brak logo

Intra - Hurtownia Farmaceutyczna

Warszawa

Opinie o Intra - Hurtownia Farmaceutyczna

Nie z biura! 2013-07-29 12:29:00
Co Ty czlowieku opowiadasz..?!
Siedzisz w biurze na stołku,masz dobra robote,godziny pracy i pensje bo ktos ci tą robote załatwił i probujesz sie tu wymadrzac.
Piszesz mieliscie czas na zdobycie lepszej pracy,wykształcenia..
Czy Ty wiesz jaka jest teraz sytuacja nba rynku pracy,ile jest zwolnien itd? Cala prawda tkwi w poprzednich postach.Firma żeruje na sytuacji na rynku pracy.Z roku na rok jest coraz gorzej w firmie (wiem bo pracuje ponad 4 lata) ale jak sie ma swiadomosc ze i tak sie znajdzie pracownika,ze jest jakie jest bezrobocie to niczym nie ryzykuja.
Zejdz na dół,porob z miesiac to zobaczymy co napiszesz...
2
m 2013-08-06 00:50:11
Widze drogi [usunięte przez moderatora] ze starales sie udac madrzejszego niz jestes. niestety slowo "ucinka" zdradza Cie :) moze i pracujesz w biurze i pewnie dyzma Cie tam wkrecil i zapewne skonczyles podstawowke lub ewentualnie gimnazjum gdyz dyzma powyzej zawodowki nie wkreca nikogo bo nie lubi lepiej wyksztalconych :) a co do firmy powiem tak "szalu nima" :) kasa marna pracuje tam troche wartosciowych ludzi. na nmagazynach nedza w biurach beton do tego banda lizusow i donosicieli. kierujacy firma nie maja pojecia co to zarzadzanie jesli ktos prac a ciowal w innej firmie o podobnym rozmiarze na pewno sie dziwi jak tak moze firma w tych czasach funkcjonowac a ci dla ktorych to pierwsza "normalna" praca niech lepiej nie pisza swoich opini jak to tam jest dobrze i jak wspaniale
młody 2013-08-10 19:23:16
orientujecie się panowie, czy Intra szuka nowych ludzi do pracy? jakieś wymagania mają? przyznam, że trochę paląca sytuacja i potrzebuję zaczepić się gdziekolwiek na początek..
maria 2013-08-13 16:39:23
wymagan nie maja. nikt nie chce pracowac tam, wiec biora kazdego kto sie zglosi.
marina 2013-08-13 16:41:31
Tedy - 2013-05-12 17:30:40

Witam,

pracuję w tej firmie od około 6 lat.

Jedynym plusem jest to że wypłata jest zawsze na czas.

Reszta to syf. Do podstawy wynagrodzenia dochodzi premia uznaniowa która jest cięta za każdy urlop (jeśli uda się wynegocjować podwyżkę dostajesz oczywiście max 100 do premii, i wtedy mogą Ci więcej uciąć), coś takiego jak premia świąteczna nie istnieje (ponoć kiepska kondycja firmy) ewentualnie mogą na święta uciąć jakaś kasę z premii bo są rzekome straty na magazynach??!! atmosfera pracy na magazynie kiepska.

Donosicielstwo i lizustwo to norma.



W tej firmie są również przykłady pozytywne świadczące o tym iż jeśli się chce można zrobić tu karierę.

Pisząc to mam na myśli naszego firmowego "Nikodema Dyzmę" czyli [usunięte przez moderatora]

Gdy skończył szkołę zawodową zaczął pracę na magazynie a teraz jest na szczycie.

Ale tu niestety trzeba mieć "predyspozycje" i być wybitnie uzdolnionym w pewnych dziedzinach.

Panie Dyzma Pańska świta śmieje się z Pana za Pana plecami a Pan myślisz że jesteś uwielbiany :)
czy Nikodem Dyzma to ta sama osoba co [usunięte przez moderatora]
anonim 2013-08-21 22:27:27
a praca jest poniedziałek - niedziela, siedem dni na tydzień? po ile godzin dziennie? można grafik sobie układać?
1
Daniel 2013-12-02 23:50:12
Cześć nie proponuje pracować w Hurtowni w Intrze ponieważ uszukują ludzi i nie idą według przepisów BHP na Magazynach jest wielka Panika koordynatorzy wysyłają ludzi bez sensownie jak zasypie na innym Magazynie premnie ucinają z wypłaty wiec nie proponuje pracować w hurtownie Intrze Narzie
2
anonim 2014-01-08 16:32:43
a może coś dokładniej bo chyba dość długo kolega tam pracował skoro dobrze zna przepisy, organizację pracy i system nagradzania?
grigor2 2014-02-17 00:51:40
wydaję mi się, że gdyby w intrze było choć połowę tych uchybień, o których wspomina choćby Daniel to hurtownia już by dawno zakończyła działalność
xxxx 2014-02-18 00:10:03
(usunięte przez administratora) Co do pracy tam to jak ktoś nie ma żadnej to nawet 1600 na drodze nie leży ale klimat masakra i nikt nie doceni własnej inwencji chyba że będzie to donoszenie :)
4
zaciekawiony 2014-04-15 08:43:39
Witam
Widzę że tylko magazyn się wypowiada, a jak z pracą w biurze ... dobrze można zarobić?
Dzięki za każde info :

Pzdr :)
klawisz 2014-06-20 13:37:54
biuro się nie wypowiada bo im praca tu pasuje po prostu. Zauważ że zawsze problem największy mają ludzie na produkcji
1
Mądry 2014-06-28 10:38:44
W żadnej firmie nie płacą za opierdalanie się !!!
Te wpisy to same bzdury napisane przez mało wydajnych pracowników , polecam prace w firmie ludziom którzy poszukują pracy i chcą pracować .
klawisz 2014-06-28 18:32:13
a Ty jesteś z kolei pracownikiem również magazynu czy raczej biura ? bo to chyba ważne w tej rozmowie
pablo 2014-09-02 20:40:12
Witam
Pracowałem i żałuje tych lat spędzonych jeden wielki przekręt zaczynając od pana SB jak ten człowiek może mieć tyle aptek mając Hurtownie???
2
włodek 2014-09-13 20:11:47
Hurtownia Farmaceutyczna INTRA Sp. z o. o. jest przedsiębiorstwem o ugruntowanej pozycji rynkowej, a także z dużym potencjałem rozwoju. Tym bardziej dziwią mnie opinie negatywne na temat pracy w tym miejscu. Choć wydaje mi się, że większość z nich jest już od byłych pracowników , którzy mieli problem z Intrą
xxx 2014-09-15 19:56:22
Jakiej pozycji?Ugruntowanej?Firma tonie w dlugach a wlasciciel zastanawia sie czy jej czasem nie sprzedac!Potencjal rozwoju?Hmm rozwinal to sie chyba pan dyrektor przez ktorego jest jak jest,dzeki Bogu jego juz nie ma!Ja nie wiem jak przez tyle lat nikt sie nie zorientowal co on tak naprawde wyrabial.
6
oko 2014-10-18 13:57:22
prosze was syf wielki i tyle teraz nowe osoby zatrudnione dostaja tyle co pracownicy pracujacy tam po 4lata niedosc ze pracujesz po 10 godz to jeszcze nakazuja ci zostac bo starsza cie rubryka w premi taka jak dyzpozycyjnosc ogolnie to jak praca w lagrach
1
żale : ( 2014-10-30 14:49:44
Smutno mi, bo wchodziłem na stronę intry a tam taki wielki komunikat, że aktualnie nie jest prowadzona żadna rekrutacja. trochę mnie to zmartwiło, bo chciałem podjąc pracę w tej hurtowni.. a tutaj taki komunikat. Orientujecie się dlaczego nie można liczyć tam na żadną rekrutacje? taką stałą ekipę mają?
Robercik 2014-10-30 17:22:29
A wiesz co to jest nepotyzm?
ELA 2014-11-20 12:38:29
STARY SMUTNO CI KAZDY UCIEKA Z TEJ FIRMY SYF WIELKI MOBING NA KAZDYM KROKU A KOORDYNATORZY BEZMUZGI DO POTEGI
1
:D 2014-11-23 11:52:41
Piszemy mózg nie muzg :D ....
Mari 2014-12-22 13:03:58
Troche smiesznie czytac te wszystkie komentarze niezadowolonych "pracownikow" ktos pisze ze "syf i beznadziejnie a pracuje tam 6 lat" jezeli w rzeczywistosci by tak bylo to by ten ktos zmienil prace... juz dawno.
ela 2014-12-22 21:46:48
wiesz teraz podobno odwyzki dostali ale do premi nie napapierze to zadowoleni sa ale premia alo bedzie alo nie i ten system 3zmianowy pieknie 2 zmiana od 15 do 23 czad tam to chyba zmianowym sie podoba bo sa bezmozgami tak jak ich przelozeni
józio g 2015-01-10 20:05:05
biorac pod uwagę cala firme to jeden wiekli walek
1
pryncek 2015-01-13 23:16:40
najbardziej dziwie sie panu SB ze trzyma takiego kretyn jakim jest kierownik pionu technicznego pan Z.W ( kogut) ten czlowiek raczej bydlak nie umie nawet tabliczki mnozenia to stu nie pomijajac tego ze nie potrafi sie pozadnie podpisac . Ale jak to mowia pijak zawsze badzie pijakiem
2
PJ 2015-02-05 23:55:04
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z grzybnia i patatajnią nie szanuja cwele ludzi
Były pracownik 2015-02-18 18:40:22
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy, zarządzanej przez ludzi po podstawówce. Jeśli ktoś szuka pracy (czyt. obóz pracy)to niech lepiej dobrze się zastanowi. Ps: proszę gamoni typu zmianowy itp. o nie wypowiadanie się na tym forum, jaka ta firma jest super (nic nowego i konstruktywnego poza swoją tępotą nie wniesiecie). Trzymam kciuki za normalnych z tej firmy, w znalezieniu innej pracy. Mnie się udało i uśmiecham się jak dawniej. Pozdrowionka
4
Pracownik 2015-03-30 12:54:33
jestem pracownikiem Intra. przyznam niektóre wpisy może są trochę przesadzone. ale przykro że firma w której pracuję tyle lat zamienia się w wielki syf. I to przez pracowników dot. kadry zarządzającej,których zatrudnia Pan S.B. Najpierw cwaniak typu Pan P który pozabierał apteki, potem Pan C., który też się nakradł, wieczny i podstępny Dyzma. Teraz Pan, który siedzi za łapówkarstwo i oczywiście Czarna Dama Pani LB, która na zarządzaniu się nie zna tylko na finansach. A dla niej najlepszą metodą jest zwalniać wszystkich jak leci no i oczywiście obsadzać miejsca swoimi przynajmniej dot. to księgowości. Sam byłem świadkiem jak powiedziała, że na rynku jest taki kryzys, że nie ma co się z kimś użerać, najlepiej to ona wszystkich by wymieniła w tej firmie. Nie liczą się pomysły pracowników, jak coś nie idzie to najlepiej za drzwi i tyle. Zastanawiam się tylko jak szybko można nauczyć się cwaniakować. Ciekawe czy dobrze się tej Pani będzie spędzać swięta, ale na pewno jedzenia jej nie zabraknie bo koszty w firmie są cięte ale wypłata Pani L nic a nic nie zmalała. Niedługo idą wakacje znowu pół firmy będzie słuchać gdzie to ona nie jedzie na wakacje, oczywiście nikt jej nie zazdrości tylko ludzie boją się czy z końcem miesiąca będą mieć prace a Pani L ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo przecież najlepiej jest wszystkich wypierd..... szkoda tylko że Pan SB jak zwykle nie ma umiaru w swoim zaufaniu do ludzi i co najgorsze w takiego typu. A prawdą jest że ludziom odbija od nadmiaru władzy, tylko Pan K jest jak zwykle potulny i na wszystko się zgadza....
7
tizzzzz 2015-05-16 21:42:29
Drodzy obecni i byli pracownicy tej zacnej firmy nie myslcie ze PAN SB to taki wspaniały czlowiek. On jest taki sam jak Dyzma czy ta mis z księgowości czy tez ci wszyscy byli prezesi jego aptek. On udaje ze to nie on tylko oni i ze on o niczym nie wie. Jednak prawda jest taka ze oni robia co im każe i na co im pozwala. Wiecie taki kameleon co niedziela w kościele i pewnie jak tak klęczy to myśli temu premie obetne tu zaoszczedze ten za dużo zarabia to go zwolnie i innemu dam pol jego pensji.To taki typ co za 5zl da sobie jajka ogolic
1
julia 2015-06-19 12:13:23
Chciałeś chyba napisac Pan KW :). Lepiej bym nie opisała tej sytuacji w firmie. Masakra. Ja nie wiem, dlaczego Pan SB zatrudniał ludzi pokroju MC (cwaniak jakich mało, prawie całą firmę chciał wyprowadzic). Potem radny, który siedzi za łapówkarstwo. Co do ludzi odpowiedzialnych za finanse (Pani BL i Pani główna księgowa spółki J, PJ, W)to ich główny sposób na cięcia kosztów to zwalnanie ludzi. Dlatego firma jest nieprzyjaznym miejscem pracy. Nie polecam nikomu. Lepiej już szuka w firmach z większym potencjałem na rynku - PGF, Neuca, Cefarm
pakosz 2015-07-07 01:45:59
tak tylko do tych największych firm, które zresztą @julia wymieniłaś ciężko jest się dostać. Przyznam szczerze , że do Intry rekrutacja nie była jakaś wielce skomplikowana i nieprzyjemna przynajmniej w moim przypadku. Wiadomo, że są firmy lepsze od nich, ale nie przesadzajmy , że jest tak tragicznie.
pies 2015-09-16 20:09:08
jak czytam niektore komentarze to mi sie smiac chce, tyle narzekania to mi sie w glowie nie miesci. ja mimo wszystko chce sie dostac do Intra - Hurtownia Farmaceutyczna, na stanowisko przedstawiciel handlowy- weterynaria, gdyz w sumie jestem po kierunku weterynarii ale jakos nie czuje sie dobra zeby zostac lekarzem.. ale jak tam z umowa jest?
- 2015-09-23 09:36:11
Umowa próbna zwykle na 2-3 miesiące a potem o pracę już normalna. Nie przesadzajmy z tym narzekaniem ;) Naprawdę nie jest źle :)
345 2015-10-16 23:33:40
@- liczy się pozytywne nastawienie i widzę że Ty takie masz..szkoda że takich osób jest mało, @pies ja widziałem że też szukali pracowników na stanowisko specjalisty do spraw sprzedaży produktów stomatologicznych ale nie pamiętam jakie tam stawki oferowali, o umowie chyba w ogłoszeniu też raczej nic nie było
bzyku 2015-11-18 11:32:07
ciekawe jak te "pozytywne nastawienie" dlugo potrwa ... popracujesz dluzej to zmienisz zdanie :P
2
bzyku 2015-11-18 11:47:00
powodzenia wszystkim tam pracujacym :)
1
prawnik 2015-11-19 02:09:58
W tej firmie jest to na porządku dziennym a zwłaszcza nocnym
• taktyka upokorzenia
• nieuzasadniona krytyka
• zniesławienie
• wyśmiewanie
• nieodpowiednie żarty
• obraźliwe gesty
• sarkazm
• publiczne krytykowanie wyglądu
• taktyka zastraszenia
• zakaz robienia przerw pod groźbą utraty pracy
• groźby ustne
• używanie wulgaryzmów
• stosowanie przemocy fizycznej
• przymusowe zostawanie po godzinach pracy
• zastraszanie zwolnieniem z pracy
• taktyka pomniejszenia kompetencji
• taktyka izolacji
• taktyka poniżania
• taktyka utrudniania wykonywania pracy

za: https://pl.wikipedia.org/wiki/Mobbing
5
walczyk 2015-11-25 13:51:24
wiadomo że w dalszej perspektywie każdemu się praca znudzi. Nie wiem jednak jak długo można znosić przeciętne warunki skoro na terenie województwa znajdą się takie hurtownie w których będzie można otrzymać zdecydowanie wyższe wynagrodzenie. Myślę, że jest szansa na polepszenie warunków, gdyby pracownicy się skrzyknęli wspólnie.
beton 2015-11-26 20:26:01
Wstrzyknijcie sobie wszyscy Pavulon i będziecie mieli spokój.
loko 2015-12-05 21:03:27
kiedys to do nich jeszcze rekrutowali ludzi teraz widze ze zupelnie tego zaprzestali. ciekawe czy w ciagu pol roku cos sie zmieni na lokalnym rynku
prawnik 2015-12-29 07:52:39
a ty Beton zapodaj sobie Żelbeton skoro jest ci tak dobrze na tej "ugruntowanej" posadce
sławek 2015-12-30 23:55:20
i po co się tak wyzywać, Panowie.. Firma ze stabilną pozycją na rynku, i wie to chyba każdy, nie trzeb tam pracować. A to jednak pozytywnie o nich świadczy.
prawnik 2016-01-01 02:15:02
Rzeczywiście. Po co "drzeć koty"? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :)
prawnik 2016-01-01 02:16:09
Rzeczywiście. Po co "drzeć koty"? Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :)
nuta 2016-01-03 14:38:21
wydaje mi się, że sporo osób tutaj przesadza, bo Intra nie prezentuje się w internecie źle. Mało tego, wszędzie bywa różnie, a oni chyba mają ciekawe miejsca pracy.
2
pini 2016-04-10 12:44:22
@nuta tylko szkoda, że nie szukają pracowników. Od dawna nie pojawiła się tu żadna nowa oferta pracy od nich.
prawnik 2016-04-11 17:33:02
jaki pan taki kram Panie @pini
Gutek 2016-04-30 23:03:32
Intra już sprzedana Neuce!!!
6
manio 2016-05-10 11:43:45
Gutek' wszedłem na ich strone interetowa i widnieja pod ta sama nazwa nie ma infor o tym by zostali sprzedani
1
Zostaw swoją opinię o Intra - Hurtownia Farmaceutyczna - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intra - Hurtownia Farmaceutyczna