Avida Sp. zo.o

Poznań

Opinie o Avida Sp. zo.o

teteretete 2013-01-15 21:03:44
a ja sie nie zgodze z opinia, trochę zaangażowania, nauki, sumienności...a efekty będą... prowizja owszem... ale duża... albo ktos wolipodstawe i zarabiac jak przecietny polak albo ktos zgadzasie na 100% prowizji i zarabia porzadna kase ;)
2
zainteresowany 2013-01-26 11:57:53
czyli nie zrobiłaś/zrobiłeś nawet 10 umów skoro piszesz, że za 10 umów"prawdopodobnie"jest dodatek paliwowy?
aaaaaaaaaaaaaaa 2013-06-27 11:19:50
Przypominam Państwu, że znajdujemy się na portalu, którego celem jest poznanie opinii o pracodawcy i wyrażenie zdania przez osoby, które były zatrudnienie lub nadal pracują w firmie, o której jest dodawana opinia. Dlatego pewne pytania są nie na miejscu, proponuję przenieść więc na forum lub czat wewnętrzny między pracownikami.
Pracownik 2013-07-05 15:27:11
anonim - 2013-06-30 13:00:37

kto z osób tu piszących ma informacje ile można zarobić przez miesiąc w firmie Avida sp.z.o.o partner PGE?
Ja otrzymuje wynagrodzenie na poziomie 4000 tyś netto i żyję na lajciku.
3
Gosc 2013-08-21 14:36:45
Witajcie powiedzie mi jak naprawdę wyglada praca? Zarobki, atmosfera w firmie, czy idzie wyrobić plany sprzedazowe? Jak szefostwo?
5
Aktualny Pracownik 2014-09-29 10:40:28
Nie rozumiem. W kredytach - umowa o pracę, stałe godziny pracy, stawki wynagrodzenia lepsze niż u konkurencji, do tego stopnia, że Doradcy przechodzą z innych firm, auta służbowe.. Jeśli tyrałeś i nie zarobiłeś, to lepiej szukaj powodów w sobie, bo tu za efektywną pracę zarobić można i to zacnie.
4
była pracownica 2014-10-09 21:51:05
potwierdzam,tak jest
ooo 2014-10-12 14:27:11
pracowałam też w zespole owej Pani M.Wcześniej znałam ją prywatnie.Mimo tego wymagała ode mnie jak od każdego innego pracownika.Nie było wyniku to z rękawa trzeba było klienta wyciągać no ale pieniądze można było zarobić naprawdę dobre. Auto było dla najlepszych-3 w zespole.Na pomoc pani M.też mogłam liczyć.Musiałam zmienić pracę z przyczyn niezależnych ode mnie.Jeśli ktoś chce pracować i zarabiać to polecam tę firmę
Aktualny Pracownik 2014-10-17 10:26:45
"SĄ EWIDENTNIE WPISYWANE PRZEZ OBECNYCH PRACOWNIKOW LUB JEDNA Z ASYSTETNTEK." - cóż za odkrycie - przecież był podpis pod moim postem - Aktualny Pracownik.
Czyli ktoś tu jednak pracuje, pomimo tych jakże drakońskich warunków jakie niby opisałeś. Każda firma ma swoje plusy i minusy, wszystko zależy od ludzi- to samo się tyczy Pracowników, takich jak Ty, którzy smarują potem w necie takie teksty. Pytanie ile w tym prawdy, skoro ja widzę dookoła także i zadowolonych i zgranych ludzi. Spokojnie, nie dla każdego jest sprzedaż, nie dla każdego bankowość. Aha pamiętaj - zasada pisania na forum - nie piszemy CAPS LOCKIEM ;)
1
Aktualny Pracownik 2014-10-23 11:27:27
Hmmm po tym co piszesz zastanawiam się, czy faktycznie znasz tu system prowizyjny. Jak widzę - nie do końca. W każdym razie ja jestem zadowolony, jeśli Ty także, tam gdzie jesteś, to chyba wszystko gra ;) Pozdrawiam i wracam do pracy.
1
obecny pracowik 2015-03-04 09:06:37
Od czytania tych opinii aż słabo się robi... i oczywiście jak na każdym forum są same negatywne opinie a osoby które są zadowolone nie mają czasu na pierdoły tylko zajmują się wydawaniem kasy którą można tu zarobić, więc postanowiłam to zmienić... Pracuję w zespole w Łodzi od 2,5 roku i stwierdzam,że to jest moja najlepsza praca, kasę zarabiam naprawdę dobrą i można tu zarobić oczywiście jeżeli nie czekasz jak Ci wszystko z nieba spadnie, jeżeli jesteś zaanagażowany i zależy Ci na pracy i na tym aby zarabiać to wszystko jest do osiągnięcia i oczywiście wszystko zgodnie z procedurami. Oczywiście jak to w sprzedaży raz lepiej raz gorzej, czasami czasu brakuje ale na koniec miesiąca jak dostaje wypłatę wiem, że warto było dać z siebie 100% i pracuje normalnie od 8-16, czasami zdarzy się że wrócę o 18 bo klient nie mógł się wcześniej spotkać ale jak dla mnie to nie problem bo tak dla przykładu od dwóch lat na Picie mam dochodu ponad 100tys i nie jestem tu żadnym kierownikiem który podbija opinie.
1
pracownik z poznania 2015-03-04 11:44:15
Ja pracuję w Poznaniu już trzeci rok i też zarabiam dobrą kasę.Parcy jest czasem co niemiara ale WARTO bo kasa też jest dobra.Kierownicy pomagają jak mogą.Jeśli ktoś przyszedł do pracy i myślał,że klienci bedą drzwiami i oknami sami pukać to grubo się mylił.No i pewnie napisał negata bo nie chciało mu się dzwonić
