STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.

3 Dodaj opinię
STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.
3 116 136 5 1

Opinie o STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Opinia
@Norbert 10.06.2019 13:42

Dzień dobry Norbert, Aktualne oferty pracy w Starej Mydlarni (w siedzibie - Białe Błota) możesz znaleźć w kilku miejscach. Dodajemy linki poniżej: 1. Strona firmowa - https://staramydlarnia.sklep.pl/Praca-ccms-pol-37.html 2. Portal pracuj.pl - https://pracodawcy.pracuj.pl/stara-mydlarnia-sp-z-o-o-sp-k,181995 3. Portal gowork.pl - https://www.gowork.pl/praca/stara-mydlarnia-sp.-z-o.o.-sp.k.;pr Jeśli jesteś zainteresowany ofertą, prosimy o przesyłanie aplikacji (CV) na e-mail: praca@staramydlarnia.pl Pozdrawiamy, Zespół Starej Mydlarni

Pomocna?
Tak2Nie
Gosia
 Opinia

Firma się rozwija i dzięki temu człowiek uczy się nowych rzeczy. Inwestują w szkolenia, wewnętrzne i zewnętrzne. To prawda, że nie ma spania w pracy, ale dzięki temu można więcej zarobić i się nauczyć. Przeszłam z pracy na sklepie do pracy w siedzibie, w dziale sprzedaży i bardzo sobie chwalę ten awans. Mogłam rozwijać wiedzę z zakresu produktów i sprzedaży na większą skalę. Od niedawna przeszłam na własną działalność, prowadząc sklep franczyzowy Starej Mydlarni. Świetna firma i zespół!

Pomocna?
Tak2Nie5

Pracodawca

 Opinia

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za wszystkie dotychczasowe opinie pozostawione na wątku. W związku z dużym zainteresowaniem, postanowiliśmy aktywnie uczestniczyć w dyskusji. Chętnie odpowiemy na wszystkie sporne kwestie, czy zapytania dot. rekrutacji. Jesteśmy wdzięczni za konstruktywną krytykę, bo tylko dzięki niej mamy możliwość analizowania naszych mocnych i słabych stron. Bardzo prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi. Komentarze niezgodne z regulaminem będą archiwizowane. Pozdrawiamy, Zespół Starej Mydlarni

Pomocna?
Tak6Nie2
pracuuuś
 Opinia

Firma jest na prawdę porządna, można się dogadać odnośnie podwyżki. Trzeba się tylko starać. Wiem z własnego doświadczenia.

Pomocna?
Tak10Nie8

Pracodawca

 Aktualność
Otwarcie nowego sklepu Stara Mydlarnia w Warszawie!

18 lipca otwieramy drzwi do nowego sklepu Starej Mydlarni w Warszawie. Znajdziecie nas w jednym z najbardziej znanych miejsc w mieście - CH Atrium Promenada. W nowym sklepie pojawią się najnowsze serie kosmetyków, nasze bestsellery, a także dużo ciekawych promocji, które będą towarzyszyć wszystkim gościom już od początku.

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
W związku z rozwojem naszej firmy poszukujemy osoby na stanowisko:

Sprzedawca - Konsultant


Miejsce pracy: Bydgoszcz

Poznaj szczegóły oferty: Sprzedawca - Konsultant

CV prosimy przesłać na email: praca@staramydlarnia.pl
Pomocna?
Tak4Nie
Irka
 Opinia

Możecie cos powiedzieć na temat pracy w sklepach? I czy są jakieś przyjęcia w Wa-wa? Z góry dzięki!

Pomocna?
TakNie1

Pracodawca

 Aktualność
Udało się! 


Nasze kosmetyki dla dzieci z serii Milusi otrzymały nagrodę Qltowy Kosmetyk 2019 w kategorii KOSMETYKI DLA DZIECI :)

Serdecznie dziękujemy całemu Jury za zaufanie i docenienie naszej pracy!

Pomocna?
Tak4Nie
pracownik
 Opinia

Mi tam pasuje, daje 5 na 5, a ci co nie chcą tu pracować to sajonara, nikt nikogo nie zmusza do pracy, a na leni nikt nie będzie czekać. Jak pracujesz dobrze to masz dobrze. Tylko tyle i aż tyle. Szczerze polecam ambitnym i pracowitym osobom :)

Pomocna?
TakNie3
Zbigniew
 Opinia
@pracownik 25.06.2019 09:25

Świetnie się czyta opinię osoby, która jest zadowolona z pracy w firmie STARA MYDLARNIA. Mógłbyś napisać, czym dokładnie zajmujesz się w firmie? Dzięki informacji o Twoim stanowisku będę mógł zadać konkretne pytania związane z zakresem obowiązków na danym miejscu pracy.

