brak logo

VitaDirect Tomasz Kozlowski

Warszawa

Opinie o VitaDirect Tomasz Kozlowski

kasiarz 2010-10-27 18:39:25
najlepsze co jest w tym call center to to ze mozna zarobic niezla kase. pracujac 5 dni w tygodniu po 5-6 godzin dziennie mozna wyciagnac 3 tys na reke
neutralny 2010-11-04 18:02:25
Manager Call Center - 2010-10-13 15:45:46

Jest to wypowiedź zupełnie nieprawdziwa. Pracownicy Call Center nie mają żadnego kontaktu z prezesem. Call center nie posiada dwóch dyrektorów tylko jednego managera. A znajomości to w czym niby mają się liczyć? Większość osób zatrudnionych w firmie jest z ogłoszenia, a pracownicy traktowani są jednakowo. Atmosfera pracy jest bardzo miła i nie ma przypadków niekulturalnego zachowania pracowników. Oczernianie i wypisywanie kłamstw jest karalne więc przy następnym takim opisie proszę się zastanowić czy ma się dowody na potwierdzenie faktów i czy wypisuje się takie rzeczy z kafejki internetowej czy z domowego komputera (możliwego do zlokalizowania).



No to Pan postraszył podwładnych. Gratuluje. Zamykanie ust to najłatwiejsza metoda rodem z piaskownicy. Zmiana podejścia do pracowników dla części osób bywa zbyt trudna.
K. 2010-11-15 16:40:23
Pracowalam w biurze - masakra!! Wszystko zalezy od widzimisie szefa, ktory non stop zmienia zdanie. Nie polecam!!!!
ciekawy 2010-11-16 21:25:08
Becia, pamiętasz może jakie miałaś pytania ?? niedługo mam właśnie w tej firmie rozmowę i zastanawiam się na co mogę trafić.
1
anonimus245 2010-12-13 18:10:45
Praca w obsłudze klienta okazuje się nędznym telemarketingiem,
krętacze i marnie płacą.
Anonin 2010-12-22 21:27:47
Rzadko spotyka się problemy techniczne. Jeżeli chodzi o przerwy to wydaje mi się, że można wyjść jeśli ktoś potrzebuje i nie ma z tym żadnego problemu. Osoby palące mogą wychodzić na dwór i z tego też korzystają. Nie ma też problemu z chwilowym wyjściem poza firmę (kiosk, itp). Co do humorów, kierowniczek/kierowniczki nic podobnego nie zauważyłam. Elastyczne godziny pracy, miła atmosfera, polecam.
anonim 2011-02-04 18:04:49
nie tylko znajomości się liczą wiem to najlepiej!
a call center jest zupełnie inną bajką - to jet vitapharm, w vitadirect jest ok da się zarobić , aczkolwiek trzeba pracować!
anonim 2011-07-05 14:32:55
tragedia !!!!!!!!! nikomu nie polecam pracy tam !!!!!!!! nie wytrzymałam psychicznie i nie dawno odeszłam. Kierowniczka w wieku 20 lat w ogóle nie potrafi zachować się adekwatnie do stanowiska jest nie odpowiedzialna i jest śmieszna. 7 miesięcy w tej firmie doprowadziło mnie do szału... pracując tam można mieć problemy ze zdrowiem psychicznym. no bo kto słyszał żeby kierownik nie chciał rozmawiać z klientem i kazał udawać kierownika swojemu pracownikowi ? oni nie maja szacunku do ludzi.
anonim 2011-07-19 03:48:42
jakie są zarobki i cza wypłata na czas
ala 2011-07-19 03:49:51
ale skoro wytrzymałaś 7 miesięcy czy jest aż tak źle?
mon 2011-09-06 13:18:47
Może jakieś opinie jaka atmosfera panuje w firmie. Jakie narzędzia pracy i samochody oferuje??
Lukasz 2011-11-02 22:54:00
Muszę powiedzieć że firma stwarza bardzo dobre wrażenie, samochód telefon 3 dniowe szkolenie itp
ale na tym się kończy, trener który ma z Tobą wizyty ma swój schemat i nie możesz zmienić zdania w jego pytaniach, jak nie przypadniesz mu do gustu to się mści. Najlepsze jest to że kierownikami często są ludzie którzy powinni sprzedawać buraki w warzywniaku, a nie walczą z doktorami w szpitalach i z magistrami w aptekach. Atmosfera w firmie to jedna wielka napinka, ciśnienie i maile do wiadomości całej firmy z nazwiskami które "się obijają"
o tej firmie można pisać książki
anonim 2012-06-23 00:42:05
Niestety zle opinie o tej firmie sa prawdziwe, wszystko zalezy od humorow \"prezia\" i od jego gustu, menedzer ktory prowadzil projekt nie wytrzymal i odszedl po miesiacu, nikt nic nie wie, efekt to porzucone projekty i podwykonawcy. Niestety traktowanie ludzi przedmiotowo to w tej firmie norma. Przykre.
bose-50 2012-11-19 14:46:26
Ja mam inny problem z tą Firmą. Jakiś czas temu zwróciłam towar, który mi nie pasował. Miałam otrzymać za niego zwrot pieniędzy w przeciągu 2-ch tygodni i do dnia dzisiejszego ich nie otrzymałam. Teraz dzwonię i słyszę nagrany głos sekretarki \\\\\\\"NIE MA TAKIEGO NUMERU\\\\\\\".
gość 2013-06-07 09:41:38
Witam,
Firma obecnie rekrutuje Specjaliste ds. rozwoju nowych produktów. Czy ktoś z Was był już na rozmowie rekrutacyjnej? Jakie macie po niej wrażenia? I czy polecacie prace w firmie na w/w stanowisku?
Pozdrawiam.
Ami 2013-06-11 17:47:24
podbijam temat. czy ktos wie wiecej na temat rekrutacji na temat nowej rekrutacji na temat specjalisty wyrobów?
gość 2013-06-11 17:53:21
wiem tylko, że właśnie rusza drugi etap rozmów na w/w stanowisko. Ciekawa jestem jak pracuje się w dziale odpowiadającym za wdrażanie nowych produktów. Po rozmowie wnioskuje, że jest baaardzo dużo obowiązków, ale praca sama w sobie powinna być interesująca. Choć miło by było gdyby ktoś podzielił się swoimi wrażeniami:).
ja 2013-06-14 12:02:40
firma upada od ponad roku, co piatek tradycyjnie kogos zwalniaja, problemy z platnosciami no i prezes buc ktory wiecej czasu spedza na wakacjach niz w firmie
aaa 2013-06-16 17:00:19
Czy ktoś mimo wszystko był może na 2 etapie rozmów?
q 2013-07-08 18:29:07
czy rekrutacja na w/w stanowisko została zakończona? czy ktoś podjął prace?
Atos 2013-07-28 09:57:05
Pracowałem w tej firmie pierwsze wrażenie było ok ale na szkoleniu
Zarobki nie powiem nie najgorsze jak chce się pracować zostawać dłużej nie robią problemu. Na szkoleniu podkreślali rozmawiaj z klientem jak z przyjacielem wysłuchaj buduj relacje jednak co innego w rzeczywistości
kierowniczka mordę drze że za długo rozmawiasz z klientem masz sprzedawać i rozmawiać krótko Ponadto zero szacunku dla pracowników
czepia się o byle co, jest nie miła na każdym kroku podkreśla że ona tu rządzi atmosfera jest gęsta przez co praca jest stresująca jak idzie ci sprzedaż to ok jak idzie ci gorzej w danym dniu zaraz się czepia teraz jeśli chodzi o warunki Warunki lokalowe ok. trochę za małe pomieszczenie jak 15 osób mówi jednocześnie to straszny zgiełk, częste awarie systemu jakość połączeń tragiczna często przerywa w trakcie rozmowy jak oddzwaniasz to nie łączy Ludzie ok ale nie wszyscy jest kilka osób o których mam negatywne zdanie Rzeczywiście pracując prze dłuższy okres można się psychicznie wykończyć. Ogólnie rzecz biorąc swojemu znajomemu pracy w tej firmie bym nie polecał, ale jeżeli ktoś jest odporny na zniewagi i hamstfo kierowniczki i jest w dołku finansowym to tak
cataleya 2013-07-29 15:49:04
Witam, pracowałam tam przez ładnych parę miesięcy, przez ten czas można tę firmę przejrzeć jak się tylko da. Wszędzie było podlizywanie się pani (usunięte przez administratora)która ma pod swoją władzą Call Center i Infolinię, wiecznie pyta jak Ci idzie sprzedaż a sama w jednej z rozmów z pracownikiem powiedziała, że na sprzedaży się nie zna - totalna porażka. Od jakiegoś czasu było czyszczenie magazynów, sprzedawanie produktów w mega promocyjnych cenach, więc można było się domyśleć że coś jest nie tak. Podobno teraz są jakieś szkolenia z nowych produktów, szczegółów nie znam. Ponad rok temu forma była w naprawdę dobrej kondycji, dużo reklam w tv, co kwartał nowy katalog produktów, a teraz? 5 reklam w ciągu dnia, katalogów nie ma od miesięcy, a klienci zamiast składać zamówienia to składają reklamacje. Ciężko cokolwiek sprzedać bazy albo tak stare, że połowa kontaktów jest nieaktualna albo za świeże dzwoni się do klienta który złożył zamówienie 2 tyg wcześniej i proponuje się mu coś nowego. Masakra. To były minusy, są też plusy ;) miła atmosfera, sympatyczni ludzie na sali, wypłaty na czas i prosty system rozliczeń stawka godzi prowizja od każdego produktu i od konkretnego targetu miesięcznego, szkoda, że dla zwykłego pracownika na słuchawce czy to były Outy czy Infolinia nie dawali umów o pracę chociaż na 1/2 etatu.
ja 2013-09-02 15:36:24
zlecenie
wiki 2014-11-01 22:24:21
idąc dalej tym tropem wyglada na to , że pracowników VitaDirect, którzy chcieliby podzielić się jakimikolwiek informacjami na temat firmy, w ogóle tu już nie ma. Ostatnie co o nich słyszałem to był moment kiedy organizowali wielkie promocje i było jakieś czyszczenie magazynów, od tamtej pory cisza ...
jan 2014-11-16 01:46:50
Ewidentnie dzieje sie coś niedobrego, firma widnieje pod dwoma nazwami vitadirect oraz vivilife. Jednakże próbowałem teraz znaleźc o nich cokolwiek i jedyne co, to moge napisać, że ich strona internetowa nie działa - domena jest na sprzedaż, a w internecie az roi sie od niepochlebnych komentarzy. Chyba lepiej uważać.
norbert 2015-01-15 02:12:47
Faktycznie i ja szukałem o nich informacji, jednak to na co natrafiłem mocno mnie zszokowało. Może jest tu ktoś z aktualnych lub świeżo byłych pracowników i może napisać co tak właściwie stało się z tą firmą? W ogóle jest tu jakakolwiek szansa na znalezienie pracy, czy nie ma szans? Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź.
krasnoludek zielona bródka 2015-01-29 11:51:47
to fakt, znalezienie satysfakcjonującej ilości informacji rzetelnych na temat VitaDirect Tomasz Kozlowski sprawia wiele trudności. jest to znacząca przeszkoda dla osób takich jak ja które chcą pilnie znaleźć pracę. a nie wiecie gdzie w internecie mogę znaleźć informacje na temat bieżących rerutacji w tej firmie?
wróbelek elemelek 2015-02-12 15:23:19
mimo wielkich ogromnych starań nie rozumiem dlaczego firma widnieje w internecie pod dwoma różnymi nazwami, bo interesuje mnie ta właśnia branża i ten właśnie pracodawca ale nie wiem w zasadzie do kogo w tej sprawie pisać i jak zaadresować list motywacyjny. jest jakieś wiarygodne źródło info w tej sprawie?
Paweł Bajorek 2016-08-17 12:58:10
firmajuż nie isnieje
345 2016-08-17 23:07:39
jesteś pewnien @Paweł Bajorek skad takie informacje?
ex PF 2016-11-24 10:54:24
Paweł Bajorek wie co mówi ;)
Pozdrowienia dla Pawła z byłej grupy Centrum!!
Zostaw swoją opinię o VitaDirect Tomasz Kozlowski - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VitaDirect Tomasz Kozlowski