brak logo

Patron Service

Warszawa

Opinie o Patron Service

kot w butach 2016-11-05 21:52:40
Po słowach Jarka aż się wzruszyłem.
4
Lolek 2016-11-06 09:07:40
A mnie rozbawił do łez.Co za melodramat
2
xxx 2016-11-06 10:37:32
Spadochroniarze w delcie nie dają rady...
Maciek Z. nie może skręcić zespołu ...
Michal B. rozpaczłowie szuka przewoźników...
Krzysiek P. ściąga ludzi z inpost u i dpd...
Grzegorz G. pozyskuje zewnętrzne finansowanie...
Janusz przejął się że zaufał nie właściwym osobom... tak tak kij ma dwa koncerty !!!

Krzysiek syn Janusz nie wytrzymuje ciśnienia
..
Krzysztof R. ma jak zwykle wszędzie dobre rady...

PS. windykacja delta z ponad 5 milionow.

Brawo Wy !!!
17
Dyd 2016-11-06 13:51:37
Jarek to nie te forum.Pomyliłeś jak zwykle stronki.Mniej psychotropów a więcej trzeźwości.
2
Qwerty 2016-11-06 21:38:28
Zluzujcie. Jak to się ma do pracy w Patron Service... Są przecież fora TBA, Delta City itp.
qwerty2 2016-11-06 22:08:40
Na tamtych forach ktoś kasuje wpisy.
5
Radek 2016-11-07 16:29:22
mogą sobie palcem w bucie pozamiatać
Paweł 2016-11-07 17:06:42
Takich spadochroniarzy to należy za mordę krótko trzymać a jak jakiś podskoczy to na zbyty pysk wywalać.
7
Jarek 2016-11-07 18:46:23
Masz rację, jeśli kogoś interesują jakie jeszcze nazwiska kooperują w układance proszę o kontakt na PRV.
kkk 2016-11-07 20:34:22
Pomijając ogłoszenia i powyższe tematy, warto aplikować ?
Rysiek 2016-11-07 21:16:00
Jeśli szukasz stabilnej finansowo firmy i nie boisz się wyzwań a chcesz rozwijać się w branży kurierskiej to warto przesłać CV.
Jarek 2016-11-08 09:02:35
Jeśli wstydzisz się swojego nazwiska to możesz je zmienić jeśli nie to zanim napiszesz bezpodstawne oskarżenia w moją stronę podpisz się.

Prowadząc firmę 11 lat nauczyłem się co to znaczy odpowiedzialność. Dlatego też chociażby w stosunku do przewoźników LH którzy stracili pokaźną kwotę jestem zobowiązany nie ukrywać prawdy.

Maciej Z. dogadał się z inwestorem i działał na szkodę spółki aby przejąć władzę w spółce.
Przykład takiego działania mogę opisać podczas spotkania w Łodzi gdzie na hasło, że musimy porozmawiać o obniżeniu kosztów wraz z dyrektorami wskoczyli w samochody i uciekli jak szczury.

Czy tak się zachowuje odpowiedzialny dyrektor niech każdy odpowie sobie sam. To jest tylko przykład...

Nazwiska w/w osób:
- Maciej Z;
- Tycjan Ch;
- Miłosz Sz.
- Marcin G;
- Rafał S;
- Bartek M.

Bartek i Rafał zreflektowali się, że działając w ten sposób do niczego dobrego nie doprowadzą i chcieli rozmawiać - dlatego dzisiaj trzymam za nich kciuki aby w Patronie im się powiodło i boli mnie jak jakiś śmieć wypisuje bzdury na temat Rafała.


Czy to się komuś podoba czy nie i bez względu na to co o mnie będzie pisane to nie będę zachowywał sie tak jak profesor Blikle któremu inwestor doprowadził firmę do ruiny a człowiek poddał się.


Ps. Ktoś zada pytanie dlaczego forum te a nie inne ponieważ fora tba/delta są opanowana przez inwestora.

Ps. Niedługo napiszę o ludziach którzy pracuję w pewnej firmie ubezpieczeniowej na czyje zlecenie tam poszli i po co !!!

Miłego dnia wszystkim życzę
40
Tomek 2016-11-08 10:30:19
@Jarek na taki wpis czekałem, potwierdziłeś to o czym każdy wiedział i mowił
2
Były 2016-11-08 11:34:49
zaczyna mi się to podobać działasz jak stonoga Jarek trzymam kciuki !!!!!!!
3
Jarek 2016-11-08 12:42:25
Tomek oczywiście wiedzą osoby która pracowały w Tba a sprawa dotyczy znacznie szerszego grona osób ( przewoźnicy LH, kurierzy, klienci, pracownicy na zlecenia i na umowę o pracę, dostawcy ect… ) dlatego też warto to jasno napisać.

Ludzie którzy za to odpowiadają mają duże pieniądze i stać ich wynająć agencje marketingowe które napiszą w poważniejszych czasopismach niż tygodnik NIE " że białe to czarne a czarne to białe " i zrobią ludziom kołowrotek zamiatając sytuację pod dywan.

A sami będą sobie w białych rękawiczkach kręcić lody pod inną nazwą za pośrednictwem innego funduszu.
3
Michał 2016-11-08 14:06:42
Czy Wy wszyscy piszecie tu o patron Service czy o delcie oraz TBA?
Pytam, ponieważ czytając wszystkie Wasze wpisy ciężko zrozumieć czy Patron jest firmą której nie należy zaufać i nie wysyłać nimi przesyłek, czy może piszecie tu o innych firmach kurierskich między innymi dlatego że np. delta jest dłużna Patronowi.

Czy Patron jest na tyle stabilny i wiarygodny aby nim nadawać przesyłki (i pobrania) ?
Rysiek 2016-11-08 14:15:01
Patron jest mega stabilny i możesz śmiało wysyłać wszystkie paczki, rekrutowac o pracę lub na kuriera.
Posza ponieważ grupa zainteresowanych odwiedza ten portal a wątki tba i delty przechodzą cenzurę.
2
Suma 2016-11-08 16:09:18
Patron jest SUPER - szczególnie teraz kiedy zdycha!!!!!!!! ( po odłączeniu się od DHL-u ).
Stracili już ponad 230 klientów ( kat. B i A ) o śmieciach nie wspominam.

Ciągnąć tak dalej - he, he.

czekamy na dalszy przebieg zdarzeń.
Konkurencja.
7
Seba 2016-11-09 02:33:48
Ogarnij swoją kuwete wcale lepiej nie wygląda.
1
Michał 2016-11-09 14:18:12
Widzę, że albo ktoś wypowiada się z dużym hejtem albo mocno zachwala.
Jednocześnie odnoszę wrażenie że Patron przez niektórych jest traktowany jakby był powiązany z TBA lub deltacity o której ostatnio słychać o licznych problemach.

Czy Patron jest jakoś powiązany z nimi i czy są jakieś problemy z tą firmą (z punktu widzenia sklepu, który chce wysyłać nimi przesyłki) ?
1
adi 2016-11-09 16:06:58
Widzę, że się dużo osób wypowiada ale nie do końca wie o co w tym wszystkich chodzi. Panowie po 7 i po TBA proszę o nie wypowiadanie się jeżeli Was to nie dotyczy. Delta też niech odpuści. Piszcie na swoim profilu.
qwerty 2016-11-09 16:19:43
Wiem tyle że Patron Service w żaden sposób nie był powiązany z TBA, z Deltą inna bajka. Projekt nie wypalił.
Duża część kierownictwa TBA, przeszła do Patrona. Jaki będzie skutek ? Się okaże.
Michał 2016-11-10 09:49:16
Czyli obecnie nie dzieje się źle w Patronie?

Przyznam że jestem dosyć zaniepokojony negatywnymi komentarzami na opineo, gdzie jeden sprzedawca pisze (nie wiem czy zgodnie z prawdą czy jest to wpis konkurencji) że Patron zalega mu 30tys zł z wypłatą pobrań. Inni piszą że regularnie dostają paczki po tygodniu od dnia nadania, czyli że jest wiele opóźnień z dostarczaniem paczek.

Jarek 2016-11-10 11:54:04
Życie pisze różne scenariusze.

Może być tak, że pracownicy którzy dzisiaj piszą negatywy na swoje firmy w przyszłości przyjdzie im współpracować w jednej organizacji.
adi 2016-11-10 12:21:32
To są działania konkurencji. Opisane rzeczy są oderwane od rzeczywistości.
Seba 2016-11-11 11:19:43
To mamy juz upadłość delta city. I tak cudem ta firma wytrzymała ostatni okres. Która firma następna ?
2
Piotr 2016-11-12 18:13:47
Oj jaki ty jesteś wszechwiedzący.Tylko pozazdrościć mądrości.TBA rozłożyłeś wyprowadzając pieniądze do spółek w których miałeś udziały a teraz starasz się być wyrocznią Brawo . Zakłamany obraz Janosika.Paranoik z ego Herosa .Poopowiadaj jak sprzedawałeś mienie TBA tak aby syndyk nie wiedział.Opowiedz Janosiku jak sprzedałeś mienie spółki bez wiedzy syndyka ,samochody, kosze ,paleciaki ,rejestratory ,kamery itd.Pieniądze które można przeznaczyć na pensje poszły do Twojej kieszeni.Nie pieprz farmazonów o J.A. i tym co dzieje się w Delcie ,bo autorytetem nie jesteś po tym co zrobiłeś.
odpowiedz
3
Jarek 2016-11-13 21:49:47
Każdy może smarować pezpodstawne oskarżenia - szkoda tylko że na końcu brakuje ci jaj aby się podpisać.
21
Michał 2016-11-14 17:21:17
Panowie - ale jaki to ma związek z Patronem?

Rzeczywiście o Patronie widzę także negatywne opinie, ale czy tam się źle dzieje, czy po prostu są to odosobnione przypadki?
wsad 2016-11-15 14:14:12
Z punktu widzenia pracownika, sytuacja stabilna.
adi 2016-11-16 16:32:53
Postanowieniem z dnia 11 października 2016 r., sygn. akt X GU 1412/16, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, X Wydział Gospodarczy dla spraw Upadłościowych i Restrukturyzacyjnych, zabezpieczył majątek dłużnika "Delta City Przesyłki" Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie poprzez ustanowienie tymczasowego nadzorcy sądowego w osobie Sławomira Witkowskiego posiadającego licencję doradcy restrukturyzacyjnego nr 6.
nick 2016-11-16 23:48:18
Panie Jarku,
W jaki sposób można się z Panem skontaktować?
Xyz 2016-11-17 16:07:07
Przez prokuraturę
1
zyx 2016-11-17 17:02:12
i facebook
5
Maciek 2016-11-18 17:57:40
zauważyliście z jaką starannością ktoś czyści profile tba i delty jak negatywnie pisze się o spadochroniarzach z siódemki co rozwalili tba ?
Wata 2016-11-21 15:52:34
Przestań opowiadać jaki to jesteś pokrzywdzony - ile osób zatrudnialiście ???
I co te osoby mają zrobić ?? - nie dostali wynagrodzeń od maja. Spłata kredytów, bieżących opłat, a gidzie i za co żyć ??? Utrzymanie dzieci!!!
OBYŚCIE SKOSZTOWALI TAKIEGO SAMEGO GORZKIEGO ŻYCIA - życzę wam tego.
2
Jarek 2016-11-21 16:18:55
Nie chciałbyś się ze mną zamienić.

Napisałem tylko aby pracownicy nie pisali negatywnie na forach i nie obrzucali się błotem bo to wpływa bardzo źle na wizerunek każdej firmy a może być jeszcze tak, że pracownicy którzy poszli do Delty/Patrona i innych firm będą ze sobą współpracować.

A z takich wpisów śmieje się konkurencja Inpost / DHL etc...
Jacek 2016-11-22 03:58:07
Niech wezmą się do roboty w końcu zgarną lenie patentowane. W tym kraju nie można znalesc dobrych ludzi do pracy !!!
Firmy padały ( 7 post ), padają ( TBA ) i padać będą ( Delta ).
11
kilo 2016-11-22 14:22:11
widzę że na forum patrona goście jada na delte , bo tam chyba posty kasują
2
przewoźnik 2016-11-23 11:25:21
Pracuję z Patronem trzeci miesiąc i jak na razie płacą co do dnia
9
Były pracownik 2016-11-30 22:13:29
Ja nie polecam pracy w firmie Patron Service - po zakończeniu współpracy nie wypłacili całego należnego wynagrodzenia. Tyle w temacie.
wiesiek czeresiek 2016-12-06 23:51:39
Będzie próba połączenia Patrona z Deltą. Jeżeli się nie uda los Patrona i Delty jest przesądzony, obie firmy padną.
Rysiek 2016-12-07 11:46:35
jeśli twoja informacja się potwierdzi to będzie oznaczało ze za tym wszystkim stoi fundusz VSI
Rambo 2016-12-07 12:55:09
tak specu wszystko wiedzący!! Patron nie łączy się z Deltą. Patron wspiera TBA
Pipi 2016-12-07 20:58:13
Z tego co wiem to właścicielem patrona jest ten sam gość co solid security , a on na brak szmalu nie narzeka to po co mu Delta ?
1
AntyFanJuryckiej 2016-12-09 18:00:14
Patron stracił dobra kierowniczkę - Dorota Ju. Związała się tym razem z Deltą. Hahhaahah
Patron vs Delta 2016-12-10 19:09:53
DJ jest w Delcie? UJ z Wrocławia również. Przypadek? hahaha
AFJ 2016-12-10 22:25:59
Tak z tego co słyszałem to przejęła funkcje na BOK
Piotr 2016-12-11 08:56:44
Śmiech mnie ogarnia idą do firmy która nie ma kasy doskonale wiedzą co tam się dzieje a potem będą skomlaly że nie mają za co dzieci do szkoły wysłać. Ludzie to jednak bardzo naiwni są.
1
qwerty 2016-12-11 12:32:05
Może atmosfera w pracy jest do bani.
Zostaw swoją opinię o Patron Service - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patron Service