logo Poczta Polska S.A.

Poczta Polska S.A.

Warszawa

Opinie o Poczta Polska S.A.

ALI BABA 2017-02-19 00:52
POPIERAM B. DOBRA ODPOWIEDŹ...!! TAK TO WYGLĄDA...A LUDZIOM TO TRZEBA ZAWSZE KAWĘ NA ŁAWĘ..
POZDRAWIAM...
sympatyk 2017-02-21 07:37
Psze Pani. Listonosz nie ma obowiązku doręczać listów, które nie mieszczą się do skrzynek pocztowych. Stąd w takich przypadkach wrzuca tylko awiza. W wyniku coraz większych gabarytów przesyłek, które musiałby nosić po całym rejonie poza torbą listonosza, dodam w rękach, także zaczyna wrzucać awiza.
No a W.Sz.Pani, gdyby przeczytała co pisze na awizie, że przesyłka jest do odbioru w dniu następnym, oszczędziła by sobie niepotrzebnej wycieczki na UP.
6
sympatyk 2017-02-21 07:49
Natomiast spieszę poinformować W. Sz. Klientów, że jeszcze parę programów dobrowolnych odejść realizowanych w firmie Poczta Polska i notorycznym powiększaniu rejonów do obsługi przez listonosza oraz jeszcze innym działaniom władz Poczty, przesyłki będę docierały li tylko za pomocą awiz, a i za chwilę, tylko za pomocą informacyjnych "awiz" przez internet.
Poza tym, dzięki coraz większym ułatwieniom pracy listonoszom, wprowadzeniem już pięciu list do wydawania korespondencji plus obsługa tabletu, czas wydawania przesyłek zwiększył się ponad czterokrotnie. Niezorientowanym pragnę donieść, że na doręczenie jednego listu poleconego, listonosz ma obecnie wg tzw. obciążeń, bodaj trzy sekundy. Pozdrawiam klientów. Trzymajcie się ciepło.
5
poczta 2017-02-21 10:29
Praca w Urzędzie Pocztowym Gdańsk 50 Poczta Polska na stanowisku asystent.

Odradzam zatrudnianie się na tym urzędzie. Asystentowi według prawa przysługuje 30 minutowa przerwa- ale na to nie liczcie, bo asystenci najczęściej nie chodzą na przerwy albo na krótkie do 10minut.
Grafiki są niesprawiedliwe- jedni pracownicy mają zmiany ranne i popołudniowe albo tylko ranne, zaś pozostałym pozostaje chodzić tylko na zmiany nocne od 21:00-6:00 lub popołudniowe od 13:00-21:00 (jak kończysz popołudniówkę niby o 21:00 to nie licz na to bo klienci też przychodzą dosłownie za 5 minut 21:00 i musisz ich obsłużyć. Najczęściej to po tej zmianie pracownicy wychodzą przed 22:00). I nie myślcie, że przychodzicie o 21:00 do pracy- musicie przyjść albo 30-45minut szybciej aby "przygotować się do pracy" za free, bo ci za ten czas nie zapłacą. O północy musisz rozliczyć się z gotówki i zamknąć okienko, ale przy okienku pełno jeszcze adwokatów co przychodzą na pocztę dosłownie za 5 dwunasta którzy wykłócają się o obsłużenie i bezczelnie awanturują się jak im nie antydatujesz dokumentów.
Do pracy najlepiej zakup wiaderko długopisów bo poczta nie kupuje a klienci od ciebie będą ich żądać a kierowniczki też na to liczą że będziesz kupować bo inaczej się wściekną. Nie licz na to że klienci ci oddadzą długopisy bo kradną na potęgę.
Co do grafików to nie licz na to, że coś możesz sobie zaplanować. Uprzywilejowane pracownice z byle powodu chodzą na L4 i to długie bo najczęściej nawet cały miesiąc. Pani z paczek raz miała sytuację na nocce, że klient jej powiedział że "powinna swoje braki uzupełnić" to drugiego dnia przyniosła L4 na prawie 4 tygodnie.
Na poczcie zawsze są kolejki i jak będzie więcej osób na qmatiku to kierowniczki stwierdzą że jesteś wolna. Mogą też to stwierdzić koleżanki z pracy i donieść to do kieroniczki albo żądać twojego zwolnienia z pracy (musisz pracować za trzech i lepiej na przerwy nie wychodź bo koleżanki pójdą do dyrekcji aby ciebie zwolnić).
Przyzwyczaj się, że kierowniczki i kontrolerki na ciebie wrzeszczą a ty nic nie możesz zrobić ani im powiedzieć bo zaraz ciebie zwolnią. Na dodatek powiedzą że ty wrzeszczysz!!!
Na urlop letni latem nie licz bo wtedy odpoczywają te co dobrze donoszą. Ty możesz liczyć na urlop wiosną albo jesienią.
Kierowniczki na tej poczcie na stałe nie zatrudniają, nie licz na umowę o pracę na czas nieokreślony bo jej nie dostaniesz. Dadzą ci najwyżej 2-3 umów na czas określony a później powiedzą że centrala nie da ci etatu albo naczelnik nie chciał dać ci umowy na stałe.
Musisz mieć na poczcie znajomości: mamę co tam pracuje czy pracowała, rodzinę, itp. to się uchowiesz.
6
Gorbi 2017-02-22 11:41
Po prostu dno. Nigdy więcej .
1
obywatelrp 2017-02-25 22:34
szkoda tylko że nikt tutaj nie pisze że pracownicy poczty polskiej na wsiach maja umowy na 0,5-0,6 etaty a pracują pełen etat a nawet w większej części ponad etat i poczta polska za to nie płaci. Poczta polska to taka państwowa firma jak obóz pracy karnej gdzie płaca tylko za połowę faktycznej pracy wyzyskując pracowników i nikt tego nie jest w stanie zmienić ani inspekcja pracy ani nawet pfron ponieważ poczta polska zatrudnia chętnie osoby niepełnosprawne i też na wsiach i małych miasteczkach oferują prace tylko na 0,5 etatu a niestety pracuje się minimum cały etat. A osoby niepełnosprawne mają pełen etat w wysokości 7 godzin pracy dziennie czyli po 3,5 godziny powinny zostawić wszystko i wyjść do domu. Listonosze znakiem tego powinni iść do domu o 11:30 czyli nawet praktycznie nie wyszliby w rejon ponieważ przesyłki zazwyczaj na pocztę trafiają w okolicy godziny 10 a do pracy trzeba przyjść na 8 więc zanim przyjmie się przesyłki dostarczone o 10 i je podzieli na rejony mija przynajmniej kolejna godzina więc można od razu zacząć się rozliczać nie wychodząc w rejon. W końcu umowa pracy jest na 0,5 etatu a za nadgodziny powyżej etatu poczta polska nie płaci. Pracownik poczty polskiej
3
Zuzanna 2017-02-27 12:13
Kilka dni temu pojawiła się oferta pracy w Warszawie na stanowisku ds. rozwoju biznesu. Ktoś z Was rozważa aplikację na to stanowisko?
zawiedziony 2017-03-01 19:19
Witam czy "paczka48" dociera do adresata w 48 godzin?Niestety tak nie jest.Nadana o godzinie 10:00 27-02-2017 powinna dojść o godzinie 10 01-03-2017. Jeśli usługa "paczka48" nie zostaje dostarczona do adresata w ww terminie to można żądać odszkodowania za nieterminowość,chyba że ta usługa to "paczka48 dni !To ewidentne wprowadzanie klienta w błąd.Ludzie zróbcie coś z tym,bo konkurencyjni już nie jesteście i tracicie co raz więcej klientów.Pozdrawiam
Evitka 2017-03-01 19:33
Jesteście świetni,tylko musicie się bardziej promować.I wiem jak.Istnieją pl.yty mini CD.Zbieram takie.Tak się promują niektóre firmy.Dlaczego i Wy nie możecie?Niech Wasi urzędnicy i listonosze nagrywają tam np.regulamin czy coś w tym sytlu.I proszęo odpowiedż.Dziękuję.
Zuzanna 2017-03-02 08:29
@Evitka zawsze swói pomysł możesz przesłać bezpośrednio do poczty polskiej. Kontakt znajdziesz: http://www.poczta-polska.pl/kontakt/
1
dart4 2017-03-02 13:17
To prawda, że macie ciężką pracę i nie długo będziecie ziemniaki sprzedawać na życzenie bosów. Płacą tyle na ile się godzicie. Przykro mi, że musiałem to napisać. Prawdą jest, że ludzie mieszkający nie rzadko 100 km od miejsca pracy nie mając za co kupić dzieciom jedzenia godzą się na te pieniądze. Gdyby pracownicy nie podejmowali pracy za śmieszną kasę to musieli by podnieść wynagrodzenia, a tak to korzystają z tego, takie prawo (buszu).

Pozdrawiam i życzę wyższych zarobków.
1
Zuzanna 2017-03-02 13:28
@dart4 pracowałeś w firmie Poczta Polska S.A.? Jakie są Twoje doświadczenia odnośnie pracy?
1
dart4 2017-03-02 13:30
Ciesz się, że dostałeś awizo bo mój listonosz nawet tego nie robi wstrętny leń.
dart4 2017-03-02 13:37
Zuzanna, ja nie pracowałem, uważam że takie instytucje ja PP, ZUS, NFZ itp powinny zniknąć z rynku.
Zuzanna 2017-03-02 13:46
@dart4 dziękujemy za opinie.
Jeśli ktoś z Was w najbliższym czasie wybiera się na rozmowę kwalifikacyjną na jedno z obecnie dostępnych stanowisk w Poczcie Polskiej polecam zapoznanie się z naszymi radami. http://www.praca.blog.gowork.pl/3-wskazowki-ktore-pozwola-lepiej-wypasc-na-rozmowie-kwalifikacyjnej/
1
Evitka 2017-03-02 19:51
Dziękuję.tak zrobię.Pozdrawiam.
Evitka 2017-03-02 20:10
Skorzystałam z Twojej porady,ale nic z tego.Zadzwonić do nich nie mogę,bo jestem prawie niewiodoma i nie mogę im zawracać głowy telefonem.Maila już próbowałam wysłać,ale nie mogę.Nie wiedzieć czeu Windows Life nie chce mi wysłać tego maila.Pomożesz?
Zuzanna 2017-03-06 10:54
@Evitka niestety nie wiem, co mogę Ci podpowiedzieć w tej sytuacji. Może masz jakąś osobę bliską, która pomoże w tej sytuacji. Postarajmy się jednak zachować ten wątek jako miejsce dla osób szukających opinii na temat pracy w firmie Poczta Polska.
2
Evitka 2017-03-06 19:05
Dobrze.Dziekuję ci bardzo.Wiesz,jesteś bardzo miła.Lubię Cię.
Adje 2017-03-06 22:25
Cały dzień przesyłka przelezala w urzędzie w Zabrzu od godz 5.00 Dopiero na drugi dzień wysłano do Mysłowic gdzie przejął ją kurier. Piechotą żółw by szybciej dostarczył.
Zuzanna 2017-03-07 10:23
Ostatnio pojawiła się oferta pracy na stanowisko Specjalista ds. podatkowych. Praca w Warszawie. Ktoś z Was zamierza aplikować?
2
Evitka 2017-03-08 15:39
zuzia,przepraszam,że zawracam głowe,ale dodam jeszcze,że mój pomysł jest w ramach akcji,,Nauka bez barier<<,którą prowadzę.Może się przyłączysz?Byłoby fajnie.Mogłabyś maile rozsyłać.
Zuzanna 2017-03-09 09:09
Ktoś z Was może podzielić się swoimi doświadczeniami na temat rozmowy kwalifikacyjnej do firmy Poczta Polska S.A? Chętnie usłyszymy na co trzeba się przygotować.
Adam 2017-03-09 09:54
To spróbuj jeszcze do policji
Zuzanna 2017-03-09 10:03
@Adam a Ty pracowałeś w firmie Poczta Polska? Chętnie poznamy Twoją opinię.
Evitka 2017-03-09 18:07
Ignorujesz mnie?Nie szkodzi.Znajdę kogoś innego.
J.R. 2017-03-09 21:36
Wczoraj (08.03.2017 ) w godzinach 16.00 a 17.30 miałem okazję wziąć udział w demonstracji sposobu obsługi klienta przez pracownicę Urzędu Poczty Polskiej w Olsztynku. Jako, że tak zwany monitoring przesyłek w Internecie działa kiedy chce, nie zawsze można zaplanować czas na odbiór przesyłki. Tak było i tym razem. Wypad po chleb do sklepu sprawił, iż akurat w tym momencie zjawił się listonosz. Siła wyższa pomyślałem i aczkolwiek ze względu nie najlepszy stan zdrowia uzbrojony w Awizo, zgodnie z wyznaczonym czasem, godziną 16, a 18, po godzinie szesnastej udałem się do wspomnianej placówki przy ul Chopina. Ponieważ przy pierwszym stanowisku, licząc od drzwi wejściowych (tutaj gdzie można również uzyskać kredyt) stanąłem za już obsługiwaną osobą. Przyszła wreszcie kolej i na mnie. Podałem Awizo, pozornie rozgarniętej pracownicy. No i się zaczęło. Pani popatrzyła na dokumencik wystawiony przez doręczyciela i z ogromną powagą kazała mi przyjść po odbiór mojej przesyłki poleconej, któregoś dnia, na przestrzeni dni 14 – tu. A może jutro. Oniemiałem z wyjątkowego wrażenia. Pytam dlaczego, skoro mam Awizo z wyznaczonym dniem i czasem odbioru? Strasznie ważna Pani oświadczyła, że doręczyciel jeszcze nie wrócił z rewiru. To ja poczekam na Pana listonosza, - zadeklarowałem. Nie wiadomo kiedy wróci, odrzekła urzędniczka. Korzystając z powstałego okienka czasowego, zrobiłem zakupy, no i walę po raz drugi do mojej strasznie ważnej urzędniczki. Poprosiłem o sprawdzenie, czy wreszcie będę mógł podjąć przesyłkę. Okazało się, że nawet nie ma mowy. Dlaczego? A no dlatego, że nie podano jej do okienka. I mogę stanąć nawet na głowie listu mi nie wyda. W trakcie wymiany słów, tym razem dosyć podniosłym tonem, dowiedziałem się, iż przesyłka zgodnie z awizo była już do odbioru tuż po 16 – tej. Ale co z tego, że drugie podejście o godzinie 17.30 miało moim zdaniem zwiększyć prawdopodobieństwo, łaskawe, wspaniałomyślne udostępnienie mojej własności. A guzik prawda! Zdaniem wszechwładnej Pani, ani awizo, ani dwukrotne podejście schorowanego, starego człowieka jest nieistotne. I pomyśleć, że tylko dlatego, iż Paniusi nie chciało się podnieść d…. z krzesła, przejść do drugiego pokoju i przynieść moją przesyłkę, opłaconą przeze mnie. Dobrze się złożyło, że pojawiła się jedna z pracownic starszego garnituru. To Ona wyszukała i wreszcie oddała list. Po tym zajściu zastanawiam się, kto zatrudnia takie pracownice? Pozbawione jakichkolwiek kompetencji, wrażliwości i zwykłych ludzkich odruchów. Co się dzieje? Toż to cholery można dostać.
Zuzanna 2017-03-10 11:01
@J.R. myślę, że takie sytuacje warto zgłaszać. Próbowałeś skontaktować się z firmą?
andrzej12 2017-03-10 22:43
potwierdzam ci co narzekaja niech przyjma sie do pracy chocby na sezon i przestana narzekac praca listonosza trwa nieraz wiecejniz 9 godzin dziennie
3
Zuzanna 2017-03-13 09:47
@andrzej12 a Ty pracujesz jako listonosz? Rzeczywiście taka praca jest bardzo wymagająca. Możesz powiedzieć co najbardziej lubisz w swojej pracy?
1
Zainteresowany 2017-03-14 14:53
Mam ofertę na kierowce kat b. Czytam że praca ciężka ale nie do końca mogę znaleźć na czy dokładnie polega.Prosiłbym o jakieś info.
Iza 2017-03-14 17:11
Jednym słowem PORAŻKA! Czym drożej tym gorzej! Ciągłe podwyżki Poczty Polskiej zwalają z nóg. 9,80zł za najtańszy list polecony ekonomiczny gabarytu B???- śmiechu warte.. Ceny poszły w górę a usługi Poczty Polskiej spadły .. List polecony priorytet idzie do odbiorcy 4-5 dni robocze! Zazwyczaj podwyżki wiążą się z lepsza obsługą - tutaj jest odwrotnie! Przesyłki też nie są w poprawny sposób dostarczane- listonosz nie potrafi zostawić awiza odbiorcy. Pytam się więc w jaki sposób odbiorca ma wiedzieć ,że przesyłka czeka na niego w placówce???? Totalny brak profesjonalizmu! W miarę możliwości nie polecam nikomu korzystanie z usług Poczty Polskiej! Szkoda nerwów i pieniędzy na tak kiepskie usługi!
Zuzanna 2017-03-15 09:15
@Zainteresowany mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat szczegółów oferty? Może wtedy będzie łatwiej znaleźć odpowiedz na Twoje pytania.
Zainteresowany 2017-03-15 16:23
Już wszystko wiem,dziękuje
łyżka 2017-03-15 20:47
Zuzia,Eviotka się Ciebie coś pyta.Odpowiedz jej.OPytanie znajdziesz powyżej.
Gabi 2017-03-17 23:28
Pracuję na poczcie i chwalę sobie tą pracę. Zarobki mogłyby być wyższe, ale trzeba sie cieszyc z tego co jest. Ludzie nie czepiajcie sie o jakies głupoty, zwłaszcza zawsze są skargi na listonoszy. Oni mają mnóstwo wszystkiego_przekazy, listy, paczki itp. Ich praca jest naprawdę ciezka
Zuzanna 2017-03-20 09:34
@Gabi rozumiem, że jesteś zadowolona ze swojej pracy. Co najbardziej w niej lubisz? Chętnie dowiemy się również więcej na temat benefitów oferowanych dla pracowników oraz możliwości rozwoju.
Agnetka 2017-03-20 13:20
Zuzia,a może wyślesz maila do Poczty Polskiej,w którym w imieniu Evitki przedstawisz ten pomysł,który ona tu podała,co?
PATII 2017-03-20 19:54
JESTEM PRACOWNICĄ POCZTY POLSKIEJ I BARDZO ŻAŁUJĘ,ŻE Z TEJ DZIADOWSKIEJ FIRMY NIE ODESZŁAM ..PO 19 LATACH PRACY NA OKIENKU MOJA ZASADNICZA STAWKA WYNOSI 2120 ZŁ BRUTTO ,NIE WSPOMNĘ O FATALNEJ ATMOSFERZE W PRACY CIĄGŁYM STRASZENIU ZWOLNIENIEM Z PRACY I OBELGAMI .DONOSZENIEM PRZEZ DONOSICIELI TZW.DOBRYCH PRACOWNIKÓW.O TYM JAK PRACUJESZ NA NASTĘPNY DZIEŃ DOWIADUJESZ SIĘ PO 15 ALBO WYCHODZISZ DO DOMU I CZEKASZ NA TELEFON MAŁO TEGO NIE WIESZ NA JAKI URZĄD TRAFISZ I CZY BĘDZIESZ MUSIAŁA ZASUWAĆ NA PIESZO NIKT SIĘ TYM NIE MARTWI.PO 19 LATACH I WIECZNYM STRESIE DOSTAŁAM UDARU NIEDOKRWIENNEGO I TAK KOŃCZY SIĘ PRACA W OBOZIE KARNYM DLATEGO PRZESTRZEGAM LUDZI ,KTÓRZY SĄ UCZCIWI.BRZYDZĄ SIĘ DONOSAMI NA INNYCH.LUDZIE SZKODA ŻYCIA NIGDY NIE POLECĘ ŻADNEMU MOJEMU ZNAJOMEMU TEJ DZIADOWSKIEJ FIRMY NIGDY!!!!
2
Evitka 2017-03-21 19:21
PATII,a Ty wiesz może czy przyjęła się moja inicjatywa?
zmarnowanepieniadze 2017-03-21 21:11
dziadostwo

Firmy kurierskie - tylko im można ufać.
listonosz przeciążony 2017-03-23 20:12
Witam!
Jestem listonoszem od 4 miesięcy. Woj świętokrzyskie.
1) Odnośnie pań na okienkach. Każdy medal ma dwie strony, trzeba przyznać, że z punktu widzenia klienta wygląda to trochę kuriozalnie dostał awizo przychodzi i nie ma dla niego listu. Jednak ja zawsze na awizo piszę, że odbiór od jutra. Jeśli nawet nie jest napisane to czy ciężko jest zrozumieć że listonosz z rejonu wraca o godzinie np 17:00 to z logicznego punktu widzenia nie da się odebrać przesyłki poleconej np o 16:00 i tu nie ma sensu denerwować się na panie z okienka bo nie ma się po prostu racji.

Jeżeli chodzi o panie z okienka to tak niektóre mają się za nie wiadomo kogo domyślam się prawdopodobnie z czego to wynika. 3 - 4 klientów dziennie wylewających swoje żale na nie, które w sumie nie mają wpływu na to czy wydadzą list polecony jak go nie mają, że komuś listonosz wrzucił awizo a on był w domu odpowiedzcie mi czy to ich wina czy powinny spojrzeć 2w magiczną kulę i to wiedzieć i ponosić za to odpowiedzialność. Prawda jest taka, że wśród klientów jest bardzo wielu prostaków uważających się za nie wiadomo kogo.

Jeżeli chodzi o kolejki to fakt o to ciężko się nie denerwować, ale tu moim zdaniem po prostu procedura wydawania listu jest zbyt długa- nie optymalna. To na pewno można by usprawnić jakoś poprawić.

Cóż na listonoszy nie ma co narzekać przy takim obciążeniu rejonów wywiązują się z obowiązków i tak ponad normę. Czy to ich wina, że rejon który powinno obsługiwać 5 listonoszy i wtedy wszystkie listy i przesyłki szłyby jak w zegarku obsuguje trzech lub dwóch. Ktoś kto patrzy z boku i nie zna specyfiki tego zawodu naprawdę nie ma pojęcia jaka to ( wbrew pozorom ciężka praca)!
Pracownik 2017-03-24 05:23
Praca w ochronie :najgorsza firma w jakiej pracowałem zarobki niskie grafik pracy dobry dla wybranych ,liczenie minut pracy oczywiście na korzyść poczty odradzam pracę zacznę szukać innej.miasto radom.
Zuzanna 2017-03-24 08:50
@listonosz przeciążony dziękuję za pokazanie pracy na poczcie z innej strony. A co możesz powiedzieć o swoich doświadczeniach? Jak po tych 4 miesiącach oceniasz firmę Poczta Polska S.A. jako pracodawcę?
Nie polecam 2017-03-24 19:18
Najgorsza firma jaka może być. Sytuacja wielokrotnie się powtarza. Gościu wysłał mi paczkę 24(ktora na następny dzień o tej samej godzinie powinna być) w czwartek o godzinie 9:37. W piątek o godz. 18 nadal jej nie było. Na śledzeniu paczek pisało że od godziny 6:48 do 17:08 leżała w Komornikach (obok Poznania). Dzwonie na infolijie pani powiedziała że o 13:24 wyjechała z komornik i jest 100% gwarancja że do 20 będzie. Godzina 20 paczki nadal nie ma na śledzeniu pisze że jest cały czas w drodze. NIE POLECAM TEJ ŚMIESZNEJ FIRMY, KTÓRA NAWET NIE POTRAFI DOSTARCZYĆ PACZKI TAK JAK SIĘ NALEŻY.
1
Pracownik 2017-03-25 05:10
Praca w pionie ochrona radom =słabe zarobki kolesiostwo jak nie masz kogoś to grafik pracy źle ułożony ogólnie syf
1
Evitka 2017-03-25 17:42
Pracownik,a Ty wiesz może coś na temat tego,czy wprowadził się mój pomysł z promocją w wersji audio?Jeśli wiesz to mi odpowiedz.
asss 2017-03-26 08:13
Dostalam propozycje pracy na stanowisku behapowca proszę o opinie mających styczność z tym stanowiskiem jak to w praktyce wygląd oraz zarobki
Wojti 2017-03-26 11:56
Firma niepoważna. Po uzgodnieniu warunków umowy, miał być kolejny telefon w celu ustalenia terminu podpisania umowy. Oczywiście nie zadzwonili.
lola 2017-03-27 10:25
wysłałam list polecony priorytetowy za potwierdzeniem odbioru w czwartek o 7 rano mamy poniedziałek i list dalej nie doręczony nikt nie potrafi udzielić sensownej odpowiedzi ani w urzędzie nadania ani też odbioru śmiech na sali co się dzieje odległość od punktu nadania do punktu odbioru to 150 km więc prosty wniosek najszybciej dostarczysz list na piechotę bo poczta ma za trudno
Zostaw swoją opinię o Poczta Polska S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poczta Polska S.A.