Vestas
3 165 6 1

Opinie o Vestas

Nowy

Dlaczego cały czas zatrudniają mimo że aplikują ludzie z doświadczeniem w branży ? Wolą ciemne masy które nie wiedza co im się należy czy jak ?

anonimowy
@Nowy 08.02.2019 18:26

Właśnie tak.

Obecny

Przyjdą lepsze czasy. Vestas zaczyna likwidację stanowisk. Niektórzy tyłkami już trzęsą.

anonymous
@Obecny 13.10.2018 17:29

Likwidacja stanowisk zaczęła się już dawno ! Technicy na wszystkich regionach są wyganiani do pracy za granicę bo tylko tam jeszcze firma może na nich zarobić. W macierzystych regionach nie ma pracy ze względu na obecną politykę firmy. Kto nie chce/nie może jeździć za granicę zostaje zwolniony. Zazwyczaj z powodów zwanych "utratą zaufania" Zgodnie z podpisywanymi umowami miejscem wykonywania pracy jest Polska... nie UK,Szwecja, Finlandia czy Niemcy. Nowi przyjmowani do firmy dostają poprawione umowy gdzie miejscem wykonywania pracy jest już EUROPA !

Adam
@Obecny 13.10.2018 17:29

A jeszcze z 10 lat temu była to fajna firma z potencjałem. W branży zewsząd płyną niezbyt pochlebne opinie czyżby vestas robił miejsce konkurencji ?

Mów Pan do rzeczy!
@Obecny 13.10.2018 17:29

W Polsce? Masz jakieś przykłady?

Mów Pan do rzeczy!
@anonymous 14.10.2018 00:03

Czy faktycznie w Polsce w Vestas są likwidowane miejsca pracy? Czy u Pana w umówie o prace jest zawarta informacja o możliwości oddelegowania/delegacji? Czy Technicy są nie potrzebni w danych regionach i dlatego są oddelegowani do pracy za granicą? Może Vestas Polska powinna zredukawać kadrę? I jeszcz jedo, czy naprawdę Pan sądzi, że praca Technika serwisu w Polsce jest niopłacalna i dlatego pracownicy są oddelegowywani?

prażubr -HWDP
@Mów Pan do rzeczy! 30.10.2018 19:48

Niestety w branży jest kryzys właściciele farm walczą przy podpisywaniu kontraktów o każdy grosz a firma chcąc utrzymać kontrakt negocjuje i obniża stawki oczywiście można sobie wyobrazić jaki to ma wpływ na wysokość wynagrodzenia bezpieczeństwo pracy. Ciecie kosztów nigdy nie szło w parze z bezpieczeństwem i higieną pracy tym bardziej w takiej branży gdzie mamy tak wiele czynników niebezpiecznych

młody z mlekiem pod nosem
@prażubr -HWDP 30.10.2018 22:05

W punkt nie trzeba wielkiego filozofa i ekonomisty żeby dojść do tych wniosków branża pada na kolana

Do rzeczy !
@Mów Pan do rzeczy! 30.10.2018 19:48

Ilość techników w stosunku do obecnej ilości pracy w PL jest za duża. Firma redukuje ilość godzin na kontraktach w Polsce i deleguje pracowników poza granice. I fakt jeśli wszyscy technicy pracowali by w kraju to było by to niekorzystne dla polskiego oddziału firmy co oczywiście skutkowało by nie osiągnięciem narzuconych zarządowi celów. Przekaz jest dosyć jasny "Nie obniżamy wynagrodzeń redukujemy ilość godzin na polskich kontraktach ale delegujemy za granicę"

tingo
@anonymous 14.10.2018 00:03

a co na to inspekcja pracy..

Laik
@tingo 28.01.2019 21:41

Jaka Inspekcja pracy ? Jak tu nawet wypadki w pracy są tuszowane. Nawet głupie skręcenie nogi czy złamanie ręki nie jest zgłaszane tylko daje się pracownikowi prace zastępcze które jest w stanie wykonać. Jak sie nie zgodzisz to przełożony już cie odpowiednio doceni... Praca ciężka ale ciekawa tylko zagrywki nieczyste

Pracownik

Wpadłem z ciekawości. Pracuję w biurze od pół roku - jestem megazadowolony. Dobre wynagrodzenia, bardzo duży socjal, fajne biuro, owoce, śniadania w piątki na koszt firmy... Bardzo duże skupienie na czasie pracy - o dziwo nadgodziny nie są mile widziane - mamy odpoczywać z rodziną. Duże wsparcie ze strony firmy. Jestem megazachwycony.

anonymous
@Pracownik 10.09.2018 15:11

Szkoda że pracownicy terenowi mają diametralnie odmienne zdanie... chociażby o nadgodzinach i przymusowych wyjazdach w delegacje których nie ma w biurze jak mówisz...

Tak sobie
@Pracownik 10.09.2018 15:11

To powiedz to technikowi że może pobyć z rodziną .albo jedzie w delegacje albo pa .

Dociekliwy
@Pracownik 10.09.2018 15:11

Firma zwalniając pracowników próbuję im zamknąć gębę pieniędzmi by nie ujawniali skali różnego rodzaju oszust i machlojek firmy rzucają na stół wypowiedzenie z dodatkowymi pieniędzmi by skłonić cię do podpisania dokumentu w którym deklarujesz że nie będziesz wchodził na drogę sądową przeciwko firmie i wszystko zostanie w wielkiej rodzinie o nazwie Vestas. Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania koledzy po fachu. Udało mi się ustalić że przypadek nie jest odosobniony. Tak firma zabezpiecza sie przed pozwami do sądu wiedząc ze jest z góry na przegranej pozycji.

szeregowy żołnierz
@Dociekliwy 10.12.2018 22:54

No to opowiadaj, to nam nic nie mówi

zniesmaczony
@szeregowy żołnierz 21.12.2018 02:23

Lepiej siedzieć cicho i gromadzić dowody jak przyjdzie czas będzie czym zagrać przeciwko tej firmie.

