logo Lidl Polska

Lidl Polska

Wrocław

Opinie o Lidl Polska

ktosik 2017-01-15 10:38
prosisz o rzetelne informacje na portalu frustratów i nieudaczników... :) to ja już Ci odpowiem że nie nadajesz się do tej roboty choćby przez brak umiejętności kojarzenia faktów jeśli TUTAJ zadajesz pytanie :)
7
M.p 2017-01-17 15:46
Pracowałam w różnych sklepach w Lidlu także,jednak nie polecam nikomu takiego syfu najgorszemu wrogowi wraz z kolegą zatrudnilismy się w Lidlu ul.grabiszynska ,tam co się wyrabiało po zamknięciu sklepu pakowanie wynoszenie itd ,zwolnilismy się wraz z kolegą daliśmy wypowiedzenie tego samego dnia skandal omijajcie tą sieć z daleka nie polecam złodziejstwo. Stare pracownice Panie znają się dobrze w tej dziedzinie biorą jak leci pozdrawiam .Mp
3
Stopa 2017-01-17 18:24
Witam jakie są oczekiwana na stanowisku zastępca kierownika sklepu oprócz tych z ogłoszenia? Na czym taka praca polega czy na liczeniu? :)
klient sklepu 2017-01-19 15:49
wielokrotnie bywam w różnych Lidlach w kraju i to co czytam na tym forum jest mało prawdopodobne - przynajmniej z mojego punktu widzenia jako klienta sklepu.

Fakt ,ze jest mało pracowników (średnio 4 osoby) ,ale jakoś nie widzę "nerwówki' przy kasach czy też chamskich odzywek kierowników do personelu.

Może być tak, że zwykły klient tego nie dostrzega, ale jeżeli faktycznie macie tak jak opisujecie, to żal mi was.

W dużych miastach można poszukać innej pracy, ale w małych mieścinach nie ma dużego wyboru i trzeba brać to co dają....a widzę ,że dają małe wynagrodzenie i sporą dawkę chamstwa.

Trzymajcie się i pomyślcie jakie smutne życie prowadzą kierownicy - nie zarabiają kokosów, a obrażają tylko ludzi i ciekawe co zrobiąza kilka lat, jak ich zwolnią i będą wytykani palcami.

