Rossmann

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 393 ocen.

Opinie o Rossmann

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rossmann

asia123

Byłam dziś w tej cudownej drogerii wybrać perfumy dla mojego chłopaka i oczywiscie pani nie zyczyla sobie abym wachala otworzone perfumy z wyższej polki. No przez co ja mam zobaczyc ten zapach przez pudełko? Trochę pomyslec trzeba a juz nie mowie o tym ze pani która krazyla wokół mnie była strasznie nie mila tak samo jak ochroniarze z bożej laski. Wlasnie dlatego nie polceam spędzać tam dłużej niż 5 min jeżeli nie chcesz mieć zepsutych nerwów do konca dnia. Pozdraeiam

Ffff

Czy dostalyscie już pity?

Olczi
@Ffff 14.02.2018 13:20

Ja dostałam na maila już z początkiem stycznia

TopSecret

Jestem rossmanka Ale nie w Warszawie. Ale odnośnie pracy to tak tyrka tyrka i jeszcze raz tyrka. Pani kierownik siedzi na (usunięte przez administratora) ciągle popija kawkę, je i gada przez telefon jak się zorientuje że ktoś jest na magazynie to udaje że coś robi. Wiecznie zmusza asystentki do wyreczania. Mobbing to chyba jej drugie imię bo co chwilę upatrzy sobie którąś z dziewczyn za cel i psychicznie ja dojeżdża. Ja akurat sobie nie dałam wejść na głowę więc mnie zwyczajnie nie lubie do jej pupki nie lize. Pracowała dziewczyna która Pani kierownik upatrzyla sobie na cel to biedna wyladowala u psychiatry i się zwolniła wkoncu bo była zastraszona i znerwicowana. Nie dało się dziewczyny poznać. Atmosfera w pracy średnia. Za pieniądze które nam płacą to połowy rzeczy nie powinniśmy robić. Do tego nawet nie ma czasu na przerwę żeby zjeść normalnie... jak Pani kierownik ma kaprys to się ma dużo 1 zmian jak nie to się ma 1 tak jak ja 2 miesiące temu. Inne dziewczyny miały po 6-7 pierwszych zmian. Nie polecam iść pracować do tego obozu pracy. Do tego nawet próby porozmawiania na temat sytuacji w sklepie z zachowaniem naszej kierownik ktora potrafi po 3 godzinach pracy zerwac sie do domu z regionalnym w przypadku naszego sklepu z nas robią idiotki i wgl wszystko to naszą wina. Do tego targanie kuwet boxow i kartonów. Jedynym plusem tej pracy jest Socjal od firmy i premie miesięczne które Pani kierownik ma prawo nam uciąć lub zabrać jak ma kaprys. Gdyby nie to że musimy z mężem jakoś żyć i nie znalazłam jeszcze lepszej pracy tkwie w tym (usunięte przez administratora) NIE POLECAM!!

iwonka87_23
@TopSecret 21.12.2017 21:54

kolerzanko pracowałam 4 lata jako asystent nie zgadzam sie z Tobą jak byś przeszła pzrez inne sklepy to byś dopiero zobaczyła co to znaczy wykożystywać ludzi moim zdaniem najlepsza praca zaawsze jak nie odpowiada to morzna iść gdzie indziej

xdf
@iwonka87_23 09.02.2018 11:45

Byłaś asystentką? Chyba dlatego,że nie widzieli jak piszesz... Naucz się polskiego.

MS

Pracuję w firmie od kilku lat i jestem naprawę zadowolona. Nie ma zmian grafiku bez powodu, nie ma ściągania do pracy wcześniej, przerwa należy się każdemu pracownikowi, a ciężary dźwigamy wspólnie, a nie samotnie na zapleczu, więc albo mam tak olbrzymie szczęście do ludzi, z którymi pracuje, albo niektórzy chcą dostawać milijony za piękne oczy :)

Hmm

Sluchajcie rossmann to kpina juz na poziomie rekrutacji. Jak chcecie poczuc sie jak durne osły to polecam, idzcie na rozmowe :D

dinowiec

Dlaczego w Rossmanie nie ma całego etatu.

Elooo
@dinowiec 20.09.2017 21:34

Docelowo wszyscy pracownicy będą mieli cały etat.

Marek

Czy ktoś wie jak wygląda pracana stanowisku kierownika regionalnego w rossmanie ? Jaka kasa ? Rodzaj umowy ? I ile sklepów ?

Niezadowolona

Ja pracuje w warszawskim Rossmannie i początek wrozyl dobra pracę w miłej atmosferze jednak teraz jest masakra. Szkole się na asystenta i nie ma tygodnia bez rozmowy z kierowniczka która udowadnia mi jak to bardzo się nie nadaje i jaką to ona szansę mi dała. Pracownicy biorą zwolnienia a ona wyżywa się na pracujących. Praca jest ciężka od dźwigania kuwet, kartonów ból kręgosłupa gwarantowany. Na życzenie mojej kierownik powinnam być dyspozycyjna 24/7 nie mieć życia prywatnego bo jak twierdzi TO TY JESTEŚ DLA ROSSMANNA. Aktualnie planuje odejsc bo psychicznie nie wytrzymuje. Pracy nie polecam wszędzie jest wyścig, gadanie jeden na drugiego, grafik porażka zmieniany z 5 razy bez uprzedzenia ludzie żeby nie pracować kombinują biorą zwolnienia na kręgosłup od psychologa... Kierownicy często są nieodpowiedni na to stanowisko nie wykazują wyrozumienia dla np. Studiujących. Opinie mam na podstawie pracy w kilku warszawskich sklepach Rossmann nie jest to kwestia tylko złej pracy na moim sklepie. Nie polecam tej pracy nikomu...

Miśka
@Niezadowolona 03.11.2017 17:46

Ja też pracuję w Warszawie od roku i ekipę mamy zgraną. Nie ma problemu jak ktoś chce się zamienić zmianą kwestia do gadania.Kierowniczka pracuje razem z nami.Fakt że zawsze jest co robić ale trudno żeby usiąść i siedziec to jest sklep.Wiec nie zgadzam się że wszędzie pracuje się tak samo.Wszystko zależy od ekipy

Eli

Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jak wyglada praca kierownika?

ARTUR

SKLEP DNO SPRZEDAJĄ KOSMETYKI ROBIONE W GARAŻU UŻYWAM KREMU LOREAL MEN EXPERT OD DŁUŻSZEGO CZASU ZAPASY SIĘ SKOŃCZYŁY I KUPIŁEM W ROSSMANIE NIE WCHŁANIA SIĘ WAŁKUJE SIĘ NA TWARZY NAWET PO PÓŁ GODZINNYM TRZYMANIU NA TWARZY KREM MOŻNA USUNĄĆ , OSZUKUJĄ CHAMY LUDZI TO NIE KREM TYLKO JAKIŚ TALK ROZROBIONY W JAKIMŚ GÓWNIE. KPINA Z LUDZI JUŻ NIC TAM W TYM CHIŃSKIM SKLEPIE NIE KUPIĘ.

gość123

Witam. Mam pytanie odnośnie premii inwentaryzacyjnej, może ktoś pomoże. Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim z kodem B (ciąża). Inwentaryzacja w tym roku wyszła dobrze w I progu stąd moje pytanie czy mogę liczyć na premie w tym miesiącu czy nie należy mi się ? pozdrawiam

Gość1234
@gość123 19.12.2017 13:06

To zależy... od kiedy jesteś na L4???

Gość1234
@Gość1234 28.12.2017 23:03

Jeśli Twoje L4 nie przekracza 30 dni przed terminem wypłaty premii inwentaryzacyjnej to masz szansę...jeśli jesteś już dłuższy czas na L4 (nawet jeśli jest to L4B) to niestety premii nie dostaniesz.

####

sklep jak wile innych tego rodzaju w regionie.

Marlena

Generalnie to przy podpisywaniu jakichkolwiek dokumentów trzeba je dobrze czytać. Nie będzie później rozczarowania,

Rossmannka

Pracuję w Rossmannie od roku i kilku miesięcy. Czy jest to praca ciężka? Mam za sobą juz kilku pracodawcow, w tym MarcPol, Biedronkę, Małpkę Express i... w Rossmannie odpoczywam;D Nie uwierzę w to, ze sie nie da awansować czy mieć godzin. Minusem jest 3/4 etatu z mozliwością dorobienia do etatu. To "dorobienie" zalezy od wydajności sklepui tego ile godzin kierownik może wydac pracownikom. Praca w tygodniu to max 10h dziennie w weekendy do 12h. Minimum 4h dziennie. Jesli się starasz i pracujesz a nie obijasz to zostaniesz doceniony. Osobiscie po orku pracy pomyslnie przeszlam rozmowe o awans i aktualnie jestem asystentem. Zarobki w stolicy dla poczatkujacego kasjera to 18.30 brutto za h, Asystent ma 20,80 za godzine brutto. DO tego dochodzi premia miesieczna okolo 200-250zl. Pod koniec roku sa inwentaryzacje w ktorej musi wiazc udzial kazdy pracownik. Inwentryzacja jest dodatkowo platna, podczas niej frma zamawia obiad. Jesli inwentura wyjdzie w 1 progu pracownicy maja 3 razy do roku premie w zaleznosci od przepracowanych godzin 3 miechy wsteccz przed wyplata premii. Premia to niej wiecej 500-700zl. Zalezy od stanowiska (mowie o kasjerze i asystencie). Dodatkowo na mikolajki jest zapomoga 550 netto dla kazdego. Bogaty socjal, multisport, Luxmed i wiele wiele innych. Duzo konkursow miedzysklepowych z fajnymi nagrodami finansowymi badz w kosmetykach. Na swieta paczki z testerow i gratisow od kierownikow. Duzo duzo profitow. Co do grafiku zawsze podawana jest dyspozycyjnosc ktora przewaznie jest respektowana. Pozdrawwiam

daga
@Rossmannka 04.11.2017 21:53

500 -700 zł premii chyba brutto

Asia
@Rossmannka 04.11.2017 21:53

A ja mam pytanie , po jakim czasie od "zniknięcia" oferty pracy ze strony Rossmann ktoś się do Was odezwał i zaprosił na rozmowę?

Aga

Bylam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko asystenta i mile panie powiedziały że min godzin to 127 a Max 168 (Chyba bo już dokładnie nie pamietam). To jak to jest dziewczyny naprawdę? Bo Wy piszecie że pracujecie po 12godz... bardzo proszę o odp...

AW
@Aga 09.11.2017 18:30

Całkiem to możliwe, bo w tej firmie przestano przestrzegać prawa pracy, zwłaszcza odnośnie czasu pracy

a
@AW 20.11.2017 00:27

zatrudnia się pracowników w równoważnym czasie pracy, tzn na 3/4 etatu możesz tygodniowo wyrobić 40h, z normą do 12h dziennie, polecam czytać co się podpisuje

Zainteresowany

Cześć, chciałbym się dowiedzieć więcej o pracy na stanowisku pracownik magazynowy w sklepie. Szukałem w internecie, ale są tylko opisy dotyczące sprzedawcy lub asystenta kierownika sklepu . Jakie są zarobki? Jak naprawdę wygląda taka praca?

...........

Witam ;) Dziewczęta długo się zastanawiałam nad napisaniem opini z własnego doświadczenia, i jest wiele zapytań z tego co czytałam dotyczących pracy w Rossmann. A więc jestem byłą Rossmannką , pracowałam w jednym ze sklepów 4 lata...taaak aż tyle wytrzymałam ... ostatni rok spędziłam w tej firmie jako asystent kierownika. i z przykrością przyznaje że jest to ogromnie cięzka praca, zmiany nocne są bardzo ciężkie, dźwiganie kuwet, kartonów, bywało że zmiana nocna zaczynała sie o godz 20, a kończyła o 8 rano, przy ostrej tyrce bez przerwy, bo przecież rano przychodziła pani kierownik i nie mogła znieść tego że dostawa jeszcze nie skończona, a ona nie wypije sobie kawy xd . więc tak TRAGEDIA, mobing, wyzysk, notoryczne zmiany grafikowe bez uprzedzenia, bo tam pracuje się na wydajności i niestety zmiany grafikowe są konieczne, więc o życiu prywatnym zapomnieć można. L4 w tej firmie nie jest akceptowane, więc z temperaturą, zasmarkana musisz dalej latać na sklepie. Kierownictwo siedzące ciagle w biurze, rozmawiające prywatnie z koleżankami przez telefon, a reszta lata jak plepsy i odwala czarną robotę, jak pokażesz że potrafisz wiele i sprawnie zrobić na sklepie co spodoba sie kierowniczce, nie zostanie docenione wgl, wręcz później wymagają jeszcze więcej. Bóle kręgosłupa, głowy to codzienność. po dłuższym stażu naprawde można nabawić się nerwicy i zlego stanu psyhicznego. Jak będziesz robić ciągle tak jak ci każą i odwalać robotę za kierowniczke i 5 innych osób to jesteś najlepszym pracownikiem, w momencie odejścia z pracy, zostajesz obsmarowany na spotkaniu regionalnym od góry do dołu. podsumowując NIE POLECAM .

Kataarzynaaa

A ja mam natomiast pytanie czy robiąc badania lekarskie do Rossmana płaci się dla lekarza a później oni to zwracają?

Ross
@Kataarzynaaa 26.05.2017 15:32

Nie, Rossmann ma podpisaną umowę z wybraną medycyna pracy, gdzie nowo przyjęty nic nie płaci. Jeśli dojdzie do sytuacji, ze będziesz musiała zapłacić, to po prostu poszłaś do nie tej co trzeba ;)

Stanisław

Dzisiaj kupowałem perfumy w Rossmanie w galerii Nowy Świat w Rzeszowie. Niestety z powodu braku testerów nie można wybrać zapachu. Opryskliwa Pani (chyba ważna osobistość) powiedziała,że firma daje promocje więc nie rozdaje testerów. dziwny zwyczaj biorąc pod uwagę fakt, że pomimo promocji perfumy i tak są drogie. Ktoś powinien sprawdzić czy testery nie są chowane na prywatny użytek. Czy to polega na prawdzie , że nie otrzymują testerów?

Agaagnieszkaagula
@Stanisław 28.11.2017 20:46

Pracowałam w r ossmanie jakiś czas i faktycznie nie ma testerów do różnych produktów ponieważ firmy które je produkują nie chcedawać testerów A zwykle pracownicę nie mają na to wpływu zamiast napisać do producentów żeby dawali testery totrzeba się wyrzyc na sprzedawcy standardowo A przecież sprzedawca po prostu trzyma się zasad ja rozumiem ze każdy chce powachac itd no ale co ma zrobić sprzedawca skoro firmy nie dają testerów tyle w temacie

.....

Nie rozumie 1+1 kupilam 3 zestawy zaplacilam normalna cene to chyba powinnam wyjsc z 6 zestawami tak na chlopskki rozum!!!! A wyszlam z 3 hehe oszusci

Agaagnieszkaagula
@..... 25.11.2017 16:21

Widać ze nikt nie czyta regulaminu a wystarczy przeczytać 2 zdania wybrać 2 różne produkty i mieć klub rossman to chyba nie jest trudne wtedy 1 jest zadarmo ... śmieszy mnie to ze ludzie chca korzystać z danej promocji A nawet nie przeczytają o co w niej chodzi No ale jednak glupota nie zna granic jak sie nie chce przeczytać to potem pretensje do samego siebie

####

sklep jak każdy inny tego rodzaju.

Xyz

Szczerze nie polecam. Wszystko zależy od humoru Pani kierownik. Grafiki układane pod kierowniczke i jej pupili, zwykła kasjerka jest od czarnej roboty i najlepiej żeby pracowała we jak największą ilosc weekendow i miała jak najwięcej popołudniowek żeby ona i jej pupile miały wolne popołudnia. Kręgosłup boli bo co dostawa to każą kuwete trzeba zarzucić na wózek, kartony też w większości lekkie nie są,a co do zarobków to zależy od miesiąca. Są miesięce kiedy ta wypłata jest adekwatna ale najczęściej nie ma wyrobionego limitu albo szefowi nie spodoba się sklep i po dobrej wypłacie bo zaczyna się podcinanie godzin. W większości sklepów atmosfera jest napięta, dziewczyny na siebie bez przerwy nadają a kierowniczki maja się za królowe. Byłam na kilku delegacjach, widziałam sytuację na różnych sklepach i naprawdę nie polecam. Nie w takiej atmosferze, kasjerka odwala czarna robotę i nigdy nie usłyszy nawet dziękuję.

anonymous
@Aleksandra Wiśniewska 20.11.2017 00:45

Szanowna Pani z treści zamieszczonej wypowiedzi wynika iż jest Pani osoba z kadry menedżerskiej szokujący sposób wypowiedzi jaki prezentuje Pani w tym poście świadczy o braku kompetencji,predyspozycji do zajmowanego stanowiska, ale też naraża dobre imię firmy, które Pani reprezentuje. Z przykrością muszę stwierdzić że ten styl wypowiedzi może rodzic dla Pani pewne klopoty natury prawnej

anonymous
@Aleksandra Wiśniewska 20.11.2017 00:45

Czytając taką wymianę zdań jak miała tu miejsce to nawet gdybym miała aplikować do tej firmy to już Jestem na nie - jak widać kierownictwo samo postanowiło sobie wystawić opinię .

Oczy widza a uszy slysza!

Rosmann Siemianowice śląskie Rosmann to praca dla ludzi ktorzy nie maja rodzin ani dzieci! Kierowniczki mysla ze wszyscy beda pracowac i zyc praca w rosmannie! A one same nic nie robia tylko siedza na zapleczu pija kawe i gadają przez telefon! Najgorsza kierowniczka jest Kasia z Siemianowic śląskich a dokladnie z Bytkowa ! Jest dwulicowa falszywa i patrzy tylko na siebie! Zabiera do siebie premie pracownikow ! Myslac ze dziewczyny o tym nie wiedza! A jej przyjaciolka ktora razem z nia pracuje wszystko robi zeby tylko one mialy dobrze! Najlepiej gdyby reszta zespolu pracowala za nie i one mialy kase za siedzenie i pierdzenie ! Najgorsza praca jaka moze byc! Takich ludzi i takiej pracy unikac z daleka! Niech kierowniczka Kasia przemysli swoje zachowanie bo predzej czy pozniej skonczy sie to dla niej zle!

AW
@Oczy widza a uszy slysza! 17.11.2017 19:08

Podobnie jest w Szczecinie. Kierowniczki to w większości znajome regionalnej i mają gdzieś pracowników. Tak źle to jeszcze nie było ale mam wrażenie, że Rossmann poczuł się tak pewnie, że ma gdzieś opinie o firmie i nie boi się odszkodowań. Trochę się dziwię, bo latami budowali markę, a teraz ktoś to wszystko niszczy

Lizus

Ten zakład jest super nigdzie jeszcze takiej kasy nie dostałem i można jeszcze na lewo dorobić.

andi

To jest kolejna WIELKA KORPORACJA, oparta na totalnym WYZYSKU pracowników, gdzie kilku cwaniaczków ma dobre posady i zarabia kase, a cała reszta pracowników zasuwa za marne pieniądze! Po prostu niewolnicy we własnym kraju. A teraz coraz więcej firma zatrudnia np. Ukraińców, którym płaci najniższe możliwe pieniądze! A miliardy euro Rossmann wypompowuje z Polski do swojej centrali, podobnie jak inne korporacje, a na zewnątrz chwali się, jaka to ona nie jest wspaniałą firmą!

sueprman
@andi 01.06.2017 07:06

zgadzam sier w100 procentacj z panem ,(usunięte przez administratora) nic wecej

####

Trochę poznałem ten sklep i ogólnie nie polecam jeśli chodzi o pracę.

Gacola

W Rossmannie pracowalam bardzo dawno temu i co prawda przez bardzo krotki okres czasu ale do dzis bardzo nie milo wspominam ta "prace". Czytajac poprzedniczki widze ze nic sie nie zmienilo. Moje glowne wspomnienia to mobbing, brak pomocy innych pracownikow, ciagle zarzuty ze za wolno, zdarzaly sie krzyki i obrazanie. Generalnie najgorsza moja praca nigdy bym tego nie chciala powtorzyc i w zadnej nastepnej pracy nie spotkalam sie z takim (usunięte przez administratora). NIE POLECAM

Rossmannoowa

Wszystko zalezy od Waszego szczescia. Podobno gdzies w Pl istnieja sklepy z ekipa empatyczna.. Nie mozesz chorowac, pracuj na akord, wrecz zasuwaj jak motorek moze ktos z zarzadzajacych zarzuci ci slaba pochwale. Godzin jak na lekarstwo. Chyba ze jestes typem przydupasa, tacy donosza, a wsrod kobiet to regula. Zawisc i zazdrosc. Albo masz nerwy ze stali, albo do psychiatry.

Felka

Spoko praca w Rossmann-ie ale to handel i chyba nie dla wszystkich!!

malena
@Felka 19.10.2017 11:51

ale jak jest w niemczech właśnie dostałam od nich oferte i nie znam nikogo kto tam pracował

ola

w rossmanie nie mają pasty do zębów bez fluoru!!!! w takim sklepie szok!!!! nigdy tam nie pójde już wole iść do małego sklepu gdzie wszystko dostane!!

nonviva
@ola 22.03.2017 09:32

mają, Hialaya się nazywa ;P

Frania

Bardzo dobrze pracuje mi się w Rossmann-ie, robią co lubię.

annonimus111

praca sama w sobie okej, ale reszta to porażka... atmosfera średnio, zależało jeszcze kiedy i kto był na zmianie. grafik to jakies nieporozumienie, ciagle zmiany bez zapytania czy nie masz już jakichś planów , problemy z uwzględnieniem wizyty u lekarza, problemy ze zwolnieniem lekarskim... na początku miło i przyjemnie żeby zrobić dobre pierwsze wrażenie a później równia pochyla w dół. zarobki może i dobre, ale co z tego jak ciagle ciąży wielka presja na tobie pod niemalże każdym względem, krzywe spojrzenia i zero zrozumienia. no i dodam jeszcze wisienkę na torcie :) możesz zostać zwolniony/a bez podania żadnej konkretnej przyczyny i to z dnia na dzień, bo taka kierowniczka podjęła decyzje. śmiech na sali i nie polecam tej pracy nawet największemu wrogowi :)

dorisos

Jestem pracownikiem w warszawskim sklepie na stanowisku kasjer-sprzedawca. Moje pytanie dotyczy rozmowy z kierownictwem podsumowującej (oceniającej) pierwsze 2-3 m-ce pracy. Przypuszczam, że u Was również jest taki zwyczaj-standard korporacyjny! A może takowy nie obowiązuje w Waszych sklepach? W jakiej atmosferze była przeprowadzona? I najważniejsze - jak na niej wypadliście? Mi kierowniczki wskazały "obszary do poprawy" mówiąc kolokwialnie w czym jestem beznadziejna.. miały na myśli, że za wolno towaruje sklep a przez to nie nadaje się do tej pracy! (sklep wielkopowierzchniowy, obroty na poziomie 1800 000 tyś.) To, że nikt mi nie podpowiedział jak sobie to ułatwić (mimo, że pytałam) w okresie "szkolenia"-piszę w cudzysłowie, ponieważ szkolenia w tej firmie to żenada, ale to druga sprawa!! Stąd moje pytanie jak ocena wyglądała u Was??

Tekla

Jak ktoś nie lubi pracować to wszędzie będzie mu źle, będzie narzekał że musi tak ciężko pracować.?

Kati

Witam,dziewczyny powiedzcie mi taka rzecz-rossmann-stanowisko sprzedawca-czy ktoś zatrudniony i jaki zakres obowiązków? Czy również obsługa kasy?

####

Drogeria Wodzisławiu śl jest pożałowania godna nie tylko towary w cenie jak w innych drogeriach, ale i obsługa niemiła.

Klient
@#### 24.09.2017 10:43

Zgadzam się z tym komentarzem i dodam tylko, że trzeba być totalnym idiotą aby w te ich promocje uwierzyć.

#####

Nie polecam tego sklepu.

Dominika

W sieci pojawiło się kilka ofert pracy - Rossmann poszukuje nowych pracowników do działu marketingu. Czy ktoś z Was może opisać, jak wyglądają warunki zatrudnienia właśnie w tym dziale? Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat tego, jak wygląda praca w tych działach firmy? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją?

Justyna

Szukam pracy i dowiedziałam się, że Rossmann ma jako pracodawca dobrą opinię. Mam zamiar aplikować i gdyby ktoś mógł napisać kilka informacji byłabym bardzo wdzięczna.

Justyna

Jaki jest powód, że firma potrzebuje tak dużo osób.

Rossmannka
@Justyna 24.08.2017 11:34

Duzo nowych sklepow=duzo nowych miejsc pracy

Ola12

Pracuje w jednym z większych sklepów w swoim rejonie. Mamy teraz druga kierowniczkę bo pierwsza tylko się darła i nic nie robiła. Obecna jest jak najbardziej spoko i ekipa wydaje się tez ok. Mimo to zaczyna się bardzo ciężko pracować. Przychodzi masa klientów po 1 rzecz, z racji wydajności na sklepie jest mało osób a klientów sporo, wiele rzeczy nie udaje się zrobić danego dnia, kierowniczka regionalna jest przynajmniej raz w tygodniu, grafik trochę mniej się zmienia niż poprzednio ale jednak. jeszcze teraz nowa forma ma wejść z rozpisywaniem dziennie tylko 5 godzin pracy a kierownik może przedłużyć mak do 8. Idziesz do pracy i nie wiesz o której wrócisz...

Laura

Jeśli ktoś ma możliwości i umiejętności pracować jako zastępca to nie rozumiem po co aplikowac na asystenta? Kierownicy mają czas pracy nieograniczony.

Zainteresowana

Witam dziewczyny mam kilka pytań ile dostaje zastępca na rękę w jakich godzinach sie pracuje i ostatnie czy lepiej aplikować na zastępcę czy asystenta

Zainteresowana

Witam dziewczyny mam kilka pytań ile dostaje zastępca na rękę w jakich godzinach sie pracuje i ostatnie czy lepiej aplikować na zastępcę czy asystenta

Neli

Szkoda, że niektórzy nie pokażą najpierw swoich umiejętności a następnie oczekują odpowiedniego wynagrodzenia. Młodzi pracownicy niech się najpierw nauczą pracować . Wioele do życzenia pozostawia ich praca.

bbb

Witam wszystkich, mam do Was pytanie- ile można się spodziewać na poczatek we Wrocławiu na kasjera?

karoooola
@bbb 11.08.2017 20:57

Właśnie, podbijam pytanie. Ile netto dla początkującego sprzedawcy-kasjera?

sweet
@karoooola 12.08.2017 19:39

16,8 brutto. 12 netto

Lucynka

Spoko firma, normalna praca dla chcących pracować. Osoby z alergią na pracę muszą szukać innej firmy!

Merry

Jak dla mnie praca tragedia, tyrasz jak niewolnik, a znowu to 1900 zl nie jest taka wielka kasa bo w innym sklepie tez tyle zarobisz, a nie musisz dzwigac tak ciezkich rzeczy, dodatkowo pracownice ciagle sfrustrowane, z lacina podworkowa typu urwa itp ciagle niezadowolone. Na sklepie balagan , zmiana grafiku co chwila. Praca jak dla mnie uwlaczajaca godnosci czlowieka

Lena

Interesuje mnie praca zastępcy kierownika sklepu w Działdowie. Czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Czy może ktoś napisać jaka jest atmosfera w tym sklepie? Może jeszcze jakieś informacje przydatne ?

Jolo

A jak wyglada grafik chodzi mi czy sa dwie zmiany czy pracyje sie caly dzien i pozniej jakies wolne dni . Czy asystent tez tak samo pravuje po tyle godzin i jakie sa zarobki na asystenta ????

Zostaw opinię o Rossmann - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rossmann