work today

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 154 ocen.

work today
3154

Opinie o work today

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today

Iwona

@Artu, rozumiem, że chodzi o pracę za pośrednictwem work today. Pytałeś już jakiś czas temu, czy to oznacza, że już pracujesz na interesującym Cię stanowisku? @Natii, @Anka, zdecydujecie się na wyjazd? Jakie warunki byłyby dla Was satysfakcjonujące? Co jeszcze możecie powiedzieć o współpracy z work today?

Anka

Dolaczam sie do pytania , czy moze ktos powiedziec cos na temat pracy w Venlo Stryker orderpicker ??? Czy praca jest ciężka?

Natii
@Anka 23.04.2018 17:16

Też dostałam ofertę pracy w venlo stryker czy może wiecie jak wygląda zakwaterowanie i ogólnie jak z praca

Artu

Witam was Czy ktoś pracuje w Venlo na magazynie z artykułami medycznymi? Są godziny pracy i jak wygląda zkwaterowanie? Z góry dzięki za wszelką pomoc!

Szukasz pracy?

Iwona

Od jakiegoś czasu nie pisaliście nic nowego na temat pracy w work today - czym spowodowana jest ta cisza na forum? Może znajdą się osoby chętne do podzielenia się swoją opinią na temat pracy w tym miejscu? @natus, czy interesuje Cię jakieś konkretne stanowisko? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące?

natus

Czy ktoś ma opinie na temat pracy w stryker w Venlo lub Schenker?

Iwona

@na_nci, długo pracowałeś poprzez work today? Czy w tej pracy faktycznie widzisz same minusy? Może było jednak coś, co Ci się podobało? @Szymon1111, chciałbyś wyjechać do tej pracy? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? Ogólnie jak oceniacie tego pracodawcę? Czy kwatery organizowane na czas wyjazdów są w porządku? Jak ze zjazdami do Polski? Jest możliwość pracy na stałe?

Szymon1111

Witam, Praca przy produkcji soków w Hoogesteger Zwanenburg, jakies opinie na ten temat? mieszkanie okolice Zwanenburg....

Zuzia 46

Witam Pracował ktoś lub pracuje w magazynie odzieżowym w Nijmegen 6 tyg umowa za pośrednictwem WORK TODAY ..jak by ktos coś Dziękuję.

na_nci

Oferty pracy przy montażu części do rowerów - odradzam. Polscy "kapo" przy linii montażowej. Nie podobasz się to wmawiają, że wszystko żle robisz i wypad z pracy. Żadnych szkoleń, jak bhp itd. Zakwaterowanie w hotelu z patologią. Work Today żenada. Zanim sprawdźcie dokładnie co agencja wam proponuje. W jakimś stopniu też odpowiadają za proponowane oferty.

na_nci
@na_nci 26.02.2018 19:45

Przepraszam za błędy. Chodzi o dokładne sprawdzanie ofert Work Today zanim zdecydujecie się wyjechać.

Mati

Pracował ktoś lub pracuje na ciucha w Tilburgu z tej agencji ?

Kris

Ostrzegam przed level one to oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bydlaki pracy nie ma ściągają po kilka set osób a później nie mają dla nich pracy

Wiesiek
@Kris 23.10.2016 12:48

też dałem się w to wciągnąć i potwierdzam przedmówcę (może bez niecenzuralnych słów :) ). Potem agencja holenderska da (jak da) np. dwa dni pracy na opłacenie noclegu. To jest biznes babe - najpierw miejscówka, potem zarobek (jak coś zostanie)

zainteresowany

A jak wyglada praca na plokon kurczaki i jakie zakwaterowanie Jachthaven 1 1141 AV Monnikendam to hotel czy bungale

work today

work today rekrutuje dla tempo team najlepiej poszukac samemu zakwaterowania w holandi i poszukac pracy bo przez work today to raczej nie jechac maja tragiczne zakwaterowanie i tylko piniadze za ludzi pobieraja

atahaber

Nie polecam ani trochę, firma to totalni oszuści ... w końcu przekazują pracowników to muszą być tacy sami.. Wyjechałam w parze z chłopakiem, mieliśmy pracować na sortowni w PostNL. Trafiliśmy na chyba największy syf jaki mogliśmy.. "HOTEL" w Ede. To jakieś nieporozumienie, hotel hotelu zbytnio nie przypomina, brud smród i ubóstwo.. Mieszanka polaków, rumunów, litwinów i Bóg wie kogo jeszcze...Firm zamieszkujących hotel jest chyba z 5 różnych.. Po przyjeździe na miejsce, zmęczeni mieliśmy nadzieję, że na miejscu będzie czekał na nas koordynator, pokaże nam wszystko, da pokój i będziemy mogli w spokoju odpocząć. Niestety tak nie było, na koordynatora musieliśmy łaskawie czekać 2 godziny. Dostaliśmy 1 osobowy pokój na 2 osoby, ze wspólny prysznicem, toaletą wspólną na korytarzu na całe piętro.. Mało tego, w łazience na płytkach grzyb, podłogi brudne, materace zalane niewiadomo czym, śmierdzące lodówki, wykładzina na podłodze chyba też przeszła niejeden melanż... Nasi sąsiedzi też nie byli zbytnio zachwyceni, chłopak dostał pokój z jakimś obcym mężczyzną, który wciągał, palił i nie wiadomo co jeszcze robił w tym pokoju, kiedy chłopak chciał odpocząć podróży.. Kontakt z koordynatorem bardzo ciężki, słoma mu z butów wystaje, ale ma sie za niewiadomo kogo.. niejaki pan łukasz :) stwierdził, że grzyba mamy sobie wyczyścić jakims płynem do psikania.. haha załosne.. po zgloszeniu syfu w pokoju, stwierdził , że nie przeniesie nas nigdzie indziej, bo z innej lokacji musielibyśmy dojezdzać 100 km. Stwierdził, że widzimy go 1 i ostatni raz, że będą nowi koordynatorzy..Po zgłoszeniu sprawy do biura nic z tym nie zrobiono. Ludzie nie dajcie się zrobić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a .. za mieszkanie na tej patologii pobierają minimum 85e tygodniowo od osoby... Jest to zwykłe złodziejstwo. Nikomu nie polecam trafić w te miejsce i przez te firme.. PO tygodniu od podpisania umowy dopiero podali nam adres zamieszkania, coś tu chyba jest nie tak..Zdjęcia tego syfu mogę wysłać chętnym proszę o wiadomość:)

Adam
@atahaber 02.08.2017 16:48

tez mieszkalem. Wylew patologii, tyle ze przez Covebo.

Eve94

Hej. Czy pracował ktoś na magazynie Calvin Klein/Oud Gastel i mieszkał w Rotterdamie Dordtsestraatweg 285, 3083 AJ Rotterdam. ? Co mozecie powiedziec? Jadę 8.01.17

oolo
@Eve94 03.01.2018 17:16

Hej, i co warto tam jechać?

Teo

Czy wiecie coś na temat pracy Ingram Micro w Waalwijk? Czy są godziny, jakie normy, atmosfera? Nie chcę wyjechać na próżno

Bajer
@Michal 31.10.2017 17:35

Skoro dno to czego nie zmienisz agencji? Co Cie trzyma?

Bartosz

Podpowiedzcie mi jakie roboty i gdzie są najlepiej opłacalne. Słyszałem o agencji sporo dobrego i chciałbym skorzystać z ich pośrednictwa.

Julka

Hej może ktoś coś powiedzieć odnośnie Bol.com w Waalwijk z mieszkaniem w Retie?

Andrzej
@Julka 12.10.2017 23:00

Praca spoko sam tam pracuje. Firma dopiero co zaczyna wchodzic na rynek. Pracuje tam przez hobij i niestety musze zrezygnowac z fajnej pracy gdyz ta agencja to dno. Mozesz tam isc ale nie przez hobij

Nowy Pracownik

cos na temat firmy post.nl przez work today

nowy
@para 17.10.2017 16:29

domnie dziś dzwoniła ze potrzebują osoby do pracy na poczte w bredzie i wyjazd w sobote

Para

A zbieranie zamowien za pomoca skaneraa, voice czy jak? Potrzebna obsluga wozka EPT? Jak zz jezykiem? Apropo tego hotelu w Retie, pokoje dwuosobowe z lazienka czy lazienki i kuchnie na korytarzu?

para
@uuuu 16.10.2017 23:32

jutro ma podobno wyslac umowe, dzis wyslalam wszystkie dokumenty, wyjazd w weekend, zach-pom.

uuuu

MIESZKANIE W RETIE PRACA W WALWAIJK ZBIERANIE ZAMÓWIEN Zakwaterowanie: 85e ubezpieczenie 19.74e

para

Czy widział ktos warunki zakwaterowania w Retie i wie na czym polega tam praca? powiedziano mi, ze zbieranie zamowien, ale kompletnie nie mam doswiadczenia, to na jakims wozku czy jak? ile za mieszkanie odciagaja?

nowy

Julka ja tez jade do Belgii do pracy będę mieszkał w retie

Iwona

@Kris20to dobrze, że jesteś zadowolony z pracy z work today. Czy powiesz czym dokładnie zajmowałeś się na wyjazdach? @boos może warto spróbować zadzwonić jeśli nie odpisują na meile. @praca powiedz jak tam Twoje pierwsze dni w pracy. Czy jesteś zadowolony?

Kris20

To już mój 4 wyjazd z WorkToday. Póki co nie spotkałem się z żadnymi problemami, wypłaty na czas, zakwaterowanie zawsze było w porządku. Z godzinami zawsze było te 35-40 tygodniowo, a często dało się robić nadgodziny. Osobiście nie miałem większych problemów z tą agencją.

Iwona

@boos mail do firmy work today znajdziesz na stronie https://worktodayonline.eu/kontakt/ @Użytkownik czy pracowałeś może w work today? Co powiesz o agencji? Czy polecasz?

boos
@Iwona 25.09.2017 14:30

Tak wiem, może tylko na moje maile nie odpisują;-) Jak człowiek pyta o warunki mieszkalne to wtedy cisza lub ściśle tajne do dnia wyjazdu heh.

boos

ZERO KONTAKTU NIE ODPOWIADAJĄ NA MAILE.

Użytkownik
@boos 21.09.2017 13:29

może masz zły adres?

Ilona

witam. napiszcie jakie mieliście pytania na rozmowie kwalifikacyjnej :) pozdrawiam

Daniel

Polecam przed podpisaniem umowy zapoznać się dokumentem " Umowa Użytkowania Mieszkania " ( mowa o mieszkaniu ) . Szczególnie artykuły 3 , 6 , 7 i 8 .

Exandros

A jakies opinie o pakowaniu miesa w Almelo? praca mieszkanie ?

Zostaw opinię o work today - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie work today