4
Polianna 2017-01-20 14:30
Bardzo proszę wszystkie osoby, które pracują w Lidlu o kontakt na maila: dereklate@gmail.com

Na privie wyjaśnię, o co mi chodzi
Skromna 2017-01-23 16:24
W pierwszym dniu pracy otrzymujesz tzw"lezke" to zwykly pikacz ktory rejestruje twoj czas pracy np. Wyjscie na przerwe. Czas pracy liczony jest od momentu kiedy masz byc w pracy np. Od 8 do momentu kiedy idziesz sie przebierac i wychodzisz np. O 16. Nadgodziny sa liczone owszem ale druga strona medalu to tzw iksy ktore dostaniesz za nadgodziny. Aby lidl nie musial wyplacic ci kasy za np. 35nadgodzin. Dostaniesz wolne dni. Czasem moze sie zdarzyc 7dni wolnych bo tyle mialas nadgodzin. Chyba ze jest to czas przedswiateczny i jest potrzebny kazdy na kase czy do towaru wtedy wyplaca ci nadgodziny w gotowce doliczonej do pensji. Np. Pensja 1230 plus premia 190 plus 350zl. Ale jak to bywa zbyt pieknie to wyglada zeby bylo prawdziwe wiec nawala ci iksow i bedziesz miala wolne np. 4 dni w tygodniu.
Skromna 2017-01-23 16:27
Kazdy sklep ma o cos proces ale glosno sie o tym nie mowi czasem sa to plagiaty np. Towaru reklamy itp. Wiec nikt nie jest tu zaskoczony.
2
Skromna 2017-01-23 16:31
Mnie chce sie smiac jak czytam to powyzej. Owszem pracujesz 6h dziennie ale za prace w weekend dostajesz wolne dni np. Ponoedzialek i srode. Z szybkiej kalkulacji wynika ze pracujesz 22dni w miesiacu za 1300zl na reke. Sory ale nie uwazam zeby to byly zle zarobki. Mozesz isc na 8h do innego zakladu pracowac od pon do pt i dostac 1220zl na reke. Prosze bardzo.
2
Skromna 2017-01-23 16:36
Owszem stres jest jezeli jestes menagerem i masz 100% odpowiedzialnosci za sklep. Ale sory memory chcesz miec 3500zl w polsce? Trudno trzeba sie poswiecic. Uprzedzam twoja odpowiedz owszem mozna zarobic 3500zl gdzies inndziej bezstresowo ale nie oklamujmy sie to wymaga wielu lat nauki znajomosci i mocnych plecow.
2
Skromna 2017-01-23 16:45
Na 3/4 etatu czyli 6h dostajesz 1250zl na reke w tym jest wliczona premia 190zl. Pracujesz 5dni w tygodniu 2dni w tygodniu masz wolne za prace w weekend i tu nie ma reguly czy jestes zks czy zwyklym pracownikiem zasady sa identyczne. Na pol etatu czyli 4h na reke dostajesz okolo 1100zl w tym rowniez premia 170zl. Na calym etacie czyli 100% zarobki na reke wachaja sie od 1900zl liczy sie staz pracy z kazdym rokiem zarobki sa podwyzszane co jest zawarte w umowie o prace podpisana juz w pierwszym dniu pracy a wlasciwie szkolenia.
Zainteresowana 2017-01-25 10:52
Co uważacie o lidlu w rydułtowach? Słyszałam dużo opinii, w większosci negatywnych. Nie regularny czas pracy, nadgodziny, okropna atmosfera i donosicielstwo. Znalazłam ofertę pracy w lidlu i chciałam sie dowiedziec jak to wyglada od środka.
rudi666 2017-01-25 20:08
Powiem tak, skoro nie odpowiadala Ci współpraca z Patrykiem to trzeba było zgłosić to wyżej a nie swoje żale wylewac na forum. Trzeba bylo działać dużo wczesniej a nie teraz szukać świadków. Zresztą wiem kim jesteś i szczerze powiedziawszy kazdy by wychodził z siebie pracując z tobą. Ja tez pracuję w rejonie tego krsa
i były sytuacje ze wybuchał złością ale zawsze miał rację. Jego cisną odgórnie więc później onrywa się nam. Ale tak normalnie potrafimy sie dogadac i dla jasności kazdy zks i kierownik umie sie z nim dogadac tylko ty masz problem. Zresztą masz więcej na sumieniu niz on. I chyba jak dobrze sie orientuje to juz nie pracujesz.
5
stalonee22 2017-01-26 14:53
