Work Today

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 159 ocen.

Work Today
3 159 6 1

Opinie o Work Today

Ela

Witam czy na prace sezonowa tzw 2tygodnie wymagane jest zaswiadczenie o niekaralnosci?

Krzysiek
@Ela 15.11.2018 08:03

Siema. Pracowałem u nich w 2012 i wtedy chcieli papier, ale jechałem na 3 mies jako picker. Teraz jak byłem pytać o 2 tyg to mówiła że nie trzeba z racji tak krótkiego okresu. Ale najlepiej u nich zapytaj. Lub zadzwoń

Ania
@Ela 15.11.2018 08:03

Nie trzeba tez jadę na 2 tygodnie.

Krzysiek

Witam. Jest oferta na 8-10 Grudnia do ''Hilton Foods'' w Zaandam, na 2 tyg. Praca polega na pakowaniu mięsa przy temp. pracy 6'C chłodnia. Lekko ponad 11 euro/h. Niestety na tę chwilę Pani nie ma informacji o zakwaterowaniu jedyne co powiedziała, to że mieszkania są nowe, świeże, niedaleko miejsca pracy. Powie mi przed wyjazdem dokładnie. Był ktoś i może się wypowiedzieć na temat pracy lub kwater w pobliżu ? 2 tyg można jakoś wytrzymać

Dariusz

Troche czasu już minęło jak pracowałem w Zwanenburgu w Hoogesteger . Firma była spoko. Wypłaty w Tempo tim ok . Pracowałem z Robem i Migelem . Z Polaków prym wiodła Dorota /pozdrawiam/

Qjajjqjq

Sortowanie paczek, listow w Veenendaal, pracowal ktos moze ??

skorpion
@Qjajjqjq 17.10.2018 23:43

hej ja pracowałem w utrechcie przy sortowania paczek i listów pisz co chcesz wiedzieć

Pp
@skorpion 31.10.2018 14:32

Skorpion, jak z zakwaterowaniem, wyplatami itp? Da się tam wytrzymać?

skorpion
@Pp 03.11.2018 12:20

zakwaterowanie do przeżycia ja mieszkalem na goudzie a praca była w tnt w utrechcie kasa wiadomo zależy od godzin a z tym bywa różnie nie wiem jak jest teraz bo ja pracowałem tam kilka lat temu ogólnie oceniam firmę dobrze

10
@skorpion 03.11.2018 14:20

Oki dzięki wielkie za odp, pozdrawiam

Tom

Czy facet też.moze pracować jako picker w HM? Polecacie w ogóle ta robote? Tam się jeździ na BT, czy jakiś ręczny wózek?

Pracownik

Wyslalem SMS na drugi dzien podpisalem umowe, pracuje juz rok dla tempo-team. Pozdrawia Lubię atmosferę w Work Today za: Obsluga

nik

Jaką pracę możecie polecić? tzn w miarę dobra praca i ilość godzin a także warunki mieszkaniowe... dzięki z góry!

Ewelina

Co do umowy z work today, podpisywałam na minimum 30h, trzeci tydzień pracuje po 23/26 godzin. Agencja powinna zapewnić te godziny skoro podpisywałam umowę a zostałam odesłana do kolejnej pani w biurze. Trochę słabo że agencja nie wywiązuje się z umowy ????

nik
@Ewelina 17.08.2018 16:28

wyrównują jeśli się upomnisz bo pewnie zapomnieli

KAMILGIE

Witam, w sobote wyjeżdżamy z dziewczyną do magazynu z książkkami w culemborg przez agecję work today , czy ktoś z forumowiczów był w tej pracy i może powiedzieć jak tam jest? jak zakwaterowanie? jak godziny i kasa? Byłbym mega wdzięczny pozdrawiam :)

Goethe
@KAMILGIE 18.10.2018 09:49

Również jestem ciekawy.

enii

takie pytanko był może już ktoś na zbieraniu zamówień w magazynie z produktami Happy Socks? W listopadzie jest wyjazd zależy mi na opinii :)

Ks
@enii 19.10.2018 17:13

Hej, ja sie wlasnie wybieram wyjazd w ta niedziele ;)

Pepina

magazyn w Heijen z odzieżą Arvato ktoś był poleca? jakie warunki??

AGA_06

Czy ktoś się może wypowiedzieć na temat tej oferty . Za opinię będę bardzo wdzięczna https://m.facebook.com/photo.php?fbid=863578880698920&id=100011404491264&set=gm.2164672433552653&source=48

Grześ8

Witam chcesz pracować prace Ci znajdą nie bedzie Ci pasować zmień biuro ich jest opór,zakwaterowanie najlepiej iść na prywatne będziesz miał/a święty spokój od innych lokatorówa.A ja trochę z innej beczki szukam kompana lub kompanki na wspólny wyjazd do pracy,wiadomo w dwóch raźniej, jestem z okolic Opola.Moze ktoś chce jechać a nie ma z kim lub sie boi samemu jechać.Ja juz sam jeździłem do Nl .Jazda moim samochodem .Jak szukasz kompana odezwij sie.

