Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 50 ocen.

Opinie o Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki

JAKA STAWKA

MAM PYTANKO JAKIE STAWKI SĄ W TEJ FIRMIE TAK NAPRAWDĘ? I CO MOŻNA OSIĄGNĄĆ? LICZĘ NA SZCZEROŚĆ

bollo

Prawdziwy dziki kapitalizm. Oszustwo na każdym kroku. Pracownik traktowany przedmiotowo (albo robisz wszystko jak każe pracodawca ,albo jesteś zwolniony). Pracownik uwiązany umowami spożądzonymi przez prawników boi się cokolwiek odezwać. O kodeksie pracy nikt nie słyszał, a pracodawca robi co chce.

Natalia

TO nie miejsce do potyczek słownych między użytkownikami. Lepiej jakby ktoś opisał jak mu się pracuje w firmie, na jakie warunki można liczyć. @erzet Ty jesteś pracownikiem Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki? Jakie stanowisko zajmujesz? Skoro bronisz firmy, to pewnie jesteś zadowolony z pracy. Powiesz coś więcej na ten temat?

jolcia

posłuchaj i się na prawdę skup ta firma się kończy napisała bym coś więcej ale nie długo będzie ostro ja to mówi r.n

R.N.
@jolcia 22.10.2016 22:17
posłuchaj i się na prawdę skup ta firma się kończy napisała bym coś więcej ale nie długo będzie ostro ja to mówi r.n...

Bardzo ciekawa opinia. Może napisz coś więcej? Kiedy Cię zwolniłem i za co? Będę wiedział z kim konwersuję.

anonim

(usunięte przez administratora)

JA TO ON
@R.N. 15.07.2016 19:21
Na początek jestem w stanie dać Tobie 7,50 zł. Jeżeli się sprawdzisz, dostaniesz umowę na rok i podwyżkę. Doświadczeni pracowni...

TE TWOJE 7.5 I 11 ZŁ MOŻESZ SOBIE W SKARPETY NA ŚWIĘTA SCHOWAĆ, JAK NA KARPIA CI ZABRAKNIE . TWOJE STAWKI TO KPINA NA MAXXA. WIĘCEJ ZAROBIŁ BYM ZBIERAJĄC PUSZKI PO ŚMIETNIKACH

erzet
@JA TO ON 24.11.2016 21:21
TE TWOJE 7.5 I 11 ZŁ MOŻESZ SOBIE W SKARPETY NA ŚWIĘTA SCHOWAĆ, JAK NA KARPIA CI ZABRAKNIE . TWOJE STAWKI TO KPINA NA MAXXA. WI...

to się zwolnij i zbieraj sobie te swoje puszki. p.s. daj znać jakie stawki tam maja hahahahahhaahha

mike

Ludzie, skoro narzekacie, że na każdym kroku jesteście oszukiwani przez pracodawcę to czemu nikt tego nie zgłosi do sądu pracy? Takimi wypowiedziamy i narzekaniami nic nie wskóracie póki nieuczciwym szefem nie zajmą się odpowiednie służby.

Czarno-biały

Przecież większość pozytywnych opinii na temat Roberta pisze ten przygłup pachpach. Kto inny by taką ofermę przyjął do pracy? :D

Jaśko

opowiem wam niusa dlaczego gruby czyli Paweł.K ma szeroko ręce rozłożone bo ma przeziębione pachy

R.N.

Zadziwia mnie poziom dyskusji w tym wątku. Pytanie, dlaczego nikt przez ostatnie lata nawet się nie pofatygował do mojego biura, aby to wszystko wyjaśnić? Brakuje odwagi? Bo daleko to raczej panowie do mnie nie macie, tym bardziej, że co miesiąc zaglądacie do biura po wynagrodzenie. Zapraszam przy tej okazji do siebie. Chętnie porozmawiam. Bo zbudować firmę, która zatrudnia kilkadziesiąt osób jest trudniej, niż napisać parę słów sprzed komputera.

paw
@R.N. 21.05.2016 18:18
Zadziwia mnie poziom dyskusji w tym wątku. Pytanie, dlaczego nikt przez ostatnie lata nawet się nie pofatygował do mojego biura...

czego nie rozumiesz nikt nie chodził nikt nie tłumaczył zastanów się co piszesz twoja czołówka pracowników to jest patola nie umiesz słuchać i tyle

pachu

Mirek z tego co słyszałem ma 22 zł, ale jak mówi: musi świecić oczami za wszystkie fuszerki. Co do 12 zł/h nie wiem na jakim świecie żyjesz, bo u Roberta trzeba pracowac koło 5 lat, zeby tyle dostać.

jola
@jak 22.05.2016 21:29
po co takie rzeczy piszesz podpisz się na ciebie też coś się znajdzie

co jakie rzeczy czopku zrozum jak potrafisz mój mąż mi tyle mówił o waszej firmie że aż chce mi cię rzygać z czego wy jesteście dumni czego brońcie Mirka Roberta za co za Ełro -nowiki za śmieszne diety niemieckie tyracie jak psy za co macie rodziny zastanówcie się co jest ważne

panda
@jola 22.05.2016 21:41
co jakie rzeczy czopku zrozum jak potrafisz mój mąż mi tyle mówił o waszej firmie że aż chce mi cię rzygać z czego wy jesteście...

Może stary ci całej KASY nie daje ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Rozik

Po kilku miesiącach pracy nie żałuję, że się tutaj przyjąłem. Szkoda tylko, że czas jazdy nie liczy się do czasu pracy. To trochę nie fair. Mirek obiecał jednak, że to się zmieni. Dieta wcale nie jest taka zła, zwłaszcza przy 12 godzinach pracy, za 20 złotych można spokojnie się wyżywić. Fakt, czasami trochę jest przeginka, zwłaszcza na końcówkach, jak trzeba robić po 18 godzin i zostaje 4 godziny na spanie, ale jak mówi Smutny "co zarobimy to nasze". Jak ktoś się nie boi pracy to zapraszam, bo 10 na godzinę nie każdy daje, a zarobić można nawet 200 zł dniówki. Co do wypłat to nie zrażajcie się, obsuwa zdarza się wszędzie, ale nigdy dłużej niż 4 miechy na siano nie czekałem.

może
@Rozik 11.05.2016 21:18
Po kilku miesiącach pracy nie żałuję, że się tutaj przyjąłem. Szkoda tylko, że czas jazdy nie liczy się do czasu pracy. To troc...

te twoje 10zł to kpina. zadzwoń do pierwszej lepszej firmy i dowiesz się jakie są stawki na dzień dobry dostajesz 12zł, 13zł jako pomocnik i nic cię nie obchodzi. a fachowiec ma od 15zł do nawet 24zł. zapytaj Mirka ile on ma bo nie sądzę żeby on miał 13zł. chyba że ma takie małe ambicje.

JACUŚ

JAKA PŁACA TAKA PRACA JAK NIE PASUJE TO NIECH PODNIOSĄ STAWKI

anonim

(usunięte przez administratora)

fajrant

To nie jest przerwa narzucona tylko wyraz zaangażowania pracowników. Przychodzą do pracy na 7.30, piszą od siódmej, ale na zakończenie jak wychodzą o 16.20 piszą do 16.30. W międzyczasie pije się kawki i wyjeżdża na budowę o 8. Przyjazd, picie kawki, godz. 10 śniadanko do 11. Niech więc nikt mi nie mówi, że tam się tak ciężko pracuje. Tym bardziej, że o 14 kolejna godzinna przerwa. Dziwi mnie, że Robert to toleruje. Tym bardziej dziwne, że ktoś w tej sytuacji jeszcze narzeka. Tym bardziej, że sianko zgadza się co do grosza na koniec miesiąca!

elektryk

Jezeli jast wam tak zle to dlaczego nie zmienicie pracy. Takie cienkie pałki jesteście.Ofert pracy jest full ale jest ale pracowac trzeba. Za dobrze w Marku macie i dobrze o tym wiecie Przerwy po 1,5h, i sciema gdy nikogo nie ma. Komuny już nie ma trzeba pracowac a nie tylko byc w pracy mondzioły.

anonim

(usunięte przez administratora)

Sutener

Raczej sięgają 1993 roku niż 2003 roku;)

Paweł Ptaszynski

po pierwsze nie mieszajcie mnie do waszych wewnętrznych spraw po drugie nikt mnie nie zwolnił po trzecie jak piszecie to miej jaja i podpisz się

nowy

ale lizus z ciebie,albo to sam rn

xxxx

Robson u mnie wielkie poważanie potrafisz usadzić każdego mało tego P.P i Ś.K szkodzili teraz jest lepiej lepsza atmosfera i idzie robić bez stresu co prawda jeszcze parę szkodników został i pomyśl że by ich się pozbyć i tylko im zostaną bzdurne spamy a konkretnie chodzi o T.B i K.P no i oczywiście łysy

anonim

(usunięte przez administratora)

Prokurator

Proponuję złożyć doniesienie do prokuratury skoro masz dowody, bo w przeciwnym razie możesz zostać namierzony i oskarżony o współudział. Nie wiem czy wiesz, ale ustawianie przetargów w naszym kraju jest karalne. Swoją drogą, skoro zarzucasz komuś oszustwa i nie masz odwagi podpisać się z imienia i nazwiska to albo kłamiesz, albo jesteś zwykły kozak w necie P|2da w świecie :) Więc może konkrety? Jakie przetargi ustawia R.N.?

XXX

Negatywne opinie na temat tej firmy piszą frustraci, którzy myśleli, że są cwani, a zostali sprowadzeni na ziemię. Myśleli jedynie jak zarobić, zeby się nie narobić, a tak się nie da. Jak w każdej firmie, zwłaszcza prywatnej trzeba robić i jak w każdej, bywa lepiej lub gorzej. Mimo to są w niej ludzie, którzy pracują od kilku lat i pamiętają jak się ona rozwijała. Gdyby było tak źle jak piszą niektórzy, to pewnie by tam nie siedzieli. Jedno jest pewne, co do opinii na temat Piotra "Kanalii" czy Pana Jana, to chyba wszyscy są zgodni. Co do Roberta, to opinie są różne, ale ciekaw jestem ilu ludzi go krytykujacych potrafiło dorobić się tego co on i rozwinąć firmę do tego stopnia, w jakim jest obecnie.

XXX

Nie rozumiem, po co się spinacie na necie o pieniądze? Skoro komuś się coś należy to chyba lepiej zwrócić się z tym do sądu pracy, bo za pomówienia i to w internecie można samemu zapłacić. I to bardzo dużo.

święty

gdzie są pieniądze nasze R.N które obiecałeś nam za dni wolne jeżeli w ciągu tygodnia nie zaczniesz nam ich wypłacać obiecuje leżysz i kwiczysz

Barack Obama

Robi masz rację i ja Putin wam to mówię

nie ja

r.n to zły człowiek

ja

Moim zdaniem Firma Mark to dobra firma dla kawalera, mozna dobrze zarobic ,zajefajnie zaimprezowac do rana bo ekipa dobra narobic sie trzeba ale nic za darmo nie ma Zwala z Kopary straszna bo takiego kretyna ciezko znalesc, teori Piotrka zwieracze ze smiechu nie wytrzymuja,Roberto jest oki I CALKOWITY RESPEKT DLA PANA JANA KLASA GOSC. WIEC JAK W DOMU CIE NIE LUBIA DAWAJ DO MARKA (usunięte przez administratora)

ololo

no jak się pracuje w usługach czy handlu tak jak ta frima to wydaje mi sie, ze jest się w pełni uzaleznionym od klientów i od czasu jaki oni mają dla Ciebie jeśli dobrze rozumiem. Jak trzeba przyjśc wieczorem to sie przychodzi, wydaje mi się, ze potrzebna jest w tym zawodzie jednak bardzo duża dyspozycyjnośc.

electric

pracowalo sie dobrze. czeste delegacje dzieki czemu czlowiek troszke Polski zobaczy(nie wiem jak jest teraz). pieniadze zadowalajace choc byly wynikiem wielogodzinnej pracy wiec jesli szybko sie nie meczysz i jestes pracowitym czlowiekiem to cos dla Ciebie. na papierku najnizsza krajowa ale takie sa czasy(kazdy chce oszczedzic)i sami sie na to godzimy podpisujac umowe. wymagania spore choc zalezne od jednostki bo nie kazdy potrafi zrobic wszystko. ogólnie nie mam zlych wspomnien i czasem chetnie bym sie na budowe z ekipa przejechal. Pozdro panowie

Ja

Ludzie ale z boku firma wygląda że jest kasa to naprawde jest tak złe . Fajnymi furami jezdza wiec o co chodzi ? Czy stawki sa dobre .ile zarobie .czy jak murzyn na jadło ? Pozdrawiam

jeszcze pracuje

sobota i niedziela jest dla rodziny, a nie dla pracodawcy który okrada pracowników, twierdzi że są ciężkie czasy a tu proszę niespodzianka M85, ciężkie czasy są ale tylko dla pracownika tej firmy.......

kobra

żałosne gdyby były godziwe pieniądze i stawki to by nikt nie pisał może nie jest fajnie czytać o swej firmie ale czas się zastanowić czy można coś zmienić panie R.N bo czas się kurczy jak sweterek po praniu

ktoś.......

ta firma to obóz pracy....

jeszcze pracuję

firma nie płaci pracownikowi nawet tego co się mu należy według prawa....... a jak zapytasz o swoje to jesteś bebe....

TRUE

PRACA JEST DALEKA OD OK/PRACOWNIK JEST PRZEDMIOTEM/ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI J.W./CHCESZ SIĘ ZATRUDNIĆ,POLECAM.....A ZOBACZYSZ W CO WDEPŁAŚ/EŚ

tak jest.....

to co tutaj piszą to prawda, a z drugiej strony R.N. boli cię prawda. co z tego że na czas jest pensja, jak robimy dwa miesiące w miesiąc.....

PRACOWNIK

I TAK WIEMY ŻE TO TY GRUBY PISZESZ

jeszcze jeden

oddaj nam pieniądze za szwecje........

dora

firma do niczego.płaci pod stołem,malo kasy dużo pracy i chlanie na umór

anonim
@dora 21.07.2014 17:45
firma do niczego.płaci pod stołem,malo kasy dużo pracy i chlanie na umór

pracują po 10 godzin dziennie i jeszcze jest czas na chlanie ???

JESZCZE PRACOWNIK

A CO INNI PRACOWNICY FIRMY MARK NIC NIE MAJĄ DO DODANIA DUŻO KRZYCZĄ A MAŁO ROBIĄ

...

To jest strona poświęcona na opinie o pracodawcy, a nie o bezpodstawnych pomówieniach. Z drugiej strony miej odwage wpisać swoje imie a nie innych. Może na Twoj temat też sie coś znajdzie.

JESZCZE PRACOWNIK
@... 27.02.2014 18:50
To jest strona poświęcona na opinie o pracodawcy, a nie o bezpodstawnych pomówieniach. Z drugiej strony miej odwage wpisać swoj...

OWSZEM POŚWIĘCONA ALE NIE DLA PRACODAWCY TYLKO DLA LUDZI KTÓRZY EWENTUALNIE BY CHCIELI PRACOWAĆ W TEJ FIRMIE . A CIEBIE WIDAĆ BOLI PRAWDA O SOBIE CO ZE R.N SIĘ DOWIEDZIAŁ KOGO POSIADA I JESZCZE NA FORUM ...

Nick

Pozdrowienia z anglii

Dawid

Mi sie dobrze pracowało. Fakt, że pewne decyzje były niesłuszne ale żalu nie mam. 400 godzin kolego to za same niedziele i soboty platne razy dwa. Liczac cztery soboty i niedziele. Masz juz 160 zakladajac 10h dziennie. Swoja droga oczerniacie ale pieniadze chcecie. Pozdrawiam

polo

Mirek jest o.k

buster

wykonalne

Robert Nowicki Wazon

Firma płaci najniższa krajowa na umowie a reszte pod stołem. [usunięte przez moderatora] jest wiecznie niezadowolony i na każdym kroku szuka oszczedności na ludziach wykorzystuje ich i kaze pracowac po 30 godzin bez odpoczynku a i tak wiecznie jest niezadowolony. Pozdrawiam były pracownik

KPRA

Firma która ukrywa i tuszuje źle wykonane prace w sposób chamski. Wykorzystuje pracowników. Godziny pracy dochodzą do 400 godzin miesięcznie. Porażka

Zostaw opinię o Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Usługowo-Handlowa "MARK" s.c. Jan Nowicki - Robert Nowicki