Hejka. Po powrocie z Holandii szukam nowych wyzwań zawodowych, więc weryfikuję oceny pracodawców. Zakładam, że znajdę wiarygodne informacje o firmach z okolic Warszawy. Mam prośbę, napiszcie jak się Wam pracuje w firmie Jacqueline Riu? Czy mają wysokie stawki? Czy jest w firmie stołówka z tanimi obiadami pracowniczymi? Bartłomiej
Dzień dobry Bartłomieju. Jest dobrze, zarobki porównywalne z okoliczna konkurencją więc dramatu nie ma. W temacie organizacji dofinansowanych obiadów pracowniczych to sugeruję firmę Geberit z Warszawy. Pracownicy (wiem to od męża bo tam pracuje) zamawiają codziennie obiady przez apkę, a firma dopłaca im do każdego posiłku. Posiłki dowożą przed przerwą, niegdzie nie muszą chodzić. Życzę powodzenia w nowym miejscu pracy. Patrycja.
Dzień dobry Pani Patrycjo. Przyglądam się dyskusji i postanowiłem się dołączyć. Firma Geberit, której nazwę Pani wspomniała współpracuje w obszarze organizacji posiłków z firmą SmartLunch. Wiem o tym bo sam odpowiadałem za wdrożenie. Zresztą dożywianie pracowników staje się standardem. Rynek "pracownika" powoduje, że firmy zaczynają dbać o swoją załogę. Pozdrawiam Robert