masakra 2015-03-05 09:11:54
Masz inną pracę? Pewnie jesteś cieciem, bo w jakiej innej pracy miałabyś czas obsmarowywać anonimowo byłego pracodawcę? W takim razie życzę samych sukcesów na miarę swoich możliwości z cieciowaniu :D
kjkj 2015-03-05 11:52:20
tutaj nie ma zadnego stresu, ja nie rozumiem tej sprawy. skoro robie sobie podpisy w poznaniu to nie znaczy ze wszedzie tak jest!!!!!! pisalam nie mierz wszystkich jedna miara ale widocznie niekumata jestes, moze wlasnie dlatego juz cie tu nie ma
1
kkkk 2015-03-05 14:32:55
sorry ale PIERWSZA zaczelas
:D
2
Szumi 2015-04-08 12:41:22
O czym wy ludzie piszecie...
Ta firma WERYFIKUJE charakter i umiejętności. Cieszcie się, że nie treba zakładać działalności. Powinie Ci sie noga? Ciepła posadka zagwarantuje Ci stałą podstawę. Można bardzo, bardzo dużo sprzedać. Jedynym ograniczeniem jest nasza głowa i czas. Jeśli czytacie ze zrozumieniem: ZAROBKI NIEOGRANICZONE!
Ostatnie pół roku to świetny czas dla firmy. Wiele dobrych wyników, ludzie zarabiają kasę, żyje się na wysokim poziomie. A to że trzeba sie narobić...no cóż...nikt za darmo wam pieniędzy nie da.
2
nowy 2015-04-09 19:57:56
a jakie warunki przy sprzedaży energii?????
szukam czegoś i będę wdzięczny za opinie..
pozd. wszystkich komentujących
1
Moczymorda :) 2015-04-27 16:35:09
Ja kiedyś pracowałam w oddziale Łódź (w pierwszym zespole).... i bardzo mile wspominam te czasy....robiłam plany, zarabiałam fajne pieniądze, miałam autko służbowe do własnej dyspozycji, była zajebista atmosfera, super imprezy, szefowie(Prezesi i Tomasz) rewelacyjni, możliwości awansu itp....nie wiem co się stało ze tak źle piszecie....ja mile wspominam ten okres dużo się nauczyłam...poznałam wiele ciekawych ludzi( oczywiście zdarzały się tez mendy osobowe tz. karierowicze, ale to wyrzucam poza nawias, nie muszę, nie chcę i nie zadaję się z nimi) ale ogółem wszyscy z pierwszego zespołu utrzymujemy ze sobą kontakt, razem współpracujemy i się wspieramy....ja Avidzie dziękuje za wspaniałe czasy.... :) i jak w życiu bywa jest lepiej lub gorzej...trzeba wyciągać wnioski, uczyć się, dobrze bawić....:) Pozdrawiam wszystkich Avidorów.....
1
szumi 2015-06-24 11:31:24
oczywiście, ze wiecej niz 2500. Kazdy wyrabia tyle ile wyplaci. Typowe w sprzedazy....
Najpierw aplikuj i zobacz czy Cie wogóle wezmą :)) Pozdrawiam
Moczymorda :) 2015-07-03 01:42:33
Palny ustala góra, oczywiście na samym początku są niższe(musisz się wciągnąć).... potem wyższe, ale do zrobienia przy systematycznej pracy. Kasa dużo większa niż 2500..., nawet większa niż 5000 pod warunkiem ze te plany robisz. jak pisałam wcześniej fajna zabawa spotykasz dużo ciekawych ludzi z całej Polski i możesz szybko awansować..... Powodzonka
1
Monika 2015-08-12 15:02:10
Mam isc jutro na rozmowe. To jest cos typu CallCenter dzwonimy umawiamy sie na kredyt i jedziemy w wyznaczone miejsce czy to wszystko odbywa sie telefonicznie ?
Monika 2015-08-12 15:02:14
Mam isc jutro na rozmowe. To jest cos typu CallCenter dzwonimy umawiamy sie na kredyt i jedziemy w wyznaczone miejsce czy to wszystko odbywa sie telefonicznie ?
ollala 2015-08-13 08:29:49
a dokąd idziesz na rozmowę?Poznan,Łódź??
olala 2015-08-13 09:14:52
dokąd idziesz na rozmowę?
Szumi 2015-09-07 07:21:38
Negatywnie wypowiadaja sie ci ktorym 'nie poszlo'.
Roman 2015-10-06 20:25:31
Kasia, moglasbys cos powiedziec na temat owej avidy?
1
marko 2016-02-05 11:20:58
z tego co widzę, to szukają. chyba tu mają nawet swój profil i oferty.
Szumi 2016-02-08 12:48:38
Jeśli ktoś jest osobą nadającą się na to stanowisko to co zaszkodzi wysłać aplikację? Myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, rekrutacja trwa cały czas ;)
Szumi 2016-02-09 11:14:34
Tak, wyplata jest na czas ;)
on1988 2016-08-23 16:14:38
Zarobki na początku 1200 zł + teoretyczna prowizja. Tak to wygląda, były pracownik. Pozdrawiam.
syn fafa 2016-08-23 21:43:11
a ile konkretnie ma wynosić ta teoretyczna prowizja>? jak dla mnie to najważniejsza kwestia bo przecież za 1200 zł nie wyżyję, a możesz chociaż napisac jakie twoje stanowisko
1
Zostaw swoją opinię o Avida Sp. zo.o - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Avida Sp. zo.o