Opinie o Mamissima Sp. z o.o. w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Mamissima Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Mamissima Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Rozrywka i rekreacja - produkcja gier i zabawek

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Mamissima Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
Gina

Swego czasu dużo się tam działo, praca w stresie, dużo na głowie, ciągle pretensje, zespół mały, jak ktoś brał wolne to było coś strasznego, nie wyrabialiśmy się a nadgodziny nie były mile widziane. Jak jest teraz?

Jana
@Gina

W każdej firmie jak ktoś bierze wolne, czy L4, jest ciężej. Z tego co pamiętam, nadgodziny, które zdarzały się głownie w gorących okresach, były płatne, chyba, że się ich wcześniej nie zgłosiło, ale to w sumie jest zrozumiałe i z mojego doświadczenia jest tak w większości fir

jul
@Jana

ciekawa jestem opinii innych

Sant
@jul

Ja nie polecam, kto pracował ten wie

Maria
@Gina

Ciągłe pretensje o co? Możesz doprecyzować?

Ciiiiiii
@Maria

Hmm myślę że wszyscy pracownicy i byli i obecni dobrze wiedzą ale trzeba siedzieć cicho ????

Bożena Nowy wpis
@Ciiiiiii

W sensie? Ok obecnych jeszcze czaję, bo konsekwencje, ale cóż może się stać tym byłym? :o Sugerujesz coś niezgodnego z prawem?

Ciiiiiii Nowy wpis
@Bożena

Idź tam do pracy to się dowiesz jaką jest atmosfera :)

K Nowy wpis
@Ciiiiiii

O atmosferę głównie chodzi, dziewczyny czesto płakały po kątach

K Nowy wpis
@K

Ale to było kilka lat temu, nie wiem jak teraz jest.

Natalia

Jak oceniacie atmosferę pracy między pracownikami oraz przełożonymi w Mamissima? Dla mnie jest to dość ważna kwestia więc chciałabym się zorientować czy w firmie każdy jest wobec siebie pomocny i nie ma żadnych zgrzytów :) Jest w porządku?

Zadowolony pracownik
@Natalia

Atmosfera jest bardzo fajna. Wszyscy są dla siebie pomocni, przełożeni również. Nie mam na co narzekać :)

Drag
 Rekomendacja

Na pewno firma zorganizowana, ma świetne podejście zarówno do klienta, jak i do pracownika. Ogółem fajna robota, jak komuś tematycznie pasuje tego typu praca, to myślę że śmiało można.

Bartosz

Świetny pracodawca i firma więc wystarczą chęci do pracy, polecam.

Rozmowa kwalifikacyjna to zwykle stresujące wydarzenie. Czy ta w Mamissima Sp. z o.o. się do takich zaliczała? A może wręcz przeciwnie? Czekamy na Twoją opinię.
logo firmy Psycholog
Szkoła Policealna GoWork
Aplikuj na wiele ofert
Karolina
 Rekomendacja

Uczciwy i słowny pracodawca!

Nicky
 Rekomendacja

Fajna robota, firma dobrze zorganizowana, nie ma na co narzekać tak wlasciwie

Mari
 Rekomendacja

Popieram, miła atmosfera przede wszystkim, jakoś ten czas leci w pracy ;) Wypłaty w terminie, z szefostwem bez zarzutów.

Pracaa

Na początku atmosfera całkiem fajna każdy pomocny, do czasu kiedy nauczysz się swojej pracy i będziecie musieli robić za 4 osoby a jak przestaniesz menadżerka Magda stwierdzi że się obijacie i tak oto zostaniecie docenieni :)

Zostaw merytoryczną opinię o Mamissima Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Mamissima Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Mamissima Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Mamissima Sp. z o.o.
5/5 Na podstawie 4 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Wiertnicza 59
    02-952 Warszawa
  • NIP: 9512196838 REGON: 140705350 KRS: 0000266232
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)