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pracownik
 Opinia
@Zbigniew 26.06.2019 14:53

Pracuję jako magazynier, ale czynności jakie wykonuje to nie tylko jeżdżenie wózkiem widłowym od regału do regału. Pomagam przy zbieraniu produktów do wysyłek, oklejaniu etykietami brakujących produktów, czasem rozwożeniu produktów między magazynami albo między sklepami w Bydgoszczy i parę innych takie jak dbanie o czystość. Nie da się tutaj nudzić, a możliwość robienia kilku prostych rzeczy jest dla mnie na plus. Nie wyobrażam sobie przez cały dzień stać czy siedzieć i wykonywać jedną czynność typu naklejać jedną naklejkę na jeden produkt.

Pomocna?
Tak2Nie2
pracuuuś
 Opinia

Niedługo minie rok odkąd tu pracuję i zdecydowanie polecam! Cały hejt jaki tu czytam dziwnie zbiega się ze zwolnieniami ludzi, którzy nic nie wnosili. Albo zbijali bąki, albo kradli, albo wprowadzali toksyczną atmosferę ciągle zrzędząc i obgadując. I teraz przelewają swoją frustrację na ten portal myśląc, że są bezkarni i że nagle spłynie im oferta pracy typu "czy się stoi, czy się leży...". Zajmijcie się pracą ludzie, albo inaczej... WEŹCIE ZA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ zamiast zwalać winę ciągle na innych.

Pomocna?
Tak1Nie4
Szczerze
 Opinia

Żałuję że nie czytałam tych opinii zanim poszłam pracować do tej firmy zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami. Więc jeśli ktoś chce tam iść pracować to nie polecam. Ukraińców tyle że czujesz się jakbyś robiła za granicą. Atmosfera okropna mało kto tam wytrzymuje dłużej niż miesiąc. (usunięte przez administratora).. wyliczaja ci czas jak za długo byłaś w toalecie to już krzywo patrzą. Można by było się rozpisywać. Pracując tam wracałam do domu rozbita. Na szczęście już mnie nie ma w tym toksycznym środowisku, teraz pracuje w porządnej firmie i wracam do domu z uśmiechem na twarzy czego tam było brak :)

Pomocna?
Tak4Nie1
Katia
 Opinia

Ktoś może coś napisać o pracy na magazynie? Jak atmosfera i jakie są zmiany? Generalnie czy warto aplikować ;)

Pomocna?
TakNie
Była pracownica
 Opinia
@Katia 12.06.2019 08:32

Nie warto. Atmosfera w całej firmie to porażka.

Pomocna?
Tak4Nie1
Ida
 Opinia
@Katia 12.06.2019 08:32

Na magazynie czasem jest rotacja w zadaniach. Ale to dobrze bo nie nudzisz się wykonując cały dzień jedną czynność. Atmosfera całkiem ok, choć zawsze znajdą się marudy, które w słoneczny dzień znajdą chmurkę na niebie. Ogólnie jeśli chcesz pracować i to robisz, a nie tylko gadasz, to polecam. Są specjalne dni na dużo tańsze zakupy. W te upały jest przyjemnie na magazynie (zimniej i jest nawiew).

Pomocna?
Tak1Nie4
Maruś
 Opinia

Bardzo przyjemna rekrutacja - jeszcze nie miałem okazji u nich pracować ale myślę że już mogę ich polecać :)

Pomocna?
Tak3Nie3
kasia
 Opinia

dobry pracodawca, zdecydowanie polecam, fajnie sie pracuje mili ludzie. oczywiscie jak zawsze sa problemy, ale gdzie ich nie ma Reasumujac moja 15 letnia kariere zdecydowanie na plus.

Pomocna?
Tak3Nie6
Norbert
 Opinia

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy? Wiecie coś o tym?

Pomocna?
Tak1Nie4

Pracodawca

 Opinia
@Norbert 10.06.2019 13:42

Dzień dobry Norbert, Aktualne oferty pracy w Starej Mydlarni (w siedzibie - Białe Błota) możesz znaleźć w kilku miejscach. Dodajemy linki poniżej: 1. Strona firmowa - https://staramydlarnia.sklep.pl/Praca-ccms-pol-37.html 2. Portal pracuj.pl - https://pracodawcy.pracuj.pl/stara-mydlarnia-sp-z-o-o-sp-k,181995 3. Portal gowork.pl - https://www.gowork.pl/praca/stara-mydlarnia-sp.-z-o.o.-sp.k.;pr Jeśli jesteś zainteresowany ofertą, prosimy o przesyłanie aplikacji (CV) na e-mail: praca@staramydlarnia.pl Pozdrawiamy, Zespół Starej Mydlarni

Pomocna?
Tak2Nie
Gość
 Opinia

Myśle, ze wystarczy wejścia na chwile do biura w Białych Błotach, żeby zobaczyć jaka atmosfera panuje w całej firmie. Przeżyłam ogromny szok po tym co tam zobaczyłam. Praca w nielimitowanym godzinowo przedziale czasu, w atmosferze wręcz chorego napięcia i stresu. Brak możliwości urlopu, brania opieki na dziecko czy chorobowego. Bezpłatne nadgodziny. I chyba najgorsze co może być - poniżanie pracowników, krzyki. Myśle, ze warto się zastanowić co jest przyczyna tak dużej rotacji w tej firmie, o której piszą tu wszyscy, zanim podejmie się współpracę x ta firma. Nie polecam.

