STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.

3 Dodaj opinię
STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.
3 100 6 1

Opinie o STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.

pracuuuś

Firma jest na prawdę porządna, można się dogadać odnośnie podwyżki. Trzeba się tylko starać. Wiem z własnego doświadczenia.

Szczera opinia

Jak najbardziej nie polecam firmy. Umowa na najnizsza krajową. Jak jest okres gdzie pracuje sie wiecej niz 8h nie płacą za nadgodziny tylko podstawowa stawka. Rzecz jasna nadgodziny obowiazkowe są. Na rozmowie kwalifikacyjnej firma inaczej przedstawiona warunki pracy oraz współpracy. Czlowiek sie poswieca pracuje tyle godzin a jest w stanie wyciagnac z 2500 z premią o ile sie na nia zasluzy :) przy tylu godzinach powinno sie zarabiac ponad 3 tysiące. Z czystym sumieniem nie polecam :)

Szczera opinia
@Szczera opinia 16.12.2018 10:26

2500 to o wiele więcej niż najniższa krajowa. A jeśli tyle zarobiles w miesiac za prace na magazynie to chętnie się zamienie

Maja
@Szczera opinia 30.01.2019 12:49

Faktycznie - wskazana przez Ciebie wysokość wynagrodzenia jest już niewątpliwie wyższa, niż najniższa krajowa. Pracujesz w STAREJ MYDLARNI? Pytam, ponieważ z Twojego wpisu właściwie nie można tego wyczytać. STARA MYDLARNIA jakiś czas temu otworzyła kolejny sklep, co należy uznać za jej niewątpliwy sukces. Czy w związku z tym mają jeszcze jakieś wolne stanowiska? Wiesz coś na ten temat?

Byly pracownik
@Szczera opinia 30.01.2019 12:49

Alez proszę :p idz i sie przekonaj jak to JEST. Przy tylu godzinach pracy 230 h - 2500 z premia to smiech na sali. Wiem co mówię pracowalam.

STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.
pracodawca
@Szczera opinia 16.12.2018 10:26

Staramy się jasno określać warunki współpracy i klarownie odpowiadać na wszystkie pytania kandydatów i pracowników. Do tej pory nie otrzymaliśmy żadnych niepokojących sygnałów, które wskazywały by, aby czuli się wprowadzani w błąd. Niemniej jednak przyjrzymy się tej kwestii, by mieć pewność, że wszystko jest zrozumiałe. Rozwijamy się i staramy wychodzić na przeciw oczekiwaniom naszych pracowników, m.in dlatego pojawiliśmy się w serwisie GoWork.pl gdzie są poruszane kwestie naszej firmy. Dziękujemy za Twoją opinie i spostrzeżenia. Mamy nadzieje, że są aspekty, które możesz mile wspominać z naszej współpracy. Jeśli chcesz wyjaśnić jakieś kwestie z naszą firmą zapraszamy do kontaktu bezpośredniego marketing@staramydlarnia.pl. Życzymy powodzenia!

Były pracownik

Straszna firma. Nie szanują pracowników. Jeżeli ktoś chce pracować w obozie pracy to Stara Mydlarnia będzie najlepszym pomysłem. Swoją drogą co to za firma skoro żaden pracownik nie jest w stanie u nich wytrzymać dłużej niż kilka miesięcy. To chyba o czymś świadczy.

STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.
pracodawca
@Były pracownik 18.12.2018 07:24

Jesteśmy otwarci zarówno na pozytywne komentarze, jak i negatywne - jeżeli tylko są konstruktywną krytyką. Pozytywne dodają nam energii i pokazują nam, że idziemy w dobrym kierunku, a konstruktywna krytyka uzewnętrznia obszary, które musimy usprawnić. Tylko dzięki takim opiniom możemy wprowadzać zmiany, które prowadzą naszą firmę do rozwoju. Jeśli jest coś, co według Ciebie powinniśmy zmienić w funkcjonowaniu firmy, odezwij się do nas. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail marketing@staramydlarnia.pl. Pozdrawiamy, dziękujemy za dotychczasową współpracę i życzymy sukcesów zawodowych.

Stary mydelnik

Praca na produkcji ręcznie wytwarzanych kosmetyków. Trudna praca manualnie? Warto w ogóle się nad tym zastanawiać pod względem atmosfery i zarobków ? Proszę o jakieś nowsze opinie.

Byly pracownik
@Stary mydelnik 04.02.2019 16:50

Trudna nie ale atmosfera i zarobki jak najbardziej na nie. Nie polecam. Pracowalam wiem ze nie warto.

l

ooo

wera123

Bardzo dobry pracodawca. Wypłaty zawsze w terminie, ekstra atmosfera no i bony w postaci kosmetyków :D

gosia
@wera123 07.01.2019 21:12

Jak zapłacisz chyba albo będą jakieś przeterminowane na stanie

Maja
@gosia 16.01.2019 09:32

Jak widać - chyba masz trochę inne doświadczenia, związane z pracą w STAREJ MYDLARNI, niż użytkownik @wera123. Ciekawe, z czego to właściwie wynika. Jest to bowiem firma, która od kilkunastu lat produkuje naturalne kosmetyki do kąpieli i pielęgnacji ciała, twarzy i włosów. Dlatego też można sądzić, iż jest to bardzo dobre miejsce zatrudnienia. A jak opisałabyś atmosferę między pracownikami tego przedsiębiorstwa?

Dawny pracownik

Jedynym plusem to sa wyplaty na czas. Nic wiecej. Najnizsza krajowa reszta "pod stol" :) takze przy ponad 200 godziniach pracy 2300 na reke plus smieszna premia 200 zl.. człowiek sie poświęca pracuje od 6 do 18 i jakie sa tego efekty? 2500 na reke :D smiech na sali. Za taka stawke to moze Ukraińcy przyjda :p

Dagmara

Również polecam pracę w Starej Mydlarni, szczególnie dla ludzi którzy są zafiksowani tematyką kosmetyków - odnajdą się u nas doskonale

Nie polecam

Jeśli chcesz być poniżany - idź do nich pracować, Jeśli lubisz pracę pod dyktando jednej osoby (wszechwiedzącej osoby, która nikogo nie szanuje i uważa, że wie wszystko najlepiej) - idź do nich pracować, Jeśli lubisz pracować i nie być doceniany - idź do nich pracować. Nie wierz w bajeczki, że tam jest tak super - gdyby tak było to by ludzie pracowali a nie odchodzili.

aga665

Gneralnie całościowo ok, pracowałem tam trochę czasu-szef w porządku, płaca też ok. W mydlarnii największym plusem jest fakt, że dotrzymują słowa w stu procentach. Pozdro :D

Szczera opinia
@aga665 04.12.2018 12:46

Szef w porządku? Dobry żart!

Sylllllllwia

Oby więcej takich pracodawców. Pieniążki wypłacane w terminie, bardzo fajna atmosfera i dogodna lokalizacja miejsca pracy . Co też jest w mojej opinii ważne

Honorattttttta

Lubię tą pracę. Przyjemnie jest pracować wśród pasjonatów naturalnych produktów. Widać że nasz zespół ten temat kręci przez co atmosfera jest ekstra

0000tomek

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Mi w Starej Mydlarni jest bardzo dobrze. Stała praca, wynagordzenie ekstra. Nie wiem czego Wy narzekacie

Daaagmara

Bardzo uczciwy pracodawca. Wypłaty zawsze w terminie, fajne godziny pracy no i atmosfera

pracuuuś

Firma jest na prawdę porządna, można się dogadać odnośnie podwyżki. Trzeba się tylko starać. Wiem z własnego doświadczenia.

Danio

Czytam i oczom nie wierze! Nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy na temat firmy. Pracuję (usunięte przez administratora) juz trochę czasu i złego słowa nie powiem na temat pracy. Ludzie skąd w Was tyle zawiści..

mooonia d

W Stara Mydlarnia s.c. pracuje mi się bardzo dobrze. Wiadomo, że bywają różne dni razj jest więcej raz mniej roboty. Jednak jak to w pracy wszędzie trzeba pracować.

BYŁYalewiecomówi

Nie będę owijał w bawełnę i napiszę czarno na białym aby każdy mógł podjąć decyzję o pracy. Ja osobiście byłem bardzo zadowolony z pracy-kasa, atmosfera,godziny wszystko na duży plus. Wyjechałem za granicę bo lepiej płacili, ale jednak jak na polskie warunki pracę w Stara Mydlarnia s.c. mogę z czystym sumieniem polecić każdemu

pracownik84

W firmie pracuje mi się bardzo dobrze. Kasa w porządku, godziny też. Zatrudniają w oparciu o solidne umowy a nie jakieś śmieciówki. I co dla mnie najważniejsze- atmosfera w pracy na piątkę z plusem

???

Orientuje się ktoś czy są teraz jakieś przyjęcia?

andzia
@??? 29.08.2018 11:51

Tak, na magazyn

!!!
@??? 29.08.2018 11:51

Do marketingu, działu graficznego i chyba na sklepy stacjonarne szukają jeszcze

Dom_K
@andzia 27.09.2018 15:28

A jak tutaj z godzinami pracy ? Możesz coś więcej powiedzieć, zależy mi na info, bo jestem zainteresowana pracą

Pracuje

Nie wiem czemu takie negatywne komentarze od wielu osób.. nie rozumiem, bo ja naprawdę nie zauważyłam żeby coś złego się działo. Jak dla mnie atmosfera w pracy jest dobra i pracowników też potrafią zrozumieć.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie ściemniaj

Z niewiadomych powodow firmy ktore sa wporzadku do pracownika nie mają opinii. Wiem bo w takiej pracuje.

Żenujace

Zdecydowanie najgorszy

iwona

Praca fatalna nie polecam!

W.

Dla mnie praca okej. Zarobki też na dobrym poziomie. Ja bym poleciła innym, bo mi tu całkiem dobrze.

eL
@W. 20.03.2018 11:14

Zgadzam się z opinią :) wszystko jest w porządku, nie ma na co narzekać.

GGGggg
@eL 18.06.2018 09:57

Ja również nie narzekam, można się wiele nauczyć.

Żenujace
@GGGggg 04.07.2018 11:23

Chyba hurtowo dzial handlowy zmuszony do pozytywnej opinii : D

N
@W. 20.03.2018 11:14

Dobre wynagrodzenie i najważniejsze, że na czas... pracy jest dużo, ale nie jest źle

taka
@Żenujace 05.08.2018 10:05

współczucia dla tych ludzi :( nie którzy byli spoko ale nie wielu

jest ok

Mi ta praca odpowiada. To dobry pracodawca i jakoś nie mam do nich pretensji o nic, bo o nie ma do tego podstaw. Stawka jest w porządku i pracuje się w tym zespole przyjemnie.

jaa
@jest ok 23.08.2018 12:10

nadal sa 5 minutowe przerwy i bark możliwości zjedzenia posiłku i liczone wyjścia do toalety?

XXxx

praca dobra, wszystko dokładnie tak jak zostało ustalone na rozmowie. myślę, że niektórzy przesadzają..

Początkująca
@XXxx 17.07.2018 12:35

Ja jak na razie też nie mam zastrzeżeń. Pracodawca jest w porządku ...

Ewelina

Trzeba oczywiście lubić pracę przy takich rzeczach typu kosmetyki. Ja uwielbiam i jestem bardzo zadowolona, bo jest to mocno powiązane z moją pasją :) Atmosfera w jest ok, zarobki jak dla mnie również

Monique

Różne opinie słyszałam o pracy w Starej mydlarni, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że jest to praca bardzo przyjemna, do tego rozwojowa, bo nie stoisz w miejscu zawodowo tylko idziesz do przodu, poznajesz wiele nowych rzeczy.

Andrzej

Toksyczne środowisko.

pracowała
@Andrzej 30.05.2018 12:23

hahaha :D...nie dajcie się nabrać...nie można nawet posiłku zjeść, 5 minutowa przerwa, nie wolno głowy odwrócić od komputera, liczone wyjścia do toalety,wredni zakłamani ludzie, mega toxic do tego szefowa która jest zwyczajnie podła, wykańczająca praca na maxa i brak możliwości wolnego oprócz wakacji, jedyny plus kasa na czas ...bardzo się ciesze że już tam nie pracuje :)))) ale co tam wszystko i tak usuwane przez adinistratora...

mm

No to chyba zapomniałaś, że w Mydlarni zabronione jest używanie telefonów, to taki kolejny "plus" pracy w tym "cudownym środowisku"

Z pozdrowieniami dla pani s

Niestety ta firma sama robi sobie krzywde. Szczerze mam nadzieje ze padnie bo takie firmy nie powinny zatrudniac ludzi.

Wykończona tą pracą

Praca jest beznadziejna radze wnikliwie poczytać opinie i sprawdzić ilość pomocnych....konkurencja? Nie żartujcie sobie....już dawno was przebiła...bardzo się ciesze ze odeszłam bo dziś mam normalne warunki pracy.

Łucja

@XXxx piszesz, że praca w tej firmie jest w porządku, może napiszesz coś więcej na ten temat? Jak prezentuje się płaca, atmosfera, podejście do pracownika, jak wyglądała rozmowa rekrutacyjna? Warto rozwinąć swoją wypowiedź, takie wpisy są bardzo cenne dla osób które poszukują tu zatrudnienia.

Zadowolona R

Praca dobra, nie rozumiem negatywnych opinii. Myślę, że każdy powinien spojrzeć na swoje podejście do pracy i do klienta. Jak my mamy dobre podejście - inni nas szanują i praca jest ok.

Zostaw opinię o STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K. - Białe Błota

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.