Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intra - Hurtownia Farmaceutyczna

Pracowałeś w firmie Intra - Hurtownia Farmaceutyczna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-21 22:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a praca jest poniedziałek - niedziela, siedem dni na tydzień? po ile godzin dziennie? można grafik sobie układać?
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2013-12-02 23:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć nie proponuje pracować w Hurtowni w Intrze ponieważ uszukują ludzi i nie idą według przepisów BHP na Magazynach jest wielka Panika koordynatorzy wysyłają ludzi bez sensownie jak zasypie na innym Magazynie premnie ucinają z wypłaty wiec nie proponuje pracować w hurtownie Intrze Narzie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-08 16:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może coś dokładniej bo chyba dość długo kolega tam pracował skoro dobrze zna przepisy, organizację pracy i system nagradzania?
zdjecie uzytkownika
grigor2 - 2014-02-17 00:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaję mi się, że gdyby w intrze było choć połowę tych uchybień, o których wspomina choćby Daniel to hurtownia już by dawno zakończyła działalność
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-02-18 00:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [grigor2 - 2014-02-17 00:51:40]:
(usunięte przez administratora) Co do pracy tam to jak ktoś nie ma żadnej to nawet 1600 na drodze nie leży ale klimat masakra i nikt nie doceni własnej inwencji chyba że będzie to donoszenie :)
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2014-04-15 08:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widzę że tylko magazyn się wypowiada, a jak z pracą w biurze ... dobrze można zarobić?
Dzięki za każde info :