Dominika78903
@Grześ8 18.09.2018 10:41

hej jesli może być dobra koleżanka to napisz :) ragge17@o2.pl

Grześ8
@Dominika78903 19.09.2018 17:53

Część Dominika napisałem do Ciebie na pocztę

Hubert
@Grześ8 20.09.2018 12:30

Witam, ja również szukam kogoś do wspólnego wyjazdu. Aktualne?

Grześ8
@Hubert 22.09.2018 19:27

Witam tak aktualne.

Jayjay
@Grześ8 23.09.2018 09:07

Siemka. Jak wciąż aktualne napisz do mnie: andmir85@wp.pl.

Łukasz
@Grześ8 18.09.2018 10:41

Witaj.Ja mam na 06.10.18 wyjazd z work today do Nieuweigen.Chętnie się zabiore.

anonymous
@Grześ8 18.09.2018 10:41

Czy oferta nadal aktualna? Pisać na e-mail: beniopl1234@gmail.com

skorpion

witam czy polecicie ta firmę czy odradzacie proszę o odpisanie

Maurycy
@skorpion 07.10.2018 16:15

Zależy jak trafisz . Ja wyjechałem przez ta agencje i nie narzekalem. Mieszkania lepsze i gorsze tragedii nie widziałem choć pewnie się trafia . Wypłaty na czas , godziny , auto . Agencja jak wszytkie cos zarabia oszukuje ale ogólnie jedna z lepszych moim zdaniem .

Michal

Pracuje ktoś z tu obecnych w Main freight logistik i mieszka w Europarc resort de Achterhoek LOCHEM ? Potrzebne info co do warunków

Miki

Witam, pracuje ktoś w Arvato w Heijen?

ana
@Miki 24.07.2018 08:41

ja pracowałam

Ninka1212
@ana 18.08.2018 11:25

Możesz coś więcej powiedzieć na temat tej pracy? Bo właśnie dostaliśmy ofertę żeby tam jechać na pakowanie sprzętu elektrycznego.

atahaber

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

Mal
@atahaber 05.07.2017 20:19

Cześć, mogłabyś podać dokładny adres tego "hotelu"? Mam propozycję pracy co prawda z innego biura Ale również Ede I nie chce się wpakować w to samo.. Mój mail to mal.96@wp.pl

atahaber
@Mal 11.07.2017 17:59

ede hotel flex force Nieuwe Kazernelaan 10, 6711 JC Ede

Adam
@atahaber 02.08.2017 16:48

tez mieszkalem. Wylew patologii, tyle ze przez Covebo.

pykcyk
@atahaber 05.07.2017 20:19

Jechala pani zarobic czy myslala Pani o wakacjach w 5 gwiazdkowym hotelu? Rozumiem warunki ale grubo przesadasz ze swoimi wymaganiami. Ale mam pytanie co do zarobków? agencja wyplacalna?

Casyan
@pykcyk 07.07.2018 15:44

No tak, lepiej mieszkać w (usunięte przez administratora) i z grzybem, nie narzekać u jeszcze płacić za rakie warunki o wiele za dużo.

Casyan
@atahaber 05.07.2017 20:19

Foto? Ja poproszę, właśnie przeglądam oferty tej agencji. radq83@gmail.com

CITY BOY
@pykcyk 07.07.2018 15:44

Tak niech cię wpie dola do obory że swiniami głupi CEBULAKU ;)))

Marek
@atahaber 05.07.2017 20:19

Ciekawa opinia o hotelu w Ede. Ja mieszkałem tam od 2011 do 2013 roku. Sporo widać zmieniło się od tego czasu. Hotel w Ede, to budynek przerobiony z byłych koszar wojskowych. Kiedy ja się tam wprowadzałem wyglądało to całkiem solidnie-to były początki tego hotelu. Nie był to Sheraton czy Gołębiewski,ale było całkiem schludnie. Kompleks kuchenny z naczyniami(póki nie rozkradli ich),czyste łazienki,pralnia ok. 10 pralek i suszarek,siłownia(która swego czasu też była rozkradana przez "Polactwo") ,a nawet restauracja. Nie można było tego nazwać burdelem czy syfem. Jak ktoś chciał to był nawet odkurzacz do... prania dywanów. Serwis sprzątający korytarze i kuchnie co drugi dzień. Lodówki i prysznice(ogólnie pokój) trzeba było czyścić we własnym zakresie. Mieszkali tam wtedy Polacy, Węgrzy, Słowacy i dość krótko Hiszpanie. Rumunów nie było. Pracowałem dla DPD Veenendaal. Zastanawiałem się nad tym jak to miejsce wygląda teraz. A ludzie nadużywający różnych specyfików od alkoholu po mocniejsze używki są wszędzie...niestety.

BARTEZBOY
@Marek 15.09.2018 10:39

ja tez mieszkalem w tym hotelu tyle ze 2016 i tez bylo ok ,Lukasza znam osobiscie ,specyfivzny facet ale ja osobiscie go lubie ,dla mnie jest ok

Sanderka

Czy ktoś pracował bądz pracuje w Heteren przy kosmetykach? Jak wygląda praca? Czy pośrednik WorkToday jest wypłacalny?

Anna
@Sanderka 30.08.2018 11:49

Zastanawiam się nad tą ofertą.

Daria78903
@Anna 31.08.2018 19:44

Hej tez sie zastanawiam ale szukam kogos zeby nie jechac sama. Wiadomo razem raźniej Odezwij sie :) daria.jankowska98@o2.pl

Kapsel

Witam czy moze ktos jedzie w ten weekend 09.09.2018 do Roterdamu na czyszczeie maszyn ?

Iwona

@Arczi czy możesz z perspektywy nowego pracownika opisać swoje pierwsze miesiące w pracy? Na co mogłeś liczyć ze strony agencji work today? Ważne, żebyś napisał za co konkretnie polecasz tego pracodawcę, bo dzięki temu możesz zachęcić też innych do aplikacji.

Arczi

Pracuje już 3 miesiąc Polecam!

Iwona

@Casyan nie było możliwości negocjacji z agencją work today ceny za nocleg, skoro nie miał on najlepszych warunków? Czy przed wyjazdem agencja pokazywała zdjęcia miejsca, w którym będziecie zakwaterowani? Rozmawialiście na ten temat?

Iwona

@Jacek rozumiem, że pracujesz za pośrednictwem agencji work today i sobie ją chwalisz. Poleciłbyś innym poszukiwanie pracy za pomocą tej agencji? Czy może wypowiedziałby się jeszcze na forum jakiś pracownik agencji? Jak to wygląda z tej strony?

Jacek

U mnie ułożyło się wszystko git. Wszystkie załatwienia poszły sprawnie. Zakwaterowanie jak najbardziej ok - byłem przygotowany na zle warunki, a tu miło się zaskoczyłem. Koordynator też spoko gość. Sąsiedzi - nie mam zastrzeżeń. Co do pracy jako.magazynier to praca prosta, nie męczę się bardzo, ludzie w pracy mili, uśmiechnięci, pozytywnie nastawieni. Mnie się tam podoba, zależy jak kto trafi, mi się udało.

Majkelo

Ktoś pracował jako Magazynier, Den Bosch przez tę firmę? Mógłby podzielić się opinią? Chciałbym wyjechać za granicę do pracy.

Iwona

@Rodos czy zarobki dla wszystkich są takie same? Polacy wyjeżdżający za pośrednictwem work today dostają to samo stanowisko i te same pieniądze? Czy jest to zróżnicowane?

Rodos

10Eu/godz x 168g/miesiąc= 1680eu -25% podatek = 1260 eu- 200 mieszkanie= 1060eu - 200eu jedzenie = 860 eu - paliwo 100eu= 760eu - użwki 50eu =750eu a to wszystko wychodzi 3225 zł. Wiec czy warto?

Jasiek

Obawy może mieć każdy ale generalnie firma ma dobra opinię jako pracodawca!!!

Mateusz
@Jasiek 12.07.2018 12:01

dobrą opinie dopóki nie pojedziesz, jeśli już jesteś na miejscu jesteś zdany na siebie to się przekonujesz, że ich zapewnienia mają się nijak do rzeczywistości. Nie polecam szkoda zdrowia i nerwów. Dwa razy się zastanówcie zanim pojedziecie przez tą firmę.

Jacek

Praca na PostNL, ktoś tam pracował, jakie wrażenia, w sumie bardziej interesuje mnie zakwaterowanie, czy można tam gdzieś schować wartościowe rzeczy (jakieś szafki czy coś)? Ilu osobowe pokoje?

Karnicowski
@Jacek 04.07.2018 13:27

Panie Jacku, nie wiem jak tak jest ale mam nadzieje ze bedzie dobrze

Iwona

@~NL Czemu miała służyć Twoja wypowiedź? Nie wniosła nic merytorycznego do dyskusji, a zawiera obraźliwe zwroty, które mogą zostać uznane za niezgodne z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin , a Twoja może być usunięta. Jesteśmy naprawdę wdzięczni za aktywność w tym wątku, jednak zależy nam na bardziej merytorycznych argumentach podpartych przykładami i doświadczeniami wynikającymi ze współpracy z work today.

Zostaw opinię o Work Today - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Today