Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intra - Hurtownia Farmaceutyczna

Pracowałeś w firmie Intra - Hurtownia Farmaceutyczna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ewa - 2013-07-04 15:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSTRZEGAM!!!!!!!! INTRA!!!!!!!!! - 2011-02-14 22:38:06

NIE POLECAM,TRAKTUJĄ TAM LUDZI JAK ŚMIECI ,ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKÓW,ZASTRASZAJĄ ZABIERANIEM PREMII,ZWALNIAJĄ ZA BYLE CO. MARNE ZAROBKI,PRZYMUSZAJĄ DO BRANIA NADGODZIN,[usunięte przez moderatora]!! NIE LICZY SIĘ TO JAK PRACUJESZ ,TYLKO TO JAKĄ PLOTKĄ SIĘ ZASUGERUJE ZMIANOWY. JEŚLI LUBISZ BYĆ TRAKTOWANY JAK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I PONIEWIERANY TO SIĘ TAM ZATRUDNIJ. ZAROBKI 1.300ZŁ. I PRACUJESZ WSZYSTKIE WEEKENDY. NIE LICZ NA AWANS BO PO 2 LATACH I TAK CIĘ ZWOLNIĄ. I NASRAJĄ CI W PAPIERACH POMIMO TO ŻE BYŁEŚ SUMIENNYM PRACOWNIKIEM.CAŁĄ TĄ HURTOWNIE PROWADZĄ LUDZIE PO ZAWODÓWKACH.PS. POWINNA TA HURTOWNIA PRZEMIANOWAĆ SIĘ NA ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ BO WSZYSCY KIERUJĄCY TYM BURDELEM SĄ CHORZY UMYSŁOWO!!!!!!!
Najgorsze jest to, że nic się nie zmieniło, a parę lat już tu pracuję :(
Stanowczo odradzam !
zdjecie uzytkownika
jarosław - 2013-07-04 18:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie weekendy sie pracuje? Ale to mają tak tylko początkujący pracownicy czy może Ci mniej lubiani jak to jest?
zdjecie uzytkownika
Ł - 2013-07-19 13:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie prawie 3 lata i sporo mogę się o niej wypowiedzieć. Czytając niektóre wcześniejsze komentarze mogę stwierdzić, że są trochę przesadzone. Wszyscy którzy wylewają tu swoje żale winią o wszystko firmę ale popatrzcie też na siebie. Jest to bardziej praca dla młodych ludzi, którzy nie mają jeszcze rodziny na utrzymaniu. Nie dziwie się Wam, że tak piszecie ale może problem jest w Was. Macie rodziny i z tej pensji nie da się jej godziwie utrzymać to fakt ale mieliście wiele lat na znalezienie lepszej pracy lub wykształcić się bardziej aby taką zdobyć. Jeżeli tak się nie stało to jest to praca na jaką zasługujecie najwyraźniej.
Stwierdzam, że praca w tej firmie nie jest bardzo ciężka ale i nie łatwa (8 godzin na nogach, w zależności od działu na którym się pracuje więcej chodzenia lub mniej).
Po przepracowaniu pewnego czasu wyrabiacie o sobie opinię czy jesteście dobrymi i sumiennymi pracownikami czy nie.
Od tego i wyników w pracy (ranking) zależy Wasza nagroda.
Jeżeli nie bierze się na żądanie i zwolnień lekarskich jest się wporządku i można liczyć na coś więcej.
Aby liczyć na podwyżkę niestety trzeba najpierw dać tu coś od siebie, a nie na odwrót bo podwyżek na zachętę tu nie ma, najwyżej ucinka nagrody :P
Nie pisałem tego wszystkiego po to aby kogoś tu krytykować ani stawać w obronie firmy, to tylko takie moje osobiste spostrzeżenia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Nie z biura! - 2013-07-29 12:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co Ty czlowieku opowiadasz..?!
Siedzisz w biurze na stołku,masz dobra robote,godziny pracy i pensje bo ktos ci tą robote załatwił i probujesz sie tu wymadrzac.
Piszesz mieliscie czas na zdobycie lepszej pracy,wykształcenia..
Czy Ty wiesz jaka jest teraz sytuacja nba rynku pracy,ile jest zwolnien itd? Cala prawda tkwi w poprzednich postach.Firma żeruje na sytuacji na rynku pracy.Z roku na rok jest coraz gorzej w firmie (wiem bo pracuje ponad 4 lata) ale jak sie ma swiadomosc ze i tak sie znajdzie pracownika,ze jest jakie jest bezrobocie to niczym nie ryzykuja.
Zejdz na dół,porob z miesiac to zobaczymy co napiszesz...
zdjecie uzytkownika
m - 2013-08-06 00:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze drogi [usunięte przez moderatora] ze starales sie udac madrzejszego niz jestes. niestety slowo "ucinka" zdradza Cie :) moze i pracujesz w biurze i pewnie dyzma Cie tam wkrecil i zapewne skonczyles podstawowke lub ewentualnie gimnazjum gdyz dyzma powyzej zawodowki nie wkreca nikogo bo nie lubi lepiej wyksztalconych :) a co do firmy powiem tak "szalu nima" :) kasa marna pracuje tam troche wartosciowych ludzi. na nmagazynach nedza w biurach beton do tego banda lizusow i donosicieli. kierujacy firma nie maja pojecia co to zarzadzanie jesli ktos prac a ciowal w innej firmie o podobnym rozmiarze na pewno sie dziwi jak tak moze firma w tych czasach funkcjonowac a ci dla ktorych to pierwsza "normalna" praca niech lepiej nie pisza swoich opini jak to tam jest dobrze i jak wspaniale
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-08-10 19:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientujecie się panowie, czy Intra szuka nowych ludzi do pracy? jakieś wymagania mają? przyznam, że trochę paląca sytuacja i potrzebuję zaczepić się gdziekolwiek na początek..
zdjecie uzytkownika
maria - 2013-08-13 16:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wymagan nie maja. nikt nie chce pracowac tam, wiec biora kazdego kto sie zglosi.
zdjecie uzytkownika
marina - 2013-08-13 16:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tedy - 2013-05-12 17:30:40

Witam,

pracuję w tej firmie od około 6 lat.

Jedynym plusem jest to że wypłata jest zawsze na czas.

Reszta to syf. Do podstawy wynagrodzenia dochodzi premia uznaniowa która jest cięta za każdy urlop (jeśli uda się wynegocjować podwyżkę dostajesz oczywiście max 100 do premii, i wtedy mogą Ci więcej uciąć), coś takiego jak premia świąteczna nie istnieje (ponoć kiepska kondycja firmy) ewentualnie mogą na święta uciąć jakaś kasę z premii bo są rzekome straty na magazynach??!! atmosfera pracy na magazynie kiepska.

Donosicielstwo i lizustwo to norma.



W tej firmie są również przykłady pozytywne świadczące o tym iż jeśli się chce można zrobić tu karierę.

Pisząc to mam na myśli naszego firmowego "Nikodema Dyzmę" czyli [usunięte przez moderatora]

Gdy skończył szkołę zawodową zaczął pracę na magazynie a teraz jest na szczycie.

Ale tu niestety trzeba mieć "predyspozycje" i być wybitnie uzdolnionym w pewnych dziedzinach.

Panie Dyzma Pańska świta śmieje się z Pana za Pana plecami a Pan myślisz że jesteś uwielbiany :)
czy Nikodem Dyzma to ta sama osoba co [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-21 22:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a praca jest poniedziałek - niedziela, siedem dni na tydzień? po ile godzin dziennie? można grafik sobie układać?
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2013-12-02 23:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć nie proponuje pracować w Hurtowni w Intrze ponieważ uszukują ludzi i nie idą według przepisów BHP na Magazynach jest wielka Panika koordynatorzy wysyłają ludzi bez sensownie jak zasypie na innym Magazynie premnie ucinają z wypłaty wiec nie proponuje pracować w hurtownie Intrze Narzie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-08 16:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może coś dokładniej bo chyba dość długo kolega tam pracował skoro dobrze zna przepisy, organizację pracy i system nagradzania?
zdjecie uzytkownika
grigor2 - 2014-02-17 00:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaję mi się, że gdyby w intrze było choć połowę tych uchybień, o których wspomina choćby Daniel to hurtownia już by dawno zakończyła działalność
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-02-18 00:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [grigor2 - 2014-02-17 00:51:40]:
(usunięte przez administratora) Co do pracy tam to jak ktoś nie ma żadnej to nawet 1600 na drodze nie leży ale klimat masakra i nikt nie doceni własnej inwencji chyba że będzie to donoszenie :)
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2014-04-15 08:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widzę że tylko magazyn się wypowiada, a jak z pracą w biurze ... dobrze można zarobić?
Dzięki za każde info :

Pzdr :)
zdjecie uzytkownika
klawisz - 2014-06-20 13:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaciekawiony - 2014-04-15 08:43:39]:
biuro się nie wypowiada bo im praca tu pasuje po prostu. Zauważ że zawsze problem największy mają ludzie na produkcji
zdjecie uzytkownika
Mądry - 2014-06-28 10:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W żadnej firmie nie płacą za opierdalanie się !!!
Te wpisy to same bzdury napisane przez mało wydajnych pracowników , polecam prace w firmie ludziom którzy poszukują pracy i chcą pracować .
zdjecie uzytkownika
klawisz - 2014-06-28 18:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mądry - 2014-06-28 10:38:44]:
a Ty jesteś z kolei pracownikiem również magazynu czy raczej biura ? bo to chyba ważne w tej rozmowie
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-09-02 20:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Pracowałem i żałuje tych lat spędzonych jeden wielki przekręt zaczynając od pana SB jak ten człowiek może mieć tyle aptek mając Hurtownie???
zdjecie uzytkownika
włodek - 2014-09-13 20:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hurtownia Farmaceutyczna INTRA Sp. z o. o. jest przedsiębiorstwem o ugruntowanej pozycji rynkowej, a także z dużym potencjałem rozwoju. Tym bardziej dziwią mnie opinie negatywne na temat pracy w tym miejscu. Choć wydaje mi się, że większość z nich jest już od byłych pracowników , którzy mieli problem z Intrą
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-15 19:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jakiej pozycji?Ugruntowanej?Firma tonie w dlugach a wlasciciel zastanawia sie czy jej czasem nie sprzedac!Potencjal rozwoju?Hmm rozwinal to sie chyba pan dyrektor przez ktorego jest jak jest,dzeki Bogu jego juz nie ma!Ja nie wiem jak przez tyle lat nikt sie nie zorientowal co on tak naprawde wyrabial.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-10-18 13:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze was syf wielki i tyle teraz nowe osoby zatrudnione dostaja tyle co pracownicy pracujacy tam po 4lata niedosc ze pracujesz po 10 godz to jeszcze nakazuja ci zostac bo starsza cie rubryka w premi taka jak dyzpozycyjnosc ogolnie to jak praca w lagrach
zdjecie uzytkownika
żale : ( - 2014-10-30 14:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smutno mi, bo wchodziłem na stronę intry a tam taki wielki komunikat, że aktualnie nie jest prowadzona żadna rekrutacja. trochę mnie to zmartwiło, bo chciałem podjąc pracę w tej hurtowni.. a tutaj taki komunikat. Orientujecie się dlaczego nie można liczyć tam na żadną rekrutacje? taką stałą ekipę mają?
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2014-10-30 17:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żale : ( - 2014-10-30 14:49:44]:
A wiesz co to jest nepotyzm?
zdjecie uzytkownika
ELA - 2014-11-20 12:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STARY SMUTNO CI KAZDY UCIEKA Z TEJ FIRMY SYF WIELKI MOBING NA KAZDYM KROKU A KOORDYNATORZY BEZMUZGI DO POTEGI
zdjecie uzytkownika
:D - 2014-11-23 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ELA - 2014-11-20 12:38:29]:
Piszemy mózg nie muzg :D ....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intra - Hurtownia Farmaceutyczna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Intra - Hurtownia Farmaceutyczna?
Zadaj pytanie
x