Pzdr :)
zdjecie uzytkownika
klawisz - 2014-06-20 13:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaciekawiony - 2014-04-15 08:43:39]:
biuro się nie wypowiada bo im praca tu pasuje po prostu. Zauważ że zawsze problem największy mają ludzie na produkcji
zdjecie uzytkownika
Mądry - 2014-06-28 10:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W żadnej firmie nie płacą za opierdalanie się !!!
Te wpisy to same bzdury napisane przez mało wydajnych pracowników , polecam prace w firmie ludziom którzy poszukują pracy i chcą pracować .
zdjecie uzytkownika
klawisz - 2014-06-28 18:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mądry - 2014-06-28 10:38:44]:
a Ty jesteś z kolei pracownikiem również magazynu czy raczej biura ? bo to chyba ważne w tej rozmowie
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-09-02 20:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Pracowałem i żałuje tych lat spędzonych jeden wielki przekręt zaczynając od pana SB jak ten człowiek może mieć tyle aptek mając Hurtownie???
zdjecie uzytkownika
włodek - 2014-09-13 20:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hurtownia Farmaceutyczna INTRA Sp. z o. o. jest przedsiębiorstwem o ugruntowanej pozycji rynkowej, a także z dużym potencjałem rozwoju. Tym bardziej dziwią mnie opinie negatywne na temat pracy w tym miejscu. Choć wydaje mi się, że większość z nich jest już od byłych pracowników , którzy mieli problem z Intrą
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-15 19:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Jakiej pozycji?Ugruntowanej?Firma tonie w dlugach a wlasciciel zastanawia sie czy jej czasem nie sprzedac!Potencjal rozwoju?Hmm rozwinal to sie chyba pan dyrektor przez ktorego jest jak jest,dzeki Bogu jego juz nie ma!Ja nie wiem jak przez tyle lat nikt sie nie zorientowal co on tak naprawde wyrabial.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-10-18 13:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prosze was syf wielki i tyle teraz nowe osoby zatrudnione dostaja tyle co pracownicy pracujacy tam po 4lata niedosc ze pracujesz po 10 godz to jeszcze nakazuja ci zostac bo starsza cie rubryka w premi taka jak dyzpozycyjnosc ogolnie to jak praca w lagrach
zdjecie uzytkownika
żale : ( - 2014-10-30 14:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smutno mi, bo wchodziłem na stronę intry a tam taki wielki komunikat, że aktualnie nie jest prowadzona żadna rekrutacja. trochę mnie to zmartwiło, bo chciałem podjąc pracę w tej hurtowni.. a tutaj taki komunikat. Orientujecie się dlaczego nie można liczyć tam na żadną rekrutacje? taką stałą ekipę mają?
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2014-10-30 17:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żale : ( - 2014-10-30 14:49:44]:
A wiesz co to jest nepotyzm?
zdjecie uzytkownika
ELA - 2014-11-20 12:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
STARY SMUTNO CI KAZDY UCIEKA Z TEJ FIRMY SYF WIELKI MOBING NA KAZDYM KROKU A KOORDYNATORZY BEZMUZGI DO POTEGI
zdjecie uzytkownika
:D - 2014-11-23 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ELA - 2014-11-20 12:38:29]:
Piszemy mózg nie muzg :D ....
zdjecie uzytkownika
Mari - 2014-12-22 13:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche smiesznie czytac te wszystkie komentarze niezadowolonych "pracownikow" ktos pisze ze "syf i beznadziejnie a pracuje tam 6 lat" jezeli w rzeczywistosci by tak bylo to by ten ktos zmienil prace... juz dawno.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-12-22 21:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz teraz podobno odwyzki dostali ale do premi nie napapierze to zadowoleni sa ale premia alo bedzie alo nie i ten system 3zmianowy pieknie 2 zmiana od 15 do 23 czad tam to chyba zmianowym sie podoba bo sa bezmozgami tak jak ich przelozeni
zdjecie uzytkownika
józio g - 2015-01-10 20:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
biorac pod uwagę cala firme to jeden wiekli walek
zdjecie uzytkownika
pryncek - 2015-01-13 23:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najbardziej dziwie sie panu SB ze trzyma takiego kretyn jakim jest kierownik pionu technicznego pan Z.W ( kogut) ten czlowiek raczej bydlak nie umie nawet tabliczki mnozenia to stu nie pomijajac tego ze nie potrafi sie pozadnie podpisac . Ale jak to mowia pijak zawsze badzie pijakiem
zdjecie uzytkownika
PJ - 2015-02-05 23:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z grzybnia i patatajnią nie szanuja cwele ludzi
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-02-18 18:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy, zarządzanej przez ludzi po podstawówce. Jeśli ktoś szuka pracy (czyt. obóz pracy)to niech lepiej dobrze się zastanowi. Ps: proszę gamoni typu zmianowy itp. o nie wypowiadanie się na tym forum, jaka ta firma jest super (nic nowego i konstruktywnego poza swoją tępotą nie wniesiecie). Trzymam kciuki za normalnych z tej firmy, w znalezieniu innej pracy. Mnie się udało i uśmiecham się jak dawniej. Pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-30 12:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
jestem pracownikiem Intra. przyznam niektóre wpisy może są trochę przesadzone. ale przykro że firma w której pracuję tyle lat zamienia się w wielki syf. I to przez pracowników dot. kadry zarządzającej,których zatrudnia Pan S.B. Najpierw cwaniak typu Pan P który pozabierał apteki, potem Pan C., który też się nakradł, wieczny i podstępny Dyzma. Teraz Pan, który siedzi za łapówkarstwo i oczywiście Czarna Dama Pani LB, która na zarządzaniu się nie zna tylko na finansach. A dla niej najlepszą metodą jest zwalniać wszystkich jak leci no i oczywiście obsadzać miejsca swoimi przynajmniej dot. to księgowości. Sam byłem świadkiem jak powiedziała, że na rynku jest taki kryzys, że nie ma co się z kimś użerać, najlepiej to ona wszystkich by wymieniła w tej firmie. Nie liczą się pomysły pracowników, jak coś nie idzie to najlepiej za drzwi i tyle. Zastanawiam się tylko jak szybko można nauczyć się cwaniakować. Ciekawe czy dobrze się tej Pani będzie spędzać swięta, ale na pewno jedzenia jej nie zabraknie bo koszty w firmie są cięte ale wypłata Pani L nic a nic nie zmalała. Niedługo idą wakacje znowu pół firmy będzie słuchać gdzie to ona nie jedzie na wakacje, oczywiście nikt jej nie zazdrości tylko ludzie boją się czy z końcem miesiąca będą mieć prace a Pani L ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo przecież najlepiej jest wszystkich wypierd..... szkoda tylko że Pan SB jak zwykle nie ma umiaru w swoim zaufaniu do ludzi i co najgorsze w takiego typu. A prawdą jest że ludziom odbija od nadmiaru władzy, tylko Pan K jest jak zwykle potulny i na wszystko się zgadza....
zdjecie uzytkownika
tizzzzz - 2015-05-16 21:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy obecni i byli pracownicy tej zacnej firmy nie myslcie ze PAN SB to taki wspaniały czlowiek. On jest taki sam jak Dyzma czy ta mis z księgowości czy tez ci wszyscy byli prezesi jego aptek. On udaje ze to nie on tylko oni i ze on o niczym nie wie. Jednak prawda jest taka ze oni robia co im każe i na co im pozwala. Wiecie taki kameleon co niedziela w kościele i pewnie jak tak klęczy to myśli temu premie obetne tu zaoszczedze ten za dużo zarabia to go zwolnie i innemu dam pol jego pensji.To taki typ co za 5zl da sobie jajka ogolic
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intra - Hurtownia Farmaceutyczna

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Intra - Hurtownia Farmaceutyczna?
Zadaj pytanie
alert