HolandiaJobs

Kozienice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 65 ocen.

HolandiaJobs
2 65 6 1

Opinie o HolandiaJobs

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HolandiaJobs

Kaskaas

Witam przestrzegam obsgenci cariere Nederland nowy kordynator Miloszek obiecuje cuda praca niby 40 godzin a tutaj 2 dni po 6 tak właśnie skończyłam tam współpracę z nimi

Ania
@Kaskaas 13.03.2018 14:49

Witam poszukuje kobiet mogą byc rowniez pary do zbioru pieczarek w Holandii.Stawka to 9.20 brutto 190 h w miesiocu jeden dzien wolny w tygodniu. Umowa na czas okreslony praca legalna.Moj mail to monpia9@wp.pl jezeli jestes zainteresowana lub zainteresowani to prosze o maila.

Piotr

Może dowiem się do jakich firm w Holandii rekrutuje agencja?

oszukany
@Piotr 04.07.2018 18:04

Stuwaroij - brak godzin , wracasz bez kasy o ile uda Ci sie zarobic na bilet

Zszokowany

Zdecydowanie NIE polecam wyjazdu z nimi. Bez wzgledu na, to ile zarobisz, to i tak zabiora Ci 25% za zakwaterowanie, ktore na ogol uwlacza godnosci czlowieka. W agencji w, ktorej nie ma ustalonej kwoty za zakwaterowanie, a jest pobierane 25% od dochodow miesiecznych, nigdy nie odlozysz na cos co masz w planach. Omijajcie ich z daleka podczas szukania pracy.

Agnieszka Holandiajobs
@Zszokowany 13.02.2018 17:04

Nie organizujemy zakwaterowania tylko agencja przez , którą był Pan zatrudniony. My jesteśmy tylko pośrednikiem i rekrutujemy dla wielu agencji holenderskich.

Paulina

@spawacz Po Twoim wpisie sądzę, iż jesteś bardzo zainteresowany pracą za pośrednictwem firmy HolandiaJobs. Czy już kontaktowałeś się z nimi w tej sprawie? @Lakiernik Dlaczego jesteś takiego zdania? Mógłbyś to jakoś merytorycznie uzasadnić? Rozumiem, iż musiałeś mieć złe wspomnienia związane z tym pracodawcą, ale pamiętaj, że na forum obowiązują zasady spisane w regulaminie https://www.gowork.pl/regulamin W związku z czym nie powinieneś nikogo obrażać, jak również posługiwać się wulgarnym słownictwem.

Lakiernik

Nie ma chyba gorszego biura pośrednictwa niż to bardzo ale to bardzo nie polecam . A szczególnie pani która jest pod nr(usunięte przez administratora). NIE POLECAM !!!!!!!!!!!

spawacz

witam czy byl ktos z tej firmy w pracy na stanowisku spawacza jak tak to prosze napisac jak warunki zakkwaterowania jak praca i czy sa wyplacalni na czas

Nestee

Ja tam byłem rok temu na wakacjach przez tę agencję, rekrutował mnie Pan Krzysztof i nie miałem żadnych problemów, w wieku 18 lat miałem 190 euro tygodniowo, zakwaterowanie dobre. Więc nie wiem, ja miałem takiego farta? czy inni przesadzają?

Oceniacz
@Nestee 20.06.2017 13:53

Szaleństwo.Miales 1000 euro miesięcznie.Krezus.czyli pracowałeś za pół darmo.Czym tu się chwalić?Że trzy tysiące albo lepiej zarobisz w Polsce na pierwszej budowie koło dużego miasta

Paulina

@Werka, możesz podzielić się na tym forum, tym jaką decyzję podjęłaś w związku z propozycją pracy za pośrednictwem HolandiaJobs? Na jak długo miałabyś wyjechać i jakie warunki miałyby być podstawą Twojej współpracy z tą firmą? Proszę Cię o napisanie kilku słów na ten temat.

Werka

Hej mam pytanko dostalam propozycje pracy w Eindhoven na naklejanie stikerow miejsce zamieszkanie rowniez.w Eindhoven powiecie cos wiecej o tej pracy I o warunkach mieszkalnych podobno mieszkanie w domku

Paulina

@Johny, proszę Cię o napisanie czegoś więcej o warunkach zakwaterowania jakie zastałeś w miejscu, w którym miałeś wykonywać swoje obowiązki. Zainteresują one innych, którzy rozważają współpracę z HolandiaJobs. Jak ocenisz pozostałe warunki zatrudnienia?

Johny

Byłem widziałem nieprzezulem i nie chce warunki mieszkaniowe takie że moje koty mają lepsze g ... Jak ch ..... Polecam innym Desperados od survivalu

Holandia Job_Euro Jobs.

Ostrzegam ta agencja wpycha ludzi do Holenderskiego Agencji ''Euro Job '' _a ta agencja nie cieszy się dobro opinio ,na siłę przekazują twoje dokumenty ,a później dostajesz od nich -upierdliwe sms.

Paulina

@Robol, nikt jeszcze nie odpowiedział na ważne z Twojej perspektywy pytanie odnoszące się do współpracy z HolandiaJobs. Czy do tego czasu dysponujesz już informacjami dotyczącymi warunków zatrudnienia, o które pytałeś w wpisie? Jeżeli tak, to proszę Cię o zamieszczenie ich na tym forum.

Robol

Witam dostalem oferte jako order picker pani rekruterka nie powiedziala mi w jakim miescie mozecie powiedziec jakie sa warunki pracy na tych magazynach

grzanka
@Robol 14.03.2018 16:38

prawdopodobnie jedziesz do Venray - zakład Ceva. Wszystko zależy gdzie trafisz, są różne działy.

Gosc

Holandiajobs praca przy zabawkach w Roosendaal ? Ktos cos slyszal ? Polecacie ?

Nie polecam
@Gosc 06.03.2018 21:33

Nie ma takiej pracy przy zabawkach!!!To jest kłamstwo.Warunki okropne,zero organizacji i zainteresowania. NIE DAJCIE SIE OSZUKAĆ!!!!!

Gojtek

Ja wam powiem tak znalazlem ogloszenie malarz przemyslowy z firmy linuks work czy jakos tak zadzwonila pani powiedzala co i jak oplacone mieszkanie nadgodziny 10 euro na h ok wporzadku to pani basia byla o wlasnie508199988 to nr tel do tej pani w tel a mi umowe i papierowa i elektroniczna wrzystko bylo tak ladne ze asz nie wierzyem na drugi dzie zadzwonila do mnie taka osoba jak pan chris nap holender ktury nalegal aby szybko przyjechac ok przyjechalem 5 dni wczesniej fakt nie oddano za podròz hajcu ale to odrazu powiedzieli wiec pojechalem za 200 zl autokarem simbad 23 h tragedia ale wrucmy do tematu po przybyciu do utrechtu czekalem 30 min tak jak mi powiedzano przyjechal pan chris odrazu zabral mnie do gminy wyrobic nr potem bank zalozyl konto zawius mnie do firmy wrzystko (usunięte przez administratora) potem do domu w kturym mieszkalem 2 tygodnie sam warunki naprawde petarda cieplo sam w pokoju wifi telewizja kapletna chałupa mialem do pracy 6 km pierwszy dzien z buta tam i z powrotem ok ciezko bylo drugi dzien to tylko do pracy z buta po poludniu pan chris dostarczyl rower tak jak obiecal w 24 h i juz nie wracalem z buta pieknie po 2 tygodniach wlasciciel firmy oznjmił ze ilosc pracy sie zmiejsyla obawialem sie powrotu do polski ale jednak nie w piatek bylem ostatni dzien w tamtej robocie i we wtorek chris zawiuzl mnie do nowej firmy i nie pozwolono mi na powrut acha zapomnialem tygodniuwki na czas nagodziny zaplacone 100 % bez problemu w piatek na drugiej przerwie zdawales godz 16 konczyls i po powrocie bo marsen pieniadze juz byly bez problemu zostalem przewieziony do ijselsztajn czy jakos tak i tera pracuje jako malarz w terbergu za 10,20 do pracy mam 10 min albo zchodze w biurowcu w kurym mieszkam i tez za to nie place na dul i jestem na miejscu wi fi cieplo sam w pokoju no fakt niema luksusu bo mam tylko wyro w pokoju ale po co wiecej nikt nie nazeka jest praca chalupa i kreci sie euro haha do tego mam ubezpieczenie za 100 euro na miesiac i tez za to nie place to jest jakies fbto zorgpas pokrywa pracodawca na miejscu dostlem katrakt fakt po holendersku ale nie mialem sie czego obawiac raz dwa razy w tygodniu chris wpada na firme intersuje sie rozmawia zalezy mu na ludziach naprawde wporzadku chlop poleca ich firme jestem bardzo zadowolony

ag225@wp.pl
@Gojtek 10.03.2018 22:45

Proszę o podania nazwy agencji

Niezdecydowana

Witam , wyjezdza ktos na tulipany do Lisse ? Przez agencje holandiajobs lub ktos byl ? Prosze o opinie. Gwarantuja super hotel i stawka bez wiekowki

Marta
@Niezdecydowana 29.12.2017 16:12

Hotel w NL.. I super ?? Proszę was ! Pluskwy i pokoje po 6 osób! Patologia w 60% , po wyrokach i same nacpane małolaty. Po tygodniu wszyscy wracać musza, bo nikt tam nie wytrzyma.

Krzysiek Holandiajobs

Znajdźcie, proszę, agencję o której nie przeczytacie złych opinii. Wszyscy, którym się nie powiodło i nie mają pracy mają cholernie dużo czasu na siedzenie w internecie i wylewanie pomyj. Nie tylko na nas - pośredników pracy. Na wszystko. Politykę, służbę zdrowia, ligę piłki nożnej, i niepowodzenia w sportach wodnych. No i w swym życiu. Jak już wcześniej pisałem na tym forum - pracuję dla niewielkiej agencji pośrednictwa pracy HolandiaJobs i nie ukrywam tego. Pominę kulturę autora wcześniejszych komentarzy do mego wpisu sprzed kilku miesięcy. Serdecznie mu życzę znalezienia w Polsce pracy odpowiadającej jego wykształceniu i kulturze osobistej. Dalsze moje uwagi poniżej. Proszę mieć na uwadze: ewentualne uwagi proszę kierować w konkretnych przypadkach, a nie na zasadzie: wszyscy jesteście chu..mi, ja by was zaj..ał, itd. Miej człowieku odwagę opisać dokładnie kim jesteś (nie musisz podawać nazwiska) i na jaką podobno minę Cię wsadziliśmy. Uwagi typu: najgorsza agencja, chu..e itd może robią wrażenie na forum, ale ja takie uwagi mogę ja także anonimowo napisać o wszystkich. Wystarczy mieć jakieś złe doświadczenie, zły humor, kaca i pretensje do całego świata, prócz siebie - oczywiście. Dalsze wyjaśnienia: Polskie agencje (jaką my jesteśmy) są zwykle tylko pośrednikami i mają niestety niewielki wpływ na to, co dzieje się na miejscu w Holandii. W Holandii funkcjonuje około 3 tysięcy agencji pracy - w wielu wypadkach są to pracodawcy parszywi, próbujący przez jeden lub dwa sezony dorobić się na naiwności i niewolniczej prawie pracy Polaków, Litwinów, Czechów, Słowaków, Rumunów itd. Większość jednak, szczególnie dużych agencji, które nie są nastawione na jednosezonowy "strzał", stara się zapewnić w miarę przyzwoite warunki. Różnie to wychodzi. Wina leży często po stronie pracodawcy holenderskiego, szczególnie w sezonie (letnie zbiory, sezon przed Bożym Narodzeniem) - często niestety koszmarny bałagan, zamieszanie organizacyjne, niezdolność ogarnięcia wszystkiego i arogancja ze strony koordynatorów na miejscu. Wychodzi burdel, złe zakwaterowanie, długi dojazd do pracy i męka dla wszystkich. NIE WSPÓŁPRACUJEMY z agencjami, które wykorzystują pracowników. Zdarzają się przykre i nie przewidziane sytuacje - mało godzin, złe warunki zakwaterowania. Wyjazd do pracy za granicą ma zawsze element ryzyka - wierzcie mi, że nie wysyłamy ludzi za wszelką cenę. Jeśli ktoś (nie ze swojej winy) jest niezadowolony - staramy się pomóc. Niezadowolona osoba = dla nas wyłącznie problemy. Dostajemy od pracodawcy holenderskiego prowizję za rekrutację osób, które przepracują dłuższy czas i to jest po prostu nasza praca. Nie mamy żadnego interesu, żeby za wszelką cenę wysłać ludzi do pracy - jeśli robilibyśmy to za wszelką cenę, to stwarzalibyśmy tylko problemy sobie i wszystkim wysłanym osobom. Nie o to chodzi. Jeśli ktoś pojedzie, jest niezadowolony (lub pracodawca jest niezadowolony), to jest to dla nas wszystkich porażka. Z naszej strony - nie jest bajka: Wysłaliśmy w 2016 roku do Holandii kilkaset osób, z tego: - kilkanaście zjawiło się pierwszego dnia w pracy nawalonych; - w ciągu pierwszych 2 tygodni pracy następnych kilkadziesiąt osób nawaliło / naćpało się tak, że nie byli w stanie wstać do pracy; - 1 osoba latała z siekierą i została zabrana prze Policję; - 1 osoba została zatrzymana za uprzednio niezapłacone mandaty (o ile pamiętam 960 Euro); - wypłaty 2 pierwszych wysłanych przeze mnie osób wyniosły +- 0 Euro za pierwszy tydzień (2 mandaty @ 86 Euro każdy + wykorzystanie samochodu służbowego na kilkusetkilkumetrową wycięczkę po Holandii); - 1 osoba została odwieziona do szpitala psychiatrycznego (nie przepracowała nawet 1 dnia); - 1 osoba zapiła się na śmierć (bardzo dobrze opłacany fachowiec); - 1 osoba została zatrzymana za malowanie swastyk po pijanemu; - 2 osoby (mimo dokładnych instrukcji) nie były w stanie na zakwaterowaniu określić do jakiej holenderskiej firmy jadą (w hotelu zgłosiły się na zbiórce do zupełnie innej firmy); - kilka osób nie miało prawa jazdy (kiedyś miało, ale straciło, choć deklarowały aktywne prawo jazdy); - prawie 10 osób po uzgodnieniu warunków pracy skorzystało z kilkudniowego bezpłatnego zakwaterowania i nie podjęło pracy; - kilka osób ukradło wyposażenie kuchni (garnki, patelnie); - 1 osoba została zwolniona za kleptromanię (bezwiedna chęć przywłaszczania sonie cudzych rzeczy). Mogę jeszcze długo wymieniać. Wina nie jest tylko po stronie agencji pracy tymczasowej, które, faktycznie, zachowują się czasem bardzo nie w porządku. Wynika to niestety również z zachowania ludzi, którzy byli zdolni w ciągu krótkiego czasu niezbyt efektywnej pracy zrobić więcej szkody, niż byliby w stanie zarobić. I niestety - pracodawcy podchodzą do wszystkich z dystansem - chcą czasem kaucję za mieszkanie, dodatkowe opłat

Bad Boy

Widać jacy kulturalni rekruterzy tam pracują. Gratuluję!!! Patologia to wy i to całe złodziejskie biuro.

NL MAN

Witam biuro HolandiaJobs to pomyłka ...szkoda pisac

Kralia234

Hej, ja pracuję w Holandii sezonowo i dzięki temu zwrot podatku z holandii mam dość spory usmiech.gif Rozliczam się przez serwis https://www.eurabota.ua/jobs/seasonal-work/jobs-offered i nie narzekam usmiech.gif Wszystko wypełniają poprawnie i nie trzeba długo czekać na zwrot

Grand 87

Zostałem wysłany przez Holandię Jobs do pracy w heeswijk do agencji mupol, kiedy przyjechalem pod adres musiałem czekać ponad 5 godzin aż ktoś pomnie wyszedł i do domku zaprowadził,a padał non stop deszcz,nawet nie było gdzie się schować,recepcja zamknięta,domek to okazał się jeden wielki (usunięte przez administratora) z grzybem na ścianach i pryczami więziennymi za lozko robiącymi,pozatym koordynator który miał mnie rzekomo zaplanowanego do pracy raz tylko odebrał telefon i poprosił o dane moje co ja już przecież podawałem w polsce,i potem nikt już nie dzwonił,po 3 dniach spakowałem się i wróciłem do polski, powinien mem zarzadac zwrotu kosztów podróży i jeszcze jedno ,rekrutowal mnie pan Krzysztof który moim zdaniem jest nie profesjonalny i nie potrafi skladnie rozmowy z kandydatami przeprowadzisz,odradzam wszystkim pracy nie tyle przez Holandię Jobs co przez takie firmy jak mupol ,firmy krzak

ans

Bardzo fajna agencja zawdzięczam im fajną pracę. Jedyne co mogę napisać na minus to to, że mają nieprawdopodobnie mało do powiedzenia w relacji agencja - pracodawca przynajmniej w moim przypadku.

Nuki

Czy ktoś wie cokolwiek o pracy przy pakowaniu ciastek przez ta agencje

Ola
@Beti 10.05.2017 21:15

Można spytać jak było z dojazdami? Czy daleko i czy płatne? Czy gwarantowali godziny? Czy można było zarobić rozsądne pieniądze?

Worker

Bardzo nie polecam wyjazdu do pracy z tą agencją, bo po przyjeździe do Holandii będziecie już zostawieni sami sobie i "to co jest w Polsce zostaje w Polsce". Warunki pracy oraz stawki są niejasne i niepokrywają się z tym, co było obiecane w Polsce (Pani Joanna- koordynatorka udaje, że nie wie o co chodzi i mówi, ze fakt, ze jakaś oferta została nam przedstawiona nie oznacza, ze będzie ona obowiązywała). Godziny pracy różnią się (wychodzi ich mniej), są tez dodatkowe koszta- np. Za dojazd do pracy czy wyrobienie numeru Sofi. Do pracy nie jedzie się 20-30 km tylko ponad 100 i trzeba za to zapłacić. Jeżeli masz prawo jazdy albo kierujesz albo tej pracy nie masz. Mało tego, nie ma umowy i nie ma ubezpiecznia. Wszelkie próby wyjaśniania czegokolwiek nie maja sensu- każdy koordynator z Polski mówi co innego lub nie odbiera telefonu. Nie polecam!

Znajoma
@worker2 20.07.2017 20:18

Co za brednie . A od kiedy nr sofi jest odpłatny? Tak robią tylko najgorsze biura w Nl . Od 10 lat pracuję w Nl więc wiem co piszę.

rzeźnik

praca na kurczakach 9/h czy wy jesteście normalni???? stawka min 12/h

Paulina

Zachęcam wszystkie osoby, które współpracowały w HolandiaJobs lub nadal współpracują do dzielenia się z zainteresowanymi pracą w tej firmie użytkownikami forum wszystkimi swoimi spostrzeżeniami, np. na temat warunków zatrudnienia, atmosfery i zakwaterowania.

Ola

Szukam opini na temat pracy w szklarni przy bluszczu przez holandiajob.

Paulina

@Ala, interesuje Cię praca za pośrednictwem HolandiaJobs? A może już zostałaś zatrudniona? Możesz opisać jak wygląda proces rekrutacyjny w tej firmie?

Ala
@Paulina 07.11.2017 18:05

Interesuje mnie praca ,chciałabym poznać opinie osób które już tam pracują

Ala

Pracuje ktoś w Uden przy pakowaniu jajek ?

Leon

Wypadałoby uprzedzić wszystkich potencjalnych pracowników gdzie i w jakich warunkach będą mieszkać. Tzn. Jaki standard ile osób w jednym pokoju gdzie znajduje się łazienka jak wygląda praca opis bardzo szczegółowy aby unikać nieporozumień . Wtedy możemy rozmawiać o zdrowym podejściu przez agencję do pracownika.

Zostaw opinię o HolandiaJobs - Kozienice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HolandiaJobs