Pomocna?
Tak9Nie3
Gość Nowy
 Opinia
@Gość 09.05.2019 20:17

Taką opinię mają właśnie osoby, które głównie chcą przebywać na zwolnieniach - najczęściej "wątpliwych". Pracuję tu kilka lat i wiem, że przez takich ludzi, którzy od początku myślą tylko jak wywinąć sie z pracy, cierpi reszta pracowników, bo ktoś ich pracę musi wykonać. O tym jakoś nikt nie pomyśli. To co cenię sobie to właśnie fajna atmosfera i to, że spotykamy się nie tylko w pracy ale mamy kontakt prywatny też po pracy. Pensja zawsze w terminie. Nadgodziny płatne i premie są. Ludzie są w większości super, jest o czym pogadać, jak trzeba pomagamy sobie również w prywatnych sprawach. Stres czasem jest, jak w każdej pracy - wiadomo, ale nie żeby jakiś specjalnie wielki. Opinia ludzi, którzy w wejściu sobie wyrabiają opinię i pracują kilka dni niestety nie jest nic warta.

Pomocna?
Tak2Nie5

Pracodawca

 Opinia
@Gość 09.05.2019 20:17

Bardzo nam przykro, że masz, tak negatywne spostrzeżenia z pracy w naszej firmie. Wystosowałeś bardzo poważne zarzuty, w tym poniżenia pracowników, co absolutnie jest nie dopuszczalne w miejscu pracy. Nie o wszystkich sprawach możemy rozmawiać na forum, a przy tak poważnych zarzutach bardzo łatwo o pomówienia, dlatego zanim wyciągniemy konsekwencję chcemy dokładnie zbadać i wyjaśnić całą sytuację. W tym celu prosimy o dokładny opis takich sytuacji w mailu i wysłanie na adres: marketing@staramydlarnia.pl , Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak2Nie
Gość
 Opinia
@Gość Nowy 15.05.2019 07:08

Akurat nie przebywam i nie planuje przebywać na zwolnieniu lekarskim. Kodeks pracy po to powstał, żeby dać pracownikom różne uprawnienia w tym możliwość korzystania z zwolnienia chorobowego czy tez opieki na dziecko. W swojej karierze zawodowej raczej bardzo rzadko spotykałam tez takie osoby. Może warto wyrobić sobie zdanie i zatrudnić się na okres próbny w tej firmie. Myśle, ze wtedy sprawa staje się jasna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Liliana56
 Opinia
@Gość Nowy 15.05.2019 07:08

No cóż ja pracowałam o wiele wiele dłużej niż kilka dni więc proszę nie ściemniać. Atmosfera na hali makabryczne. (usunięte przez administratora). A co mi tam pozdrawiam(usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)Praca zazwyczaj od 6 do 18. Szefostwo? Z szefem można się dogadać. Szefowa piękna i zadbana i tylko tyle bo poza tym jest(usunięte przez administratora) człowiekiem. Gdyby szefowa zmieniła nastawienie do pracowników i gdyby te dwie panie były normalne. Do tego normalne godziny to praca byłaby naprawdę super. A tak nie polecam.stres.placz.nerwowka i deprecha.

Pomocna?
Tak3Nie
Lili
 Opinia
@Liliana56 29.05.2019 14:57

No z Pani wątpliwą przeszłością zawodową i podejściem do pracy można by dużo dyskutować ale po co ?????????? niech się teraz martwią tym inni … nadal uważam że więcej niż pare dni pracy nie pozwoliło poznać tej firmy i zauważyć że szefowa nie zarządza magazynem i nie ma kontaktu na co dzień z magazynem, a hejtowanie swoich koleżanek z działu jest poniżej pasa i w stylu osoby która skacze z firmy do firmy, nigdzie jej się nie podoba i nigdzie nie może zagrzać miejsca bo wszyscy źle płacą i są ogólnie źli… może by trzeba zacząć od siebie i przestać hejtować ludzi którzy chcą ze sobą pracować . Pracuje tu wiele lat i jest mi z tym dobrze a Pani życzę szczęścia na nowej lepszej drodze .

Pomocna?
TakNie6

Pracodawca

 Opinia
@Liliana56 29.05.2019 14:57

Dziękujemy za Twój komentarz, pragniemy jednak zaznaczyć, że zasada nieobrażania jest uniwersalna dotyczy w tym samym stopniu pracodawcy, podwładnego, współpracownika i szefa. Dlatego prosimy o merytoryczne opinie i wstrzymanie się od wycieczek personalnych na forum. Nie chcemy, by wspomniane przez Ciebie sytuacje miały miejsce w naszej firmie, jesteśmy gotowi, by reagować na zachowania niedozwolone, ale po otrzymaniu pełnych i rzetelnych informacji w korespondencji bezpośredniej, kierowanej na adres: marketing@staramydlarnia.pl tylko w tedy, będziemy mogli zbadać takie sytuacje i wyciągnąć z nich konsekwencję. Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak2Nie
Liliana56
 Opinia
@Lili 30.05.2019 09:18

Moja droga więcej niż parę dni było tzw przysłowiowe.pracowalam o wiele dłużej dlatego wiem co mówię. To nie jest hejt tylko szczera prawda i wszyscy którzy tam pracują zgodzą się że mną chociaż na głos tego nie powiedzą. Znam tych ludzi i wiem co mówią i myślą. Ja ta pracę naprawdę lubiłam ale obiema rękami i nogami podpisuje się pod negatywnymi komentarzami bo są prawdziwe.wiem że będą obrońcy bo muszą A nie dlatego że chcą. Również szczerze życzę szczęścia bo pracując tam się przyda i jeszcze raz pozdrawiam największe oboboki(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie2
odwazna
 Opinia
@Liliana56 31.05.2019 09:01

Chyba jednak słabo ich znałaś, tak słabo jak siebie. Sama wystawiasz sobie opinie kłamiąc i rzucając oszczerstwami zamiast odważyć się i powiedzieć co ci nie gra będąc w firmie. Pewien ktoś mógłby powiedzieć "kozak w necie, pi*da w świecie". Nie pozdrawiam

Pomocna?
TakNie3
Ann
 Opinia
@Gość 09.05.2019 20:17

Jakby tak wszystkim było źle to firma by nie funkcjonowała tak jak funkcjonuje ;) Moim zdaniem paru osobom nic nie pasuje i zwyczajnie swój żal wylewają na goworku. Trawa zawsze jest zieleńsza u sąsiada, ale uwierzcie mi, że w praktyce już nie ma tak kolorowo.

Pomocna?
TakNie2
Liliana56
 Opinia
@odwazna 04.06.2019 09:58

Napisze tak. Przede wszystkim naucz się czytać że zrozumieniem i przeczytaj moje wpisy o pracy w tej firmie. Jasno pisałam że pomimo tego jak traktowani są zwykli pracownicy lubiłam to co robiłam A jeżeli chodzi o oboboki to napisałam co wszyscy wiedzą. Napisałam prawdę nie obraziła. Uważasz że jestem kozakiem w necie? Bardzo proszę tylko napisz A podam swoje dane. Odważna?szczerze wątpię.napisze coś w twoim stylu. Kto się debilem urodził ten kanarkiem nie zdechnie. Tyle w temacie.

Pomocna?
Tak3Nie
odwazna
 Opinia
@Liliana56 06.06.2019 15:31

No to pisz kim jesteś, miej na tyle odwagi. Choć wątpię, żebyś podała prawdziwe dane, "misijaczku" :)) I mówi się: Kto się wróblem urodził, kanarkiem nie zdechnie - jak już się uczysz poprawnie obrażać po polsku ;)

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Zapraszamy do przeczytania wywiadu z naszą szefową




"Zaczynała od sklepiku z mydłami na bydgoskiej starówce. Dzisiaj zatrudnia 60 osób, ma 30 sklepów w Polsce i jeden w Barcelonie. Stoi na czele rodzinnej firmy i od 19 lat jest szefową swojego męża.[..]"

Zapraszamy do przeczytania wywiadu z naszą szefową:
Pomocna?
Tak2Nie
Ann
 Opinia

Ludzie różne rzeczy mówią i mówić będą, ale w mojej opinii to porządna firma, ze stabilną pozycją na rynku.

Pomocna?
TakNie3
Ann
 Opinia

Byłam na rozmowie w sprawie pracy do działu marketingu. Ładna siedziba, ludzie w biurze uśmiechnięci i pomocni. Widać, że się dużo dzieje w firmie i pomimo drobnego zespołu (nie jest to korporacja) działają na wielu polach. Z rozmowy wynikło, że można bardzo dużo zdziałać. Stawiano sprawę jasno, że tu nie ma leżakowania i trzeba się przykładać do pracy, co akurat mi pasuje. Ogólnie zrobili na mnie świetne wrażenie jako firma. Nawet jak się nie dostanę to polecam

Pomocna?
Tak1Nie2
Nie polecam
 Opinia

Jeśli chcesz być poniżany - idź do nich pracować, Jeśli lubisz pracę pod dyktando jednej osoby (wszechwiedzącej osoby, która nikogo nie szanuje i uważa, że wie wszystko najlepiej) - idź do nich pracować, Jeśli lubisz pracować i nie być doceniany - idź do nich pracować. Nie wierz w bajeczki, że tam jest tak super - gdyby tak było to by ludzie pracowali a nie odchodzili.

