Infonet Projekt SA

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 42 ocen.

Opinie o Infonet Projekt SA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infonet Projekt SA

Samer

Alicja, wydaje mi się, że w każdym przypadku było podobnie jak u mnie, czyli warunki zależały od doswiadczenia, kompetencji no i rodzaju stanowiska.

Alicja

@Samer - dobrze to słyszeć. A możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia dostępnych w Infonet Projekt SA? Na jakim stanowisku pracowałeś?

Samer

Ja mam inną sytuację. Pracowałem w Infonecie wiele lat, ale musiałem się przeprowadzić do innego miasta. Dobrze wspominam tamten czas, firma ok, no i doświadczenie jakie zebrałem pomoglo mi szybko dostać prace w nowym miejscu.

Aria

Pracuję w Infonecie prawie 2 lata, oczywiście nigdy nie jest tak, jak by sobie „pracownik wymarzył”, ale realnie i uczciwie podchodząc do tematu… Ludzie- współpracownicy sympatyczni, nie spotkałam się jak dotąd z żadnym przejawem agresywnej rywalizacji… wyrywania sobie projektów/klientów itp. Z czystym sumieniem też mogę powiedzieć, że jak już Cię oddelegują do „danego zadania”… to szkolenia w tymże temacie są zapewnione. Póki co, nie jest źle… powiedziałabym, że jest normalnie, jak w większości podobnych firm.

Alicja

@Mefju dziękujemy za informację. To bardzo dobrze, że firma zapewnia szkolenia swoim pracownikom. Zapoznawaliście się już z wywiadem przeprowadzonym z Prezesem Infonet Projekt SA? Możecie go znaleźć na naszym portalu GoWork.pl: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,869833,wywiad-piotr-fabianski

Mefju

Alicja, każdy nowy pracownik przechodzi szczegółowe szkolenie wprowadzające. Na wielu stanowiskach szkolenia są na bieżąco, szczególnie na tych, gdzie potrzebne są specjalistyczne kompetencje poparte certyfikatami. Ja sam odbyłem już kilka szkoleń merytorycznych.

Alicja

@Mefju, dobrze to słyszeć. A czy firma zapewnia szkolenia swoim pracownikom?

Mefju

A ja śmiało mogę stwierdzić, że praca w Infonecie jest rozwojowa. Pracując w poprzedniej firmie miałem bardzo ograniczone możliwości. Po roku praca stała się schematyczna, przewidywalna. Nie pojawiały się żadne wyzwania. Nie było żadnej prognozy, aby coś miało się zmienić, szczególnie jeśli chodzi o kwestie finansowe. To duża wada małej, lokalnej firmy. Aktualnie jestem zadowolony ze zmiany. Oczywiście pracy jest mnóstwo… ale daję radę, bo mam odpowiednie oprogramowanie, narzędzia, a co najważniejsze - wiedzę i pomoc wykwalifikowanych współpracowników.

Kurp

No nie podają widełek,ale od takich tematów są rozmowy kwalifikacyjne. Przy okazji gratuluję. Zadowoleni jesteśmy obaj :)

no to ile
@Kurp 09.02.2017 09:21
No nie podają widełek,ale od takich tematów są rozmowy kwalifikacyjne. Przy okazji gratuluję. Zadowoleni jesteśmy obaj :)...

Jako że najmłodszy już nie jestem to będąc na wielu rozmowach z pracodawcami wiem że jak firma nie podaje widełek w ogłoszeniu o pracę to znaczy że na rozmowie podaje widełki od 0 do 1000000 zł na miesiąc mówiąc ile pan zarobi zależy od pana umiejętności i doświadczenia no i stanowiska :) ( Ah ta argumentacja tak często powtarzana na rozmowach a i potem pracodawca mówi , że mamy kryzys i możemy panu dać na razie tylko tyle..... -tu najczęściej pada oferta od minimum do średniej(bardzo rzadko),no ale jak pan się wykaże to i premię pan dostanie ,tu pada powiedzmy 300 zł uznaniowego, pozatym zdobędzie pan doświadczenie w renomowanej nowoczesnej firmie(gdyby nie to że często prowadzący rozmowę jest głupszy i młodszy niż ja to nawet bym skorzystał z takiej oferty promocyjnej) ).Pozdrawiam przedmówcę

no to ile

Więc konkretnie bo czas to pieniądz a oto chyba chodzi jak się jest handlowcem i /lub menedżerem 1)na waszej stronie widziałem różne ogłoszenia o pracę ale nie były podane widełki płacowe (od jakiej kwoty się zarabia do jakiej, rodzi to chyba uzasadnione podejrzenia że któraś ze stron ma coś do ukrycia o czym mógłbym dowiedzieć się dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej na którą musiałbym pojechać 200 km z innego miasta.jeżeli więc chcę się rozwijać i szukać nowych wyzwań i nowych obszarów tematycznych to przeglądam regularnie nowe oferty pracy i nie mam nawet czasu i możliwości aby uczestniczyć we wszystkich rozmowach kwalifikacyjnych gdzie nie są określone podstawowe warunki współpracy pomiędzy stronami ( a takim warunkiem są warunki płacowe) 2)po odbyciu ostatnio 14 rozmów kwalifikacyjnych oraz 4 w której nie były podane stawki na ogłoszeniu pracodawca próbował umniejszyć moje doświadczenie,wiedzę i osiągnięcia itp oferując podstawy od 3100 do 3900 brutto.Wiedziałem że to absurdalnie mało bo wcześniej zarabiałem więcej a też zrobiłem rozeznanie w innych firmach gdzie polityka płacowa w tym widełki płacowe są jawne wśród pracowników. 3)Dopytywałem na forum bo byłem zainteresowany pracą handlowca jednak już aktualnie znalazłem pracę (nie będę czekał przecież na ewentualną odpowiedź od każdej firmy do której rozważam aplikowanie żeby i tak się niczego nowego nie dowiedzieć czego wcześniej nie wiedziałem) dlatego obecną pracę menedżera znalazłem na portalu "infopraca" filtrując minimalne interesujące mnie wynagrodzenie znacznie przewyższając oferty tzw "januszy biznesu" którzy dawali mi do 3900 brutto z wielką łaską i bólem brzucha.

Kurp

No ja tu wróciłem to na pewno nie napiszę Ci ile mam (po co inni w firmie mają wiedzieć?) powiem tyle,że mi się opłacało. Czemu się tak dopytujesz? przecież nie będziesz miał tyle ile inni, bo możesz mieć więcej lub mniej,zależy od doświadczenia, no i stanowiska, które są różne… programista, handlowiec, logistyk… nie kumam…

Kurp

Pracuję tu od kilku lat i nie myślę o zmianie. Co, do niskich stawek-jakiś absurd. Proponuje porównać z płacami w korporacji. Miałem taki epizod,rozglądałem się za inną robotą i sprawdziłem sobie wtedy mocno rynek pracy. Wyszło mi,że lepiej pozostać na starych gratach…

no to ile
@Kurp 04.01.2017 12:33
Pracuję tu od kilku lat i nie myślę o zmianie. Co, do niskich stawek-jakiś absurd. Proponuje porównać z płacami w korporacji....

To w końcu ile ma się na wpisane w umowie tej płacy (brutto lub na ręke) ,ale bez ściemy i obietnic tak jak to robią różne firmy i z określonym zestawem obowiązków doświadczony pracowniku ?

Sa

No z tego co mi wiadomo, to nie można jakoś specjalnie narzekąć, bo wszystko jest na swoim miejscu przecież

przeczytalem i zrezygnowalem

Przebrnołem przez te posty uff i nie dziwię się że potrzebują ludzi każdego rodzaju jeżeli stawki w infonecie są w okolicach 2000 brutto dla nawet ludzi z doświadczeniem. Od kilku lat jest wysyp ofert pracy w każdej branży od handlowców do jako to @kao zauważył managerów. Wiele firm jest zmuszonych wystawiać kilkanaście oferty pracy co miesiąc bo oferując w okolicach minimum krajowego mają ogromną rotację ludzi, więc to że ktoś wystawia ofertę pracy nie musi znaczyć że się rozwiją, a może mieć symptom rotacyjny Jeżeli infonet projekt szuka ludzi do pracy, a oferują minimalne stawki to niech zatrudnią ukrainców.

