Rem Marco

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 235 ocen.

Rem Marco
3 235

Opinie o Rem Marco

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco

Martyna

Jak się pracuje? Może firma potrzebuje pracowników?

anonymous

Sprzedawczyni za kare lub PRL-owski wehikul czasu. Jezeli Panstwo tesknia za opryskliwa nieprofesjonalna ekspedientka zapraszamy do cukierni Ren Marco na osowej gorze przy ul Kolbego. Jaka szkoda, ze znakomite wyroby tej firmy sa sprzedawane przez tak nieudaczna osobe. Pani jest tak nie mila ze rezygnujemy z wyrobow tej firmy tym bardziej , ze w okolicy sa trzy inne cukiernie. Brawo pracodawco jestes na najlepsej drodze do bankructwa w tym miejscu .

Wiola

Panie Remigiuszu ,proszę przejrzeć na oczy, szanowne koordynatorki Pana oszukuja -niby są na sklepie ale w rzeczywistosci sa w barze mlecznym ;) lub w Kauflandzie na zakupach .za co Pan im płaci ?

Blabla

Była, w której miejscowości pracowałas?

Norbert

Jaka macie atmosferę w firmie? Na jaka umowę można liczyć na początek?

Była

Szukam byłych pracowników którzy poswiadcza, pensje były wypłacane w systemie: że najniższa na konto A reszta do ręki

msciwa

Szukam kontaktu z bylymi pracownicami ,chodzi o potwierdzenie jak bylo z wyplatami w tej firmie.Konkretnie o to co na konto a co w kopertach.Ktos chetny do pomocy?

Była
@Oo 31.08.2017 15:50

Szukam informacji na temat panujących zasad odnośnie wypłat co oficjalnie i co do koperty

Patrycja

Czy znajdzie się osoba, która mogłaby w kilku słowach przedstawić obecny stan firmyRem Marco? Powiecie coś więcej, chociażby na temat tego jaka panuje atmosfera i czy od pierwszego dnia dają umowę o pracę? Można liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Patrycja

Czy aktualnie szukają pracowników do Rem Marco? Coś wiecie na ten temat? Przeglądałam stronę internetową, ale niestety nie znalazłam żadnych informacji. Ktoś może podzielić się uwagami jak wygląda rekrutacja do firmy? Czego można się spodziewać na rozmowie? Dokładnie chodzi o Bydgoszcz.

Ewka
@Patrycja 18.05.2018 16:13

Szukaja pracowników akczkolwiek nie ma żadnej rekrutacji .biorą byle kogo bo brak pracowników do pracy ;)nawet jeśli nic nie umiesz robisz to i tak będziesz zatrudniona .

Kasia sz-ły

Najlepsza cukiernia ,to cukiernia Rem Marco SZamotuły.Panie sa bardzo miłe,zawsze uśmiechnięte ,zawsze czysto nie jak w innych cukierniach.Polecam tartaletke z truskawkim normalnie poezja dla podniebienia.Pozdrawiam sympatyczne panie z cukierni Szamotuly.

Patrycja

@znajomy, co chcesz przez treść swojego przekazać na tym forum? Czy chcesz dać do zrozumienia, że nie ma określonych zasad przyznawania premii? Są one uznaniowe wyłącznie? Bardzo Cię proszę o dokładne przedstawienie tej kwestii w tym wątku, ze względu na osoby poszukujące informacji o Rem Marco.

Wściekła

Obsługa na Szosie Chełmińskiej wiele do życzenia szczególnie jedną dama co łaskę robi że odkroi ciasto rzuca nim.Zachowanie typowej meliniary brak słów szefostwo powinno coś z tą osobą zrobić.Ta kobieta nie nadaje się na sprzedawcę strach u niej coś kupić

Nika

A czy w tej firmie sa jakies premie? Moze swiateczna!!! Albo dla wybranych???

znajomy
@Nika 08.01.2018 15:38

premie są tylko dla wybranych

anonymous

i jak tam cieszycie sie z wolnych niedziel ?

***
@anonymous 15.03.2018 10:38

Kto ma wolne niedzieke ten ma.. ????

Patrycja

@anonymous, to chyba dobrze o Rem Marco jako pracodawcy świadczy, jeżeli są chętni do współpracy z nim. Jak myślisz co jest powodem popularności tego pracodawcy? Ty pracujesz w Rem Marco? Jeżeli tak, to na jakim stanowisku i w oparciu o jakie warunki?

Patrycja

Może brak podwyżek i premii w Rem Marco spowodowany jest jakimiś problemami przez które aktualnie przechodzi ta firma. Jak myślicie? Czy coś ważnego zmieniło się w niej wraz z przyjściem nowego roku? Każda Wasza uwaga i spostrzeżenie będą pomocne dla użytkowników planujących zatrudnienie w Rem Marco.

anonymous
@Patrycja 29.01.2018 23:21

jak sa chetni do pracy to po co dawac podwyzki ? .wiecej w kieszeni szefostwa

Nika

W innych firmach jak najnizsza krajowa jest podniesiona to pracownicy maja o tyle wiecej,a tutaj nic caly czas tak samo...wielkie nic...

Zooroo

Pytam się dlaczego dla ludzi którzy pracują na niego ma w glebokim poważaniu??!!!Tyle lat pracowałem w różnych miejscach ale na święta byly życzenia od szefa i podziękowania za pracę w formie premii.A tu hihi śmiech na sali nawet strucla zapakowanego w folijce za 9.99 nie ma.Widocznie pracownik jest nikim????

aaa
@Zooroo 29.12.2017 19:55

a co premi ci nie dał ?

Klient

Co za obsługa co za nie miłe sprzedawczyni Inowrocław laubitza wysoka blondyna i mała starsza blondyna kpina ze ktoś taki pracuje ????

Ja
@Klient 100l 13.07.2017 23:20

Racja racja .Tamte panie byly miłe sympatyczne i szybko szla obsluga a te obecne ? Łaża jak muchy w smole.....Z nóżki na nozke i jakie miny jakby za karę tu pracowały????????????????i ta ich szefowa jaki wydrowaty wygląd taki charakter zwalnia dobrych pracowników a łajzy zostają.....

Patrycja

@Były pracownik, jeżeli Rem Marco się rozrasta, tzn. że jest w dobrej kondycji również finansowej. Czy w związku z tym pracownicy otrzymują dodatkowe gratyfikacje za osiąganą sprzedaż? Jeżeli chodzi o zachowanie współpracowników, które utrudnia wykonywanie obowiązków i psuje atmosferę w zespole, to zawsze takie sytuacje warto interweniować u przełożonego. Czy próbowałaś zgłaszać swoje uwagi?

Były pracownik

Początki RemMarco super...naprawdę sie pracowało super...kasa zawsze na czas...praca doceniana... Niestety im firma bardziej sie rozwijała tym robiło się gorzej...nowi pracownicy...robili szum o byle co...gadanie za plecami...podkladanie nóg innym pracowniką tylko po to,żeby zabłysnąć lub wybielić sie przed szefem...

aaa
@Były pracownik 05.12.2017 16:15

ale jak tyle punktow otwiera szef to chyba coraz lepiej ?

Klient

Obsluga na Lalbica porażka Zakupy tam robiłem ostatni raz!!!

Gniezno

Najgorsza cukiernia. Zamówiłem tort na urodziny, przywieźli inny. Właściwy dostałem dopiero w sobotę po 14.30. Przywiózł to jakiś kierowca, gruby Gniezno, chyba o imieniu Darek. Ani dzień dobry, Ani przepraszam. Jeszcze śmierdzący potem, a ruchy jak mucha w smole. Odradzam.

Pracownik

A co...msciwa.... ?Zwolniona? I żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska? I tak nic nie zdziałasz????????????????????

msciwa
@Pracownik 22.08.2017 14:55

spokojna twoja

Patrycja

@Wkurzona, może to zależy od miasta? Może od stażu pracy? Może warto zapytać? A skąd wiesz czy tak faktycznie jest, że każdy sklep ma inne zarobki? Na jakim stanowisku pracujesz?

Wkurzona

A może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego na każdym sklepie jak się okazało są inne pensje?!Przecież wszędzie robimy to samo!Byłoby miło dostać trochę więcej.

Lg

Witam dziewczyny uważajcie bo zwalniają za nic przychodzisz do pracy i jesteś zwolniony.

Niunia

Jestem waszym pracownikiem ale to co się dzieje to masakra dlaczego w sklepach pracuje się w niedzielę do 18:00 lub 21:00 powinniśmy mieć zamknięte jak inne cukiernie my jako pracownicy jesteśmy bardzo zmęczeni niech ktoś z Was ustanie za ladą i zobaczy jak to jest cieszko.W skwerach powinny być otwarte od 8:00 lub 9:00 rano ponieważ niema klientów I wystarczyło do 18:00 lub 19:00 bo ludzie wogule nie kupują tylko oglądają. Szefostwo prosimy weźcie to pod uwagę ze przemeczenie nasze jest okropne.Prosimy

xxx
@masakra 24.04.2017 21:58

robi bo dobrze robi

Pozytywna

Nie jedna osoba Dla osób czujących się w handlu praca jako ekspedientka jest Ok Nikt nie stoi nad głowa i nie wydaje poleceń Same sobie organizujemy czas pracy

Osoba obserwująca

Nie należy sugerować się opinią takich ludzi chcąc iść do pracy . Moim zdaniem należy spróbować i przekonać się na własnej skórze. O ilorazie inteligencji tych ludzi świadczą właśnie te opinie. Wyrzucanie szefowi że żyje w dostatku? Koordynatorom? Naruszanie czyjejś prywatności? Prostota ludzka nie zna granic... To chyba normalne że jeśli pan Remigiusz ma pieniądze to będzie z nich korzystał. A jeśli komuś nie odpowiadają zarobki to niech zgłosi to właśnie panu Remigiuszowi i z nim o tym porozmawia, a nie wyrzuca swoje żale na forum internetowym żeby sobie ulżyć. Ciekawe czy tych opinii byłoby tutaj tyle, gdyby nie było możliwości komentowania anonimowo. Gdyby przy komentarzach pojawiały się zdjęcia imię i nazwisko autora opinii :) WĄTPIĘ. Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy. Zawsze można się zwolnić! I tak podziwiam cierpliwość Waszego szefa, byłych pracowników poruszanych na tym forum. Jedyne co mogę napisać to to że pracownicy tej firmy są bardzo dwulicowi. Patrzą w oczy szefowi, koleżanką z pracy i słodko pierdzą... a za plecami - widać powyżej. To smutne ale prawdziwe. Oczywiście nie należy wszystkich mierzyć tą samą miarą :) bo są i byli w tej firmie ludzie życzliwi z którymi praca jest i była przyjemnością. Pozdrawiam

o lossie
@Osoba obserwująca 07.03.2017 14:43

fakt faktem to nikt kasy szefowi nie zazdrosci ,jego sprawa. smieszne jest tylko to ze tu jedna osoba podszywa sie pod obsewratora i długoletnich pracowników i zachwala wszystko .

Zostaw opinię o Rem Marco - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco