HolandiaJobs

Kozienice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 54 ocen.

Opinie o HolandiaJobs

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HolandiaJobs

Grand 87

Zostałem wysłany przez Holandię Jobs do pracy w heeswijk do agencji mupol, kiedy przyjechalem pod adres musiałem czekać ponad 5 godzin aż ktoś pomnie wyszedł i do domku zaprowadził,a padał non stop deszcz,nawet nie było gdzie się schować,recepcja zamknięta,domek to okazał się jeden wielki (usunięte przez administratora) z grzybem na ścianach i pryczami więziennymi za lozko robiącymi,pozatym koordynator który miał mnie rzekomo zaplanowanego do pracy raz tylko odebrał telefon i poprosił o dane moje co ja już przecież podawałem w polsce,i potem nikt już nie dzwonił,po 3 dniach spakowałem się i wróciłem do polski, powinien mem zarzadac zwrotu kosztów podróży i jeszcze jedno ,rekrutowal mnie pan Krzysztof który moim zdaniem jest nie profesjonalny i nie potrafi skladnie rozmowy z kandydatami przeprowadzisz,odradzam wszystkim pracy nie tyle przez Holandię Jobs co przez takie firmy jak mupol ,firmy krzak

Niezdecydowana

Witam , wyjezdza ktos na tulipany do Lisse ? Przez agencje holandiajobs lub ktos byl ? Prosze o opinie. Gwarantuja super hotel i stawka bez wiekowki

Anka
@Maryś 10.01.2018 08:53

Marys ja też się zastanawiam bo co człowiek to opinia jak coś odezwij się na maila ase282697@gmail.com

Ha Be
@Niezdecydowana 29.12.2017 16:12

Nie polecam ! Wrecz ostrzegam .Ta firma tylko obiecuje cuda a tak naprawde w NL oczy sie otwieraja tym ktorzy wyjechali .Mieszkania (moze nie wszystkie , tego nie wiem) ale to w ktorym bylismy to smietnik brak klamek w drzwiach dziury w futrynach okiennych uszczelnione papierem toaletowym nieogrzewane zimne i zagrzybione smierdzace nory .Bez lodowek , jakiegokolwiek sprzetu typu czajnik , mikrofalowka .Cuchnace materace brak wi fi i to wszystko plus stres za 79 € tygodniowo.Po interwencji w biurze uslyszelismy cytuje :,,a czego sie panie spodziewaly za te marne pare euro ? Willi z basenem ? Jak paniom nie odpowiadaja warunki to prisze jechac do Polski z powrotem."Ocencie Panstwo sami czy chcecie byc tak przyjeci przez swoich rodakow w kraju tulipanow.Na szczescie nie wszyscy sa takimi ludzmi od czasu do czasu mozna trafic na czlowieka .My trafilysmy - znalezlismy inna firme.Pracujemy zarabiamy .

ans

Bardzo fajna agencja zawdzięczam im fajną pracę. Jedyne co mogę napisać na minus to to, że mają nieprawdopodobnie mało do powiedzenia w relacji agencja - pracodawca przynajmniej w moim przypadku.

Nuki

Czy ktoś wie cokolwiek o pracy przy pakowaniu ciastek przez ta agencje

Beti
@Nuki 23.04.2017 21:26

Praca na produkcji. Trzeba być sprytnym ale z czasem idzie dojść do wprawy. Byłam rok temu 4 miesiące tylko bo do szkoły musiałam wracać. tak to nic strasznego, mieszkałyśmy w domku 3 os w pokoju inni mieli po 2 os.

Ola
@Beti 10.05.2017 21:15

Można spytać jak było z dojazdami? Czy daleko i czy płatne? Czy gwarantowali godziny? Czy można było zarobić rozsądne pieniądze?

Krzysiek Holandiajobs

Znajdźcie, proszę, agencję o której nie przeczytacie złych opinii. Wszyscy, którym się nie powiodło i nie mają pracy mają cholernie dużo czasu na siedzenie w internecie i wylewanie pomyj. Nie tylko na nas - pośredników pracy. Na wszystko. Politykę, służbę zdrowia, ligę piłki nożnej, i niepowodzenia w sportach wodnych. No i w swym życiu. Jak już wcześniej pisałem na tym forum - pracuję dla niewielkiej agencji pośrednictwa pracy HolandiaJobs i nie ukrywam tego. Pominę kulturę autora wcześniejszych komentarzy do mego wpisu sprzed kilku miesięcy. Serdecznie mu życzę znalezienia w Polsce pracy odpowiadającej jego wykształceniu i kulturze osobistej. Dalsze moje uwagi poniżej. Proszę mieć na uwadze: ewentualne uwagi proszę kierować w konkretnych przypadkach, a nie na zasadzie: wszyscy jesteście chu..mi, ja by was zaj..ał, itd. Miej człowieku odwagę opisać dokładnie kim jesteś (nie musisz podawać nazwiska) i na jaką podobno minę Cię wsadziliśmy. Uwagi typu: najgorsza agencja, chu..e itd może robią wrażenie na forum, ale ja takie uwagi mogę ja także anonimowo napisać o wszystkich. Wystarczy mieć jakieś złe doświadczenie, zły humor, kaca i pretensje do całego świata, prócz siebie - oczywiście. Dalsze wyjaśnienia: Polskie agencje (jaką my jesteśmy) są zwykle tylko pośrednikami i mają niestety niewielki wpływ na to, co dzieje się na miejscu w Holandii. W Holandii funkcjonuje około 3 tysięcy agencji pracy - w wielu wypadkach są to pracodawcy parszywi, próbujący przez jeden lub dwa sezony dorobić się na naiwności i niewolniczej prawie pracy Polaków, Litwinów, Czechów, Słowaków, Rumunów itd. Większość jednak, szczególnie dużych agencji, które nie są nastawione na jednosezonowy "strzał", stara się zapewnić w miarę przyzwoite warunki. Różnie to wychodzi. Wina leży często po stronie pracodawcy holenderskiego, szczególnie w sezonie (letnie zbiory, sezon przed Bożym Narodzeniem) - często niestety koszmarny bałagan, zamieszanie organizacyjne, niezdolność ogarnięcia wszystkiego i arogancja ze strony koordynatorów na miejscu. Wychodzi burdel, złe zakwaterowanie, długi dojazd do pracy i męka dla wszystkich. NIE WSPÓŁPRACUJEMY z agencjami, które wykorzystują pracowników. Zdarzają się przykre i nie przewidziane sytuacje - mało godzin, złe warunki zakwaterowania. Wyjazd do pracy za granicą ma zawsze element ryzyka - wierzcie mi, że nie wysyłamy ludzi za wszelką cenę. Jeśli ktoś (nie ze swojej winy) jest niezadowolony - staramy się pomóc. Niezadowolona osoba = dla nas wyłącznie problemy. Dostajemy od pracodawcy holenderskiego prowizję za rekrutację osób, które przepracują dłuższy czas i to jest po prostu nasza praca. Nie mamy żadnego interesu, żeby za wszelką cenę wysłać ludzi do pracy - jeśli robilibyśmy to za wszelką cenę, to stwarzalibyśmy tylko problemy sobie i wszystkim wysłanym osobom. Nie o to chodzi. Jeśli ktoś pojedzie, jest niezadowolony (lub pracodawca jest niezadowolony), to jest to dla nas wszystkich porażka. Z naszej strony - nie jest bajka: Wysłaliśmy w 2016 roku do Holandii kilkaset osób, z tego: - kilkanaście zjawiło się pierwszego dnia w pracy nawalonych; - w ciągu pierwszych 2 tygodni pracy następnych kilkadziesiąt osób nawaliło / naćpało się tak, że nie byli w stanie wstać do pracy; - 1 osoba latała z siekierą i została zabrana prze Policję; - 1 osoba została zatrzymana za uprzednio niezapłacone mandaty (o ile pamiętam 960 Euro); - wypłaty 2 pierwszych wysłanych przeze mnie osób wyniosły +- 0 Euro za pierwszy tydzień (2 mandaty @ 86 Euro każdy + wykorzystanie samochodu służbowego na kilkusetkilkumetrową wycięczkę po Holandii); - 1 osoba została odwieziona do szpitala psychiatrycznego (nie przepracowała nawet 1 dnia); - 1 osoba zapiła się na śmierć (bardzo dobrze opłacany fachowiec); - 1 osoba została zatrzymana za malowanie swastyk po pijanemu; - 2 osoby (mimo dokładnych instrukcji) nie były w stanie na zakwaterowaniu określić do jakiej holenderskiej firmy jadą (w hotelu zgłosiły się na zbiórce do zupełnie innej firmy); - kilka osób nie miało prawa jazdy (kiedyś miało, ale straciło, choć deklarowały aktywne prawo jazdy); - prawie 10 osób po uzgodnieniu warunków pracy skorzystało z kilkudniowego bezpłatnego zakwaterowania i nie podjęło pracy; - kilka osób ukradło wyposażenie kuchni (garnki, patelnie); - 1 osoba została zwolniona za kleptromanię (bezwiedna chęć przywłaszczania sonie cudzych rzeczy). Mogę jeszcze długo wymieniać. Wina nie jest tylko po stronie agencji pracy tymczasowej, które, faktycznie, zachowują się czasem bardzo nie w porządku. Wynika to niestety również z zachowania ludzi, którzy byli zdolni w ciągu krótkiego czasu niezbyt efektywnej pracy zrobić więcej szkody, niż byliby w stanie zarobić. I niestety - pracodawcy podchodzą do wszystkich z dystansem - chcą czasem kaucję za mieszkanie, dodatkowe opłat

SS
@Krzysiek Holandiajobs 27.01.2017 23:07

skończycie tak jak TIDO VESTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRACOWNIK ROKU
@czarny pan 07.02.2017 18:27

TO TY (usunięte przez administratora) NIEUDACZNA JAK SMIESZ COKOLWIEK TU PISAĆ, PEWNIE NIC PO ZA ĆPANIEM I CHLANIEM CIE NIE INTERESOWAŁO A PO TYGODNIU TO JUŻ PEWNIE WOGÓLE ZAPOMNIAŁEŚ PO CO PRZYJECHAŁEŚ, (usunięte przez administratora) CIE PEWNIE Z CHUKIEM NA ZBITY PYSK ZA TOTALNY NIE OGAR I ZAŁOŻE SIĘ ŻE KAŻDY TUTAJ KOMENTARZ JEST OD CHOREJ PSYCHICZNIE PATOLOWEJ (usunięte przez administratora) CO ZE ZŁOŚCI ŻE NIC NIE MOŻE OSIĄGNĄĆ PISZE TYLKO BZDURY. PUKNIJ SIĘ W ŁEB PATOLU ŚMIERDZĄCY BEZ CELU JEDYNE NA CO ZAŁUGUJESZ TO TO ABY ZESRAĆ CI SIĘ NA PRZECHLANY I PRZEĆPANY RYJ !!!!!

Worker

Bardzo nie polecam wyjazdu do pracy z tą agencją, bo po przyjeździe do Holandii będziecie już zostawieni sami sobie i "to co jest w Polsce zostaje w Polsce". Warunki pracy oraz stawki są niejasne i niepokrywają się z tym, co było obiecane w Polsce (Pani Joanna- koordynatorka udaje, że nie wie o co chodzi i mówi, ze fakt, ze jakaś oferta została nam przedstawiona nie oznacza, ze będzie ona obowiązywała). Godziny pracy różnią się (wychodzi ich mniej), są tez dodatkowe koszta- np. Za dojazd do pracy czy wyrobienie numeru Sofi. Do pracy nie jedzie się 20-30 km tylko ponad 100 i trzeba za to zapłacić. Jeżeli masz prawo jazdy albo kierujesz albo tej pracy nie masz. Mało tego, nie ma umowy i nie ma ubezpiecznia. Wszelkie próby wyjaśniania czegokolwiek nie maja sensu- każdy koordynator z Polski mówi co innego lub nie odbiera telefonu. Nie polecam!

omojbobo
@worker2 20.07.2017 20:18

To jak to? wysłaliście ludzi do pracy do holandii bez podpisanej umowy !?? żartuje sobie Pani? na to są pragrafy... zachować wszystkie maile, smsy, tylko trzeba to zgłosić

Znajoma
@worker2 20.07.2017 20:18

Co za brednie . A od kiedy nr sofi jest odpłatny? Tak robią tylko najgorsze biura w Nl . Od 10 lat pracuję w Nl więc wiem co piszę.

rzeźnik

praca na kurczakach 9/h czy wy jesteście normalni???? stawka min 12/h

Paulina

Zachęcam wszystkie osoby, które współpracowały w HolandiaJobs lub nadal współpracują do dzielenia się z zainteresowanymi pracą w tej firmie użytkownikami forum wszystkimi swoimi spostrzeżeniami, np. na temat warunków zatrudnienia, atmosfery i zakwaterowania.

Ola

Szukam opini na temat pracy w szklarni przy bluszczu przez holandiajob.

Paulina

@Ala, interesuje Cię praca za pośrednictwem HolandiaJobs? A może już zostałaś zatrudniona? Możesz opisać jak wygląda proces rekrutacyjny w tej firmie?

Ala
@Paulina 07.11.2017 18:05

Interesuje mnie praca ,chciałabym poznać opinie osób które już tam pracują

Ala

Pracuje ktoś w Uden przy pakowaniu jajek ?

Leon

Wypadałoby uprzedzić wszystkich potencjalnych pracowników gdzie i w jakich warunkach będą mieszkać. Tzn. Jaki standard ile osób w jednym pokoju gdzie znajduje się łazienka jak wygląda praca opis bardzo szczegółowy aby unikać nieporozumień . Wtedy możemy rozmawiać o zdrowym podejściu przez agencję do pracownika.

mgr123

Czy wybiera się ktoś na cebulki kwiatowe przez tę agencję ? Praca w Hoofdoorp

ja
@mgr123 07.07.2017 15:17

Nigdy więcej z tym biurem ! Ostrzegam wszystkich, nic nie jest tu tak jak obiecują.. Nie dajcie się oszukać

Nestee

Ja tam byłem rok temu na wakacjach przez tę agencję, rekrutował mnie Pan Krzysztof i nie miałem żadnych problemów, w wieku 18 lat miałem 190 euro tygodniowo, zakwaterowanie dobre. Więc nie wiem, ja miałem takiego farta? czy inni przesadzają?

Do Holandii

Jedzie ktoś do Holandii w maju do kwiatów w szklarni? Tak 20 maja?

Sh.
@Do Holandii 14.05.2017 16:18

Ja mam jechać 20.05. Na razie jestem na etapie załatwiania papierów. A Ty skąd wyjeżdżasz?

POGROMCA

ZAWSZE BĘDZIE HAMSTWO ZA GRANICĄ CZY HOLANDIA CZY FRANCJA CZY BELGIA I TAK BYŁO JEST I BĘDZIE POLAK POLAKOWI JAK WRÓG PODJEBIE OBGADA OKRADNIE NA KONIEC ZAZDROŚĆ NIENAWIŚĆ ITP.MENTALNOŚĆ POLAKA BYĆ OKRADANY PRZEZ FIRMY ZA GRANICĄ POZOSTANIE TAM NIE WRÓCI DO PL.BO ZAWSZE JEST ZA GRANICĄ I TEGO WOLI POLAK NIŻ W PL.PRACOWAĆ ZA GROSZE ALE UPADLAĆ SIĘ WIATRAKOM PONIŻAĆ BYĆ GANIANY DO PRACY TEGO NIE BIORĄ POD UWAGE ZRESZTĄ JAKĄ MAME OPINIE ZA GRANICĄ?NAJGORSZĄ I NIC NA TO NIE PORADZIMY

YouTube - Szafarek Tomasz

i jaka agencja jest normalna sprawdzona czy takie istnieją ? Widziałem już takie pytanie wyżej w poście ale nikt nie odpowiedział czy to dlatego że Polak za granicą taki jest jak mówią ? pies ogrodnika O złych piszecie a w całej Holandii nie ma dobrej ? To po co tam siedzicie ? Może czas do kraju wracać ? Tu pracować i wychodzi na to że będziecie szczęśliwi chyba że jak to Polak lubi narzekać że wszędzie źle ? Nie wiem tylko pytam Jak ktoś się poczuł dotknięty to przepraszam

YouTube - Szafarek Tomasz

To w jaki sposób wyjechać żeby nie zostać oszukanym ? Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć ? Bo chyba są tam ludzie co pracują normalnie czy wszyscy s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale siedzą cicho i tylko parę osób ma odwagę się odezwać ? Proszę o odpowiedź bo nie mogę tego zajarzyć a jestem naprawdę bardzo ciekawy Pozdrawiam wszystkich

Grzech
@YouTube - Szafarek Tomasz 14.04.2017 01:27

Niestety nie da się.Przez cykliczne wyjazdy w ciągu 10 lat do NL przekonałem się że nie ma dobrych agencji. A jeśli znajdzie się na przymiar to prędzej czy później coś się psuje i ... resztę dopisz sobie sam.

YouTube_Szafarek_Tomasz

To jednym słowem nie wyjeżdżać ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Taka Jedna Wredna

Bo to nie agencja Holandiajobs robiła Ci rezerwację zakwaterowania. Nawet nie wiesz kto Cię miał tam zatrudnić?!

Paulina

A co najlepiej wspominacie ze współpracy z HolandiaJobs?

Pankratka

Polecam wam oszołomy czytać ze zrozumieniem! Agencja POŚREDNICTWA pracy wy tępe dzidy ! w Sumie pojechałem poprawcowałem wróciłem i tyle . VENI VIDI VICI . Nara

SPAWACZ

Mam z tego pseudoposrednictwa wyjazd na spawanie scianek szczelnych,dostałem tylko namiary na chate,i tel do jakiegos Ricka, ma mi podesłać kontrakt na budowe w ciągu tygodnia. ;0 ;O ( usunięte przez administratora ) Już raz pojechałem do Danii na tel.i ( usunięte przez administratora )000zł.

andy

SZczerze koledzy siedzialem w tym kraju 7 lat i zawsze sa jakies problemy z agencjami nawet tymi holenderskimi czasem tak bywa tam albo dogadasz sie z szefem i idziesz na kontrakt albo jestes dymany przez agencje taki kraj taki obyczaj ::)))

Michael

siemka kwiaty kos cos ? i do jakich firm wysyla HolandiaJobs :) dzieki za jakies info pzdr :)

Damian222

Praca w Tilburgu na zamówieniach przed Holandiajobs ktoś coś wie ?

oszukany

i to jest strzał w 10 kolego

mec

Panowie dopiero co zrezygnowalem z ich uslog nie marnojcie czasu tak jak pisza zero tolerancji dla pracownika bylem przez Adama Kawe to jest typowy naciagacz ktory klamie ty masz tanczyc jak oni graja i pracoje tam Patryk ktory ma wszystkich Polakow w D.....ie

krzyś hol.job.

taaak.potwierdzam. oni tylko wysyłają a płatnikami są hulendrzy ale mieli nie raz zgłaszane ci z polski co wysyłają że nie płacą w hulandii a polocki nic se z tego nie robia i dalej wysyłają . czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

bbbb

masz frajerze jeden i drugi napisane kim oni są. to poco pytasz dalej. to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przestepcy

eloo

Jadę również do waalwijk do magazynu doc data ktoś posiada jakieś informacje jak tam jest ?

PiniondzOnaCzuje

Z tego co wiem to HolandiaJobs ma się całkiem dobrze, ogólnie w tym momencie z końcówki września,ale także już z października, dosłownie sprzed kilku dni jest mega dużo ofert, niektóre naprawdę pozwalają zarobić niezłe pieniądze, ja polecam mimo wszystko

GREG89

oferty pracy w Waalwijk magazyn z eketroniką ktoś kojarzy ten magazyn jak z pracą ? Jakie warunki mieszkalne?

mmm

uwaga na tą zorganizowaną grupę przestępczą, wysyłają do swoich znajomych w nl wspólnie tworząc grupe zorganizowaną. nie płacą

karoina

hej może mi ktos powiedziec na temat pracy w holandi na szklarni przy kwiatkach był kto sie wybiera jak warunki mieszklane i czy wyplacaja na czas ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Krzysztof Holandiajobs

Witam Pana - mamy ofertę dla dekarzy - krycie dachówkami oraz naprawa dachówek. Wymagana jest komunikatywna znajomość angielskiego, niemieckiego lub holenderskiego oraz własne auto. W przypadku zespołów 2-osobowych wystarczy 1 samochód i 1 osoba znająca język. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt. Praca jest od zaraz i nie wiem, czy na początku przyszłego tygodnia nadal będę miał tę ofertę.

Krzysztof Holandiajobs

Nie ukrywam - pracuję w Holandiajobs. Spotkałem się tutaj z negatywnymi wpisami o firmie, zresztą trudno znaleźć przeważająco dobre opinie o jakiejkolwiek agencji pośrednictwa pracy. Naszym zadaniem jest skojarzenie osób szukających pracy z pracodawcami - agencjami pracy w Holandii. Zdarzają nam się wpadki i niekiedy winę ponoszą nasi holenderscy klienci - zdarzyć się niestety może, że warunki zakwaterowania są niezadowalające, a praca z różnych względów nie odpowiada pracownikowi. Są to przypadki jednostkowe - absolutna większość osób, które jadą z nami do Holandii, ma pracę i warunki zgodne z obiecanymi. Skończyliśmy współpracę z kilkoma niesolidnymi klientami holenderskimi. Proszę też zrozumieć, że najczęściej rozczarowanie osób jadących do pracy wynika wyłącznie z ich winy: ktoś dostaje mandat lub uszkadza służbowy samochód i dziwi się, że koszty są odliczone od wynagrodzenia; odchodzi z pracy bez powiadomienia; pije lub pali trawę i ma pretensje, że pracodawca nie ma już pracy dla skacowanego lub spóźniającego się pracownika. Nie wysyłamy niestety, choć byśmy chcieli, osób do pracy ich marzeń - praca w Holandii jest okazją na zarobienie zdecydowanie lepszych pieniędzy niż w Polsce i często jedyną alternatywą dla bezrobocia w kraju. Przykład: młoda osoba na tzw. "wiekówce" może liczyć na wypłatę do ręki około 160 euro tygodniowo, po odliczeniu kosztów zakwaterowania i ubezpieczenia. Odłożyć z tego może spokojnie ponad 500 euro miesięcznie. Nie mamy niestety wpływu z kim Państwo będziecie pracować lub mieszkać i zdarzać się mogą konflikty między współmieszkańcami i współpracownikami. Jeśli macie problemy na miejscu w Holandii - staramy się pomóc i zależy nam nie tylko na tym, żeby za wszelką cenę wysłać jak najwięcej osób i o nich natychmiast zapomnieć - prawda jest taka, że osoba odchodząca z pracy po krótkim czasie oznacza również dla nas stracony wysiłek i czas, za który nikt nam nie zapłaci. Jednak nie jesteśmy w stanie pomóc wszystkim, a na pewno trudno nam zrobić coś dla osób, które tracą pracę lub mają innego rodzaju problemy z własnej winy. Dziękuję za zrozumienie i zapraszam do współpracy osoby zdecydowane i zmotywowane do pracy w Holandii.

Kleo
@Krzysztof Holandiajobs 07.06.2016 14:53

Panie Krzysztofie. Bez przesady, ludzie wyjeżdżają bo słuchają Państwa bajek, jak to nie jest kolorowo. Jakie domki śliczne i kasa nie mała. Proszę wpierw rozeznać się jaka prace oferują firmy w Holandii, jakie warunki bytowe są za granica jak wygląda, sprawa z praca. Proszę wziasc do reki salaris danej firmy i przeanalizować go czy Państwa pracownicy wysłani do Holandii zarabiają zgodnie z CAO. Zdecydowanie i zmotywowanie nie wystarczy Panie Krzysztofie!

Normalny
@Krzysztof Holandiajobs 07.06.2016 14:53

Krzysztof Holandiajobs piełdolisz jak poszczypany. To po jakiego hooooja rekrutujecie ludzi co?111 Pytam sie po jakiego ,jak potem ręce umywacie?!Za takie słowa jakie napisałeś ci wszyscy(bo rozumiem że jesteś pracownikiem tej firmy widmo jak to opisałeś wyżej) ,którzy są zawiedzeni tą firmą koguci k powinni ci nogi z dooopy powyrywać!! Jak ty możesz będąc( tak przypuszczam po wpisie) pracownikiem tej firmy takie farmazony wypisywać. To albo jesteście agencja pracy tymczasowej ,albo tylko zarabiacie na tych biednych ludziach ,którzy z nadzieją na lepsze życie i z chęcią na lepszy zarobek ,przez waszą agencję chcą wyjechać za granicę! ja po takim wpisie z twojej strony nigdy ale to prze nigdy nie wyjechał bym przez waszą agencję za granicę!! Jesteś niekompetentnym aroganckim chamem. Tyle w temacie resztę sobie sami poszkodowani niech dopiszą

kris

Witam! Byłem tam,praca w budowlance.Zarobek jak w Polsce wiec już więcej niepojade.

anonim

(usunięte przez administratora)

jimi

do magic napisz coś więcej jakie warunki mieszkaniowe,też wybieram się z tą agencją do pracy .Pozdrawiam

jimi

do magic napisz coś więcej jakie warunki mieszkaniowe,też wybieram się z tą agencją do pracy .Pozdrawiam

Monika

HolandiaJobs Radom.. Dzwonili dziś do mnie z ofertą.. Co myślicie o tej firmie? Czy nadal tak negatywnie nastawieni

Xpi

Witam :) czy ktoś był z tą firmą do pracy w szklarniach? Jeśli tak proszę o podzielenie się opinią, jakie warunki, ludzie itd, z góry dziękuję :)

pracownik

czesc. wybiera sie ktos na pakowanie miesa w piątek do Gremlo ?

Sam
@po prostu 23.11.2016 11:01

Dramat, spedzicie swieta w oborze. Powodzenia

Pozytywny
@po prostu 23.11.2016 11:01

Do wszystkich poszkodowanych przez Holandiajobs, proponuje zlozyc skarge wraz ze zdjeciami i opisem waronkow pracy i zakwaterowania na terenie Holandi, do marszalka wojewodztwa ,odpowiedzialnego za wydanie certyfikatu, dodatkowo załączyć ta sama informacje do inspekcji pracy w Radomiu i min. pracy. Sprawa sie zalatwi w ciagu miesiaca.

xxx

Cześć, Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy do Holandii, Wasze wpisy nie są jednak zachęcające. Czy ktoś z Was może w takim razie polecić mi jakąś sprawdzoną agencje, z którą warto pojechać. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

xxx

Cześć, Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy do Holandii, Wasze wpisy nie są jednak zachęcające. Czy ktoś z Was może w takim razie polecić mi jakąś sprawdzoną agencje, z którą warto pojechać. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

PAWEL

niech te sprawy znajdą swoje miejsce czyli w sądzie i piszmy o tym i mówmy wszędzie by inni nie wpadli jak my.holandia jobs i podobne

PAWEL

HOLANDIA JOBS TO AGENCJA KTÓRA TAK JAK W PRZYPADKU TILBURGA PRZY KARTON GIPSACH UMYWA RĘCE NIC NIE POMOGĄ -AGENCJA W HOLANDII NIE WYPŁACA KASY A HOLANDIA JOBS MÓWI CO MY MORZEMY ZROBIĆ -ODRADZAM WSZYSTKIM CHYBA ŻE KTOŚ JEST MASOCHISTĄ . I TYLE NIC NIE ZROBIĄ NIE POMOGĄ

Jura

Straszna lipa nie wypłacalni są nie mają mieszkan tylko baraki jednym słowem porażka,nie pchajcie się w błoto jak ja już tam wpadłem i wielu innych pozdrawiam i czekam na pieniądze do dzisiaj od nich

pracownik

Ludzie, o czym Wy tu piszecie? W jakiej rzeczywistosci zyjecie?Wyjezdzacie do pracy na tzn. telefon, nie podpisujecie wczesniej umowy, nie sprawdzacie klientow do ktorych jestescie wysylani.Kazdy normalny czlowiek wie, ze agencje posrednictwa pracy to nie to samo co agencje zatrudnienia.Jak chcecie ryzykowac i nie myslicie to miejcie pretensje do samych siebie a nie wypisujecie glupie zale.

drugi malarz

to pytanie miało być do malarza

jjjjj

a ktos cos wie o alkmar praca na orderpickig

xx
@jjjjj 26.11.2015 15:15

też dostałem sms i sie zastanawiam?czy nie jest jakas lipa,dokladnie Alkmar i Walwajk

sero
@xx 26.11.2015 19:15

Witam ja też ostałem sms ale stawka 8.70 nieciekawie i teraz jak poczytałem te wypowiedzi szczególnie Panów malarzy ??? to mnie śmiech ogarnął nie wiem czy wogóle jest sens tyłek zawracać .

Zostaw opinię o HolandiaJobs - Kozienice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HolandiaJobs