Opinie o Icr Sp. z o.o. w Poznań

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Icr Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Icr Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Doradcy biznesowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Icr Sp. z o.o. w Poznań

baner wywiady
Radosław Pawłowski

Firma zapewniająca rozwój. Pracownik nie jest jedynie wyrobnikiem. Świetna atmosfera, do tej pory mam kontakt z ludźmi z ICR. Naprawdę polecam.

P
@ICR

Rozumiem ale wolałbym się dowiedzieć coś więcej zanim wyśle CV. Żeby się odpowiednio przygotować. Gównie mi chodzi o rozwój. Tu jest możliwy ? Jak często firma organizuje szkolenia i je finansuej?

Radosław Pawłowski

Oki Nowy wpis
@Radosław Pawłowski

W jaki sposób firma zapewnia rozwój pracowników? ;) Jakieś szkolenia, kursy? Opowiedz coś o tym więcej. ;)

ICR Nowy wpis
@Oki

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu bezpośrednio z firmą przez adres biuro@icr.pl.

P Nowy wpis
@ICR

Sylwia Nowy wpis

Bardzo dobra, przyjazna atmosfera w firmie. Firma otwarta na rozwój pracownika, a co najważniejsze masz realny wpływ na życie i funkcjonowanie firmy. Polecam współpracę z tą firmą.

A

Czy nadal szukają Specjalisty ds. Certyfikacji Wyrobów Medycznych? Na stronie firmy jest takie ogłoszenie, ale czy nadal aktualne? Co kryje się pod wynagrodzeniem stałym oraz premiowym, uzależnionym od wyników? Na jakich zasadach działa premia, i czy trzeba się bardzo postarać, aby normy i wyniki zostały osiągnięte?

@A

Dzień dobry, ogłoszenie nie dotyczy naszej firmy. Na naszej stronie nie znajduje tego typu ogłoszenie.

Jaka umowa obowiązuje w Icr Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?

ICR

Prośba o kontakt biuro@icr.pl

Firma Icr Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na stanowisko Stażysta / Stażystka w dziale administracji. Podziel się swoimi wrażeniami. Daj znać, ile czasu trwała rozmowa kwalifikacyjna oraz z ilu etapów się składała. Co Cię pozytywnie, a co negatywnie zaskoczyło?
logo firmy Export Manager z językiem niemieckim
Redeye Group Sp. z o.o.
(13 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Witold

Jest praca dla specjalisty ds. certyfikacji systemów zarządzania. Z wymagań jest znajomość systemów zarządzania ISO. Wystarczy mieć doświadczenie w pracy z takimi systemami czy trzeb mieć kwalifikacje poparte odpowiednim papierem? Ktoś już był na rekrutacji i może powiedzieć?

ICR (Poznań)
@Witold

Dzień dobry, oferta pracy nie dotyczy spółki ICR z Poznania.

Marcin

Polak

Witam serdecznie miam do czynienia z firmą ICR to jest żenada. Uleglem wypadkowi doznałem sjrecenia kręgu szyjnego. PZU powołał komisję zaczną orzekał chirurg zamiast ortopeda. Sprzeciwiłem się to moją sprawę przekazano do IC R bo nie mogło przecież być inaczej kruk krukowi oka nie wykoli. Podczas rozmowy telefonicznej gościu był aroganckie dajac już mi do zrozumienia, że jestem na pozycji przegranej. Jak się okazało pracownik ICR mnie nagrywał podczas rozmowy telefonicznej nie uprzedzając mnie o tym, a co za tym idzie zrobił to z naruszeniem prawa. Gdybym nie zapytał czy rozmowa jest rejestrowana nigdy bym się o tym nie dowiedział. Pracownik nagrywając mnie naruszył moje dobra osobiste oraz przepisy o ochronie danych osobowych ale tym już zajmuje się prawnik i GIODO. Sprawę również nagłośnienie w mediach gdyż jestem już w posiadaniu nagrania i korespondencji emaila. Kierownik tego pracownika próbuje zbagatelizować sprawę stwierdzając że mial szkolenie po tym zdarzeniu. Zadaję sobie jedno pytanie to co wcześniej nie był szkolony skoro dopuścił się tego zdarzenia. Najważniejsze jest jeszcze że Pani Kierownik dzwoniła do lekarza orzecznika, który mial mnie badać i wypowiadała się na temat mojej osoby. Już wiecie jaki będzie przyznany uszczerbek na zdrowiu w zwiazku z wypadkiem ZERO. Okazało się że Pani opiekun sprawy z PZU o niczym nie wiedziała. To jest skandal co ICR zrobił ale tym niech zajmą już się odpowiednie osoby

Tristan
@Polak

Wspôłczuję, iż kolejna osoba doznała problemów ze strony tej firmy Cwaniaczków i (usunięte przez administratora)

Marcin
@Polak

Zgadzam się z tym wszystkim. Przecież to jest firma stworzona pod firmy ubezpieczeniowe aby nie wypłacać ludziom należne im odszkodowanie. Cały biznes ubezpieczeń na tym polega. Nie wypłacić w ogóle lub tylko malutką część. To są firmy i one mają zarabiać jak najwięcej więc o czym tu mowa. Mnie również Po zerwaniu ścięgna Achillesa i operacji stwierdzili że miałem niby przed operacją jakiś czynnik chorobowy Achillesa wyssany z palca, nie mając na to jakiekolwiek dowodów. Nikt mi nawet żadnych badań nie robił z tym związanych więc na jakiej podstawie niby to orzekli. W ogóle co to w ogóle jest czynniki chorobowy Achillesa?? Nawet Google nie wiem o istnieniu czegoś takiego

Ile jest zmian w Icr Sp. z o.o.?

Jedna zmiana

Renata
@Pracownik

Pn-pt w godz. 8:00-16:00 tak jak podane na stronie? Czy przychodzi się wcześniej i wychodzi później? I ogólnie to czemu na wizytówce google jest info, że firma "zamknięta na stałe"?

@Renata

Zapraszam do bezpośredniego kontaktu z nami, dane kontaktowe dostępne przez stronę www.icr.pl Na wizytówce google jest błędna informacja, firma nie jest zamknięta.

Czy można w Icr Sp. z o.o. liczyć na jakieś dodatki?

@Pytanie

Jeśli Ci coś przyznają to będzie cud.

Zdzisław
@Pytanie

Można liczyć na skołatane nerwy przez bandę nieuczciwych ludzi wykorzystujących pieniądze unijne na własne przyjemności - właściciele ciągle niedostępni - wakacje i przyjemności a trenerom nie płaca miesiącami. UWAżAJCIE Państwo

Tomasz
@Pytanie

Unikaj. To nieuczciwa firma która nie płaci miesiącami pomimo że oferuje żenujące stawki

Sylwia
@Zdzisław

Popieram opinie. Tak właśnie jest - unikajcie Państwo tych Wykorzystujących ludzi cwaniaków

Rafał
@Pytanie

ICR to nieuczciwi ludzie, którzy nie płacą za wykonaną pracę! Nie odbierają telefonów. Mają lekceważący stosunek dla współpracujących z nimi osób. Unikajcie Państwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona
@Rafał

A czy zostało to gdzieś zgłoszone? Udało się odzyskać pieniądze?

Jaka jest umowa w firmie Icr Sp. z o.o.? Wiecie, czy jako Psycholog zatrudniają na umowę zlecenie?

ICR
@Pytanie

Bardzo proszę o bezpośredni kontakt z ICR, chętnie udzielimy szczegółowych informacji na temat współpracy.

Henry

Firma z opinią dobrego pracodawcy więc ze spokojem polecam tu pracę.

Ola
@Henry

Szerokim łukiem od tej firmy. Wszystkie pozytywne komentarze wystawiane przez obecnie funkcjonujących w ICR - Ignorowanie, (usunięte przez administratora) Ryzyko dla uczestników projektów i współpracujących

Polak

Dla nnie ta firma zasługuje na całkowicie na pogardę. Torsje mam jak słyszę o tej firmie. Ale również to jest wina firm ubezpieczeniowych gdyż wiedzą ci robią z klientami i nie reagują.

Polak 2
@Polak

Popieram! Umikajcie tej nieuczciwej firmy jak ognia. Chyba, że chcecie Problemy ciągnące się miesiącami

Janek

Unikajcie wszelkich kontaktów z tà firmà!!!! To ludzie którzy wykorzystujà uczciwà pracę ludzi za żenujące płace....do tego nie płacą miesiącami.

Klientka

Miałam traumatyczne przeżycie po kontakcie z tą firmą Pracownica raz zapisała termin po czym gdy chciałam wiedzieć jakie inne opcje dni mi pozostają nie zajęła się już ta sprawa specjalnie przedłużając wszystko wiedząc, że jest mi to potrzebne do ubezpieczenia. Ich przełożona po wielokrotnym tłumaczeniu, że od wczoraj próbuje dowiedzieć się jakie mam inne możliwości stwierdziła, że żeby się tego dowiedzieć musi odwołać wizytę a na koniec ze jest już piątek i pewnie nie uda się jej czegokolwiek zrobić. Dramat. Obsługa na żenujacym poziomie. Do klienta odnoszą się z pogarda i nie chce im się pracować. Podają jeden możliwy termin zamiast kilka. W życiu się z czymś takim nie spotkałam, Wszystkie negatywne opinie tutaj są prawdziwe.

Seba
@Klientka

Popieram. Pogarda!!!! Nieuczciwość!!!! Zbywanie !!!! Omijajcie z daleka !!!!

Kiga

Masakra. Człowiek co miesiąc płaci dużą jak na zarobki składkę, a gdy występuje wypadek, u mnie (usunięte przez administratora)nogi, dokładnie kostki odszkodowanie nie należy się bo...... i tu różne stwierdzenia

Waldek

Odradzam, celowo orzekaja na niekorzyść poszkodowanego, jeśli lekarz naoczny na komisji wyda uszczerbek na zdrowiu, ich lekarz zaocznie go neguje i wydaje opinie że go nie ma. Umawiaja celowo pod inny adres aby poszkodowany się nie zjawił na badaniu, po wysłaniu maila odpisują że posiadali niewłaściwy adres i wysyłają nowy. Nie odbierają telefonów jak się do nich dzwoni, co do wprowadzania w błąd w ustaleniu miejsca komisji i badania jest najlepsza konsultant Pani Ilona P. - P.

Pacjent

Beznadziejna firma jak można umówić człowieka po urazie rdzenia kręgęwego na wózku inwalidzkim do lekarza który przyjmuje w budynku do którego nie ma dostępu i są schody. Człowiek czeka na dworzu i marżnie w końcu lekarz wychodzi do niego i bada na dworzu. Brak słów mając dostęp do dokumentacji medycznej zrobić coś takiego choremu człowiekowi.

admin

Chcesz podzielić się informacjami o firmie ICR Sp. z o.o.? Nasze forum będzie do tego idealnym miejscem.

Zostaw merytoryczną opinię o Icr Sp. z o.o. - Poznań

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Icr Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Icr Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Icr Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Icr Sp. z o.o.
3.1/5 Na podstawie 54 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Składowa 5B
    61-897 Poznań
  • NIP: 7822342138 REGON: 300180642 KRS: 0000248957
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)