Stara Mydlarnia s.c. Sylwia Brzuska Jacek Brzuska

Białe Błota

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 87 ocen.

Stara Mydlarnia s.c. Sylwia Brzuska Jacek Brzuska
3 87 6 1

Opinie o Stara Mydlarnia s.c. Sylwia Brzuska Jacek Brzuska

???

Orientuje się ktoś czy są teraz jakieś przyjęcia?

andzia
@??? 29.08.2018 11:51

Tak, na magazyn

!!!
@??? 29.08.2018 11:51

Do marketingu, działu graficznego i chyba na sklepy stacjonarne szukają jeszcze

Dom_K
@andzia 27.09.2018 15:28

A jak tutaj z godzinami pracy ? Możesz coś więcej powiedzieć, zależy mi na info, bo jestem zainteresowana pracą

Pracuje

Nie wiem czemu takie negatywne komentarze od wielu osób.. nie rozumiem, bo ja naprawdę nie zauważyłam żeby coś złego się działo. Jak dla mnie atmosfera w pracy jest dobra i pracowników też potrafią zrozumieć.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie ściemniaj

Z niewiadomych powodow firmy ktore sa wporzadku do pracownika nie mają opinii. Wiem bo w takiej pracuje.

Żenujace

Zdecydowanie najgorszy

iwona

Praca fatalna nie polecam!

W.

Dla mnie praca okej. Zarobki też na dobrym poziomie. Ja bym poleciła innym, bo mi tu całkiem dobrze.

eL
@W. 20.03.2018 11:14

Zgadzam się z opinią :) wszystko jest w porządku, nie ma na co narzekać.

GGGggg
@eL 18.06.2018 09:57

Ja również nie narzekam, można się wiele nauczyć.

Żenujace
@GGGggg 04.07.2018 11:23

Chyba hurtowo dzial handlowy zmuszony do pozytywnej opinii : D

N
@W. 20.03.2018 11:14

Dobre wynagrodzenie i najważniejsze, że na czas... pracy jest dużo, ale nie jest źle

taka
@Żenujace 05.08.2018 10:05

współczucia dla tych ludzi :( nie którzy byli spoko ale nie wielu

XXxx

praca dobra, wszystko dokładnie tak jak zostało ustalone na rozmowie. myślę, że niektórzy przesadzają..

Wie
@XXxx 17.07.2018 12:35

Jasne. Nie zmyślaj.

Początkująca
@XXxx 17.07.2018 12:35

Ja jak na razie też nie mam zastrzeżeń. Pracodawca jest w porządku ...

zwolniona podczas choroby
@XXxx 17.07.2018 12:35

Kłamstewka wypisywane przez szefostwo i kierowników bo nie mogą pracowników znaleźć. Nie ma się co dziwić skoro dają dyscyplinarki za 1 dniowe spóźnienie z informacją o zwolnieniu, inny pracodawca byłby po prostu wyrozumiały, na szczęście znam takich bo u takich pracuje MEGA ULGA!! że może być normalnie. Pamiętajcie zwolnień nie tolerują, spóźnień tez nie nawet tych 2 minutowych, atmosfera fatalna, ludzie fałszywi, nawet koledzy Cię podkablują. Ludzie są normalne miejsca pracy uwierzcie, współczuje tym co zostali.

jest ok

Mi ta praca odpowiada. To dobry pracodawca i jakoś nie mam do nich pretensji o nic, bo o nie ma do tego podstaw. Stawka jest w porządku i pracuje się w tym zespole przyjemnie.

jaa
@jest ok 23.08.2018 12:10

nadal sa 5 minutowe przerwy i bark możliwości zjedzenia posiłku i liczone wyjścia do toalety?

Ewelina

Trzeba oczywiście lubić pracę przy takich rzeczach typu kosmetyki. Ja uwielbiam i jestem bardzo zadowolona, bo jest to mocno powiązane z moją pasją :) Atmosfera w jest ok, zarobki jak dla mnie również

Monique

Różne opinie słyszałam o pracy w Starej mydlarni, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że jest to praca bardzo przyjemna, do tego rozwojowa, bo nie stoisz w miejscu zawodowo tylko idziesz do przodu, poznajesz wiele nowych rzeczy.

