Perfect Consulting

Gdynia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 31 ocen.

Perfect Consulting
3 31

Opinie o Perfect Consulting

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Consulting

Natalia

Witam, na czym dokładnie polega praca asystentki w Perfect Consulting?

Hanna
@Natalia 06.07.2018 18:00

Podstawowe zadania na stanowisku asystentki: przygotowanie umów wystawianie FV, korekt, duplikatów windykacja należmości prowadzenie kasy, raporty kasowe ewidencja FV kosztowych i sprzedazowych przyg dok dla księgowosći miesięczne raporty finansowe zakupy art. Biurowe, spożywcze, chemiczne rejestr sprzedaży wg konsultatntów nadzór - konserwacja urządzeń biurowych współpraca z dostawcami/negocjacje cen koordynacja obiegu dokumentów ewidencja zapytań ofertowych. Ponad to: prowadzenie kalendarza firmy i dyrektora aranżacja podróży koordynowanie spotkań organizowanie eventów reprezentacja w kontaktach z klientami/dostawcami i przygotowywanie ofert.

Bartek

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Anka

Z dużym zdumieniem i niedowierzaniem przeczytałam opinię Toma o firmie Perfect Consulting i jej szefowej. Dwukrotnie brałam udział w rozmowach rekrutacyjnych i odniosłam diametralnie odwrotne wrażenie. Pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna atmosfera, pozwalająca pozbyć się stresu oraz kompetentne i wnikliwe pytania, które potrafiły wydobyć wiedzę o moich umiejętnościach i zaletach, których sama nie byłam świadoma. A do kompletu pożyteczne rady i wskazówki. W skali od 1 do 10 oceniam firmę i Panią Hannę na 11.

Kris
@Anka 05.04.2018 11:29

Wygląda na to że pisała te zachwyty nad sobą sama szefowa. Takie zdania skopiowane z poradników coachingowych : ".....oraz kompetentne i wnikliwe pytania, które potrafiły wydobyć wiedzę o moich umiejętnościach i zaletach, których sama nie byłam świadoma. A do kompletu pożyteczne rady i wskazówki." Ona zawsze lubiła się sama w taki sposób dowartościowywać.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Perfect Consulting? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Iza

@Tom z Twojego komentarza wynika, że oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej negatywnie. Czy jesteś w stanie napisać nam, na jakie stanowisko aplikowałeś? Będziemy również wdzięczni za dokładniejsze opisanie przebiegu tej rozmowy. Udało Ci się zadać rekruterce jakieś dodatkowe pytania na temat firmy? Jakie były argumenty osoby oceniającej Twoje CV? Pamiętaj, że każda rozmowa kwalifikacyjna niezależnie od wyniku procentuje. Możesz w nadchodzących rozmowach wykorzystać wnioski z poprzedniej rozmowy lub przeanalizować CV w kontekście uwag od wcześniejszych rekrutujących.

Hanna
@TOM 30.03.2018 13:06

Już w pierwszej informacji na portalu minął się Pan z prawdę, dalej Pan brnie w kłamstwa, więc nie widzę sensu odnosić się do tych informacji.

Tom

Miałem nieprzyjemność spotkać się z dyrektorką dzisiaj, niezwykle patrenizująca i bezczelna kobieta. Zaprosiła mnie po to by skrytykować moje CV i powiedzieć że nie ma dla mnie pozycji. Kpina nie firma rekrutująca. Zwolniłem się specjalnie z pracy by naubliżać mnie. Wykazują się brakiem szacunku i jakichkolwiek umiejętności interpersonalnych .

Hanna
@Tom 23.03.2018 17:12

Szanowny Panie, nieuprzejmością można nazwać Pana ucieczką z biura. Jeżeli pytania mające na celu doprecyzowanie doświadczenia na kolejnych stanowiskach potraktował Pan jako krytykę CV - to dobrze, że jednak Pan wyszedł w taki sposób.

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Perfect Consulting? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o posadę?

Marta
@Administrator 09.02.2018 15:53

Myślę, że warto. Firma się rozwija, mają coraz więcej projektów i idą w kierunku powiększania portfela klientów spoza Polski. Wspierają zajęciami z angielskiego. Rekrutują w bardzo różnych branżach. Dobra praca dla specjalisty z niewielkim stażem pracy. Idealna na start i jeśli chcesz sie wdrożyć w samodzielne prowadzenie projektów. Polecam.

Marek

Czy tak dobrze pracuje się z firmą , że nie macie chęci na pisanie swoich opinii? Podpowiedzcie mo czy warto aplikować?

Hanna
@Marek 16.12.2017 23:57

Warto, realizujemy rocznie wiele rekrutacji na różne stanowiska. Pracujemy dla różnych branż. Klienci i kandydaci są zadowoleni

Iza

@Andy bardzo dziękuję za informacje! Na pewno jest ważna również dla innych osób, które poszukują ofert pracy do Perfect Consulting tylko na portalach z ofertami pracy, a nie zaglądają na te strony. Wziąłeś może już udział w rekrutacji?

Olek

Czy stanowisko regionalnego przedstawiciela handlowego to w miarę dobra prac? Jestem świadom, że na początek jest kiepsko ale jak się ma wyniki to można godziwie zarobić? Co jeszcze się dostaje z wyposażenia?

Hanna
@Olek 05.09.2017 14:46

Standardowe narzędzia pracy: auto, tel kom, laptop plus wynagrodzenie ( pytanie co oznacza godziwe?) zgodne z raportem wynagrodzenia.pl

Iza

@Andy akurat w tej chwili nie widać konkretnie takiej rekrutacji do Perfect Consulting, natomiast jest szereg innych, w których mógłbyś wziąć udział. Czy inne rekrutacje nie wchodzą dla Ciebie w grę?

Andy
@Iza 02.09.2017 13:33

Jak najbardziej jest taka rekrutacja na witrynie Perfect Consulting jak również na indeed.

Andy

Andy. Jestem bardzo zainteresowany jedną z ofert rekrutacyjnych z PC. Chodzi o stanowisko Plant Managera. Czy można dowiedzieć się w jakiś sposób o szanse złożonej aplikacji ? Ogólnie jak długo należy czekać na ewentualny sygnał zwrotny po złożeniu aplikacji do PC ? Będę zobowiązany za jakąś odpowiedź.

Iza

@Marto a możesz tutaj na forum napisać czy takie staże są płatne? Myślę, że dla osób, które szukają pracy to pierwszy warunek, który rozważają.

Mądrala

Przeczytałam opinie i widzę, że firma jest fajna. Może ktoś podpowie dlaczego tak dużo ofert pracy mają?

Marta

Zostałam zatrudniona mimo baku statusu studenta. Pani Dyr napawdę daje szansę każdemu i nad każdym przypadkiem się pochyla. Dlaczego kogoś dziwi fakt, że przykłada uwagę do wymiaru korzysci ..nie rozumiem. Nie miałabym problemu z tym, gdyby mi powiedział, że czas sie rozstać bo nie przynoszę zysków. Taki los rekrutera. Na szczęście potrafię generować zyski. A obiady w towarzystwie PC team są dla mnie chwilą relaksu. Pamiętajcie - hejt w necie jest częsty. Trudniej o wiarygodną opinię. W razie co - pytajcie 501 751 705 i tak - zapraszam na paraktyki i staże. Napawdę można poznać jak działa busines na pomorzu od kuchni. Cenne doświadczenie. Każdemu na starcie polecam1 Marta

Uzer

Fajnie, że firma ma tak długą listę ofert pracy. Z takiej listy zawsze uda się coś wybrać i dopasować do indywidualnych umiejętności. Słyszałem zresztą, że Perfect Consulting to całkiem fajna firma.

Karolina

Dostałam pracę, dziękuję za motywację:)

Monik

Pracuję tu od niedawna ale jestem mega zadowolona z pracy, z ludzi w firmie i ogólnie jest t super.

Paweł

Ostatni byłem rekrutowany przez Perfect Consulting - pełna profeska, dzieki za wsparcie i

Natalia

Perfect Consulting świetnie sprawdza się świadcząc usługi doradztwa personalnego. Cieszę sie , że tu pracuję i rozwijam sie jako pracownik. Doświadczenie, wysokie umiejętności oraz elastyczność to podkreślają klienci.

Iza

Czy praca dla specjalisty ds. obsługi Klienta to jeszcze aktualna oferta? Zależy mi na pracy dla Perfect Consulting .

Marta
@Iza 16.03.2017 11:13

Niestety ta oferta jest już nieaktualna. Zachęcamy do śledzenia naszych ofert na naszej stronie i na fb.

Iza

Czy coś więcej na temat oferty pracy dla specjalisty ds. techniczno-projektowych – Instalacje wewnętrzne?

Marta
@Iza 13.03.2017 10:59

Pani Izo proszę o numer tel - oddzwonię z informacją Marta : 602 480 170

Uzer

Chcę aplikować do firmy w Warszawie jako specjalista ds. sprzedaży. Może ktoś wie czy jest taka możliwość. Jeszcze ważne dla mnie są zarobki, jaki jest ich poziom. Może są jakieś bonusy? lub dodatki socjalne? A jak jest z atmosferą w pracy, to jest bardzo ważne.

Marek

Jestem zadowolony ze współpracy z tą agencją. Profesjonalne podejście do kandydata, szczegółowa rozmowa kwalifikacyjna, potrafili odpowiedzieć na wszystkie moje pytania dotyczące pracy.

Marta
@Marek 13.12.2016 08:32

Bardzo dziękujemy!

OLX

Odbyłam praktyki. Był bardzo fajnie.

54

tez tak uwazam @Chill teraz widze ze poszukuja samodzilnego ksiegowego w Gdansku oferuja m.in. możliwość rozwoju zawodowego,niezbędne narzędzia pracy.

Miśka

Ogromna rotacja pracowników.

jasiek

jak szefowa może liczyc na kase? chyba raczej liczy na zysk i wymierne korzyści dla firmy, a nie na kase. Chyba, ze na tą, która dl firmy zarobi pracownik to co innego. Poza tym mają mase ofert, nparawde i do Gdyni i Tczewia, Gdańska i Wejcherowa, wszędzie tam nad morzem obecnie szukaja ludzi do pracy.

xenia

pisaliście że firma jedzie na praktykantach, to poniekąd mnie bardzo cieszy bo ja obecnie w trakcie ostatniego roku studiów chciałabym bardzo załapać się na jakieś praktyki zawowodowe. oczywiście mam na myśli tylko płatną formę współpracy. a to nie ma żadnych możliwości żeby po praktykach zostać w firmie na jakiś lepszy kontrakt?

kamcie
@xenia 27.02.2015 16:37

Jasne, że jest taka możliwość. Sama zaczynałam na praktykach, później przeszłam na UoP.

Zostaw opinię o Perfect Consulting - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfect Consulting