work today

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 152 ocen.

Opinie o work today

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today

Mati

Pracował ktoś lub pracuje na ciucha w Tilburgu z tej agencji ?

Kris

Ostrzegam przed level one to oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bydlaki pracy nie ma ściągają po kilka set osób a później nie mają dla nich pracy

Wiesiek
@Kris 23.10.2016 12:48

też dałem się w to wciągnąć i potwierdzam przedmówcę (może bez niecenzuralnych słów :) ). Potem agencja holenderska da (jak da) np. dwa dni pracy na opłacenie noclegu. To jest biznes babe - najpierw miejscówka, potem zarobek (jak coś zostanie)

zainteresowany

A jak wyglada praca na plokon kurczaki i jakie zakwaterowanie Jachthaven 1 1141 AV Monnikendam to hotel czy bungale

work today

work today rekrutuje dla tempo team najlepiej poszukac samemu zakwaterowania w holandi i poszukac pracy bo przez work today to raczej nie jechac maja tragiczne zakwaterowanie i tylko piniadze za ludzi pobieraja

atahaber

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

atahaber
@Mal 11.07.2017 17:59

ede hotel flex force Nieuwe Kazernelaan 10, 6711 JC Ede

Adam
@atahaber 02.08.2017 16:48

tez mieszkalem. Wylew patologii, tyle ze przez Covebo.

Eve94

Hej. Czy pracował ktoś na magazynie Calvin Klein/Oud Gastel i mieszkał w Rotterdamie Dordtsestraatweg 285, 3083 AJ Rotterdam. ? Co mozecie powiedziec? Jadę 8.01.17

Zbyszek
@Eve94 03.01.2018 17:16

Odezwij się do mnie zuyduszek1@o2.pl tez mam tam jechac potrzebuję informacji

oolo
@Eve94 03.01.2018 17:16

Hej, i co warto tam jechać?

Teo

Czy wiecie coś na temat pracy Ingram Micro w Waalwijk? Czy są godziny, jakie normy, atmosfera? Nie chcę wyjechać na próżno

Michal
@Teo 25.10.2017 14:38

Pracuje dwa tyg w tej firmie ale niestety przez hobij. Fajna praca godziny sa ale co z tego jak hobij agencja to tak jak kolega napisal.- dno

Bajer
@Michal 31.10.2017 17:35

Skoro dno to czego nie zmienisz agencji? Co Cie trzyma?

Bartosz

Podpowiedzcie mi jakie roboty i gdzie są najlepiej opłacalne. Słyszałem o agencji sporo dobrego i chciałbym skorzystać z ich pośrednictwa.

Julka

Hej może ktoś coś powiedzieć odnośnie Bol.com w Waalwijk z mieszkaniem w Retie?

Andrzej
@Julka 12.10.2017 23:00

Praca spoko sam tam pracuje. Firma dopiero co zaczyna wchodzic na rynek. Pracuje tam przez hobij i niestety musze zrezygnowac z fajnej pracy gdyz ta agencja to dno. Mozesz tam isc ale nie przez hobij

Nowy Pracownik

cos na temat firmy post.nl przez work today

para
@uuuu 17.10.2017 14:13

nie, babka powiedziala, ze maja juz komplet i moga nas wpisac na liste 'rezerwowa'

nowy
@para 17.10.2017 16:29

domnie dziś dzwoniła ze potrzebują osoby do pracy na poczte w bredzie i wyjazd w sobote

Para

A zbieranie zamowien za pomoca skaneraa, voice czy jak? Potrzebna obsluga wozka EPT? Jak zz jezykiem? Apropo tego hotelu w Retie, pokoje dwuosobowe z lazienka czy lazienki i kuchnie na korytarzu?

uuuu
@Para 16.10.2017 19:33

Kiedy masz wyjazd i skąd jedziesz ?

para
@uuuu 16.10.2017 23:32

jutro ma podobno wyslac umowe, dzis wyslalam wszystkie dokumenty, wyjazd w weekend, zach-pom.

uuuu

MIESZKANIE W RETIE PRACA W WALWAIJK ZBIERANIE ZAMÓWIEN Zakwaterowanie: 85e ubezpieczenie 19.74e

para

Czy widział ktos warunki zakwaterowania w Retie i wie na czym polega tam praca? powiedziano mi, ze zbieranie zamowien, ale kompletnie nie mam doswiadczenia, to na jakims wozku czy jak? ile za mieszkanie odciagaja?

nowy

Julka ja tez jade do Belgii do pracy będę mieszkał w retie

Iwona

@Kris20to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy z work today. Czy powiesz czym dokładnie zajmowałeś się na wyjazdach? @boos może warto spróbować zadzwonić jeśli nie odpisują na meile. @praca powiedz jak tam Twoje pierwsze dni w pracy. Czy jesteś zadowolony?

Kris20

To już mój 4 wyjazd z WorkToday. Póki co nie spotkałem się z żadnymi problemami, wypłaty na czas, zakwaterowanie zawsze było w porządku. Z godzinami zawsze było te 35-40 tygodniowo, a często dało się robić nadgodziny. Osobiście nie miałem większych problemów z tą agencją.

Iwona

@boos mail do firmy work today znajdziesz na stronie https://worktodayonline.eu/kontakt/ @Użytkownik czy pracowałeś może w work today? Co powiesz o agencji? Czy polecasz?

boos
@Iwona 25.09.2017 14:30

Tak wiem, może tylko na moje maile nie odpisują;-) Jak człowiek pyta o warunki mieszkalne to wtedy cisza lub ściśle tajne do dnia wyjazdu heh.

boos

ZERO KONTAKTU NIE ODPOWIADAJĄ NA MAILE.

Użytkownik
@boos 21.09.2017 13:29

może masz zły adres?

Ilona

witam. napiszcie jakie mieliście pytania na rozmowie kwalifikacyjnej :) pozdrawiam

Daniel

Polecam przed podpisaniem umowy zapoznać się dokumentem " Umowa Użytkowania Mieszkania " ( mowa o mieszkaniu ) . Szczególnie artykuły 3 , 6 , 7 i 8 .

Exandros

A jakies opinie o pakowaniu miesa w Almelo? praca mieszkanie ?

Iwona

@Cool3r czyli problem leży tylko i wyłącznie jeśli chodzi o warunki mieszkalne. Czy nie rozmawiałeś z pracodawcą o takich warunkach? Może byłaby opcja, żeby zamieszkać gdzieś indziej? Czy coś jeszcze nie podoba Ci się w pracy w firmie work today? Co powiesz więcej na temat koordynatora?

Cool3r

Praca AH Zaandam jak najbardziej do polecenia.Inna kwestia to mieszkania z bydłem w Volendam. Totalny dramat, 90% ludzi karana , nie sprząta po sobie już nie wspominając o alkoholu czy trawce. Mieszka się w pokoju 4x2 w 3 osoby mając 1 szafkę .Ogólnie praca ok, reszta to dramat włącznie z kordynatorem Adrianem Ś.

Arti

Jest ktoś kto pracował w Rhenusie w Tilburgu na magazynie z rzeczami dla zwierząt i może się podzielić opinią na temat pracy w tym miejscu?

Hmmm

praca w Oirschot, pracownik linii produkcyjnej ktoś pracował i wie jak tam jest ?

Ciekawski

Witam. czy był ktoś z was może na magazynie odzieżowym w roosendaal i może coś napisać o tej pracy?

asde

Ma ktoś jakies informacje na temat rozładowywanie kontenerów w Duiven w Holandii ?

Przedwyjazdem

Macie jakieś informacje na temat pracy na magazynie w Hemie? Jak wyglada sprawa ilości godzin i czy jest jakaś szansa na normalne warunki zakwaterowania? Z góry dzięki

Kris10

Hej ! Pracował może ktoś z was w Koopman w Breukelen przy czyszczeniu samochodów? Albo pracuje w okolicy i podpowie jak ogarnąć sobie transport, bo muszę być na 7 rano w Amsterdamie zanim zaczne pracę!

Wika

Oferta pracy na magazynie w Tilburgu - czy ktoś orientuje się jaka to konkretnie praca, ew coś o warunkach zakwaterowania? Będę wdzięczna za pomoc ;)

Magd

Praca sortowaniu paczek w Holandii Ktoś może był i może powiedzieć jak tam jest

adaś

Praca na poczcie w Utrechcie to najgorszy mozliwy syf. Asystęci Polacy ubliżają i nie szanują pracowników. Takiego chamstwa i prostactwa jak na tej poczcie nigdy nie widzialem. Radzę omijać ten obóz pracy

Kudłaty

Witam:) Pracuje ktoś z was w Post NL w Son en Breugel? Proszę napisać jak to wygląda :)

deaerfzffg

Czy ktoś wie coś o pracy przy kurczakach w Plukon w miejscowości Goor?

Siwa

Nie wywiazuja sie z danej umowy :-/ Brak godzin a warunki na domkach spartańskie,nie polecam :-/

Siwa

Nie wywiazuja sie z danej umowy :-/ Brak godzin a warunki na domkach spartańskie,nie polecam :-/

Lubie Wiatraki

Witam Czy ktos moglby powiedziec cos na temat pikowania w Plusie (hotel w Alkmaar, sama firma pewnie gdzies w poblizu) Z gory dzieki

MICHAŁ

ŻADNYCH!!!!! udało mi sie dostać w grudniu na oferte przedświąteczną na 10 dni. Od tamtej pory zero ofert, pisze do nich na fb, mejl, dzwonie i nic. Oferta np z dzisiaj na niedziela.nl a przy kontakcie mejlowym czy telefonicznym mówią ŻE NIE MAJA ŻADNYCH OFERT. BIURO PRACY CZY NAGANIACZ POWINIEN DBAĆ O PRACOWNIKA I OFEROWAC DZWONIC SAM Z OFERTAMI A U NICH TO TRZEBA SIE POWIEDZMY PROSIC O PRACE Z KTOREJ ONI MAJA PROWIZE. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!

Iwona

A jakie możliwości rozwoju zapewnia work today?

RAffff

Witam dostalem prace w calvin klein i mieszkanie Dordtsestraatweg 285 Rotterdam , mozecie mi cos powiedziec na temat pracy i mieszkania (hotelu ) ?

praca
@RAffff 17.02.2017 08:22

Też dostałam ofertę do pracy w Calvin Klein z zamieszkaniem w Rotterdamie.Proszę o odpowiedź czy ktoś tam pracował i mieszkał?

Priest

Jack123- ja też dostałem dokładnie tą samą propozycje, może wiesz już coś na temat tej pracy?

zolty

witam jak wy przez ten work today znajdujecie prace? ja juz próbuje od 2-3 tygodni i nigdy nie mają ofert priv gg 575230

Jack123

Zapomniałem dodać że ten magazyn HEMA znajduje się w Utrechcie, a praca startuje od 10.02.2017, z góry dziękuję za opinie

Jack123

Witam, dostałem propozycję od Work Today pracy w magazynie HEMA przy zbieraniu zamówień oraz mieszkania w Soesterberg ktoś coś może powiedzieć na temat tej pracy i zakwaterowania?

adam1989

Witajcie!!mam ofere pracy z gwarantowanymi w umowie minimum 30h tygodniowo-wieszanie tuszy na haki w zakladzie miesnym,ktos cos wi wiecej na ten temat??

endriu

witam mam pytanie wsprawie pracy na poczcie w born czy sa godziny i nadgodziny i jakie sa mieszkania czy dobre czy zle

Kubus93

Witam mam propozycję pracy w Best w magazynie DPD. Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o tym miejscu ?

Chetny dpd
@Kubus93 27.10.2016 10:58

Kubus 93 pojechales do tej pracy jak tam jest bo tez mam oferte tam jechac jak z kasa i godzinami

Fox
@Chetny dpd 28.03.2017 18:04

Też mam ofertę do Euromastera na opony? Ktoś tam był? Jak tam jest? Dajcie cynk na maila rikku06@gmail.com

logistic

Witam.Prace w xpo Venray nie polecam,sciagaja ludzi mimo ze pracy az tyle nie ma i caly czas rezerwy,wyplaty po 90 e,bez wiekówki

Varsovian

Witam. W najbliższą sobotę wyjeżdżam za pośrednictwem Work Today do pracy w firmie "Kompak" w Tilburgu (pakowanie detergentów, produkcja proszków do prania itp.) Czy ktoś z Was pracował bądź pracuje w tej firmie i mógłby podzielić się informacjami, opinią na temat pracy, miejsca zakwaterowania, dojazdu itp. itd. Pozdrawiam

Renata
@Varsovian 26.10.2016 15:44

Firma"kogucik" nic ciekawego,są dużo lepsze firmy i na pewno wyplacalne pracowałam10 lat w takiej firmie i było super.

andre

@deni dzwonili do mnie, przez tel. wszystko ok, gwarantują pracę 40 h/ tydzień, zakwaterowanie itd. Chodzi mi o to czy ktoś tam był / jest i może coś powiedzieć jak to wygląda w realu

Zostaw opinię o work today - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today