anonim

(usunięte przez administratora)

programista_NET

@Kosdn powiedz mi a czy jak już się człowiek przeszkoli w Infonet projekt to czy jako programista dostane tu 10 tys brutto tak jak w firmie CSHARK którą to ofertę zamieścił @mcse. Pracowałem w kilku firmach i każda oferowała wewnętrzne i płatne szkolenia jakie tylko chciałem (akurat mnie interesowało microsoft i oracle,) byleby np nie zajmowało to zbyt dużo czasu i kolidowało z terminami kończenia projektów. niestety jak szedłem po podwyżkę to szef mówił że albo ciężko teraz albo się muszę bardziej postarać (przy czym nie określił jednak jak muszę się bardziej postarać), albo chciał mnie zrobić produkt managerem.W branży IT szkolenia są czymś obowiązkowym nie wyobrażam sobie firmy która nie inwestuje w rozwój

anonim

(usunięte przez administratora)

mcse

Co do pytań testowych to zgadzam się z tobą że nie powinno się promować materiałów z próbnymi pytaniami.Dotyczy to wszytkich znanych producentów microsoft ,cisco,ibm i pozostałych.Przyczyniają się do tego również firmy zewnętrzne opracowujące materiały do nauki.Prawdziwi inżynierowie korzystają z labów symulacji a przede wszystkim pracują w firmach gdzie infrastruktura środowiskowa pozwala na realne wdrożenia !, tego co symulowali wcześniej (dlatego cenię sobię zagraniczne firmy z rozbudowaną siecią minimum 1000 stanowisk bo dają mi możliwość oceny wydajnościowej ) . Dużo by pisać o tym myśle że jednak że czasowe certyfikaty sa pierwszym punktem w dobrym kierunku. Co do konkretnych zarobków programistów nie wypowiem się bo sam jestem tylko sys admin, a nie zamierzam być specjalistą od wszystkiego (bo kto nim jest) ale zawsze programiści i sam rynek był bardziej pod nich ukierunkowany i oferował więcej miejsc pracy.Kluczem są technologie (nie chodzi mi o certyfikaty bo to już jest pewne poświadczenie wiedzy i jak to ma miejsce dla adminów pewnie tacy zarabiają wiecej niż zwykli koderzy ). Jestem przekonany że 6 netto dla kodera bez certów ale po studiach z np 1 rocznym doświadczeniem nie będzie czymś rzadko spotykanym. Myśle jednak że zarobki kształtują znacznie same firmy tak jak to ma miejsce dla adminów .Sam znam kolegów co mają doświadczenie już od windows serwer 2000 i jeszcze novela 5 i chyba nawet kilku z nich ma mcp,ccna , a siedzą w zapyziałych firmach za 2.5 na ręke od kilku lat i robią za helpdesk. Powodzenia wiary w siebie ,wysyłania CV, motywacji a się uda napewno tak jak mi!

mcse

witaj jako że napisałeć że szukasz zajęcia :) ,a nie napisałeś więcej odnośnie swoich kompetencji (technologii,certyfikatów,doświadczenia komercyjnego lub studenckiego,portfolio,znajomości angielskiego technicznego itp) , to Popatrzyłem z ciekawości na szybko na ogłoszenia z bielska białej tj pracuj.pl i znalazłem ogłoszenie firmy CSHARK sp. z o.o. od 8 do 10 tyś brutto proponują dla ASP.NET - C# Developer.W wymaganiach napisali też SQL Server 2008/2012 wiec jeśli akurat znasz ten system bazy danych to powinno cię zainteresować bo nie napisałeś technologii w której się specjalizujesz. Napisane jest też Preferred type of deal: full time contract other types also possible ,więc wszystkie formy zatrudnienia widać możliwe.Ogłoszenie w jez angielskim więc pewnie to międzynarodowa jakaś firma.Nie napisali ile kandydat musi mieć doświadczenia ani nie wymagają certyfikatów.mam nadzieję że pomogłem i dasz radę.Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

inżynier it
@mcse 10.03.2016 14:44
Dzięki Inżynierze IT za propozycję. Poszukałem info w google i faktycznie wygląda uczciwie pod względem warunków pracy i płacy...

Cieszę się że mogłem pomóc.Gdybyś mógł napisz z czego warto korzystać przy przygotowaniu do certyfikacji MS (książki, kursy itp interesuje mnie tematyka windows i SQL). Chciałbym w najbliższej przyszłości zdobyć najpierw mcsa a potem może uda mi się jeszcze mcse. Czy to prawda że teraz MCSE jest nadawany przez jakiś okres a nie bezterminowo. Pozdrawiam serdecznie

mcse
@inżynier it 12.03.2016 10:59
Cieszę się że mogłem pomóc.Gdybyś mógł napisz z czego warto korzystać przy przygotowaniu do certyfikacji MS (książki, kursy itp...

Co do certyfikacji korzystam z materiałów angielskich książki video blogi gdyż większość aktualnych danych jest po angielsku, a polskie tłumaczenia zawierają częściowo zdeaktualizowane informacje lub błędy w pojęciach które na egzaminie mogą mieć inne znaczenie. Mogę polecić stronę "Born to learn", a z materiałów płatnych "CBT Nuggets". Jeżeli chodzi o czasowość certyfikacji to prawda Mikrosoft idzie moim zdaniem w dobrym kierunku, więc jeżeli wygaśnie nam okres trwania 3 letni będzie informacja stosowna w certyfikacie.Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

coder

DO ergt firma ASPORT Group działająca na terenie i w okolicach bielska białej tj cieszyn,pszczyna,kęty,zywiec itp poszukuje programisty PHP praca w komfortowych warunkach (nowy budynek w kozach z parkingiem,kawą i innym udogodnieniami) umowa o pracę full etat zarobek od 3500 do 6000 na rękę lub więcej.

anonim

(usunięte przez administratora)

emigrant

Tak masz rację Olek że życie na emigracji jest inne.Inna też jest mentalność np największe lenie to anglicy i uważają że przede wszystkim polacy odbierają im pracę i zaniżają stawki.Pracodawcy natomiast cenią polaków za solidność.Natomiast co do kosztów, a pracowałem i w anglii i norwegii mogę powiedzieć że wszystkie koszty są średnio 1.5 do max 2 razy większe (przede wszystkim mieszkanie i usługi bo produkty pierwszej potrzeby i codziennego użytku są tańsze niż w polsce no i lepszej jakości tzn ten sam proszek do prania ma inną zawartość). Zarobki natomiast wyrażone są w walucie 4 krotnie mocniejszej. Praca w tesco dla emigranta to około 1500 Funtów. Porównując pracę w polsce jako manager zarabiałem 5 brutto pracując 14 godzin. W anglii pracując 8 godzin na mniej odpowiedzialnym stanowisku też związanym z zarządzaniem spokojnie bez premii 100 tyś funtów rocznie po 2 latach pracy. Faktem jest jednak że warto uważać na emigracji z kim zawiera się znajomości, nie od dziś wiadomo że polak polakowi wilkiem dlatego możliwe lepiej unikać kontaktów z rodakami i pracować u anglika bez pośrednictwa polskiego.

green
@emigrant 03.07.2015 11:53
Tak masz rację Olek że życie na emigracji jest inne.Inna też jest mentalność np największe lenie to anglicy i uważają że przede...

Zgadzam się z tobą emigrant. Syn pracuje w Skandynawii jako nauczyciel fizyki, zarabia w przeliczeniu na polskie 22.000 zł. brutto, pracując 16 godzin tygodniowo,dodatkowo wakacje i wysoka składka emerytalna i inne świadczenia. Polska nigdy nie dogoni krajów zachodnich ani północy, a moi wnukowie w ogóle nie rozważają pracy w Polsce i już uczą się języka.Bo od 60 lat stale słyszę że doganiamy i że się poprawi, a widać tylko że w Polsce buduje się wszystko na kredyt.Oczywiście nie powiedzą prawdy ludziom bo by była rewolucja i straciliby ludzie z układów i biznesmeni lat 80 tych i 90 tych.Niemcy 25 lat po wojnie odbudowali przemysł po planie marszala ,a polacy resztki przemysłu i banków oddali w ręce innych.

pokładowy

Statek tonie, kapitan traci grunt pod nogami i na pewno przestał kierować się rozsądkiem. "Szczury" uciekać z pokładu.

opiekun

Firma na poziomie utrzymuje poziom cały czas, ta firma ma z tym problem. Współpracowałam z nimi, przy bliższym poznaniu dużo stracili, zbyt dużo.

opiniodawca

Powoli się chyba kończą. Mieli potencjał, tylko zarząd stracił kontakt z rzeczywistością.

