Stara Mydlarnia

Białe Błota

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 48 ocen.

Opinie o Stara Mydlarnia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stara Mydlarnia

trinity

Jeśli lubicie jak się na was krzyczy, ubliża, nie okazuje szacunku, nie płaci za nadgodziny, które w tej firmie są normą, to śmiało startujcie. Pracowałam, odradzam. Właścicielka firmy wszechwiedząca, wszystko zależne od jej humorów. I tak jak zostało tu wcześniej napisane (opinia już wykasowana), pracując na danym stanowisku wykonujesz pracę trzech osób, a i tak na koniec dnia dostaniesz *pieprz, że za mało zrobiłeś.

Olka
@trinity 03.02.2018 19:02

Dzięki za tą opinię. Natknęłam się dziś na ofertę pracy na produkcji Starej Mydlarni, a że mieszkam na miejscu to wzięłam ją pod uwagę, ale najpierw wolałam poczytać opinie o pracy w tym miejscu i dobrze, że je znalazłam, teraz już wiem by sobie odpuścić wysyłanie CV do nich.

Barry

To co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie,kazdy dla każdego wilkiem,nie ma zgrania ,każdy tylko czeka,az drugiej osobie noga się powinie by moc ją wyśmiac i zgnoic . Szefostwo najwyraźniej udaje ,że nie widzi,albo widzi tylko to co chce zobaczyć . Mobbing i jeszcze raz mobbing

ola

Praca dla ludzi, którzy nie mają rodziny i jej mieć nie chcą. 10-11 godzin dziennie, do ostatniej minuty nie wiadomo o której do domu się wyjdzie. (usunięte przez administratora)

anonymous
@Renata 08.07.2017 13:24

cóż za bezbłędna gramatyka, coś mi przypomina...hmmm :-) nie ma, podkreślam NIE MA pracownika, który byłby z pracy w tej firmie zadowolony

lemoniada
@anonymous 10.02.2018 16:32

eee tam, jest ktoś taki, Katarzyna z oklejania :), uwielbia tam pracować, tak jak pani wlaścicielka uwielbia gnoić swoich podwładnych ale też z innych działów perfidnie wykorzystując to że pani prezes jest jej rodziną, ona nawet kierowniczkę potrafi potraktować jak śmiecia. No cóż i tak za chwilę będą pracować tam same kobiety z ukrainy,

Oszukana franczyzobiorca

Nie wiem dlaczego moj wpis został usunięty chciałam ostrzec wszystkich franczyzobiorcow ludzie nie podpisujcie umowy ze Starą Mydlarnią to idzie tylko w jedną stronę kasa dla p.(usunięte przez administratora)a dla was same wydatki i kary i zawsze jest coś nie tak ciągle niezadowolona i tak po roku czy dwóch ci zamknie bez podania przyczyny a ty zostajesz z niczym a raczej z długami

Ania

Nie polecam pracowac w tej firmie ....odradzam jest to (usunięte przez administratora) dla ludzi o mocnych nerewach i zaburzeniach na tle nerwowym. Jezeli nie masz rodziny ani obowiazkow w domu smialo mozesz starac sie o prace. Godziny pracy w tym zakladzie sa bardzo scisle tajne bo nie wiadomo o ktorej sie zakonczy niczym z amerykanskiego filmu pt " Z archiwum X ". Ludzie na magazynie sa traktowani jak niewolnicy tego zakladu. Na temat wyplaty nie bede sie wypowiadala, poniewaz to co oni placa to jest istny cud wszechczasow. Pracownicy sa bardzo szybko zatrudniani na dane stanowisko i co za tym idzie sa bardzo szybko zwalniani po niesprecyzowanym czasie. Jezeli jestes osoba o slabych nerwach i psychice i nie lubisz jak robisz 3 rzeczy na raz to kategorycznie odradzam a jak jestes osoba ktora glosno mysli i wypowiada sie szczerze na forum publiczne zakladu to dluzszej kariery nie wroze. Boli mnie to, ze komentarze negatywne sa usuwane ..

Ulka

Po odejściu z firmy z niewiadomych powodów to można pisać wszystko. Idealnych firm nie ma tak jak i ludzi nie ma idealnych

anonymous
@Ulka 08.02.2018 18:35

oczywiście, że nie ma idealnych firm, chociaż... znam parę osób, które twierdzą, że w takich pracują. Ale właścicielka tej firmy sprawiła, że jest to chyba najgorszy pracodawca w całym kujawsko-pomorskim - pod każdym względem najgorszy.

lemoniada

nie bolą ich negatywne opinie bo pani sylwia ma to głęboko w (usunięte przez administratora) boli ich prawda. pani sylwio taka pani pyskata, traktuje pani wszystkich jak (usunięte przez administratora) pani to wie i my wszyscy to wiemy, więc niech pani ma odwage spojrzeć prawdzie w oczy. jest pani bardzo zlym czlowiekiem i to jest fakt, ludzie w mydlarni pracuja nie dlatego ze jest to fajna praca, pracuja bo musza a pani to perfidnie wykozystuje.szkoda gadac.

anonymous
@Kradon 03.01.2018 11:01

do czasu - jak ma w tym interes to i miła być potrafi, ale, ze jest humorzasta to i na ciebie przyjdzie kolej

anonymous
@Kradon 03.01.2018 11:01

albo baaardzo krótko pracujesz, albo piszesz na zlecenie P.Sylwii - innego wyjaśnienia nie ma na taki wpis

DMP

Jeśli jesteś profesjonalistą, masz swoje zdanie (które z zasady jest niezgodne ze zdaniem szefowej, bo jak wspominają przedmówcy....szefowa jest wszechwiedzącą) szanujesz swój fach i czas, to nie marnuj go na Starą Mydlarnię. Zawsze będzie coś z Tobą nie tak, zawsze nie będziesz czegoś robić dobrze (nawet jeśli to kompletnie nie w gestii Twoich obowiązków) zawsze będzie czegoś za mało. Nie rozwiniesz skrzydeł, nie zdobędziesz nowych doświadczeń, dorobisz się garba, próbując zadowolić wszechwiedzącą wyrocznię. A jeszcze jezeli do tego nie gwiazdorzysz... to „nie zaiskrzy” i zmarnujesz swój czas. To taka firma, która uczy jednej rzeczy na pewno. Szacunku do swojej wiedzy i doświadczenia oraz cenienia tego. Gorrrrrrąco polecam rodzinną atmosferę „kliki pięciu” i poczucie, ze ciagle ktoś usilnie robi Ci pod górkę. Ps. Nagonka na nieprzychylne opinie i domysły, kto i co napisał jest również na porzadku dziennym.

Anka

Pracowalam tam przez kilka lat i wspominam ten okres bardzo pozytywnie. Jasne warunki i mila atmosfera. Polecam :)

lemoniada
@Anka 06.07.2017 23:45

ania ile ci zaplacono za te opinie?

anonymous
@lemoniada 09.11.2017 13:34

hahaha dokładnie!!!

anka

Ależ bolą was te negatywne opinie, skoro na bieżąco je kasujecie :D

anonymous
@anka 08.12.2017 11:13

o tak, kasują non stop. a było ich tu baaaardzo dużo. oczywiście samych negatywnych i merytorycznie uzasadnionych

Oliwia

Mam inne doświadczenia z pracy w sklepie, niż tutaj napisano. Pracowałam w sklepie, w którym obowiązywały rózne wymagania, ale raczej nic mnie negatywnie nie zaskoczyło. Wiadomo, że czasem byłam zmęczona lub miałam generalnie gorszy dzień, ale ogólnie nie wspominam źle zespołu czy samej pracy. Fakt, było sporo nauki, pracy na stojaco przy regałach, z klientkami, a w okresie świątecznym przy pakowaniu prezentów. To było czasem męczące, ale taki jest charakter pracy w większości sklepów i spodziewałam się tego. W kwestiach formalnych nie miałam zadnych nieprzyjemności, umowa i wynagrodzenie były takie, jak mi przedstawiono na samym początku. Wiadomo, że zawsze chciałoby się zarabiać wiecej, ale spokojnie mogłam planować swoje wydatki. Zrezygnowałam z uwagi na kiepski dojazd, ale jeśli ktoś lubi pracować z ludźmi i im doradzać, to może spróbować pracy w tym miejscu.

Akita

Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi komentarzami. Pracowałem tam i potwierdzam, że najgorzej było na dziale zbierającym,(usunięte przez administratora). Jeśli chodzi o długość godzin pracy w tym miejscu to każdy indywidualnie jest o tym poinformowany. Sam fakt godzin nie jest, aż takim wielkim problemem,(usunięte przez administratora) Czas najwyższy to zmienić! Pozdrawiam i nie polecam!

pracownica

Prawda.

Zostaw opinię o Stara Mydlarnia - Białe Błota

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stara Mydlarnia