AB OVO SOLUTIONS Sp. z o.o. Sp. k.

Adres: Wagonowa 5-7, 53-609 Wrocław

NIP: 8943119463 REGON: 368795342 KRS: 0000705110

AB OVO SOLUTIONS Sp. z o.o. Sp. k.
5 2 5 1

Opinie o AB OVO SOLUTIONS Sp. z o.o. Sp. k.

Filtruj opinie po kryteriach:

Nowy
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Pracuję przez ta agencje na magazynie jako sprzątacz od 2 tygodni. narazie jest ok praca po 10 godzin ale za to 13zł na rękę więc jeśli tylko mi całość zapłacą nie jak w poprzedniej to wyjdzie mi 2600 na rękę/polecę po pierwszej wypłacie

Pomocna?
Tak2Nie
Agata
 Opinia
@Nowy 04.04.2019 09:40

A jak oceniasz pośrednictwo firmy AB OVO SOLUTIONS? W jakich kwestiach Tobie pomogła? Każda agencja powinna mieć na uwadze interesy osób poszukujących zatrudnienia i ciekawi mnie, jak firma wywiązywała się z tego zobowiązania. Twoja wypowiedź pomoże innym poszukującym pracy, zwłaszcza tymczasowej, ponieważ zbliża się sezon letni i wakacje.

Pomocna?
TakNie1
Rekruterka
 Opinia

Szukają może rekruterów do oddziału, ktoś wie gdzie mogłabym wysłać CV?

Pomocna?
Tak2Nie
Daria
 Opinia

Czy agencja funkcjonuje normalnie? Taka cisza jest zastanawiająca w przypadku takiej działalności.

Pomocna?
Tak2Nie1
Maria
 Opinia
@Daria 23.10.2018 21:32

no szukają do sprzątania

Pomocna?
Tak2Nie
Poszukująca
 Opinia
@Daria 23.10.2018 21:32

Szukam pracy i widziałam ich oferty na olx i praca za rogiem, najwięcvej do sprzątania, ale mają też jakieś wprowadzanie danych dla studentów, koordynatorów itp.

Pomocna?
Tak1Nie1
Paulina
 Opinia
@Poszukująca 01.03.2019 14:42

funkcjonuje, jutro zaczynam pracę na stanowisku pracownik porządkowy

Pomocna?
Tak1Nie
pyrzyce
 Opinia
@Paulina 04.03.2019 15:39

W szczecinie mają jakieś oferty do sprzątania tez, moja mama tam pasuje i jest nawet zadowolona, moze zosbie dorobić do emerytury

Pomocna?
Tak1Nie
Włodi
 Opinia

Ściema...agencja, która nie ma nawet swojej strony www. Pewnie podkradają klientów i pracowników z innych firm i agencji. Nie ma nawet danych kontaktowych...firma kogucik. Z dala od takich!

Pomocna?
Tak2Nie1
Agata
 Opinia
@Włodi 16.01.2019 08:37

Pamiętaj, że na forum publikujemy wyłącznie sprawdzone informacje. Czy możesz podać nam źródło powyższych doniesień? Bo jak rozumiem, nigdy nie pracowałaś w firmie Ab Ovo Solutions? Chyba, że źle zrozumiałam Twój wpis? Proszę wyjaśnij mi tę kwestię.

Pomocna?
Tak1Nie
Strona
 Opinia
@Włodi 16.01.2019 08:37

Link do strony: http://abovosolutions.eu/

Pomocna?
Tak1Nie
wow
 Opinia

Piersza agencja która odpisała mi na olx że ogłoszenie nie jest aktualne a nie olała.

Pomocna?
Tak1Nie
Marcin
 Opinia

Mają fajną ofertę przy sprzątaniu samolotów we Wrocławiu, praca nie jest bardzo ciężka, a fajnie płacą 20 zł/h. Jedyny minus, że jest to praca w nocy, ale mi to nie przeszkadza.

Pomocna?
Tak2Nie
samoloty
 Opinia
@Marcin 05.02.2019 15:37

właśnie idę na rozmowę w poniedziałek, zapowiada się fajnie i stawka jest taka jak mówisz, więc mam nadzieję, że się dostanę

Pomocna?
Tak2Nie
Piotrek
 Opinia
@samoloty 06.02.2019 14:35

i jak pracuje już ktoś z Was przy sprzątaniu samolotów ? jak to wygląda od "środka" ? stawka 20 zł netto ?

Pomocna?
Tak1Nie1
Jacek
 Opinia

Najlepsza oferta na wózki we Wrocłąwiu, cieszę się że się załapałem bo było jedno miejsce, ale w końcu jakieś normalne warunki dla wózkowego w tym kraju, a nie trzeba uciekać za granice.

Pomocna?
Tak1Nie
Szczecinn
 Opinia
@Jacek 11.02.2019 11:23

też jestem na wózku, ale w Szczecinie , mogą być warunki też

Pomocna?
Tak1Nie
lucuś
 Opinia

SPk, bo mają koordynatów którzy są z tobą na obiektcie i wszystko pokazuja co i jak, a nie wysylają do rpacy i radz sobie człowieku

Pomocna?
Tak1Nie
Maria
 Opinia

bylam na zlceniu przez miesiac po 9 godzin w tygodniu, wszystko ok

Pomocna?
Tak1Nie
Ja
 Opinia

Nie słyszalam nigdy o tej agencji, ale mieli ciekawą ofertę i w sumie pracuje juz tam dwa miesiące i nawet koleżankę ściągnełam :) Dobre pieniążki, wyplata na czas, jestetm zadowolona

Pomocna?
Tak1Nie
Administrator
 Opinia

Nadal czekamy na nowe wieści, ponieważ wątek o warunkach w przedsiębiorstwie Ab Ovo Solutions Sp. z o.o. w miejscowości Wrocław nadal nie ma wielu opinii. Wasza wiedza może pomóc użytkownikom!

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o AB OVO SOLUTIONS Sp. z o.o. Sp. k. - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB OVO SOLUTIONS Sp. z o.o. Sp. k.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny