Castorama Polska Sp. z o.o.

Adres: Krakowiaków 78, 02-255 Warszawa

NIP: 5261009959 REGON: 10817199 KRS: 0000024785

Castorama Polska Sp. z o.o.
3 63 6 1

Opinie o Castorama Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Zuch
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Czy był już ktoś na rozmowach o pracę do nowej Castoramy II w Bydgoszczy? Proszę o opinie, itp...

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M.
 Rekomendacja
@Zuch 05.03.2019 17:01

Czy już szukają nowych pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
 Opinia
@Zuch 05.03.2019 17:01

Tak,ja byłam.Dostałam się.Teraz czekam na telefon kiedy na badania iść.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia

Castorama Polska prowadzi obecnie rekrutację do kilku swoich oddziałów. Jednym z nich jest właśnie Warszawa w siedzibie Dyrekcji Generalnej na stanowisku Analityka Łańcucha Dostaw. Wymagane jest minimum trzy lata doświadczenia oraz umiejętności analityczne. Tutaj znajdziecie informację odnośnie wymagań i formularz aplikacyjny: https://www.castorama.pl/praca/castorama/offers/region/42820/ Czy ktoś z Was zdecyduje się na wysłanie swojej kandydatury?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Regi
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Joanna 30.01.2019 02:02

Jaką opinię ma Castorama Targówek jako pracodawca ?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karola
 Opinia

Tragedia po zwrot pieniędzy musiałam ponieść koszty dojazdu do castoramy za towar 55 km Niezgodny z zamówieniem faktura błędnie wpisana.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@Karola 27.10.2018 18:38

tu się opiniuje PRACODAWCĘ a nie sklep

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kris
 Opinia

Pracownicy CASTORAMY maja trzynastą pensję, a nawet czternastą, bo to złodziejski sklep,zdzierają z ludzi jak się tylko da,więc mają na nagrody. więcej w tym sklepie nic nie kupię,dosyć,że buble to w podwójnych cenach-złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak26Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ASRomaFan
 Opinia
@kris 08.01.2018 21:11

Twoja firma ma nieposzlakowaną opinię? Jesteś idealnym pracodawcą lub pracownikiem, Bucu?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ziemianin
 Opinia
@kris 08.01.2018 21:11

Jak Cię nie stać to nie kupuj, przecież istnieją sklepy z szyldem „wszystko po 4 zł”- w wielu firmach są 13-tki i 14-tki a za trud wynikający z codziennym mierzeniem się z Polską „cebulandią” to i tak mało.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olo
 Opinia
@Ziemianin 19.09.2018 14:33

brawo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@kris 08.01.2018 21:11

Może zatrudnij się i zobacz jak się pracuje .13/14 były i raczej ich nie będzie .zwykli pracownicy niby co mają ,jakie nagrody jak nie wiesz /nie pracujesz tu to się nie wymadrzaj!!?!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Anonimus, rozumiem, że opinie o pracy, czy pracodawcy mogą być różne, jednak Twoja wypowiedź brzmi trochę subiektywnie. Napisałeś/aś czego według Ciebie brakuje, ale zapewne są jakieś plusy? Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Castorama o podzielenie się swoim doświadczeniem związanym z tą firmą. Pamiętajmy, że w każdym dziale te warunki mogą ulegać zmianie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Castoludek
 Opinia
@Agata 11.09.2018 17:46

Centrala każe zapitalać bo co raz więcej obowiązków, ale o podwyżkach zapomnijcie. Nowi dostają 2600 brutto. Do tego 13, 14. Atmosfera zależy od ludzi którzy pracują w danym sklepie ale fakt, lepiej nie mówić za dużo bo Castorama to jedna wielka rodzina i kabel jakiś się znajdzie. Praca jak każda inna, trzeba pracować bo za siedzenie nie płacą, chociaż są wybitne jednostki ... Ogólnie nie jest źle ale płace za niskie. Ciężko utrzymać rodzinę.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
C9916
 Opinia
@Castoludek 07.10.2018 20:54

Cześć Castoludek, nie wiem w jakim sklepie pracujesz ale jak ja się zatrudniałem w Casto to fakt dostałem te 2600 ale teraz nowy pracownik dostaje 3500 brutto.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@C9916 28.10.2018 17:23

A w jakiej lokalizacji pracujesz że nowy pracownik ma 3500?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
123
 Opinia
@C9916 28.10.2018 17:23

porażka... nowemu dadzą więcej niż temu bardziej doświadczonemu ... nic tylko spi***** z tej firmy ...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakub
 Opinia
@123 23.11.2018 01:38

Przypominam Ci, że używanie niekulturalnego słownictwa jest na forum Gowork.pl zabronione. Mówi o tym regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Zapoznaj się z nim. Czemu właściwie uważasz, że doświadczeni pracownicy zarabiają mniej od nowo przyjętych? Firma inwestując w pracownika i szkoląc go, inwestuje też w swój rozwój, więc odpowiednia gratyfikacja takiej osoby powinna być wyższa niż pracownika, który dopiero się wdraża do pracy. Napisz więcej informacji o warunkach zatrudnienia i czy pracodawca zapewnia benefity w postaci premii lub szkoleń? Każda obiektywna opinia będzie cenna.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Ania, nie jestem pracownikiem i nie mam żadnych powiązań z firmą Castorama. Jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi, żeby osoby które są zainteresowane podjęcie pracy miały możliwość poznać konkretne, merytoryczne opinie. Jak widać na wątku każdy z użytkowników forum ma inne doświadczenie i pisze z innej perspektywy. Dlatego właśnie zachęcam do wypowiedzi, każda osoba wchodząca na wątek, która jest zainteresowana pracą w firmie Castorama może mieć inną motywację do podjęcia pracy, dla jednych będzie to atmosfera oraz możliwość rozwoju, a dla drugich może to być wynagrodzenie, premie, dodatkowe benefity. @Castoludek, dziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. Możesz jeszcze powiedzieć czy firma ma również system premiowy, możliwość rozwoju zawodowego? Jak wygląda system czasu pracy, można go dopasować w miarę możliwości do swoich potrzeb?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Castoludek
 Opinia
@Agata 11.10.2018 12:22

System premiowy jest. Co trzy miesiące o ile będzie progresja na sklepie. A to zwykle jest trudne i wychodzi kasa na piwo. Rozwój? Hahaha! Jak się jest lizusem to i owszem.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@mini nie można na forum nikogo obrażać. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim cokolwiek napiszesz. Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii na temat pracy w Castorama Polska. Właśnie poszukują do pracy jako Doradca Handlowy. Może ktoś złoży cv?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania
 Opinia
@Agata 02.10.2017 09:42

A @Agata to co tak wypytujesz? Jesteś wytką z centrali czy jak?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
janusz
 Opinia

Muszę Wam wystawić totalnie negatywna opinie za serwis pogwarancyjny Waszej serii narzędzi . W moim przypadku chodziło o pęknięty wężyk w myjce za prawie 6 stówek, gdzie w serwisie na Wadowickiej podano mi adresy dwóch firm w Krakowie w których telefonicznie mi odmówiono. Uważam że powinniście informować klientów że po okresie gwarancyjnym z byle powodu narzędzie będzie do wyrzucenia. Już przestrzegam znajomych przed zakupami u Was i doradzam narzędzia firmowe bo tam z serwisem i każdą częścią zamienna nie ma najmniejszego problemu nawet po wielu latach. Myślę że będzie to temat dla organizacji konsumenckich i ekologicznych. Życzę dalej dobrego samopoczucia

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WIkrtfgh
 Opinia
@janusz 28.06.2017 10:15

Prawdziwy z ciebie Janusz :D Jeszcze porozwieszaj negatywne opinie na przystankach autobusowych :D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beka z Janusza
 Opinia
@janusz 28.06.2017 10:15

No mam nadzieję że to żart hahahahahaha Albo jesteś naprawdę totalnym cebulakiem hahahahahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimus
 Opinia

Nie polecam nikomu pracować w castoramie która ma swoją siedzibę w Kalisz.Pracownicy pracujący tam donoszą wyzyskują nowych pracowników szczególnie na dziale dekoracyjnym pani kierownik nie potrafi udzielać Informacji czy umowa zostanie przedłużona.Glowny kierownik chodzi po sklepie i wyglada jak by brakowały mu 5 klepki człowiek pracuje a wogole go nie doceniają wręcz przeciwnie powiedza ze nic nie robisz..

