logo Lidl Polska

Lidl Polska

Wrocław

Opinie o Lidl Polska

Marek 2016-11-09 12:09:04
Chcialbym aplikowac do pracy w lidlu. Nie rozumiem tylko o co chodzi z tym ryczaltem za nadgodziny? Jak ewidencjonuje sie czas pracy w lidlu? Macie jakies karty badz czytniki, ktore odbijacie zaczynajac i konczac zmiane?
7
Luli 2016-11-09 14:11:01
Witam Lidl ma proces
8
:D 2016-11-10 11:38:57
dali Ci służbowy telefon że odbierasz?
2
sympatyczka 2016-11-10 21:33:51
Witam
DO p. GAJEWICZA
Szanowny panie jeżeli przyjedzie pan na sklep z tzw. PLANOWANĄ WIZYTĄ to bardzo proszę zeby zerknął pan również do Rcp ile pracownicy spędzili godzin w pracy żeby przygotować sklep na pana przyjazd. Moze to otworzy panu oczy, co tak naprawdę dzieje sie w sklepach i co z nami wyprawiają Krs. A wiem co mówię. Wlasnie przepracowalam 3 dni po ok. 12 godz. Pozdrawiam
21
Zdruzgotana 2016-11-11 00:02:42
A ja wlasnie zrobilam 8 dni pod rzad po 10 h. Ktos mi pomoze? Bo juz nie wiem co robic? Jak chcecie po 8 h to idzcie do zusu za 1500 netto.
slonce 2016-11-12 14:39:02
Szukam pracy na Podlasiu najlepiej w Bialymstoku, czy te rzeczy o ktorych piszesz dzieja sie wlasnie tam bo nie zamierzam siedziec calymi dniami w pracy...
Ja P....ole. 2016-11-13 18:06:01
To ściema ,umowy na 3/4 etatu i 1300zł do ręki już z premierą. Śmiać mi się chce jak to czytam.
5
ss 2016-11-14 17:53:15
daj spokój to cwele są
1
wdzięczna 2016-11-18 12:32:10
Dzięki Ci Boże że lidl polska odrzucił moją aplikację :D ;)
7
Bzyk 2016-11-22 17:39:47
Ile zarabia zastepca kierkierownika sklepu?
merkel 2016-11-22 22:37:05
Działać lenie , nie marudzić
8
Ul 2016-11-26 15:26:00
Taka wypowiedź jest przy każdej pracy gdzie się dzieje źle :D
Nickimi 2016-11-26 16:47:24
Gdzie w lidlu? Chce się przyjąć, chce odejść z innego marketu po 8 latach pracy w nim
CiNek 2016-11-29 22:37:24
Napisze krotko bo szkoda gadac jak masz inna mozliwosc to napewno nie do lidla 3/4 badz pol etatu jakis zart zawsze wiecej mydla oczy zebys zapier... to moze dostaniesz etat NAPEWNO a juz napewno nie zks to jakas.totalna porazka godziny ryczlatem wiec siedzisz do oporu siedzisz na kasie rozkladasz towar a jak cos nie tak to.dostajesz po uszach i oczywiscie KONTROLE szanownych wladz tu sie zaczyna bajka 3 badz 4 ludzi na.zmianir a Ty biedy szaraczku nie zdazyles trawy na zielono pomalowac... jezeli ktos to przeczytam to naprawde nie polecam ja caly czas szukam czegos innego ale niestety taka miejscowosc bez perspektyw
3
Nowy 2016-11-30 18:38:53
Witam pracuje ktoś w LIDLu na Długosza ?? Jaka płaca i warunki tam ??
1
Lidl Rodzina hihi 2016-12-01 21:28:19
Lidl to my Lidl to rodzina . Nie wiszcie co mòwia bo kłamią.Nawet po imieniu kazali sobie mówic banda idiotow . Nie polecam.
2
Nowy 2016-12-03 12:58:31
Słuchajcie, a ktoś ma pojęcie o nowym centrum otwieranym w Psarach/Będzinie?
Jak wygląda praca wózkowego?
Ile płacą za te 3/4? Czy rzeczywiście to ściema i zawsze pracuje się dłużej? Płacą chociaż ze ta nadgodziny (co to znaczy w ryczałcie)? Ile na rękę wychodzi wózkowy?
Czy firma wypłaca wczasy pod gruszą? Bony na święta jakiej są wartości?

Pozdrawiam
5
barszczyk 2016-12-04 20:50:00
Święta racja popieram
3
WALCZE O SWOJE 2016-12-05 08:51:16
WITAJCIE.PRZYGOTOWUJE POZEW PRZECIWKO FIRMIE LIDL (MOBING I ZASTRASZANIE PRZEZ PRZEŁOŻONEGO ), A KONKRETNIE PRZEZ KRS-A Z PRUSZKOWA PANA PATRY.... G. ...... MAM KILKANAŚCIE NAGRAŃ TELEFONICZNYCH JAK TEN PAN TRAKTOWAŁ MNIE PRZEZ TELEFON ( SAMO WYZYWANIE KU....Y I CH.....J NA PORZĄDKU DZIENNYM I PONIŻANIE ) A TAKŻE KILKA PODOBNYCH ROZMÓW INDYWIDUALNYCH. DODATKOWO TAKŻE 3 PRACOWNIKÓW RÓWNIEŻ ZDECYDOWAŁO SIĘ ZAZNAĆ PRZED SĄDEM CO TEN PAN WYPRAWIA I JAK LUDZI TRAKTUJE. JEŚLI KTOŚ Z PAŃSTWA RÓWNIEŻ MA PODOBNE DOŚWIADCZENIA Z TĄ OSOBĄ TO PROSZĘ O KONTAKT NA ADRES @ sara123@wp.pl OBECNIE ZE WZGLĘDU NA ZŁY STAN PSYCHICZNY NIE JESTEM W STANIE CHODZIĆ DO PRACY, PRZEBYWAM NA L4....
19
albert 2016-12-05 13:49:17
do "walczę o swoje" moja młodsza siostra też pracuje w Lidlu,o prawda w innym.mieście ale zawsze. Ja jestem dziennikarzem radiowym i jeśli masz takie nagrania to napisz do mnie bezpośrednio , chętnie się tym zajmę. Może w końcu ktoś w centrali Lidla ( jak porządnie zrobi im się koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym się zaintersuje. albert.zet@wp.pl
4
Anna 2016-12-05 14:01:34
och jak miło:) ktoś się może dobierze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] temu nierobowi Patryniowi G. z Pruszkowa.Mnie też wykończył po 10 latach pracy jak wół...Też się orientowałam u prawnika i powiedział mi że mam 3 lata na ewentualne roszczenia. Jeśli ktoś się odwarzyl to i ja jadę po całości.Ten Pan Krs nic nie rozbił tylko wyzywal Wszystkich nas na sklepie.
6
Gosc 2016-12-06 16:08:23
Ja też jestem na l4 i Bony (600) przyszły mi pocztą ale szanowne kierownictwo nie raczyło mnie poinformować o tym. Paczek dla dzieci nie dostałam bo KRS tak zdecydował bo jestem na l4 na kregoslup na który mogę mieć operacje.... ech...
Kasia 2016-12-06 17:46:03
Panie Krs Grzesiak czas spotkać się w sądzie pracy. I to nie będzie dla Pana miłe spotanie . Za takie zachowania w stosunku do swoich podwadnuch należą się poważne konsekwencje.
3
Jan 2016-12-08 22:41:53
Może ktoś mi pomoże jak się robi przeceny mdm jutro mam robić pierwszy raz a chciałbym się przygotować .
Kandydat 2016-12-09 22:31:25
Witam.
Chciałbym uzyskać informację na temat pracy Regionalnego Kierownika Sprzedaży w Lidlu.
Interesuje mnie kwestia czasu pracy, zakresu obowiązków, możliwości decyzyjnych i oczywiście wynagrodzenia.
Będę wdzięczny za rzetelne informacje.
sara 2016-12-13 14:13:20
Też słyszałam o tym Grzesiaku z Pruszkowa że kilka osób chce pozwać Lidla za niego. Niestety pracodawca odpowiada za niego a w przypadku przegrabej przed sądem mogą (ale nie muszą ) obciążyć go w calosci kosztami i kwota odszkodowania oraz zwolnić go dyscyplinarnie.
Ja do Lidla nic nie mam, z tym czlowiekiem tylko się nie da pracować

2
Rambo 2016-12-14 00:30:42
Nie pracuję w Lidlu W ogóle nie ta branża . Ale trzymam kciuki za pozytywne załatwienie tej sprawy MOBBING to przestępstwo i należy to zgłosić do Sądu Pracy Nagrania się przydadzą w 100% Proszę znaleźć adwokata i trzymać się jego wskazówek A wszystko będzie dobrze Powodzenia
4
Apokalipsa 2016-12-14 16:41:39
Dokładnie. Wyzysk w XXI wieku. Jebana propaganda jak za III Rzeszy. Robią z ludzi debili. Niewolników którzy za damski ..... Pracują, harują gorzej niż w Wietnamie. Szczycą się zarobkami, ZKS ma 2400 zł i tak jak piszesz,przychodzi na 6 a wychodzi nie wiadomo o której. To jest sekta z ludzmi, którzy mniemają się za Bogów. Nie raz i nie dwa byłem świadkiem jak traktują swoich niewolników. I umowy śmieciowe 3/4,ha ha ha jak im nie wstyd. A ci KRS w większości to są jak sekciarze. Mobbing na porządku dziennym,już nie tylko przez KRS ale również w większości przez pseudo Managerów. To teraz takie nowe stanowisko w Lidlu w Polszczynie. Dostaje taki debil samochód,śmieszną skodzinę fabię a większosć z nich to debile z nadania nie nadający się nawet do gnoju. Tak jest w tym kraju. W Niemczech tego nie ma. Zarobki mają takie że tutaj to sobie mogą pomarzyć Polacy. I praca od 6 do 14 a na po południe od 14 do 21 i wszystkie Niedziele wolne a Sobota od 6 do 14. Tak jest w całym kraju. To nie tylko Wrocław. Niewolnictwo i gorzej jak w obozach pracy. Ja nie chciałbym tam nawet przez 15 minut pracowac.
6
Nowy 2016-12-25 18:31:59
Cześć, mam kilka pytań do ludzi pracujących w centrach dystrybucyjnych, ewentualnie do tych, co byli na rozmowach o pracę do nowego CD w Będzinie (może wiecie więcej, niż ja).
1. Jak wygląda praca wózkowego wysokiego składu?
Czy wozi się całe palety, czy trzeba też dużo nosić, przekładać? Czy jest dużo pracy fizycznej, czy raczej się jeździ? Co jeszcze ciekawego?
2. Jak to do końca jest z nadgodzinami?
Podobno pracuje się aż się dzień skończy ;) (czyli po 8,10,12g), a potem wolne jak pracy jest mniej w rozliczeniu czteromiesięcznym. Jak to faktycznie wygląda? Czy te godziny nie znikają jakoś :D Martwię się tym "systemem pracy".
Skoro umowa jest na 130g, jak to wygląda? Mamy rozliczenie 4miesięczne, czyli mamy 4x130=520g w cztery miesiące?
Opole 2017-01-09 19:50:16
Rozmowa rekrutacyjna odbyła się w hotelu festival w Opolu. Zostałam zaproszona na godz. 9. Na samym początku była prezentacja firmy. Po co? Nie mam pojęcia. Osoba, która składa aplikacje powinna chyba wiedzieć gdzie składa i zapoznać się z historią firmy. Było ok 15 osób. A później po kolei każdy wchodził z wcześniej podanymi pytaniami: o wykształcenie, hobby, dlaczego lidl, cele, mocne strony itp. I w sumie nic by nie było dziwnego w tym wszystkim, prócz tego, że musiałam siedzieć tam 5 godzin! Bez żadnej informacji ( pani potwierdzała telefonicznie i mogła o tym wspomnieć) Zero profesjonalizmu. Po co robić spend 15 osób? Na I etapie w sumie nic się nie dowiedziałam, prócz tego co znalazłam w internecie.
zorba 2017-01-10 19:28:56
pracownik sklepu na dzień dobry dostaje 1800 , nie dawno się ztrudiłem to wiem. po roku 150 zł brutto więcejn a po dwóch ok2150, przyczym na rękę to wychodzi nie całe 1500zł. Ja nie będę tak dłużej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za taką kasę. Niech inny głupi przyjdzie na to miejsce albo masochista.
2
zorba 2017-01-10 19:30:17
pracownik sklepu na dzień dobry dostaje 1800 , nie dawno się ztrudiłem to wiem. po roku 150 zł brutto więcejn a po dwóch ok2150, przyczym na rękę to wychodzi nie całe 1500zł. Ja nie będę tak dłużej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za taką kasę. Niech inny głupi przyjdzie na to miejsce albo masochista.
3
leonardo 2017-01-11 19:06:02
Nigdzie indziej nie ma jak w lidlach we Wrocławiu to jedyne sklepy gdzie toleruje się złodziejstwa pracowników zastępców kierownika i nikt się tym nie przejmuje.kierownicy rejonu są informowani ale gówno z tym robią chodzą jak te cioty po sklepie z tabletem i walą głupa.
1
żarek 2017-01-11 19:15:07
Zgadzam się z tym całkowicie, pracowałem w firmie ochroniarskiej dla lidla kilka długich lat,wiem dokładnie co się wyprawia ,jak bardzo pracownicy sklepu okradają co się tylko to da. większość i kierowników rejonowych zna sytuację w swoich sklepach i nic nie robią z takimi osobami,w innych sieciach (hipermarkecie) itp jest to nie do przyjęcia tam taki delikwent wylatuje za przykładowego pomidora gdyby zjadł lub schował w kieszeń.Taka polityka lidla to chore postępowanie bo to banda chorych niespełnionych sexualnie kierowników rejonu ,powinni takie procederu tępić w zarodku..
1
żarek 2017-01-11 19:19:40
Zgadzam się z tym całkowicie, pracowałem w firmie ochroniarskiej dla lidla kilka długich lat,wiem dokładnie co się wyprawia ,jak bardzo pracownicy sklepu okradają co się tylko to da. większość i kierowników rejonowych zna sytuację w swoich sklepach i nic nie robią z takimi osobami,w innych sieciach (hipermarkecie) itp jest to nie do przyjęcia tam taki delikwent wylatuje za przykładowego pomidora gdyby zjadł lub schował w kieszeń.Taka polityka lidla to chore postępowanie bo to banda chorych niespełnionych sexualnie kierowników rejonu ,powinni takie procederu tępić w zarodku..
1
żarek 2017-01-11 19:30:16
Niedawno to w sklepie Lidl na ul.Muchoborskiej we Wrocławiu dyrekcja pozbyła się wspaniałego Managera sklepu,stał się osobą niewygodną dla złodzieji tam pracujących ,niedługo potem udało się zwolnić długoletnią pracownicę sklepu za oszustwa,ale dalej w tym sklepie kradzieże nie ustały jedna z pracownic robi takie to numery że mózg wysiada no cóż i taka osoba wie że gówno jej zrobią więc kraść można , kierownik rejonu odpowiedzialny za ten sklep ma to w d...Byle tylko dobrze pracować widocznie przez tą łysinę i częste masturacje ma to gdzieś to jest dobre bo. Tylko w lidlach można takie wałki kręcić
1
tarantula 2017-01-12 17:43:07
Pracowałam na Lidl muchoboska Wrocław zwolniono mnie robiąc z mojej to osoby gorzej niż złodzieja,lata tam spędziłam ,a prawda taka jest że jedna z zks2 jak tylko wróciła z gubińskiej z Lidla notorycznie kradnie jak leci ,towar pakuje przeważnie na magazynie, wielokrotnie widziałam jak wystają jej rzeczy z kieszeni bluzy,raz to były rzeczy z non food albo sery żółte lub inną żywność.ale jest to najlepsza ulubienica Pana Roberta KRS więc co jej ktoś zrobić może złodziejstwo na potęgę dzięki tej osobie zwolniono dobrego poprzedniego Managera Pana Dariusza cały czas pod tym człowiekiem kopała doły wszyscy znają tą osobę na sklepie i część pracowników wie że ta zks2 robi takie numery
2
sobel@1932 2017-01-12 17:57:44
Wiadomo kto to na muchoborskiej w Lidlu robi takie numery złodziejskie trzeba powiedzieć otwarcie że to MALWINA to samo robiła na Lidlu 1068 też wypakowana wychodziła do domu powinni się jej dokładnie przyjrzeć czuję się nietykalna niewiem jak na 1516 bo na gubińskiej jak poszła na przerwę to jadła w biurze teraz są puszki dla orkiestry to pewnie się obłowi!!
1
ewa 2017-01-13 08:56:14
Część interesuje mnie praca w Lidl Lubin proszę o opinie jaka atmosfera. Dlaczego takie zmiany że szukają tylu menadżerów w tym rejonie i kra a dziękuje.
damian 2017-01-13 09:49:55
Daj sobie spokój z pracą w Lidlu wycisnąć z Ciebie co się da i zwolnią , dlaczego szukają?tylu managerów i KRS, według mojej oceny managerowie uciekają prawda jest taka że będąc zks lub managerem Będziesz latać jak nawiedzona z mopro na linię kas ,o wszystkie niedociągnięcia Będziesz obwiniana zapomnij już o życiu prywatnym ,będąc na 1 zmianie wychodzić Będziesz 18,19 a w niedziele od rana do zamknięcia sklepu ,w końcu zadzwoni ci KRS aby przyjść na chwilę do sklepu i cię zwolnią tam stanowisko Manager znaczy zupełnie co innego raczej Murzyn serdecznie odradzam ,możesz się przekonać jak będziesz w Lidlu przypatrz się dokładnie na kierownika lub zksów latają jak murzyni,biedronka lepiej ma jeżeli chodzi o stanowiska kierownicze a do tego bagna się broń Boże nie przyjmuj.Lidl to kołhoz są inne sklepy oprócz tego bagna i tam szanuje się człowieka pozdrawiam
3
damian 2017-01-13 09:57:34
Wszędzie jest to samo coś źle zrobisz już cię pod kablują stare pracownice wszędzie jest tak samo Lubin Legnica itd zwalniają się kierownicy mają dość takiej niewolniczej pracy,dużo obiecują podczas rekrutacji, a za taką pracę żaden pieniądz w końcu dadzą ci Fabię ,ale wtedy gdy sprawdzisz się jako ich niewolnik ODRADZAM!!!!!!!!!!!!! SYF HUJOWIZNA MURZYNTEX.SA
2
kora 2017-01-13 17:22:18
Gdzie w Lidlu masz zadowolonych pracowników?? Zapierdalać i nic więcej .
2
kora 2017-01-13 17:28:47
To co piszesz mija się z prawdą porządek i fajna atmosfera była wtedy jak była Maria managerem,Piotr to zwykła ciota ,i leń ,jak krecice wały i Czerniejewski nie reaguje to jest kochany wszystkie tam nadajecie się do recyklingu w szczególności waszą była zks-1 abramcz...Co kradła jak leci balonowa Lidl to same brzydkie paszkwile oraz wsiury,SRAM na Was Osrajdupy.
kora 2017-01-13 17:30:15
To co piszesz mija się z prawdą porządek i fajna atmosfera była wtedy jak była Maria managerem,Piotr to zwykła ciota ,i leń ,jak krecice wały i Czerniejewski nie reaguje to jest kochany wszystkie tam nadajecie się do recyklingu w szczególności waszą była zks-1 abramcz...Co kradła jak leci balonowa Lidl to same brzydkie paszkwile oraz wsiury,SRAM na Was Osrajdupy.
1
ktosik 2017-01-15 10:38:24
prosisz o rzetelne informacje na portalu frustratów i nieudaczników... :) to ja już Ci odpowiem że nie nadajesz się do tej roboty choćby przez brak umiejętności kojarzenia faktów jeśli TUTAJ zadajesz pytanie :)
1
M.p 2017-01-17 15:46:27
Pracowałam w różnych sklepach w Lidlu także,jednak nie polecam nikomu takiego syfu najgorszemu wrogowi wraz z kolegą zatrudnilismy się w Lidlu ul.grabiszynska ,tam co się wyrabiało po zamknięciu sklepu pakowanie wynoszenie itd ,zwolnilismy się wraz z kolegą daliśmy wypowiedzenie tego samego dnia skandal omijajcie tą sieć z daleka nie polecam złodziejstwo. Stare pracownice Panie znają się dobrze w tej dziedzinie biorą jak leci pozdrawiam .Mp
Stopa 2017-01-17 18:24:31
Witam jakie są oczekiwana na stanowisku zastępca kierownika sklepu oprócz tych z ogłoszenia? Na czym taka praca polega czy na liczeniu? :)
Agata 2017-01-17 21:06:48
Odpowiadam ci,jako zks 2 czy 1 z chwilą gdy tylko zaczniesz pracę robisz jak jakiś koń wyścigowy.wykladanie towaru zamówienia,latanie do ludzi bo co chwilę dzwonią na Ciebie,to tylko początek tego koszmaru,daj sobie spokój z tym gównem jakim jest Lidl i praca tam za śmieszne pieniądze.to są dziady ci krsi i cała ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrekcja Kaczor Donald,Miss,MEN wsiur z Wysokiej,i pozostali wieśniacy.
2
klient sklepu 2017-01-19 15:49:17
wielokrotnie bywam w różnych Lidlach w kraju i to co czytam na tym forum jest mało prawdopodobne - przynajmniej z mojego punktu widzenia jako klienta sklepu.

Fakt ,ze jest mało pracowników (średnio 4 osoby) ,ale jakoś nie widzę "nerwówki' przy kasach czy też chamskich odzywek kierowników do personelu.

Może być tak, że zwykły klient tego nie dostrzega, ale jeżeli faktycznie macie tak jak opisujecie, to żal mi was.

W dużych miastach można poszukać innej pracy, ale w małych mieścinach nie ma dużego wyboru i trzeba brać to co dają....a widzę ,że dają małe wynagrodzenie i sporą dawkę chamstwa.

Trzymajcie się i pomyślcie jakie smutne życie prowadzą kierownicy - nie zarabiają kokosów, a obrażają tylko ludzi i ciekawe co zrobiąza kilka lat, jak ich zwolnią i będą wytykani palcami.

Polianna 2017-01-20 14:30:53
Bardzo proszę wszystkie osoby, które pracują w Lidlu o kontakt na maila: dereklate@gmail.com

Na privie wyjaśnię, o co mi chodzi
Zostaw swoją opinię o Lidl Polska - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lidl Polska