• Nasza misja
  • Oferta dla klientów
  • Dlaczego my?
  • Jak na co dzień wygląda praca w LCM?
  • Jak wygląda proces rekrutacyjny?
  • Social Media

Nasza misja

Oferta dla klientów

Dlaczego my?

Jak na co dzień wygląda praca w LCM?

Jak wygląda proces rekrutacyjny?

Social Media

5. Opinie o LCM

Opinie o LCM Warszawa

Nie przegap nowości o LCM!

07.03.2025 15:41

Miło nam poinformować, że firma LCM Sp. z o.o. otrzymała certyfikat „Rzetelna Firma”.

To niezwykle ważne wyróżnienie podkreśla naszą wiarygodność i przejrzystość w prowadzonej działalności gospodarczej.

Ideą certyfikatu Rzetelna Firma jest promowanie rzetelności
    płatniczej w obrocie gospodarczym i przestrzegania etyki biznesowej.

LCM Sp. z o.o. - Rzetelna Firma
    News image

21.11.2024 08:32

Zapraszamy do śledzenia pojawiających się ogłoszeń o pracę i składania dokumentów zgodnie z procedurą rekrutacji. Brak uprawnień i doświadczenia nie wyklucza kandydata z procedury rekrutacyjnej. Pozdrawiamy, Dział personalny LCM
    Zastanawiam sie nad zmianą zawodu

07.08.2016 13:49

bylem na rozmowie kwalifikacyjnej w Lcm i rozmowa była bardzo rzeczowa. Wiem co mi wolno a czego nie i jakie są zasady. A i wyglada na to ze BHP jest OK.

Karol

07.02.2026 09:06

Widziałem,że firma szuka na stanowisko kadrowej/płacowej oraz księgowej. Ktoś coś więcej powie na ten temat? Jakieś zmiany były w firmie że jest wymiana osób z tych stanowisk?

VIKI

05.02.2026 21:09

Kto pisze te pochwalne posty? Ja pierdzielę. Pracowałem jak to się nazywało Eurosnack Montage Demontage i nie wierzę co z ludzie za bzdury wypisują. Pan Dudzik to całkiem osobna kwestia. Prawo jazdy z Francji już oddane? Ludzie dalej mieszkają w niby hotelach F1 .
    #MonterKonstrukcjiStalowych

23.12.2025 11:03

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia pragniemy złożyć najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia i spokoju w gronie najbliższych.
    Niech Nowy 2026 Rok będzie czasem rozwoju i spełnienia zarówno w życiu zawodowym jak i osobistym.
    Zespół LCM

15.04.2025 10:09

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych

życzymy szczęścia i spokoju

wszystkim naszym współpracownikom, klientom oraz partnerom.

Niech to będzie czas radości, wypoczynku

i inspiracji do nowych wyzwań!

Zespół LCM
    hufaro

17.02.2020 16:02

czy LCM i firma eurorack.pl to jedna firma? widziałem jakies ogloszenie odnosnie pracy we francji, a jak wpisalem w google tę firmę to własnie ten adres wyskoczyl, lubelska 204. Jakieś opinie moze macie o eurorack, warto tam uderzyc? Załozyciel eurorack to Pan o nazwisku Dudzik?

15.11.2024 11:19

Firmy LCM i Eurorack to dwie różne firmy.
    Chętny

21.07.2022 17:50

Jak wyglądają warunki pracy? Ile może zarobić spawacz? Warto pracować w tej firmie? Pozdro.
    Ktoś

15.02.2021 18:01

raczej dobra firma

28.04.2020 15:17

Czy rozmowa rekrutacyjna w LCM odbywa się również w języku angielskim?
    Tarek

28.04.2020 23:45

Nie odbywa się po szwedzku lub duńsku
    mil

12.12.2019 10:00

A ja dla równowagi z dobrą opinią. Pracowałam w LCM dwa lata temu. Polecam każdemu, kto lubi adrenalinę ;) Pozdrawiam

16.11.2017 12:07

Co słychać w firmie, jaka atmosfera? Pracowałem w LCM i miło wspominam. Jak czytam niektóre wpisy to myślę, że konkurencja mocno tych ludzi inspiruje, żeby oczerniali?
    Zgred

15.02.2019 21:44

To dlaczego nie pracujesz

27.02.2017 17:04

Dzień dobry, Dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą. Zajmujemy się montażem regałów magazynowych na terenie całej Polski i całej Europy. Praca u nas jest więc pracą na wyjeździe. Ze swojej strony zapewniamy zakwaterowanie, odzież roboczą, wszystkie narzędzia niezbędne do wykonywania pracy - wystarczy zatem tylko zadbać o własne wyżywienie. Co do wynagrodzenia - nie udzielamy takich informacji na forum. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Dział personalny, LCM tel. 666 883 241 e-mail: [email protected]
    Tadek

27.02.2017 10:59

Witam jakiej stawki można się tutaj spodziewać na początek? i jak jest z odzieżą robocza oraz zakwaterowaniem?
    Bezrobocie

03.02.2017 10:29

Tyle tu różnych komentarzy większość pewnie od starych niezadowolonych. i nie wiem czy się decydować czy nie Może wypowie się ktoś z obecnych pracowników.

Oferty pracy - LCM

Pracownik do lakierni proszkowej

Lubartów

Specjalista ds. zamówień publicznych

Lubartów

14.11.2016 15:10

Szanowni Państwo! Jest nam niezmiernie miło poinformować, że zostaliśmy wyróżnieni nagrodą LUKSUSOWA MARKA ROKU 2016. Rozpiera nas duma i energia, by nie ustawać w działaniach i iść naprzód. Dziękujemy za uznanie! Zapraszamy na nasz profil na Facebooku, gdzie mozna znaleźć więcej informacji na ten temat :) Pozdrawiamy, LCM
    Grzegorz Denka

08.11.2016 17:50

W swoim imieniu chciałbym przeprosić firmę lcm prezesa firmy sylwestra Dudziak za pisanie nieprawdziwych komentarzy pod nickiem Miś oraz narażenie dobrego imienia firmy jak i prezesa. Z poważaniem Grzegorz Denka

14.11.2016 11:46

W tej przykrej sytuacji doceniamy przyznanie się do błędu. Oczywiście przyjmujemy przeprosiny. Korzystając z okazji - wyrażamy nadzieje, że więcej takie zdarzenia nie będą miały miejsca. Pozdrawiamy,
    szukampracy

09.11.2016 10:57

Czy w dalszym ciągu rotacja pracowników w tej firmie jest tak duża?

09.11.2016 16:34

Dzień dobry! Dziękujemy za zainteresowanie. Rotacja nie jest duża i nie szukamy nowych pracowników, żeby zastąpić starych. Ogłoszenia są publikowane stale między innymi z tego względu, że duża część osób, które aplikują nie spełnia naszych kryteriów. A my chcemy mieć w swojej drużynie jak najlepszych zawodników. Jeśli szuka Pani / Pan pracy - zachęcamy do wysłania CV. Choć uczciwie przyznajemy, że obecnie nie prowadzimy naboru. Prawdopodobnie zmieni się to w najbliższym czasie, gdyż przygotowujemy się do otwarcia kilku dużych projektów - wówczas będziemy kontaktować się z wybranymi kandydatami, zaczynając od osób, które już mamy w bazie. W razie dodatkowych pytań - służymy pomocą. Z pozdrowieniami, Dział personalny, LCM.

04.11.2016 11:23

Szanowni Państwo, Zapraszamy osoby poszukujące pracy biurowej na staż do naszej firmy. Szczegóły oferty poniżej: STAŻ - ADMINISTRACJA BIUROWA (praca w dziale kadr, personalnym i logistyki) Obowiązki: •Wsparcie działu kadr: pomoc przy rozliczaniu pracowników, prowadzenie akt osobowych, administrowanie dokumentami wewnętrznymi związanymi z zatrudnieniem •Wsparcie działu personalnego: aktualizacja bazy CV, działania employer-brandingowe, zamieszczanie ogłoszeń, współpraca z Urzędem Pracy, formalności związane z zatrudnianiem •Wsparcie działu logistyki: pomoc przy organizowaniu wyjazdów ekip monterskich, rezerwacje hoteli, obieg dokumentów, obsługa korespondencji Oczekiwania: •Status osoby bezrobotnej (zarejestrowanej w Urzędzie Pracy ) •Bardzo dobra obsługa komputera •Swoboda w poruszaniu się po internecie, łatwość poszukiwania informacji •Dokładność, skrupulatność •Mile widziane prawo jazdy kat. B •Otwartość, komunikatywność •Chęć do nauki i gotowość do zdobywania nowej wiedzy •Znajomość języka obcego – będzie dodatkowym atutem. Oferujemy: •Umowę o pracę (po okresie stażowym) •Możliwość zdobycia doświadczenia i wiedzy z różnych obszarów działalności firmy WAŻNE: Nie oczekujemy doświadczenia – szukamy osób z otwartą głową. Jeśli uważasz się za osobę inteligentną, nie boisz się wyzwań i chcesz pracować w firmie, w której można się wiele nauczyć – nie wahaj się wysłać CV. Jeśli masz jakieś pytania – chętnie odpowiemy. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego. Pozdrawiamy, dział personalny LCM [email protected] tel. 666 883 241
    Technic

02.11.2016 21:42

Byłem na rozmowie w lcm mam spore doświadczenie w prowadzeniu montaży kierowałem ekipami po 35 osób .Dla Francji zaproponowali mi średnio 13,5 euro plus zakwaterowanie przy 60 h tygodniowo .Przepytali mnie dokładnie co potrafię nie mogli mnie niczym zagiąć myśle ze to jest uczciwa stawka szukają naprawdę doświadczonych ludzi i chcą płacić . Wolnego mało mówią ze montaż może trwać 10 miesięcy a kierujący dopiero po skończeniu wraca i to jest minus ale kasa kusi i myśle sie decydować na prace u nich
    TYICZ

19.10.2016 17:35

W tej chwili Monter Regałów Wysokiego Składowania czy Monter Regałów Magazynowych tak naprawdę polecacie, powiedzcie

16.10.2016 17:26

17.10.2016 09:54

Szanowna Pani, Odpowiedź na Pani pytanie, znajduje się w naszym poprzednim poście. To nie jest tak, że potrzebujemy kilku osób i nie możemy ich znaleźć. STALE zatrudniamy nowe osoby. Rozwijamy się, mamy coraz więcej zleceń i potrzebujemy coraz więcej ludzi do pracy. Nawet gdybyśmy dzisiaj podwoili wielkość zatrudnienia nadal szukalibyśmy nowych pracowników. :) Pozdrawiamy, Dział personalny, LCM

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w LCM?

14.10.2016 15:31

Drodzy Państwo! Poszukujemy obecnie pracowników na stanowiska: 1. monter regałów magazynowych 2. koordynator zespołu monterów Nieustannie się rozwijamy, dlatego prowadzimy STAŁY NABÓR pracowników. W czasie trwania montażu gwarantujemy zakwaterowanie, przejazdy, odzież roboczą oraz wszystkie narzędzia niezbędne do wykonywania pracy. Jedyną troską naszych pracowników jest zadbanie o własne wyżywienie. Osoby zainteresowane uzyskaniem szerszej informacji na temat warunków współpracy - zapraszamy do kontaktu: mail: [email protected] tel. 666 883 241 Pozdrawiamy :) Dział personalny, LCM
    Lasse

06.10.2016 23:26

Ludzie , fora na temat pracodawców jak komuś sie chce poczytać, poszukać i zagłębić w ten temat to w rzeczywistości narzedzie głownie do oczerniania pracodawców i komunikacji pracownikow i pracodawców , a juz na pewno nie są one bezstronne. Często mogą prowadzić do głupich wniosków . Na przykład : nie ma sensu spróbować gdzieś podjąć pracę , bo skoro opinie na forum są niekorzystne to wszyscy pracodawcy są do bani, czyli nie ma juz normalnych firm w Polsce ( polecam przejrzeć fora innych firm, a dojdziecie do tego samego wniosku). A juz najgorsze jest wyrażać opinie na temat pracodawcy nie pracując ucniego nawet 1 dnia. Najlepiej sie jest położyć i ponarzekać jaki ten świat jest beznadziejny. Każdy ma swoje zdanie i wyobrażenie o pracy ale bez przesady - nie tylko na temat opinii w internecie, bo tu można napisac wszystko. Zawsze warto jest porozmawiać, przemyśleć sprawy na podstawie rzetelnych informacji z wiarygodnego źródła, a nie tylko internetu
    michał

29.09.2016 11:57

No właśnie tez widze na przykład, że jest ciekawa oferta pracy jako Monter Regałów Magazynowych i zastnawiam się tylko ile lat trzeba mieć doswiadczenia, bo nie określili tego jasno w ofercie niestety.

29.09.2016 14:50

Panie Michale! Nie wymagamy doświadczenia. Zatrudniamy także młode osoby, które dopiero zaczynają zdobywać umiejętności i wiedzę w zawodzie montera. Zapraszamy do kontaktu. ([email protected] lub tel. 666 883 241). Pozdrawiamy, Dział personalny LCM.
    Zbycho

29.09.2016 07:23

Możliwe ze sie zatrudnie. Nie mam ochoty pracować w pseudopolskiej fabryce a umowa jest z agencji pracy lub u pana "Józka" na czarno ktory raz ma raz nie ma roboty. Jakby co napisze jak jest
    Robson

26.09.2016 22:57

Przedstawiono mi , ze sporo fajnych rzeczy mozna sie nauczyc w Lcm, a z czasem mozna wykonywać całkiem ciekawe projekty. Zdaje sobie sprawę, ze to nie wydarzy sie to w ciagu jednej chwili jak widziałem materiały prezentacyjne . Ale w żadnej pracy tak nie jest ze od razu wszystko sie wie
    Bartek

22.09.2016 23:13

@Michał celne pytanie. Bo przecież takich montaży nie wykonuje sie pojedynczo , tylko w grupie. I to cała grupa pracuje na atmosferę w pracy jak i poza nią. Tak jak dogadywanie sie w pracy wplywa na jej wyniki tak samo wyniki w pracy wpływają na atmosfere. Zaryzykuje stwierdzenie, ze wystarczy jedynie pozytywne nastawienie, dobra wola, odrobina szacunku i pokory do grupy i pracy to jest przyzwoita atmosfera i sa wyniki. No i oczywiście wyjaśnianie na bieżąco problemów zanim urosną do rangi afery

Kontakt - LCM

Al. Bohaterów Września 9/101 02-389 Warszawa

Branża główna: Usługi techniczne

michał

22.09.2016 12:06

A jaka teraz panuje atmosfera? Dzięki za odpowiedź.
    Mariusz

21.09.2016 09:38

Byłem na rozmowie. Na start całkiem przyzwoicie to wygląda . Pozostaje sie starać jak w każdej pracy
    Piotr

20.09.2016 18:07

Normalna Firma inwestuje w czlowieka w kazdy możliwy sposób zapewniając przy tym przyzwoite warunki i narzedzia. Dowiedziałem sie o tym na rozmowie i takie wnioski wyciągnąłem. W każdej pracy duzo zależy od człowieka, czy chce wykonywać najprostsze czynności czy tez chce robic cos fajniejszego. Ale zawsze w pracy lub po odejściu znajdzie sie jakaś grupa ludzi roszczeniowa, wiecznie niezadowolona i obrażona na cały świat. W Polsce mamy najniższe bezrobocie w kraju wiec pracy jest duzo. Na pewno każdy trafi na to co chce robic i zamiast szukać tej wymarzonej pracy , patrzeć do przodu to najlepiej jest ponarzekać . Trochę sie nie dziwie bo generalizując Polacy Taki charakter mają. Życzę wszystkim znalezienia wymarzonej pracy

19.09.2016 21:38

20.09.2016 15:59

Niestety nie jest to możliwe ze względu na obostrzenia w ustawie: W myśl pkt I załącznika do rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 10 września 1996 r. w sprawie wykazu prac szczególnie uciążliwych lub szkodliwych dla zdrowia kobiet (Dz. U. Nr 114, poz. 545 z późn. zm.) do prac wzbronionych kobietom zalicza się m.in.: 1) ręczne podnoszenie i przenoszenie ciężarów o masie przekraczającej: a) 12 kg - przy pracy stałej (lub 3 kg w przypadku kobiet w ciąży lub karmiących piersią), b) 20 kg - przy pracy dorywczej (lub 5 kg w przypadku kobiet w ciąży lub karmiących piersią). 2) przewożenie ciężarów o masie przekraczającej: a) 80 kg - przy przewożeniu na wózkach 2, 3 i 4-kołowych (lub 20 kg w przypadku kobiet w ciąży lub karmiących piersią). Praca na stanowisku montera wymaga czasem podnoszenia elementów stalowych. Pozdrawiamy, Dział personalny, LCM
    Grześ

19.09.2016 18:49

W każdej pracy znajdą sie ludzie z niej niezadowoleni i odwrotnie . Ci niezadowoleni najwcześniej dają upust emocjom w internecie. Każdy pracodawca tez ocenia pracę pracownikow jak i pracownik ocenia ,czy odnajduje sie w danej pracy - fakt. Tak funkcjonuje rynek. Każdy nawiazując stosunek pracy ma tez wzajemne zobowiązania - normalka. Jak sie wywiązuje z tych zobowiązań - to tylko każdy z osobna moze ocenić , ale niekoniecznie obiektywnie gdy górę biorą emocje. Emocje te , zazwyczaj negatywne mogą powstać jeszcze przed faktem ustania stosunku pracy, pózniej przychodzi nienawiść , brak racjonalnej analizy sytuacji. Jedynym rozwiązaniem sa odpowiednio wcześniejsze rozmowy zanim dochodzi do absurdów, które występują rownież na tym forum

16.09.2016 14:20

16.09.2016 16:22

Zamieszczamy różne ogłoszenia, żeby trafić do szerszego grona odbiorców, ale u nas wszyscy monterzy są delegowani do konkretnego projektu - bez podziału na specjalizacje. Dzięki temu, po pewnym czasie każdy pracownik posiada doświadczenie w montowaniu regałów paletowych, wysokiego składowania, przenośników taśmowych, itd. Wynagrodzenie początkowe dla każdego jest takie samo. Po okresie próbnym można renegocjować warunki, zwłaszcza jeśli ktoś ma zadatki na samodzielnego i sprawnego montera. Zapraszamy! Dział personalny, LCM

15.09.2016 17:41

Czy Lcm oferuje wstępne szkolenia żeby można było fizycznie zobaczyć jak wygląda ta praca? Jaka jest to praca w rzeczywistosci? Jakie czynności się wykonuje? Jaka jest kolejność montażu itp.?

16.09.2016 14:15

Panie Marcinie, Wszyscy nowo zatrudnieni pracownicy wykonują swoja pracę pod okiem doświadczonych kierowników. Oczywiście, że na początku każdy musi trochę poobserwować, nauczyć się i poznać swoje obowiązki. Początki zawsze są trudne, dlatego pomagamy naszym pracownikom i dajemy szansę także takim osobom, które na początku zupełnie sobie nie radzą w pracy. Z czasem nabiera się wprawy i pewności siebie. Poniżej znajdzie Pan link do filmiku, który po trosze pokazuje, czym się zajmujemy. https://www (usunięte przez administratora) com/channel/UCJdecQtvmIzuZI_umebdRjg Zapraszamy również na naszą stronę internetową: www.lcm.eu Pozdrawiamy, Dział personalny, LCM
    Wojciech

14.09.2016 21:56

Da radę, wpadajcie do Lcm. Robota ciekawa , jest co robić i nudy nie ma

13.09.2016 13:03

13.09.2016 13:34

Zapewniamy zakwaterowanie, odzież roboczą, przejazdy firmowymi samochodami między miejscem pracy a hotelami. Jedyną troską naszych pracowników jest zadbanie o własne wyżywienie. Pozdrawiam, Dział personalny, LCM

13.09.2016 12:58

Poszukujemy monterów regałów magazynowych / wysokiego składowania / urządzeń transportu bliskiego - nieustannie. Prowadzimy stały nabór, bo mamy coraz więcej projektów i potrzebujemy coraz więcej pracowników. Zapraszamy do nas! :) Z pozdrowieniami, Dział personalny, LCM

06.09.2016 19:08

08.09.2016 09:32

Zapewniamy naszym pracownikom zakwaterowanie, dojazd z miejsca zakwaterowania na miejsce montażu firmowymi samochodami, profesjonalną odzież roboczą, oraz wszystkie narzędzia niezbędne do wykonywania pracy. Staramy się, aby nasi pracownicy mieli jak najlepsze warunki, wyszukujemy miejsca noclegowe z dostępem do kuchni, często są to gospodarstwa agroturystyczne, lub całe domy. Z pozdrowieniami, Dział personalny, LCM
    Piotrek

06.09.2016 19:04

Zawsze moze być lepiej ale generalnie jest w porządku , idźe pracować , zarobić i cos odlozyc bo tylko żarcie trzeba kupowac

05.09.2016 16:02

06.09.2016 14:39

Odpowiadając na Pańskie pytanie odnośnie rozmowy rekrutacyjnej: podczas rozmowy opowiadamy o tym, czym się zajmujemy, pokazujemy filmy z naszych montaży, przedstawiamy ofertę i warunki zatrudnienia. Prosimy również kandydatów, aby opowiedzieli o swoich doświadczeniach i kwalifikacjach, sprawdzamy świadectwa pracy z poprzednich miejsc zatrudnienia, ustalamy kolejne kroki postępowania. Same przyjemne rzeczy ;) - zapraszamy! Z pozdrowieniami, Dział personalny, LCM

05.09.2016 14:00

Dzień dobry! Szkolimy naszych pracowników w obszarze BHP, zarządzania ludźmi, pierwszej pomocy, uprawnień do obsługi sprzętów (wózków, podnośników, itp) - często są to kwalifikacje niezbędne do pracy na montażach zagranicznych. Pozdrawiamy, Dział personalny, LCM

Zostaw merytoryczną opinię o LCM