VIG Ekspert

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 16 ocen.

VIG Ekspert
2 16 6 1

Opinie o VIG Ekspert

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Kapitan

Pip już kilka razy działał w Katowickim odziale. Panie Prezesie Fuchs, przeczytaj pan wreszcie wszystkie historie i rozgoń katowickich korporacyjnych bandytów !

Nie pracującym
@Kapitan 10.08.2018 16:15

To jest wina nie firmy tylko kadry zarządzającej , to oni szczują ludzi , są bezwzględni , oszukują pracowników , dla własnych celów robią "własne interesy "

A.

Nie Zgodzę się ze złymi opiniami , pracuję w firmie kilka lat , i jeste zadowolony , pensja na czas zarobki tez niezłe, można dorobić na nadgodzinach , atmosfera ok mogło być gorzej.Pracowalem w warcie ale tam to było duzo gorzej.

anonymous
@A. 25.06.2018 18:48

Walcz z nałogiem Aaa ma rację ... organy ścigania w gotowości bojowej w sprawie o mobbing ect. (o ile wiesz co to znaczy)

xyz

VIG Ekspert posiada wiele działów w różnych miejscach Polski. Trudno ocenić pracodawcę na przykładzie wyjątków, w szczególności, że większą motywację do zostawienia opinii ma niezadowolony pracownik. Osobiście mam pozytywną opinię o placówce w Warszawie. Widać, że zmiany idą w kierunku podejścia pro-pracowniczego.

T
@Aaaa 04.07.2018 10:25

Jakie 10? Jak nic 60 tygodniowo.

anonim

(usunięte przez administratora)

On

Kto wytrzyma tak szaleńczą prace ...

Martyna

Jest oferta na likwidatora szkod do Katowic, ktos coś może napisać ? Jakie wymagania jakie zarobki , ile h się pracuje cZy 8h czy więcej ? Czy sa dodatki ..ect wysłałam cv czekam na odpowiedz

Willy
@Martyna 19.06.2018 10:19

Jest kilka opinii poniżej sa prawdziwe

Willy

Rekrutacja to podstawa tej firmy, jak i szkolenia z niczego ...ważne aby uzyskać informacje jak pracują w konkurencji .. nic innego się nie nauczysz, szkoleń brak przygotowanie do pracy przeprowadzają wewnętrzni pracownicy którzy i tak nie bardzo się orientują w systemach bo tez krótko pracują , do tego nie sa chętni. Bo nikt im za to dodatkowego szmalu nie daje. kierownicy weryfikują umiejętności po kilku miesiącach , ale to oni nie przeszkalają a wymagają, nadgodziny są ale nie płatne., bo skoro zostajesz to jesteś niewydajny i nie potrafisz sobie zorganizować pracy, Upomnij się a możesz zapomniec o premii, najlepiej nic nie mów o rób swoje to jest idea tej firmy. Dyrektorzy i kierownicy zupełnie niepotrzebni w tej firmie ... pobierający niezłe garze , niepomocni ,nie znający procedur ect,

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w VIG Ekspert? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo pomocna!

Zbigniew

Ale lipa. Przy drugim etapie rekrutacji o mojej kwalifikacji decydowała małolata na kaczych nogach. Szok, wypytywała mnie o sprawy o których nie miała bladego pojęcia. Dowiedziałem się twlefonicznie, że został wybrany inny kandydat. Jednak okazało się że była to nieprawda. Znajomy pracujący w VIG zaprzeczył jakoby ktoś został wybrany. O co chodzi tym gamoniom?

Ever
@Zbigniew 26.04.2018 16:58

ta oferta to ściema i niekończąca się rekrutacja. Na rozmowie wyciągają jedynie informacje o działaniu innych firm. Widać to chociażby po zmianie stanowiska z młodszego managera na kierownika. Nie dajcie się oszukać, nic nie mówcie bo oni to wykorzystują

wel0na

Kierownik w Departamencie Contact Center - ta oferta to ściema i niekończąca się rekrutacja. Na rozmowie wyciągają jedynie informacje o działaniu innych firm. Widać to chociażby po zmianie stanowiska z młodszego managera na kierownika. Nie dajcie się oszukać!

Dorota

@KK a jak wygląda sytuacja z dodatkowymi, pozapłacowymi benefitami? Orientujesz się jak wygląda kwestia z aktualnymi rekrutacjami, czy obecnie są prowadzone? Daj znać, wielu osobom się przyda ta wiedza. Dużo z Was wspomina o mobbingu w pracy. Mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce w firmie VIG Ekspert?

Ola
@Dorota 29.03.2018 09:24

Taforma to jest mobing i okropieństwo

kasope78

Stanowisko Młoszy Doradca infolinia produktowa Jakie warunki panuja na Al. Jerozolimskie 162?

Olga
@kasope78 16.03.2018 21:24

Jeśli Nie masz doświadczenia i zależy ci na kasie to wał śmiało ! ;)

K.

Pracowałam na call center przez rok, praca na telefonie, statystyki i inne tam przeniosłam się do innej firmy też na call center , kasa lepsza i umowa na czas nieokreślony, na początek dla "studentów" ta praca jest ok , ale tylko na chwilę aby coś dorobić.

w.w.g.j.d.

ta firma to totalny chaos , brak koordynacji i zarządzania, likwidacja szkód sobie, ubezpieczenia sobie , nie polecam.

Pati

Najgorsze miejsce do pracy. Socjalu zero a nawet kuchnia w takim stanie że pamięta dobrze czasy komuny. Zaduch i smród. Aż się człowiek dziwi jak tski miejsca jeszcze istnieją w dzisiejszych czasach. Oczywiście na 7 pietrze gdzie prezesi siedzą to inna bajka tam nawet jest posprzątane. Praca na likwidacji to koszmar. Niby każdy pomocny ale z każdą pierdoła leci naskarzyc do dyrektora. Zawalają Ciebie teczkami bo oczywiście nie ma szans na elektroniczną dokumentację. A teczki jakiś pracownik zawsze Ci przetrzepie i poskarży jak cos mu się nie spodoba. Tragedia. Pracowałam tam ponad miesiąc i każdego dnia się zastanawiałam co jayam robię... Botanika atmosfera ani miejsce ani pieniądze nie były tego warte.

Ekspert

A ja się nie zgodzę. Dla mnie przełożeni zawsze byli mili i pomocni, zresztą tak jak współpracownicy. Kasa też nienajgorsza. No i przede wszystkim fajna atmosfera.

Wert
@Ekspert 21.10.2017 21:06

A ja pozdrawiam szefową

V.I.G.

DNO. W kwestii zmian w tej firmie raczej nic się nie zmieniło a negatywne opinie są prawdziwe. Szkolenie na pracownika infolinii prowadzą "mentorzy". Ludzie, którzy wytrzymali tam dłużej niż pół roku i twierdzą, że to nie oni są dla klientów tylko na odwrót. Z takim podejściem rotacja pracowników się nie zmniejszy. Umowa zlecenie, praca po 8,5 h, w pomieszczeniu smród, zaduch, klimatyzacja odpalona raz w tygodniu... jak ktoś chce tam pracować to powinien mieć zatyczki do uszu bo hałas jaki tworzą te małpy nie pozwala na odpowiednią obsługę telefoniczną. Krzyki, wulgaryzmy, brak kompetencji mentorków a nawet samej osoby koordynującej zespół. Kolesiostwo wiedzie prym w tej firmie, większość osób pozjadało wszystkie rozumy i gdyby mieli tę pracę zmienić to zaczęli by od zamiatania petów ponieważ praca zupełnie nierozwojowa.

Były pracownik
@V.I.G. 08.02.2018 19:54

Pracowałam w tej firmie kilka lat teraz stwierdzam ,że szkoda tych lat , dorobiłam się wielu chorób m.in. Oczu, uszu, serca, kręgosłupa, odcinek szyjny oraz lędźwiowy ,nadwagi, nadciśnienia,hemoroidów, stresu, niedoczyności tarczycy i chorób psychicznych , czy to było warte ....odpowiem 2 słowami nie warto !!! Fuks ma was ...tam gdzie nie dojedziecie

Administrator

Mamy nowy rok 2018. Jakie zmiany zaszły przez ostatni rok w VIG Ekspert? Czy warunki pracy oferowane przez pracodawcę są dla Was satysfakcjonujące?

Kapitan

Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Moje doświadczenie opieram na pracy w śląskim oddziale. Straszny bałagan, praca w niedziele ( pracodawca zdecydowanie forsuje to rozwianie w zamian soboty). Brak poszanowania prawa oraz klienta.Będąc likwidatorem , wstyd firmować własnym nazwiskiem wydawane decyzje. Kolejny problem to mobbing, fakt znany przez dyrekcje oraz przełożonych, a zamiatany pod dywan.O poziome pracodawcy świadczy znaczna fluktuacja kadry. Vig wiedzie w tym prym. Zachęcam do dyskusji, może krytyczne słowa skłonią zarząd do refleksji i zmieni się sięgająca dna kultura korporacyjna tego podmiotu.

Kapitan
@Do kapitana 08.01.2018 19:49

Kolejna celna i cenna opinia. Głównym zainteresowanie Pani Dyrektor jest to kto z kim się przespał lub miał romans. Równie ważne są też plotki, kto i na jakiej imprezie firmowej narobił "bałaganu". To również główne zaintreresowanie koordynatorów. Jeśli pojawi się sensacja, rozbrzmiewają telefony do i z Warszawki, oraz następuje liczna wymiana @. Oczywiście nie dotyczących pracy. Jeśli trzeba było wesprzeć zespół w natłoku pracy, koordynator wyjątkowo sprawnie przełączał telefon klienta do likwidatora ......i to tyle jego pomocy. Koordynator Rudzki mistrz w ślizganiu się Vigu i okolic. Jak zarząd tolerować może taką pracę całej wierchuszki???? To ewidentne kpiny w stosunku do zarządu!

pracownik

Ja również się nie zgadzam. Płaca jest ok, podobna do konkurencji. Jeżeli chodzi o przełożonych, to pracują na pełnym zaangażowaniu, są zawsze pomocni i szukają rozwiązań. Faktycznie trzeba pracować w nadgodzinach ale wiedziałem o tym od rozmowy kwalifikacyjnej. Nadgodziny są płatne plus dodatkowa premia. W sumie przy większym wysiłku można dobrze zarobić.

wrocław
@pracownik 21.11.2017 21:54

Nie wie skąd Ty wziąłeś te nadgodziny płatne? Ciągle mało i mało. A jak zrobisz dużo pkt to i tak utną pensję bo nie zrobisz porozumień.

anonim

na likwidacji szkód jest najbardziej przekichane. nie kończąca się orka, nadmiar pracy, nadgodziny, wszystkiemu winny i za wszystko odpowiedzialny jest człowiek likwidujący szkody. cele do premii ustalane pod koniec okresu rozliczenia żeby było wiadomo, że się nie należy. wszystko za 2 tyś do ręki

ja
@tom 22.10.2017 16:59

tak

tom

Ile się zaravbia na likwidacji szkód ? na rozmowie pytali ile chce nie powiedzieli ile u nich się zarabia czy tktoś wie jakie są pensje ?

Ela

Pracowałam w tej firmie, niestety nie mogę nic dobrego o niej powiedzieć, poza brakiem szacunku okazywanym przez przełożonych, niepłatnych nadgodzinach , nadmiarem pracy, szybko można wypalić się zawodowo, marne zarobki.

Praca warszawa

Nie polecam tej firmy. Zostałam zaproszona dziś na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko X natomiast rozmowa toczyła się na temat stanowiska Y które mnie zupełnie nie interesowało . Pan nawet nie zauważył że rozmawia ze mną nie na temat ,kiedy zwróciłam mu uwagę nawet nie przeprosił ,nie miał nic do powiedzenia. Nigdy więcej VIG ,strata czasu

twardy

mobing , mobing mobig , cała kadra zarządzaja to jedna wielka klika , razem piją , razem palą razem ...

Waldi

Jeden wielki ( usunięte przez administratora ) to jest jakieś nieporozumienie oprócz mobingu praca w ilościach 2etatow, wieczne niezadowolenie przełożonych , kontrola kontrole kontrola pogania , nadgodziny nieodpłatne , praca w niedziele z obejściem prawa pracy -naginanie ....nie idźcie ta droga

mjhm

a ja widzę, że teraz poszukują rzeczoznawcy komunikacyjnego do Jeleniej Góry z VIG Ekspert. Ogłoszenie wygląda naprawdę ciekawie. Jesli ktoś z was ma możlwiosć poinformowania ile można wyciągnąc netto na takim stanowisku, to bede wdzięczna za informacje

Paweł
@Jaro 25.04.2017 08:10

Taka robota, bat musi być...

anonim

VIG

Zostaw opinię o VIG Ekspert - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIG Ekspert