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia

Nie polecam nikomu pracować w castoramie która znajduje sie w Kaliszu jest to czysty wyzysk i niewolnicza praca nie potrafią sie określić z przedłużeniem umowy szczególnie pani kierownik która pracuje na dziale dekoracyjnym.Dyrektor tej firmy wydaje sie być osoba nie mająca 5 klepki. Ludzie pracujący tam to donosiciele i lenie zaganiając inne nowe osoby do pracy a same nic nie robią.Moim zdaniem jest to jedna wielka (usunięte przez administratora) w zmowie każdy z nowych pracowników w okresie wakacyjnym praktycznie odszedł bo nie wytrzymał psychicznie albo nie przedłużyli umowy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Może wiecie coś o ewentualnej rekrutacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eryk
 Opinia

Konkurencja zainspirowała do pisania tych bzdur??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Myslacy
 Opinia

UBRANIA MACIE OKROPNE.... W BRZYDKICH KOLORACH... SZYBKO MI SIE SPODNIE OD WAS POTARGALY...A sami moglibyście tez zmienić na chociażby inny kolor... Obsługa kompetenta i miła

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Od dłuższego czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami zatrudnienia w Castorama Polska. Jak aktualnie wygląda praca w niej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ochotnik
 Opinia

Dawno nikt nie pisał. Szukając pracy zajrzałem na to forum a tu cisza

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@agresor ;-) Czy pracujesz obecnie w firmie Castorama Polska? Co najbardziej nie podoba Ci się w pracy? Co takiego byś zmienił na lepsze? Czy zwolnili Cię? Bo z tego co piszesz tak wynika. Jeśli tak to czemu?

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
grazynian
 Opinia
@Agata 12.09.2017 15:42

Pracuje od paru lat nie polecam isc na plytki czy budowlanke, ciezkie dzialy i w zaleznosci od kierownika albo dymasz sam i musisz klienta wyreczac we wszystkim albo pracujesz z innymi normalnie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia
@Agata 12.09.2017 15:42

Co zmienilabym w Castoramie? najcheniej prace i to właśnie czynię. Ten chory system jest zbyt głęboko zakorzeniony w starych pracownikach i kierownictwie żeby co kolwiek zmienić

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Castorama Polska o opisanie nowej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jasiek
 Opinia

Jak nie lubisz pracy w handlu to zmień firmę człowieku. Marudzenie nie pomoże w pracy.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick
 Opinia

jakie zarobki Castorama?

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pp
 Opinia
@nick 08.02.2017 22:45

2300 brutto na wejście, a zapierdziel jak w . . .

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aga
 Opinia
@pp 02.03.2017 12:43

Witam w L.M. macie na wejście 2700.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
doradca LM
 Opinia
@Aga 24.03.2017 08:00

Na wejście jest 2700zł/brutto, ale jest tak dobrze,że w LM brak doradców i kasjerek. Jeden weekend w miesiacu wolny. A I zmiana od 5.30, koniec II zmiany o 21.30.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert LM
 Opinia
@doradca LM 28.04.2017 17:35

Zgadzam się z Tobą w kwestii braków personalnych. Kasjerki odchodzą z LM gdyż na dzień dobry w marketach spożywczych maja więcej aniżeli w LM. Podobnie jest z doradcami klienta, którzy w konkurencji zarabiają więcej. Z niedziele płaca 70zł/ brutto.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hau hau
 Opinia
@pp 02.03.2017 12:43

ja teraz na wejściu dostałam 2500 brutto ... racja .. zapieprz jest ... pomimo, ze od niedawna pracuje to nie czuję już kręgosłupa, rąk a nie wspomnę o nogach, które odmawiają posłuszeństwa ... jedna przerwa na śniadanie uważam, ze to zdecydowanie za mało ... jak na 8 godzinny tryb pracy i taki zapieprz ...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
luka
 Opinia
@pp 02.03.2017 12:43

teraz jest 2600 brutto premie 13 i 14 niedziele dodatkowo płatne 150 jakieś benefity i takie tam atmosfera raczej ok ale zapierdziel jest... nie każdy się nada

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
agresor ;-)
 Opinia
@luka 20.08.2017 00:13

Tylko Uważaj bo jak się komuś nie spodoba Twoja ciężka praca i staranie się (współpracownikom - obibokom, lub też kierownictwu, które czuje że możesz lepiej się wykazać niż oni) to możesz polecieć, znajdą na ciebie haka, uważaj co i do kogo mówisz i unikaj zbędnych kontaktów cielesnych (klepania po plecach kolegi itp) bo jak kamera zarejestruje to posądzą się o agresję wobec kolegi i polecisz. Żadnych żartów typu (ale ktoś Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tatuaż) bo też polecisz. Jednym słowem trzeba uważać na każdym kroku i mieć oczy dookoła głowy, każdy czyha na Twój błąd i kiedy się wyłożysz, aby bić Ci brawo. Tam panuje zasada N U N (Nie Ufaj Nikomu).

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grazynian
 Opinia
@luka 20.08.2017 00:13

2600 brutto max 2 niedziele od stycznia ( o ile Ci sie uda....). Zapierdziel i atmosfera zalezy od castoramy i ekipy... Niektórzy kierownicy maja sie za dyrektorow a niektorzy robia to co musza a na niektorych castoramach siedza po 5h dziennie na górze i pija kawke :D

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mini
 Opinia

psychiczne zmuszanie do wydajniejszej pracy jest karalne / tylko pytanie jest takie czy - jesteście w stanie walczyć z przełożonymi i pracodawcą jeśli macie jakieś zobowiązywania jednym słowem pętle na szyi.Jeśli tak to schowajcie się w kąt i zapierdzielajcie ile wlezie,chyba że jesteście godnymi obywatelami i będziecie walczyć ze złodziejami i POLSKIMI KATAMI na całego. Ja już wygrałem 4 sprawy z pracodawcami /tak zwanymi molochami/powiem tak ,umowa o pracę jaką posiadacie jest sporządzona według przepisów prawnych/jeśli pracodawca lub przełożony przy nie wydajniejszej pracy wam wy pomnie formułkę -(jeśli ci się nie podoba,to się zwolnij / itp......) to już jest -psychiczne zmuszanie do wydajniejszej pracy.............. Walczcie z zarazą naszego kraju / jednym słowem w kupie siła ...........pozdrawiam

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

Aktualne Oferty pracy : Doradca Handlowy, Kierownik ds. Zarządzania Zamówieniami i Zapasem, Analityk Łańcucha Dostaw, Specjalista ds. Komunikacji Asortymentu, Asystent/ka Rynku Produktów, PRACOWNIK DZIAŁU SERWIS. Kto aplikuje? A może ktoś pracuje na jakimś stanowisku i opowie jak to jest?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@zarobiony
 Opinia

Czas pracy przez większość miesiąca 13 - 21. Nie masz czasu ani możliwości prowadzić życia rodzinnego czy towarzyskiego, zapomnij o jakiejkolwiek pasji, która byś mógł realizować popołudniami po pracy. Nie warto za 2300 brutto ( ok 1650 na lape).

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
fffgfgggg
 Opinia

zatrudniaja takze doradcow handlowcyh w Warszawie wymagane jest tutaj miedzy innymi wykształcenie min. zawodowe, min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku pracy ktos zainteresowany?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zulugula
 Opinia

A jak jest z wyjściami na papieroska? Są z tym problemy?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cukiereczek
 Opinia

Is@ wiem co mówię,uwierz mi...a wiesz coś na temat marcowych kwartalnych premii rzędu 5 tys. dla kasjerów i o kilka tysi więcej np. dla kierowników działów???jeżeli nie, to za co tam pracujesz, za miskę ryżu?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cukiereczek
 Opinia

pracownicy castoramy nie narzekajcie, macie nie tylko 13 pensje ale i 14 a także premie z zysków o czym inne markety mogą pomarzyć...

Pomocna?
Tak19Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Igi kobiety pracują w różnych zawodach. Ala ciekawi mnie czy jest tak bardzo źle jak piszą inni. Iż ochrona chodzi do łazienki i sprawdza czy ktoś nie pisze sms

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Mam pytanie Michał jaka jest atmosfera chodzi mi o inwigilację pracowników na każdym kroku przez ochronę. Czy to prawda iż ochrona w casto jest jak wielki brat? Nawet się załatwić nie można spokojnie. Jak z niedzielami ile płatne? Planuję się przenieść do casto. Pracuję w podobnym tz. zielonym molochu budowlanym.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michal
 Opinia

Dostałem propozycje przez agencje pracy na zatrudnienie w Castoramie na dziale budowlanym przez agencje pracy. Dział budowlany umowa zlecenie ( 12 zł na godzine brutto ) lub na kasie 13 zł brutto umowa o prace. 4 dni weekendowe w miesiącu pracuje się. Bardziej polecilibyście prace na dziale czy na kasie ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
castorobol
 Opinia

hey, pracuję w casto już 3 rok i w niedługim czasie planuję z tamtąd uciec. Zero podwyżek, kręcenie śruby do zerwania gwintu, dawna biedronka. jedyny plus to płatne niedziele i 13 pensja. Po za tym nic ciekawego. wyzysk i malowanie trawy przed kretynami z centrali takimi jak pan zieliński za marne grosze...bo bez dodatku za niedzielę byłby zasiłek...nie polecam!!!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Castorama Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Castorama Polska Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.
  • Castorama Polska Sp. z o.o.
  • Krakowiaków 78
    02-255 Warszawa

Oddziały »

Pracowałeś w tej
firmie?
Zostaw opinię!

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny