Opinie o House of SKills w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy House of SKills. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie House of SKills o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Edukacja - działalność związana z oświatą

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o House of SKills w Warszawa

baner wywiady
Administrator Nowy wpis

Firma House of SKills rekrutowała na stanowisko konsultant ubezpieczeniowy. Czy nadal poszukują pracowników? Średnie zarobki na tym stanowisku wynoszą 4000 .

Hubi2023 Nowy wpis

Ile w House of Skills zarabia Specjalista ds. rozwoju biznesu?

Olek Nowy wpis

Jaka jest atmosfera w pracy ? Na jakie benefity można liczyć?

House of Skills Nowy wpis
@Olek

Atmosfera otwartości i wsparcia. :) Nie jesteśmy dużą firmą, dlatego każdy z nas zna się dobrze i dzięki temu możemy współpracować efektywnie i w miłej, rodzinnej atmosferze. Naszym głównym benefitem jest bogaty know-how i dostęp do szkoleń. W razie zainteresowania większą ilością szczegółów bądź naszą ofertą prosimy o kontakt. Pozdrowienia!

Magdalena

Jakim pracodawcą jest House of Skills? Czy ktoś posiada jakiekolwiek doświadczenie w pracy z nimi? Jakie można objąć tam stanowiska i czy można dołączyć tam również jako szkoleniowiec? Poszukują kogoś?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
House of Skills
@Magdalena

Dzień dobry, Wszystkie aktualne oferty pracy znajdują się w zakładce Dołącz do nas - (usunięte przez administratora) Pozdrawiamy serdecznie :)

Rekruter zaprosił Cię na rozmowę do firmy House of SKills? Jakie warunki Ci zaproponowano? Jakie wymagania ma pracodawca względem osoby pracującej na stanowisku Trener/ka Konsultant/ka? Podziel się swoimi doświadczeniami.

Zostaw merytoryczną opinię o House of SKills - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w House of SKills?

Zobacz opinie na temat firmy House of SKills tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

House of SKills
2.9/5 Na podstawie 13 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Równoległa 4A
    02-235 Warszawa
  • NIP: 5262505471 KRS: 0000307055
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)