Castorama
1 48 5 1

Opinie o Castorama

Filtruj opinie po kryteriach:

Ooooll
 Opinia

Kręgosłup i gwarantowana przepuchlina to na pewno czeka cię w castoramieee

Pomocna?
Tak18Nie
Paulina
 Opinia
@Ooooll 13.12.2018 17:27

Oczywiście - praca fizyczna nie będzie odpowiednia dla każdego, dlatego przed jej podjęciem należy po prostu się dobrze zastanowić. Tak naprawdę mało dowiedzieliśmy się od Ciebie na temat pracodawcy, jakim jest Castorama. Chętnie poznalibyśmy nieco więcej szczegółów. Dostajecie tam tylko podstawowe wynagrodzenie, czy także prowizję od sprzedaży?

Pomocna?
Tak4Nie1
Pieniądze to nie wszystko!!!
 Opinia
@Ooooll 13.12.2018 17:27

Pieniądze to nie wszystko!!!

Pomocna?
Tak5Nie
Paulina
 Opinia
@Pieniądze to nie wszystko!!! 25.12.2018 19:32

Oczywiście - pieniądze to nie wszystko. Jednak chyba przyznasz, że stanowią one ważny element, jeśli chodzi chociażby o wybór pracodawcy. Nie wiemy nawet, czy pracujesz w Castoramie. Zdradzisz Nam to w swoim kolejnym wpisie? A może orientujesz się, czy zatrudniają tam osoby, które są zainteresowane jedynie dorywczą pracą? Do takiej grupy należeliby chociażby studenci. Jest na to szansa?

Pomocna?
Tak1Nie1
Elohim
 Opinia
@Ooooll 13.12.2018 17:27

Wiadomo to market budowlany, Dźwigasz: glazure,kabiny prysznicowe, schody, wanny, papę. Ciężka praca za niską płace, Nadrabiaja socjalem ale to chyba cwany myk....... Pracowałem wiem co tam się dzieje , szczególnie soboty ( masakra)

Pomocna?
Tak4Nie
Elohim
 Opinia
@Paulina 26.12.2018 12:44

Widzę że kochasz Paulina pieniążki, zatrudnij męża na magazynie, zobaczysz ile straci zdrowia !!!!! Fajnie to sie liczy czyjas kasę, niech przerzuci glazury przez 2 lata To jak by caly dzien biegal z akumulatorem w rekach, ktory musi ciagle dzwigac z poziomu 0

Pomocna?
Tak2Nie
Budowlanka
 Opinia

Szczególnie nie polecam pracy na Budowlance, zespół nie zgrany, zmienia się co chwila, kierownik beznadziejny, pracownicy sami się zwalniają o czymś to świadczy.

Pomocna?
Tak87Nie
Pracownik
 Opinia
@Budowlanka 24.03.2018 18:15

A skad takie informacje..czyzby byles w naszym zespole i jestes z tych co nie zaslugiwali na prace na tym dziale...pracuje od 2 lat i nie zauwazylem aby ludzie uciekali..chyba ze z Polski..

Pomocna?
Tak10Nie1
Bonifacy
 Opinia
@Pracownik 14.05.2018 10:25

Owy wpis śmierdzi mi kierownikiem hehehehe. Żenada co sie tam dzieje, brak zgrania, jeden drugiemu wilkiem, kierownicy udają że jest ok i liczą tylko cyferki/tabelki bo tylko to jest dla nich ważne a nie ludzie! Nie polecam!

Pomocna?
Tak23Nie
Paulina
 Opinia
@Bonifacy 04.01.2019 12:11

Powinieneś być świadomy tego, że w dalszym ciągu na forum większość osób decyduje się na zachowanie pełnej anonimowości. Dlatego nie możesz być w stu procentach przekonany, iż dany wpis należy do tej osoby, o której nadmieniasz. Widzę jednak, iż Twoje doświadczenia związane z pracą w Castoramie nie należą do najlepszych. Na jakim właściwie stanowisku byłeś tam zatrudniony?

Pomocna?
TakNie1
Bonifacy
 Opinia
@Paulina 08.01.2019 13:20

Zbyt dobrze znam ten dział, wiem że kierownik i jego duże EGO nie pozwolą na taką krytykę. Tabelki i słupki to sie liczy! wspinanie się do góry w karierze to priorytet kosztem pracowników bo przecież trzeba pokazać, że koszta małe a zysk spory... po co zabiegać o dodatkową kasę dla swoich podwładnych? przecież nikt nie zasługuje! po co się narażać górze? Niech mają co mają... nieważne, że jako jedyny dział robił ciągle górkę.

Pomocna?
Tak13Nie
Paulina
 Opinia
@Bonifacy 11.01.2019 00:58

Rozumiem, że możesz być w pewien sposób rozżalony, ale i tak bardzo prosiłabym Cię o zachowanie na forum większego spokoju. I pamiętaj, iż tutaj nie powinieneś wypowiadać się o nikim tak nieprzychylnie - a tym bardziej o swoim Kierowniku. Nie otrzymałam od Ciebie odpowiedzi na moje poprzednie pytanie, ale może chociaż powiesz nam, jak długo jesteś pracownikiem Castoramy?

Pomocna?
TakNie1
Ooooll
 Opinia

Bogata firma ale tam rotacja niesamowitaaaaaaaaaaaaaa szzkodaaa czasuuuu

Pomocna?
Tak7Nie
Pracownik
 Opinia

Castorama szkoli pracowników. A pracownicy i tak uciekają do Obi tyle w temacie. Dziekuje Casto.

Pomocna?
Tak11Nie
Agnieszka
 Opinia

Zakupiliśmy bo daliśmy zaliczkę. Towar oczekiwany dłużej niż opiewała umowa. Wymagania i transport zapłacone . Niestety dzwigałam metalowe wrota do garażu z kierowcą i jeszcze musiałam zwalniać się z pracy bo nikt nie zwrócił uwagi na to że to był jeden z moich warunków zakupu. No i trzeba mieć wyliczone, bo jak nie to dźwigasz i dokładać do transportu .

Pomocna?
Tak10Nie
Karol
 Opinia

@Były pracownik Dziękuję za Twoją wypowiedź. Jaka forma zatrudnienia jest proponowana na początku pracy w firmie Castorama? Ponadto, co wchodzi w skład pakietu socjalnego, o którym mówisz? Ostatnia sprawa. Napisałeś, że rozstałeś się z firmą w niezbyt miłej atmosferze. A normalnie jaka ta atmosfera jest pomiędzy pracownikami? Jeśli mógłbyś udzielić mi odpowiedzi na te pytania, to będę Ci wdzięczny.

Pomocna?
Tak3Nie
Były pracownik
 Opinia

Polecam pracę w tym sklepie. Zarobki jak na Radom ok. Dodatkowe benefity premia, 13,14, pakiet socjalny. Kierownicy w porządku tylko szkoda że się rozstaliśmy w niezbyt miłej atmosferze.

Pomocna?
Tak14Nie2
Karol
 Opinia

@Hanibal Zachęcam Cię do zapoznania się z oficjalną stroną firmy Castorama. Znajdziesz tam wszystkie oferty pracy. Tutaj podaję Ci link do ofert pracy z województwa mazowieckiego, jako że jest to wątek dotyczący placówki w Radomiu. Tutaj link - https://www.castorama.pl/praca/castorama/offers/region/925822/ Jeśli chciałbyś zobaczyć inne województwo, wystarczy zmienić filtr. Jeśli natomiast zdecydujesz się aplikować i zostaniesz zaproszony na rozmowę rekrutacyjną - daj proszę znać, co zostanie Ci na niej zaproponowane.

Pomocna?
Tak1Nie
Hanibal
 Opinia

Wie ktoś na jaki dział obecnie poszukują? Ukazało się ogłoszenie i zastanawiam się nad aplikacją?

Pomocna?
Tak3Nie
Karol
 Opinia

@Pracownik Co oznacza stwierdzenie "jak nie dostaniesz kwita"? Poza tym, naturalnie dziękuję Ci za odpowiedź. Chciałbym się jeszcze spytać, co dokładniej składa się na pakiet socjalny w firmie Castorama, o którym piszesz? @Łukasz Czy mogę znać powód? Ważne są szczegóły, dlatego prosiłbym Cię, abyś swoją opinię uargumentował.

Pomocna?
TakNie
Wielki wróbel
 Opinia

Sektor logistyki odradzam każdemu, pracują tam totalni ludzie bez pojęcia, rozmowa oczywiście o kierowniku....

Pomocna?
Tak92Nie
japonczyk
 Opinia
@Wielki wróbel 11.10.2017 09:58

Spowodowane jest to tym, że obecny kierownik nie ma żadnych kompetencji na tym stanowisku..... to potwierdzi każdy pracownik LOGISTYKI. Umie tylko przyjąć dostawe wklepać i posiedzieć w wygodnym foteliku, gdy pracownik przyjdzie z jakąś prośba zostaje odesłany z kwitkiem........ nawet gdy pomyli grafik, każe siedziec 16h..... (Najlepszym kierownikiem był Grzegorz, złoty facet) Tak to jest w Casto jak sie ma wyżej.....plecki....

Pomocna?
Tak35Nie
Łukasz
 Opinia

Nie polecam PRACY nikomu w tej "firmie"

Pomocna?
Tak45Nie
Administrator
 Opinia

Jak wypowiecie się na temat związany z zarobkami w Castorama? Czy od czasu dodania ostatniej opinii pensje w przedsiębiorstwie zmieniły się?

Pomocna?
Tak1Nie
Pracownik
 Opinia
@Administrator 14.06.2018 11:10

2600 brutto na początek, jak nie dostaniesz "kwita" to 13,14 pensja + bardzo bogaty socjalny, dodatkowo co kwartał turbo premia extra!!!

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
 Opinia

Nie polecam pracy w tym sklepie. Zarobki nie adekwatne do obowiązków. Kierownicy nie są za pracownikami przez co atmosfera tragiczna.

Pomocna?
Tak40Nie
Nie polecam
 Opinia

Nie polecam pracy, zespół co chwila się zmienia, przez co nie jest zgrany. Awans tylko dla swoich. Atmosfera pracy okropna.

Pomocna?
Tak57Nie
Lukkk
 Opinia

Tragedia banda baranów bez wykształcenia castodramattt radomm

Pomocna?
Tak27Nie
Wielki wróbel
 Opinia

W Castoramie czy to na Pirt czy na magazynie SOT, najlepiej być bez urazy debilem, który nie umie lub nie ma uprawnień na żadnym sprzęcie NAJLEPIEJ NIE JEZDZI , na niczym się nie zna. Do całego bałaganu ma ogólne podejście. tak samo sektor logistyki jest traktowany przez dyrektora. Z tego sektora nigdy nikomu nie pozwolą się przenieść .

Pomocna?
Tak69Nie

Zostaw opinię o Castorama - Radom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Castorama