miki
@Monique 28.05.2018 13:13

Myślicie, że ludzie są, aż tak głupi, że dadzą się nabrać na pozytywne opinie pisane przez ludzi z Mydlarni? Jeśli tak by było już dawno znaleźlibyście grafika. Przyjmijcie w końcu do wiadomości, że nikt nie chce u Was pracować! Ludzie wiedzą, jaka jest u Was atmosfera i jaki panuje tam (usunięte przez administratora)

Andrzej
@miki 29.05.2018 22:01

Toksyczne środowisko.

pracowała
@Andrzej 30.05.2018 12:23

hahaha :D...nie dajcie się nabrać...nie można nawet posiłku zjeść, 5 minutowa przerwa, nie wolno głowy odwrócić od komputera, liczone wyjścia do toalety,wredni zakłamani ludzie, mega toxic do tego szefowa która jest zwyczajnie podła, wykańczająca praca na maxa i brak możliwości wolnego oprócz wakacji, jedyny plus kasa na czas ...bardzo się ciesze że już tam nie pracuje :)))) ale co tam wszystko i tak usuwane przez adinistratora...

pracowała
@pracowała 03.06.2018 12:34

acha polecam zabrać komórki i nagrywać :)) potem w sądzie można niezłą kase wyciągnąć za te "wspaniałe warunki"

Była pracownica
@pracowała 03.06.2018 12:34

Potwierdzam. To chore żeby na 8 godzin pracy człowiek miał 5 minut przerwy i nie mógł swobodnie wyjść do toalety!!!

mm
@pracowała 03.06.2018 12:42

No to chyba zapomniałaś, że w Mydlarni zabronione jest używanie telefonów, to taki kolejny "plus" pracy w tym "cudownym środowisku"

Z pozdrowieniami dla pani s
@miki 29.05.2018 22:01

Niestety ta firma sama robi sobie krzywde. Szczerze mam nadzieje ze padnie bo takie firmy nie powinny zatrudniac ludzi.

Łucja

@Tosssia Czy udało Ci się zdobyć cenne doświadczenie lub inne umiejętności w tej pracy? Czy firma oferowała dodatkowe pakiety świadczeń albo zniżki na produkty z mydlarni? Niektórzy użytkownicy wspominali o dobrej atmosferze, czy zgadzasz się z tą opinią? Wasza opinia o firmie jest bardzo ważna, na pewno są osoby, które szukają o tej firmie świeżych informacji.

_stare_mydło
@Łucja 18.04.2018 10:46

Chyba żartujesz... jakie pakiety? Poza tym żaden pracownik nie dostanie ani złotówki za nadgodzinny, które są tu normą!!! Dorobić to się możesz jedynie garba i załamania nerwowego!!!

Karo
@_stare_mydło 19.04.2018 21:36

Bzdury.. konkurencja nie śpi.. miałam okazje pracować w Starej Mydlarni i nigdy z niczym takim się nie spotkałam.. szefowie traktują dobrze pracowników jeżeli są wobec innych w porządku. Oczywiste jak to z pracy

I tyle
@Karo 18.06.2018 09:55

Haha

ola

Praca dla ludzi, którzy nie mają rodziny i jej mieć nie chcą. 10-11 godzin dziennie, do ostatniej minuty nie wiadomo o której do domu się wyjdzie. (usunięte przez administratora)

Renata
@ola 05.03.2015 09:44

To nikt tu nie leży poco płaczecie lepiej do domu i leżec wielkie pretensje za siedzenie nie płacom super firma

Kate
@Renata 08.07.2017 13:24

Niestety są prace po 8 godzin ale i po 12, takie jest życie. Praca w porządku :)

anonymous
@Renata 08.07.2017 13:24

cóż za bezbłędna gramatyka, coś mi przypomina...hmmm :-) nie ma, podkreślam NIE MA pracownika, który byłby z pracy w tej firmie zadowolony

Pracownik ma zarabiać godnie
@ola 05.03.2015 09:44

Jak nie wiadomo o której? Do tej godz. Która masz w grafiku. Nie musisz zostawać po pracy, a za nie płacone nadgodziny ...taki rzeczy zgłasza się w inspekcji pracy. Ludzie nie dajcie się oszukiwać pracodawcom.

Ł
@ola 05.03.2015 09:44

Jednym się trafi lżejsza robota, a inni zasuwają z towarem, ale tak już jest. Jak załapiesz się na czym to wszystko polega to nie powinno być większych problmów. Raz dwa, da się do tego przywyczaić i trzeba umieć wszystko rozplanować. Ja pracuje i jestem zadowolony.

Sssss
@Renata 08.07.2017 13:24

A ty placzesz jak opinie czytasz.

Wykończona tą pracą

Praca jest beznadziejna radze wnikliwie poczytać opinie i sprawdzić ilość pomocnych....konkurencja? Nie żartujcie sobie....już dawno was przebiła...bardzo się ciesze ze odeszłam bo dziś mam normalne warunki pracy.

Styrana
@Wykończona tą pracą 04.08.2018 17:51

Próbowaliście zniszczyć mnie więc karma wróci....a ja nie spoczne!

Łucja

@_stare_mydło Twoja opinia o firmie Stara Mydlarnia jest negatywna, a użytkownika @emi pozytywna. Jak się odniesiesz do opinii @emi? @emi Czy firma Stara Mydlarnia płaci za nadgodziny? Czy nadgodziny często występują w tej pracy? Czy firma oferuje premię za dobre wyniki sprzedaży?

lemoniada
@Łucja 10.05.2018 11:49

oj tak, płacą nadgodziny i to jak, pączkiem. dziewczyno jakie nadgodziny, na umowie masz 8h, zapitalasz 12h i nie ma czegos takiego jak nadgodziny, pani s nie zna tego słowa:) nie ryzykuj i nie idz tam bo bedziesz bialym murzynem

Łucja

@XXxx piszesz, że praca w tej firmie jest w porządku, może napiszesz coś więcej na ten temat? Jak prezentuje się płaca, atmosfera, podejście do pracownika, jak wyglądała rozmowa rekrutacyjna? Warto rozwinąć swoją wypowiedź, takie wpisy są bardzo cenne dla osób które poszukują tu zatrudnienia.

Zadowolona R

Praca dobra, nie rozumiem negatywnych opinii. Myślę, że każdy powinien spojrzeć na swoje podejście do pracy i do klienta. Jak my mamy dobre podejście - inni nas szanują i praca jest ok.

anonymous
@Zadowolona R 09.07.2018 15:49

Ale bzdury wypisujecie kto nie miał do czynienia z panią Brzuską , to w niedługim czasie się przekona.To jest osoba która zniszczy wszystkich i wszystko.

P

Pracowałam długi czas w Starej mydlarni i nie miałam żadnych zastrzeżeń. Sklep ma już wyrobioną markę. Na tyle, żeby spokojnie nie mieć problemu ze znalezieniem pracowników. Jak chciałam się tam dostać to było pełno chętnych., ale udało się i bardzo się cieszę :)

szydelkuje

ludzie co wy tu wypisujecie? pracowalam tam, masakra,( praca fajna, zarobki dobre, atmosfera (usunięte przez administratora) co to jest? prawda jest taka....lubilam robic to co robilam i to jest fakt, gdyby sylwia byla naprawde dobra szefowa to ludzie by nie odchodzili,ktos napisal ze nikt nie kaze pracowac ponad to co ma na umowie, (usunięte przez administratora) prawda, na umowie jest 8 godzin,pracujesz po 12 i nie ma zlituj,soboty a czasami i niedziele za pączka,nie placa nadgodzin,slowa...nie pasuje ci ? droga wolna, ludzie zarabiaja bo zapieprzaja bez gadania po tyle godzin zeby wyjsc jakos,jak zachorujesz to teczka twoja jest od razu u sylwi( specjalnie pisze mala litera bo ta kobieta nie zasluguje na szacunek)malo tego ona potrafi wziac dziewczyny z ukrainy ktore u niej pracuja zeby w domu jej posprzataly. szef potrafi byc ludzki ale ona to masakra,ludzie sa zastraszani chyba tylko dlatego nikt jeszcze tego nie zglosil, a moze ma sylwunia znajomosci dlatego robi z ludzi szmaty, a wy sie dajecie, pozwalacie zeby wami pomiatala, nic wiecej nie dodam bo nie warto i tak zostanie to usuniete jak wszystko co sie jej nie podoba ale jezeli czytasz to sylwuniu i masz jeszcze resztki sumienia to sie ogarnij zacznij z godnoscia traktowac ludzi ktorzy pracuja tak naprawde na twoje konto bo przyjdzie dzien ze zostaniesz sama z majtkami do kolan, dziekuje i pozdrawiam. ps. Piotrek nie kasuj tego

Dar34

Pracowałem w Starej Mydlarni i mi pasowało. Kluczowi byli ludzie na których trafiłem. Naprawdę fajnie :) polecam

Pawlikosky
@Dar34 13.06.2018 12:10

Ja również mam pozytywne doświadczenia związane z pracą w starej mydlarni, spoko ludzie i szef szanuje pracowników

Maj.

W biurze w Starej Mydlarni praca jest przyjemnością. Współpracownicy są prawdziwymi przyjaciółmi, którym zależy na dobru ogółu. Zarobki jak najbardziej ok!

biuro
@Maj. 22.05.2018 12:51

taaaa... i szefowa która wjeżdża Ci na ambicje i sprowadza do poziomu podłogi.

Luśka Z.

Świetny sklep, takiej obsługi jaką tam spotkałam nie widziałam nigdzie - oczywiście w aspekcie pozytywnym. Wielokrotnie u nich kupowałam kosmetyki i było wszystko ok.

leo

"Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać." to dlaczego kilkanaście negatywnych opinii zostało wykasowanych i z jednej gwiazdki nagle zrobiły się trzy??? Jesteście żałośni. I tak ludzie wiedzą, jaki (usunięte przez administratora) jest w tej firmie!

mała Franka

Ludzie w pracy bardzo kontaktowi. Atmosfera w pracy bez zarzutu, warunki socjalne pracy też bardzo dobre. Nie trzeba chodzić na szkolenia, bo doszkolić można się w pracy z innymi pracownikami ucząc się dużo od nich.

emi

Znajoma tam pracowała i sobie chwaliła tą pracę. Finansowo wychodziła na swoje i nie narzekała.Godziny pracy też całkiem w porządku, może czasem trzeba było trochę popracować poza nimi, ale to norma w tej branży.

Tosssia

Ogólnie rzecz biorąc byłam zadowolona z pracy w Starej Mydlarni, nie był to jakiś mój wymarzony szczyt - Mount Everet, ale takie Mount Blanc już prędzej :P ale było git, oceniam pozytywnie :).

M.

Rozpoczęłam pracę w firmie w biurze około dwóch miesięcy temu. Pracownicy byli niezwykle pomocni i nie miałam jakichikolwiek problemów ze złe wykonanymi zadaniami. Kadry rozumiały, że się uczę i były bardzo wyrozumiałe.

Beata

Niestety potwierdzam negatywne opinie o pracy w Starej Mydlarni. Z zewnątrz firma wydaje się interesująca, ale nie polecam tam aplikować. Nieprzyjemna atmosfera, słaba komunikacja, brak wartościowej informacji zwrotnej. (usunięte przez administratora) Firma się rozrosła, ale decyzyjność pozostała na poziomie jednoosobowej działalności, co powoduje opóźnienia i masę nerwowych sytuacji, za które obwiniani są pracownicy. Osoby posiadające rodzinę są na cenzurowanym. Odradzam.

Bibi

Witam. Potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Pracowałam w tej firmie jakiś czas i całe szczęście poszłam po rozum do głowy i odeszlam. (usunięte przez administratora) robienie prywatnych zakupów dla góry to norma- generalnie praca w roli sługi(usunięte przez administratora) premia zależy od tego czy Cię polubiono- jak masz w sobie coś co nie podoba się szefowej to nawet jeśli będziesz najlepszy w zespole i tak dostaniesz najmniej. Podziwiam wszystkich którzy jeszcze tam pracują(usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Olka

Dzięki za tą opinię. Natknęłam się dziś na ofertę pracy na produkcji Starej Mydlarni, a że mieszkam na miejscu to wzięłam ją pod uwagę, ale najpierw wolałam poczytać opinie o pracy w tym miejscu i dobrze, że je znalazłam, teraz już wiem by sobie odpuścić wysyłanie CV do nich.

Anka

Pracowalam tam przez kilka lat i wspominam ten okres bardzo pozytywnie. Jasne warunki i mila atmosfera. Polecam :)

lemoniada
@Anka 06.07.2017 23:45

ania ile ci zaplacono za te opinie?

anonymous
@lemoniada 09.11.2017 13:34

hahaha dokładnie!!!

anka

Ależ bolą was te negatywne opinie, skoro na bieżąco je kasujecie :D

anonymous
@anka 08.12.2017 11:13

o tak, kasują non stop. a było ich tu baaaardzo dużo. oczywiście samych negatywnych i merytorycznie uzasadnionych

Zostaw opinię o Stara Mydlarnia s.c. Sylwia Brzuska Jacek Brzuska - Białe Błota

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stara Mydlarnia s.c. Sylwia Brzuska Jacek Brzuska