Jacek
@zniesmaczony 06.01.2019 10:29

Dlaczego przewidujesz, że dojdzie do takiej sytuacji, że będziesz mieć potrzebę, jak to określiłeś "zagrać przeciwko tej firmie"? Jesteś niezadowolony ze swojej współpracy z firmą Vestas? Mógłbyś napisać nieco więcej na ten temat? Chciałbym lepiej poznać Twoje doświadczenia dotyczące tego miejsca pracy.

Madawa

Czy ktoś może napisać jak kształtują się zarobki pracowników biurowych? Dziękuję.

TPRC
@Madawa 01.12.2018 09:00

W biurze ok zarobki jak na szczecin średnie wymagania dość wysokie i typowo korporacyjne podejście do człowieka

Jacek
@TPRC 02.12.2018 18:45

Mógłbyś rozwinąć kwestie zarobków? Czy pracodawca oferuje premie lub inne bonusy do wynagrodzenia w postaci szkoleń lub świadczeń socjalnych? Takie bonusy znacząco mogą podnieść wynagrodzenie. Jak konkretnie wygląda atmosfera w pracy - oceniasz ją jako korporacyjną, co przez to rozumiesz?? Jesteś z niej zadowolony? Na stronie http://www.vestas.pl/kariera#!praca-vestas jest sporo ofert pracy. Może któraś z nich Was zainteresuje.

Zainteresowany
@TPRC 02.12.2018 18:45

typowo korporacyjne podejście do człowieka - czyli jakie?

Znajoma twarz

Karierowicze niech gniją w tym biznesie ;) Donosicielstwo kwitnie tu jak bez w lato....

Migotka

Mogłabym prosic Państwa o opinię w sprawie pracy koordynatora? Pozdrawiam

Zmartwiony

Dla tych co mieli nadzieję że coś się zmieni i będzie lepiej. Minister energetyki rozwiał wszelkie wątpliwości i nadzieje. Czas zacząć szukać pracy albo jechać za granicę tam na byle jakiś kontrakcie 10k /miesiąc

Administracyjny

Niezbyt przychylne czasy nadeszły dla tej firmy... przechwalanie się odbiło się czkawką

Toledo
@Administracyjny 17.11.2018 01:38

O co chodzi ? Cos wiecej napisz.

GRMIE

Poczytałem, pośmiałem się a teraz do roboty ;) Pozdrawiam wszystkich narzekających i zadowolonych, byłych i obecnych. AVE! P.S. Firmę wspominam pozytywnie i z uśmiechem na twarzy - pamiętajcie, że po pewnym czasie tematy się nudzą i trzeba zamian a Vestas daje duże pole manewru. Wiadomo coś za coś jak to w życiu.

anonymous
@GRMIE 08.10.2018 10:53

Vestas pole manewru a i owszem... "nie podoba się to sie zwolnij" Pewnie za twoich jak i za moich czasów w tej firmie załoga (mowie tutaj głównie o technikach ponieważ byli najliczniejsza grupą pracowników) była traktowana z szacunkiem wszystko za sprawą finansów. Jak technicy zarabiali dla firmy kokosy to firma ich szanowała jak ustawodawstwo w PL przykręciło kurek w branży wiatrowej i inwestorzy okroili kontrakty serwisowe do niezbędnego minimum to traktowanie diametralnie się zmieniło. Teraz technik serwisu dla firmy to zło konieczne. Kiedyś o doświadczonego technika firma potrafiła walczyć, pieniądze na podwyżki się znalazły a teraz drzwi otwarte droga wolna. Bo dział SDC jest teraz filarem firmy stamtąd płyną największe zyski. P.s Grzesiu weź nie liż (usunięte przez administratora) bo to już nie to samo...

Mów Pan do rzeczy!
@anonymous 10.10.2018 21:55

Czy dział SDC to jest działem zarządzającym całą firmą? Pisze Pan, że ,,SDC jest teraz filarem firmy’’ i że cały zysk jest ,,stamtąd’’ Czy to prawda? Czy może Pan opisać mi w kilku zdaniach w jak sposób SDC wypracowuje największe zyski w Vestas Polska?

hwdp@prażubr.pl
@anonymous 10.10.2018 21:55

Z mojego punktu widzenia to powidzenie ,,nie podoba się, to się zwolnij'' pasuje mi bardzo do ciebie. Czyli nie jest tobie na rękę, że firma w której pracujesz robi wszystko co może w czasach totalnego paraliżu biznesu, żebyś mógłspokojnie pracować w swoim wygwizdowie? Ja z tego co pamiętam to w czasach kiedy przykręcono nam kurek to były podwyżki, merity, bonusy, wszystkie dodatki pozapłacowe zostały, nawet podnieśli stawkę za dyżury, podnieśli stawkę za pranie, dodali 1euro za pracę za granicą również do mobilizaji i demobilizacji. Wymień jedną firmę, która po przykręceniu kurka robi coś takiego. I to jest twoim zdaniem diametralnia zmiana traktowania Technika? Jaja sobie robisz, albo masz słabą pamięć. Tak odnośnie płac doświadczonych Techników to chyba też za dużo nie wiesz, bo zapewne do takich nie należysz, to ci powiem, że zarabiają razy dwa w porównaniu do nowych. Moim zdaniem droga wolna do SDC jest świetną alernatywą dla osób chcących się zmierzyć z pracą za biurkiem. Ja ledwo daje rade przy poleceniech i osobiście wole na polu. Pozdrawiam Praanonymousa.

prażubr -HWDP
@hwdp@prażubr.pl 30.10.2018 21:19

"Z pustego to Salomon nie naleje " Żebyś ty dostał podwyżkę na którą na pewno zasłużyłeś tak jak wielu z nas inni musieli jej nie dostać a też zasłużyli. Co do prania odzieży roboczej z tego całego syfu żadne pieniądze nie zwrócą ci utraconego zdrowia. Firma powinna oddawać odzież do pralni chemicznej a tego nie robi ! Jeśli ci to pasuje to widocznie nie masz dzieci albo z czystością u ciebie na bakier. Ja nie zamierzam prać ubrań w smarze i oleju a potem wrzucić do pralki ubrania dziecka. I tylko głupiec nie potrafi walczyć o zdrowie swoje i rodziny ! Jednostka w tej firmie nic nie znaczy ale kiedy wszyscy podniosą głos to coś zmienimy !

Mi wystarczy
@prażubr -HWDP 30.10.2018 21:53

Zgadzam się z Mów Pan do Rzeczy, są plusy i minusy, ale opisywanie Vestas w ten sposób to gruba przesada. Męczy mnie czytanie Twoich bzdur, bardzo nieszczęśliwie widzisz świat. Pomogę, zmień pracę, a może ty jesteś z tych "wybitnych " co już nie pracują :)

hwdp@prażubr.pl
@prażubr -HWDP 30.10.2018 21:53

Nie rozumiem dlaczego myślisz, że jest pusto? Nie kumam. Wielu dostaje i z tego co rozmawiamy w moim regionie to widzę, że wystarczy robić swoje i nie biadolić, że zupa za słona. Zawsze można dolać wody. Co do prania to oczywiście się zgadzam (ale po co pisać takie bzdety?) i dlatego oddaje ubrania do pralni, są tacy co kupili sobie drugą pralkę, dobre rozwiązanie jeżeli masz miejsce. Ty faktycznie jesteś nastawiony bojowo, kiero nie stukną ci babki? Jeżeli chcesz coś zmienić to już za momencik jest survay. Nie poropnuje ci zmiany pracy, bo w dziurce, w której mieszkasz, to raczej nic nie znajdziesz za 3 brutto.

prażubr-hwdp
@Mi wystarczy 31.10.2018 09:14

Heheh Sławku pewnie byś chciał żebym już nie pracował ;) W tej firmie jedynym anonimowym narzędziem do wyrażania swojej opinii na temat firmy jest Gowork dlaczego ? A dlatego że Survey jest pozornie anonimowy tylko świeżaki jeszcze o tym nie wiedza ;) Napisz na surveyu prawdę co myślisz na temat chociażby pracowników zatrudnianych bez doświadczenia czy czujesz się bezpiecznie pracując z nimi ? Bo ja w zespole z hydraulikiem nie czuł bym się komfortowo... Zapewniam cie że kolejnego surveya już nie napiszesz. Survey jest po to żeby podkablować kolegę a nie żeby sprzeciwiać się nagannemu zachowaniu firmy. Zatrudniają po znajomości kolegów bez bladego pojęcia a ty ucz gościa podstaw albo rób za niego żeby sobie krzywdy nie zrobił pod twoją opieką. Żenada

prażubr-hwdp
@Mi wystarczy 31.10.2018 09:14

Jak sam potwierdzasz są plusy i minusy do plusów można zaliczyć wynagrodzenie na czas ale już do tego trzeba dodać ze trzeba tego wynagrodzenia pilnować bo często się nie zgadza ! Plusem jest też samochód służbowy niestety nie na użytek prywatny jak w większości firm oferujących podobne usługi. Plus laptop na którym nie można nic zainstalować Minusem jest dezorganizacja życia prywatnego, Totalna inwigilacja Plusem jest ubezpieczenie grupowe ale warunki są mocno nieaktualne i żona ma lepsze warunki niż ja. Za długo można o tym wszystkim pisać a to za duża organizacja żeby w rok czy dwa młodzi połapali się o co chodzi i jak to działa. Nie będę tu nikogo przekonywał że nie warto bo warto! Się przekonać ! Poza tym tu i tak panuje nepotyzm więc małe szanse...

Spartan
@Mów Pan do rzeczy! 30.10.2018 20:06

Dział SDC pracuje na polskim runku jego pracownicy są opłacani w złotówkach jednak praca wykonana jest dla rynków zagranicznych stacjonarnie, które płacą stawki w euro. Można to porównać do dzierżawy pracownika płacąc mu 15zł/h a inkasując za niego 15e/h od kontrahenta. Tak jak powiedziano dział SDC jest drugą co do wielkości strukturą w firmie.

trawek

Monia i Sławek rządzi ! Rada pracownicza na ślepo ich wspiera, ponieważ w tej firmie lepiej nie mieć swojego zdania - dawno już powinny powstać związki zawodowe i nie było by takiego syfu.

Kpina
@trawek 26.10.2018 08:40

Każdy kto dłużej pracuje to zauważa... Choćby nie wiem jak źle w firmie się działo masz gadać że jest (usunięte przez administratora) bo inaczej dostaniesz wypowiedzenie z wszystkim dobrze znanego powodu. (usunięte przez administratora)

Mów Pan do rzeczy!
@trawek 26.10.2018 08:40

Czy rada pracownicza jest wybierana przez „Monia i Sławek”? bo w normalnych firmach są przeprowadzane wybory wśród wszystkich pracowników. Jak jest w Polskim Vestasie? Związki zawodowe są dobre, ale w przypadku kiedy związkowcy wiedzą o co chodzi w prowadzeniu biznesu, w przeciwnym razie jest jak u mnie w firmie, są największym oponentem w tematach które pozolą utrzymać się firmie na powierzchni wody. Moim zdanie długo tak nie pociągniemy.

Kamień winny

Czy od czasu pewnej kampanii społecznej w Hollywood system awansowania się zmienił?

Filip

Może to kolejny etap rozwoju poza granicami kraju? Nie wiemy wszystkiego więc trudno oceniać.

Bbbbbeee

Slyszalem ze firma lubi zatrudniac lubi po znajomosci nie z branzy (swiezakow) na serwisy A czlowieka z papierami na serwisy z levelem c i d z doswiadczeniem 4 latni nie chca

anonymous
@Bbbbbeee 11.10.2018 11:12

Stary ty będziesz chciał konkretne pieniądze bo wiesz że praca do lekkich nie należy a świeżak będzie robił za 5k brutto i będzie sie cieszył... Od dawna widać co się dzieje zatrudniają malarzy tynkarzy a tobie każą ich uczyć jak się podszkolą zajmują twoje miejsce bo pracują taniej. Takie teraz nastały czasy w tej firmie. Najwyższe uprawienia sep mają ludzie którzy prądu w obwodzie cęgami nie umieją zmierzyć !

Project Assistant

Cześć, ubiegam o prace na stanowisku aystenta projektu. Bardzo proszę o krótką(ale treściwa) wypowiedź jakie są benefity/warunki pracy, czy w pracy są delegacje i mozliwosci szkolenia/rozwoju? Wiem z rynku, ze firma sie bardzo rozwija w Polsce, powstał nowy dział SDC, do którego zatrudniono 100+ osób. Poczytałam opinie i po pierwszym przerażeniu :o "gdzie ja chciałam sie wpakowac" przyszła refleksja, że osoby zadowolone z pracy tu nie wchodzą:/, bo i po co... Będę wdzieczna za odpodwiedż na moje pytanie o realne warunki pracy, chce potwierdzić to co mówił rekruter. Pozdrawiam serdecznie i zycze wiecej zadowolenia z pracy ...i z zycia:) Karolina P.s. Skoro firma jest taka zła, to dlaczego nadal w niej jesteście? Skoro inni maja takie świetne benefity, to dlaczego tam nie pójdziecie? Jak dobrze przejżeć opinie to pojawia się raptem kilka nicków;)

Ziom
@Project Assistant 09.08.2018 08:43

Hej Karolina, Mi się właśnie nie udało dostać na to stanowisko ? Ile masz lat doświadczenia ? Mogłabyś zdradzić próg zarobków, które Ci zaproponowali ? Myślę, że 4500-5500 jest w zasięgu Pozdrawiam Ziom

Kamil
@Ziom 09.08.2018 14:37

@Karolina, na którym etapie rekrutacji jesteś? Jak oceniasz rekrutację ? Pozdrawiam

korpo
@Project Assistant 09.08.2018 08:43

Biuro rządzi się swoimi prawami inne realia pracy... klimatyzowane czyste biuro praca 8 godzin i do domu nie ma co pozrównywać pracy techników (wysokie temperatury, częste przeziębienia, smary ,oleje, długie delegacje) . Jedyne co jest pewne w tej korporacji to zmiany i to bardzo dynamiczne. Nie zdziw się jeśli nie zdążysz się dobrze zapoznać ze wszystkimi obowiązkami na danym stanowisku a już dostaniesz masę kolejnych. Pracuję w biurze kilka lat systemy informatyczne działają raz lepiej raz gorzej. Mało kto potrafi w biurze dobrze przekazać wiedzę na temat użytkowania programów (SAP). No i 4000 -4500 brutto nie jakiegoś wrażenia jak już poczujesz za co jesteś odpowiedzialna.

Nieklakier
@Project Assistant 09.08.2018 08:43

Więc mówisz, że znasz szczegóły rozwoju firmy, ale nie wiesz, czy są delegacje? No, no, ciekawie ...

anonymous
@Project Assistant 09.08.2018 08:43

Masz mocno osłodzone te informacje z rynku o 4-5,5 tysiącach brutto możesz zapomnieć no może po 10 latach w biurze jak będziesz miał dobre plecy... Komentarz do pytania dlaczego ludzie nie odchodzą... Z przyzwyczajenia, uzależnienia (kredyty), strachu przed nowym, Często z powodu dostosowania życia prywatnego do realiów w firmie (relokacje) itd. Każdy ma swoje powody. Ja stanowiska technika serwisu w obecnym formacie nie polecam z wielu względów. Praca mocno obciążająca kręgosłup (skali problemu powoli ktoś powinien się przyjrzeć. Firma bagatelizuje problem) Chyba ogólny już problem braku doświadczonych techników... Przełączenia na średnim i wysokim napięciu robią osoby które nie mają nic wspólnego z tym zawodem. Uprawienia Sep E i D mają osoby które nie bardzo nadają się na pomocników a co dopiero na kierujących zespołami i nadzorujących pracę. Ale jak to mówią kartka wszystko przyjmie a ludzi z doświadczeniem brak bo takim trzeba odpowiednio zapłacić. Z resztą ostatnio odeszło kilku kolejnych z dobrym stażem.

@anonymous
@anonymous 23.08.2018 00:39

Hahaha :D z ta kasą to @anonymous grubo przegiałes w dól. ale pewnie celowo chciałęs zmanipulowac, żeby zbyt wielu chetnych nie było na Twoje miejsce ;P a wyjazdy za granice(DE,DK,UK)? na serwis i na projekty? Przeciez druga wypłate można z tego przywieźć:D Firma daje mozliwosci rozwoju, ale trzeba chcieć! A jak ktos chce cos za nic, najlepiej siedziec na tylku, nic nie robić i zgarniać kasę, to cóż bedzie frustracja i ból d*. Czesto przejawia sie motyw zawisci wobec biura, a ja za żadne skraby nie chciałbym tam siedziec! W terenie mam luz, kiero spoko. Jesli sie czepia to ktos musiał grubo przegiać. Nigdy nie odczułem bagatelizowania problemów. Frustracje powistaja u tych co typowo po polsku malkontenca za plecami a kiedy trzeba głosno poweidzieć to sie nie odzywaja. Sa "safety reprezentaci" w kazdym regionie, sa cotygodniowe spotkania i rozmowy z kierownikami na ktorych rozmawia sie o "alertach" bezpieczeństwa i sie je omawia. Mam juz staz kilkunastu lat pracy w PL i za granicami u przeróżnych pracodawców i pomimo niebzepieczeństw zwiazanych z praca w żadnym wcześniejszym miejscu nie czułem, ze jest taka dbałosć o bezpieczeństwo i nigdzie czesniej sie o nim tak głosno nie rozmawiało. Oczywiscie mogłoby być jeszcze lepiej, ale o to trzeba tez samemu dbac. Zaczyna mnie bawić czytanie frustracji na tym profilu kiedy wiem z własnego doświadczenia jak to wygalda naprawdę:D Pozdrawiam Was Ziomeczki P.s. jak macie problem i coś Was uwiera to idźcie do kiera albo nawet wyzej a nie wylewacie żale tutaj... albo w sumie wylewjacie dalej, bedę miał polewkę:D

On tak na serio?
@@anonymous 24.08.2018 10:25

Druga wypłatę można przywieźć jak ze słoikami pojedziesz, bo dieta to inaczej pieniądze na wyżywienie. Dopłata do godziny pracy za granicą wynosi 1 euro.

anonymous
@@anonymous 24.08.2018 10:25

Mówisz że pracujesz już kilka lat wiec pewnie pamiętasz doskonale na jakich zasadach się przyjmowałeś... jaki był wtedy twój zakres obowiązków i region działania... Jak odniesiesz się do obecnych realiów gdzie kiedyś pytano technika czy może pojechać za granicę na delegacje dłuższą niż tydzień a teraz nie masz prawa odmówić miesięcznej ? Jak się odniesiesz do nieustannych problemów z naliczaniem wynagrodzenia. Jak sie odniesiesz do fali uszkodzeń/zwyrodnień kręgosłupa i wielu innych spraw o których długo by tu pisać ? Czy twój kiero ma taką siłę przebicia w tak wielkiej organizacji i załatwił ci tragarzy do noszenia całego sprzętu ? A może zamontował ci klimatyzatory w turbinach żebyś nie chorował zbyt często bo cie podliczą pod koniec roku że dużo chorowałeś i ci się podwyżka nie należy ? Chyba że ten kiero taki dobry i jak ci się wypłata nie zgadza to ci swoją oddaje... Tak gadać to może tylko świeżak który zna firmę krótko i myśli że jak Pani prezes mówi to znaczy że tak jest... A i świeżaczu czytaj ze zrozumieniem kwoty tyczą się pracy w biurze. Technik za granicą ma dietę którą oczywiście odłoży jak zabierze z domu słoiki w innym wypadku gów.. mu zostanie a rodziny i tak widział nie będzie...

Byłem i widziałem
@anonymous 27.08.2018 17:01

To Vestas jest pani prezes? Pierwsze słyszę. A ty czym przykuty do firmy? Znasz lepsze? Idz! Wszyscy tylko narzekają anonimowo ale siedza. Ciekawe czemu? Przecież teraz rynek pracownika. W Polsce jest mało pracodawców takich jak vestas, a lepszych jeszcze mniej. Ale do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja, a jak się już przyzwyczai to włącza się narzekanie. Typowo ludzkie typowo polskie. Wiem bo bylem i widziałem.

zniesmaczony
@Byłem i widziałem 27.08.2018 23:19

Dobra firma dąży do poprawy rzeczy/spraw które tego wymagają... Vestas zlewa wszelkie sygnały o nieprawidłowościach co oczywiście odbija się na opinii o firmie. Być może jest to kwestia kierowników na poszczególnych regionach większość rzeczy zgłaszamy bezpośrednio im bez efektu. Może czas na zmianę kierowników na takich którym będzie się chciało zaangażować a nie ukręcać łeb większości sprawy by nie mieć problemów .

nie ma za co
@Byłem i widziałem 27.08.2018 23:19

Jak tylko zaczniesz szukać pracy to z pocałowaniem ręki dostaniesz więcej w firmach z branży wind o innych gałęziach energetyki/automatyki już nawet nie mówię bo tu trzeba mieć konkretne umiejętności wtedy też konkretnie płacą... jak oczywiście umiesz to wynegocjować bo jesteś pewny tego co potrafisz. Tu cie koledzy roboty nie nauczą...

anonymous
@Byłem i widziałem 27.08.2018 23:19

To mało widziałeś...W Vestas Poland prezesem jest kobieta imieniem Monika ;) Pozdrawiam tych którzy się tu wypowiadają i wydaje im się że coś wiedzą a morze tylko coś słyszeli... Kolorowo nie jest na pewno. Firma się spolszczyła a do tego ma dużo instrumentów manipulacyjnych pracownikami.

Byłem i widziałem
@anonymous 04.09.2018 08:49

Widziałem na pewno więcej niż ty, bo widziałem i schemat organizacyjny i nieraz czytałem maile od Moniki. Morza to można słuchać nad morzem kolego. Może tam się nasluchales jak jest w biurze i biadolisz

anonymous
@Byłem i widziałem 07.09.2018 23:06

Pracuj pracuj i nie gadaj bo cenny czas tracisz...a tu ordery do obrobienia czekają... Życzę szczęścia w tejże ciekawej firmie o strukturze organizacji przestępczej.

anonymous
@Project Assistant 09.08.2018 08:43

Skąd się bierze tylu niezadowolonych coś musi być na rzeczy a to normalne że firmy co pól roku to nikt nie chce zmieniać jak już sie trochę zaaklimatyzuje. W moim regionie opinie o firmie sa podzielone nowi pracownicy chwalą starzy twierdzą że dzieje sie źle kogo słuchać ? Najlepiej siebie. Praca jest ciężka raczej nie dla każdego no i zarobki nieadekwatne do obłożenia obowiązkami.

Radek
@Ziom 09.08.2018 14:37

Nigdy nie proponują zawsze pytają ile byś chciał zarabiać... wiadomo kto mniej powie ten wygrywa...

anonim

(usunięte przez administratora)

Sponio pamietam o was

5k brutto na początek biorąc pod uwagę uciążliwość pracy (usunięte przez administratora) (brud smary oleje ) i (usunięte przez administratora) odpowiedzialność to lepiej na zwykłej budowie przy kostce więcej zarobisz mniej się ubrudzisz i odpowiedzialność zerowa... Nic nie szkodzi spróbować ale jest dużo firm co płaca lepiej i mają mniejsze wymagania...

Nick
@Sponio pamietam o was 06.09.2018 23:48

Taaa chyba nie robiłeś przy kostce.... Jak pracujesz w tej firmie i wiesz co robisz to ci nikt nie podskoczy. Nigdy nie spotkałem się z jakimkolwiek problem którego nie dało się rozwiązać! (Prędzej czy później) ;) My Polacy uwielbiamy narzekać ... jak dla mnie ta robota jest ok. Oczywiście zdarzają się chwile zwątpienia jak każdemu, cała sztuka polega żeby umieć to przezwyciężyć. Pozdro dla wszystkich

Sponio pamietam o was
@Nick 17.09.2018 12:20

Właśnie dla tego że wiem co robię dawno zrozumiałem sposób działania tej firmy co było jednym z powodów jej opuszczenia. No cóż konkurencja płaci lepiej a tutaj jej sporo ;) Pozdrawiam tych co ten chleb chwalą a innego nie znają. Teraz do firmy vestas trafiają same świeżaki bez doświadczenia. A konkretni ludzie z branży Vestas omijają. Kwestia ambicji całe życie kręcić śruby i taplać się w smarach i olejach ? Nie dzięki Struktura firmy jest tak płytka że możesz awansować z technika na starszego technika co oczywiście nic nie zmienia nadal śruby smary i oleje taka pseudo ścieżka kariery/ rozwoju którą firma chwali się wszem i wobec. Jak już mgła opadnie i zrozumiesz kim/czym jesteś dla tej firmy i postanowisz zmienić coś w swoim życiu puść CV w obieg jak masz głowę na karku to szybko zrozumiesz że vestas to tylko środek do celu a nie Cel.

anonymous

1.) W Vestas Przelozeni - daja iluzoryczne poczucie, ze twoje zdanie sie liczy. Ty masz ze swoich obowiazkow wywiazac sie w terminie, niestety w druga strone to nie dziala. Pozornie mili, naprawde malo ich interesujesz. 2.) Godziny pracy - teoretycznie stale jak sie coś popsuje robisz do upadłęgo . Nie polecam na poczatku dawac z siebie wiecej niz 100%, bo jesli przelozeni to zauwaza, to jedyna bonifikata jaka dostaniesz to więcej obowiązków. Im bardziej jesteś efektywny w tym co robisz tym więcej pracy masz zlecane... tak firma sprawdza ile może z ciebie wycisnąć

Rafał

Czytam tutaj różne opinie na temat tej firmy widzę że dużo osób narzeka na warunki pracy w lato i problemy z kręgosłupem rozumiem że z tym sie trzeba liczyć podejmując pracę ale czy ktoś może konkretnie napisać na jakie wynagrodzenie można liczyć zaczynając pracę w vestas ?

I pył zostaje
@Rafał 17.06.2018 11:35

Pięć brutto. ... a dykty ciężkie...

Serwis techniku;)
@I pył zostaje 19.07.2018 19:41

"Pięć brutto" dla nowej osoby oraz: + 50% stawki godzinowej za nadgodziny w tygodniu i soboty; +100% za prace w niedzielę i święta. + Bonus za dyżur w dni wolne. + ok 100 Pln dodatku(ponad ustawowe 20 PLN) do każdego dnia w delegacji w PL(za granicą jest jeszcze wiecej). + Merit raz do roku. + BONUS(taka trzynastka 1/rok). Innych dodatków też mnostwo(prywatna emerytura, lekarz, grusza...). Nawet w najsłabszym miesiacu się te kilkanaście nadgodzin zrobi. Realnie pensja technika to to co ma brutto na umowie z plusem zaleznym od tego czy tych nadgodzin bylo duzo,czy malo oraz ile bylo wyjazdow w miesiacu. NIGDY nie otrzymałem golej pensji, a pracuje już grubo ponad 5 lat. Da się żyć i to całkiem nieźle, żona zajmuje się dziećmi,a żyjemy na naprawdę dobrym poziomie. Choć rozumiem,to kwestia indywidualna:jednemu styknie 6-8 tyś. A dla innego będzie mało. Pewnie,że mogłoby być jeszcze lepiej;D ale zdecydowanie nie ma na co narzekać.

Ktoś tu robi mnie w h.ja
@Serwis techniku;) 28.08.2018 13:36

No kolego to opowiedz teraz dokładnie za co to 5k brutto jakie obowiązki itd? To samo stanowisko w Holandii i Niemczech 14,5 netto + zakwaterowanie free system pracy 16/12 w domu.

Szary

Vestas - firma która wmawia swoim pracownikom że jest dla nich najlepszym wyborem i nie powinni szukać lepszej alternatywy bo jej nie ma... Przywiązanie i krótkowzroczność jest wrogiem każdego pracownika tej firmy !

Maja

@tylko na chwile w jakim sensie "powody zwolnień nie są jawne"? Czy zwolnieni pracownicy zostali poinformowani, co jest powodem takiego stanu rzeczy, czy chodzi o niepewność pozostałej załogi? Stabilność i pewność zatrudnienia są to elementy, które niewątpliwie wpływają na komfort pracy. Komunikacja w takich sytuacjach wydaje się być podstawą, do ich zachowania. Jak więc to wygląda w Vestas?

tylko na chwile
@Maja 09.07.2018 10:00

Firma w większości przypadków za powód zwolnienia człowieka podaje "utratę zaufania do pracownika" Załoga spędza ze sobą tyle czasu w pracy że zna dobrze relacje pracownik-kierownik jak również kierownicze zagrywki względem podwładnych. Wiele rzeczy już w tej firmie widziałem i pewnie jeszcze nie jedno zobaczę o ile cierpliwość pozwoli...

Nickolaj
@Maja 09.07.2018 10:00

@Maja, trolliku HR-owy...

Juhas
@Nickolaj 19.07.2018 17:36

Czy Vestasa nie stać na pożądne badanie sytuacji tylko HaeRy szperają w GoWork pod fałlszywimi ksywkami.... ale smutne....

cezary
@Juhas 26.07.2018 12:51

Polski oddział tej firmy lata swojej świetności już prężył teraz są już tylko cięcia na czym się da. Zaufanie do firmy leci chociażby przez problemy w naliczaniu wynagrodzenia o które trzeba sobie walczyć w dziale finansowym za granicą. Udowadniać że popełnili błąd... Pracować cały miesiąc i upominać się o swoje to tylko w PL

Megan
@Juhas 26.07.2018 12:51

Taka firma .jak powiesz coś otwarcie jesteś na czarnej liście i na wylot.na delegacje jak nie zgodzisz się jechać do widzenia Kij ma dwa końce jak walnie to zaboli

Maja

@tylko na chwilę, dziękuję za wyjaśnienie. Zastanawia mnie tylko czy inni pracownicy uważają tak samo jak Ty, ktoś może coś jeszcze na ten temat powiedzieć? @Nikolaj, na forum pełnię rolę moderatora, z działem hr-u firmy Vestas nie mam nic wspólnego.

Von Bimberstein

Świat nie jest czarno biały i tak samo jest z Vestasem - jak w każdej firmie znajdą się czarne owce. W zeszłym roku komponowany był nowy zespół. Jak to ktoś określił, rekruter miał nosa, bo jego członkowie byli niemal idealnie dopasowani typem osobowości - wyszło to z testów DISC. I faktycznie, współpraca układała się dobrze, każdy dokładał swoją cegiełkę i wspólnymi siłami rozwiązywaliśmy wiele problemów, które - jako, że proces był nowy - wyskakiwały dosyć często. Z tym że decyzyjność na pewnym szczeblu trafiła, mówiąc delikatnie do nieodpowiedniej osoby. Pobudki, w jaki sposób teamliderka zwalniała pracowników, nie zasługiwały na ambitne miano uprzedzeń osobistych, to już raczej sprawka podwzgórza. Zespół się posypał, atmosfera popsuła, a teamliderka poleciała z roboty. Dlatego nie mam pretensji do całego oddziału, bo zwierzchnicy potrafią wyciągać wnioski z popełnionych błędów i raczej już nie będzie większego problemu z nieodpowiednimi osobami na stanowiskach decyzyjnych. I może się jeszcze zobaczymy.

:)
@Von Bimberstein 27.07.2018 10:54

Witam , tez mogę się nazwać jak jeden z użytkowników jako stary wyga choć już kilka lat poza Vestas. Sentyment został ale to co tu czytam to jakaś masakra. Team leader zwalnia ludzi, brak nowych wyzwań, robota raczej dla robaczków a nie inteligentnych i ambitnych. Szkoda. Kiedyś było inaczej. Moja ekipa bardziej utożsamiała się z Firmą, biznesem i załogą.

Kandydat

Cześć, czy mógłby ktoś opisać pracę w biurze? Na jakie zarobki można liczyć jako PROJECT COORDINATOR w dziale construction w Szczecinie? Z góry dziękuje i pozdrawiam

nowy

Pracuję w Vestas od kilku tygodni i jestem bardzo miło zaskoczony. Uważam że jeśli idzie o płace i "socjal" to bardzo nie wiele firm oferuje lepsze warunki. Duńskie standardy dbania o pracowników w pewnym stopniu dotarły do Polski (m.in. dopłaty do delegacji, dofinansowania do urlopów, biletów do kina, internetu, itp, ubezpieczenie na życie). Jest też możliwość wykupienia abonamentu do prywatnej służby zdrowia - ale ta opcja jest płatna przez pracownika.

stary
@nowy 05.12.2011 22:21

O tych standardach niestety dużo się w firmie mówi ale kiedy przychodzi nawał obowiązków i trzeba przepchnąć górę przez ręce techników nikt nie zwraca uwagi na bezpieczeństwo liczy się wynik końcowy i słupki prezentowane przełożonemu. Wtedy nikt nie pyta jak to zrobiłeś...

Grand
@nowy 05.12.2011 22:21

Większości korporacji czy dużych firmach to wszystko co zostało wymienione jest standardem.

Nic nowego
@nowy 05.12.2011 22:21

Vetsas chwalić sie zawsze umiał co z tego jak zawsze bazuje na niewiedzy pracowników i braku czasu na drążenie tematu. Warunki ubezpieczenia są słabe podwarszawska firma zatrudniająca do 200 osób ma lepsze warunki niż Vestas międzynarodowa korporacja... Tak jak mówiłem Vestas szczyci się czymś co jest w każdej przyzwoitej firmie. Narcystyczne podejście zarządu zgubi tą firmę na polskim rynku.

Nie podkładma się
@stary 07.11.2017 17:46

Dokładnie zgadzam się z kolegą mówić mówi się dużo ale jak trzeba coś przepchnąć co nie jest zgodne ze sztuką/prawem dostaniesz polecenie służbowe ale nie na piśmie czy wiadomości email tak by można było się czegoś wyprzeć w razie potrzeby. Cwaniackie praktyki kierowników są tu na porządku dziennym po to by zabłysnąć i osiągnąć prywatne cele narzucone w danym czasie.

tratlok
@nowy 05.12.2011 22:21

Doplaty do delegacji, śmieszne - wg mnie wiecej bys zsyakał jakbyś miał zwykła delegacje a nie wiecznie niezadowolonego kierownika z informacją na ustach że tu delegacja tobie sie nie należy, ponieważ jesteś nan obszarze miejsca towojej pracy (podpisałeś) . Generalnie powinieneś dostać diete jeżeli jesteś dłużej niż 8 godzin. Ale to tylko takie cwaniactwo góry, bo jako zwykły technik (usunięte przez administratora) z tego masz. ( sobie dają tobie zabierają)

Maja

@tylko na chwile dzięki za informacje. A czy mógłbyś opisać kilka "zagrywek", o których wspominasz? Sytuacja, jaka opisujesz może wyglądać dość niepokojąco dla wielu użytkowników forum. Zastanawiam się, więc jak w praktyce wygląda relacja kierownik - pracownik w przypadku Vestas, czy naprawdę jest aż taka trudna?

tylko na chwile
@Maja 18.07.2018 14:41

Może ogólnie wszyscy mamy prawo odstąpić od pracy jeśli warunki pracy są niebezpieczne dla życia lub zdrowia... Tylko teoretycznie w praktyce odmowa będzie skutkowała konfliktem z kierownikiem pomijaniem przy szkoleniach i podwyżkach. Sumując musisz pracować w każdych warunkach tak żeby nie stała się krzywda ani tobie ani członkom twojego zespołu. Osoby które nie poddają się bezwzględnej woli kierowników są zwalniane pod pretekstem utraty zaufania do pracownika.

Stary wyga

Socjal w Vestas jest dobry ? To chyba jakiś żart. Ktoś chyba nigdy nie pracował w korporacjach. Dobry socjal to przedszkole, chillout room, masaże, siłownia, szczepionki przeciwko grypie, kursy języków obcych w niektórych korporacjach nawet obiady to co oferuje Vestas w tym momencie to takie korporacyjne minimum. Nie zachwycajmy się czymś co jest mierne rozumiem że wiele osób pracowało do tej pory u prywaciarza na śmieciówce ale porównujmy rzetelnie korporacje wielkością organizacji i oferowanymi przez nie benefitami.

bylekto
@Stary wyga 21.06.2018 23:21

no masz racje . ale się trzeba cieszyć bo są imprezy aby zobaczyli jak się zachowujesz co mówisz,aby wydali kasę na super hotele ale to się nazywa integracja, jak się spędza tyle czasu z kolega w pracy to już innej nie trzeba integracji chyba że idzie aby się biuro z cudzymi mężami pobawiło albo żonami? , a może jak już impreza to z żoną, mężem żeby zobaczyli firmę poznali ludzi , pracę a nie tylko rodziny widziały delegacje wyjazdy ....

Maja

@Stary wyga, pakiet socjalny jest oczywiście miłym dodatkiem do wynagrodzenia, ale te wszystkie udogodnienia dla pracownika, które wymieniłeś rzadko zdarzają się w rzeczywistości. Często są to bony i paczki na święta lub dofinansowanie do odpoczynku wakacyjnego. Czy prócz tego o czym piszesz firma oferuje jeszcze jakieś bonusy? Czy są premie lub szkolenia ponoszące kwalifikacje? @anonymous, piszesz o 3-etapowej rekrutacji. Czy naprawdę tak trudno dostać się w tej firmie do pracy? Jakich kwalifikacji wymaga pracodawca od pracownika? Będzie to użyteczna informacja dla starających się tu o zatrudnienie.

Stary wyga
@Maja 23.06.2018 12:24

@Maja Może w mniejszych miastach rzadziej spotyka sie tego typu benefity jednak duże miasta Warszawa Poznań... nie ma z tym większego problemu chillout room szczepionki przeciwko grypie, kursy języków obcych a w tych naprawdę dobrych korporacjach przedszkole, obiady czy służbowy samochód na prywatne użytek to nic nadzwyczajnego. W Vestas może dostaniesz bonus roczny jak się uda... bo nikt tam nie słyszał o nagrodach premiach kwartalnych itp Najwyżej za kawał dobrej roboty usłyszysz tzw. bonus poklepus.

Stary wyga
@Maja 23.06.2018 12:24

Jeśli chodzi o bony, paczki na święta dla dzieci w vestas o tym nie usłyszysz. Gdzie u zwykłego prywaciarza 8 lat wstecz pracownik 2 razy w roku dostawał 200 -300zł a Vestas nie zorganizuje nawet wigilia dla pracowników. Resztę zostawiam do przemyślenia we własnym zakresie.

anonymous
@Maja 23.06.2018 12:24

no 300 zł do wczasów pod gruszą,wiesz na którą jedziesz a nie wiesz o której wrócisz do domu . fakt praca dla samotnych bez rodziny bo relacje się psują w rodzinie wiadomo że więcej czasu jest się w delegacji a tam jest różnie koledzy koleżanki a każdy chce dorównać innym.a jak się spędza ze sobą po 12 godz a i więcej to wiadomo że się więcej wie o kolegach z pracy niż o domu.

tylko na chwile

Niepewność pracy w firmie jest coraz większa. Masowe zwolnienia ostatnimi czasy zwolniono 27 osób z działu construction co chwilę słychać o kolejnych osobach gdzie powody zwolnień nie są jawne .

Sasza

Pracuję w vestas od roku benefity może są ale na pewno nie dla pracowników z pola czyli techników serwisu. Na tym stanowisku czas pracy jest nieunormowany możesz pracować 8 godzin ale przy awariach wszystkie twoje plany biorą w łeb bo turbina jest priorytetem a twoje sprawy prywatne/rodzinne nie. Godziny pracy jak się twojemu kierownikowi podoba jest dużo pracy to masz robić nadgodziny jak nie ma pracy to wysyła cie do domu na tzw. short day oczywiście odliczą ci za te godziny z wynagrodzenia lub zabiorą ci z nadgodzin jeśli masz. Ogólnie praca w lato jest bardzo ciężka temperatury mocno dają się we znaki. Praca raczej dla samotników lub kawalerów. Poza tym wszem obecna inwigilacja GPSy kamery itd...

xyz
@Sasza 26.06.2018 16:18

Kolega krótko pracuje... nie tylko przy awariach jest przymus zostawać dłużej jak jest dużo pracy bo twój planer przespał jakiś temat to wszystko jest załatwiane rękami techników w nadgodzinach. A spróbuj się odezwać że ty nie zostaniesz... na pewno będziesz doceniony z tego powodu w odpowiedni sposób.

Maja

@Rafał, czy będziesz aplikował do tej firmy? Jeśli tak napisz koniecznie jakich kwalifikacji wymagali i jakie warunki pracy Ci zaproponowali? Czy prócz wynagrodzenia pracodawca proponuje dodatki takie jak premie, szkolenia zawodowe, pakiet socjalny? Każda informacja będzie cenna dla poszukujących pracy.

Daf
@Maja 17.06.2018 12:15

Ja niedawno byłe na rozmowie o pracę. Rekrutacja jest bardzo żmudna, w sumie 3-etapowa. Mnie nie przyjęli, prawdopodobnie przez wymagania finansowe które moim zdaniem są naprawdę niskie. Widać firma nie płaci dużo, bo spełniałam wszystkie wymagania. Oczywiście odpowiedź brzmiala "zatrudniony został ktoś inny" po czym w ten sam dzien na portalach pojawily sie oferty na to stanowisko ;D

anonymous
@Daf 18.06.2018 18:12

Nie zgodze się z Tobą Daf pracodawca dobrze płaci. Rekrutacja tutaj niestety tak wygląda i nie ukrywam jest uciążliwa. Na jakie stanowisko apliokowałeś ?

Maja

@Niecwaniak z niepowiemskad, dobrze, że firma oferuje taki rozwój. Piszesz o transferach do innych krajów. Mógłbyś przybliżyć do jakich i czy w skład pakietu wchodzi też zakwaterowanie? Może ktoś z poszukujących pracy z biegłym językiem obcym, będzie zainteresowany taką ofertą pracodawcy.

Zostaw opinię o Vestas - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vestas