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie polecam

Przecież wyraźnie napisałem że ofertę znalazłem z ogłoszenia o pracę a link ogłoszenia tegoż umieściłem jako dowód.Dodam że była to oferta z 2014 roku. Oferta o prace w pełnym wymiarze pracy ,na czas określony z podaną stawką brutto z wymaganiami biegłego programisty.Dane kontakowe państwa firmy były podane.Dodam że nie pracowałem u państwa i że jakieś doświadczenie w programowaniu i rynku IT mam stąd moje spore zaskoczenie taką ofertą, niską stawką i sporymi wymaganiami.Dodam że link do oferty gowork zahasłował w poście z 2014-06-26 09:22:26 który najpierw został upubliczniony,potem po paru godzinach znikł (dowiedziałem się przy okazji że gowork pozwala firmom edytować posty).Potem napisałem kolejnego posta który znowu najpierw gowork upublicznił potem na drugi dzień go państwo skasowali.Potem po paru dniach ukazały się oba posty ale ten pierwszy już bez linka.

nie polecam

Dlaczego infonet usuwa komentarze dotyczące płacy w tej firmie dzisiaj umieściłem informację o ofercie pracy wystawionej przez tą firmę którą znalazłem w internecie informacja została najpierw umieszczona przez gowork z obciętym linkiem ,ale pozostałą treść zostałą upublikowana. Link podałem jako dowód prawdziwości.Po kilku godzinach cały komentarz został usunięty.Czy ten wpis też zostanie usunięty ?

Nie polecam
@nie polecam 26.06.2014 15:09
Dlaczego infonet usuwa komentarze dotyczące płacy w tej firmie dzisiaj umieściłem informację o ofercie pracy wystawionej prze...

Wiadomość ta po usunięciu ,przywrócona prawie w orginale ponieważ brakuje końcówki linka która gowork zahasłował,a w wy usuneliście cały link (wiecie gowork zostawił ****i plik html),drugi post przywrócony w orginale po kilku dniach :).Na wszelki wypadek zrobię zrzut strony bo kto wie czy nie zmienią zdania i nie wykasują lub zmodyfikują wszystkich postów.+ dla was że choć spóźnione ale jednak dopuściliście moje wcześniejsze 2 posty i mam nadzieje ten post.

Nie polecam

nieco humoru :) stawka dla biegłego programisty 2100.00 PLN/mc brutto na pełny etat (usunięte przez administratora) 3 ci świat brakuje jeszcze info że praca w młodym i dynamicznym zespole.

Nie polecam

Informatykiem a w szczególności programistą jest się całe życie na dorobku.Jak ktoś odpuści sobie np 3 lata przerwy z danej technologii to już się wypada.Poco pracodawcy informatyk czy programista który ostatnio miał 3 lata temu styczność z daną dziedziną czy technologią.Dla początkującego lub studenta dobrze jest rozpocząć naukę w średniej lub dużej firmie co ma kilkudziesięcioosobowy dział programistyczny , liderów z każdej z dziedziny (minimum z 5 lat w każdej z dziedzin np jak taki lider ma 10 lat doświadczenia w ASP,ADO,.NET,MS SQL,ORACLE to dzielimy 10/5 i wychodzi średnio 2 lata.Więc im węższa specjalizacja lub staż pracy danego lidera tym jego większe doświadczenie.No i oczywiste liderów z inżynierii oprogramowania i architektów.Pozwoli mu to na poznanie różnych technologii w praktyce np technologii EJB która idealnie nadaje się do pracy zespołowej nie da się nauczyć np w firmie co ma 5 programistów. Dzięki takiemu mentorskiemu wprowadzeniu w świat technologii nabierze dobrych a nie złych ! zwyczajów tworzenia oprogramowania,wzorców projektowych zasad kodowania,współdzielenia kodu,pracy zespołowej,czytania uml,liźnie optymalizacji SQL,bezpiecznych funkcji api i wiele innych.Pozwoli na całościowy obraz tworzenia,rozwijania systemów IT itp. Nieocenioną i chyba najważniejszą sprawą będzie wpis w CV z takiej rozpoznawalnej firmy potem łatwiej o awans czy zmianę firmy.Najlepiej to co kilka np nie dłużej niż 3 lata zmienić firmę i tym samym projekty. Oczywiście jak już pracować te 3 lata to tak max pół roku nad jednym projektem czy technologią. Najgorzej jak się taki pracownik zasiedzi w jednej firmie lub co gorsza pracuje w jednej firmie nad jednym projektem kilka lat wtedy ma bardzo trudno tj mentalnie i technologicznie.To widać jak się rozmawia z taką osobą np na pytanie jaka najnowsza wersja jest php on mówi 5. Ponieważ firmy bojąc się że pracownicy po 2,3 latach mogą odchodzić takie zasiedzenie nad wybraną technologią firmy rekompensują np w polskich bankach praca programisty nad starymi, i nieczęsto używanymi technologiami np COBOL to stawki podstawowe rzędu 20 tyś na rękę +nadgodziny, benefity i premie.Akurat ja nie pracuje nad cobolem i kosztem niższej pensji podstawowej tj 12500 brutto pracodawca w um o pracę zaoferował mi pracę nad ciekawym projektem wykorzystującym zapytania równoległe i rozproszone w bazach oracle MS sql projekt na minimum 4 miesiące więc dostane jeszcze raz tyle jako premie kwartalną.Nie narzekam pomimo że mam 9 lat łącznego doświadczenia w tym 4 w MSSQL i 2 lata w oracle. Z resztą za rok przekroczę 5 lat pracy w tej firmie i załapie się na następny poziom widełek płacowych pozatym super zakręconych mam kumpli i kilku takich wymiataczy od których jeszcze sporo się chcę nauczyć.

emigrant
@Nie polecam 26.06.2014 09:22
nieco humoru :) stawka dla biegłego programisty 2100.00 PLN/mc brutto na pełny etat (usunięte przez administratora) 3 ci świ...

Mam znajomą w kenii (nairobi)pracuję w banku jako specjalistka i zarabia 1500$. Istotnie kilkadziesiąt dolarów to zarabiają tam ludzie wykonujące najprostsze prace na prowincji.I kto mi powie teraz że polska to nie 3 świat skoro nawet specjaliści zarabiają tak słabo.

Pracownica

Nie polecam, powody zachowam dla siebie :(

Wekend

To świadczy o tym, że ktoś dba o stronę :D Szkoda, że ofert pracy to tam ciężko uświadczyć. Wielka szkoda.

były

szukają jeleni w bielsku białej i większych miastach bo nawet w żywcu i przy takim panującym tam bezrobociem nie mogą znaleźć i się z tamtąd wynieśli. Marketing kreują jak zwykle na korporacje ale w korporacji zarabia się tą minimum srednią krajową a tam się tyle nie zarabia.Firma zarabia na (usunięte przez administratora)którzy jeszcze nie potrafia się cenić.AHOJ z krakowa

były pracownik

Odradzam pracę w tej firmie , zarobki to śmiech na sali , firma zarabia krocie a pracownik dostaje jałmużnę , do tego dochodzi[usunięte przez moderatora] brak szacunku do pracownika od strony szefostwa [usunięte przez moderatora]i. Nie warto tam pracować , to stracony czas i nerwy , a tym co tam dalej pracują współczuję serdecznie.

pracownik

Fajni ludzie, przełożeni w porządku, ciekawe projekty. Ogólnie polecam z czystym sumieniem.

andrzej

Niejasne zasady wynagradzania i motywacji,praca w ciągłym pośpiechu brak dobrej organizacji.Firma dobra na początek aby zdobyć trochę doświadczenia i obycia.

Zostaw opinię o Infonet Projekt SA - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infonet Projekt SA