Perfect Consulting

Gdynia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 32 ocen.

Perfect Consulting
3 32 6 1

Opinie o Perfect Consulting

Były pracownik

Ta cała szefowa to taki wielki Mis... https://www.pintaram.com/u/hannabyhanna/1832661172476637635_4570576275 tak się z Was śmieje frajerzy

Złotko
@Były pracownik 08.08.2018 22:42

Jednym słowem - Wielki Upadek "Gwiazdy" - Masakra. Alkohol jednak robi kuku w mózgu.

Była pracownica
@Były pracownik 08.08.2018 22:42

Pracowałam przeszło 1,5 roku z Panią Hanią i dużo się nauczyłam, ma dużo dystansu do Siebie i daje dużo swobody.

Również była pracownica
@Była pracownica 22.08.2018 09:51

Ale dowcip pani Haniu. Uśmiałem się, z tych "1,5 roku" i z tego "dystansu". Ktoś kto ma dystans do siebie nie oczekuje tylko pochwał, ale również bierze na klatę krytykę. A z krytyką mamy problem - prawda???

Była pracownica
@Również była pracownica 24.08.2018 01:47

Jak większość ludzi...

Również była pracownica
@Była pracownica 24.08.2018 12:19

No to mamy odpowiedź, że "duży dystans" do ściema. Te odpowiedzi to tylko obrona pani na krytykę. Współczuję.

również była pracownica ..
@Również była pracownica 24.08.2018 22:45

uśmiałam się z tych komentarzy, które p. Hania sama sobie pisze ...

dyrektor

Zero profesjonalizmu. Nie mają w zwyczaju informować o statusie aplikacji nawet na wysokie stanowiska kierownicze. Nie polecam tej agencji.

Maciej
@dyrektor 02.10.2018 07:15

Szanowny Panie Dyrektorze, a ja polecam konsultantów Perfect Consulting. Miałem przyjemność być zrekrutowany, a następnie zaprosiłem do współpracy.

Złotko
@Maciej 02.10.2018 12:17

Rozumiem, że jako sprzedawca na lotnisku. Czy syn w roli praktykanta?

Pati
@Maciej 02.10.2018 12:17

O czym Ty piszesz??? Przecież Ci konsultanci PC to bardzo młodzi praktykanci, więc jaką oni mogą mieć wiedzę, aby rekrutować na jakiekolwiek stanowisko, a zwłaszcza na stanowiska wyższego szczebla. No chyba, że podadzą tylko test do rozwiązania i zrobią kawę. Dowód - wystarczy wejść na FB i zobaczyć jak młodzi to są ludzie i na dodatek duża rotacja.

Hanna
@Pati 03.10.2018 01:33

Praktykanci to zazwyczaj są młodzi ludzi.

Pati
@Hanna 04.10.2018 09:48

Ale ja napisałam "bardzo młodzi" a nie"młodzi". A to już jest kolosalna różnica.

Hanna

Szanowni Państwo, Perfect Consulting - Hanna Kąkol, nie prowadzi aktualnie żadnych procesów rekrutacyjnych we Wrocławiu.

kandydat

Byłem dziś na spotkaniu rekrutacyjnym we Wrocławiu, mam mieszane uczucia, wypytała mnie ta Pani jak w procesie rekrutacji, tylko jakby wypita była, zadowolona, podpuszczalska , z podtekstami.. no i ten lekki odór alkoholu , rozumiem ze zjadła czekoladkę nadziewana alkoholem, tylko czemu sugerowała dalsze spotkania ? dla mnie to dziwne, pierwszy raz sie z taka sytuacja spotkałem

Nicola
@kandydat 27.09.2018 22:26

Ale numer. A z kim byłeś na spotkaniu? Z właścicielką PC?

anonymous
@kandydat 27.09.2018 22:26

To ciekawe, bo firma nie rekrutuje we Wrocławiu. Czyżby czarny PR ze strony konkurencji?

Nicola
@anonymous 29.09.2018 21:48

Czyli kandydat wpadł rekruterce w oko i odbyła się pseudo rekrutacja? Kobieta, aby zdobyć faceta jest w stanie pojechać nawet do Wrocławia. No cóż, obcy teren zawsze bezpieczniejszy i łatwiejszy na podboje. Prawda??? No widzisz "kandydat" jaki zaszczyt Cię spotkał. Nawet nie wiedziałeś, że nie jesteś na spotkaniu rekrutacyjnym tylko na randce. xD:

Monte

A propos ostatniej opinii, coś w tym jest. Dużo lansu, mało efektów. A patrząc na zdjęcia rodzi się pytanie: jeszcze bizneswoman, czy już celebrytka? I co drugie zdjęcie z kieliszkiem. Czyżby problem z alkoholem?

Nicola
@Monte 02.09.2018 15:10

Ani bizneswoman ani celebrytka, chyba za duże słowa. Mały pośredniak pracy. Jeżeli zaczyna się picie alkoholu od przedpołudnia, to już jest poważny problem: https://www.pintaram.com/u/hannabyhanna/1849284407917979293_4570576275 A może kolejna profesja tej pani - kiper napojów alkoholowych? Osobiście nie polecam. Rekrutacja na bardzo niskim poziomie . Po przeczytaniu pytań, myślałam, że pomylili ofertę pracy (bo sama nie miałam ochoty się zdegradować). Po pierwszym etapie sama zrezygnowałam z usług tej firmy.

absolwent

Wielka nazwa, wielki consulting, a maja ofertę pracy na lotnisku jako sprzedawca, totalna padaka, chyba nie nadążają za rynkiem, pracują na rynku ponad 15 lat i cały czas rekrutuja sprzedawców ? Bylem na rozmowie, nikomu nie polecam, pośrednik którego oferty można znaleźć w internecie, kompromotacja

Robert
@absolwent 08.08.2018 22:28

A ja dostałem ofertę pracy na lotnisku i jestem zadowolony, mają duże zapotrzebowanie - bo sklep cały czas poszerza swoją ofertę.

Robert
@Robert 13.08.2018 16:17

Ciekawe w którym, bo ja nie kojarzę dodatkowego Roberta.

szczupok
@absolwent 08.08.2018 22:28

jakie zarobki oferuja? rodzaj obowiązków, coś mówili?

Również była pracownica
@szczupok 22.08.2018 13:35

kto jak kto, ale pani najlepiej zna odpowiedź na te pytania, skoro zamieszcza pani ogłoszenia.

Iza

@Tom z Twojego komentarza wynika, że oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej negatywnie. Czy jesteś w stanie napisać nam, na jakie stanowisko aplikowałeś? Będziemy również wdzięczni za dokładniejsze opisanie przebiegu tej rozmowy. Udało Ci się zadać rekruterce jakieś dodatkowe pytania na temat firmy? Jakie były argumenty osoby oceniającej Twoje CV? Pamiętaj, że każda rozmowa kwalifikacyjna niezależnie od wyniku procentuje. Możesz w nadchodzących rozmowach wykorzystać wnioski z poprzedniej rozmowy lub przeanalizować CV w kontekście uwag od wcześniejszych rekrutujących.

TOM
@Iza 26.03.2018 11:22

Przede wszystkim, Pani dyrektor zaczęła od krytykowania mojego CV, w sposób jednoznacznie określiła że nie mam celów zawodowych. Wypowiadała się niepochlebnie o moich byłych pracodawcach, z którymi mnie się dobrze współpracowało, w przeciwieństwie do tejże Pani okazywali szacunek dla pracownika. Kolejne to że zostałem zaproszony na stanowisko specjalista ds, rozliczeń, na początku spotkania zostało mnie powiedziane że to stanowisko jest niedostępne ze względu na to że klient zmienił zamówienie. Odparłem iż powinni do mnie zadzwonić i mnie o tym uprzedzić a nie kłopotać zwalnianiem z pracy i dojazdem na spotkanie, które odbyło się bez wyraźnego celu. Poza tym rozchwiane emocje rekruterki jej opinie i wtrącenia pozostawiają wiele do życzenia. Wyszedłem ze spotkania, kiedy usłyszałem że nie ma mnie nic do zaoferowania, na co prowadzić dalej rozmowę bez przedmiotu, zwłaszcza że tego samego dnia miałem kolejne spotkanie rekrutacyjne. Pani Hanna niech lepiej weźmie coś na uspokojenie, to wpłynie korzystnie na prowadzony przez nią biznes i na ogląd sytuacji. Zakończenie rozmowy z którejkolwiek strony to nie ucieczka jeżeli rozmowa jest BEZPRZEDMIOTOWA, pożegnałem się i puściłem panią w drzwiach pierwszą, tak się raczej nie ucieka LOL.

Hanna
@TOM 30.03.2018 13:06

Już w pierwszej informacji na portalu minął się Pan z prawdę, dalej Pan brnie w kłamstwa, więc nie widzę sensu odnosić się do tych informacji.

Kandydat
@TOM 30.03.2018 13:06

Taka firma jaka szefowa , z warzywniaka..chyba najgorsza firma w 3 citi

Natalia

Witam, na czym dokładnie polega praca asystentki w Perfect Consulting?

Hanna
@Natalia 06.07.2018 18:00

Podstawowe zadania na stanowisku asystentki: przygotowanie umów wystawianie FV, korekt, duplikatów windykacja należmości prowadzenie kasy, raporty kasowe ewidencja FV kosztowych i sprzedazowych przyg dok dla księgowosći miesięczne raporty finansowe zakupy art. Biurowe, spożywcze, chemiczne rejestr sprzedaży wg konsultatntów nadzór - konserwacja urządzeń biurowych współpraca z dostawcami/negocjacje cen koordynacja obiegu dokumentów ewidencja zapytań ofertowych. Ponad to: prowadzenie kalendarza firmy i dyrektora aranżacja podróży koordynowanie spotkań organizowanie eventów reprezentacja w kontaktach z klientami/dostawcami i przygotowywanie ofert.

Bartek

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Anka

Z dużym zdumieniem i niedowierzaniem przeczytałam opinię Toma o firmie Perfect Consulting i jej szefowej. Dwukrotnie brałam udział w rozmowach rekrutacyjnych i odniosłam diametralnie odwrotne wrażenie. Pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna atmosfera, pozwalająca pozbyć się stresu oraz kompetentne i wnikliwe pytania, które potrafiły wydobyć wiedzę o moich umiejętnościach i zaletach, których sama nie byłam świadoma. A do kompletu pożyteczne rady i wskazówki. W skali od 1 do 10 oceniam firmę i Panią Hannę na 11.

Kris
@Anka 05.04.2018 11:29

Wygląda na to że pisała te zachwyty nad sobą sama szefowa. Takie zdania skopiowane z poradników coachingowych : ".....oraz kompetentne i wnikliwe pytania, które potrafiły wydobyć wiedzę o moich umiejętnościach i zaletach, których sama nie byłam świadoma. A do kompletu pożyteczne rady i wskazówki." Ona zawsze lubiła się sama w taki sposób dowartościowywać.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Perfect Consulting? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Tom

Miałem nieprzyjemność spotkać się z dyrektorką dzisiaj, niezwykle patrenizująca i bezczelna kobieta. Zaprosiła mnie po to by skrytykować moje CV i powiedzieć że nie ma dla mnie pozycji. Kpina nie firma rekrutująca. Zwolniłem się specjalnie z pracy by naubliżać mnie. Wykazują się brakiem szacunku i jakichkolwiek umiejętności interpersonalnych .

Hanna
@Tom 23.03.2018 17:12

Szanowny Panie, nieuprzejmością można nazwać Pana ucieczką z biura. Jeżeli pytania mające na celu doprecyzowanie doświadczenia na kolejnych stanowiskach potraktował Pan jako krytykę CV - to dobrze, że jednak Pan wyszedł w taki sposób.

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Perfect Consulting? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o posadę?

Marta
@Administrator 09.02.2018 15:53

Myślę, że warto. Firma się rozwija, mają coraz więcej projektów i idą w kierunku powiększania portfela klientów spoza Polski. Wspierają zajęciami z angielskiego. Rekrutują w bardzo różnych branżach. Dobra praca dla specjalisty z niewielkim stażem pracy. Idealna na start i jeśli chcesz sie wdrożyć w samodzielne prowadzenie projektów. Polecam.

Marek

Czy tak dobrze pracuje się z firmą , że nie macie chęci na pisanie swoich opinii? Podpowiedzcie mo czy warto aplikować?

Hanna
@Marek 16.12.2017 23:57

Warto, realizujemy rocznie wiele rekrutacji na różne stanowiska. Pracujemy dla różnych branż. Klienci i kandydaci są zadowoleni

Iza

@Andy bardzo dziękuję za informacje! Na pewno jest ważna również dla innych osób, które poszukują ofert pracy do Perfect Consulting tylko na portalach z ofertami pracy, a nie zaglądają na te strony. Wziąłeś może już udział w rekrutacji?

Olek

Czy stanowisko regionalnego przedstawiciela handlowego to w miarę dobra prac? Jestem świadom, że na początek jest kiepsko ale jak się ma wyniki to można godziwie zarobić? Co jeszcze się dostaje z wyposażenia?

Hanna
@Olek 05.09.2017 14:46

Standardowe narzędzia pracy: auto, tel kom, laptop plus wynagrodzenie ( pytanie co oznacza godziwe?) zgodne z raportem wynagrodzenia.pl

Hanna
@Olek 05.09.2017 14:46

Standardowe narzędzia pracy: auto, tel kom, laptop plus wynagrodzenie ( pytanie co oznacza godziwe?) zgodne z raportem wynagrodzenia.pl

Iza

@Andy akurat w tej chwili nie widać konkretnie takiej rekrutacji do Perfect Consulting, natomiast jest szereg innych, w których mógłbyś wziąć udział. Czy inne rekrutacje nie wchodzą dla Ciebie w grę?

Andy
@Iza 02.09.2017 13:33

Jak najbardziej jest taka rekrutacja na witrynie Perfect Consulting jak również na indeed.

Andy

Andy. Jestem bardzo zainteresowany jedną z ofert rekrutacyjnych z PC. Chodzi o stanowisko Plant Managera. Czy można dowiedzieć się w jakiś sposób o szanse złożonej aplikacji ? Ogólnie jak długo należy czekać na ewentualny sygnał zwrotny po złożeniu aplikacji do PC ? Będę zobowiązany za jakąś odpowiedź.

Iza

@Marto a możesz tutaj na forum napisać czy takie staże są płatne? Myślę, że dla osób, które szukają pracy to pierwszy warunek, który rozważają.

Mądrala

Przeczytałam opinie i widzę, że firma jest fajna. Może ktoś podpowie dlaczego tak dużo ofert pracy mają?

Marta

Zostałam zatrudniona mimo baku statusu studenta. Pani Dyr napawdę daje szansę każdemu i nad każdym przypadkiem się pochyla. Dlaczego kogoś dziwi fakt, że przykłada uwagę do wymiaru korzysci ..nie rozumiem. Nie miałabym problemu z tym, gdyby mi powiedział, że czas sie rozstać bo nie przynoszę zysków. Taki los rekrutera. Na szczęście potrafię generować zyski. A obiady w towarzystwie PC team są dla mnie chwilą relaksu. Pamiętajcie - hejt w necie jest częsty. Trudniej o wiarygodną opinię. W razie co - pytajcie 501 751 705 i tak - zapraszam na paraktyki i staże. Napawdę można poznać jak działa busines na pomorzu od kuchni. Cenne doświadczenie. Każdemu na starcie polecam1 Marta

Uzer

Fajnie, że firma ma tak długą listę ofert pracy. Z takiej listy zawsze uda się coś wybrać i dopasować do indywidualnych umiejętności. Słyszałem zresztą, że Perfect Consulting to całkiem fajna firma.

Karolina

Dostałam pracę, dziękuję za motywację:)

Monik

Pracuję tu od niedawna ale jestem mega zadowolona z pracy, z ludzi w firmie i ogólnie jest t super.

Paweł

Ostatni byłem rekrutowany przez Perfect Consulting - pełna profeska, dzieki za wsparcie i

Natalia

Perfect Consulting świetnie sprawdza się świadcząc usługi doradztwa personalnego. Cieszę sie , że tu pracuję i rozwijam sie jako pracownik. Doświadczenie, wysokie umiejętności oraz elastyczność to podkreślają klienci.

Iza

Czy praca dla specjalisty ds. obsługi Klienta to jeszcze aktualna oferta? Zależy mi na pracy dla Perfect Consulting .

Marta
@Iza 16.03.2017 11:13

Niestety ta oferta jest już nieaktualna. Zachęcamy do śledzenia naszych ofert na naszej stronie i na fb.

Iza

Czy coś więcej na temat oferty pracy dla specjalisty ds. techniczno-projektowych – Instalacje wewnętrzne?

Marta
@Iza 13.03.2017 10:59

Pani Izo proszę o numer tel - oddzwonię z informacją Marta : 602 480 170

Uzer

Chcę aplikować do firmy w Warszawie jako specjalista ds. sprzedaży. Może ktoś wie czy jest taka możliwość. Jeszcze ważne dla mnie są zarobki, jaki jest ich poziom. Może są jakieś bonusy? lub dodatki socjalne? A jak jest z atmosferą w pracy, to jest bardzo ważne.

Marek

Jestem zadowolony ze współpracy z tą agencją. Profesjonalne podejście do kandydata, szczegółowa rozmowa kwalifikacyjna, potrafili odpowiedzieć na wszystkie moje pytania dotyczące pracy.

Marta
@Marek 13.12.2016 08:32

Bardzo dziękujemy!

Zostaw opinię o Perfect Consulting - Gdynia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Consulting