Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju w Warszawie

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 11 ocen.

Opinie o Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju w Warszawie

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju w Warszawie

Gal Anonim

Dla mnie jest ok. Po rozdziale z Rozwojem polepszyło się. Łatwiej pójść na szkolenie, atmosfera dobra, fajni ludzie. Jako minus można wskazać słaby sprzęt: stare kompy, brak niszczarek. No i za mało pracowników na taką ilość pracy.

xeruśś

anonim 2009-02-05 10:24 Słowa kojarzące się z MON (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... . Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . Od jakiej stawki można negocjować pensję? Najbardziej podobało mi się w MON: Najbardziej nie podobało mi się w MON: odpowiedz xero 2017-02-04 11:44 Żelazna pięść Duńczyków ID: 212272 Polska firma otrzymała grzywnę w wysokości 12 tysięcy euro i półroczny zakaz wjazdu do Danii. ~etransport.pl Wątek dotyczy tej informacji prasowej Posty (8) ~Łukasz 2017-02-04 07:29:15Wszędzie powinny być minimum takie kary, nawet surowsze. ~Viking 2017-02-04 08:00:09i bardzo dobrze, w całej Unii powinni wprowadzić takie kary, tylko bardzo wysokie grzywny pohamują tych idiotów, ( kierowców i psiewozników ) od kombinacji i narażania innych ludzi na niebezpieczeństwo. ~dobry kolega 2017-02-04 08:07:48ten kierowca to ostatni h uj dla lizania d u py szefunciowi magnesy podpina ja bym mu dwoch murzynow na noc podeslal za to MarcinSE 2017-02-04 08:21:26Po pierwsze, nie magnesu tylko w aucie był zamontowany wyłącznik tacho po drugie TEN kierowca to właściciel firmy który prowadził auto w momencie zatrzymania a żeby było weselej to w aucie był drugi kierowca który też miał czasy przekroczone... układ doskonały :) :) ~dobry kolega 2017-02-04 08:29:21czyli jeszcze gorzej bo dziada dodatkowo zlapali na pal ich wbic w hiszpanii juz by w puszce za to siedzial najlepiej na frajerni z dwoma murzynami ~kier 2017-02-04 09:39:06I TAK WLASNIE POLSKIE ITD POWINNO BRAC PRZYKLAD ZE SLUZB KONTROLNYCH W INNYCH KRAJACH. KARAC BANDYCKIE DZIADOSTWO DROGOWE. CO TAKI IMBECYL MA W GLOWIE ZEBY KOMBINOWAC? NIE DOSC ZE ZYCIA PRYWATNEGO NIE MA WCALE BO CALY CZAS SIEDZI W BUDZIE TO JESZCZE DZIADA Z SIEBIE ROBI. ~Kamil 2017-02-04 11:12:00No i elegancko, przynajmniej maja jaja dac taka kare. Tam nie ma myslenia, ze nie zabija sie zlotej kury tylko zabijaja lisa, ktory im wpadl do kurnika. Dla normalnych nic sie nie zmieni, elastyczni sr. aja po gaciach. ~24h 2017-02-04 11:34:57W POPISlandie tanio to smigają 500 euro smieszna kara \ ZA jazdę na magnesie lub cudzej karcie

MIB

STANOWCZO nie polecam pracy w tej instytucji, - małe zarobki - niemiła atmosfera -permanentny stres -dużo zadań - duża rotacja pracowników Odnośnie Departamentu Lokalizacji Inwestycji zgadzam się z przedmówcami, słyszałem że często są zmiany personelu.

Pracownik

Praca w Ministerstwie była jedną z najgorszych w moim życiu - mobbing -stres -brak pracowników -sprawy bardzo złożone -brak szkoleń -nękanie pracowników -bardzo niska płaca najgorzej jest w Departamencie Lokalizacji Inwestycji ponieważ brakuje ludzi do pracy, pracownicy permanentnie się zwalniają lub są zwalniani bez podania przyczyny, jedna drukarka i niszczarka na cały departament, sprzęt niemalże prehistoryczny,. Co dziwne nie ma tam w ogóle pracowników pracujących dłużej niż 1 rok, wszyscy myślą o zwolnieniu się, po cichu poszukują innej pracy, Naczelnik każe nosić do sądów 10 kilogramowe paczki i to w dodatku pieszo bo nie stać ich na bilety na autobus dla pracowników. Drodzy koledzy i koleżanki, szczerze odradzam podejmowania pracy w MIB. Dla mnie praca skoczyła się rozstrojeniem nerwowym i koniecznością wielomiesięcznej pomocy psychologicznej. Zarobki na stanowisku referendarza wynoszą 2300 netto, czy warto za taką płacę niszczyć swoje zdrowie. Odpowiedzcie sobie sami.

abc

W ministerstwie jakim? To nie te czasy, że było stabilnie i dobiło się do emeryturki. Niestety donosicielstwo, nie maja za co Cię upupić sprawdzą zapisy karty - przychodzisz za wcześnie źle, za późno tez źle, nie wiadomo o co chodzi, kierownictwo pracuje 3 dni w tygodniu, wiadomo piątki i poniedziałki dla rodziny. Pensja 3500 BRUTTO to dużo, specjalista, siedzenie po godzinach (wtedy zapisy karty są mniej ważne ha ha), presja i odpowiedzialność, takie państwowe korpo? Nie rozśmieszaj mnie.

ODRADZAM
@abc 08.08.2016 12:47
W ministerstwie jakim? To nie te czasy, że było stabilnie i dobiło się do emeryturki. Niestety donosicielstwo, nie maja za co...

Zgadzam się w 100 % specjalista pensja 3500 brutto referendarz pensja 3300 brutto Najgorzej w Departamencie Lokalizacji Inwestycji

NOWA

Nie polecam, zarobki są małe, zależne od względów politycznych, koneksji. Rozwój żaden, na szkolenia nie ma co liczyć, awans też, dostają go ludzie z klucza. Uwaga na podsłuchy i donosicieli. Dobra praca na wyjście z domu jeśli nie zależy komuś na wyższym utrzymaniu i karierze.

ela

to kpina co wy robicie pole zabrane my nie wiemy za ile od 3 miesięcy a kierownik szydłowski w lublinie mówi że ciągle pracownik na zwolnieniu na dzieci górecki z generalnej dyrekcji że pieniądze może za pół roku może dłużej a wy odwodnienie obwodnicy piaski robicie kosztem rolników co to za kraj. Nie dokształceni pracownicy za wielkie pieniądze pracują i w województwie i w GDDKIA W Lublinie a nas traktujecie jak murzynów

anonim

Słowa kojarzące się z Ministerstwo Budownictwa/ Ministerstwo Infrastruktury (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): państwowa Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .dobry Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .bardzo dobra Od jakiej stawki można negocjować pensję? zależy do stanowiska Najbardziej podobało mi się w Ministerstwo Budownictwa/ Ministerstwo Infrastruktury: atmosfera pracy, ludzie Najbardziej nie podobało mi się w Ministerstwo Budownictwa/ Ministerstwo Infrastruktury:

Zostaw opinię o Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju w Warszawie - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju w Warszawie