikiem? A imprezy firmowe dalej są? HR jest dalej ta fajna? Bo zastanawiam się czy jest sens wracać na stare śmieci.... Czy szukać czegoś lepszego. Jak czytam opinie to chyba nie poszły zmiany na lepsze... Kiedyś można było przyjść dorobić i towarzystwo przynajmniej było fajne. Zawsze się wyszło gdzieś w piątek po pracy większą grupą i dogadać ze wszystkimi można było. A tak czytam te opinie to i jakieś zwolnienia na stołkach były i masowe zwolnienia. Same negatywy.... Ktoś coś się podzieli?

Edyta

@Ina również i o to pytamy, ale w tym przypadku właśnie taki komentarz się pojawił na wątku. @Paweł a co wpływa na tą atmosferę? Czy to nie jest stricte związane z charakterami ludzi jacy są zatrudnieni przez firmę Iron Mountain Polska?

Paweł

Pochwalę się swoimi wrażeniami. "Będzie można zarobić od 1600 nawet do 3500 tyś zł na rękę!!" - piszą w ogłoszeniach, a faktycznie akordy są już tak wysokie, że to ta minimalna godzinowa stawka ratuje sytuację. Sympatyczna atmosfera to fakt, ale komu by nie zależało, aby za małe wynagrodzenie mieć ucieszonych pracowników...

Edyta

@Takata nie mogę zarabiać dużo, bo nie pracuje w firmie Iron Mountain Polska. Jestem moderatorem forum gowork.pl i nie zależy mi na dobrych opiniach o firmie, tylko na merytorycznych informacjach, które są w stanie potem komuś dalej pomóc.

Ina
@Edyta 09.01.2018 13:58

Szkoda że nie dopytujecie czemu jest tak słabo

Edyta

@Pracownica nowa to dobrze, że jesteś zadowolona ze współpracy i początek pracy w firmie Iron Mountain Polska umilają Ci przyjemne osoby. Czyli nowe osoby nie muszą się martwić wdrożeniem do firmy skoro tak uprzejme osoby otaczają Was w pracy?

Takata
@Edyta 20.12.2017 14:13

Jestem ciekawa, której tak zależy na dobrych opiniach tej firmy. Zawsze tak ciepło się wypowiadasz o firmie, bronisz koordynatorów. Chyba musisz siedzieć wysoko i ładnie zarabiać, podczas gdy inni są okradani za swoje nadgodziny gdy się wszystko wali. Komuś kto nie musiał od lat zasuwać by zarobić, bo płacą mu za strzelanie z ucha i kombinowanie jak zgnoić pracownika najłatwiej jest się wypowiadać o pracy w Ironie. Nie polecam przez atmosferę tam panującą.

Pracownica nowa

Pozdrawiam serdecznie naszego Koordynatora nie wiem jak on to robi ale zawsze jest uśmiechnięty i pełen optymizmu którym tu bardzo tego brakuje. Pewnego dnia poprosiłam go o pomoc od razu wstał od biurka i wyjaśnił sprawę i nie powiedział że później lub coś podobnego. Pozdrawiam

Edyta

@ewa, @pracownica to miejsce o pisaniu o warunkach pracy i doświadczeniach, a nie opisywaniu swoich pracowników. Prywatne rozmowy nie prowadzi się na forum firmy Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Kasia

Cześć, chciałam zapytać, czy jest ktoś kto obecnie pracuje w IM w Radomiu? Czy rzeczywiście na początku jest ciężko wyrobić "normę"? Jak z umowami? Czy jest możliwość ubezpieczenia? Pozdrawiam

ciekaaawa

witam. Chciała bym się dowiedzieć jakie są zarobki w tej firmie ? Więcej niż 2 tys ?? Z góry dziękuje za odpowiedz.

pracownica
@ciekaaawa 22.02.2017 23:48

1500 a przy akordzie nawet 2300 zależy na jakiego trafisz koordynatora najlepsi są panowie same ciacha

lasciate ogni speranza
@pracownica 23.02.2017 13:08

1500 - 2300 ??? -:)-:)-:) To w ochronie teraz płacą 2400... na rękę -:)-:)-:)

ewa
@pracownica 23.02.2017 13:08

Przystojni faceci, to dar od Boga, od razu chce się żyć;)

zainteresowany

Czy da się jakoś dojechać z Wrocławia do siedziby firmy autobusem? 133 dojeżdża?

Smutna

Pracuje od kilku tygodni w Ironię. Praca fajna da się znieść. Najgorsze jest to że kończy jakiś projekt i przenoszą się gdzie popadnie. Zaczęłam się oswajać z grupa przełożona też bardzo fajna, ale wszystkich nas rozdzieli. Chciałam zostać u Koordynatorka z którym pracowałam od początku, ale niestety przenieśli mnie gdzie indziej

Www

Pracuję od tygodnia bardzo podoba mi się atmosfera w pracy i ludzie z którymi pracuje. Koordynatorka do której trafiłem jest bardzo pomocna i chętna w tłumaczeniu wszystkiego. Podziwiam dziewczynę ma mega cierpliwość i potrafi słuchać potrzeb innych. Pomimo że pytam o coś 100 razy bo nie jestem tego pewna wszystko jeszcze raz dokładnie mi tłumaczy szacun dla niej. Zdaje sobie sprawę, że ma na sali 20 osób ale robi co może. Ogólnie polecam pracę w Ironię????

Nick
@Www 27.10.2017 18:25

Po tygodniu to ty duzo wiesz ha ha nawet nie wiesz jakiej plci jestes

Zastanawiasie

Cześć :-) czy ktoś pracował w ironie, złożył wypowiedzenie a potem powrócił spowrotem? Czy chcieli go przyjąć ? Nie było problemów?

a tam
@Zastanawiasie 25.09.2017 23:05

Nie ma problemu :-)

Zostaw opinię o Iron Mountain Polska Sp. z o.o. - Reguły

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iron Mountain Polska Sp. z o.o.