Rem Marco

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 235 ocen.

Opinie o Rem Marco

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco

Nika

A czy w tej firmie sa jakies premie? Moze swiateczna!!! Albo dla wybranych???

znajomy
@Nika 08.01.2018 15:38

premie są tylko dla wybranych

anonymous

i jak tam cieszycie sie z wolnych niedziel ?

***
@anonymous 15.03.2018 10:38

Kto ma wolne niedzieke ten ma.. ????

Patrycja

@anonymous, to chyba dobrze o Rem Marco jako pracodawcy świadczy, jeżeli są chętni do współpracy z nim. Jak myślisz co jest powodem popularności tego pracodawcy? Ty pracujesz w Rem Marco? Jeżeli tak, to na jakim stanowisku i w oparciu o jakie warunki?

Patrycja

Może brak podwyżek i premii w Rem Marco spowodowany jest jakimiś problemami przez które aktualnie przechodzi ta firma. Jak myślicie? Czy coś ważnego zmieniło się w niej wraz z przyjściem nowego roku? Każda Wasza uwaga i spostrzeżenie będą pomocne dla użytkowników planujących zatrudnienie w Rem Marco.

anonymous
@Patrycja 29.01.2018 23:21

jak sa chetni do pracy to po co dawac podwyzki ? .wiecej w kieszeni szefostwa

Nika

W innych firmach jak najnizsza krajowa jest podniesiona to pracownicy maja o tyle wiecej,a tutaj nic caly czas tak samo...wielkie nic...

msciwa

Szukam kontaktu z bylymi pracownicami ,chodzi o potwierdzenie jak bylo z wyplatami w tej firmie.Konkretnie o to co na konto a co w kopertach.Ktos chetny do pomocy?

Musia
@Oo 31.08.2017 15:50

Pracowałam w cukierni i wszystko było na 5

Zooroo

Pytam się dlaczego dla ludzi którzy pracują na niego ma w glebokim poważaniu??!!!Tyle lat pracowałem w różnych miejscach ale na święta byly życzenia od szefa i podziękowania za pracę w formie premii.A tu hihi śmiech na sali nawet strucla zapakowanego w folijce za 9.99 nie ma.Widocznie pracownik jest nikim????

aaa
@Zooroo 29.12.2017 19:55

a co premi ci nie dał ?

Klient

Co za obsługa co za nie miłe sprzedawczyni Inowrocław laubitza wysoka blondyna i mała starsza blondyna kpina ze ktoś taki pracuje ????

Ja
@Klient 100l 13.07.2017 23:20

Racja racja .Tamte panie byly miłe sympatyczne i szybko szla obsluga a te obecne ? Łaża jak muchy w smole.....Z nóżki na nozke i jakie miny jakby za karę tu pracowały????????????????i ta ich szefowa jaki wydrowaty wygląd taki charakter zwalnia dobrych pracowników a łajzy zostają.....

Patrycja

@Były pracownik, jeżeli Rem Marco się rozrasta, tzn. że jest w dobrej kondycji również finansowej. Czy w związku z tym pracownicy otrzymują dodatkowe gratyfikacje za osiąganą sprzedaż? Jeżeli chodzi o zachowanie współpracowników, które utrudnia wykonywanie obowiązków i psuje atmosferę w zespole, to zawsze takie sytuacje warto interweniować u przełożonego. Czy próbowałaś zgłaszać swoje uwagi?

Były pracownik

Początki RemMarco super...naprawdę sie pracowało super...kasa zawsze na czas...praca doceniana... Niestety im firma bardziej sie rozwijała tym robiło się gorzej...nowi pracownicy...robili szum o byle co...gadanie za plecami...podkladanie nóg innym pracowniką tylko po to,żeby zabłysnąć lub wybielić sie przed szefem...

aaa
@Były pracownik 05.12.2017 16:15

ale jak tyle punktow otwiera szef to chyba coraz lepiej ?

Klient

Obsluga na Lalbica porażka Zakupy tam robiłem ostatni raz!!!

Gniezno

Najgorsza cukiernia. Zamówiłem tort na urodziny, przywieźli inny. Właściwy dostałem dopiero w sobotę po 14.30. Przywiózł to jakiś kierowca, gruby Gniezno, chyba o imieniu Darek. Ani dzień dobry, Ani przepraszam. Jeszcze śmierdzący potem, a ruchy jak mucha w smole. Odradzam.

Pracownik

A co...msciwa.... ?Zwolniona? I żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska? I tak nic nie zdziałasz????????????????????

msciwa
@Pracownik 22.08.2017 14:55

spokojna twoja

Patrycja

@Wkurzona, może to zależy od miasta? Może od stażu pracy? Może warto zapytać? A skąd wiesz czy tak faktycznie jest, że każdy sklep ma inne zarobki? Na jakim stanowisku pracujesz?

Wkurzona

A może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego na każdym sklepie jak się okazało są inne pensje?!Przecież wszędzie robimy to samo!Byłoby miło dostać trochę więcej.

Lg

Witam dziewczyny uważajcie bo zwalniają za nic przychodzisz do pracy i jesteś zwolniony.

Niunia

Jestem waszym pracownikiem ale to co się dzieje to masakra dlaczego w sklepach pracuje się w niedzielę do 18:00 lub 21:00 powinniśmy mieć zamknięte jak inne cukiernie my jako pracownicy jesteśmy bardzo zmęczeni niech ktoś z Was ustanie za ladą i zobaczy jak to jest cieszko.W skwerach powinny być otwarte od 8:00 lub 9:00 rano ponieważ niema klientów I wystarczyło do 18:00 lub 19:00 bo ludzie wogule nie kupują tylko oglądają. Szefostwo prosimy weźcie to pod uwagę ze przemeczenie nasze jest okropne.Prosimy

Pozytywna

Nie jedna osoba Dla osób czujących się w handlu praca jako ekspedientka jest Ok Nikt nie stoi nad głowa i nie wydaje poleceń Same sobie organizujemy czas pracy

Osoba obserwująca

Nie należy sugerować się opinią takich ludzi chcąc iść do pracy . Moim zdaniem należy spróbować i przekonać się na własnej skórze. O ilorazie inteligencji tych ludzi świadczą właśnie te opinie. Wyrzucanie szefowi że żyje w dostatku? Koordynatorom? Naruszanie czyjejś prywatności? Prostota ludzka nie zna granic... To chyba normalne że jeśli pan Remigiusz ma pieniądze to będzie z nich korzystał. A jeśli komuś nie odpowiadają zarobki to niech zgłosi to właśnie panu Remigiuszowi i z nim o tym porozmawia, a nie wyrzuca swoje żale na forum internetowym żeby sobie ulżyć. Ciekawe czy tych opinii byłoby tutaj tyle, gdyby nie było możliwości komentowania anonimowo. Gdyby przy komentarzach pojawiały się zdjęcia imię i nazwisko autora opinii :) WĄTPIĘ. Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy. Zawsze można się zwolnić! I tak podziwiam cierpliwość Waszego szefa, byłych pracowników poruszanych na tym forum. Jedyne co mogę napisać to to że pracownicy tej firmy są bardzo dwulicowi. Patrzą w oczy szefowi, koleżanką z pracy i słodko pierdzą... a za plecami - widać powyżej. To smutne ale prawdziwe. Oczywiście nie należy wszystkich mierzyć tą samą miarą :) bo są i byli w tej firmie ludzie życzliwi z którymi praca jest i była przyjemnością. Pozdrawiam

o lossie
@Osoba obserwująca 07.03.2017 14:43

fakt faktem to nikt kasy szefowi nie zazdrosci ,jego sprawa. smieszne jest tylko to ze tu jedna osoba podszywa sie pod obsewratora i długoletnich pracowników i zachwala wszystko .

Goja

Bzdury !!! Wypisujecie ja pracuje od 7 lat w Rem Marco i jakoś wszystko jest ok jak dla mnie , wypłata na czas premia też jest czego chcieć więcej atmosfera w pracy też ok szef w porządku bardzo .A Wy chyba zazdrościcue że tak szef sobie dobrze zyje i jest wlascicielem ,negatywnie piszecie ..nie wiem po go bo to same kłamstwa

normalny pracownik
@remus 27.02.2017 20:37

remus ja tez tam pracuje dłuższy czas i tez nie narzekam.jeżeli tobie tak źle to dlaczego jeszcze pracujesz a nie zwolnisz się.nikt na sile Ciebie nie trzyma.Ty jesteś pewnie jednym z tych co wiecznie się wszystko nie podoba i psuja atmosferę pracy w grupie.pozdrowienia dla normalnych pracowników

Aga

Witam, w przyszłym tygodniu jestem zaproszona na rozmowę o pracę w biurze. Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o tym jak wygląda praca? Z powyższych komentarzy nie wygląda to zbyt dobrze, nie wiem czy urywać się z pracy i udać na rozmowę? Jak sprawa wygląda w tym dziale? Podobnie jak na produkcji? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

Klient

Chciałbym się podzielić swoją opinią a mianowicie produkty dobre czasem jak wszędzie trafi się jakiś bubel. Ale jedno co mnie zaskoczyło to wręcz śmieszne że w firmie która do najmniejszych nie należy na święta pracownicy nie mają nic ani bonów czy jakiś paczek, ale najśmieszniejsze jest to że nawet nie mają jakiegoś przydziału ciasta szokująca sprawa. Taka skapa postawa władz firmy kiedyś się odbije. Informacje o tym mam od pracowników.

bbb
@Klient 15.02.2017 21:40

dostatnie zycie szefa kosztuje

aaa

a co tu tak cicho .chyba ostatnie osoby ktore cos miały do powiedzenia juz nie pracuja

Norbi

Oj, chyba za dużo napisałem. Niewygodne komentarze są kasowane...

edr

Słuchaj @Norbi naprawde tak jest jak piszesz, że firma warunki sanitarne spełnia tylko w chwili kiedy ma być kontrola i pół zakładu szoruje podłogi i ściany.. nie wiem czy jeszcze ktoś z Was mógłby to potwierdzić?

anonim

(usunięte przez administratora)

bus

Najlepsza ale w czym? I widzę ze jesteś chyba kolega szefa

asa

a co wam widac szef dal podwyzki ze wszyscy zadowoleni

anonim

(usunięte przez administratora)

ciekawski

Informacja taka byla na firmie,z tego co wiem koordynatorki tez dzwonily po sklepach z taką informacja ,więc N niewiesz- nie komentuj!!!

ciekawski

Witam wszystkich zwiazanych z Rem Marco.Czy ktoś konkretnie wie jaki jest powód obniżenia wypłat za lipiec i sierpień ?Na ,,bazie'' były tylko kartki z informacja że, ,,decyzją szefa'' w miesiacach 07 i 08 wszyscy pracownicy maja zabrane 10%.Jaki jest powód? Chodzą pogłoski ,że firma ma kryzys ,ciekawe bo szefa stac na co tylko chce!

anonim

(usunięte przez administratora)

free

Owszem,umowa o prace z takimi zarobkami jakie bede otrzymywać faktycznie a nie ściema jak w rem marco ze na umowie mam najniższą wpisana a z umówiona reszta ,,w kopercie'.' Robią co chcą i nigdy nie masz pewności ze otrzymasz te kasę bo remas zawsze coś wymyśli.Płatne za niedziele ,gotówka 200 zł do reki i to jeśli chce pracować w niedziele a w rem marco za co ?kto pracował to wie! Każdy chce pracować i zarabiać na życie ,a remas jak chce się bawić,, w daje i zabieram''to niech teraz Ukrainki wyśle na przyspieszony kurs Polskiego bo z tego co wiem to juz niema obsady na sklepach.Ta firma ,aż się prosi o kontrole ,listy obecnosci ,urlopy te papiery az rażą po oczach.

Zostaw opinię o Rem Marco - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco