Unilever Polska SA

Adres: Aleje Jerozolimskie 134, 02-305 Bydgoszcz

NIP: 5213390341 KRS: 0000258512

Unilever Polska SA
3 484 1616 5 1

Opinie o Unilever Polska SA

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaro
 Opinia

Takie sobie .

Pomocna?
Tak4Nie
Bronisław
 Opinia
@Jaro 28.05.2019 01:13

Może Wy będziecie w stanie odpowiedzieć na moje pytanie, które zadałem ostatnio w tym wątku. Jeżeli pracujecie w firmie Unilever Polska, to moglibyście opisać warunki zatrudnienia oferowane przez pracodawcę? W dalszym ciągu nie mam informacji na ten temat, dlatego mam nadzieję, że od Was uzyskam tę informację.

Pomocna?
TakNie1
28052019
 Opinia
@Bronisław 28.05.2019 08:24

Może zadaj jakieś konkretne pytanie. Jakie warunki masz na myśli? Kasa, dodatki, socjal, atmosfera, wymagane kwalifikacje - co konkretnie masz na myśli? I jakie stanowisko? Dział Techniczny, produkcja, administracja w jakimś konkretnym dziale? Chcesz coś wiedzieć to pytaj konkretnie, bo ciężko się domyślić co chcesz wiedzieć.

Pomocna?
TakNie
Tyty
 Opinia

Na p5 lepsze i milsze :)

Pomocna?
Tak2Nie
Zapracowany
 Opinia

Na P4 nie, ale na P5 są super dziunie

Pomocna?
Tak1Nie
Michu
 Opinia
@Zapracowany 31.05.2019 18:52

Ależ sobie reklamę robicie dziewczyny :D p5 przy p4 to wieś tańczy i śpiewa, ubieracie się chyba u jednego Ukraińca :D zdarzają się ładne sztuki z p5 ale wybaczcie-p4 wygrywa w tym plebiscycie :D

Pomocna?
Tak7Nie1
Bronisław
 Opinia
@28052019 28.05.2019 11:36

Napisz proszę, czy nagrodzenie jest satysfakcjonujące i można liczyć na premie? Jeśli chodzi o dodatki to, czy są kursy i szkolenia branżowe, a socjal obejmuje dofinansowanie do wypoczynku letniego lub bony na święta? Ważne, żeby można było zdobywać doświadczenie i podnosić kwalifikacje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
28052019
 Opinia
@Bronisław 04.06.2019 09:45

Mnie wynagrodzenie nie satysfakcjonuje. Kwota na kwitku wygląda po paru latach dość znośnie (koło 3 patyków na rękę), ale jak sobie do tego przyłożysz wymysły kierownictwa i to, że pracujesz w męczącym organizm systemie to szybko dojdziesz do wniosku, że wypruwasz sobie żyły niewymiernie do zysków z tego tytułu. Obowiązków coraz więcej, a kasy praktycznie tyle samo. Premie - zadaniowa raz na 3 miesiące - zazwyczaj nic trudnego do zrobienia, ale trzeba sporo czasu nad tym ślęczeć (zakład zjada zbędna papierologia i dziesiątki procedur). Do tego premia roczna uzależniona od różnego rodzaju wskaźników i wyników zakładu. Są też chyba bony, ale nie wiem ile dokładnie się w nich dostaje i za co konkretnie - w każdym razie na nie trzeba sobie zasłużyć (zapracować jakimiś dodatkowymi rzeczami związanymi z wykonywaną pracą). Można też sobie dorobić na wdrażaniu różnego rodzaju usprawnień - dużo papierologii i kombinowania jak coś przepchnąć dalej, tradycyjnie. Kursy, szkolenia branżowe - na produkcji się o tym nie słyszy raczej. Są szkolenia techniczne, które mają cię nauczyć robić pewne rzeczy dobrze, ale raczej nic poza tym. Uprawienia na wózki chyba można sobie zrobić, ale nie wiem jak to wygląda w praniu. Dofinansowanie do wypoczynku letniego - jest. Bony na święta chyba też (kasa na konto). Doświadczenie na pewno tu zdobędziesz, z tym nie ma problemu. Powiem nawet, że jak przetrwasz zdobywanie doświadczenia tutaj, to nic ci nie będzie już straszne. Bo, powtórzę - papierologia i "korporacyjność" przewija się przez zakład praktycznie na każdym kroku.

Pomocna?
Tak1Nie
Pan pani
 Opinia
@Michu 31.05.2019 20:43

P4 w plebiscycie najładniejsze kobiety firmy Unilever wygrywa.. Jesteście super... A panowie też niczego sobie :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Dark web
 Opinia

Nie na mojej brygadzie.

Pomocna?
TakNie
Bronisław
 Opinia
@28052019 04.06.2019 17:19

Dziękuję za poświęcenie czasu i opisanie, jak wyglądają warunki finansowe za pracę w firmie Unilever Polska. Zapomniałem zapytać o jeszcze jedną istotną rzecz. Mianowicie chciałbym dowiedzieć się, czy pracując w tej firmie, można bez większych problemów otrzymać urlop wypoczynkowy w dogodnym dla nas terminie? Jak pod względem organizacyjnym to wygląda? Z góry dziękuję za Twoją dalszą pomoc.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robol
 Opinia

Kto nie może się doczekać nowego schuberta na p5?

Pomocna?
TakNie1
Ja
 Opinia
@robol 22.06.2019 14:04

Ja

Pomocna?
TakNie
Facettt
 Opinia

Nie polecam, praca dla ludzi, którzy nie mają do siebie szacunku i nie są zbyt ogarnięci, by robić coś ambitniejszego. Pracowałem na dziale robiącym kostki do WC. Robiłem 7 dni, potem przerwa 2 dni i znowu 7 dni roboty. Przez 2/3 dni chodzi się na rano, przez 2/3 dni na popołudniu, przez 2/3 dni na nocki, ilość dni na daną zmianę zależy od tygodnia. Zarabiałem około 2200 zł netto, za pracę w systemie brygadowym to nie jest zbyt dużo. Skomplikowanie i wysiłek w pracy zależy od danego stanowiska i płci pracownika. Kobiety mniej robią, mają lepiej, bardziej ściemniają i nudzą się (one same tak mówią), głównie siedzą na czterech literach i coś składają. Mężczyźni są od biegania, wsypywania kostek na taśmę co parę minut, dźwigania, usługują kobietom. Po kilkunastu minutach pracy już ma się dosyć, ciągle ktoś woła, że potrzebuje to, że potrzebuje tamto, praca jak jakieś wyścigi, ciągle ktoś krzyczy i gada, że za wolno, że coś tam... nie robi tego ktoś z ludzi wyżej, tylko ktoś na dokładnie takim samym szczeblu. Łatwo wymagać czegoś od kogoś siedząc na d...pie, rola facetów jest taka, że ogarniają wszystko co trzeba, kobiety składają kostki, więc trzeba im dawać kostki (wsypywać z kuwety około 20 kg kostek na taśmę, z której one je zbierają) i kosze oraz z końca taśmy już złożone przesypywać do kartonów stojących na palecie. Czasem obsługuje się dwie taśmy na raz, z każdej strony taśmy siedzą po 5 osoby, więc na dwóch taśmach jest razem 20 osób. Czasem nagle w jednym momencie woła coś kilka osób, które są zbyt tępe, by zrozumieć, że nie da się zrobić naraz wszystkiego. Zastępczyni lidera stoi, patrzy się i pilnuje czy wszyscy składają kostki, akurat ta na mojej zmianie było bezczelna, jak kilka osób wołało, że coś chce, to jak ja robiłem coś, to ona od razu do mnie z pyskiem, że coś innego jest ważniejszego, a w takiej samej sytuacji kilka godzin później jak zrobiłem najpierw to, co wcześniejszym razem kazała robić jako pierwsze, to stwierdzała, że co innego jest ważniejsze, zawsze jej nie pasowało, po prostu by się czepiać i wyżywać na pracowniku, który robi co może.

Pomocna?
Tak16Nie2
Taki tam jeden
 Opinia
@Facettt 07.06.2019 21:57

Wiesz co?? Jesteś (usunięte przez administratora) a nie facet!!!!

Pomocna?
Tak1Nie14
Ty facet? :-)
 Opinia
@Facettt 07.06.2019 21:57

Czuję się jakbym czytał wypociny jakiegoś nastolatka, który ma problem, bo pierwszy raz wyszedł do ludzi :O Oceniasz pracę po jednej brygadzie na P5. A jest jeszcze kilkanaście linii na P4 i kilka brygad. Może cię to zdziwi, ale w każdym zakładzie pracują tacy sami ludzie jak tu - jedni normalni, drudzy trochę mniej. Jedni całkiem spoko, drudzy całkiem nie ;) Naprawdę w szoku będziesz dopiero wtedy, jak zobaczysz że każdy inny zakład w Bydgoszczy dysponuje taką samą (albo bardzo podobną) kadrą... Serio, tacy ludzie byli, są i będą zawsze i wszędzie. I masz prawo na nich narzekać, ale nie na zakład, który daje im pracę. HR nie wchodzi na halę i nie patrzy, kto i jak pracuje, no nie mów że tego nie rozumiesz. Szok, że trzeba dźwigać pewne rzeczy też niemały, o matko. Jasne, że pewne rzeczy trzeba robić, bo kobiety się do tego "nie nadają" (wybaczcie drogie panie, do dźwigania ciężarów się naprawdę nie nadajecie :P). Jasne, że to "boli", ale... to takie dziwne? Takie nowe dla ciebie? Tak to już jest w niektórych zakładach, że faceci robią jedno, a kobiety drugie. Na P4 na przykład kobiety muszą przeważnie sprzątać, kiedy linia stoi. Ale one nie wchodzą tu i nie płaczą, że muszą to robić. Bo po to się przychodzi do pracy, żeby pracować - szok, co teraz? Zapewniam cię, że im też nie jest super, kiedy słuchają w kółko o braniu mioteł do rąk. My przynajmniej, jako faceci, możemy sobie połechtać ego tym, że "czujemy się silniejsi i potrzebni" - a one? Byłbyś w szoku, jakbyś się dowiedział, ile kobiet boli ciągłe zamiatanie podłóg. A to, że ci to nie odpowiada, cóż... Widocznie się akurat do tej pracy na tym stanowisku nie nadajesz. Może wpadnij na P4, jest szansa że zmienisz zdanie.

Pomocna?
Tak1Nie10
Guest
 Opinia
@Facettt 07.06.2019 21:57

A tipsa sobie nie złamałeś?

Pomocna?
Tak1Nie7
xyz
 Opinia
@Ty facet? :-) 11.06.2019 00:08

"Jedni całkiem spoko, drudzy całkiem nie ;) Naprawdę w szoku będziesz dopiero wtedy, jak zobaczysz że każdy inny zakład w Bydgoszczy dysponuje taką samą (albo bardzo podobną) kadrą... Serio, tacy ludzie byli, są i będą zawsze i wszędzie." Ja sie nie zgadzam,tutaj jest dehumanizacja.System 4 brygadowy,agencja pracy i umowy tygodniowe,jesli ktos na powaznie tutaj pracuje przez system to pora sie zwolnic i zaoszczedzic sobie te resztki czlowieczenstwa.Osobiscie nigdy nie bylem w gorszym (usunięte przez administratora) jak unilever.

Pomocna?
Tak7Nie
takie życie
 Opinia
@Facettt 07.06.2019 21:57

Jak to mówią, równouprawnienie kończy się, gdy trzeba wnieść lodówkę ;-). Co zrobisz, królewny nie mogą się przemęczać.

Pomocna?
Tak6Nie
MaTeY
 Opinia
@xyz 11.06.2019 17:03

Ogólnie to myślę, że w niewielu miejscach pracowałeś, skoro tak bardzo narzekasz na agencję pracy tymczasowej :) Tak to funkcjonuje w wielu miejscach. I wiele zakładów produkcyjnych prowadzi produkcję w systemie 4-brygadowym. SZOK, ale tak jest jakbyście się nie zorientowali. To nie sklep mięsny, gdzie pracuje się X godzin, zamyka sklep i wraca do domu - taka jest specyfika tej pracy i jak się nie podoba, to nie znaczy że zakład jest zły. Po prostu nie trafiliście ze swoimi wymogami (co dobitnie pokazują wasze wypowiedzi). Jak idziesz do salonu Porsche to narzekasz, że jest za drogo i że Porsche jest słabe, bo są wysokie ceny? Czy nie wchodzisz, bo i tak wiesz, że nic nie kupisz? Nie wchodzisz, po prostu. Każdy kto się zatrudnia, wie jakie są warunki i albo się na nie godzi albo nie - więc po co to narzekanie, że system 4-brygadowy jest zły, gorszy i najgorszy? Nie podoba się - nie zatrudniaj się w takich zakładach. Kto podpisał umowę - wy, czy ktoś za was? Kto się na takie "dehumanizujące" warunki pracy zgodził? To do kogo teraz te pretensje? Do zakładu? Jasne - nie jest idealnie. Są "wyzyskiwacze", donosiciele, ludzie chamscy, ale są też osoby całkiem spoko, bardzo pomocne (począwszy od biurowca po halę i magazyny, zawsze może się trafić ktoś inny niż my) - ale o tym już było pisane - TAK JEST WSZĘDZIE. To nie Unilever i to nie agencja takich ludzi produkuje, oni się biorą z zewnątrz. Tak zostali wychowani i tyle. Jedni wolą na pałę, po trupach do celu, inni powolutku, w zgodzie i harmonii ze wszystkimi dookoła - proste. Swoją drogą zabawne, że o ambicjach i możliwościach rozwoju najczęściej piszą osoby, które nie potrafią się wykazać i wyrwać spod skrzydeł agencji tymczasowej.

Pomocna?
Tak3Nie1
Pracownik
 Opinia
@MaTeY 11.06.2019 23:23

W 100 % się zgadzam :)

Pomocna?
Tak1Nie
Bezz nikova
 Opinia
@Facettt 07.06.2019 21:57

Nie polecam !! Chyba, za na chwilę. Pracowałam w życiu już na paru produkcjach, ale z takim chamstwem jak tu się nie spotkałam ( Pracuje na P5 ,ale jeszcze tylko przez chwile, każdy ogarnięty szybko stąd ucieka ) .Same plotki, obgadywanie ,chociaż muszę przyznać, że ludzie tu mają fantazje . Talenty się marnują ! Z taką wyobraźnią powinni pracować w Pudelku czy Pomponiku . Co do samej pracy to nie jest jakaś ciężka, bardziej dokucza system i wdychanie chemii . Kaszel , bóle głowy, katar. Wentylacja bardzo słaba .

Pomocna?
Tak8Nie
Xxx
 Opinia

Witam, czy w Unilever znalazłoby się coś na dwie zmiany dla kobiety?

Pomocna?
TakNie
Marzena
 Opinia
@Xxx 12.06.2019 11:58

Witam. Pytaj w agencji pracy . Pozdrawiam .

Pomocna?
TakNie
konkord
 Opinia

Ile można wyciągnąć na rękę miesięcznie pracując na produkcji w systemie? mam na myśli zasadniczą+ premie+dodatki. całe wynagrodzenie na miesiąc

Pomocna?
TakNie
dgdgdgd
 Opinia
@konkord 28.05.2019 21:24

2100-2200 jako pakowacz

Pomocna?
TakNie
Zapracowany
 Opinia
@konkord 28.05.2019 21:24

Randstad bez premii 2400zł, Unilever z premią tyle samo lub troszeczkę więcej.

Pomocna?
TakNie
konkord
 Opinia
@Zapracowany 31.05.2019 18:49

A ta premia ile wynosi? I jest co miesiąc przyznawana?

Pomocna?
TakNie
Auto
 Opinia

Szukają automatyków, ktoś zna temat(czy jest zapierdziel,jaka płaca itp)?

Pomocna?
TakNie1
Bez_Nicku
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Auto 06.05.2019 22:00

Wiem że zaczynają z umową na 6 miesięcy że stawką 24 brutto, a zapierdzielem bym tego nie nazwał

Pomocna?
Tak1Nie
Bronisław
 Opinia
@Bez_Nicku 09.05.2019 08:16

Mógłbyś rozwinąć swoją opinię i napisać bardziej szczegółowo na temat warunków zatrudnienia? Jeśli chodzi o wynagrodzenie, czy jest ono według Ciebie satysfakcjonujące? Na jakie bonusy, dodatki do pensji może liczyć nowo przyjęty pracownik? Takie informacje mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób będących w trakcie poszukiwania pracy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Operator
 Opinia

Ktoś się pytał jak jest na P5. Na wytwarzaniu jest wspaniały kroordynator Romuś. Dziękujemy Ci, ze wycofujesz wypychy nie mówiąc nam o tym. Rozmawiasz tylko z liderami i wpatrzony jesteś w nich jak w obrazek mając innych operatorów w czterech literach. To dzięki Tobie zwalniają sie ludzie jak masz ich za kompletne zera. Całe szczęście, ze biuro dało Ci 3 tygodnie urlopu, bo nie dało sie z Tobą racjonalnie rozmawiać. Byłeś wulgarny i arogancki.

Pomocna?
Tak58Nie22
Prawny
 Opinia
@Operator 22.04.2019 18:34

100 % racji tylko wyzywa bez żadnej wdzięczności za zapierdzielanie. Nawet odwagi nie ma powiedzieć prosto w oczy ze cofa wypyszki tylko pisze maile bądź liderami swoimi pupilkami się wysluguje żeby przekazali.!!!

Pomocna?
Tak54Nie20
Ninja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Operator 22.04.2019 18:34

A liderzy na wytwarzaniu z brygady D C masakra tylko się wysluguja innymi i traktują ich jak nie wiem co.

Pomocna?
Tak54Nie15
Prawny
 Opinia
@Ninja 26.04.2019 19:02

Za przyzwoleniem koordynatora. Mieli dawać przykład innym operatorom ale jakby każdy wzial z nich przykład to zerowa produkcja. Czy oni są czy nie ma to bez różnicy dla wytwarzania.

Pomocna?
Tak55Nie14
Kiu
 Opinia
@Ninja 26.04.2019 19:02

Słynny Norek... nikt z nim nie chce pracować i mnóstwo skarg na niego a biuro nie reaguje w innym zakładzie by go zwolnili pod wpływem fali krytyki.

Pomocna?
Tak105Nie
Target na owady
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Operator 22.04.2019 18:34

Widzę że trzeba spryskać to forum Muchozolem bo jeden owad sobie zrobił z niego prywatną stronę i podszywa się pod ludzi robiąc bałagan. Nie ładnie kolego. Nie gryź ręki która Cię karmi i nie (usunięte przez administratora) we własne gniazdo bo za dużo ci na rękę szło i opinie ratowało

Pomocna?
TakNie45
Spoważniejcie trochę
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Target na owady 29.04.2019 07:46

Wy się do roboty weźcie albo idźcie spać jak po pracy a nie (usunięte przez administratora)kręcicie. Nie zniżajmy się do poziomu Pesy czy innych działów niż kostki

Pomocna?
Tak45Nie1
Domoķrążca.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Operator 22.04.2019 18:34

Na tym wytwarzaniu od tego siedzenia sie wam w głowach poprzewracało. Godzine pracujecie , siedem siedzicie i wiecznie narzekacie. Mam nadzieje że wezmą was w obroty . Będziecie w wolnej chwili kostki składać albo kuwety myć i sie skończy marudzenie. ????????????

Pomocna?
Tak1Nie43
Brbrbr
 Opinia
@Domoķrążca. 30.04.2019 13:55

Od siedzenia??? Chyba nie masz pojęcia ile my mamy pracy...

Pomocna?
Tak1Nie
Domoķrążca.
 Opinia
@Brbrbr 30.04.2019 14:17

Jesteście zapracowani ?? Czym ? Chyba pisaniem tych głupot tutaj. Obrabiacie sobie (usunięte przez administratora) za plecami tutaj zamiast isć spojrzeć prosto w oczy i powidzieć co was boli. Żenada !!!

Pomocna?
Tak2Nie3
Brbrbr
 Opinia
@Domoķrążca. 30.04.2019 15:05

Jasne obrabianie bez sensu. Ale pracy mamy dużo i nie gadaj że 7h siedzimy bo to nie prawda.

Pomocna?
Tak3Nie
Domoķrążca.
 Opinia
@Brbrbr 30.04.2019 17:26

Są osoby które pracuja ( nawet za 2 ) a są osoby które większość czasu przesiedzą.

Pomocna?
Tak5Nie1
Brbrbr
 Opinia
@Domoķrążca. 30.04.2019 20:14

Zgadzam się.

Pomocna?
TakNie
Domoķrążca.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Brbrbr 30.04.2019 20:23

Ale to sie nie długo skończy , jeszcze troche i będą zapieprzać jak robociki. Nie będzie wysługiwania sie innymi.

Pomocna?
Tak6Nie8
czarnuch
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

przecież to jest (usunięte przez administratora) dramat :)

Pomocna?
Tak12Nie
Spoważniejcie trochę
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@czarnuch 29.04.2019 12:09

Bez kitu. Ale admin usunie przekleństwo.

Pomocna?
TakNie
Tomas
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie narzekają że umów nie przedłużają, że system murzyński, mało kasy przez Randstad, ale pamiętajcie że Randstad to agencja pracy TYMCZASOWEJ a oczekujecie że po półtora roku wam przedłużą umowę, po co mają wam przedłużać jak unileverowi to nie na rękę, wprowadzają coraz więcej maszyn zastępujących pracę ludzi to po co im pakowacze z Randstadu.

Pomocna?
Tak2Nie2
Kuki
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tomas 17.04.2019 12:22

Kasy nie jest tak mało, gdzie indziej dadzą ci 2300 na rękę

Pomocna?
Tak1Nie8
Wiecejhajsu
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Brygado D. Jak tam podwyżki? Zadowoleni? :D

Pomocna?
TakNie
Xx
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wiecejhajsu 23.04.2019 15:20

Tak jestem zadowolony u mnie 2 zł, a jak u Was?

Pomocna?
Tak1Nie
Prawda boli
 Opinia
@Wiecejhajsu 23.04.2019 15:20

No wiesz.... To zależy kto jak często biega do mistrzowki :) i czy jesteś spokrewniony/na z jakimś operatorem albo z kimś z biura :)

Pomocna?
Tak2Nie
Prawda prawdą
 Opinia
@Prawda boli 27.04.2019 06:16

To Ci powiem, że rodzina w biurze nie zawsze pomoże... ;)

Pomocna?
TakNie
Prawda boli
 Opinia
@Prawda prawdą 27.04.2019 12:31

Hmm w sumie to zależy... Bo czasami może jeszcze bardziej (usunięte przez administratora)... :)

Pomocna?
TakNie
Swiezak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

P5 Mogę prosić o opinie pracy na dziale P5? Jaka atmosfera i na czym ogółem polega praca :) pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
13355
 Opinia
@Swiezak 15.04.2019 17:48

a może byś tak sprecyzował o jakie stanowisko Ci chodzi?

Pomocna?
TakNie
Taki tam jeden
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Swiezak 15.04.2019 17:48

Lepiej sobie odpuść... :)

Pomocna?
Tak1Nie
Swiezak
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@13355 15.04.2019 21:15

Stanowisko pakowacz. Jak wygląda praca? Ludzie na podobnym stanowisku?

Pomocna?
TakNie
Mort
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Byle wyczekac do końca umowy i jak najszybciej się stamtąd ulotnic szkoda słów... Praca przez ten rANDSTAD jest nieźle. Murzynska..... Mogli by chociaż dawać jakieś małe premie czy nawet jakąś podwyżkę żeby. Bardziej zmotywować pracowników a tu nic... Byle byś tylko. Zapierdalal 8 h przy taśmie lub sprzątal jak. Linia. Stoi hahaha brak. Słów

Pomocna?
Tak4Nie
6948272726
 Opinia

Ile lat żyje przeciętnie pracownik unilevera? Przy takim natężeniu chemii i podejściu do BHP (produkcja>bhp) pewnie nie za długo

Pomocna?
Tak6Nie
Wazelinka
 Opinia
@6948272726 16.04.2019 15:29

pracownicy dożywają średnio 1.5 roku od momentu zatrudnienia w owym zakładzie , końcówkę swojego życia spędzają na rehabilitacji w sanatorium :) Myślę , że pomogłam ;) ;,) ;,)

Pomocna?
Tak6Nie1
Fajnie
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wazelinka 16.04.2019 16:07

Pracuję 17 lat w systemie i żyję ????

Pomocna?
TakNie3
qWerty
 Opinia
@Fajnie 21.04.2019 23:35

chwalisz się czy żalisz ;) ?

Pomocna?
TakNie1
Tomasz
 Opinia

Witam.Jak u was wygląda grafik przy 4 brygadach,czy pracujecie w święta ? Czy to prawda że firma szybko przejmuje aparatowych od rammstaina ? ;) Pozdro

Pomocna?
TakNie2
Tobi
 Opinia

A gadasz, w większości zakładów w Bydgoszczy pracujesz pierw przez agencje a potem przechodzisz, nawet nieraz po 3 miesiącach. Tylko Lever w tyle...

Pomocna?
Tak4Nie1
Krzysiek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Co tam slychac na Wytwarzanie P4?? Jakies sensacje?newsy?kiszki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wyyt
 Opinia
@Krzysiek 14.04.2019 20:30

Standardowo afery muszą być :)

Pomocna?
TakNie
Marta 67
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Mam pyt czy moze ktos wyjasnic jedna sprawe czy ci są maja umowy kodeksowe sa wyrzucani na urlopy przymusowe na sile a inni nie

Pomocna?
TakNie1
Misiek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Dział P-5 Kostki Domestos Nie polecam. Nie ma równości płci, kobiety robią lekkie czynności, polegają bardziej na szybkości niż na sile. Mężczyźni biegają i robią czarną robotę. A wynagrodzenie takie samo. W ogłoszeniu randstad napisał, że lekka praca, ten kto to pisał, chyba nigdy nie był na hali i nie widział nic lub kłamie albo to ja się mylę i chyba np. podnoszenie kuwet w których jest ponad 15 kg kostek, to lekka praca. Do tego często podnosi się je z wysokości palety (około 15 cm nad ziemią), kilkadziesiąt dziennie. Śmierdzi jak nie wiem co, wdychanie tego jest szkodliwe, to po prostu dość mocna chemia. Wyobraźcie sobie jaki smród jest jak jest tego kilkaset tysięcy i do tego świeżo zrobione, wtedy intensywniej czuć... Podczas wysiłku ciało potrzebuje więcej oddechu, wyobraźcie sobie wysiłek i wdychanie odparów chemii... Większość osób (pakowaczek) zatrudnionych przez zakład to donosicielki, by dostać umowę przez zakład trzeba sobie zasłużyć kablowaniem. O byle co idą donieść. Dla nich szczyt ambicji to składać kostki do WC do końca życia, zrobią wszystko, by mieć umowę przez zakład i te 2 zł brutto za godzinę więcej, bardzo ambitni ludzie, posiadanie koszulki z nadrukiem pakowacz oraz imieniem i nazwiskiem.

Pomocna?
Tak22Nie
Lever
 Opinia
@Misiek 18.03.2019 18:15

No chyba nie myślisz, że kobieta będzie dźwigać 15 kg kuwety z kostkami czy przewozić ciężkie palety z gotowym produktem? To chyba normalne, że facet wykonuje cięższą pracę. Ale w jednym masz rację, donosicielstwo tam kwitnie w najlepsze. Co do ambicji nic ci do tego, co kto chce w życiu robić, praca jak każda inna jest potrzebna a jeśli ktoś chce składać kostki większą część życia to spoko, gdzieś trzeba pracować i coś trzeba robić, pieniądze w nieba nie lecą. Poza tym każdy stara się trzymać robotę jaką dostał, zakładowi też nie na rękę jeśli musiałby ciągle przyjmować nowe osoby i ich uczyć.

Pomocna?
Tak4Nie5
Misiek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lever 20.03.2019 06:15

Nigdzie nie napisałem, że kobiety mają dźwigać coś ciężkiego. Słabo, że jedna osoba siedzi sobie i składa kosteczki, a druga biega jak pies i przerzuca tony kostek dziennie, a oboje dostają tyle samo pieniędzy, chyba nie powiesz, że to fair. Poza tym chodziło o treść ogłoszenia, które daje agencja randstad, gdzie piszą, że "lekka praca".

Pomocna?
Tak8Nie
Karolek
 Opinia
@Misiek 18.03.2019 18:15

Jak jest się ciotą w rurkach, chucherkiem które zdmuchnie wiatr to nie dziwota że kuwetka za ciężka.

Pomocna?
Tak8Nie12
Misiek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Karolek 20.03.2019 18:56

Nie zamierzam prowadzić dalszej dyskusji z tobą, ja o czymś innym, ty o czymś innym. Ja o tym, że agencja w ogłoszeniach pisze coś innego niż jest. A ty zupełnie nie czym innym...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K
 Opinia
@Misiek 21.03.2019 08:24

Daj spokój, nie jest tak źle. Pracowałem jakoś w listopadzie, w brygadzie D i dawałem radę mimo, że ważę z 55 kilo. Ogłoszenie randstadu trochę mylące, to fakt. Na początku może być ciężko, ale idzie się przyzwyczaić. Ludzie też się trafili całkiem spoko mimo, że początkowo byli chyba do mnie nastawieni niezbyt przychylnie. Były dni, że trzeba było dawać radę w trzech na zmianie (akurat wypadło tak że jeden był na zwolnieniu, a drugi się przeniósł), ale zdarzały się też dni, gdzie siedziało się na rozbrajaniu. To że ręce czasami trochę pobolą to nie od razu koniec świata, bez przesady.

Pomocna?
Tak1Nie2
Marek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Zadowoleni z prezentów? Jak dla mnie rewelacja :) super guma do włosów a odzywa to już w ogóle cud :)

Pomocna?
Tak2Nie2
Prezenty
 Opinia
@Marek 11.04.2019 17:01

Sie postarali... dali coś co i tak każdy chodząc do sklepiku ma na pęczki

Pomocna?
TakNie
Mario
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja
@Marek 11.04.2019 17:01

Bardzo sie ciesze z prezentów. Kase moment człowiek by wydał na dyrdymałki . A tak prezenty zostaną na długi czas i utkwią nam w pamięci.

Pomocna?
Tak2Nie
Mordek
 Rekomendacja
@Marek 11.04.2019 17:01

I świetnie zapakowane :) od razu poczułem, że idą święta :)

Pomocna?
Tak2Nie
sfsfsfsf
 Opinia

Witam,moglby ktoś opisać jak wyglada praca aparatowego na p5?Jak warunki nie licząc smrodu.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
trybon
 Opinia

Wincyj ukraińców! Wincyj!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stasiu
 Opinia
@trybon 30.03.2019 13:52

to chyba tylko na P5 to u nas żadnego niema

Pomocna?
Tak2Nie2
Anita
 Opinia
@Stasiu 31.03.2019 17:27

U nas na P5 zwalniają dobrych pracowników bez powodu a na ich miejsce pchają ukraińców, a weź im tylko zwróć uwagę to sam wylecisz. Wszystko za nich trzeba poprawiać i i tłumaczyć aż do znudzenia. Dobrze niech źle pakują i składają, przyjedzie reklamacja to się biuro obudzi, bo póki Polacy byli było wszystko dobrze.

Pomocna?
Tak8Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grecki Bóg Domestos
 Opinia
@Anita 31.03.2019 20:26

Po pierwsze nie zwalniają, a nie przedłużają umów , jak to napisałaś ów dobrym pracownikom. Więc chyba nie za dobrzy byli, lub ... nie chcą przejść na te nowe umowy randstadu. A i też zmiany nadchodzą, gdzie nie będzie potrzeba tylu ludzi. Więc nie siej fermentu, jak coś ci się obiło o uszy i powielasz plotki z palca wyssane.

Pomocna?
Tak4Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grecki Bóg Domestos
 Opinia
@trybon 30.03.2019 13:52

ta wincyj przynajmniej pracują fakt czasem ciut czasu potrzeba by wyjaśnić ale się da, bo nasi nie łapią lu nie chcą

Pomocna?
Tak3Nie2
Karolek
 Opinia
@Grecki Bóg Domestos 02.04.2019 19:33

Jakoś dziwne, że prawie wszystkie ukrainki mdleją na sprawdzaniu na schubercie a polki nie mdleją. Biorą ukriainców bo kasę z tego mają a pracownicy byli dobrzy, o nic nie trzeba było się prosić i nagle są do niczego bo ukraińcy "lepsi" Jeszcze się zakład na nich przejedzie.

Pomocna?
TakNie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bombel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@trybon 30.03.2019 13:52

Taka blondyneczka z ukrainy fajna.

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
123456
 Opinia
@Grecki Bóg Domestos 02.04.2019 19:33

Grecki Bóg Domestos by im w (usunięte przez administratora) wlazł

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario
 Opinia
@Karolek 04.04.2019 15:53

Polki też mdleją j przestań bajki opowiadać . Było trzeba pracować jak był czas.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolek
 Opinia
@Mario 06.04.2019 16:25

Tak się składa , że tam pracuje i jakoś w naszej brygadzie nikt nie mdleje. Przyszły ukrainki to nagle zrobili na schubercie na sprawdzaniu kostek zmianę co 30 minut a wcześniej była godzina. Liżcie im dalej a was wkrótce też jakaś "Swietlana" wymieni.

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Kiedy bedzie informacja o wysokosci podwyzek? Cos wiadomo?

Pomocna?
Tak2Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bombel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Marcin 03.04.2019 21:56

Dzis aneksy rozdawali.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kabelek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A ja mam takie pytanie. Zadam je na forum bo biuro nie reaguje: jeżeli już tak w ferworze walki o te 30gr podwyżki Sylwusia z Anusia (p5) chodzą do lidera z każda pierdoła by podkablowac kogo tylko się da, czy w swoim kablowaniu uwzględniają również same siebie? Pierwsza z koleżanek powiadomiła już biuro ze notorycznie w szatni popala papieroski? A druga poinformowała już ze gdy jezdzi myjka to jej5cio minutowe przerwy trwają 15-20 minut a śniadaniowa 40minut? Zanim zaczniecie hrabiny kablować to spójrzcie wpierw na siebie.

Pomocna?
Tak16Nie1
2
Grecki Bóg Domestos
 Opinia
@Kabelek 02.04.2019 15:50

raczej nie spojrzą na siebie, zbyt wyimaginowane mniemanie o sobie przez zasiedzenie a i nawet postawy roszczeniowe jak maja coś same z siebie coś zrobić więcej, i zawsze ich tekst mam (usunięte przez administratora) . A najlepsza ich dwulicowość .... w temacie malin Malwiny itp itd.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kabelek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Grecki Bóg Domestos 02.04.2019 18:40

Fakt najbardziej po niej cisna

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grecki Bóg Domestos
 Opinia
@Kabelek 02.04.2019 19:30

cisną a (usunięte przez administratora) milą do (usunięte przez administratora)by mieć mniemanie u (usunięte przez administratora) ciekawe czy za (usunięte przez administratora)nadganiają bo się nigdzie nie wyrabia i w imię czego ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kabelek
 Opinia
@Grecki Bóg Domestos 02.04.2019 19:42

Pierwsze fermenciary i tyle. Pierwsze do kablowania i zaglądania w cudza kieszeń. Za co on tyle dostaje, za co ta podwyżka. Standardowe teksty. No i średnio raz w miesiącu się zwalniają. Jedna przecież już w lidlu miała pracować. Ale tam trzeba pracować a nie 8godzin baki zbijać i wysługiwać się randstadami i pokazywać paluszkiem ty zrób to a ty to

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grecki Bóg Domestos
 Opinia
@Kabelek 02.04.2019 20:06

a jak pięknie (usunięte przez administratora) wstawały bo na linii szakala kody źle zrozumiały żenada choć to w ich kwestii nie było

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kabelek
 Opinia
@Grecki Bóg Domestos 02.04.2019 20:39

Tak reasumując: skoro one rozliczają wszystkich z wykonywanej pracy to ja zapytam: czy do pan obowiązków należy: palenie papierosów w szatni, siedzenie na przerwach minimum dwa razy dłużej niż pozostali pracownicy, pogaduchy z magazynierami, odchodzenie od linii na pogaduszki kiedy tylko maja na to ochotę?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam się tam pchać. Obowiązków odgroma, stawka godzinowa za to nie za duża. Ludzie nie chcą szkolić i trudno się odnaleźć w tym wszystkim. Nie ma czasu się dobrze nauczyć swojego stanowiska bo jak brakuje ludzi odrazu idziesz gdzieś indziej pakować. Znalazłem o wiele lepsza pracę za te same pieniądze. Ludzie kabluja na siebie nawzajem. Większość ludzi to z poza bydgoszczy to coś jednak znaczy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tola
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bartek 31.03.2019 14:58

Ja nie jestem z bdg i nie kabluje. A wiesz dlaczego kabluja??? Bo dostają za to kasę. Jest sporo nowych pakowaczy ktorzy jakoś muszą się wykazać. Albo kabluja albo gnoja innych. Nie wszyscy tacy są ale większość tak.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alvaro 70
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Najgorsze linie w brygadzie b sa linie 41 5 oraz 4 ludzie sie nasmiewaja krytykuja .NA O JEST JEDEN OPERATOR BEZ SZKOLY W GLOWIE SIECZKA NASMIEWA SIE Z. KAZDEGO .Nie polecam tej brygady

Pomocna?
Tak7Nie7
3
Egzotyczna Pomarańcza
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Alvaro 70 23.03.2019 16:37

Jak ktoś nie potrafi składać kartonów pomimo, że pracuje tu pare lat, to na każdej linii będą się z niego śmiać ;)

Pomocna?
TakNie1
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Johny 90
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Egzotyczna Pomarańcza 28.03.2019 02:17

Jak jestes taki madry to Powiedz kto nie potrafi skladac kartnow? Widzisz tylko b£édy u kogos a nie u siebie

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wuja
 Opinia
@Egzotyczna Pomarańcza 28.03.2019 02:17

Ten kto to napisał niech się przyzna i proszę nie oczerniać tej osoby jest zgłoszone na policję będzie dochodzenie kto to napisał dajcie tej osobie spokuj .zajmijcie się praca a nie głupotami

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Egzotyczna Pomarańcza
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wuja 28.03.2019 23:47

Nie wiem jaką osobę masz na myśli, to było czyste stwierdzenie faktu. Jedyny komentarz który oczernia konkretne osoby, to komentarz @Alvaro 70, ale nawet to nie nadaje się na żadne policyjne dochodzenie ;) P.S Wuja-całkiem znajomy nick

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szybce wściekły
 Opinia
@Egzotyczna Pomarańcza 29.03.2019 13:46

Masz się (usunięte przez administratora) od tej osoby i daj jej spokoj .

Pomocna?
TakNie
3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szybce wściekły
 Opinia
@Egzotyczna Pomarańcza 29.03.2019 13:46

masz sie przedstawic jak jest taki madry niech sie podpisze jak jesteś taki mądry to przedstaw się a nie za plecami obgadujesz albo piszesz a jak ma jakis problem to niech wyjdzie po pracy

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dorywczak
 Opinia

Na P4 faktycznie nie ma teraz pracy?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tulituli
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dorywczak 28.03.2019 00:20

Mój drogi :) praca jest dla nowo przyjętych osób a dla tych co robia lata to nie ma, mało tego firma randstad ogłasza się ciągle że przyjmują do pracy. CHORE!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oliver
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

A co sądzicie o ludziach z brygady c p4 bo planuję się tam przenieść bo dojeżdżać będę z kumplem

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie mów mi jak mam żyć
 Opinia
@Oliver 17.02.2019 16:26

Hmm dla mnie to jedna z najgorszych brygada... Najlepsza to brygada B.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Johnson
 Opinia
@Nie mów mi jak mam żyć 17.02.2019 21:06

Brygada B co (usunięte przez administratora) po sobie zostawia

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Greg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Oliver 17.02.2019 16:26

Nie idź do brygady C, są tam stare baby którym w głowach się poprzewracalo jak dostały ciuchy unileveru

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Remik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

No kochani, temat na czasie, co sądzicie o podwyzkach kwietniowych? Kto widział słynne widełki? Bo bardzo złe nie są. Pytanie tylko za co liderzy mają mieć tyle? Bo większość chyba za piękne oczka ;)

Pomocna?
Tak4Nie2
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ania J
 Opinia
@Remik 16.03.2019 21:53

A jakie są widełki dla poszczególnych stanowisk? Słyszałam tylko o liderach....300zł do ręki miesięcznie więcej, żałosne...

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hajhaj
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Remik 16.03.2019 21:53

a za co operatorzy mają dostać tyle? jak tylko nieliczni są w miare ogarnięci a reszta to jak barany, klapki na oczy i małpie ruchy wykonują, tylko się na Randstadzie wyżywac umieją - nieudacznicy.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szach mat
 Opinia
@hajhaj 18.03.2019 20:05

Zostań operatorem tez nic nie będziesz robić i dostaniesz taka podwyżkę. Operatorzy dostają pieniądze za wykształcenie kierunkowe i wiedzę której ty nie posiadasz. A jeżeli posiadasz to czemu nadal jesteś pakowaczem? Szach mat

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NieBadzSmieszny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szach mat 18.03.2019 21:55

Przepraszam bardzo. To wykształcenie kierunkowe to np. Ukonczona zasadnicza szkoła zawodowa kierunek tapicer bądź kucharz małej gastronomii? To faktycznie szach mat.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szach mat
 Opinia
@NieBadzSmieszny 19.03.2019 08:14

Miałem na myśli studia inżynierskie kierunek mechatronika

Pomocna?
Tak1Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Szach mat 19.03.2019 12:20

To ilu tam ma takie wykształcenie.... bo ja nie znam żadnego.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szach mat
 Opinia
@Ja 19.03.2019 12:47

Zapytaj na P5 operatorzy linii 8.2 to mechatronicy, elektronicy, mechanicy. Każdy z nich ma wykształcenie kierunkowe a troche ich jest

Pomocna?
Tak1Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lider
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Remik 16.03.2019 21:53

Wszyscy mądrzy co piszą te bzdurne komentarze. Kilku liderów się znajdzie co są leserami ale jednak większość robi to co do nich należy. Póki ktoś nie wyskoczy na to stanowisko to się nie przekona ile się ma na głowie. Lider odpowiada za błędy wszystkich czy to pakowaczy czy operatorów. I to liderzy zawsze muszą świecić oczami przed tą całą świtą, która codziennie od poniedziałku do piątku nas odwiedza. Także podwyżki zasłużone adekwatne to ilości obowiązków. A narzekają tylko nieroby bez ambicji i umiejętności żeby wybić się z pakowacza albo operatora na lidera. Pozdro

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Norcik
 Opinia
@Lider 19.03.2019 19:40

Nie mówię, że wszyscy, ale na jednego dobrego, który się udziela i robi wiele, przypada trzech, który mają po prostu na koszulce napis "lider". To chyba nie jest ok? Nie tylko w stosunku do reszty liderów, ale całej firmy. Wiec jakim prawem mają dostać aż tyle podwyżki? A kolega wyżej, który pisał o studiach na mechatronice to żart wgl. Znam aż dwóch takich na p4 XD A p5 rzeczywiście. Tym co wskoczyli z wyższym powinni mieć więcej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polak
 Opinia
@Remik 16.03.2019 21:53

Jakie są widełki? jakby ktoś mógł napisać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szach mat 19.03.2019 14:50

Liczy sie doświadczenie. Maja wykształcenie i co przyjeżdza serwis .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NW
 Opinia
@Lider 19.03.2019 19:40

Witam, Interesuje Mnie jaki zarobek jest na początek na stanowisku Operatora?W jakich godzinach pracuje się w systemie 4 brygadowym?

Pomocna?
TakNie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
P4
 Opinia
@NW 28.03.2019 16:59

6-14;14-22;22-6

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Peus
 Opinia

Jestem pełen podziwu, że ludzie godzą się na pracę w niewolniczym systemie cztero brygadowym...

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polak
 Opinia
@Peus 06.03.2019 17:23

Powinno zakazać się takich murzynskich systemów dla firm produkcyjnych! Tu nikomu życia i zdrowia się nie ratuje żeby 24/7 pracować. Nie pozwólcie się zniewalac przez system siedmiodniowy kończący się na dodatek zawsze nockami. Walczcie o normalny system pracy! Niewolnictwo się skończyło dawno.

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dżesika
 Opinia
@Polak 06.03.2019 17:28

Jak się chce więcej kasy niż najniższa krajowa to niestety trzeba robić w czterobrygadówce. Taki mamy kraj.

Pomocna?
Tak3Nie14

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dżesika
 Opinia
@Polak 06.03.2019 17:28

Zresztą nie pracujemy jakoś mega ciężko żeby narzekać. Narzekają tylko ci którym się robić nie chce. Jak się nie podoba to można przecież zmienić pracę i iść robić za 1600 od poniedziałku do piątku albo (usunięte przez administratora) w pocie czoła z bólem pleców za 2500 w innym zakładzie.

Pomocna?
Tak5Nie14
Rafi
 Opinia
@Peus 06.03.2019 17:23

I to co najgorsze za tak śmiesznie mały dodatek. Jedna sobota nadgodzin dla pracujących od poniedziałku do piątku i jest prawię tyle samo co w tym systemie. Ale już niedługo podwyżki i kolejne pewnie zwolnienia i wypisywanie się że związków zawodowych.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
paluch
 Opinia
@Dżesika 07.03.2019 18:43

no chyba jak masz dwie lewe ręce i nie masz wykształcenia haha

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Okej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Polak 06.03.2019 17:28

"... system siedmiodniowy kończący się na dodatek zawsze nockami... " A czym ma się kończyć? Zaproponuj. Najpierw mają być nocki, potem popołudniówki i ranki? Ułóż taki grafik, to zobaczymy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lever
 Opinia
@Okej 14.03.2019 21:26

Bardziej chodziło o to, że powinien być 5 dniowy system pracy i wolne weekendy.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Polak
 Opinia
@Lever 20.03.2019 06:17

Dokładnie 5 dni w tygodniu a nie jak murzyn cały tydzień czyli 7 dni.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@old_one
 Opinia

Babrzej na 13 jeszcze bajzel robi? Uroczy młodzieniec, kiedyś przyuważyłem jak pisze piękną laurkę na kolegów z poprzedniej zmiany, a jak miałem nadgodziny to pisał drugą. Na tych ze swojej zmiany ;) Pozdrówcie go ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Unilever Polska SA - Bydgoszcz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej