Opinie o Ismoking Patryk Barnaś w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Ismoking Patryk Barnaś. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Ismoking Patryk Barnaś o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi IT tworzenia oprogramowania i aplikacji

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Ismoking Patryk Barnaś w Warszawa

baner wywiady
Zwolniony/a Nowy wpis

Jeśli ktokolwiek w przyszłości będzie myślał żeby wysłać cv do wyżej wymienionej firmy to zdecydowanie odradzam, zaczynajac od śmieciowej umowy, poprzez ustalanie grafika pod ładne kobiety, bo mężczyźni mogą przecież tyrać a kobietki to całujmy po stopach, najnowszy kierownik który został przyjęty jest totalnym (usunięte przez administratora)i simpem, jeśli zależy wam na pracy w miłym towarzystwie to zdecydowanie odradzam, nowy kierownik o którym wspomniałem nadaje się jedynie do zmywania podłogi, ale przez to że zna się z właścicielką to z wejścia został kierownikiem i wsyzscy maja tańczyć jak on zagra, szczerze żałuje że tak długą cześć życia poświęciłem na prace w tym okropnym miejscu…

Dorota

Co można wygrać w konkursie motywacyjnym w tej firmie? Widziałam to jako benefit w ogłoszeniu na pozycję Przedstawiciel Handlowy. Można wygrać kase, czy raczej nagrody rzeczowe?

Kubko Nowy wpis
@Dorota

Ja nie widze takiego benefitu w ogłoszeniu

NVRM

Jako były pracownik mogę jasno powiedzieć że ta firma to strata czasu i nerwów. -Umowa o zlecenie którą mają sporządzoną jest sprzeczna z prawem cywilnym ponieważ uniemożliwia zwolnienie bez podania "ważnej" przyczyny (a to czy jest ważna decyduje pracodawca) i zawiera okres wypowiedzenia.... -Wypłata to najniższa krajowa a czasami nawet mniej jeśli akurat przełożonym uwidzi się odliczyć od wypłaty braki na stanie sklepowym, które pojawiają się przez błędy w systemie sprzedaży, (twierdząc że wszystko z systemem jest okej). -Premia przyznawana jest losowo bądź wcale, podczas kilku letniego okresu pracy została wypłacona 2 razy i to jakieś nędzne 100-200 zł (a pracodawca obiecuje nawet 30% dodatkowego wynagrodzenia. xD) -Firma propaguje donosicielstwo w miejscu pracy a nawet karze za jego brak. -Ciągłość informacji w firmie jest fatalna, każda osoba na stanowisku kierowniczym ma inne informacje na dany temat i nie zawaha się wprowadzić w błąd pracownika i potem twierdzić że został źle zrozumiany. -Kilku pracowników punktów zgłosiło mobbing w miejscu pracy -Pracodawca nie szanuje czasu pracownika, obowiązki służbowe nakazuje wykonywać nieodpłatnie w czasie wolnym od pracy. -Opinie na temat działania firmy oraz osób decyzyjnych są niemile widziane i odbierane w agresywny sposób. Nie polecam interesować się pracą w tej firmie, da się pracować w lepszych warunkach za lepsze pieniądze w firmach o takim samym profilu działalności.

Dumdurundum Nowy wpis
@NVRM

Wszystko co tutaj jest napisane to prawda. Nie dość, że człowiek czuje się zastraszony, to jeszcze umowa to jakiś cyrograf. Musisz być w nocy o północy, w niedziele i święta dostępny dla pracodawcy w social mediach w razie czego. W moim mniemaniu tam pracują również osoby, które nie powinny być na swoich stanowiskach. Dlaczego? Jeśli im jesteś posłuszny jak pies zaczynają Cię lubić i tutaj wchodzi w grę kolesiostwo.

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 52 dni.

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Ismoking Patryk Barnaś?

Jak długo czeka się na odpowiedź od firmy Ismoking Patryk Barnaś po przesłaniu CV? Podziel się opinią z rozmowy o pracę na stanowisku Sprzedawca / Doradca klienta w sklepie specjalistycznym. Jaki był jej rezultat?
masakra

duży przerób pracowników, niskie stawki i niemiła atmosfera to 3 kluczowe elementy ismokinga

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Ismoking Patryk Barnaś?

321321100bocianhajsik
@Pytanie

mocno ograniczone :)

@321321100bocianhajsik

To znaczy? W jakim kontekście ograniczone?

Czekamy na nowe wpisy odnośnie przedsiębiorstwa Ismoking Patryk Barnaś w miejscowości Warszawa, może ktoś z osób wie coś o nich.

321321100bocianhajsik
@Administrator

nie warto

@321321100bocianhajsik

Dlaczego nie warto?

Tomasz

Czy firma często teraz zwalnia pracowników ?

Zdzisław
@Tomasz

Oczywiście :D wdycha się jak matka natura dała papierosy

Mal

Czy iSmoking to nie są przypadkiem miękkie narkotyki?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Ismoking Patryk Barnaś - Warszawa

• Jak się pracuje w Ismoking Patryk Barnaś?

Zobacz opinie na temat firmy Ismoking Patryk Barnaś tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

Ismoking Patryk Barnaś
2/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Górczewska 43 lok. U1
    01-144 Warszawa
  • NIP: 5222836960 REGON: 142171148
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)