HolandiaJobs
2 69 6 1

Opinie o HolandiaJobs

Roman

Obecnie firma HolandiaJobs za swoim pośrednictwem poszukuje pracowników na kilka różnych stanowisk. Wszystkie aktualne ogłoszenia można znaleźć pod następnującym linkiem: https://www.gowork.pl/praca/holandiajobs;pr Czy ktoś z Was mógłby na podstawie swoich doświadczeń napisać, które z powyższych stanowisk są najbardziej opłacalne pod względem warunków płacowych? Może znajdzie się osoba, która pracowała na którymś z obecnie wolnych miejsc pracy. Zachęcam do pozostawiania swoich opinii.

Kurczakowa

Pracuje ktoś na Kurczakach przez Holandiajobs ? I może się wypowiedzieć na ten temat ?

zbys
Zweryfikowany użytkownik
@Kurczakowa 30.01.2019 14:02

dzis wlasnie doczekalem sie telefonu do koordynatora p.Bartek w Holandii od agencji z polski calkiem co innego mowi oni nikt nie zna od kogo i ops pracy z polski nie zgadza sie z opisem podanym odrazu odpychajaco od p.Bartlomieja z Holandii koordynator ????? od siedmiu biolisci strasznie hamski przez telefon a z glosu wynika ze ma cos ok 20 -25 lat slychac bylo doswiadczenie tego pana ? chuba prace ma po znajomosci bo nie odnosi sie ordynsrnie do ludzi co chca pytac o prace [rzy kurczakach miala byc na tasmmie a okazalo sie ze trzeba dzwigac ciezkie skrzynki pene miesa hahah dobrze ze w pore sie wydalo co to jest FIDE kurczaki nastepny oboz nadzorujacy pezez polakow zenada ,ludzie dowiadujcie sie bardziej i wiecej o pracy czy ona sie zgadza z opisem

Stokrotka

Hej :) pracuje ktoś na szklarni przy orchideach i chryzantemach? Jak to tam wygląda? Mamy jechać z koleżankami i chcemy się czegoś więcej dowiedzieć. Z góry dzięki. Pozdrawiam :)

Ala
@Stokrotka 21.01.2019 13:10

Dołączam się do pytania :)

Paulina
@Ala 25.01.2019 14:15

W celu udzielenia odpowiedzi postanowiłam odwiedzić stronę firmy. Pod wyszukiwanymi frazami "praca orchidee, chryzantemy" i "praca w szklarni" znajduje się kilka ogłoszeń. Na obowiązki kandydatów składają się: sortowanie plantów, sadzenie, klipsowanie, segregowanie, pakowanie, etykietowanie kwiatów i przygotowywanie ich do wysyłki. W każdym ogłoszeniu firma deklaruje, że na stanowisku pracy osoby zatrudnione mogą liczyć na opiekę i pomoc koordynatora. Ze szczegółami możecie zapoznać się w linku poniżej: http://www.holandiajobs.pl/job-praca-przy-orchideach-1081.html oraz http://www.holandiajobs.pl/job-pielgnacja-kwiatwszklarnia-1082.html

Kaskaas

Witam przestrzegam obsgenci cariere Nederland nowy kordynator Miloszek obiecuje cuda praca niby 40 godzin a tutaj 2 dni po 6 tak właśnie skończyłam tam współpracę z nimi

Pawelekk
@Kaskaas 13.03.2018 14:49

Dokładnie siedzą i piją kawę w biurze obiecują a nie wywiązują się z umów Dali nowego Kordynator który nic nie potrafi ogarnąć dalej czekam na wypłatę pomimo że już tam nie pracuje 2 tygodnie chamy i zlodzieje

Agnieszka Holandiajobs
@Pawelekk 13.03.2018 14:56

Nie płacimy kandydatom. (Jesteśmy agencją pośrednictwa!!)

WIk
@Agnieszka Holandiajobs 04.07.2018 17:08

Tak, ale to wy obiecujecie pracę ! a jej nie ma ! Było zaznaczyć, ze praca moze być albo nie... cikeawe kto by pojechal? NIKT no własnie ! (usunięte przez administratora) !

Ania
@Kaskaas 13.03.2018 14:49

Witam poszukuje kobiet mogą byc rowniez pary do zbioru pieczarek w Holandii.Stawka to 9.20 brutto 190 h w miesiocu jeden dzien wolny w tygodniu. Umowa na czas okreslony praca legalna.Moj mail to monpia9@wp.pl jezeli jestes zainteresowana lub zainteresowani to prosze o maila.

anonymous
@Ania 19.07.2018 11:30

ania.czy..zglosili.sie.chetni.na.twoje.ogloszenie.przeciez.na.pieczarkach.to.ciezka.charuwa.wiem.bo.sama.pracowalam.az.2.tygodnie.pracowalam.na.wiosne.ty.piszesz.9.20.ja.mialam.11.20.o.czym.tu.mowic

Waldemar
@Ania 19.07.2018 11:30

Jestem zainteresowany Para.Prosze owiecej informacji.Pozdrawiam.

Fun123

Siema pracował ktoś przez Holandia JOBS na paletowaniu ciastek jak tak to jak tam jest jaka atmosfera w pracy?

HolandiaJobs
@Fun123 06.01.2019 19:23

HolandiaJobs jest agencją pośrednictwa pracy, co oznacza że zajmuje się jedynie rekrutacją pracowników. Pracodawcą jest agencja Stuwarooji.

Fun123

Siema pracował ktoś przez Holandia JOBS na paletowaniu ciastek jak tak to jak tam jest jaka atmosfera w pracy?

Kondziu

Organizacyjna Katastrofa. Omijałbym ją szerokim łukiem. Firma nie pomaga jak należy z założeniem BSN, przez co potem trudno o swoją wypłatę. Dla mnie 1/6, bo dostałem chociaż koszulkę.

HolandiaJobs
@Kondziu 11.10.2018 09:39

Pomoc w otrzymaniu numeru BSN, może w dobrej woli leżeć po stronie agencji holenderskiej, dla której bezpośrednio Pan pracuję, a nie agencji rekrutującej.

Fanta
@Kondziu 11.10.2018 09:39

Agencja pośrednictwa w Polsce NIE MA MOŻLIWOŚCI załozenia nikomu numeru BSN w Holandii!

@kONDZIU
@HolandiaJobs 19.11.2018 19:14

W ofercie macie napisane "pomoc w wyrobieniu BSN". więC KŁAMSTWO !

Krzysiu

Witam. Pakowanie jajek w Holandii. Taka oferta z tej agencji. Co sądzicie? Był ktoś?

Łukasz 1984
Zweryfikowany użytkownik

Serdecznie proszę Ludzie uwarzsjdzie na panią ja bym jej panią nie nazwał ,która podpisuje się julita@holandiajobs.pl większej oszustki w ostatnim czasie nie poznałem dobrze ze się do końca nie zwolniłem z pracy bo przez ta osobniczkeczostalibydmy bez pracy lokum i z praca gorsza hak mamy szkoda mówić do czego ludzie są zdolni s kłamstwach by osiągnąć cel żal Uważajcie uważajcie a agencja niech cis zrobi z ta oszustka .

Endriu

Oferta operator cnc okolice Eindhoven. Ktoś coś?

MagdaLala89

Polecam kontakt z Panią rekruter z Torunia. W razie jakichkolwiek problemów już po przyjeździe do Holandii zawsze stara się pomóc mimo, że powinni się tym zajmować już koordynatorzy na miejscu. Wgl wydaje mi się, że jest to jedyny rekruter z którym rozmawiałam jeżdżąc do pracy do Niemiec i Holandii od kilku lat, który zachowuje się jak człowiek i nie traktuje ludzi jak towaru, który trzeba wysłać do byle jakiej roboty byleby dostać hajs. Niestety nie pamiętam imienia.

Nowk

Pakowanie ciastek w Hardewijk - warto?? Pozdrawiam

Majs
@Nowk 12.10.2018 12:28

A teraz też w haladii

jax

Moje sugestie dla HolandiaJobs: bylem w holandii przez 6 m-cy.dla mnie super

anonymous

Isse warunki dla Spawaczy tragedia (usunięte przez administratora) nie płacą wszystkiego

Tomasz Szymański

Van kopen van eijk agencja pracy czekajcie w polsce Betsma nie polecam oszusci i zlodzoeje i nie boję się podać swojego imienia i nazwiska pozdrawiam wszystkich

Pat

Ma ktoś opinie o pracy w Tilburgu ?

Fredi
@Pat 07.09.2018 16:39

Jaka firma ? Zapytaj wcześniej

Nestee

Ja tam byłem rok temu na wakacjach przez tę agencję, rekrutował mnie Pan Krzysztof i nie miałem żadnych problemów, w wieku 18 lat miałem 190 euro tygodniowo, zakwaterowanie dobre. Więc nie wiem, ja miałem takiego farta? czy inni przesadzają?

Oceniacz
@Nestee 20.06.2017 13:53

Szaleństwo.Miales 1000 euro miesięcznie.Krezus.czyli pracowałeś za pół darmo.Czym tu się chwalić?Że trzy tysiące albo lepiej zarobisz w Polsce na pierwszej budowie koło dużego miasta

xxx
@Oceniacz 16.05.2018 18:41

Miał 18 lat, wiesz, że w Holandii obowiązują stawki wiekowe?

Zszokowany

Zdecydowanie NIE polecam wyjazdu z nimi. Bez wzgledu na, to ile zarobisz, to i tak zabiora Ci 25% za zakwaterowanie, ktore na ogol uwlacza godnosci czlowieka. W agencji w, ktorej nie ma ustalonej kwoty za zakwaterowanie, a jest pobierane 25% od dochodow miesiecznych, nigdy nie odlozysz na cos co masz w planach. Omijajcie ich z daleka podczas szukania pracy.

Agnieszka Holandiajobs
@Zszokowany 13.02.2018 17:04

Nie organizujemy zakwaterowania tylko agencja przez , którą był Pan zatrudniony. My jesteśmy tylko pośrednikiem i rekrutujemy dla wielu agencji holenderskich.

Karoll
@Agnieszka Holandiajobs 04.07.2018 17:12

Spoko. To dowiedzcie sie wcześniej gdzie wysyłacie ludzi. Albo sama sobie jedź i zobacz gdzie pchasz ludzi.

Anna

Jechał ktoś na sprzątanie do Eindhoven ? Jakie macie doświadczenia?

Piotr

Może dowiem się do jakich firm w Holandii rekrutuje agencja?

oszukany
@Piotr 04.07.2018 18:04

Stuwaroij - brak godzin , wracasz bez kasy o ile uda Ci sie zarobic na bilet

Paulina

@spawacz Po Twoim wpisie sądzę, iż jesteś bardzo zainteresowany pracą za pośrednictwem firmy HolandiaJobs. Czy już kontaktowałeś się z nimi w tej sprawie? @Lakiernik Dlaczego jesteś takiego zdania? Mógłbyś to jakoś merytorycznie uzasadnić? Rozumiem, iż musiałeś mieć złe wspomnienia związane z tym pracodawcą, ale pamiętaj, że na forum obowiązują zasady spisane w regulaminie https://www.gowork.pl/regulamin W związku z czym nie powinieneś nikogo obrażać, jak również posługiwać się wulgarnym słownictwem.

Lakiernik

Nie ma chyba gorszego biura pośrednictwa niż to bardzo ale to bardzo nie polecam . A szczególnie pani która jest pod nr(usunięte przez administratora). NIE POLECAM !!!!!!!!!!!

spawacz

witam czy byl ktos z tej firmy w pracy na stanowisku spawacza jak tak to prosze napisac jak warunki zakkwaterowania jak praca i czy sa wyplacalni na czas

Paulina

@Werka, możesz podzielić się na tym forum, tym jaką decyzję podjęłaś w związku z propozycją pracy za pośrednictwem HolandiaJobs? Na jak długo miałabyś wyjechać i jakie warunki miałyby być podstawą Twojej współpracy z tą firmą? Proszę Cię o napisanie kilku słów na ten temat.

Werka

Hej mam pytanko dostalam propozycje pracy w Eindhoven na naklejanie stikerow miejsce zamieszkanie rowniez.w Eindhoven powiecie cos wiecej o tej pracy I o warunkach mieszkalnych podobno mieszkanie w domku

Paulina

@Johny, proszę Cię o napisanie czegoś więcej o warunkach zakwaterowania jakie zastałeś w miejscu, w którym miałeś wykonywać swoje obowiązki. Zainteresują one innych, którzy rozważają współpracę z HolandiaJobs. Jak ocenisz pozostałe warunki zatrudnienia?

Johny

Byłem widziałem nieprzezulem i nie chce warunki mieszkaniowe takie że moje koty mają lepsze g ... Jak ch ..... Polecam innym Desperados od survivalu

Holandia Job_Euro Jobs.

Ostrzegam ta agencja wpycha ludzi do Holenderskiego Agencji ''Euro Job '' _a ta agencja nie cieszy się dobro opinio ,na siłę przekazują twoje dokumenty ,a później dostajesz od nich -upierdliwe sms.

Paulina

@Robol, nikt jeszcze nie odpowiedział na ważne z Twojej perspektywy pytanie odnoszące się do współpracy z HolandiaJobs. Czy do tego czasu dysponujesz już informacjami dotyczącymi warunków zatrudnienia, o które pytałeś w wpisie? Jeżeli tak, to proszę Cię o zamieszczenie ich na tym forum.

Robol

Witam dostalem oferte jako order picker pani rekruterka nie powiedziala mi w jakim miescie mozecie powiedziec jakie sa warunki pracy na tych magazynach

grzanka
@Robol 14.03.2018 16:38

prawdopodobnie jedziesz do Venray - zakład Ceva. Wszystko zależy gdzie trafisz, są różne działy.

Zostaw opinię o HolandiaJobs - Kozienice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HolandiaJobs