Patryk jest jednym z lepszych kierowników jakich do tej pory mielismy. I nazywanie go nierobem w jednych z ponizszch komentarzy jest nie na miejscu tym bardziej że często nam pomaga jak widzi ze jest nas mało a jestesmy np.przed wizytacja. A ty jesli chcesz mieć wojnę przed sądem to będziesz ja mieć bo wielu pracowników z twojego sklepu będzie świadkami i to przeciw tobie. I zamiast pogrążyć Patryka to pograzysz siebie. To mogę ci zagwarantowac.!!!
4
sfrustrowana 2017-01-28 13:56
Wypchane kieszenie? To nic, nie raz widziałam robiąc zakupy w lidlu przy krzyżówce na Nowym Dworze, jak pracownicy pakują całe kartony do samochodu przez strefę wyładunku towaru, czasami w towarzystwie jakiegoś łysego gościa (możliwe że to ten Robert), a teraz jeszcze sobie do zakupów doliczają 100 zł za parking! Przestańcie kraść to nie będziecie musieli wyciągać kasy od klientów!
stalonee22 2017-01-28 20:32
Do sara.
Z tym człowiekiem da się pracować jak nie znasz człowieka to nie oceniaj po plotkach które gdzieś słyszałaś!! A to że taka Anetka Sow.. nie potrafiła wspolpracowac i to nie tylko z Patrykiem ale w szczególności z pracownikami to należało się jej. Nikt normalny z nia nie wyczymałby na dłuższą metę.
1
Teresa 2017-01-29 12:39
Co trzeba robić żeby zostać kierownikiem sklepu ? Być ogarniętym czy donosić na koleżanki i kolegów regionalnemu ?
13
Basia 2017-02-01 15:43
Nie wiem skąd te wszystkie opisy. Ja pracuje w Lidlu i jest ok. Płacą na czas źle się nie pracuje. Proponuje iść do prywaciarza to zobaczycie jak tam jest wyzysk. Ps pracuje 11 lat w handlu i po dwóch latach w lidlu wkoncu odzylam.
9
woles 2017-02-01 18:44
To co się wyprawia w LIDLU WOŁOMIN to jest dopiero jazda .Ps rozpisze się więcej w weekend. wytrwałości w tych obozach pracy ale to już niedługo
4
kot 2017-02-03 16:42
witam czy ktoś pisał test prestige na zastepce bądź menagera i posiada pytania ?
nnn 2017-02-03 18:26
Śmieszne podwyżki dla zastępców. Wstyd dla firmy!!! Zks II-50 zł brutto a zks I -0zł!!!! To jakiś głupi żart!!!!Pracownicy którzy siedzą teraz głównie tylko na kasie ani myśląc z niej zejść bo i tak wiedza ze wyjda punktualnie dostali większe podwyżki od zksów.A zastępcy siedzą po godzinach i kończą za nich pracę!! Czy firma na prawdę nie widzi jak zasuwaja zastępcy żeby też wyjść normalnie z pracy? I jeszcze ten ryczałt!!!
18
iga 2017-02-04 16:30
witam, bardzo prosze o opinie jak się pracuje w Lidlu we Włodawie, jaka kierowniczka można liczyć na jej wsparcie, dobrze traktuje proacowników.
Jan 2017-02-05 12:42
Lidl to dno, propaganda jak u niemnców
1
Ja 2017-02-06 19:46
Zostałam zapraszona na rozmowę na stanowisko zastępcy czy mam się bać?
10
pati@ 2017-02-06 19:56
Tak!!!
1
Kaczorrra 2017-02-09 13:58
Jak sytuacja we Wrocławiu?
Janusz 2017-02-10 21:15
Powiedzieć mu że po robocie może się niechcący poślizgnąć i sobie coś zrobić bo przecież jest zima no nie ?
2
Marta 2017-02-11 21:22
Witam!
Szukam pracy i wysłałam CV do Lidla w Lublinie. Ktoś wie jak tam jest? Jakie zarobki, atmosfera, itp ?
1
Ania 2015 2017-02-15 19:38
Witam,
mam pytanie. interesuje mnie praca na kasie w supermarkecie. rozwarzam też Lidl - jak wygląda tam rekrutacja i praca, np. z kim jest rozmowa kwalifikacyjna, kto potem jest bezpośrednim przełożonym - kierownik sklepu...? czy jakaś inna osoba? jaka jest pensja i czy np. są jakieś premie, bonusy za długi staż pracy ? czy np. po roku czy innym czasie się zwiększa pensja (jeśli tak o ile?)
są jakieś bonusy przy przyprowadzeniu kogoś do pracy (słyszałam coś, że to się zdaża)?
czy na początku są jakieś szkolenia? kto je przeprowadza? ile to trwa? czy czas szkolenia jest płatny czy nie?
bede bardzo wdzieczna za informacje


Bryla 2017-02-15 20:00
Witam
Czy jest tutaj ktoś kto może udzielić mi informacji na temat pracy w lidlu w skoczowie? Jaka jest tam płaca na rękę ? Jaka atmosfera ?
Zastanawiam sie nad praca wlasnie tak i bede wdzięczna za informacje .
Lidlus 2017-02-17 11:53
Zgadza sie lidl ma teraz w marcu sprawę o mobbing
Znam się na wszystkim i na niczym 2017-02-20 16:06
Rekrutacja na pracownika sklepu wygląda nastepująco:
Zostajecie zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną. Na rozmowie obecny jest menager sklepu może zdarzyć się również tak że wraz z menagerem będzie Kierownik Rejonu.Z reguły pytania nie są trudne i raczej mało zaskakujące:
-Co robiłeś/aś wcześniej
-dlaczego Lidl?
-itd
W większości mówi menager,kierownik rejonu(jeśli jest obecny przy rozmowie) opowiada na czym będzie polegać twoja praca, kwesta finansowa, liczba godzin do wyrobienia itp, itd.
Na końcu informuję Cię do kiedy dostaniesz odpowiedź zwrotną. Jeśli jej nie dostaniesz to znaczy że okazałeś się debilem i nie są tobą zainteresowani, co mam wrażenie zdarza się rzadko.
Zakładając że na rozmowę nie przyszłeś/aś w tłustych włosach, brudnymi paznokciami i z zezem w oczach MASZ TĄ PRACĘ!. Telefonicznie menager lub kierownik rejonu informuje Cię abyś odebrał skierowanie na badania, zgłaszasz się do wyznaczonego przez w/w osoby sklepu (raczej w twojej okolicy zamieszkania) Razem ze skierowaniami dostajesz informacje gdzie takie badania można wykonać, generalnie jest to przynajmniej 5 placówek w różnej części miasta. Badania da się ogarnąć w jeden dzień. Po wykonaniu badań kontaktujesz się z menagerem/kierownikiem rejonu o ich wykonaniu. Umawiacie się w konkretnym miejscu i podpisujecie umowę o pracę. I tu polecam uzbroić się w cierpliwość, podpisywanie umowę o pracę ,to tak jak by brać kredyt hipoteczny. Wszystkie dokumenty są podpisywane x3 a jest tego trochę. Ogólnie trzeba poświęcić na to jakieś 30-40min.
WAŻNE! Umowy a zarazem przyjęcia do pracy w Lidlu odbywają się dwa razy w miesiącu.
Po podpisaniu umowy trzeba wybrać się na wycieczkę krajoznawczą do Gliwic, tam bowiem odbywają się wszystkie szkolenia dla nowo przyjętych pracowników, dotyczy to każdego pracownika firmy lidl od pracownika sklepu do ZKS. Szkolenia zazwyczaj odbywa się po dwóch dniach od podpisania umowy (chodź z tym jest różnie). Pierwszy dzień w Gliwicach to Wasz pierwszy dzień pracy za który otrzymujemy wynagrodzenie. Po dotarciu na miejsce spotkacie jeszcze kilkanaście osób które tak jak Wy pragną rozpocząć pracę w Lidlu. Wszyscy zostajecie zaproszeni do sali gdzie wita Was bardzo miła kobiecina i opowiada o firmie. Trwa to mniej więcej ok 2h. Po chwili przerwy na pogaduchy z Wami wkracza Regionalny kierownik personalny. Opowiada o tych przyjemnych rzeczach jak wynagrodzenie,imprezy,bony,dodatki do pensji i wiele wiele innych. Gadanina trwa ok 1h
Po kolejnej przerwie macie zaszczyt spotkać się z przemiłymi Panami od BHP :)
Po ich przemowach firma Lidl UWAGA! zaprasza na obiad (lunch) w między czasie są od Was zbierane rozmiary Waszych ubrań aby otrzymać ubrania robocze na drugie dzień pracy.
Dodatkowo w ładnych lidlowskich papierowych torbach dostajecie:
kubek,smyczkę,długopis,plakietkę na imię (uczę się), nożyk oraz jakieś broszury.
Zostajecie poinformowani kiedy i gdzie zostaniecie przeszkoleni z jazdy wózkiem elektrycznym (nie ważne że macie swoje uprawnienia) dla szczęśliwców może się okazać że będzie to ten sam dzień w magazynie na dole. Szkolenie ogólnie trwa 8h. (no chyba że jesteście tymi szczęśliwcami od wózków, wtedy się może przedłużyć a szczególnie jeśli w grupie macie jakiegoś zdolniachę który nigdy owego wózka na oczy nie widział, lub sami nim jesteście :) ( grupa ma 3 osoby, nie więcej!)
PIERWSZY DZIEŃ W SKLEPIE.
Jak pewnie dowiedzieliście się na rozmowie kwalifikacyjnej lub później, przez 4 tygodnie będziecie szkolić się w innym sklepie, niż do tego, do którego rekrutowaliście (raczej są to sklepy w okolicy Waszego zamieszkania).Zatem zostaje Wam przedstawiony personel, ten który oczywiście jest w pracy. Zostaje Wam przydzielony instruktor, który przez cały czas będzie się Wami "opiekował". Poza instruktorem, macie również mentora, który jest Waszym cieniem. Osoby te są odpowiedzialne za jak najlepsze przyswojenie wszystkich operacji na sklepie, od wykładania towaru,obsługi na kasie,robienie odpisów,prasowania kartonów,wykładania warzyw-owoców, pracy na "bakniszu" (piekarnia) wykładaniu TICO (mrożonki) i MOPRO(nabiał,delikatesy). Specjalnie napisałam te nazwy, ponieważ jest to często używany slang w Lidlu. Ważne jest również to aby w trakcie tych 4 tygodni przyswoić kody kasowe na art. W/O oraz piekarnia. Dostajecie listę, gdzie znajduje się ok 200-300 kodów które trzeba wkuć do łepetyny :) Po 4 owocnych tygodniach czeka Was egzamin Waszej wiedzy, którą przyswoiliście w tym czasie.Po pozytywnym zaliczeniu, rozpoczynacie pracę w sklepie docelowym, czyli w tym na który rekrutowaliście :) POZOWDZENIA! :)
9
haha 2017-02-20 22:33
Witam
Interesuję mnie opinia na temat stanowiska Manager Sklepu. Konkretnie jakie naprawdę obowiązki, stopień trudności, czas pracy prawdziwy, ile na początku na rękę, stabilność pracy ?
Chwilowy Anonimowy 2017-02-21 02:13
Praca dla "wielkich braków"(bez obrazy dla zwykłych pracowników)... kierownictwo w każdym Lidlu jest śmieszne i beznadziejne, niepotrafiące uporządkować grafiku w taki sposób, aby się wyrabiać. Niekiedy pracownicy siedzą ponad 12h, po czym idą do domu na 8, maksymalnie 10h odpoczynku! Gdzie minimum 11h odpoczynku powinno być już przy 8h przepracowanego czasu! Mam nadzieje że niebawem zostanie to zgłoszone i głowy u Was się posypią, zarówno te które tak zarządzają personelem, a także te które nie potrafią tego przypilnować! Tak mowa tutaj o Was centralo w Legnicy. Mało tego, bo oprócz masowych zwolnień, mam szczerą nadzieje że spotka Was za to i wiele innych spraw tak wielka kara finansowa że nie dacie rady się tak łatwo pozbierać, niestety to tylko marzenia nie jednego człowieka, ale kto powiedział że marzenia są nie do spełnienia. :)

PS. UWAGA! Są od nich w różnych miastach ogłoszenia o prace, gwarantują za 3/4 etatu (130h) +/- 2200zł/brutto! Nie dajcie się nabrać i najpierw zapytajcie zwykłych pracowników ile zarabiają! Gdyż zwykły pracownik (z reguły pracujący 3-8 miesięcy) zarabia 1600/1700zł/brutto za te 3/4 etatu! Nawet jeżeli wyrobi te 130h to na przelewie będzie ledwo 1400-1500zł, a powyżej 130h NIE SĄ WYPŁACANE PIENIĄDZE, tylko są dni do odbioru!
Szkoda że każdy Wasz pracownik nie potrafi otwarcie walczyć o to co w 100% jest jego, czego nie można mu zabrać, a się zabiera...

Mam nadzieje że pomogłem, więc wracam do dalszego zbierania podpisów pracowników przeciwko nielegalnego wyzysku w Waszej firmie, naruszającego kodeks pracy w niejednym oddziale (czyt. sklepie) na terenie Polski.

Pozdrawiam, Chwilowy Anonimowy.
10
Chwilowy Anonimowy 2017-02-21 02:21
@haha

I ktoś taki jak Ty chce iść na Managera sklepu? Szukasz informacji na gowork? dajesz nick "haha"...? Żenujące, "haha" to jest z Ciebie drogi człowieku.
3
dora 2017-02-23 10:56
lidl??tragedia!!!praca dla murzynów lub dla samotnych co nie mają co ze sobą zrobić..byłam na rozmowie wczoraj i po godzinie miałam ochote wyjść z sali..co niektórzy tak własnie zrobili [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda o tym co pisza w gazetach w necie<że zarabiaja kokosy!!owszem dwójkę ci dadza przy 10 lub 12godzinach tyrania!!!
Sebastian górnik1 2017-02-24 07:00
Powinni wymienić w Polsce całą tą agencje ochrony,co obsługują lidle, jest tyle konkretnych firm ochroniarskich że proceder złodziejstwa wśród pracowników Lidla mam tu na myśli Wrocław skutecznie zlikwidować ,przykładem najlepszym jest ochrona w hipermarkecie Auchan Wrocław tam za byle co jak cię zobaczą od razu lecisz ,żadnej tolerancji dla złodzieji . Proszę popatrzeć na ochroniarzy z Lidl Wrocław,same stare dziady, chodzą po sklepie jaka to ochrona to parodia a raj dla złodzieja.Cała tą dyrekcja Lidl to banda zakręconych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami wyrworzyli warunki aby pracownicy kradli i kraść będą złodziejstwo w Lidl Wrocław wśród pracowników to proceder na zakrojoną skalę poszczególni kierownicy rejonu sprzedaży wiedzą o tym ,mają to gdzieś największe skupisko złodziejstwa wśród pracowników w lidlach to ul Bystrzycka , Grabiszyńska no i Muchoborska tam to się dzieje kiedyś niezłe numery robili pracownicy na bierutowskiej ,ale dopiero po kilku latach udało się przypadkiem wszystkich zwolnić ,tak jest można to się kradnie Wrocław jest liderem ,tylko profesjonalna ,niezależna agencja ochrony,nie sugerujaca się zdaniem tych krsów skutecznie przeciwdziałać może w ogromnym procederze złodziejstwa w Polsce,a w szczególności na Wrocławiu
1
Gosc 2017-03-01 00:49
To ten pan napisal to prawda,zdarza sie ze wychodzimy i nawet pozniej.
krasnoludek 2017-03-01 11:19
A jak to jest w Olsztynie z zatrudnieniem w Lidlu?
1
iw 2017-03-01 21:03
Jesli masz ochotę , odezwij się na iwona8@gazeta.pl...mam podobne doświadczenie
nadjon 2017-03-02 10:03
Firma reklamuje się, że pierwsza umowa na rok czasu a tak naprawdę nic to nie daje bo pierwsze zwolnienia są po 3 miesiacach! Obóz pracy, nie można nawet zejść ze sklepu przegryźć coś, żeby nie paść na sklepie po ciężkiej pracy przy warzywniaku czy wykładaniu towaru ..... Każdy krok jest monitorowany i kontrolowany! Zła atmosfera pracy, szczerze nie polecam omijać z daleka ......
1
Paulina 2017-03-02 11:19
Agnieszka 2017-03-06 12:06
Podobno płaca w Lidlu na początek to 2500 na rękę od marca.Prawda to ? Bo u mnie na osiedlu szukają kasjera sprzedawcy a pracuje tylko dorywczo na umowe zlecenie przy wykładaniu towaru. Pytałam jednej kasjerki na sklepie ale nie odpowiedziała mi.
2
Gosc 2017-03-08 02:16
W kazdym lidlu jest tak samo.to nie firma lidl wam kaze robic po godzinach ale kierowniczki nieudaczne,jakby tak jedna z druga zglosila to ,to by dosty krs po tylkach,w Bydgoszczy tez tak jest ,kobiety pracujac od godz 5 rano do godziny 17 ,bo jest wiecej zks i ps i kto ma palety rozwies ,do tego 6kas czynnych .to jak a zkr rak sobie wyrywac nie beda,tylko ci rozkazuja zrob to zwies papniak sprzatnij tam bo mi sie rozwalilo itd. Jakby tak PIHwpadl na kontrole i lidl by mial tak zaplacic kary to'krs by polecialy z hukiem z tamtad.ale nikt sie nie odwazy z pracownic tego zglosic. Sa telefony zaufania w lidlu gdzie tez mozna problem zglaszac.
Gosc 2017-03-08 02:17
W kazdym lidlu jest tak samo.to nie firma lidl wam kaze robic po godzinach ale kierowniczki nieudaczne,jakby tak jedna z druga zglosila to ,to by dosty krs po tylkach,w Bydgoszczy tez tak jest ,kobiety pracujac od godz 5 rano do godziny 17 ,bo jest wiecej zks i ps i kto ma palety rozwies ,do tego 6kas czynnych .to jak a zkr rak sobie wyrywac nie beda,tylko ci rozkazuja zrob to zwies papniak sprzatnij tam bo mi sie rozwalilo itd. Jakby tak PIHwpadl na kontrole i lidl by mial tak zaplacic kary to'krs by polecialy z hukiem z tamtad.ale nikt sie nie odwazy z pracownic tego zglosic. Sa telefony zaufania w lidlu gdzie tez mozna problem zglaszac.
Robert 2017-03-09 08:28
Czy Lidl zatrudnia facetów na stanowisko kasjer sprzedzwca? Roboty sie nie boję tylko podobno w kontaktach z klientami preferuje sie ludzi z miłá aparycją a ja niestety przystojny nie jestem wiéc nie wiem czy jest zens składać podanie.
1
hihi 2017-03-12 12:34
to najpierw ROZWARZ kupno słownika!!!!
Sylwia 2017-03-17 10:29
Przystojny czy brzydal ważne żeby pracował i nie bał się pracy bo różni się zdarzają.
Paulina 2017-03-17 11:17
@Robert myślę, że zawsze warto próbować. Przecież liczą się przede wszystkim chęci do pracy. Koniecznie podziel się z nami informacjami na temat przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.
gość 2017-03-22 10:11
Według regulaminu pracy pracownikowi w każdym tygodniu przysługuje 35 godz nieprzerwanego odpoczynku od pracy.
Przykładowo jeżeli skończysz pracę w czwartek o godz. 23,- piątek masz wolny,- a w sobotę zaczynasz pracę o 6 rano. To nie mieścisz się w przedziale tych 35 godz wolnych.
WYCHODZI ci 31 godz wolnych od pracy. a ty cieszysz się z dnia wolnego jak głupi i nie patrzysz na to że pracodawca cie w rogi wali.

już nie wspomnę o pracy po 9-10 godzin dziennie przez 7-8 dni z rzędu. to jest w ogóle abstrakcja i łamanie przepisów prawa pracy.
Gosc 2017-03-24 11:42
Ale ty jesteś je.....teta 1200 to są duże zarobki walnie się w lep to nawet na czynsz nie wystarcza no chyba że ty dorabianie gdzieś pod stołem głupia cipo ......
Zostaw swoją opinię o Lidl Polska - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lidl Polska