Pomocna?
Tak21Nie

Pracodawca

 Opinia
@Nie polecam 17.12.2018 15:35

Czujemy się wywołani do odpowiedzi w związku z zarzutami obok których nie możemy przejść obojętnie. Staramy się w swoich działaniach wyznawać podstawowe wartości etyczne - postępuj według takiej maksymy, ażebyś zarazem chciał, by stała się prawem moralnym. Nie o wszystkich kwestiach możemy rozmawiać tu na forum. Chcielibyśmy wyjaśnić całą sytuację. W tym celu uprzejmie prosimy o dokładny opis, tego co się wydarzyło w mailu i przesłanie do nas pod adres marketing@staramydlarnia.pl

Pomocna?
Tak2Nie2
Pracownik
 Opinia
@STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K. 04.03.2019 16:59

Zgadzam się z powyższą opinia. Firmę niszczą od środka rodzinne koligacje, które w efekcie prowadzą do przymykania oka na poniżanie, publiczne ubliżanie przez jedną osobę, która naraziła firmę już na wielkie straty przez swoje błędy. Jeżeli ktokolwiek chce wykończyć się psychicznie, to jest praca idealna dla niego. Praca nie jest męcząca, tylko atmosfera jaka panuje w firmie, a wszystko za sprawą tej jednej osoby.

Pomocna?
Tak1Nie
Liliana56
 Opinia
@STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K. 04.03.2019 16:59

Kopiuj wklej hehe A może tak coś od siebie

Pomocna?
Tak2Nie
pracuuuś
 Opinia

Firma jest na prawdę porządna, można się dogadać odnośnie podwyżki. Trzeba się tylko starać. Wiem z własnego doświadczenia.

Pomocna?
Tak10Nie8
Wróżbita Maciej
 Opinia
@pracuuuś 03.12.2018 15:52

Witam, wydaje mi się pracuś że wystawiłeś opinie nie pod tą firmą :) tam podwyżka w marzeniach :) pozdrawiam wróżbita Maciej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Wróżbita Maciej 21.02.2019 19:59

@Wróżbita Maciej Niestety Twoja opinia jest zbyt ogólna byśmy mogli się do niej ustosunkować. Jesteśmy otwarci na krytykę, o ile jest konstruktywna. Prosimy o dokładny opis sprawy i przesłanie maila na adres marketing@staramydlarnia.pl Tylko w tej sposób będziemy mogli dokładnie zbadać sprawę i wyciągnąć wnioski na przyszłość.

Pomocna?
TakNie
Liliana56
 Opinia
@Wróżbita Maciej 21.02.2019 19:59

Pod ta pod ta. Ktoś musi i dlatego dostał podwyżkę lub nie został zwolniony????‍♀️

Pomocna?
Tak1Nie
Szczera opinia
 Opinia

Jak najbardziej nie polecam firmy. Umowa na najnizsza krajową. Jak jest okres gdzie pracuje sie wiecej niz 8h nie płacą za nadgodziny tylko podstawowa stawka. Rzecz jasna nadgodziny obowiazkowe są. Na rozmowie kwalifikacyjnej firma inaczej przedstawiona warunki pracy oraz współpracy. Czlowiek sie poswieca pracuje tyle godzin a jest w stanie wyciagnac z 2500 z premią o ile sie na nia zasluzy :) przy tylu godzinach powinno sie zarabiac ponad 3 tysiące. Z czystym sumieniem nie polecam :)

Pomocna?
Tak27Nie
Szczera opinia
 Opinia
@Szczera opinia 16.12.2018 10:26

2500 to o wiele więcej niż najniższa krajowa. A jeśli tyle zarobiles w miesiac za prace na magazynie to chętnie się zamienie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja
 Opinia
@Szczera opinia 30.01.2019 12:49

Faktycznie - wskazana przez Ciebie wysokość wynagrodzenia jest już niewątpliwie wyższa, niż najniższa krajowa. Pracujesz w STAREJ MYDLARNI? Pytam, ponieważ z Twojego wpisu właściwie nie można tego wyczytać. STARA MYDLARNIA jakiś czas temu otworzyła kolejny sklep, co należy uznać za jej niewątpliwy sukces. Czy w związku z tym mają jeszcze jakieś wolne stanowiska? Wiesz coś na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly pracownik
 Opinia
@Szczera opinia 30.01.2019 12:49

Alez proszę :p idz i sie przekonaj jak to JEST. Przy tylu godzinach pracy 230 h - 2500 z premia to smiech na sali. Wiem co mówię pracowalam.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Szczera opinia 16.12.2018 10:26

Staramy się jasno określać warunki współpracy i klarownie odpowiadać na wszystkie pytania kandydatów i pracowników. Do tej pory nie otrzymaliśmy żadnych niepokojących sygnałów, które wskazywały by, aby czuli się wprowadzani w błąd. Niemniej jednak przyjrzymy się tej kwestii, by mieć pewność, że wszystko jest zrozumiałe. Rozwijamy się i staramy wychodzić na przeciw oczekiwaniom naszych pracowników, m.in dlatego pojawiliśmy się w serwisie GoWork.pl gdzie są poruszane kwestie naszej firmy. Dziękujemy za Twoją opinie i spostrzeżenia. Mamy nadzieje, że są aspekty, które możesz mile wspominać z naszej współpracy. Jeśli chcesz wyjaśnić jakieś kwestie z naszą firmą zapraszamy do kontaktu bezpośredniego marketing@staramydlarnia.pl. Życzymy powodzenia!

Pomocna?
Tak1Nie
Byly pracownik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szczera opinia 30.01.2019 12:49

Czysta matematyka najniższą krajowa liczymy w normalnych godzinach czyli 160 roboczo godzin a nie 230h, a z reszta firma pewnie jeszcze prowadzi rekrutacje bo kto tam bedzie pracował niech składa pani cv i przekona sie pani co to prawdziwy (usunięte przez administratora) :) tak samo szefostwo bardzo dobrze wiedzą że chyba co jak co ale dajmy przyklad za nadgodziny trzeba placic a udaja tutaj wielce zaskoczonych ze ojejku gdybym wiedział to bym to zmienił. Ściema tam pracownik to (usunięte przez administratora) ma bardzo podwyższone ego by dbac o pracowników, ta osoba liczy każdy grosz w portfelu (usunięte przez administratora)dobra, w skrócie szkoda słów, ale niech ludzie wiedzą co tam sie wyprawia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wróżbita Maciej
 Opinia
@Szczera opinia 16.12.2018 10:26

Szczera prawda, (usunięte przez administratora) wypisują tutaj osoby pozytywne opinie a nawet tam nie pracowali ;) wiem bo jestem wróżbita Maciej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Wróżbita Maciej 21.02.2019 19:55

Niestety Twoja opinia jest zbyt ogólna byśmy mogli się do niej ustosunkować. Jesteśmy otwarci na krytykę, o ile jest konstruktywna. Prosimy o dokładny opis sprawy i przesłanie maila na adres marketing@staramydlarnia.pl Tylko w tej sposób będziemy mogli dokładnie zbadać sprawę i wyciągnąć wnioski na przyszłość.

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Byly pracownik 21.02.2019 19:50

Jesteśmy otwarci zarówno na pozytywne komentarze, jak i negatywne - jeżeli tylko są konstruktywną krytyką. Pozytywne dodają nam energii i pokazują nam, że idziemy w dobrym kierunku, a konstruktywna krytyka uzewnętrznia obszary, które musimy usprawnić. Tylko dzięki takim opiniom możemy wprowadzać zmiany, które prowadzą naszą firmę do rozwoju. Jeśli jest coś, co według Ciebie powinniśmy zmienić w funkcjonowaniu firmy, odezwij się do nas. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail marketing@staramydlarnia.pl . Pozdrawiamy, dziękujemy za dotychczasową współpracę i życzymy sukcesów zawodowych.

Pomocna?
Tak1Nie
Liliana56
 Opinia
@Szczera opinia 30.01.2019 12:49

Tyle zarobisz gdy codzień będziesz pracować po 12 godzin inaczej zapomnij

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@Liliana56 29.05.2019 15:04

Wynagrodzenie za pracę jest kwestią indywidualną, na którą składa się kilka aspektów. Jeśli chodzi natomiast o system prowizyjny, jest jasno określony, a w raz z rozwojem firmy, będziemy starali się go ulepszać. W razie jakichkolwiek wątpliwości, możemy ten temat omówić w kontakcie bezpośrednim, w tym celu prosimy o wiadomość mailową, którą należy kierować na adres: marketing@staramydlarnia.pl Pozdrawiamy.

Pomocna?
TakNie1
Gosia
 Opinia

Firma się rozwija i dzięki temu człowiek uczy się nowych rzeczy. Inwestują w szkolenia, wewnętrzne i zewnętrzne. To prawda, że nie ma spania w pracy, ale dzięki temu można więcej zarobić i się nauczyć. Przeszłam z pracy na sklepie do pracy w siedzibie, w dziale sprzedaży i bardzo sobie chwalę ten awans. Mogłam rozwijać wiedzę z zakresu produktów i sprzedaży na większą skalę. Od niedawna przeszłam na własną działalność, prowadząc sklep franczyzowy Starej Mydlarni. Świetna firma i zespół!

Pomocna?
Tak2Nie5
szczera
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam pracy w tej firmie, ponieważ to co tam się dzieje to przechodzi ludzkie granice. Na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują złote góry, płatne nadgodziny, pensje na czas i praca po 8-9 godzin, w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. (usunięte przez administratora) Pracować jak najdłużej za jak najmniejsze pieniądze. (usunięte przez administratora) W każdym normalnym zakładzie pracownicy powinni się wspierać i pomagać, a tu jest zupełnie inaczej. Na każdym dziale, każdy obgaduje, cały czas nerwowa atmosfera.(usunięte przez administratora) Dziwię się, że jeszcze tam Polacy pracują. W każdej normalnej firmie wzięcie wolnego dnia nie robi problemu, a w tej firmie robią bardzo duży problem. Praca po nie wiadomo ile godzin... przychodzi się rano i nie wiadomo o której się skończy pracę, a jak nastanie ten Wielki Dzień to jest tak zwany dzień Święty i jak pracownicy rano dowiedzą się że pracują do jakiejś godziny to i tak w tym dniu godzina zakończenie pracy zmienia się i to kilkakrotnie.(usunięte przez administratora) Nie spotkałam się jeszcze z takim zakładem, żeby tak mało płacili. (usunięte przez administratora) Nie polecam!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@szczera 29.04.2019 22:44

Dziękujemy za Twoją opinie. Jednocześnie jesteśmy zaniepokojeni gorzkimi słowami i zarzutami obok, których nie możemy przejść obojętnie. Staramy się jasno przedstawiać warunki zatrudnieni i je respektować. Jak w każdym przedsiębiorstwie mogą zdarzyć się sytuację wyjątkowe, wymagające reorganizacji dnia, ale w takich przypadkach pracownicy są uprzedzani. Doskonale zdajemy sobie sprawę, że równoważna do satysfakcji naszych klientów jest satysfakcja naszych pracowników. Tym bardziej przykro nam, że postrzegasz atmosferę pracy, jako nerwową, na pewno przyjrzymy się kwestiom, które mogą mieć na to wpływ. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, jest to aspekt indywidualny, możemy zatem go omówić w kontakcie bezpośrednim, w tym celu prosimy o wiadomość mailową, którą należy kierować na adres: marketing@staramydlarnia.pl , Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak1Nie
Szczera prawda
 Opinia
@szczera 29.04.2019 22:44

Zdecydowanie się zgadzam. Ludzie nie dajcie się nabrać na to co wam mówią.. A niepłacone nadgodziny to już w ogóle porażka. Masz najlepiej (usunięte przez administratora) tam bo inaczej zwrócą Ci jeszcze uwagę że za wolno czy coś innego.. Ale za te pieniądze? Tylko głupi będzie robił. Jak ja się cieszę że już tam nie pracuje ogromna ulga.

Pomocna?
Tak3Nie
Liliana56
 Opinia
@szczera 29.04.2019 22:44

Zgadzam się z tą opinią 100%

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
Kilka punktów i odrobina szczęścia!


Jakiś czas temu portal Wirtualne Kosmetyki zorganizował międzynarodowy konkurs pt. Love Cosmetics Awards 2019. Zgłosiliśmy całą linię kosmetyków Bodymania w kategorii - Najlepsza seria kosmetyczna, i co?

I dzięki decyzji wspaniałego jury, otrzymaliśmy dyplom wyróżniający, właśnie w tej kategorii!  

Bardzo dziękujemy! Dla nas to potwierdzenie, że jesteśmy na dobrej drodze! 

PS. Co do tytułu - Podobno tyle nam zabrakło do zwycięstwa. I można mówić, że miejsce „poza pudłem” jest najgorsze, ale dla nas płynie z tego kilka ważnych lekcji, które obiecujemy odrobić następnym razem ;) 

PPS. Przy tak dużej ilości produktów do oceny i jakości polskich produktów (P-Beauty podbija świat), wyróżnienie smakuje jak zdobycie 1. miejsca! 
Pomocna?
Tak4Nie
Nadia
 Opinia

Fajna firma, wypłaty na czas i powyżej średniej rynkowej, szefostwo lubi żartować i jest uczciwe co do premii i terminów. Ludzie jak wszędzie, raz lepsi, raz gorsi, ale ostatecznie więcej tych, którzy pomagają

Pomocna?
Tak1Nie4

Pracodawca

 Aktualność
Otwarcie nowego sklepu Stara Mydlarnia w Warszawie!

23 maja otwieramy drzwi do nowego sklepu Starej Mydlarni w Warszawie. Znajdziecie nas w jednym z najbardziej znanych miejsc w mieście - Galeria Młociny. W nowym sklepie pojawią się najnowsze serie kosmetyków, nasze bestsellery, a także dużo ciekawych promocji, które będą towarzyszyć wszystkim gościom już od początku.

Pomocna?
Tak4Nie
Były pracownik
 Opinia

Nikomu nie polecam tej pracy.. (usunięte przez administratora)Atmosfera w pracy również jedna wielka porażka nie wiem jak można tak traktować pracowników. A rotacja jest ogromna nic nowego jak ktoś przychodzi i odchodzi.. tam to jest norma.. a to już o czymś świadczy. Jeszcze raz z czystym sumieniem nie polecam nikomu!(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Były pracownik 24.04.2019 20:49

Niepokoją nas Twoje zarzuty o złym traktowaniu pracowników. Jako firma ceniąca rozwój oraz zdolności każdego pracownika, za cel postawiliśmy sobie tworzenie dobrej atmosfery i warunków zatrudnienia. Chętnie przyjrzymy się kwestiom, które mogą wymagać poprawy, w tym celu prosimy o przekazanie więcej szczegółów na adres: marketing@staramydlarnia.pl

Pomocna?
Tak1Nie
Szczera prawda
 Opinia
@STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K. 16.05.2019 10:59

Za cel postawiliscie sobie tworzenie dobrej atmosfery i warunków zatrudnienia? Dobre żarty. Dobra atmosfera w tej w grupie raczej niemożliwa (w szczególności przez jedną Panią (usunięte przez administratora), a druga sprawa wywiązujcie się z tego co mówicie na rozmowie kwalifikacyjnej. Bo nikt bez umowy robić nie będzie :)

Pomocna?
Tak4Nie
Szczera prawda
 Opinia

Gorszej pracy niż tam to chyba nie ma. Ludzie nie nabierajcie się na to co wam mówią. Nie idźcie tam bo szkoda waszego czasu i nerwów za te śmieszne pieniądze.(usunięte przez administratora) Nic tam nie jest jak być powinno. Nie polecam!

Pomocna?
Tak7Nie

Pracodawca

 Opinia
@Szczera prawda 26.04.2019 00:18

Staramy się jasno określać warunki zatrudnienia i dotrzymywać słowa. Chcielibyśmy wyjaśnić kwestię, które wpłynęły na Twoją opinie, w tym celu prosimy o przekazanie więcej szczegółów w wiadomości bezpośredniej na adres: marketing@staramydlarnia.pl , tylko wtedy będziemy mogli dokładnie przeanalizować sprawy i się do nich ustosunkować.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
10 maja otworzone zostały drzwi do nowego sklepu Starej Mydlarni w Krakowie.

Znajdziecie nas w jednym z najbardziej znanych miejsc w mieście - Bonarka City Center. W nowym sklepie pojawią się najnowsze serie kosmetyków, nasze bestsellery, a także dużo ciekawych promocji, które będą towarzyszyć wszystkim gościom już od początku.

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Aktualność
Stara Mydlarnia: w 2019 roku otworzymy 10 nowych punktów


Jaki jest plan ekspansji na najbliższe miesiące? Na co zwrócić uwagę przy wyborze lokalizacji sklepu? Czym Stara Mydlarnia przyciąga klientów?

➡️ Jeśli jesteś ciekaw(a) odpowiedzi, zapraszamy do przeczytania wywiadu 

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Opinia

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za wszystkie dotychczasowe opinie pozostawione na wątku. W związku z dużym zainteresowaniem, postanowiliśmy aktywnie uczestniczyć w dyskusji. Chętnie odpowiemy na wszystkie sporne kwestie, czy zapytania dot. rekrutacji. Jesteśmy wdzięczni za konstruktywną krytykę, bo tylko dzięki niej mamy możliwość analizowania naszych mocnych i słabych stron. Bardzo prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi. Komentarze niezgodne z regulaminem będą archiwizowane. Pozdrawiamy, Zespół Starej Mydlarni

Pomocna?
Tak6Nie2
Stary mydelnik
 Opinia

Praca na produkcji ręcznie wytwarzanych kosmetyków. Trudna praca manualnie? Warto w ogóle się nad tym zastanawiać pod względem atmosfery i zarobków ? Proszę o jakieś nowsze opinie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Byly pracownik
 Opinia
@Stary mydelnik 04.02.2019 16:50

Trudna nie ale atmosfera i zarobki jak najbardziej na nie. Nie polecam. Pracowalam wiem ze nie warto.

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@Stary mydelnik 04.02.2019 16:50

Zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy w zakładce "oferty pracy". W trakcie procesu rekrutacji przedstawimy szczegóły.

Pomocna?
Tak1Nie1
Były pracownik
 Opinia

Straszna firma. Nie szanują pracowników. Jeżeli ktoś chce pracować w obozie pracy to Stara Mydlarnia będzie najlepszym pomysłem. Swoją drogą co to za firma skoro żaden pracownik nie jest w stanie u nich wytrzymać dłużej niż kilka miesięcy. To chyba o czymś świadczy.

Pomocna?
Tak18Nie

Pracodawca

 Opinia
@Były pracownik 18.12.2018 07:24

Jesteśmy otwarci zarówno na pozytywne komentarze, jak i negatywne - jeżeli tylko są konstruktywną krytyką. Pozytywne dodają nam energii i pokazują nam, że idziemy w dobrym kierunku, a konstruktywna krytyka uzewnętrznia obszary, które musimy usprawnić. Tylko dzięki takim opiniom możemy wprowadzać zmiany, które prowadzą naszą firmę do rozwoju. Jeśli jest coś, co według Ciebie powinniśmy zmienić w funkcjonowaniu firmy, odezwij się do nas. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail marketing@staramydlarnia.pl. Pozdrawiamy, dziękujemy za dotychczasową współpracę i życzymy sukcesów zawodowych.

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o STARA MYDLARNIA Sp. z o.o. Sp.K. - Białe Błota

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny