Unilever Polska SA

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 432 ocen.

Unilever Polska SA
3 432

Opinie o Unilever Polska SA

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever Polska SA

anonymous

Mam pytanie co sądzicie o beacie i uli z brygady b .

   
xxx
@Zszokowana na maxa opiniami 17.06.2018 22:25

Beatka, nie unoś się tak :)

   
Majonez i margaryna

Majonez i margaryna to jest to na co pracownicy unilewera zasłużyli sobie pracując w systemie po siedem dni w tygodniu na trzy zmiany. Człowiek prawie cały czas spędza w pracy, do domu tylko przychodzi się wyspać i co za to dostaje na święta majonez i margarynę. To się dopiero nazywa docenianie pracowników. Szkoda, że firma która ma takie duże aspiracje nie ma żadnych aspiracji w stosunku do swoich pracowników. Po ponad 6 latach pracy gdyby nie dopłata za system to miałbym mniej niż pracownik dyskontu. Z resztą sama dopłata za system też jest niska. Na większe podwyżki nie ma co liczyć w tym roku, wciskają ludziom kit jak to jest dobrze i będzie jeszcze lepiej. W niekturych supermarketach dają prawie dwa razy większą podwyżkę. Dlatego nie polecam pracy jako operator chyba że ktoś lubi cały czas spędzać w robocie za niwielkie pieniądze. Ja też się z tąd zwijam i tak długo wytrzymałem.

   
Pracownik Levera
@ulala 15.06.2018 18:51

(usunięte przez administratora) dostałem nie kasę bo jestem przez Randstad.

   
Nowy

Witam jak wyglada praca jako operator? Mozna zarobic? Czy mozna jakieś nadgodziny załapać?

   
bogusia 34

W listopadzie ludzi zwolnia kogo chcieli to przyjeli a ranstad bedzie tylko do końca 2018 r ciekawe kto tam bedzie pracował jak tam nikt nie chce przyjśc pracować a młody przychodzi widzi i po 2 dniach rezygnuje bo za ciężko albo za śmiszne pieniądze nie bedzie tam pracować

   
?

Czy Randstad naprawdę będzie zlikwidowany po 2018. roku?

   
Xxx
@? 10.06.2018 17:31

Tak. Będzie.

   
Xxx009

Witam chciałbym uzyskać informacje o dziewczynie którą spotkałam w zeszły poniedziałek na brygadzie D. Nie mogę przestać o niej myśleć. Jest to niska blondynka z pięknymi niebieskimi oczami,miała czarną nerke z literą P. Wiecie czy pracuje ona od pn do pt albo w systemie ? Jak ma na imię ? Dajcie jakąkolwiek informacje

   
Xxx009
@Marta 19.05.2018 15:02

Przepraszam jestem idiota, ale przez Twoje śliczne oczy nie miałem śmiałości zagadać :'( proszę daj mi szansę. Marto wybacz. Pozdrawiam i całuje

   
Agnieszka 78

W brygadzie b przyjeli na pakowaczy ludzi wybranych po znajomościach a na dodatek lizusów którzy sie podlizują przełożonemu lub operatorom na lini . Z brygady b przyjeli Zenka Marka Tomka Roberta Sławka i Joanne donosicielke na pakowaczy i Izabele na operatora ,

   
Martini 57
@Agnieszka 78 07.06.2018 00:46

Ludzie wybrani po znajomościach jak i lizusy byli, zgadzam się, ale w poprzednim "rzucie" przyjętych na pakowaczy.

   
beata 56

Czy bedzie drugi nabór w lipcu na pakowaczy czy kogo chcieli to przyjeli i reszte zwolnią wie ktoś coś na ten temat

   
Myślenie nie boli
@beata 56 08.06.2018 00:22

A kto wam takich bzdur nagadał ze bedą zwalniać? 65-70% pracowników produkcji to pracownicy agencji pracy. Gdy ci ludzie zostaną jednego dnia zwolnieni to firma staje generując gigantyczne straty. Czy wy myślicie logicznie, czy ktoś puścił jakaś plotkę a wy w banialuki wierzycie?

   
nikita 56

Ci co dostali propozycje na pakowaczy z każdej brygady to poznajomościach czy rzetelną pracą . Z brygady b 8 osób , Iza , Zenek Marek Tomek Sławek Robert i dwie Joanny jedna donosicielka a druga kabluje , i gdzie tu spawiedliwość jeden pracuje uczciwie i na koniec tak mu podziekują , Mam pytanie od czego to zalezy od uczciwej pracy czy od podlizywania sie u przełożonego , Niech ktoś wyjaśni .

   
inside unichlef
@nikita 56 04.06.2018 07:06

sa ludzie ktorzy dostali sie po znajomosci ale nic z tym nie zrobisz. Normalna rzecz ze swoich biorą.

   
otto 45

W brygadzie b przyjeli na pakowacza 63 letniego dziadka który jest bardzo szybki ogarnia linie prsyzbraja itp .

   
Śmieszek

Hanka poookaaaz cyyycki;)

   
szybki i wściekły 56

Czy już coś wiadomo co zrobią z ludżmi w listopadzie bo czasu coraz mniej , czy szukać powoli czegoś Prosze o odpowiedz

   
Tak

Jaka jest atmosfera na p4 brygada D? Ludzie mili czy różnie to bywa?

   
Elvis
@lulaaa 20.02.2018 18:55

Jak ktoś pracuje to go doceniają, dziwię się że jej facet (Darek l55) jest jeszcze trzymany w pracy z wyjątkiem siedzenia przy kompie i przeglądania Allegro oraz grania na telefonie nie robi nic. Brawo za wykazywanie się dla koleżanki

   
dobry człowiek 45

Mam pytanie czy unilever bedzie przyjmować ludzi na pakowaczy . Wie ktoś coś na ten temat czy tylko po znajomościach.

   
paweł56

Mam pytanie co sądzicie o Ryszardzie z 41 z brygady b . ponieważ sie boje tam chodzić ma nie przyjemny wyraz twarzy

   
Dobry człowiek
@paweł56 12.05.2018 00:18

Pan Ryszard jest spoko. Ludzie gadają głupoty że ni miły itd. to jest bzdura..

   
Xyz

Cześć, Chciałabym się zapytać o stanowisko pakowacz ,wiem że fizyczna praca ale mógłby ktoś ogólny zarys obowiązków wskazac(oprócz pakowania) i stawke na oko?

   
Dziunia
@Dziunia 17.05.2018 18:32

Jak przepracujesz cały miesiąc w systemie to możesz liczyć na 2200zł lub nawet więcej.

   
Ahjsm

Jakie dodatki do pensji dostaje pakowacz ?

   
Zamiatacz

Ciekawe jak tam mongołek z brygady D :)

   
Rosi
@Zamiatacz 02.05.2018 13:33

Chyba raczej Michal z 56. Ksywa w punkt

   
Po co ?

Mam pytanie ile zarabia operator techniczny produkcji ? Bo mam iść na rozmowie ale nie wiem czy warto

   
Redi
@rekruter 09.05.2018 19:27

To pracuj za miskę ryżu sam jak się dziwisz człowieczku że ludzie pytają o wynagrodzenie

   
bogdan 56

Jaka panuje atmosfera na p4 na brygadzie b na lini 41 . ktoś coś może napisać dokładnie dziekuje z góry

   
Asia 23

Czy to prawda że w listopadzie ludzi z gerendis zwolnią

   
grzegorz 45

jak to możliwe że pracując w 4 brygadówce pod koniec miesiąca wysyłają na wolne tłumacza sie że nie ma pracy . niech ktoś normalny wytłumaczy to bo dla mnie to jest chore. Jak żyć .

   
XXL podwójne mięso.
@obserwator 09.05.2018 19:26

A Ty naucz się pisać odpowiedzi bo się powtarzasz.

   
Pytanie

Witam wszystkich chcialbym sie dowiedziec ile mozna zarobic przez agencje pracy randstad ? Pozdrawiam

   
Pytanie
@Dobry człowiek 11.05.2018 18:09

Jaka jest stawka bo chcialbym pare dni pracowac w miesiacu bo podobno jest taka mozliwosc ;)

   
irek 55

Mam pytanie co sądzicie o Oli z brygady b

   
Dobry człowiek
@irek 55 11.05.2018 00:00

Spoko jest.

   
Nowy

Witam. Słuchajcie, co jest nie tak ze stanowiskiem aparatowy produkcji, miksery, że tam nikt nie chce pracować. Z góry dzięki. Pozdro.

   
sławek 12

Ludzie chodzą do pracy podenerowani ponieważ słyszeli że bedą zwalniać stopniowo , a jak komuś brakuje do emerytury albo ktoś chciałby pracować a nie może bo jajieśgłupie przepisy weszły że 2 agencje nie mogą być chore , Na moje to unilewer powinien zatrudnić ludzi na stałe a nie jajieś umowy śmieciowe

   
czeerwiec
@pracownik 10.05.2018 16:08

Tak tylko ze powoli dochodzi do tego ze nie ma ludzi chetnych do podejmowania tak wygladajacej pracy. Coraz mniej osob przychodzi a jak przychodza to wiekszosc ze slabymi zdolnosciami manualnymi.

   
POIRYTOWANA

Cześć, wracając do linii 41 brygada D. Co myślicie o Piotrze? Ostatnio widuję go raczej na linii 17. Kiedy go widzę z Mateuszem to ciągle beke kręcą zamiast robotą się zająć.

   
Czarnulka
@POIRYTOWANA 29.04.2018 20:06

A ja ci powiem, Pani Wielce POIRYTOWANA, że Piotr to bardzo sympatyczny facet jako jeden z nielicznych ludzi z levera :) z tego co wiem ma rodzinę, a szkoda bo umówiła bym się na piwko :) pozdrawiam :)

   
Rafał

A jaka brygada jest najgorsza. Gdzie lepiej nie iść.

   
Bolek
@Rafał 22.02.2018 18:46

Najgorsza 41 w brygadzie A szczególnie dwie czarownice z napisem Randstad

   
Piątkowa :)

Po co wy się tryracie na wzajem?? Kręci was to?? Jakieś głupie ploty roznosicie, zajmujecie się praca i własnym życiem.. Gadać głupot to każdy potrafi ale spojrzeć w lustro to już nie. A propos pracy to słyszałam że ludzi z gerendis maja zwalniać stopniowo. I tyle tutaj. Pozdrawiam

   
aaa

Miałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną jako operator techniczny.. 2400 za 4 brygadowy system pracy to ja jednak podziękuje, powodzenia ;)

   
aaa
@redi 20.04.2018 23:14

netto

   

Zostaw opinię o Unilever Polska SA - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever Polska SA