Work Today
3 160 6 1

Opinie o Work Today

Kornelia

Gastel,magazyn z ubraniami-pracował ktoś? Ile godzin jest tam "pewnych" i jak wyglada zakwaterowanie?Prosze o opinie

shestiger
@Kornelia 29.12.2018 02:21

też jestem ciekawa. shestiger@gmail.com

mokka

Hej Biore pod uwagę wyjazd czasowy z tą agencją lub inną. Może ktoś jeszcze się wybiera a szuka kompana bo razem raźniej wiaodmo. Ja rozsądna bezkonfliktowa , spokojna nie szukam imprez. mmokka.mmokka@interia.pl

mickiewicz

Czy ktoś z Was zna realne warunki pracy dla Arrow Electronics w Venlo? Zakwaterowanie gdzie i jakie? Wybieram się w sobotę 12 stycznia. Ktoś coś?

yyyy

Pracował ktoś jako pracownik magazynu z artykułami medycznymi, można dostać jakąś opinię na ten temat?

Gregory M

nie mam żadnych skarg do pracy rzeszowskiego oddziału Agencji Lubię atmosferę w Work Today za: kultura osobista pracowników biura

Artur23

Otrzymałem ofertę do Plukon w Goor, czy ktoś tam pracował, byłbym wdzięczny za spostrzeżenia.

Qjajjqjq

Sortowanie paczek, listow w Veenendaal, pracowal ktos moze ??

skorpion
@Qjajjqjq 17.10.2018 23:43

hej ja pracowałem w utrechcie przy sortowania paczek i listów pisz co chcesz wiedzieć

Pp
@skorpion 31.10.2018 14:32

Skorpion, jak z zakwaterowaniem, wyplatami itp? Da się tam wytrzymać?

skorpion
@Pp 03.11.2018 12:20

zakwaterowanie do przeżycia ja mieszkalem na goudzie a praca była w tnt w utrechcie kasa wiadomo zależy od godzin a z tym bywa różnie nie wiem jak jest teraz bo ja pracowałem tam kilka lat temu ogólnie oceniam firmę dobrze

10
@skorpion 03.11.2018 14:20

Oki dzięki wielkie za odp, pozdrawiam

Ja
@Qjajjqjq 17.10.2018 23:43

Pracowałem tam prawie 4 lata. Mieszkałem w Ede. Praca ciężka,ale ludzie w pracy w porządku. Hotel jak na tamte czasy był bardzo solidny,ale z czasem ponoć pogorszyło się tam.

Krzysiek

Witam. Jest oferta na 8-10 Grudnia do ''Hilton Foods'' w Zaandam, na 2 tyg. Praca polega na pakowaniu mięsa przy temp. pracy 6'C chłodnia. Lekko ponad 11 euro/h. Niestety na tę chwilę Pani nie ma informacji o zakwaterowaniu jedyne co powiedziała, to że mieszkania są nowe, świeże, niedaleko miejsca pracy. Powie mi przed wyjazdem dokładnie. Był ktoś i może się wypowiedzieć na temat pracy lub kwater w pobliżu ? 2 tyg można jakoś wytrzymać

Rafał
@Krzysiek 14.11.2018 13:53

Witam, wybieram się na ten projekt, nie mam pojęcia jak to wygląda ale że to tylko 2 tygodnie to myślę że nawet w najgorszym wypadku jest to do przeżycia :) jeśli ktoś też się wybiera proszę o kontakt na mail, rafal1266@wp.pl

michal

Jedzie ktoś do Tilburga na magazyn xpo H&M ?? jak tam jest oraz co najważniejsze jakie zakwaterowanie ??

Ela

Witam czy na prace sezonowa tzw 2tygodnie wymagane jest zaswiadczenie o niekaralnosci?

Krzysiek
@Ela 15.11.2018 08:03

Siema. Pracowałem u nich w 2012 i wtedy chcieli papier, ale jechałem na 3 mies jako picker. Teraz jak byłem pytać o 2 tyg to mówiła że nie trzeba z racji tak krótkiego okresu. Ale najlepiej u nich zapytaj. Lub zadzwoń

Ania
@Ela 15.11.2018 08:03

Nie trzeba tez jadę na 2 tygodnie.

enii

takie pytanko był może już ktoś na zbieraniu zamówień w magazynie z produktami Happy Socks? W listopadzie jest wyjazd zależy mi na opinii :)

Ks
@enii 19.10.2018 17:13

Hej, ja sie wlasnie wybieram wyjazd w ta niedziele ;)

Dariusz

Troche czasu już minęło jak pracowałem w Zwanenburgu w Hoogesteger . Firma była spoko. Wypłaty w Tempo tim ok . Pracowałem z Robem i Migelem . Z Polaków prym wiodła Dorota /pozdrawiam/

Tom

Czy facet też.moze pracować jako picker w HM? Polecacie w ogóle ta robote? Tam się jeździ na BT, czy jakiś ręczny wózek?

Pracownik

Wyslalem SMS na drugi dzien podpisalem umowe, pracuje juz rok dla tempo-team. Pozdrawia Lubię atmosferę w Work Today za: Obsluga

nik

Jaką pracę możecie polecić? tzn w miarę dobra praca i ilość godzin a także warunki mieszkaniowe... dzięki z góry!

Ewelina

Co do umowy z work today, podpisywałam na minimum 30h, trzeci tydzień pracuje po 23/26 godzin. Agencja powinna zapewnić te godziny skoro podpisywałam umowę a zostałam odesłana do kolejnej pani w biurze. Trochę słabo że agencja nie wywiązuje się z umowy ????

nik
@Ewelina 17.08.2018 16:28

wyrównują jeśli się upomnisz bo pewnie zapomnieli

KAMILGIE

Witam, w sobote wyjeżdżamy z dziewczyną do magazynu z książkkami w culemborg przez agecję work today , czy ktoś z forumowiczów był w tej pracy i może powiedzieć jak tam jest? jak zakwaterowanie? jak godziny i kasa? Byłbym mega wdzięczny pozdrawiam :)

Goethe
@KAMILGIE 18.10.2018 09:49

Również jestem ciekawy.

Pepina

magazyn w Heijen z odzieżą Arvato ktoś był poleca? jakie warunki??

AGA_06

Czy ktoś się może wypowiedzieć na temat tej oferty . Za opinię będę bardzo wdzięczna https://m.facebook.com/photo.php?fbid=863578880698920&id=100011404491264&set=gm.2164672433552653&source=48

Grześ8

Witam chcesz pracować prace Ci znajdą nie bedzie Ci pasować zmień biuro ich jest opór,zakwaterowanie najlepiej iść na prywatne będziesz miał/a święty spokój od innych lokatorówa.A ja trochę z innej beczki szukam kompana lub kompanki na wspólny wyjazd do pracy,wiadomo w dwóch raźniej, jestem z okolic Opola.Moze ktoś chce jechać a nie ma z kim lub sie boi samemu jechać.Ja juz sam jeździłem do Nl .Jazda moim samochodem .Jak szukasz kompana odezwij sie.

Dominika78903
@Grześ8 18.09.2018 10:41

hej jesli może być dobra koleżanka to napisz :) ragge17@o2.pl

Grześ8
@Dominika78903 19.09.2018 17:53

Część Dominika napisałem do Ciebie na pocztę

Hubert
@Grześ8 20.09.2018 12:30

Witam, ja również szukam kogoś do wspólnego wyjazdu. Aktualne?

Grześ8
@Hubert 22.09.2018 19:27

Witam tak aktualne.

Jayjay
@Grześ8 23.09.2018 09:07

Siemka. Jak wciąż aktualne napisz do mnie: andmir85@wp.pl.

Łukasz
@Grześ8 18.09.2018 10:41

Witaj.Ja mam na 06.10.18 wyjazd z work today do Nieuweigen.Chętnie się zabiore.

anonymous
@Grześ8 18.09.2018 10:41

Czy oferta nadal aktualna? Pisać na e-mail: beniopl1234@gmail.com

skorpion

witam czy polecicie ta firmę czy odradzacie proszę o odpisanie

Maurycy
@skorpion 07.10.2018 16:15

Zależy jak trafisz . Ja wyjechałem przez ta agencje i nie narzekalem. Mieszkania lepsze i gorsze tragedii nie widziałem choć pewnie się trafia . Wypłaty na czas , godziny , auto . Agencja jak wszytkie cos zarabia oszukuje ale ogólnie jedna z lepszych moim zdaniem .

Michal

Pracuje ktoś z tu obecnych w Main freight logistik i mieszka w Europarc resort de Achterhoek LOCHEM ? Potrzebne info co do warunków

Miki

Witam, pracuje ktoś w Arvato w Heijen?

ana
@Miki 24.07.2018 08:41

ja pracowałam

Ninka1212
@ana 18.08.2018 11:25

Możesz coś więcej powiedzieć na temat tej pracy? Bo właśnie dostaliśmy ofertę żeby tam jechać na pakowanie sprzętu elektrycznego.

atahaber

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

Mal
@atahaber 05.07.2017 20:19

Cześć, mogłabyś podać dokładny adres tego "hotelu"? Mam propozycję pracy co prawda z innego biura Ale również Ede I nie chce się wpakować w to samo.. Mój mail to mal.96@wp.pl

atahaber
@Mal 11.07.2017 17:59

ede hotel flex force Nieuwe Kazernelaan 10, 6711 JC Ede

Adam
@atahaber 02.08.2017 16:48

tez mieszkalem. Wylew patologii, tyle ze przez Covebo.

pykcyk
@atahaber 05.07.2017 20:19

Jechala pani zarobic czy myslala Pani o wakacjach w 5 gwiazdkowym hotelu? Rozumiem warunki ale grubo przesadasz ze swoimi wymaganiami. Ale mam pytanie co do zarobków? agencja wyplacalna?

Casyan
@pykcyk 07.07.2018 15:44

No tak, lepiej mieszkać w (usunięte przez administratora) i z grzybem, nie narzekać u jeszcze płacić za rakie warunki o wiele za dużo.

Casyan
@atahaber 05.07.2017 20:19

Foto? Ja poproszę, właśnie przeglądam oferty tej agencji. radq83@gmail.com

CITY BOY
@pykcyk 07.07.2018 15:44

Tak niech cię wpie dola do obory że swiniami głupi CEBULAKU ;)))

Marek
@atahaber 05.07.2017 20:19

Ciekawa opinia o hotelu w Ede. Ja mieszkałem tam od 2011 do 2013 roku. Sporo widać zmieniło się od tego czasu. Hotel w Ede, to budynek przerobiony z byłych koszar wojskowych. Kiedy ja się tam wprowadzałem wyglądało to całkiem solidnie-to były początki tego hotelu. Nie był to Sheraton czy Gołębiewski,ale było całkiem schludnie. Kompleks kuchenny z naczyniami(póki nie rozkradli ich),czyste łazienki,pralnia ok. 10 pralek i suszarek,siłownia(która swego czasu też była rozkradana przez "Polactwo") ,a nawet restauracja. Nie można było tego nazwać burdelem czy syfem. Jak ktoś chciał to był nawet odkurzacz do... prania dywanów. Serwis sprzątający korytarze i kuchnie co drugi dzień. Lodówki i prysznice(ogólnie pokój) trzeba było czyścić we własnym zakresie. Mieszkali tam wtedy Polacy, Węgrzy, Słowacy i dość krótko Hiszpanie. Rumunów nie było. Pracowałem dla DPD Veenendaal. Zastanawiałem się nad tym jak to miejsce wygląda teraz. A ludzie nadużywający różnych specyfików od alkoholu po mocniejsze używki są wszędzie...niestety.

BARTEZBOY
@Marek 15.09.2018 10:39

ja tez mieszkalem w tym hotelu tyle ze 2016 i tez bylo ok ,Lukasza znam osobiscie ,specyfivzny facet ale ja osobiscie go lubie ,dla mnie jest ok

Sanderka

Czy ktoś pracował bądz pracuje w Heteren przy kosmetykach? Jak wygląda praca? Czy pośrednik WorkToday jest wypłacalny?

Anna
@Sanderka 30.08.2018 11:49

Zastanawiam się nad tą ofertą.

Daria78903
@Anna 31.08.2018 19:44

Hej tez sie zastanawiam ale szukam kogos zeby nie jechac sama. Wiadomo razem raźniej Odezwij sie :) daria.jankowska98@o2.pl

Kapsel

Witam czy moze ktos jedzie w ten weekend 09.09.2018 do Roterdamu na czyszczeie maszyn ?

Iwona

@Arczi czy możesz z perspektywy nowego pracownika opisać swoje pierwsze miesiące w pracy? Na co mogłeś liczyć ze strony agencji work today? Ważne, żebyś napisał za co konkretnie polecasz tego pracodawcę, bo dzięki temu możesz zachęcić też innych do aplikacji.

Arczi

Pracuje już 3 miesiąc Polecam!

Iwona

@Casyan nie było możliwości negocjacji z agencją work today ceny za nocleg, skoro nie miał on najlepszych warunków? Czy przed wyjazdem agencja pokazywała zdjęcia miejsca, w którym będziecie zakwaterowani? Rozmawialiście na ten temat?

Iwona

@Jacek rozumiem, że pracujesz za pośrednictwem agencji work today i sobie ją chwalisz. Poleciłbyś innym poszukiwanie pracy za pomocą tej agencji? Czy może wypowiedziałby się jeszcze na forum jakiś pracownik agencji? Jak to wygląda z tej strony?

Zostaw opinię o Work Today - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Today