Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Adres: Regulska 2, 05-820 Reguły

NIP: 5272697325 KRS: 0000471571

Iron Mountain Polska Sp. z o.o.
3 429 390 5 1

Opinie o Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Uciekać stąd czym prędzej
 Opinia

Nie przychodźcie do pracy w tej (usunięte przez administratora)amerykańskiej firmie, zwanej dla niepoznaki instytucją od archiwizacji dokumentów. Mega ciężka praca fizyczna (chociaż ogłoszenie przedstawia coś z góry odwrotnego - na pewno nie będzie w nim nic o likwidacji wielkiego archiwum w Łodzi). Działania polegające na spakowaniu do transportu przynajmniej - uwaga - aż 18 palet dziennie i to w 3 osoby, palet zawierających stosy papierków, a to naprawdę sporo waży, czasem więcej niż wydaje się w najczarniejszych snach. No wiadomo, że przecież zysk najważniejszy, najlepiej żeby transport był codziennie, nieważne jak się zatyrasz (jesteś zmęczony fizycznie, jak to nie dajesz rady, ale w jaki sposób ! ?) O premii za ciężką harówę możecie pomarzyć (pracuje się na zyski pasibrzuchów na górze i waszych poganiaczy, wysługujących się swoim bezpośrednim przełożonym, zaś szefuncio będzie potrafił też opierniczyć was za nie swoje winy, co miało miejsce niejednokrotnie, ale zawsze będzie szukanie przyczyny w was). W zamian gwarantowane siniaki, zranienia i skrajne przemęczenie (w co oczywiście rudzielec wierzyć nie będzie, zadając kpiące, ironiczne pytanka jak wyżej). Cud, że nie było wypadków przy pracy, bo jakoś staraliśmy się pilnować mimo wyczerpania... Ponadto w zamian usłyszycie jedynie poganianie i pytanko od ryżego koordynatora : Ile palet dziś zrobicie ? Typowa kapitalistyczna korporacja od wuja sama zza oceanu w najgorszym sensie tego słowa. Po trzykroć wyzysk. Nikt nie myśli o człowieku... Rozchorujesz się, albo pójdziesz na urlop, wszystko stanie, bo we dwójkę nie jest się w stanie sobie za nic w świecie poradzić... I tyra się we dwójkę, nowych pracowników też się jeszcze szkoli w gratisie mimo, że to powinno leżeć w gestii rudego koordynatora z zespołu. Na początku przyjedzie wierchuszka spod warszawki i dla picu kupią wam herbatki, kawki, kubeczki, płyn do naczyń - nawet za bardzo nie będzie czasu z tego skorzystać, taki jest zapierdziel. O wodzie do picia zapomnijcie w czasie upałów mimo, że gwarantuje to Kodeks Pracy i należy się jak psu miska... Ale psy mają lepiej niż ludzie w tej firmie... Oficjalnie na pewno wykpili się niską temperaturą w samych komorach archiwalnych, gdzie się bezpośrednio pracuje, zatem brak wody by się upiekł, poza tym jest przecież czajniczek i woda z toalety - tragicznej z resztą, brudna, zasyfiona, ale kogo to obchodzi... Materiały eksploatacyjne do pracy np. pomocnicze wózki do przewożenia archiboksów, czy oklejarki kodów też są poza zasięgiem, nie doczekacie się na nic, nawet długopisy, markery, czy nożyczki są wielkim problemem, ba kartki papieru też nie łaska przywieźć ze sobą, żeby złożyć wypowiedzenie... Skaner kodów nie działa wcale, pracuje opornie (jest mocno zużyty, wiesza się), albo na koniec procesu nie chce wysłać danych do bazy... Ale jesteśmy przecież poważną firmą, chyba tylko dla poprawienia sobie samopoczucia... Każdy kolejny zespół mamiony jest stosem obietnic różnej natury pozostających bez pokrycia, bo przecież trzeba wydać jakieś pieniądze... Nawet jak zapłacą te grosze, to gro pensji idzie na dojazdy i zamawianie posiłków do miejsca zatrudnienia, bo ciężkiej pracy fizycznej nie sposób wykonywać dzień w dzień o kanapkach i firmowej kawusi... Rotacja ludzi ogromna, co jest w pełni zrozumiałe, rozmowy kwalifikacyjne odbywają się w knajpach na mieście, albo w ogóle nie mają miejsca... Pracodawca prosi o dane osobowe wysyłane SMS-em jeszcze przed podpisaniem umowy, co jest skrajny naruszeniem zasad RODO, grożącym wielomilionowymi karami... Należy uważać również na kabli i wrednych ludzi w instytucjach, dla których Iron świadczy usługi - bo to, że kierownika nie ma na miejscu nie oznacza jeszcze, że prócz kamer nie mają oczu i uszu ściany dookoła (chociaż według oficjalnych zapewnień wszędzie bardzo mili ludzie, ale to raczej tylko na obrazku i to czarno białym). Świadectwo pracy będzie szło długo, bo szkoda wydać na list polecony/priorytet. Paska z wypłaty też się nie doprosicie, bo według nich jest opcjonalny, a tymczasem to jest jeden z wielu obowiązków zatrudniającego wobec pracownika... To nawet polscy janusze biznesu wydają paski... Reasumując dno i żenada - po ludzku i jeśli chodzi o warunki pracy... W Łodzi przynajmniej była umowa o pracę, jakaś sensowniejsza pensja (ale też nie kokosy rekompensujące mega, naprawdę potworny wysiłek dla kogoś kto nie jest mięśniakiem) i godziny pracy pon-pt 8-16, ale co z tego jak zostało to niejako wymuszone na Ironie przez zleceniodawcę i jego warunki realizacji pracy już na miejscu. Był też robiony podjazd pod pracę w sobotę, skoro nie dajecie sobie rady (rzekomo)...

Pomocna?
Tak8Nie2
Polopiryn
 Opinia
@Uciekać stąd czym prędzej 18.06.2019 15:25

Przykro mi, ale ta opinia to stek bzdur. Z tego tekstu to może łącznie z 5% jest prawdą. Mógłbym się odnieść do każdego punktu tej krytyki, ale po co? Piszę to osoba, która tam pracuję w tym momencie.

Pomocna?
TakNie1
Tylko Pan koordynator...
 Opinia
@Polopiryn 28.06.2019 17:12

Osoba przepłacona przez firmę do pisania peanów pochwalnych, skrajnie głupia albo wybitnie naiwna może nie potwierdzać opinii, która jest prawdziwa... Życzę "powodzenia", zobaczymy ile popracujecie, a przede wszystkim, czy wytrzymacie, pytanie po amerykańsku How Long tępy polaczku...

Pomocna?
TakNie1
Zainteresowana
 Opinia

Widziałam ogłoszenie do IM na stanowisko osoby ds. rejestracji i pakowania dokumentów w Sadach. Może ktoś coś więcej powiedzieć na temat tego miejsca i tego stanowiska? Czy lepiej od razu sobie odpuścić temat?

Pomocna?
Tak1Nie1
Zainteresowany
 Opinia

Witam, jestem zainteresowany pracą biurową w Radomiu, składałem cv jakiś czas temu, ale nie ma żadnego odzewu. Zdaję sobie sprawę, że rekruter kontaktuje się z wybranymi kandydatami, ale zastanawia mnie czym kieruje się firma przy rekrutacji, skoro z ogłoszenia wynika, że nie ma specjalnych wymagań co do tego typu pracy, a ja ze swojej strony mam doświadczenie w tej branży, pracowałem na podobnym stanowisku i raczej nie powinno być problemu. Już od dobrych kilku miesięcy widzę, że Iron ciągle poszukuje ludzi, zainteresowanie jest duże, bo aplikacji ponad 100, ale czy każda aplikacja jest rozpatrywana? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gustawson
 Opinia

Pracę w firmie można polecić każdemu kto chce pracować i będzie na pewno zadowolony.

Pomocna?
Tak4Nie8
czarna
 Opinia
@Gustawson 04.02.2019 10:36

nie dodałeś że praca jest dla każdego kto chce za mniej jak minium niejednokrotnie pracować chyba że umie sobie poradzić inaczej, i też każdemu komu nie zależy na latach pracy i prawem do urlopu wypoczynkowego , bo o tym nikt nie informuje na rozmowie

Pomocna?
Tak7Nie
Nowa
 Opinia

Witam wszystkich, pracuje w Radomiu od kilku tygodni i mogę stwierdzić ze jest fajna atmosfera w jednym w zespole który kieruje ciemny przystojny brunet. To co mi się w tym zespole podoba to podejście kierownika do pracownika i wysłuchania go. Nie wiem jak jest w innych zespołach ale ten według mnie jest najfajniejszy aż chce się pracować????

Pomocna?
Tak26Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pepe
 Opinia
@Nowa 10.12.2018 16:20

Tak, to prawda, atmosfera jest świetna, , płacą standardowo jak na radomskie warunki, ale ten fakt rekompensuje właśnie atmosfera.

Pomocna?
Tak5Nie1
czarna
 Opinia
@Nowa 10.12.2018 16:20

bardzo mnie ciekawi czy do dziś możesz powiedzieć to samo o tej atmosferze, gratuluję jeśli tak jest do dziś , dość długo tam przepracowałam z nadzieja na zmianę ciągle fałszywie motywowana ,że myślisz wkońcu o sobie że jesteś do niczego , a jak zwrócisz komuś uwagę , to na dywanik jak w przedszkolu, to sa polskie Korporacje, (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Czy warto zainteresować się firmą Iron Mountain Polska Sp. z o.o. jako pracodawcą?

Pomocna?
TakNie2
3232
 Opinia
@Administrator 09.06.2018 11:55

Omijać te miejsce omijać szerokim łukiem! Nie pracuję tam, ale mam za sobą rozmowę o pracę i wcale nie dziwię się, że prawie 400 komentarzy na temat firmy. Stracony czas i żenada, mianowicie chodzi o Pani od HR: negatywnie nastawiona, przerywa kandydata i innych (swoich kolegów), doszukuje się drugiego dna, czepia się i wyśmiewa odpowiedzi, wpisuje coś na kompie --> nie słucha i pyta później to samo co inni już pytali; oferta w internecie napisana br. ogólnikowo, wymaganie nie odpowiadają rzeczywistości. Jak taki wizerunek firmy tworzy HR, to co dopiero się dzieje dalej...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zwykły pracownik
 Opinia
@3232 13.08.2018 19:21

Osoba która nie zna Pani Hr to niech się nie wypowiada na jej temat ponieważ pracuje kilka miesięcy i właśnie ta Pani jest osobą bardzo sympatyczna od której bije ciepło oraz pozytywna energia. Chociaż pracuje nie długo ale rozmowa była przeprowadzona w formie dialogu i każda strona słuchała, tak więc nie oceniaj ludzi których nie znasz bo wypowiadając takie słowa ocenisz się kim rzeczywistości jesteś i kogo sobą reprezentujesz. Nie każdy kto ma kompetencje musi być przyjęty.

Pomocna?
Tak7Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
czarna
 Opinia
@Administrator 09.06.2018 11:55

Zdecydowanie NIE, NIE absolutnie NIE, strata czasu dla każdego bo ile byś nie przepracował to nic z umowy zlecenia nie wlicza się do urlopu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szczery
 Opinia

To co się ostatnio dzieje w szanownym radomskim oddziale zaczyna przekraczać już nawet granice słabego żartu. Poziom absurdu sięga zenitu, firma szukająca oszczędności równa się firmie szukających przeróżnych haków na pracowników, nie ważne że pracujesz tam 5 albo 6 lat. Jeśli ktoś posiada własne zdanie na pewne tematy jest z góry przegrany, aczkolwiek ludzie "wygodni" dla całego magicznego grona zbierajacego się wokoło kierownika mogą spać spokojnie zawsze się znajdzie dla nich wygodna posadka. Pomijając fakt o odwolywaniu masy pracowników z powodu małej ilości pracy. Z dnia na dzień jedynie coraz większy bałagan.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ajasobietakata
 Opinia
@Szczery 21.09.2018 14:34

Widzę, że nic się nie zmieniło od roku ???? Ludzie polecam z całego serca ucieczkę! Kilka lat w mordorze za śmieszne pieniądze, stres wywoływany przez HR, kierownika, koordynatorów - że w ogóle ktoś nazwał tak to stanowisko... Może inaczej ludzie na tym stanowisku wybierani są po uważaniu. Zamiast doceniać pracowników, którzy utrzymują projekty to kierownictwo wchodzi w tyłek ludziom, którzy nie potrafią robić nic poza pisaniem maili. Każda praca będzie lepsza niż zasuwanie na 3 zmiany, żeby ktoś zbijał pieniążki i spijał śmietankę nie robiąc nic dobrego! Nie dajcie się wykorzystywać, znam dziesiątki ludzi którzy próbowali naprawić atmosferę, pomóc ludziom by zarobili chociaż najniższą krajową. Niestety kiedy zostanie to zauważone przez koordynatora, że dbasz o pracowników a nie o zarobki firmy to Cię zniszczą, zgnoją, zdepczą jak robaka. I nie znam ani jednego koordynatora, który dba o to żeby nie były podnoszone akordy, wszyscy którzy walczyli zostali zdegradowani, bądź zmuszeni do odejścia. I nie chrzańcie że są tacy, bo poznałam wszystkich od podszewki, dopóki nie dorwą się do stołka i nie wiedzą ile kto zarabia to może i dbają o dobro innych. Ale kiedy widzą że masz szansę zarobić więcej niż on na etacie - wierz mi zrobi wszystko żebyś nie zarobił. Bo przecież jakim prawem... Zwykły pracownik?! Na zleceniu?! UCIEKAJCIE!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
czarna
 Opinia
@Ajasobietakata 27.09.2018 20:44

wspaniała wypowiedz zgodna z prawdą , również poszłam po rozum do głowy ,bo ta jałmużna a nie wypłata za trzy zmiany to jest kpina z każdego pracownika który odwala masę pracy ściśle wg projektu , Ci specjaliści to gówniarstwo zupełnie bez przygotowania do projektów na danym dziale, znają dobrze najwyżej jeden ..... to są specjaliści , równiez nie poznałam takiego koordynatora który by walczył o nie podnoszenie akordu -BZDURA, dajcie sobie szanse i WYNOŚCIE sie stamtąd, niech wezmą sie do pracy specjaliści i koordynatorzy, bo modne w ich wykonaniu są jedynie mitingi !!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
a ktoś
 Opinia

Dzień dobry. W Radomiu się dzieje, bardzo źle. W firmie jest mało pracy, ludzie się zwalniają, zmiany na niektórych oddziałach są dwie a nie trzy. Co ekipa wyrobi więcej niż 130% normy to podnoszą. System jest stary i dobrze nie działa. Zamiast wszystko ulepszyć to szukają oszczędności... Jedyne co trzyma ludzi w firmie to atmosfera oraz dobra współpraca. Dobrze, że odszedłem z tej firmy.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
czarna
 Opinia
@a ktoś 02.10.2018 12:57

dobrze ujęte , totalna beznadzieja ,najpierw Ci ściemniają, że jak przejdziesz na akord to znacznie lepiej zarobisz, a później okazuje się że akordy systematycznie podnoszą, swojego zdania nie warto przedstawiać, bo działa to tylko przeciw Tobie, nie liczą się nawet z tymi karierowiczami , szukają tylko "haka " aby zwolnić , pod byle pozorem , zawieszanie systemu to tylko problem pracownika a już na pewno nie informatyków, bo oni są tak zarobieni .......śmiech na sali, płaca żenada , nocki bez dodatków dlatego tak popularną jest umowa zlecenie, która nie wlicza się do np.urlopu , archaiczne podejście , a z ta atmosferą to początki sa faktycznie cudowne a później wyścig "szczurów"

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Szpako
 Opinia

Ale była beka w Radomiu ten pierwszy co przemawiał to kierownik? Nawet wysłowić się nie potrafi co za ogr. Pewnie jakiś misiewicz że go ktoś zatrudnił. Jak ma działać ta firma jak takiego kierownika ma. Od kilku miesięcy się zapitala ale pierwszy raz go widziałem. No beka nawet tej drugiej głupio było po nim występować. Ale jedzonko sztos :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Beznadzieja

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Orw
 Opinia

Witam czy ktoś pracował w sadach na stanowisku kurier-magazynier? Jak to wyglada odnośnie pieniędzy itp

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

Pracowałem w Sadach, na magazynie. Jeżeli ktoś lubi dzwigac, denerwować się i monotonność to jest to praca dla ciebie. Jeżeli nie to odpuść sobie serio nikt tu dłużej niż 3 miesiące nie pracował Przy rozmowie o pracę po proście, żeby się przeszedł po magazynie i wam pokazał robotę.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Enane
 Opinia

Cześć Chciałbym żeby wypowiedział się ktoś na temat stanowiska jako kurier w IM ? Np.średnia ilość stopów/klientów? Ogólnie jak to wygląda okiem pracownika i czy to są wynagrodzenia na zasadzie tak jak w innych firmach kurierskich ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol
 Opinia

Czy firma normalnie funkcjonuje? Co jest powodem, że tak trudno uzyskać informacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Igor
 Opinia

Czy tak dobrze się pracuje, że nie ma chętnego do pisania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawa
 Opinia

Witam, Jak obecnie wygląda sytuacja stanowiska pracownik biurowy w Mirkowie? Atmosfera, praca akordowa?

Pomocna?
TakNie
Jerzy
 Opinia

Warto starać się o prace w firmie? Czy jakiś dodatek socjalny macie?

Pomocna?
Tak23Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia

Czy zauważyliście, iż warunki pracy odpowiadają niemal stosunkowi pracy, a wszelkim sposobem pozorują, że to zlecenie? Przecież "koordynator" to zwyczajny przełożony co wydaje polecenia etc Inspekcja Pracy powinna się tą firmą "amerykańską" zainteresować już dawno temu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wer
 Opinia

Witam,dostałem propozycje pracy na magazynie,warto tam pracować?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawski
 Opinia
@Wer 03.03.2018 08:56

Jakie wynagrodzenie proponuja Kolego??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Wer widzę, że zastanawiasz się nad pracą w firmie Iron Mountain Polska. Czy nawet, gdy nie dostaniesz odpowiedzi na swoje pytanie postanowisz spróbować swoich sił w firmie? Pamiętaj, że komentarze to nie to samo co własne doświadczenie. Jeżeli już się zdecydujesz zatrudnić to podziel się swoimi pierwszymi wrażeniami z pracy w firmie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wer
 Opinia
@Edyta 05.03.2018 16:06

Oczywiście że pracę podejme,trzeba samemu spróbować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@eksik a czy jak pracowałeś 2 lata temu to podobała Ci się praca w firmie Iron Mountain Polska? Widzę, że atmosfera dopisywała. A sama praca była dla Ciebie zadowalająca? Czemu odszedłeś z pracy? Myślisz, że masz szansę zostać zatrudniony po raz drugi?

Pomocna?
Tak51Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
eksik
 Opinia

Hej, cz dalej taki przemiał w Ironie? Zastanawiam się nad powrotem po ponad 2 latach. Ale słyszałem że dużo się pozmieniało... Jak zarobki bo chwalą się że tyle można teraz zarobić? Jak tam się żyje z kierownikiem? A imprezy firmowe dalej są? HR jest dalej ta fajna? Bo zastanawiam się czy jest sens wracać na stare śmieci.... Czy szukać czegoś lepszego. Jak czytam opinie to chyba nie poszły zmiany na lepsze... Kiedyś można było przyjść dorobić i towarzystwo przynajmniej było fajne. Zawsze się wyszło gdzieś w piątek po pracy większą grupą i dogadać ze wszystkimi można było. A tak czytam te opinie to i jakieś zwolnienia na stołkach były i masowe zwolnienia. Same negatywy.... Ktoś coś się podzieli?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Ina również i o to pytamy, ale w tym przypadku właśnie taki komentarz się pojawił na wątku. @Paweł a co wpływa na tą atmosferę? Czy to nie jest stricte związane z charakterami ludzi jacy są zatrudnieni przez firmę Iron Mountain Polska?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paweł
 Opinia

Pochwalę się swoimi wrażeniami. "Będzie można zarobić od 1600 nawet do 3500 tyś zł na rękę!!" - piszą w ogłoszeniach, a faktycznie akordy są już tak wysokie, że to ta minimalna godzinowa stawka ratuje sytuację. Sympatyczna atmosfera to fakt, ale komu by nie zależało, aby za małe wynagrodzenie mieć ucieszonych pracowników...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Takata nie mogę zarabiać dużo, bo nie pracuje w firmie Iron Mountain Polska. Jestem moderatorem forum gowork.pl i nie zależy mi na dobrych opiniach o firmie, tylko na merytorycznych informacjach, które są w stanie potem komuś dalej pomóc.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ina
 Opinia
@Edyta 09.01.2018 13:58

Szkoda że nie dopytujecie czemu jest tak słabo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@Pracownica nowa to dobrze, że jesteś zadowolona ze współpracy i początek pracy w firmie Iron Mountain Polska umilają Ci przyjemne osoby. Czyli nowe osoby nie muszą się martwić wdrożeniem do firmy skoro tak uprzejme osoby otaczają Was w pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Takata
 Opinia
@Edyta 20.12.2017 14:13

Jestem ciekawa, której tak zależy na dobrych opiniach tej firmy. Zawsze tak ciepło się wypowiadasz o firmie, bronisz koordynatorów. Chyba musisz siedzieć wysoko i ładnie zarabiać, podczas gdy inni są okradani za swoje nadgodziny gdy się wszystko wali. Komuś kto nie musiał od lat zasuwać by zarobić, bo płacą mu za strzelanie z ucha i kombinowanie jak zgnoić pracownika najłatwiej jest się wypowiadać o pracy w Ironie. Nie polecam przez atmosferę tam panującą.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica nowa
 Opinia

Pozdrawiam serdecznie naszego Koordynatora nie wiem jak on to robi ale zawsze jest uśmiechnięty i pełen optymizmu którym tu bardzo tego brakuje. Pewnego dnia poprosiłam go o pomoc od razu wstał od biurka i wyjaśnił sprawę i nie powiedział że później lub coś podobnego. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edyta
 Opinia

@ewa, @pracownica to miejsce o pisaniu o warunkach pracy i doświadczeniach, a nie opisywaniu swoich pracowników. Prywatne rozmowy nie prowadzi się na forum firmy Iron Mountain Polska Sp. z o.o.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia

Cześć, chciałam zapytać, czy jest ktoś kto obecnie pracuje w IM w Radomiu? Czy rzeczywiście na początku jest ciężko wyrobić "normę"? Jak z umowami? Czy jest możliwość ubezpieczenia? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ciekaaawa
 Opinia

witam. Chciała bym się dowiedzieć jakie są zarobki w tej firmie ? Więcej niż 2 tys ?? Z góry dziękuje za odpowiedz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownica
 Opinia
@ciekaaawa 22.02.2017 23:48

1500 a przy akordzie nawet 2300 zależy na jakiego trafisz koordynatora najlepsi są panowie same ciacha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lasciate ogni speranza
 Opinia
@pracownica 23.02.2017 13:08

1500 - 2300 ??? -:)-:)-:) To w ochronie teraz płacą 2400... na rękę -:)-:)-:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewa
 Opinia
@pracownica 23.02.2017 13:08

Przystojni faceci, to dar od Boga, od razu chce się żyć;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Iron Mountain Polska Sp. z o.o. - Reguły

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

  • Iron Mountain Polska Sp. z o.o.
  • Regulska 2
    05-820 Reguły
  • http://www.ironmountain.pl

Oddziały »
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny